Klik hier voor meer...
John De Groot
John De Groot
Mijn verhalen zijn deels op waarheid gebaseerd.
Hoor graag wat jullie er van vinden.

Vragen of opmerkingen kun je mailen.

Veel leesplezier!
Hoogste Cijfer: Buurmeisje Komt Zwemmen - 1
Meest Gelezen: Buurmeisje Komt Zwemmen - 1
Aantal Verhalen: 62
Geplaatste Reacties: 0
E-Mail Adres: john_de_groot@protonmail.com
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Schoolmoeder GeholpenDoor: John_de_Groot
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Borsten, Moeder, Neuken, Pijpen,
"Hoi John, wat ben je weer vroeg op school. Ik zag Liza op me af komen lopen. Eind vorige week raakten we aan de praat en sindsdien zoekt ze me elke keer op. Al de derde keer deze week. Ze heeft net als ik een zoontje van 6 die ze elke ochten..."
19-04-24
8.9
Studente Krijgt HulpDoor: John De Groot
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Studenten,
"Zelfstandig leesbaar. Vervolg op Studente neemt initiatief . Die eerst lezen is wel aan te bevelen. In het kort. Saffia is het nichtje van Laila. Ik ben docent bij een kappersopleiding en Saffia komt haar coupe bij mij thuis laten beoordelen in de h..."
10-04-24
8.4
Studente Neemt InitiatiefDoor: John De Groot
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Borsten, Pijpen, Studenten,
"Dit verhaal is van meer dan 20 jaar geleden. Ik ben nu al met pensioen dus ik durf het wel te vertellen. Ben er niet trots op. Maar ik had mezelf niet onder controle. Als leraar bij een kappersopleiding in Rotterdam gaf ik overdag les aan tienermeide..."
08-04-24
8.8
Stiefdochter BetraptDoor: John De Groot
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Dochter, Moeder, Neuken, Pijpen, Stiefdochter,
"Jade, roept ze. Het is tijd om te gaan slapen. Morgen moet je weer vroeg op. Ze luistert. Maar geen reactie van boven. Jade, herhaalt ze nog een keer. Jade, naar bed Leila kijkt me aan. John, die meid luistert steeds slech..."
15-03-24
9.0
Buurvrouw OpgevangenDoor: John De Groot
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Dikke Tieten, Grote Borsten, Jurk, Likken, Neuken, Pijpen,
"Ik woon al jaren alleen in een kleinschalig appartementencomplex. Ik heb nooit een vaste relatie gehad. Heb altijd veel voor mijn werk gereisd. Vooral naar India. Daar heb ik geholpen fabrieken te bouwen als proces engineer. Het waren mooie tijden. O..."
07-02-24
9.0
Leila GenomenDoor: John De Groot
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Romantiek,
"Lang getwijfeld of ik deze zou publiceren omdat het echt is gebeurd. Maar de ervaring was te mooi om niet met jullie te delen. Ze is nu voor de derde keer bij me. De dochter van een collega van mijn werk. Ze zocht een bijbaan om haar zakgeld..."
07-11-23
8.9
Moeder Krijgt Straf - 2Door: John De Groot
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Meester, Moeder, Onderdanig, Straf, Trio, Vernederen, Vreemdgaan,
"Zelfstandig leesbaar. i In deel 1 lees je hoe ik Ilse de les lees. Ze is een moeder die ik ken omdat onze kinderen in dezelfde klas op de lagere school zitten. Ze had een grote mond maar door haar streng aan te kijken en rustig te praten h..."
05-11-23
9.1
Moeder Krijgt Straf - 1Door: John De Groot
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Neuken, Straf,
"Wil je niet zo tegen me schreeuwen, zeg ik rustig. Er staat een mooie blonde jonge vrouw bij mijn voordeur en ze vertelt uitgebreid hoe mijn zoon Jay, haar dochter Sarah heeft gepest. Op het schoolplein en in de klas. Ze blijft maar ratelen en haar o..."
03-11-23
8.9
Buurmeisje Op Knieën - 2Door: John De Groot
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Neuken,
"In deel 1 lees je hoe mijn buurmeisje Liza en haar vriendin Jade mijn huiskamervloer komen boenen en ik met de 2 tieners van 17 op mijn zitbank sex heb. Ik was compleet verrast en had niet gedacht dat die jonge meiden mij als 50 jarige zouden pakken...."
01-11-23
9.1
Single Moeder - 2Door: John De Groot
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Neuken, Pijpen,
" i In deel 1 lees je hoe ik met de mooie single moeder Jade, bezig ben op het strand,terwijl onze zoontjes Jay en Tigo samen voetballen. We zijn een weekje met een all inclusive vakantie in Malaga en ik heb haar vanmiddag ontmoet bij de receptie van ..."
24-10-23
9.2
Stiefdochter Op Slaapkamer - 2Door: John De Groot
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Kut, Kutje, Likken, Moeder, Neuken, Pijpen, Slaapkamer, Stiefdochter, Stiefvader, Tepel, Tepels,
"Mijn stiefdochter, 17 jarige blonde Lotte is gisteravond stiekem op mijn slaapkamer geslopen en heeft me heerlijk gepijpt terwijl ik zogenaamd half sliep en haar de indruk gaf dat ik haar voor haar moeder aanzag. De day after. Ik kom beneden..."
13-10-23
9.1
Single Moeder - 1Door: John De Groot
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Donkere Vrouwen, Hotel, Moeder, Pijpen, Rokje, Strand, Vakantie,
"Ik had haar al in het vliegtuig gezien. Een kleine donkere vrouw met africaanse roots. Zwart lang krullend haar tot over haar schouders. Een lach op haar gezicht. Fijn gebouwd. Blote schouders en mooie volle borsten. Ik schat haar een stukj..."
13-10-23
8.9
Buurmeisje MasserenDoor: John De Groot
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Massage, Moeder,
"Ik werk vandaag thuis. Ik probeer het althans. Ik zit met mijn laptop aan de eettafel en kijk uit op de voortuin van de buren. Daar is Inge met haar moeder onkruid aan het wieden. Inge heeft een luchtig kort zomerjurkje aan en steeds al ze bukt heb i..."
23-09-23
9.0
Buurmeisje Op Knieën - 1Door: John De Groot
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Hotel, Kut, Kutje, Meester, Pijpen, Slet, Sletje, Trio, Vuistneuken, Zuigen,
"Ik open de voordeur op en zie mijn buurmeisje Liza met haar vriendin Jade staan. Heitje voor een karweitje meneer John, zeggen ze in koor. Ik kijk ze aan en antwoord. Zijn jullie daar al niet te oud voor Liza is 17, weet ik en haar vriendinnetje is ..."
20-09-23
9.1
Sexy StiefdochterDoor: John De Groot
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Jong En Oud, Kut, Kutje, Moeder, Pijpen, Rokje, Slipje, Stiefdochter, Stiefvader, Vingeren,
"Liza is mijn stiefdochter en ik ken haar al ruim een jaar. Ze is pas 18 geworden. Ze is niet groot maar heeft een heel mooi lichaam. Bijna volgroeid. Slank en een verrassend grote voorgevel. Die is het afgelopen jaar nog het meest gegroeid...."
15-09-23
9.1
Stiefdochter Op Slaapkamer - 1Door: John De Groot
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Slaapkamer, Stiefdochter, Stiefvader,
"Ik doe de deur van de woonkamer open en zie haar op de bank zitten. Hoi Lotte zeg ik, waar kijk je naar Ze kijkt niet op en antwoord, Boer zoekt vrouw, John. Ze ligt onderuit op de loungebank. Een strak topje aan zonder mouwen, dunne sch..."
12-09-23
9.2
Meisje Brengt Eten Bij Meneer JohnDoor: John De Groot
Reacties: 8
Lengte: Lang
"Een Fou Yong Hai speciaal graag. Zo meneer John, dat is al de derde keer deze week dat u dit gerecht bestelt. Ze praat een beetje gebrekkig en hakkelend, zoals wel vaker bij Chinese restaurants. Ze heet Lin, een jonge Chinese tiener. Ze is ..."
05-09-23
9.2
Geheim Met StiefvaderDoor: John De Groot
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Doggystyle, Jong En Oud, Likken, Stiefdochter, Stiefvader, Vreemdgaan,
"Dit is de laatste keer Lizanne, zeg ik streng. Je komt steeds te laat uit je bed waardoor je de bus naar school mist. Ja pa, het zal niet meer gebeuren, antwoordt ze. En ze kijkt me schuldig aan. Ze heeft een kort rokje aan en een strak t shirt. Het ..."
08-05-23
8.8
Stiefdochter In PashokjeDoor: John De Groot
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pashokje, Stiefdochter,
"Ik ben klaar, John. Bianca komt de trap af lopen. Haar hoge hakken en slanke blote benen komen eerst in beeld. Dan een kleine witte strook stof. Wat is dat denk ik. Een kort broekje Als ik beter kijk zie ik dat ze een ultra kort mini rokje aan heeft..."
25-04-23
9.1
Stiefdochter Wil UitDoor: John De Groot
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Jurk, Pijpen, Stiefdochter,
"Kijk nou, die meid is net 17 en hoe wulps ze er al uit ziet. En dan haar kleding. Strak zwart jurkje met grote open hals. Ik zie de gladde stof om haar borsten en ronde heupen spannen. Haar slanke lichtbruine dijen glimmen. Ze heeft hoge hakken aan w..."
20-04-23
8.9
Met Stiefdochter Tv KijkenDoor: John De Groot
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Doggystyle, Massage, Neuken, Pijpen, Stiefdochter,
"De dochter van mijn vriendin is 17. Een donkere knappe afrikaanse meid. Mooi lichaam net als haar moeder Safia. Ze is wel wat kleiner en slanker. Ze heet Imani. Moeder en dochter hebben allebei een donkere huid, een smal gezicht met wijd uitstaand kr..."
09-03-23
9.0
Vriendin Van Mijn ExDoor: John De Groot
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Doggystyle, Ex, Pijpen,
"Ik voel me wel een beetje vreemd, Jan. We hebben elkaar 6 jaar geleden een keer ontmoet op een feestje van je ex. Ze was haar beste vriendin. Je stuurt me vorige week een berichtje en nu sta ik hier voor de deur van je huis. Ik keek Isha aan..."
15-02-23
8.8
Buurmeisje Op InstaDoor: John De Groot
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Buurmeisje, Instagram, Maagd,
"Hoi Esther, wat zie jij er leuk uit. Ik zie mijn buurmeisje uit de voordeur stappen terwijl ik in mijn voortuin onkruid verwijder. Ik zit op mijn knie n en kijk naar haar op. Ze heeft een zwart jurkje aan. Zoals zo vaak, strak en kort. Blote benen en..."
13-02-23
9.0
Buurvrouw Komt PoetsenDoor: John De Groot
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Buurvrouw, Handboeien, Pijpen, Vastgebonden,
"Ik ben weduwnaar, 52, en woon in Nieuwegein. Ik zit in de IT en werk veel vanuit huis. Ik heb goed contact met mijn buren. Vooral met de overburen, een alleenstaande indiase vrouw met haar dochter. Ze is gescheiden. Mooi slank en eind 30. Z..."
17-01-23
8.5
Stagiaire Op SchootDoor: John De Groot
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Doggystyle, Masturbatie, Masturberen, Orgasme, Pijpen, Stagiair, Vingeren,
"Hoi meneer. ik ben Naomi en ik kom stage lopen. Mijn secretaresse heeft haar binnengelaten in mijn kantoor. Zo, zeg ik, en ik kijk op van mijn beeldscherm. Welkom bij ons makelaarskantoor. Ik neem haar op en mijn hart slaat over. Daar staat ..."
30-10-22
9.0
Stiefdochter Wil Aandacht - 2Door: John De Groot
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Doggystyle, Spuiten, Stiefdochter,
"In deel 1 heeft Leila de 17 jarige dochter van mijn vriendin, Jasmijn, mij verleid, gepijpt en al mijn zaad doorgeslikt. Ik was nog nooit zo lekker klaargekomen. Een week later zit ik s morgens weer in de tuin een krantje te lezen als ze in haar bik..."
29-10-22
9.0
Stiefdochter Wil Aandacht - 1Door: John De Groot
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Pijpen, Stiefdochter,
"Leila is een mooie meid van 17 en doet dit jaar eindexamen HAVO. Ze heeft lang blond haar, een fijn gezicht, een tenger figuur, stevige kleine billen en slanke gespierde benen. En toch een cup C. Ze is de dochter van mijn vriendin, Jasm..."
24-10-22
9.1
Buurmeisje Stuurt Foto’s - 2Door: John De Groot
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Buurmeisje, Pijpen, Sperma,
"Dit is een vervolg op Buurmeisje stuurt foto s deel 1 maar dit deel kun je ook zonder dat verhaal lezen. Ik was vanmorgen erg druk met mijn mooie sexy buurmeisje, Jade. Ze kwam langs voor hulp bij haar huiswerk, maar het liep anders. ..."
22-09-22
8.2
Buurmeisje En MoederDoor: John De Groot
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Buurmeisje, Dochter, Moeder, Neuken, Pijpen, Trio, Vingeren,
"Dit verhaal is een vervolg op Buurvrouw in Tuinhuisje maar kan worden gelezen zonder voorkennis. Ik laat nog even mijn gedachten gaan naar het laatste u..."
24-05-22
9.3
Buurvrouw In TuinhuisjeDoor: John De Groot
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Buurvrouw, Pijpen, Vreemdgaan,
"Daar loopt Jane met haar moeder Mayke. Ze dragen allebei een boodschappentas. Ik zit op mijn fiets en kom net terug van mijn werk. Ik hou iets in en ga naast ze fietsen. Hoi dames zeg ik met een glimlach. Moeder heeft een strak zw..."
23-05-22
8.9
Stiefdochter’s BekentenissenDoor: John De Groot
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Dochter, Neuken, Pijpen, Stiefdochter,
"Maar ga je mijn moeder niet missen dan Joyce kijkt me vragend aan. Ik zit samen met mijn stiefdochter Joyce in de auto en rijden terug van vliegveld Brussel. Haar moeder is voor anderhalve week op werkbezoek in New York. ..."
17-05-22
8.8
Buurmeisje Stuurt Foto’s - 1Door: John De Groot
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Doggystyle, Jurk,
" i Dit is een vervolg op Buurmeisje komt zwemmen deel 1 en 2 maar kun je ook zonder die verhalen lezen. i Liza en Jade zijn 2 mooie buurmeisjes van 17 en 22 jaar oud. Ik ben buurman Jan en ik heb beide meiden vorige week veel beter leren k..."
16-05-22
8.9
Buurmeisje Komt Zwemmen - 2Door: John De Groot
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Bikini, Borsten, Buurmeisje, Jurk, Neuken, Vingeren, Zwemmen,
"In deel 1 lees je hoe ik ik mijn 17 jarig buurmeisje Liza neuk in mijn zwembad. In dit deel komt haar sexy 22 jarige zus langs. Een mooie meid met hele dikke borsten. Ik heb net ontbeten en ga in de tuin zitten. Mijn vrouw is weer n..."
01-04-22
8.9
Buurmeisje Komt Zwemmen - 1Door: John De Groot
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Bikini, Buurmeisje, Neuken, Zwemmen,
"Ik woon naast een gezin met 2 dochters. De jongste Liza, is 17 en de oudste Jade, is 22. Het zijn allebei beauties. Lang zwart haar en tenger. Ze lopen zomers vaak in korte topjes waardoor je hun blote buik ziet. En dan korte rokjes eronder ..."
23-03-22
9.4
Jane Heeft Geld NodigDoor: John De Groot
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Doggystyle, Pijpen, Rokje,
"Dag mevr. Leijtens, komt u verder. Zo dat is een mooie vrouw. Haar voornaam is Jane. In het dossier had ik gelezen dat ze 32 jaar oud is. Ze heeft afrikaanse roots, dat zie je direct. Volle dikke lippen. Ze heeft een nagelstudio en wil een lening om ..."
16-02-22
8.4
Sexrelatie Met JanaDoor: John De Groot
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Jurk, Neuken, Pijpen,
"Dit verhaal is een waargebeurd. Alleen de namen en plaatsen zijn aangepast i.v.m. vertrouwelijkheid. b Eenoudervakantie b Ik heb Jana 3 jaar geleden leren kennen op een camping een eenoudervakantie in Zuid Frankrijk. Z..."
10-02-22
8.3
Chantage Door HuisbaasDoor: John De Groot
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Huisbaas, Pijpen, Trio,
"Je kunt dit verhaal lezen zonder dat je de eerste hebt gelezen. In deel 1 staat rubriek hetero heb ik als huisbaas, de betalingsachterstand die mijn huurster Mirjam heeft, voor haar opgelost. In ruil voor geile sex. Ik heb haar flink uitgewoond..."
14-01-22
8.8
Chantage Door Huisbaas - 1Door: John De Groot
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Doggystyle, Huisbaas, Pijpen,
"Hmmm, Mirjam heeft niet nog betaald. Ik kijk op mijn ing app. Het is 5 november en de huur van haar appartement had voor 1 november moeten zijn bijgeschreven. Hmmm, ns kijken wat er aan de hand is. Een mooie vrouw van 30 jaar. Ze werkt bij ..."
17-12-21
8.5
Buurmeisje Krijgt BijlesDoor: John De Groot
Reacties: 13
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Bijles, Buurmeisje, Buurvrouw, Eerste Keer, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen,
"Ik ben Remco, 66 jaar en was leraar economie. Na meer dan 40 jaar lesgeven op het VWO in Egmond aan Zee ben ik vorig jaar met pensioen gegaan. Mijn vrouw is al meer dan 10 jaar geleden overleden aan kanker. Sindsdien woon ik alleen..."
28-11-21
9.0
Huishoudster Op Mijn BureauDoor: John De Groot
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Doggystyle, Huishoudster, Milf,
"In deel 1 Angela, mijn huishoudelijke hulp hebben jullie al kennis gemaakt met mijn huishoudelijke hulp Angela een mooie getrouwde vrouw van 42 jaar. Haar man heet Henk en ze hebben 2 kinderen. Angela wilde wat meer uren draaien maar omdat er niet ..."
06-11-21
8.5
Buurmeisje Met Kort RokjeDoor: John De Groot
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Buurmeisje, Kapster, Kort, Rokje, Vingeren,
"Ik woon in Egmond aan Zee in een nieuwbouwwijk aan een pleintje. In de wijk wonen jonge gezinnen en ook wat ouderen. Er lopen ook een aantal tienermeiden rond die ik erg mooi vindt. Tussen de 16 en de 20 zijn ze. Inge is er zo ee..."
15-10-21
8.3
Buurmeisje In BikiniDoor: John De Groot
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bikini, Buurmeisje, Vingeren,
"Hoi Lana, riep naar mijn buurmeisje. Ik zie haar op de oprit op haar fiets stappen. Ik kom terug van mijn werk en heb zojuist mijn auto geparkeerd. Lana is een mooie meid van 18 met alles erop en eraan. Lang zwart haar dat ze in 2 pa..."
09-10-21
8.7
Buurmeisje Op TafelDoor: John De Groot
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Buurmeisje, Likken, Oppas, Vingeren,
"Dat is toch niet te geloven die meid. 17 jaar en dan zo n mooi lijf. Halfbloed, Nederlandse moeder en indonesische vader. En kijk wat daar van komt. Slanke meid van 170. Fijn gezichtje, rank lijf met stevige borsten, een smalle ta..."
11-12-20
9.3
Hotel AvontuurDoor: John De Groot
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Afrikaans, Hotel, Trio, Zweden,
"Dit verhaal kun je lezen zonder het vorige verhaal te hebben gelezen. Veel plezier In deel 1 heb ik mij heerlijk laten pijpen en aftrekken door een mooie Afrikaanse Hotel Receptioniste Nala met haar volle dikke lippen. Ik was voor werkbezo..."
13-11-20
8.8
Afrikaanse LippenDoor: John De Groot
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaans, Hotel, Pijpen,
"Ik zit in Kaapstad in een hotel midden in het centrum. Net aangekomen vanuit Nederland. Ik ga deze week op werkbezoek bij gemeente ambtenaren van Kaapstad. Dit doen we sinds 3 jaar. Kennisuitwisseling over grote infrastructuurprojecten. Ik ben h..."
21-10-20
8.6
Peggy Flink Gepakt!Door: John De Groot
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Neuken,
" Kom je nog even mee wat drinken vraag ik aan Peggy. We hebben elkaar 2 weken geleden ontmoet op een feestje van het werk en we waren vanavond samen uit eten geweest. Mijn vrouw was voor haar werk in het buitenland. Peggy is 41 en al 10 ja..."
14-08-20
8.4
Stiefdochter Op SchootDoor: John De Groot
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Neuken, Pijpen, Stiefdochter,
"Hi Richard ben jij al thuis Stephanie komt de kamer binnenlopen en doet haar rugzak af. Ik antwoord met Yes en kijk hoe zij haar jas uit doet. Hmmmmm ze ziet er weer sexy uit vandaag. Een kort zwart plisse mini rokje dat ruim om ha..."
05-08-20
8.6
Kort RokjeDoor: John De Groot
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rokje,
" i Vervolg op Bikini showen, maar je hoeft het vorige verhaal niet per se te lezen. i Ik heb gistermiddag de dochter Iris van mijn vriendin Madelon gevingerd en volgespoten toen ze mij haar bikini had laten keuren... Nu zit ik..."
10-02-20
8.7
Met Stagiaire En AssistenteDoor: John De Groot
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Assistente, Beffen, Milf, Pijpen, Spuiten, Stagiair,
"Ik werk bij een adviesbureau voor grondmetingen. Saai bedrijf wel. Een middelgrote organisatie met 10 mensen op kantoor en nog eens 30 in de buitendienst. Ik ben daar hoofd administratie. Ben getrouwd, 35 jaar en heb samen met mijn vrouw Lind..."
20-12-19
8.9
Mini Rokje Te Kort?Door: John De Groot
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Rokje,
"Ik ben in het appartement van mijn vriendin Tania. Ik ben niet helemaal lekker en lig in bed wat foto s op instagram te bekijken van een aantal mooie vrouwen die ik volg. Ik zie hun strakke lichamen in badpakken, bikini s en luchtige zomerse kleding...."
16-11-19
9.0
Angela, Mijn Huishoudelijke HulpDoor: John De Groot
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Jurk, Pijpen,
"Als ik terugkom van het joggen zie ik dat Angela, mijn huishoudelijke hulp, al is gearriveerd. Ik zie haar door de ramen van mijn huis aan het werk in de keuken. Ben benieuwd wat ze vandaag aan heeft. Het is hartje zomer en ik ben in in ..."
06-11-19
8.8
Bikini ShowenDoor: John De Groot
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bikini, Borsten, Moeder, Pijpen, Stiefdochter,
"Kijk eens Dirk, zegt Iris terwijl ze door de woonkamer naar me toe komt lopen. Wat vind je van deze bikini Iris is de 18 jarige dochter van mijn vriendin Madelon. Ik heb een half jaar verkering met Madelon. Madelon is een blonde st..."
06-11-19
9.0
Laila Met Dd Borsten - 3Door: John De Groot
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Pijpen, Tiener,
"Hmmm, Mariam, de dochter van Laila, is een lekkere meid. Ze lijkt wat verlegen maar ik heb haar toch even lekker kunnen vingeren toen ze met haar moeder bij me op bezoek was. Lekkere stevige CC meisjestieten met kleine knopjes erop. Mijn hand was..."
16-06-19
8.7
Laila Met Dd Borsten - 2Door: John De Groot
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Aftrekken, Dochter, Hindoestaans, Moeder, Pijpen, Spuiten, Tiener,
"In deel 1 heb ik een geheime afspraak met lekkere Laila. Met haar gespeeld en haar gepakt op mijn zolderkamer. Met haar handen vastgebonden op haar rug kon ik met haar doen wat ik wilde. Uitgebreid haar dikke dubbel D borsten ze is zwanger gekneed ..."
19-10-18
8.5
Laila Met Dd Borsten - 1Door: John De Groot
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Hindoestaans, Pijpen, Vingeren,
"Hmmm, daar komt ze aanrijden in haar Fiat. Ik sta al een half uur op de parkeerplaats van de Mcdonald s in Utrecht. Daar heb ik een geheime afspraak afspraak met Laila Hmmm, zou ze naar mijn kledingadvies hebben geluisterd Ze is niet groot en wat ..."
05-10-18
8.2
Blowen Met Stiefdochter - 3Door: John De Groot
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Dochter, Doggystyle, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Stiefdochter,
"In deel 1 heb ik mijn 17 jarige bloedmooie halfbloed stiefdochter Ayunda geholpen met haar eerste orgasme. In deel 2 heb ik Ayunda s nachts op haar slaapkamer bezocht en haar nogmaals een orgasme bezorgd in haar slaap Ik ben helemaal in de..."
26-09-18
9.0
Blowen Met Stiefdochter - 2Door: John De Groot
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Spuiten, Stiefdochter, Tiener,
"In deel 1 heb ik mijn 17 jarige bloedmooie halfbloed stiefdochter Ayunda geholpen met haar eerste orgasme. Wat een ervaring was dat Na ons avondje is Ayunda gaan douchen en naar bed gegaan. Ik zit zelf nog suf van het blowen en mijn ontladi..."
03-09-18
8.9
Blowen Met Stiefdochter - 1Door: John De Groot
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Aftrekken, Blowjob, Spuiten, Stiefdochter,
"Sinds een jaar heb ik een lat relatie met een mooie Indonesische vrouw Daya. Zij en haar halfbloed dochter Ayunda wonen in een gezellige tussenwoning in het centrum van Den Haag. Ik heb Daya leren kennen via een dating site. Ik zocht bewust..."
02-09-18
9.0
Huishoudelijke Hulp GebeftDoor: John De Groot
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Borsten, Spuiten, Tieten,
"Linda heb ik gevonden via een advertentie voor huishoudelijke hulp op internet. Ik had haar het hemd van het lijf gevraagd tijdens de sollicitatiegesprekken per mail en wist uiteindelijk dat ze 32 jaar oud was, danseres van beroep, lang blond haa..."
31-08-18
8.5
Naïeve Natasja Krijgt Sexles Van MijDoor: John De Groot
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Date, Dating, Pijpen, Spuiten,
"Natasja is een slanke Nederlandse vrouw van 39 jaar met een mooi lichaam waar ik opgewonden van wordt. Een slanke taille en iets te brede heupen en eigenlijk wat te grote billen. Ze heeft wat smalle schouders en naar verhouding vrij grote en zware bo..."
25-08-18
8.6
Eerst Moeder Dan Dochter - 2Door: John De Groot
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Dochter, Moeder, Pijpen, Sperma,
"Dit is een vervolg op Eerst moeder dan dochter , waarin je kunt lezen hoe ik druk was met Manon, de moeder van Prissy. Ik ben op bezoek bij Manon en Prissy om een hapje te eten. Manon moest na het eten naar een vriendin, Nancy. Ik ben vanavond..."
25-08-18
8.7
Eerst Moeder Dan Dochter - 1Door: John De Groot
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Dochter, Moeder, Pijpen, Spuiten, Stiefdochter,
"Prissy, we gaan eten, kom je naar beneden Terwijl Madelon haar dochter roept loopt ze naar tafel met een een grote dampende pan macaroni. Ik zit al klaar om aan te vallen, maar wacht even met opscheppen tot moeder en dochter ook zijn gaan z..."
16-08-18
8.1