Klik hier voor meer...
Red Red
Red Red
Het dagelijks leven heeft lichte en donkere kanten. Zo ook je sexuele verlangens zo ook van deze geile biseksuele slet.
Een prikkel in je hersens zegt vaak waar jij geestelijk en sexueel opgewonden van raakt volg hierin jou verlangens en geniet met volle teugen.
Red❤
Hoogste Cijfer: Erik De Zoon Van
Meest Gelezen: De Naturisten Camping In Istrië - 1
Aantal Verhalen: 48
Geplaatste Reacties: 8
E-Mail Adres: redskin1912@live.nl
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Marion En SandyDoor: Red Red
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bdsm, Billen, Blinddoek, Bondage, Dieren, Fotograaf, Kontje, Kut, Kutje, Lingerie, Milf, Paarden, Pijpen, Rokje, Slaapkamer, Slet, Sletje, Vastgebonden, Vingeren, Zuigen,
"Sinds een tijdje heeft een vriend van mij, Sandy, een nieuwe hobby, Hij had me wat foto s laten zien die hij gemaakt had van vrouwen in onderdanige poses dat ze vastgebonden waren. Ik vond ze echt heel erg gaaf. Het waren foto s van veel verschillend..."
26-02-24
8.7
EmmaDoor: Red Red
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Milf, Sexspeeltjes, Sextoys,
" i Beste lezers Dit is een waar gebeurd verhaal over mijn Franse vriendin Emma. Ik heb hem vertaald van het Frans naar het Nederlands. Ik hoop dat jullie hier ook van genieten. i Hierbij mijn verhaal ik Emma, poseer soms als mo..."
09-02-24
9.1
Onverwacht Ging De DeurbelDoor: Red Red
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Sandwich, Trio,
"Ze zat in haar slaapkamer toen de bel ging. Ze verwachtte eigenlijk niemand zo aan het eind van de middag en ze wilde net lekker onder de douche gaan. Toch liep ze in haar badjas naar beneden en keek door de deurspion van haar deur. Vreemd het was de..."
10-01-24
8.9
De OverbuurvrouwDoor: Red Red
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Eerste Keer, Jong En Oud, Milf,
"Het volgende verhaal speelde zich afgelopen zomer af. Ik ben William een jongen van 18 jaar oud, nog niet veel lijfelijke sexervaring. Masturberen hierbij dan niet meegerekend want trekken aan mijn flinke paal dat kon ik als de beste. Mijn h..."
11-12-23
9.2
Amber Gaat LosDoor: Red Red
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Milf, Sperma,
"Ik werd die morgen bijzonder blij gemutst wakker. Enerzijds vond ik het wel sneu dat mijn boezem en sexvriendin Marion net deze week dat ik geen klas had op zakenreis was , anderzijds betekende het dat ik me ongestoord kon overgeven aan n van mijn ..."
27-11-23
8.2
Werner OntmaagdDoor: Red Red
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Milf, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Ik ben Marion een vrouw van 40,en natuurlijk wel het een en ander meegemaakt. En altijd met mannen en vrouwen die net zo oud of ouder waren dan ik, en op een of andere manier toch niet die opwinding bij mij wisten te raken die ik zocht. En alleen one..."
07-11-23
9.1
LeenDoor: Red Red
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dominantie, Plas, Plassen, Vernederen,
"Leen was op weg naar zijn eerste afspraak met de mooie dame Marion waar hij al een poosje mee mailde en hij had al verschillende keren zijn fantasie n uitgesproken naar haar maar helaas was er jammer genoeg iedere keer wat tussen gekomen om het een k..."
02-11-23
8.6
YankDoor: Red Red
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bdsm, Dominantie, Milf,
"De regen viel met bakken uit de hemel. Yank zuchte en deed de gordijnen dicht. Hij had nog wel zin te gaan stappen, maar daar kwam dus niks van. Dan maar voor de tv zitten, zuchtte hij nogmaals. Uit de koelkast pakte hij een biertje en liep naar de..."
28-10-23
8.6
Erik De Zoon VanDoor: Red Red
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Groot Geschapen, Grote Lul, Milf, Spuiten,
"Een tijdje geleden is een hele goede vriend Peter van me plotseling overleden. Een noodlottig ongeval op zijn werk maakte in n klap een einde aan zijn leven. Zijn zoon,waarvan de moeder niet meer in beeld van was stond er alleen voor. Peter en ik ..."
27-10-23
9.7
Yank OntmoetDoor: Red Red
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Extreme, Milf, Trio,
"De regen viel met bakken uit de hemel. Yank zuchte en deed de gordijnen dicht. Hij had nog wel zin te gaan stappen, maar daar kwam dus niks van. Dan maar voor de tv zitten, zuchtte hij nogmaals. Uit de koelkast pakte hij een biertje en liep naar de..."
11-10-23
8.3
Nieuwe Vriendschap Amber En MarionDoor: Red Red
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lesbienne, Milf, Plas, Plassen, Vingeren,
"Marion en Amber waren een kwartier geleden aangekomen op hun vakantiebestemming. De vrouwen hadden elkaar een aantal maanden geleden leren kennen toen Amber reageerde op een ingezonden verhaal van juffrouw Marion. Na eerst mail contact en nadien veel..."
21-09-23
9.4
Juffrouw Marion Nieuwe SchooljaarDoor: Red Red
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Biseksueel, Milf, Tiener,
"Al een paar dagen was Marion van slag. Ze zat niet echt lekker in haar vel, was kriebelig en snel op haar teentjes getrapt. Voor haar waren dat aanwijzingen dat ze toe was aan een nieuw schooljaar. Acht weken vakantie met een paar weken naar het buit..."
06-09-23
9.4
Juf Marion En Erik - 2Door: Red Red
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Eerste Keer, Juf, Leerling, Lerares, Milf,
"Erik had de hele week rond gelopen met de gedachte wat juffrouw Marion nu bedoelde met de mogelijke beloning die hem te wachten stond als hij zich netjes zou gedragen. Hij had netjes zijn toets geleerd, al dwaalden zijn gedachten wel steeds af tijden..."
02-08-23
9.0
Juf Marion En Erik - 1Door: Red Red
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Juf, Milf, School, Tiener,
"E n van mijn leraressen was een geweldige vrouw, ze gaf geschiedenis, Marion was haar naam. Mijn zaad kookte over van dat mens, ze had een mooi gezicht en een fantastisch lichaam. En was altijd klasse gekleed. Soms een lange broek waar je haar kont ..."
18-07-23
8.9
Lerares Katsy En Leerlingen Jan En PatriciaDoor: Red Red
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Lerares, Milf, Tiener, Trio,
"Sinds de biologieles van klas 3A was er niets anders meer waar Jan aan kon denken dan aan zijn lerares Katsy. Hij was ambitieus en zat in het keuze jaar en dat betekende dat er flink gestudeerd moest worden omdat hij dit jaar belangrijke keuzes moest..."
09-07-23
8.8
Katsy De Lerares En De BiologielesDoor: Red Red
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Lerares, Milf, Ontdekken,
"Na de wilde avonturen met Maarten en Nanette twee leerlingen uit een hogere klas. Die zeker een vervolg zouden krijgen moest Katsy door ziekte ook een aantal eerstejaars klassen van de school les geven zoals ook de biologieles van deze klas...."
01-07-23
9.1
De Mannen Op ZakenreisDoor: Red Red
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Donkere Mannen, Milf, Trio, Zakenreis,
"Op deze heerlijke zomerse dag had ik een lunch gepland met Micha mijn vriendin de echtgenote van Robert. Onze mannen zijn zakelijke partners van elkaar en runnen een logistiek vervoersbedrijf. En de heren zijn weer eens op zakenreis in he..."
25-06-23
8.6
Katsy Met Een Collega Naar De Ardennen - 3Door: Red Red
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ardennen, Collega, Dieren, Paarden, Pijpen, Trio,
"Het was inmiddels zondagmorgen na de inspannende dag van gisteren zaten Ton en katsy al weer fris en fruitig aan het ontbijt met haar ouders. Ton hoe vindt je het hier bij ons op de boerderij, vroeg de vader van Katsy belangstellend, Ton m..."
17-06-23
8.7
Katsy Met Een Collega Naar De Ardennen - 2Door: Red Red
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ardennen, Collega, Plas, Plassen,
"Ton was in gedachten verzonken, terwijl hij alleen aan de ontbijttafel zat in de keuken van de woonboerderij, Katsy s ouders waren al vertrokken naar de Zaak. Wat een dag mompelde hij in zichzelf, nadat Katsy en hij gisteren waren aangekomen..."
06-06-23
8.9
Katsy Met Een Collega Naar De Ardennen - 1Door: Red Red
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ardennen, Collega, Dieren, Neuken, Paarden, Pijpen,
"Mijn collega leerkracht Katsy is een hele goede lerares. Ze ziet er altijd goed uit,maar op een of andere manier zijn de kleren die ze uit kiest aan de te sexy kant. Want ze draagt een minirokje dat weer net te mini is of ze draagt ze een jurk met ee..."
29-05-23
9.1
Jeffrey's Wraak TrioDoor: Red Red
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dominantie, Onderdanig, Plas, Plassen, Trio, Wraak,
"Het was een frisse avond. Marion, een vrouw van middelbare leeftijd met mooie strakke borsten, donkerblond haar en pure groene ogen, was onderweg naar huis van haar werk naar waar ze samen met haar poes woonde. Haar internet contact Jeffrey , die haa..."
26-05-23
8.4
De Zoete Wraak Van KatsyDoor: Red Red
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wraak,
"Ze wachtte tot maandagmiddag, want dan kreeg ze weer de groep waarin Nanette en Maarten in zaten. Deze beiden waren, buiten verwachting, gewoon net alsof er niets gebeurd was bij haar in de les gekomen. Toen het lesuur afgelopen was liep ze naar Maar..."
25-05-23
8.7
Katsy De LeraresDoor: Red Red
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Lerares, Milf,
"Katsy was lerares aan een hogere school. Ze had een slank lang figuur en was vaak gekleed in een spijkerbroek met daarop een blouse. Verder was het een knappe dame die door iedereen graag gezien werd, maar voor de klas was ze altijd een beetje afstan..."
22-05-23
8.5
Ik Een Dominante Lerares?Door: Red Red
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Lerares, Milf,
"De hersens van Marion draaiden overuren, hoe kon ze zich uit deze situatie redden Voor haar zat n van de leerlingen van de avondschool waar ze lerares was. Een jongen van 21 jaar die altijd probeerde om zo min mogelijk op te vallen, keurig zijn we..."
19-05-23
9.3
Adelin Opwindend En Een Echte Geile SletDoor: Red
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Opwindend, Sexspeeltjes, Sextoys, Slet, Sletje,
" 8203 8203 8203 Adelin is een fantastische griet. Eerst en vooral is ze niet mijn vriendin, maar die van een ander, om zijn naam niet te noemen. Ze is bijna altijd goed gehumeurd en ze houdt van de dingen di e ik bij haar doe. Adelin interesseer..."
07-06-22
7.9
Hij Komt Weer Niet ThuisDoor: Red
Reacties: 4
Lengte: Lang
"Jannie lag naakt tussen de koele lakens. verdomme dacht ze, komt ie alweer niet thuis . Haar lichaam gloeide van geilheid en haar tekort komende spleetje prikkelde van verlangen. Een zacht, loom gevoel maakte zich van haar meester en met haar ene ..."
27-05-22
8.4
De Collega KlusjesmanDoor: Red
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Klusjesman,
"Mijn vriend had die ochtend met een klap de deur dichtgegooid. Het was weer eens raak geweest. Hebben al 2 jaar een relatie en ik hou nog steeds van hem. Toch is ons leven en vooral ons liefdeleven de laatste tijd een sleur aan het worden. De da..."
11-04-22
8.7
Adelin Gepakt In Het ParkDoor: Red
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderdanig, Park,
"Adelin was een leuk vrouwtje en voorzien van een C cup Ze kwam van een bezoekje aan een van haar vriendinnen en liep rond 02.00 uur terug naar huis naar haar huis. Het was heerlijk weer en ze hadden de hele avond buiten gezeten met haar vrie..."
04-03-22
8.2
De Naturisten Camping In Istrië - 2Door: Red
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Camping, Milf, Naturisme, Partnerruil,
"Na een lange nacht vol geile sex, werd ik, Mike, om 10.00 uur wakker. Even moest ik rondkijken waar ik was. Ik keek opzij en zag Mariel met haar geile lijf naast mij liggen. Ze lag boven op de dekens en werd verwarmd door de zon die door het raam naa..."
02-03-22
9.1
De Naturisten Camping In Istrië - 1Door: Red
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Camping, Milf, Naturisme, Partnerruil,
"Afgelopen jaar ging een wens van mijn vrouw Eva en mij, Mike, in vervulling om onze droom te verwezenlijken. Eindelijk konden wij een vakantie boeken op een naturisten camping. De voorpret was al geweldig. Na een tijdje zoeken op internet viel de keu..."
26-02-22
8.8
Hoe Eva Seksualiteit Werd GevormdDoor: Red
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Neuken, Onderdanig, Opdracht, Rape, Verkracht,
"Hallo mijn naam is Eva weduwe en moeder Met mijn eerste vriendje heb ik een aparte sexervaring meegemaakt, die mijn seksualiteit nog steeds bepaald. Deze sexgebeurtenis is voor mij in een woord een fantastische ervaring geweest, want ik was ..."
23-02-22
8.8
Eva Krijgt Wat Ze WilDoor: Red
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Extreme, Onderdanig,
"Eva was 57,en had sinds een paar jaar een baan als managers assistent bij een kantoor. De heren aldaar konden hun ogen niet van haar af houden. Logisch als je haar eens goed bekeek blondlang haar met een glanzende gloed en een mooi gezicht. Haar di..."
13-02-22
8.3
Ik Werd Een BullDoor: Red
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bull, Cuckold, Cuckolding, Dominantie,
"Ik ben een man van middelbare leeftijd . Met een normaal en goed geschapen postuur . Dit verhaal is waargebeurd en deze ervaring heeft mij tot het zijn van een bull gemaakt. Een bull is een dominante man, die vrouwen van andere mannen neuk..."
05-02-22
8.4
Petra In De Sm ClubDoor: Red
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: SM,
"Petra kwam s avonds doodmoe zwetend thuis. Wat een dag op het werk en was daar nu volledig door uitgeput. Ze besloot een warme douche te nemen, om het zweet van haar lichaam te spoelen. Ze ging naar haar kamer, kleedde zich uit en bewonderde zichze..."
30-01-22
8.9
Robert Moet Er Aan GelovenDoor: Red
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Meesteres, Slaaf,
"Al jaren doe ik in mijn vrije tijd klussen bij mensen thuis, ik ben een echte klusser en van alle markten thuis. Afgelopen week had ik even niks gedaan geen klus werken, soms wil ik ook wel eens een paar dagen uitrusten. Net na het weekend o..."
21-01-22
9.0
Jolanda Tegen Haar Wil Geneukt?Door: Red
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm,
"Ik Jolanda ga nooit meer van m n leven in m n eentje naar de tandarts denk ik. Niet dat ik zo kleinzeerig ben hoor. Nee ik heb een heel andere reden. Ik zat op een avond gezellig bij mijn vriendin Petra om te chillen en natuurlijk t v te kijken toen ..."
17-01-22
8.2
Natalie.lee Onvergetelijke BehandelingDoor: Red
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Rimmen, Sissy, Slet, Sletje,
"Natalie.lee was nu een paar wekenlang mijn Sissy slaaf en het beviel me uitstekend. was erg gedwee en deed alles wat ik haar opdroeg. Toch was Natalie.lee soms ongehoorzaam en dat deed zij expres met als doel een portie straf te krijgen. Dan kreeg ze..."
17-01-22
8.8
Natalie.lee Te Pakken GenomenDoor: Red
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Sissy,
"Het begon al te schemeren toen Natalie.lee deur van haar winkeltje kaas en delicatessen achter zich sloot. Weer een verspilde koopavond welgeteld twee klanten Een beetje nijdig zette ze er flink de pas in. Alleen nog langs het park en ze zou thui..."
16-01-22
8.6
Natalie.lee Naar De Sm MassageDoor: Red
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Massage, SM, Verzoek,
"Via een site kwam ik terecht op het profiel van een man van middelbare leeftijd ergens in de vijftig uit mijn stad die op zoek was naar andere mensen om een erotische SM massage te geven. De foto op het profiel toonde een weinig behaarde naakte ma..."
13-01-22
8.7
Het Was Eigenlijk Niet De BedoelingDoor: Red
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Milf,
"Ik zal jullie vertellen hoe ik laatst, geheel onverwachts, iets heb kunnen doen op een verschrikkelijk arrogante buurtgenote. Zij is een mooie, maar oh zo verschrikkelijk arrogante vrouw van middelbare leeftijd . Stevige volle borsten en een lichaam ..."
09-01-22
8.7
Robert Ontmoet JolandaDoor: Red
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Fetisj, Voeten,
"Reizen en vliegen maakte altijd deel uit van mijn werk en nam een groot deel van mijn leven in. Dit betekende dat ik altijd tijdens het wachten op het vliegveld aan het rond dwalen ben op zoek naar iets. Op een dag veranderde er iets en ja het was o..."
09-01-22
8.6
Petra's Volgende OpdrachtDoor: Red
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Opdracht,
"Na mij eerste opdracht thuis en nota bene met mijn eigen man als niet bewuste klant. Had ik op woensdag daarna, een sms gekregen met de tekst zo geile teef ik hoop dat je er klaar voor bent aankomende zaterdagavond. Je wordt zaterdag opgehaa..."
07-01-22
9.1
Petra's Volgende OpdrachtDoor: Red
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bdsm,
"Na mij eerste opdracht thuis en nota bene met mijn eigen man als niet bewuste klant. Had ik op woensdag daarna, een sms gekregen met de tekst zo geile teef ik hoop dat je er klaar voor bent aankomende zaterdagavond. Je wordt zaterdag opgehaa..."
06-01-22
9.0
Petra Op VakantieDoor: Red
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Vakantie,
"Daar de feestdagen weer voorbij zijn wil ik met jullie delen wat ik vorig jaar met de feestdagen heb meegemaakt. Ik zal me eerst even voorstellen, mijn naam is Petra en ben 54 jaar met lang donker bruin haar en heb een normaal postuur. Niet te dik en..."
04-01-22
8.9
Petras Eerste Opdracht Vervolg Op Vertrouw Op De ...Door: Red
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Dwang, Opdracht,
"De eerste ontmoeting met haar mysterieuze meester op zolder was overweldigend geweest. Het was een feit dat haar eerste ervaring op zolder met de meester het gevoel nog sterker was geworden dan ze verwacht had. In het dagelijks lev..."
04-01-22
9.0
Ik Vertrouw De MeesterDoor: Red
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Slavin,
"Het leek alsof er al uren verstreken waren maar in werkelijkheid waren het slechts minuten. Toen ik Petra bij zijn huis aankwam ging er een briefje op de deur. Teefje ga de trap op helemaal tot je op bij zolder bent. Ik liep naar binnen en sloot de d..."
02-01-22
9.1
Petras Man Op ZakenreisDoor: Red
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vreemdgaan, Zakenreis,
"Ik ben Petra 54 jaar jong en ik mag mij verheugen op nog altijd een grote interesse van het mannelijk geslacht ondanks dat ik uit een gereserveerd brabantsdorp kom . Ik ben zelf nogal op sex gesteld maar ben vooral niet voor iedereen beschikbaar. Mij..."
01-01-22
8.6
Petra Krijgt Het Voor ElkaarDoor: Red
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf,
"Ik ben Petra 54 jaar een slanke dame met lang blond rossig haar. Mooie ogen mooie benen en een slank figuurtje. Ik ben trots op mijn mooie volle C Cup en mijn ronde billen. Heb een baan Directie Secretaresse bij een Internationaal bedrijf. B..."
30-12-21
8.4