63.206 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Dom sexverhalen. In deze categorie staan 83 erotische verhalen.
Transformatie Naar Een Fulltime Slaaf - 3Door: Sissy Arida
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dom, Slaaf, Transformatie,
" wow, ik wist niet dat het zo lang geleden is dat ik dit ben begonnen schrijven, ondertussen is er veel veranderd in mijn leven, sommige zaken die fantasie waren zijn dat nu niet meer, ik hoop dat ik hiermee weer de draad heb opgenomen om dit verha..."
13-03-24
8.8
Marokkaanse Scooter Boy - 3Door: Dennis-Nike
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Arabisch, Besneden, Dom, Leraar, Marokkaans, Puber, School, Slaaf, Sub, Tiener, Voeten,
"Na de verassende date met Youssef heb ik nog vaak aan hem gedacht. Ik had in tijden niet zoveel genoten van een date maar het stemde me ook verward. Voorheen ben ik wel eens onderdanig en Bottom geweest, Maar dit was enkel bij een gast die ik al lang..."
15-12-23
9.2
Marokkaanse Scooter Boy - 2Door: Dennis-Nike
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Arabisch, Besneden, Dom, Marokkaans, Slaaf, Sub, Voeten,
"Hey allemaal, Bedankt voor de reacties en de feedback op het eerste deel. het duurde helaas langer als gepland om het vervolg te typen maar hier is dan het 2e deel. Veel leesplezier Daar zit ik dan. In mijn eigen woonkamer met in mijn recht..."
06-12-23
8.8
De Jongens En De ManDoor: Jonas19
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dom, Jong En Oud, Sub, Trio,
"Inmiddels al enkele jaren hebben Peter en ik geregeld een date en hebben we seks. We daten ook met anderen, maar blijven elkaar ook met plezier zien en daar heeft zich ook een en ander in ontwikkeld. Hij was altijd al aardig dominant, maar heeft die ..."
15-10-23
9.5
Myra - 2: Ride The LightningDoor: De Professor
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Dom, Orgasme, Pijpen, Sexspeeltjes, Sextoys, Slikken, Sub, Touw, Vastgebonden, Vibrator,
"Myra snuift en kijkt verwachtingsvol omhoog in de ogen van haar dom. Nooit, fluistert ze, nadat hij haar net gevraagd heeft om ze genoeg heeft gehad. De goedkeurende blik in zijn warme ogen geven haar nieuwe energie. De hand die zo ven nog op haar ..."
08-08-23
9.2
Onderdanig - 4Door: Karen
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bizar, Chantage, Dieren, Dom, Honden, Onderdanig, Plas, Plassen, Slavin, Vernederen, Vreemdgaan, Zwanger,
"Na het weekend lieten Fred en Marina me even een weekje met rust. Dat was ook wel nodig trouwens, na zoveel pikken moet ook bij mij alles weer even bijkomen. Het was op zaterdagochtend toen Anouk me vroeg om een bakje koffie te komen drinke..."
25-05-23
9.4
De Foto Studio - 36: Mila Wil Foto'sDoor: Lew Pit
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Dom, Fotoshoot, Lesbienne, Likken, Orgasme, Pijpen, Strippen, Striptease, Sub, Tepelklemmen, Vastgebonden,
" Als dit het eerste verhaal is dat je van me leest, zou je er meer plezier aan kunnen beleven door te beginnen met hoofdstuk 1, omdat er verwijzingen kunnen zijn naar personages of gebeurtenissen die in eerdere hoofdstukken hebben plaatsgevonden. A..."
15-05-23
9.4
Vreemde Man In De TreinDoor: GirlNextDoor
Reacties: 18
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dom, Onderdanig, Openbaar, Slet, Sletje, Sub, Trein,
"Hi allemaal, Bij deze een waargebeurd verhaal van eventjes geleden, toen ik 18 jaar was. Mijn naam is Sophie, en ik ben een Hollandse meid van 1.76 lang met een zandloper figuur. Ik heb altijd al volle ronde billen gehad, e..."
27-03-23
8.6
De Foto Studio - 31: Grace En Lew's Tweede Cruise...Door: Lew Pit
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Bondage, Buttplug, Dildo, Dom, Dp, Dubbele Penetratie, Klysma, Lesbienne, Neuken, Orgasme, Scharen, Strippen, Sub, Tepelklemmen, Vastgebonden, Vibrator,
" Als dit het eerste verhaal is dat je van me leest, zou je er meer plezier aan kunnen beleven door te beginnen met hoofdstuk 1, omdat er verwijzingen kunnen zijn naar personages of gebeurtenissen die in eerdere hoofdstukken hebben plaatsgevonden. A..."
15-02-23
9.0
Te Saai - 8: Mijn ManDoor: Tim2write
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Buurman, Dom, Femdom, Neuken, Onderdanig, Slet, Sletje,
" Hallo lieve lezers, Dank voor jullie berichtjes onder het laatste deel van mijn verhalenserie Te saai op basis van jullie reacties en keuzes onderstaand een eenmalig vervolg waarbij mijn man verleid betrokken wordt optie 2 . ..."
23-01-23
8.5
Working Girl - 5: Genot & PijnDoor: Sannie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Dik, Dom, Escort, Hoer, Neukmachine, Pijn, Prostitutie, Squirten, Sub, Vastgebonden, Volle Vrouwen,
"Op woensdag krijg ik een e mail van Dominic, hij schrijft me dat hij eenmalig op zoek is naar een bbw sub, of wanneer er een klik is, voor meermaals. Hij eist volledige onderwerping met instemming, uiteraard met inachtneming van mijn en zijn harde gr..."
15-08-22
9.1
De Seksadvertentie - 2Door: Steve
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dom, Dominantie, Hoer, Pijpen, Prostitutie, Rimmen, Slet, Sletje, Slikken,
"Een paar weken nadat ik blonde milf Cassy, die op mijn sexadvertentie gereageerd had, zwaar gepaald heb, is het tijd voor een nieuwe afspraak met haar. Tussendoor hadden we elkaar af en toe zitten opgeilen met kinky berichten en dito foto s. s Ochte..."
15-07-22
8.8
Een Half Pasje Achter Mij, SubjeDoor: Miss_Brat
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dom, Spanking, Sub,
"Al een tijdje heb ik zo n grote honger, honger naar meer in mijn leven. Maanden nadat ik een account aangemaakt had op een datingsite en later op een BDSM platform had ik besloten de ontdekkingsreis te staken. Ik was even bezig met het verder ontdekk..."
15-04-22
9.0
De Foto Studio - 4: AstridDoor: Lew Pit
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Blinddoek, Dom, Spanking, Sub,
" Hoewel elk deel een verhaal op zich is, zou je er meer plezier aan kunnen beleven door te beginnen met deel 1, omdat er verwijzingen kunnen zijn naar personages of gebeurtenissen die in eerdere delen hebben plaatsgevonden. Dit verhaal is een voll..."
30-12-21
9.1
Verboden VerlangensDoor: Noshame
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Dom, Kinky, Verboden, Verlangen,
"Ik open de deur voor hem met gesloten ogen en zonder een woord te zeggen draai ik me om, loop richting de trap, omhoog, tot ik in de deuropening van de slaapkamer sta. Adrenaline maakt dat mijn benen trillen, mijn handen zweten. Zenuwen. Verlangen. A..."
15-11-21
8.7
Lauren Sub-slet Van KantoorDoor: Dano30
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bdsm, Collega, Dom, Hotel, Kantoor, Kontje, Onderdanig, Slet, Sletje, Sub, Werk,
"Ik werkte al een tijd in het management van een middelgroot bedrijf, hierbij had ik natuurlijk de hulp van een PA persoonlijk assistent . Haar naam was Lauren een mooie vrouw om te zien maar ze kon zeker van zich af bijten tot het dominante aan toe...."
08-11-21
8.6
Slet Odette - 34: Farming 4Door: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dom, Slavin, Slet, Sletje, Sub,
"Ik werd wakker en ik lag op mijn rug. Mijn pols en enkelboeien zaten vast aan de reling van het bed. Ze hadden weer iets verzonnen. Ik bewoog mijn spieren een klein beetje en naast me stond Harm op. Hij had blijkbaar in de stoel naast me liggen do..."
12-07-21
8.4
Slet Odette - 33: Farming 3Door: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dom, Slavin, Slet, Sletje, Sub,
"Ik werd wakker, doordat er iets hards tegen mijn enkel stootte en ik keek waar ik was. Harm had me de trap opgedragen, terwijl ik als een klein kind in zijn armen hing. Daarbij had hij mijn enkel tegen de deurpost laten gaan. Het was aarded..."
11-07-21
9.0
Slet Odette - 32: Farming 2Door: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dom, Slavin, Slet, Sletje, Sub,
"Ik werd wakker van het weksignaal van de telefoon van Harm. Het belangrijkste was je werd er heel erg zeker wakker van Wat een herrie Harm toucheerde geroutineerd zijn wekker en gebruikte mij als steun. Helaas recht op mijn blaas en ik v..."
09-07-21
9.0
Slet Odette - 31: Farming 1Door: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dom, Slavin, Slet, Sletje, Sub,
"We sloten mijn huis af en zeulden de verzamelde bagage naar de auto van Martijn. Martijn reed ons snel naar Amor, waar ik me mocht bij Johan mocht melden. Toen ik daar kwam, was Jolanda er ook en we trokken ons terug om te overleggen. Het werd al sne..."
09-07-21
8.6
Van Mij Voor JouDoor: Mr_Mystery
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Dom, Sub,
"Je bent hier eindelijk, dat is geweldig. Ik heb de hele nacht ongeduldig op je gewacht, maar ik denk dat de beste dingen komen naar hen die wachten. Wat zeg je daar Je bent zo snel gekomen als je kon. Hoe het ook zijn mag, ik denk dat we allemaal ve..."
19-06-21
8.3
Slet Odette - 29: Weer ThuisDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dom, Meester, Slavin, Slet, Sletje,
"Nienke zuchtte verlossend toen we bij mijn huis aangekomen waren. Naast de auto mochten we onze jurken aantrekken. De mijne was enorm gekreukeld, maar verder nog wel toonbaar. Die van Nienke zat ook nog eens vol met vlekken waterig rood en poepbruin..."
15-06-21
9.2
Slet Odette - 25: Julia En NienkeDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dom, Met Familie, Romantiek, Slavin, Slet, Sletje,
" Yes een jubileum 25 verhalen We stonken heftig naar seks, maar Martijn zei dat we ons daar geen zorgen over hoefden te maken. Naakt gingen we naar beneden en aten en dronken wat. Daarna zei Martijn, dat we naar buiten zouden gaan ..."
08-06-21
9.3
Slet Odette - 22: Twee PluspuntenDoor: Mark Visser
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dom, Slavin, Slet, Sletje, Sub,
"Thuisgekomen in Nederland zochten we de auto weer op en na het aftikken van een vorstelijke parkeervergoeding reden we van Schiphol via de A4 en A16 naar Amor. Dat was inmiddels steeds meer mijn plekje aan het worden. Het was laat in de avo..."
01-06-21
9.3
Slet Odette - 23: De Andere KantDoor: Mark Visser
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dom, Slaaf, Slavin, Slet, Sletje, Sub, Vernederen,
"Na een paar dagen was ik een beetje gewend aan alle nieuwe gevoelens. Mijn dikke tieten voelden heel gespannen, waardoor elke aanraking me genotsrillingen gaf. De tepels waren heel gevoelig en elke aanraking leek wel een elektrische vonk teweeg te br..."
31-05-21
9.3
Slet Odette - 21: Genieten In RioDoor: Mark Visser
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dom, Orgie, Slavin, Slet, Sletje, Sub,
"Ik werd wakker van een enorm woordengevecht, waar ik geen touw aan vast kon knopen. De ruzie was in een andere kamer en ik zag dat Martijn enigszins nerveus bij de deur stond om alles in de gaten te houden. Ik stond op en ging naast hem staan met een..."
26-05-21
9.3
Slet Odette - 20: CopacabanaDoor: Mark Visser
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dom, Slavin, Slet, Sletje, Sub,
"Toen ik wakker werd, voelde ik de warmte van Martijn naast me. Ik had geen idee van tijd en ik bewoog heel voorzichtig. Vlakbij mijn oor lispelde Martijn Lekker geslapen Ik humde even en ik drukte mijn billen in zijn kruis. Hij ontweek m..."
25-05-21
8.7
Slet Odette - 19: Braziliaans FeestDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dom, Feest, Slavin, Slet, Sletje,
"Het feest vond plaats op een afgesloten terrein. Een bediende stond bij de poort en wees ons een parkeerplek. Daar stonden al aardig wat dure bolides. Ronald parkeerde met veel herrie de auto en kondigde daarmee zijn aankomst aan. Er kwamen..."
24-05-21
9.0
Slet Odette - 18: AwakeningDoor: Mark Visser
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dom, Slavin, Slet, Sletje,
"Na een korte nacht werd ik wakker, omdat er in mijn tepel geknepen werd en toen ik mijn ogen open deed, kreeg ik gelijk een harde pets tegen mijn wang. Ook goeie morgen Ik keek met een lodderige ogen, maar met een zo geil mogelij..."
23-05-21
8.9
Slet Odette - 17: Waar Leidt Dit Toe?Door: Mark Visser
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dom, Slavin, Slet, Sletje, Sub,
"Ik hoorde dat de papieren getekend werden en dat er bevestigd werd dat mijn loon als escortgirl, inclusief borg, overgemaakt werd. Ook andere papieren werden getekend en ik bleef gewoon staan ik had door mijn slavinnencontract al deze papi..."
21-05-21
9.2
Slet Odette - 15: ExamenDoor: Mark Visser
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dom, Examen, Slet, Sletje, Sub,
"Dan, ineens, een snerpende pijn op mijn wang. Ik schrok me helemaal verrot en wilde opspringen om me te verdedigen. Maar, al die honderden, misschien duizenden keren dat ik mezelf de laatste tijd tijdens opdrachten tegen mijn wang had geslagen, zorgd..."
20-05-21
9.2
Slet Odette - 14: Personal Training: Personal Tra...Door: Mark Visser
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dom, Slavin, Slet, Sletje, Sub,
"Tanja bracht me ontbijt op bed. Kreunend werd ik wakker door haar binnenkomst. Ik had het gevoel dat er een bulldozer over mijn benen was gereden alles deed gruwelijk pijn Kwijlend zag ik lekkere broodjes en heerlijk geurende koffie op he..."
19-05-21
9.4
Op BevelDoor: Mr_Mystery
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dom, Kitten, Sub,
"Zoals ge nstrueerd, gaat ze op de rand van het bed zitten. Zwart korset, bijpassende string, jarretelgordel, dij hoge kousen en zwarte hakken. Haar haar is los. Precies zoals hij het wil. Mascara op haar wimpers en een beetje rouge op haar wangen. Hi..."
14-05-21
8.4
Slet Odette - 13: GespletenDoor: Mark Visser
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dom, Slavin, Slet, Sletje, Sub, Turnen,
"De volgende ochtend sliep ik een gat in de dag. Ik had de dag ervoor zo ontzettend veel meegemaakt, dat ik veel verwerkingstijd nodig had. Ik opende mijn ogen, zonder te bewegen en toen ik ze opsloeg, keek ik recht in de ogen van Martijn. Ik lachte b..."
11-05-21
9.1
Straf En BeloningDoor: Mr_Mystery
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dom, Straf, Sub,
"Lau lag naakt op haar rug, met haar benen gespreid voor zijn blik terwijl hij aan het voeteneind van het bed stond. Haar tepels waren verhard tot kleine roze puntjes, haar blote kutje pruilde, nat en gezwollen. Ze was diep opgewonden om haar zelf zo ..."
10-05-21
8.1
Good GirlDoor: Mr_Mystery
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dom, Kitten, Sub,
"De hele dag heeft ze geanticipeerd op het plezier van vanavond. Ze is een good girl geweest, en ze heeft pijn van verlangen. Sir heeft haar vandaag verschillende taken gegeven, waarvan ze heet werd en haar lichaam krioelde van verlangen. Ze heeft haa..."
10-05-21
8.7
Haar OnderdanigheidDoor: Mr_Mystery
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Dom, Sub, Vastgebonden,
"Lau knielt aan zijn voeten, tevreden met de nabijheid en voelt zich veilig en warm op haar plaats. Maar ze voelt een spanning in hem die op haar overslaat. Er is een behoefte in hem vanavond, haar Sir. Ze voelt het. Een behoefte aan haar die door zij..."
10-05-21
9.0
Slet Odette - 11: ZelftrainingDoor: Mark Visser
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Deepthroat, Dom, Slavin, Slet, Sletje, Sub,
"Martijn zei opgewekt Ik dacht dat je wel wat hulp kon gebruiken . Dat was alles wat hij zei en ik liet hem met een armzwaai binnen. Hij negeerde mijn naaktheid en ik verrekte het om daar aandacht aan te geven. Terwijl Martijn de d..."
09-05-21
9.4
MoodswingsDoor: Mr_Mystery
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dom, Sub,
"Ze vroeg zich af waar die gevoelens vandaan kwamen, het gevoel dingen te willen verscheuren, te willen gooien, te willen breken. Ze kon het voelen, een drukkend, gespannen gevoel in haar borst. Haar ademhaling was haperend en onregelmatig. Haar hande..."
08-05-21
8.6
Slet Odette - 10: Overgave En Eerste TrainingDoor: Mark Visser
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dom, Slavin, Slet, Sletje, Sub, Submission,
"Ik kwam, na mijn eerste beproeving weer tot leven in een bed en lag tussen twee warme lijven in. Ik zag een zwak schijnsel in de kamer en ik rook dat het vrouwen waren die naast me lagen. Ik was teleurgesteld, omdat ik hoopte dat Mark het was. ..."
08-05-21
9.4
Slet Odette - 9: Hard En Diep GenomenDoor: Mark Visser
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dom, Gangbang, Slavin, Slet, Sletje, Sub,
"Martijn bleef bij me in de buurt en streelde mijn haren. Hij gaf me complimenten en zei dat hij heel trots op me was. Ik wilde zijn geklets niet aanhoren en trok zijn hoofd naar mijn hoofd en we zoenden spetterend. Martijn was na een tijdje buiten ad..."
07-05-21
9.2
Slet Odette - 8: Receptie En Eerste TestDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Dom, Met Familie, Slavin, Slet, Sletje, Sub, Vastgebonden,
"Nadat ik door iedereen was gefeliciteerd met mijn slavinnenbelofte, was er een soort receptie in het restaurant, waar op dat moment alleen de ongeveer 50 kerkgangers welkom waren. Ik droeg alleen de boeien, Mark zijn leren broek en ook Johan en Mar..."
06-05-21
9.4
Slet Odette - 7: In Bezit GenomenDoor: Mark Visser
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dom, Slavin, Slet, Sletje, Submission,
"We liepen vlug door de onderaardse gang en klauterden een beetje onbeholpen een trapje op. Daarna liepen we weer een stukje en Martijn zei tegen me dat ik hier moest blijven staan. Daarna liep hij weg. Ik zag niets vanwege de blinddoek en k..."
05-05-21
9.2
Kitten's VerrassingDoor: Mr_Mystery
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Dom, Kitten, Trio,
" Ik heb vanavond een verrassing voor je, kitten. Zei ik, terwijl ik op haar stevige billen tikte toen ze langs mij liep. Dus kleed je mooi aan voor mij. Haar ogen verwijdden zich bij mijn woorden, Ok , Sir.. ..."
05-05-21
8.1
Haar Zoete OvergaveDoor: Mr_Mystery
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dom, Sub, Submission,
"Ze knielt bij de deur, wachtend tot hij binnenkomt. Haar lichaam trilt terwijl ze wacht, ze wil zijn aanraking, zijn felle bezit, zijn ruwe omgang met haar gewillige lichaam. Vanavond wil ze zijn wat hij wil dat ze is, zonder aarzeling zijn bevelen o..."
04-05-21
8.1
TrillingenDoor: Mr_Mystery
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Dom, Sub, Vastgebonden,
"Sir liet Lau een verhaal voor hem schrijven, over wat ze wilde dat er zou gebeuren in hun volgende sessie samen. Ze moest er een tijdje over nadenken. Haar echte tijd ervaring was zo beperkt, en ze wist bijna niet wat ze moest schrijven. Ze dacht aan..."
04-05-21
8.9
Slet Odette - 6: Martijn Helpt Een HandjeDoor: Mark Visser
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dom, Kantoor, Slavin, Slet, Sletje, Sub,
"Thuisgekomen gaf ik de directeur een intieme zoen op zijn mond en ik ging naar binnen. Daar weerstond ik de neiging om op de bank te ploffen, maar ik zette een kant en klaar maaltijd klaar om die straks in de magnetron te kunnen zetten en liep naar b..."
04-05-21
9.2
Slet Odette - 5: BezetenDoor: Mark Visser
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dom, Gangbang, Slet, Sletje, Sub,
"De directeur ging zitten en tikte met zijn knokkels op het tafelblad en zei Hoe we met een veranderde en nog verder veranderende Odette verder kunnen in dit bedrijf weet ik nog niet, maar ik stem er voor om haar in dienst te houden en passend werk ..."
03-05-21
9.1
VastgebondenDoor: Mr_Mystery
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Bondage, Dom, Moeder, Sub, Vastgebonden, Zoon,
"Mijn sterke, zekere handen binden de zachte pols en enkelboeien om Lau s gewillige lichaam. Ze huivert terwijl ze wacht om voor de eerste keer door mij vastgebonden te worden. Haar polsen zijn wel eens aan elkaar vastgeknoopt geweest, maar nog nooit..."
02-05-21
7.9
Slet Odette - 4: Fijne Collega’sDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dom, Groepsex, Slet, Sletje, Sub,
"Ik werd gewekt door een harde klik mijn handboeien sprongen los. Heel veel spieren deden weer, of nog, pijn door de houding die ik niet gewend was. Ik deed de lamp aan, de handboeien af en bevrijdde me van de enkelboeien. Ik wreef even over mij..."
02-05-21
9.1
Slet Odette - 3: LevensveranderingDoor: Mark Visser
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Dom, Slet, Sletje, Sub, Vastgebonden,
"Het leek wel middernacht, zo donker was het toen ik wakker werd en om me heen keek. Het zou wel zondag zijn. Doordat er geen ramen in deze kamer waren, was het pik donker, want er brandde geen enkel lampje. Ik voelde om me heen, maar Mark was er niet..."
01-05-21
9.1
Slet Odette - 2: Met Meester MarkDoor: Mark Visser
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Dom, Meester, Passie, Slet, Sletje, Sub, Vastgebonden,
"Het postuur wat ik door het geribbelde glas zag, leek eerder op een vrouw, dan op een man. Ik opende de voordeur en de vrouw groette en zei Ik ben Jolanda , liep ze langs me op naar binnen. Ze had een flinke rolkoffer meegenomen en ze plantte die i..."
30-04-21
9.0
Bound & MaskedDoor: Mr_Mystery
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Bdsm, Bondage, Dom, Sub, Vastgebonden,
"Lau is gemaskerd...en vastgebonden in een touwen harnas met haar handen op haar rug, Tom laat haar neerzakken over de armleuning van de leren stoel. Tom draait snel lau s hoofd en dringt zich in haar mond en gebruikt haar zoals hij wil. Tom..."
18-04-21
6.7
Tales Of A Dom - 2: KneelDoor: Mr_Mystery
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Dom, Sub,
"Ik maak je los van de haak waar je al 1,5u aan vasthangt en fluister in je oor Good Girl , ik ondersteun je, met mijn sterke armen vang ik je lichaam op en leg ik je zachtjes op het hemelbed. Ik maak de boeien los om je polsen en met het pikz..."
13-04-21
8.6
Tales Of A Dom - 1: InspectionDoor: Mr_Mystery
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Blinddoek, Dom, Sub,
"We zijn overeengekomen dat we elkaar vandaag omstreeks 12.00 zullen ontmoeten op een tot nu toe nog geheime locatie, waarvan ik je straks de gegevens doorsturen zal. Als kitten verwacht ik van je dat je aan een bepaalde sexy look moet voldo..."
11-04-21
9.3
OpdrachtDoor: Mr_Mystery
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Blinddoek, Dom, Opdracht, Sub,
"S ochtend schijnt de zon door de gesloten gordijnen de slaapkamer in als je met een gigantische grijns op je gezicht wakker word. Je springt onder de douche en hult jezelf daarna in een zwart kanten slip dress. Op je nachtkastje liggen een assortimen..."
07-04-21
7.1
Full CircleDoor: Mr_Mystery
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Dom, Sub,
"Ik leg mijn hand om jouw nek en leun over je heen. Mijn mysterieuze ogen staren je krachtig aan. Je probeert adem te halen, maar zelfs zonder mijn stevige grip ben je in ademnood. De sensatie van mijn aanwezigheid is meer dan je aankan, maar het is t..."
06-04-21
7.8
Korfbal - 88: Ideeën Ten Uitvoer GebrachtDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bondage, Dom, Korfbal, Sub, Vastgebonden,
"Tsja Waar zal ik beginnen We kregen tientallen, nee honderden idee n om als BDSM sc ne te doen. Minder dan de helft van de mensen die een idee hadden ingestuurd, reageerde, zodat zij een kans maakten om door te gaan. Maar, we wilden graag de m..."
05-03-21
8.6
Korfbal - 84: Een Jaar GetrouwdDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dom, Korfbal, Sm, Sybian,
"Het was zondagavond en we zijn 364 dagen getrouwd. De dag erna dus een mijlpaal waar ik wel een beetje trots op was. Ik was er niet verbaasd over, want ik praatte in de relatie met Iris en Kyara veel meer over van alles dan ik eerder met mijn h ex d..."
24-02-21
9.0
Korfbal - 78: Van Florida Naar Bahama’sDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dom, Edging, Korfbal, Slavin, Sub,
"De nacht was onrustig geweest. Ik lag naast Kyara en ze had veel last van onverwachtse spiertrekkingen. De seksuele spanning in haar lijf was heel groot Toen ik echt wakker werd, was ze nog in slaap. Heel voorzichtig beroerde ik met een nagel ha..."
18-02-21
9.4
Ja Meneer! - 7: Zondag, SlotDoor: Sannie
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dom, Dp, Dubbele Penetratie, Gangbang, Sub, Volle Vrouwen,
" Haihai, Hopelijk hebben jullie genoten van deze serie, ik iig zeker wel. Deel 7 is het laatste deel, voor mij het slotstuk. Ik heb ook genoten van jullie berichtjes, de feedback is geweldig Veel plezier met deel 7, ik ga gauw..."
22-09-20
9.1
Ja Meneer! - 6: ZaterdagDoor: Sannie
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Dirty Talk, Dom, Onderdanig, Slet, Sletje, Squirten, Sub, Vastgebonden, Volle Vrouwen, Zweep,
" Haihai, Eindelijk is het dan zaterdag, hier heb ik ontzettend naartoe geleefd. Ook ontzettend genoten tijdens het schrijven 128520 128519 , ik hoop dat jullie genieten van en misschien wel tijdens het lezen Laat het me weten BR..."
19-09-20
9.2
Ja Meneer! - 5: VrijdagDoor: Sannie
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dikke Billen, Dom, Opdracht, Sexshop, Sexspeeltjes, Sextoys, Spanking, Sub, Volle Vrouwen,
" Zo, vrijdag alweer Ik kijk zo uit naar het weekend, jullie ook . Have fun met dit deel, als je het nog niet gedaan hebt, lees deel 1 t m 4 nog even terug. Alle feedback is welkom, jullie berichtjes maken me heel blij... onder ande..."
18-09-20
9.4
Ja Meneer! - 4: DonderdagDoor: Sannie
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dikke Billen, Dom, Massage, Squirten, Sub, Vingeren, Volle Vrouwen,
" Haihai, Bij deze deel 4 van mijn serie Ja Meneer . Ik heb zelf ontzettend genoten van het schrijven van dit deel 9786 65039 128520 . Ik hoop dat jullie er ook van gaan genieten. Lees vooral ook eerst even deel 1 t m 3. BR..."
16-09-20
9.1
Ja Meneer! - 3: WoensdagDoor: Sannie
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dom, Exhibitionisme, Kantoor, Openbaar, Sexspeeltjes, Sextoys, Sub, Voyeurisme,
" Haihai, Onderstaand deel 3 van deze serie, de opbouw gaat steeds iets verder, het wordt al wat geiler maar wacht maar op de rest 128521 128520 . Als je deel 1 en 2 nog niet gelezen hebt zou ik dat zeker even doen nog. Dank jull..."
16-09-20
9.2
Ja Meneer! - 2: DinsdagDoor: Sannie
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dom, Exhibitionisme, Kantoor, Lingerie, Openbaar, Sub, Volle Vrouwen, Voyeurisme,
" Haihai, Leuk dat je deel 2 van mijn serie komt lezen. Heb je deel 1 nog niet gelezen, dan zou ik dat zeker even doen. In deze serie werk ik toe naar zaterdag, hmm spannend Feedback is van harte welkom xx Het eer..."
14-09-20
9.1
Gebroken En OpgebouwdDoor: Geilebok
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Biseksueel, Dom, Gay, Groot Geschapen, Grote Lul, Sub,
"Dit verhaal is geheel fictie en nergens op gebaseerd behalve geile gedachten. Zal mezelf even voor stellen, ik ben Jan een jongeman met licht bruin sluik lang haar tot aan mijn schouders. 20 lentes jong maar wordt altijd aangezien voor 16 a ..."
11-08-20
8.9
Grindr Date - 2Door: Jonas
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Bottom, Date, Dating, Dildo, Dom, Grindr, Meester, Sub, Vastgebonden,
"De dag erna stuurde mijn Meester een berichtje om te vragen hoe ik me voelde. Hij gaf toe dat hij me extra hard had aangepakt, om te testen waartoe ik in staat ben. Ik vertelde hem dat ik niet kon stoppen met denken aan hoe hij m n kontje had misbrui..."
03-07-20
8.7
Grindr Date - 1Door: Jonas
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Dating, Dom, Grindr, Meester, Sub,
" Hoi, mijn naam is Jonas, ik ben een jongen van 19 jaar, slank en twinkish maar sportief gebouwd. Het volgende verhaal is waargebeurd. Tijdens de zomer waren m n moeder en zus een weekje op vakantie, een girls trip noemden ze het. De ..."
01-07-20
8.4
Beter Een Goede Buur... - 2Door: Writer1961
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dom, Sexspeeltjes, Sextoys, Squirten, Sub,
"Na een goed halfuur krijg ik een app van Willeke. Ze schrijft Ik verlang naar zaterdag en wat me dan te wachten staat. Vandaag was heerlijk. Mijn tepels gloeien nog steeds. Ik app terug. Zaterdag begint je echte training pas echt. Ik stuur..."
10-06-20
8.9
Korfbal - 52: Nachtelijk FeestDoor: Mark Visser
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Dom, Korfbal, Orgie, Sub, Vastgebonden,
"Ik douchte kort en trok een schone pantalon, overhemd en sokken aan. Tanja was die attent komen brengen. Ook zij zei me in gebroken Nederlands, dat ze genoten had van de intensiteit van het optreden. Ik bedankte haar en bedacht dat het met deze toppe..."
04-06-20
9.0
Mmv Date - 3Door: Mike1966
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Date, Dating, Dom, Sub,
"Te gek dat ook mijn tweede deel zo goed gelezen is en word. Het aantal mensen dat een cijfer geeft blijft wat achter evenals degene die iets van zich laten horen. Maar dat is geen probleem ik vind het sowieso leuk om te schrijven. Voor degene die..."
02-06-20
8.9
Mmv Date - 2Door: Mike1966
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Date, Dating, Dom, Sub,
"Voor degene die deel 1 nog niet gelezen hebben wil ik adviseren die eerst te lezen alvorens hier nu aan deel 2 te beginnen. Nu snel verder waar ik was gebleven. Even blijf ik verbouwereerd achter maar direct zegt Cor kom pakken we wat te dri..."
01-06-20
9.0
Mmv Date - 1Door: Mike1966
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Date, Dating, Dom, Sub,
"Ik zal mij eerst even voorstellen. Ik ben Mike een man met de nodige ervaring op allerlei gebied al staat er nog wel wat zaken op de bucketlist. Ik ben 1.86 mtr slank sportief en in het bezit van, naar ik vaak heb gehoord, een lekker stuk gereedschap..."
31-05-20
8.6
Korfbal - 44: Nog Meer FamilieDoor: Mark Visser
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dom, Gay, Korfbal, Openbaar, Sub,
"Het was zaterdag. Ik werd wakker tussen de naakte lijven van Iris en Kyara. Ik bevoelde hun warme lichamen heel zachtjes en ik hoorde spinnende geluiden. Ik worstelde me een beetje los en pakte met elke hand een klitje beet. De vrouwen schoten binnen..."
17-03-20
9.2
Aardbeien & ChocoladeDoor: Geil Sletje
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chocolade, Dom, Kantoor, Sperma, Sub,
"Morris haastte zich de trap op, richting de servicebalie. Ik zoek meneer ne.. zuchtte hij uitgeput terwijl hij zijn tas op de grond liet rusten. De medewerkster keek hem met een schuine blik aan, Hij is eigenlijk vrij, maar misschien zit hij in ..."
20-01-20
8.0
Korfbal - 19: Tepeltjes PrikDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dom, Korfbal, Piercing, Sm, Sub, Tepel, Tepels, Tiener,
"We waren de dag ervoor lekker vroeg naar bed gegaan om alle beslommeringen van die dag snel een plekje te kunnen geven. Ik sliep heerlijk tussen de beide vrouwen in en ik bedacht me, dat Fred zich wel wat achtergesteld zou voelen, nu hij verdrongen w..."
27-10-19
8.9
De Man In De Trein... - 3Door: Dominique Jane
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dom, Erotiek, Gangbang, Kinky, Sub, Trein,
"Ik heb David leren kennen in de trein. De man in de trein.. Nadat hij me had gered van een tasjesdief heeft hij me op date gevraagd bij hem thuis. Hij had heerlijk voor me gekookt maar tussen het hoofdgerecht en het toetje deed hij me ee..."
07-10-19
8.6
Verslaafd - 3Door: Writer20
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Crossdressing, Dildo, Dom, Femdom, Slaaf, Sub,
"Ik had de peniskooi nu bijna een week om. Het gewicht was iets waar ik aan begon te wennen. Ik liep minder ongemakkelijk en volgens mij had niemand het thuis door. Wat nooit leek te wennen was dat ik maar al te graag wou masturberen, maar dit niet ko..."
09-08-19
8.9
De Ontdekkingsreis - 2: Ver Weg Maar Toch Dichtbi...Door: Mikeee
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Dom, Sub,
"Na de interessante en intense online kennismaking van Mike en Eva De Ontdekkingsreis 1 Beter Laat Dan Nooit heeft Eva net een snap foto van haar natte kutje gestuurd naar Mike in de hoop dat ze het goed heeft gedaan, zoals Mike van haar verlangt...."
07-08-19
8.6
Korfbal - 4: MaandagDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dom, Korfbal, Piercing, Sm, Sub, Tiener,
"Ik werd wakker, omdat ik het heel warm had. Ik rolde me op mijn rug en draaide bovenop Elize. Haar heerlijke stootkussens remden snel mijn vaart en ik besefte dat ik niet, zoals de laatste tijd gebruikelijk, alleen in bed lag, maar dat ik tussen twee..."
21-07-19
8.7
De Ontdekkingsreis - 1: Beter Laat Dan NooitDoor: Mikeee
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Dom, Sub,
"Het is een regenachtige zondagmiddag in januari als Mike, een fitte jonge man van eind 20 met licht atletisch postuur, blauwe ogen en bruine haren, in zijn appartement op de bank zit. De tijd lijkt te vliegen en al tijden knaagt er wat aan hem, met n..."
14-04-19
8.7
Ontmaagd Door De Baas - 4Door: Bas Bi
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dom, Gay, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Deze is totaal verzonnen aangezien ik echt niks meer van Jos gehoord heb. Maar een leuke aanvulling in het totaal. Na mijn geile avond moest ik me even inhouden. Mijn vriendin stond in dagdienst. Dus thuis als ik thuis was. Tot ik ha..."
29-03-18
8.8