Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Natte Droom sexverhalen. In deze categorie staan 15 erotische verhalen.
Ruige Coby En Magere Truusje - 2: AnnabelDoor: Jenny
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Barvrouw, Ladyboy, Lesbienne, Masturbatie, Masturberen, Minnares, Natte Droom, Viagra,
"Elk weekend was eenzame Truusje te vinden in het plaatselijke caf waar ze haar eigen plekje aan het eind van de bar innam en een breezertje dronk, wachtend op een mooie jongen die haar eindelijk de liefde zou geven waar ze zo naar verlangde. Helaas ..."
27-02-24
8.8
Zusjes In Het HooggebergteDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Natte Droom, Neuken, Pijpen, Trio, Zusjes,
" i Dat zijn ochtenderectie in zijn pyjamabroek een ferme tent veroorzaakte, merkte hij pas toen hij tante Nina schaamteloos lang naar zijn kruis zag kijken. Zo, jij bent ook geen kleine jongen meer , zei ze zachtjes. Dat ze daarmee op zijn stijve do..."
29-09-23
9.2
Rosalie Krijgt Een Beurt - 4: Twijfels & Verlange...Door: Francisca02
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Natte Droom, Verlangen, Vrouwvriendelijk,
" i Verteld door Rosalie i Ik stond te trillen op mijn benen van zowel angst als genot. In mijn ene hand hield ik een schaar, in mijn andere mijn slipje die zojuist kapot geknipt was door Julia. Het was daarnet allemaal zo snel gegaan. Mijn..."
25-02-22
9.1
FixbusDoor: Verknipte Geest
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bus, Creampie, Eerste Keer, Lust, Natte Droom, Openbaar, Roadtrip, Tiener, Vakantie,
"Enthousiast maak ik een foto van de Flixbus en stuur ik hem door naar Aimee, voor ik instap. Ik groet de chauffeur vrolijk, maar hij kijkt me alleen nors aan. Volgens mij is hij Duits. Het maakt me weinig uit. Niks kan deze dag nog stuk maken. Niet d..."
12-01-21
9.4
Alles Compleet AndersDoor: Rock
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Natte Droom,
"Langzaam gleden haar handen naar beneden. Dat was iets dat bij het wakker worden hoorde. De naaktheid onder de dunne lakens was altijd fijn. Megan schoof haar benen wat uiteen. Haar handen werden daar naartoe getrokken. De warme gevoelens namen op ee..."
28-09-20
8.3
Met Mama Onder De Douche - 2Door: Stier184
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Douche, Moeder, Natte Droom, Pijpen,
"Na mijn nummertje met mam lig ik te slapen. Het is vakantie dus ik hoef er gelukkig niet zo vroeg uit als anders. Zoals gewoonlijk lig ik te dromen van mijn moeder. Sinds ze me in de badkamer heeft afgetrokken en gepijpt ben ik helemaal in de war. ..."
07-09-20
8.3
Natte DroomDoor: AlexH
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Buurmeisje, Droom, Natte Droom, Openbaar,
"Het betreft mijn natte droom van vannacht. De personages zullen dan ook in het verhaal duidelijk worden. Voor mij zelf geld dat ik tussen 25 a 30 jaar ben en op mezelf woon. Met een buurmeisje iets verder dan de naaste buren had ik een goed..."
21-05-20
8.4
Natte DroomDoor: NoMercy001
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Droom, Natte Droom,
"Natte droom, Het is alweer veel te laat geworden en nog erger ik heb veel te veel gedronken. Ook al wilde ik het niet zo ver laten komen maar het was gezellig met de groep vrienden. Met de auto naar huis, naar Ingrid toe is geen optie. Half ..."
25-12-19
8.4
Natte Droom Of Niet?Door: Realhot
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Droom, Extreme, Natte Droom, Vakantie,
"Natte droom aan de rand van het zwembad. s Morgens vroeg kon je het al in de lucht ruiken. Ik was er in m n eentje op vakantie. Het zou een warme, zonnige dag worden. Zoals voorspeld. Loom sloeg ik de lakens opzij. Naakt stapte ik uit het ..."
19-11-18
9.1
Perverse Prikkels - 2: De TerugslagDoor: Dicky Dickert
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Moeder, Natte Droom, Pervers, Pijpen, Zoon,
"Toen Hilda de volgende morgen Stef s kamer binnenkwam, klaar om hem te wassen en nog n laatste keer te verblijden met de oudste handdienst ter wereld, was Stef nog diep in slaap. Schatje, wakker worden. Mama is hier om je te wassen. fluisterde ..."
22-07-18
9.3
Natte DroomDoor: Lievekleinepaultje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Droom, Natte Droom,
"Hier nog een klein verhaal van mij,ik hoop dat je er net zo van geniet als van de vorigen Midden in de nacht zit ik ineens rechtop in bed. Waar ben ik eigenlijk wakker van geworden De rolluiken zijn naar beneden dus het is erg donker in de..."
29-01-18
7.9
Natte DroomDoor: Lievekleinepaultje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Droom, Natte Droom, Vastgebonden,
"Hier nog een klein verhaal van mij,ik hoop dat je er net zo van geniet als van de vorige Midden in de nacht zit ik ineens rechtop in bed. Waar ben ik eigenlijk wakker van geworden De rolluiken zijn naar beneden dus het is erg donker in de ..."
25-01-18
7.8
Uitgekomen Natte DroomDoor: Ruud
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dikke Tieten, Douche, Droom, Grote Borsten, Natte Droom, Pijpen, Zuigen,
"Al meer dan de helft van mijn, nu 41 jarige, leven ga ik naar de hoeren. Soms wat minder, maar liefst zo vaak mogelijk want niets is zo lekker als uitgebreid geilen en neuken met een mooie, ervaren en lekker ordinaire hoer die met plezier en genot ha..."
09-05-15
5.2
De Natte DroomDoor: JayBi
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Droom, Natte Droom,
"Hoi mijn naam is Jay. Dit verhaal is de droom die ik had volgend op de gebeurtenissen in het verhaal de prostaat Ik voelde hoe het water over mijn lichaam stroomde. Het water was heerlijk warm. Met mijn rug stond ik tegen de muur die nog ..."
06-02-15
8.3
De Natte DroomDoor: Peter
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Droom, Natte Droom,
"Al gapend trekt Peter zich eens goed uit. Hij heeft een onrustige maar toch lekkere nacht gehad. Met een sprong staat hij naast zijn bed. Terwijl hij op zoek gaat naar zijn kleren kijkt hij nog eens in de spiegel naar zichzelf. Al jaren is hij niet t..."
03-03-14
6.3