62.659 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Thuishulp sexverhalen. In deze categorie staan 16 erotische verhalen.
Mijn Sugardaddy's - 11Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Sandwich, Spanking, Sugardaddy, Thuishulp, Trio,
"Vaste lezers van mijn verhalen weten inmiddels dat Elise van was school gehaald na haar tegenvallende studieresultaten, niet omdat het meisje niet intelligent was, maar omdat ze simpelweg geen zin had om te studeren, waarna ze aan de slag ging om bij..."
11-04-24
9.2
Mijn Sugardaddy's - 10Door: Bipslikker
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gynaecoloog, Jong En Oud, Sugardaddy, Thuishulp,
"Een nieuwe werkdag brak aan voor de thuishulp Elise, en vandaag zou ze ook een nieuwe cli nt, die de grappige achternaam Poesjes had met een bezoekje vereren. Het op seks beluste meisje ging goedgemutst op pad, want misschien kon ze weer een nieuwe..."
08-04-24
9.3
Mijn Sugardaddy's - 6Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Jong En Oud, Neuken, Rimmen, Sugardaddy, Thuishulp,
"Thuishulp Elise had in de afgelopen maanden al een vaste cli ntenkring opgebouwd omdat de meeste ouderen liever een bekend gezicht zagen die alles in hun huis wist te vinden en precies wist wat hun wensen waren. Inmiddels was het meisje 17 geworden, ..."
28-03-24
9.2
Mijn Sugardaddy's - 3Door: Bipslikker
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Jong En Oud, Neuken, Plas, Plassen, Sugardaddy, Thuishulp,
"Na het advies dat haar ouders hadden gekregen de 16 jarige Elise van school te halen werkte ze inmiddels al een paar weken met veel plezier als thuishulp, wat vergeleken met de saaie studie een verademing was. Het vroegrijpe en nymfomane sletje had a..."
21-03-24
9.3
Mijn Sugardaddy's - 2Door: Bipslikker
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Jong En Oud, Klaarkomen, Neuken, Pijpen, Sugardaddy, Thuishulp, Vingeren,
"Een nieuwe dag brak aan voor de 16 jarige thuishulp Elise, en vandaag zou het meisje aan de slag gaan bij een nieuwe cli nt. Het opgegeven adres was een kleine woning, en nadat ze had aangebeld werd ze begroet door een kalende oudere man die al een s..."
20-03-24
9.4
Mijn Sugardaddy's - 1Door: Bipslikker
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Neuken, Scheren, Sugardaddy, Thuishulp, Viagra,
"Na de belevenissen van de bejaarde Julia en haar toyboy Ruud, die de 18 jarige achterkleindochter Elise van Julia had verwend gaan we een stukje terug in de tijd, wat geheel gewijd is aan de eerste belevenissen van het vroegrijpe meisje dat altijd b..."
19-03-24
9.4
De Gewillige ThuishulpDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Met Familie, Opa, Pijpen, Thuishulp, Voyeurisme,
"Met haar ferme borsten en heerlijke billen, ontregelt de jonge thuishulp Barbara binnen de kortste keren mijn voorheen nog zo rimpelloze tienerbestaan. Ik herinner me het huis nog goed een grote sombere villa in het centrum..."
02-07-22
8.8
De Thuishulp OntmaagdDoor: Smikkelbeer
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Douche, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Studenten, Thuishulp, Tiener, Verpleegster,
"Ik ben Tom, een jongen van 22 jaar oud. Blond haar, blauwe ogen, 1,90 m lang en sportief. Een maand geleden was ik met een groep vrienden op wintersport in Oostenrijk. We hadden het erg gezellig met elkaar en de omstandigheden waren goed. Na 4 jaar k..."
01-05-21
8.9
De Thuishulp - 1Door: Mystique66
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Oudere Mannen, Rokje, Thuishulp,
"Ik ben Linda, 44 jaar, getrouwd met een lieve begrijpelijke man, twee kinderen en een hond. Huisje boompje beestje dus, en sinds kort ben ik weer aan het werk gegaan omdat de kinderen nu op het voortgezet zitten. Ik ben thuishulp ..."
04-04-21
8.7
De Thuishulp - 2Door: Mystique66
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slikken, Thuishulp,
"Zoals in het eerste waargebeurde verhaal schrijf ik graag nog meer ervaringen op die ik als thuishulp heb meegemaakt. De relatie met Gerard was heel leuk en regelmatig hadden we lekkere sex zoals ik van deze man gewend was. Ook gingen er wel..."
30-03-21
9.0
De ThuishulpDoor: Littleltje
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bad, Biseksueel, Dokter, Thuishulp, Verpleegster,
"Een tijdje terug ben ik aangereden waardoor ik een breuk in mijn been heb opgelopen en mijn bovenlichaam flink blauw is geworden. Omdat bewegen nogal pijnlijk is heb ik na het ongeluk thuishulp gekregen die mij helpt met het wassen van mijn lichaam e..."
07-07-20
7.6
Mijn ThuishulpDoor: Luc
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Thuishulp,
"Zullen we dan maar beginnen zei Trudy, de dame die me vanavond zou komen helpen met plassen. Das goed, zei ik en ik wachtte totdat ze haar ringen en horloge af zou doen. Maar tot mijn grote vreugde deed ze dat niet Ik vind vrouwensieraden altijd hee..."
07-01-16
5.5
Barbara De Thuishulp - 2Door: Karl
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Moeder, Plas, Plassen, Thuishulp, Trio,
"Barbara keek haar dochter aan en toen naar mij. Karl, dit is Esmee mijn dochter , zei ze. Ik rijkte mijn hand en Esmee deed hetzelfde. Esmee was een klein opdondertje. Gekleed in een strakke spijkerbroek, gympen en een T shirt. Ze had, passend bij h..."
09-07-15
7.5
Barbara De Thuishulp - 1Door: Karl
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Moeder, Plas, Plassen, Thuishulp, Trio,
"Mijn moeder is inmiddels 86 en heeft voor het schoonhouden van haar huishouden thuishulp. Deze thuishulp, Barbara, komt elke woensdag in de ochtend 2 uur schoonmaken. Daar ik vrij was besloot ik om een bakkie te doen bij mijn moeder. Niet er bij nad..."
16-06-15
8.0
De ThuishulpDoor: Ferdinand
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bejaarden, Dikke Tieten, Grote Borsten, Milf, Ouderen, Thuishulp, Werk,
"Ik ben een vrouw van 42 jaar, gescheiden en zonder relatie. Ik werk als thuishulp bij bejaarden thuis met huishoudelijk hulp.Niet zo erg spannend allemaal. Al hoewel ik moet zeggen, dat ik best merk dat die wat oudere kereltjes me zo nu en dan best o..."
31-01-14
7.8
De ThuishulpDoor: Ano
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Thuishulp,
"Twee jaar geleden heb ik een auto ongeluk gehad. Waarbij me linkerbeen en me rechter arm brak. Na twee weken in het ziekenhuis te hebben gelegen werd ik ontslagen. Ze hadden een plaatsgeregeld in een verzorgingshuis maar dat weigerde ik omdat daar ho..."
30-04-11
7.0