62.659 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Sex in Rotterdam. In deze sexverhalen staat Rotterdam centraal als dè plaats waar je hart warmer van zal gaan kloppen... Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Rotterdam sexverhalen. In deze categorie staan 5 erotische verhalen.
Hannah - 10: Alles Voor WraakDoor: Edward2
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bbc, Camera, Deepthroat, Dikke Tieten, Donkere Mannen, Groepsex, Grote Borsten, Rotterdam, Vernederen, Vreemdgaan, Wraak,
" In de verhaallijn van Sofie, het jongere zusje van Hannah, is dit het derde verhaal. Het verhaal sluit aan bij Hannah 4 en Hannah 6. Jochem en ik waren nog steeds een stel en ondertussen woonden we samen in een kleine sociale huu..."
01-04-24
9.3
Kampioensfeest In Rotterdam - 2Door: Eline
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Hermafrodiet, Pijpen, Rotterdam, Sandwich, Sperma, Tante, Tiener, Trio,
" sommige zaken zijn geromantiseerd, andere zijn waargebeurd, inmiddels loop ik de deur bij Anja, zo mag ik haar nu noemen. En we maken veel fantasie n waar Hopelijk ten overvloede, niets gebeurde tegen mijn zin in Echt niets Een gezamenlijke fa..."
25-07-23
9.1
Kampioensfeest In Rotterdam - 1Door: Eline
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Hermafrodiet, Pijpen, Rotterdam, Sandwich, Sperma, Tante, Tiener, Trio,
" sommige zaken zijn geromantiseerd, andere zijn waargebeurd, inmiddels loop ik de deur bij Anja, zo mag ik haar nu noemen plat. En we maken veel fantasie n waar Hopelijk ten overvloede, niets gebeurde tegen mijn zin in Echt niets Een gezamenlij..."
31-05-23
8.8
Ouderloos - 1: Ons Eigen HuisDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Rotterdam, Zus,
" Dit verhaal gaat over een aantal soms bijna dakloze tieners die een moeilijke jeugd hadden. Ze helpen elkaar door in een rijtje antikraak woningen een kleine community te vormen. Zo steunen ze elkaar en ja, natuurlijk, ze hebben vooral veel lol ..."
25-10-19
9.0
Julia's Nachten - 1: Ss RotterdamDoor: Casevw2
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Rotterdam,
"Daar sta ik dan naast mijn auto naast de majestueuze SS Rotterdam. Het schip toornt hoog boven mij uit, terwijl ik sta te wachten op Julia. Na een klus in Maastricht ben ik snel in de auto gesprongen om op tijd in Rotterdam te zijn. Nu sta ik hier ho..."
14-02-16
8.2