Klik hier voor meer...
De grote klassieker onder de vibratots, wie kent hem niet! Tarzan laat je brullen van genot! Opwindend.Net Sexshop voor spannende sexspeeltjes! Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Tarzan sexverhalen. In deze categorie staan 7 erotische verhalen.
Rineke En André - 3: Rineke Ontdekt Haar Vrouwel...Door: Jacob Van S
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Satisfyer, Tarzan, Vingeren,
"Het is weer enkele weken verder nadat ik tarzan en de satisfyer heb uitgeprobeerd. Na 4 dagen kwam Andr pas thuis want het project liep een dag uit. Vermoeid en chagrijnig kwam hij thuis, hij pakte een biertje en plofte op de bank. Ik kroop tegen he..."
20-09-23
9.1
Rineke En André - 2: Rineke’s Ontdekkingstocht...Door: Jacob Van S
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Masturbatie, Masturberen, Satisfyer, Tarzan,
"Een paar dagen geleden moest Andr invallen voor een collega in de ochtenddienst. Daardoor moest hij er heel vroeg uit en sliep die nacht in de logeerkamer. De dag daarvoor had ik 2 nieuwe toys ontvangen en wilde die eigenlijk samen uitproberen. Maar..."
16-09-23
9.1
Rineke En André - 1: Weer Een Nacht AlleenDoor: Jacob Van S
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaarkomen, Masturbatie, Masturberen, Tarzan, Vibrator,
"Vandaag is weer zo n dag dat alles net anders loopt dan gedacht. Andr belde om 15.45 uur op en vertelde doodleuk dat de planning weer eens veranderd is. Hij moet morgen vroeg een dienst van een collega overnemen. Met als gevolg dat hij om 5 uur zijn..."
12-09-23
8.6
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 182Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Lesbienne, Likken, Met Familie, Oudere Vrouwen, Spanje, Tarzan, Vakantie, Vrienden,
" b Jullie hebben al kunnen lezen dat deze vakantie in Spanje een aaneenschakeling was van seksuele gebeurtenissen. b i Ik heb de voornaamste nu wel verteld, alles was daar mogelijk ook al waren de kinderen er vlakbij. i Er zijn..."
05-06-22
9.0
Samantha Verdient Bij Met Oppassen - 2Door: Penpaal
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Clitje, Klitje, Oppas, Squirten, Tarzan, Vibrator,
"Samantha zat nog op school, maar ging veel om met meisjes al wat ouder waren dan zij en vaak al werkten. Meisjes die daardoor veel meer geld hadden dan zij. En dat was best vervelend, want Samantha wilde dezelfde dingen doen uitgaan en net zoveel ..."
05-01-20
8.8
TarzanDoor: Ronald
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tarzan,
"Op een chat site was ik de man tegen gekomen, hij noemde zichzelf tarzan waarom hij dat deed wilde hij niet zeggen. Wij zaten een poosje in de algemene chat ruimte tot hij mij vroeg of wij in de prive chat verder konden gaan. In totaal was ik al vi..."
27-12-13
7.7
Beter Dan TarzanDoor: ChrisXL
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tarzan, Werk,
"Elke dag weer gaat Karin er op uit om naar haar werk te gaan. Ze heeft een goede baan als administratief medewerker bij een bedrijf in haar woonplaats. Het kantoor waar Karin zit bestaat uit een royale kamer die ze deelt met nog drie collega s, twee ..."
01-01-05
8.2