63.596 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Lisanne S.
Lisanne S.
Ik ben Lisanne, ik heb deze website in juli 2022 ontdekt.
Ik heb echt al jaren een paar hete verhalen in mijn hoofd.
Het bestaan van deze site zorgt voor dé perfecte kans om deze eindelijk te delen.

Op mijn profielfoto was ik 18 jaar, ondertussen niet meer. ;)

Mijn eerste verhaal had ongeveer 16,000 lezers en een 8.5 na de eerste 24 uur.
Dit heeft zeker geholpen om inspiratie op te doen voor verdere verhalen!


Mijn verhalen tot nu toe:

Te jong voor hem, of niet? - Tieners - Deel 1/3 - 29-07-2022
Annebel is een vrolijke meid van 16 jaar die zich geheel onverwachts laat versieren door de oudere broer van haar beste vriendin. Al snel liggen ze samen in bed, maar heeft hij wel door hoe oud (of jong) ze is?

Niet te jong, dus! - Tieners - Deel 2/3 - 05-08-2022
Annebel gaat naar het verjaardagsfeestje van Jasper, de oudere broer van haar beste vriendin. Ze kan hun vorige avontuurtje nog niet uit haar hoofd zetten en maakt dit een feestje om nooit te vergeten.

Annebel's beste vriend - Tieners - Deel 3/3 - 15-08-2022
Annebel zit met haar vriendengroep aan het water. Één van haar beste vrienden maakt een opmerking over haar waarvan het niet de bedoeling was dat ze het kon horen. Als ze hem later laat merken dat ze zijn opmerking wél had gehoord wordt hij verlegen. Aan Annebel de taak om deze verlegen jongeman wat losser te maken..

Gothic Meisje - Tieners - Los verhaal - 27-05-2023
Elizabeth is een gothic meisje van 17 jaar die voor het eerst naar een groot concert gaat, tijdens dit concert wordt ze betast door een andere concertbezoeker. Na het concert komt ze hem weer tegen in het park waarbij hij al snel laat merken dat het eerdere 'incident' niet per ongeluk was.

Nazomer: Hete Hittegolf - Tieners - Los verhaal - 23-09-2023
Als 16-jarige Anique naar de slaapkamer van haar vriendin gaat om een topje te lenen tijdens het hete zomerweer, wordt ze begluurd door de oudere broer van haar vriendin. Al snel besluit hij dat hij meer wilt dan alleen even gluren.

Onverwacht Kletsnat; bij regen moet je schuilen - Romantisch - Los verhaal - 27-12-2023
Nikki (18) kan niet op tijd ontsnappen aan een plotselinge regenbui. Als ze bij haar goede vriend aanbelt om te schuilen, blijkt het een middag te worden waar ze alleen maar natter van wordt.

Vals Vakantievriendje - Tieners/extreem - Los verhaal - 07-06-2024
Als Ilona (16) Kevin (18) ontmoet tijdens haar vakantie ontstaat al snel een prille vakantieliefde. Nadat deze vakantieliefde het hoogtepunt bereikt in zijn bungalow volgt direct een dieptepunt. "Jij mag, pa."


Niet alle verhalen die ik schrijf zullen in de 'tieners' categorie vallen, maar een groot deel wel. Het was immers ook de geilste periode in mijn leven omdat alles toen nog nieuw was. In de meeste verhalen komen daarom ook kleine stukjes eigen ervaring voor. Welke stukjes dat zijn mag je zelf proberen in te vullen. ;)


Ik heb op dit moment nog ideeën voor 2 nieuwe verhalen.


Ik ben geen "lul, kut, tieten" auteur, en mijn taalgebruik en schrijfstijl zal ik zoveel mogelijk wat "volwassener" houden.
Een quote van een personage in een verhaal zal daar mogelijk wél een uitzondering in zijn.
Denk aan een tekst zoals:
» Zacht streelde hij haar borsten, het was voor hem de allereerste keer dat hij een meisje betastte en hij kon zijn opwinding niet langer verbergen toen zijn vingertoppen haar tepels bereikten. 'Wat een heerlijk zachte tieten...' kreunde hij, terwijl zijn erectie steeds harder werd.

Ik heb een e-mailadres aangemaakt voor verdere reacties of ideeën voor verhalen.
Hoewel mijn voorkeur alsnog wel uitgaat naar reacties hier op opwindend.net.
Mocht je toch meer te zeggen hebben dan hier in een reactie past, mail lisanne.erotica@gmail.com :)

Laatste update: 07-06-2024
Hoogste Cijfer: Annebel's Beste Vriend
Meest Gelezen: Niet Te Jong, Dus!
Aantal Verhalen: 7
Geplaatste Reacties: 17
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Vals VakantievriendjeDoor: Lisanne S.
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Aftrekken, Jong En Oud, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Openbaar, Rape, Sperma, Verkracht,
" b Waarschuwing vooraf b Dit verhaal bevat een verkrachting met een vrij groot leeftijdsverschil. Mocht je dit soort verhalen liever niet lezen dan nodig ik je graag uit om mijn andere verhalen op te zoeken. Ilona is met..."
07-06-24
8.2
Onverwacht KletsnatDoor: Lisanne S.
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Beffen, Creampie, Jong En Oud, Neuken, Sperma, Tiener,
" b Onverwacht Kletsnat Bij regen moet je schuilen b Ondanks dat het december is, is het eigenlijk te warm voor een winterjas. Een prachtige dag om te gaan wandelen dus. Maar terwijl Nikki aan de andere kant van het dorp loopt, ziet z..."
27-12-23
9.0
Nazomer: Hete HittegolfDoor: Lisanne S.
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Creampie, Hittegolf, Jong En Oud, Neuken, Pervers, Sperma, Zomer,
"Op een bloedhete zomerse dag fietst Anique naar een feestje van haar vriendin Lotte. Lotte is 17 en Anique moet nog precies n maandje wachten voordat ze zelf 17 wordt. Anique en Lotte kennen elkaar al sinds de basisschool en sindsdien delen ze alle..."
23-09-23
8.8
Gothic MeisjeDoor: Lisanne S.
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Gothic, Jong En Oud, Neuken, Sperma,
"Het nachtkastje van Elizabeth trilt ritmisch bzzzt, bzzzt, bzzzt. ze wordt langzaam wakker en realiseert zich dat de trillingen worden veroorzaakt door haar telefoon. Ze pakt de telefoon van het nachtkastje en kijkt op het display. Alarm 11 00 . ..."
27-05-23
8.4
Annebel's Beste VriendDoor: Lisanne S.
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, Sperma,
"Dit is het derde deel van de driedelige serie over 16 jarige b Annebel b . Het is afzonderlijk te lezen maar ik raad je toch aan om b Te jong voor hem, of niet b en b Niet te jong, dus b eerst te lezen. Het is het einde ..."
15-08-22
9.4
Niet Te Jong, Dus!Door: Lisanne S.
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Jong En Oud, Neuken, Pijpen, Sperma,
"Dit verhaal is het tweede deel van een driedelige serie over b Annebel b . Het is afzonderlijk te lezen, maar ik raad je echt aan om b Te jong voor hem, of niet b eerst te lezen. Het is een zonnige zaterdag aan het begi..."
05-08-22
9.2
Te Jong Voor Hem, Of Niet?Door: Lisanne S.
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Alleen Thuis, Jong En Oud, Ontmaagd, Ontmaagding, Sperma,
" i Doei papa, tot vanavond i roept Annebel als ze de voordeur uit stapt, ze gaat naar haar vriendin en leeftijdsgenootje Sophie, die woont aan de andere kant van het dorp. Na ruim 10 minuten lopen trilt haar telefoon een appje van So..."
29-07-22
8.8