Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Misdienaar sexverhalen. In deze categorie staan 16 erotische verhalen.
Levensles Voor Invalkracht Lindsey - 3Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Kut, Kutje, Misdienaar, Moeder, Orgasme, Pastoor, Plas, Plassen, Tieten, Uitgewoond, Vibrator,
"Vlak na de verkrachting ging Lindsey, toen ze werd opgeroepen, toch weer aan het werk, want er was een hoog ziekteverzuim op het kinderdagverblijf en ze konden haar maar wat goed gebruiken daar. Met of zonder trauma, handjes hadden ze nodig. Ze kwam ..."
05-12-22
8.0
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 33Door: Penpaal
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Dp, Dubbele Penetratie, Misdienaar, Parenclub, Pastoor, Piercing, Pijpen, Prostaat, Schaamlippen, Sm, Sperma,
"Terwijl de misdienaar met schorre stem Lindsey aanmoedigde om door te gaan, boog die voorover en nam de bolle eikel die op het relatief kleine pikkie zat in haar mond. Ze raakte bij het vooroverbuigen met haar grote tieten de slanke bovenbenen van de..."
28-08-22
9.3
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 32Door: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Bioscoop, Dieren, Honden, Kut, Kutje, Misdienaar, Neuken, Paarden, Piercing, Schaamlippen, Sm, Sperma, Tieten,
"Lindsey voelde de klepel van de Meester langs haar schaamlippen naar buiten glijden en ze merkte dat Victor wat meekomend zaad opving op zijn vingers. Die stopte hij meteen in Astrids mond. Opeten, dat is gezond. Daar groeien je tietjes van En miss..."
25-08-22
9.1
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 30Door: Penpaal
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Clitje, Condoom, Dildo, Klitje, Kut, Kutje, Likken, Misdienaar, Ontgroening, Piercing, Pijpen, Pik, Tieten, Vingeren, Vuistneuken,
"Het was natuurlijk niet de bedoeling dat Astrid het lekker vond, dus greep de pastoor meteen in. Hij trok Lindsey abrupt aan haar haren tussen Astrids benen weg, gaf haar een pets op haar tieten en keek haar bestraffend aan. En de teleurstelling bij ..."
21-08-22
9.1
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 29Door: Penpaal
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Gay, Likken, Misdienaar, Neuken, Pastoor, Pijpen, Pik, Porno, Schaamlippen, Straf, Tepel, Tepels, Tieten, Vingeren,
"Opeens hoorde Lindsey boven op de begane grond een bel gaan en op hetzelfde moment trilde er een telefoon in de broekzak van Victor. O, Eerwaarde, daar zul je Astrid hebben , reageerde Victor verheugd. Astrid was de pas 16 jarige roodharige kassajuf..."
20-08-22
9.2
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 28Door: Penpaal
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Dieren, Kontje, Kut, Kutje, Likken, Misdienaar, Paarden, Pastoor, Slipje, Tieten,
"Lindsey hoorde wat geroezemoes en de nodige stappen die langzaam de trap afgingen naar de grote speelkamer, en ze merkte dat haar hart sneller begon te kloppen. Milla zag dat aan haar en probeerde haar wat gerust te stellen. Je moet je van tevoren n..."
19-08-22
9.0
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 27Door: Penpaal
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kut, Kutje, Masturbatie, Masturberen, Misdienaar, Pastoor, Schaamlippen, Slipje,
"En het leek wel of Victor haar gedachten kon lezen, want hij trok de keu met gemak weer tussen Kate s schaamlippen vandaan, deed er niet eens extra glijmiddel op en duwde de keu in Kates lichtbruine poepgaatje, dat enigszins naar buiten uitpuilde, te..."
18-08-22
9.0
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 12Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dieren, Fetisj, Honden, Misdienaar, Pastoor, Pijpen, Zwanger,
"Terwijl de frikadel op het tafeltje lag te stinken in de zon, stond Lindsey op, groette de snackkoning en liep met haar tweeling huiswaarts. Haar poepertje gloeide nog een beetje na, maar die XL was zeker niet het dikste object dat erin had gezeten i..."
19-07-22
9.1
De Misdienaar - 2Door: Peter1978
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Misdienaar,
"In het vorige verhaal had ik Chris leren kennen als een heerlijke sekspartner. Eerst in de omkleedruimte en daarna in de kerk op het zachte kleed heeft hij mij geneukt. Elke maand keek ik uit naar een dienst die door Chris geleid zou worden. ..."
13-06-22
8.9
Jeannette Heeft Arme Lindsey In Haar Macht - 8Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dieren, Honden, Kut, Kutje, Likken, Macht, Misdienaar, Piercing, Pijpen, Plas, Plassen, Sperma, Tieten,
"Die tijd gebruikte Jeannette om twee misdienaars klaar te pijpen. Dat was wel aan haar toe te vertrouwen, ze was enorm bedreven en die arme tieners konden geen weerstand bieden. Hun sperma borrelde al snel uit hun ballen naar boven. Net toen de tweed..."
01-05-22
8.2
Jeannette Heeft Arme Lindsey In Haar Macht - 7Door: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Bazin, Dieren, Honden, Kut, Kutje, Macht, Misdienaar, Piercing, Pijpen,
"Jeannette was een beetje overdonderd door de onbeschofte voorstellen van Toes, en Lindsey was dat uiteraard ook. Zij wilde niet als vee verhandeld worden, maar was helaas met handen en voeten gebonden aan de grillen van Jeannette. Het vakantiereisje ..."
30-04-22
8.7
Jeannette Heeft Arme Lindsey In Haar Macht - 6Door: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Dieren, Honden, Kontje, Macht, Misdienaar, Tieten, Vingeren, Vuistneuken,
"Lindsey schrok van die plotselinge vinger in haar reet en voelde even later het ding hevig wroeten van binnen. Jeannette schoof nu ook weer een vuist in Lindseys kut, om haar enigszins te stabiliseren, want hurken op die hakken met haar gewicht viel ..."
28-04-22
8.7
Jeannette Heeft Arme Lindsey In Haar Macht - 5Door: Penpaal
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Kontje, Macht, Misdienaar, Naaldhakken, Tieten, Vuistneuken,
"Jeannette was veel ruwer met haar heen en weer pompende vrouwenvuist dan die misdienaar, die nog iets bedachtzaams en dienends had. Het leek alsof Jeannette haar woede en frustratie op Lindsey wilde botvieren. Maar dat kon toch niet alleen zijn omd..."
27-04-22
7.9
Jeannette Heeft Arme Lindsey In Haar Macht - 4Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Macht, Misdienaar, Naaldhakken, Piercing, Pijpen, Vuistneuken,
"Jeannette bekeek goedkeurend de potsierlijke Lindsey in haar strak zittende doorkijkjas. Lindsey kon op haar beurt haar ogen niet van de piercings op het bankje afhouden. Mooi, die jas, zeker met jouw grote blote tieten , merkte Jeannette op. Allee..."
25-04-22
8.2
De BrandweerkazerneDoor: Elvy
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Brandweerman, Dochter, Doggystyle, Misdienaar, Neuken, Pijpen, Tiener, Vader, Verzoek,
"Ik ben Andrea en Ik woon samen met mijn moeder. Mijn ouders zijn lang geleden gescheiden. Mijn vader zit in actieve dienst bij de brandweer en wilde meer dan ons kleine dorpje te bieden heeft. De kazerne in de stad is groot en heeft veel te bieden. H..."
20-01-21
8.4
De Misdienaar - 1Door: Peter1978
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Misdienaar,
"Bij mijn geboorte hadden me ouders mij Katholiek gedoopt. Later heb ik mijn communie gedaan en tot slot mocht ik zelf kiezen voor het vormsel. In de laatste klas van de lagere school heb ik dat dan ook gedaan. Na dit vormsel wordt er regelmatig aan j..."
23-09-16
8.4