63.184 Gratis Sexverhalen
Datum: 13-05-2024 | Cijfer: 9 | Gelezen: 28699x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 23
Ik kwam net van het toilet wanneer één van mijn plus zussen uit haar slaapkamer kwam. “En goed geslapen broertje?” Vroeg Laura me met een glimlach terwijl ze haar haar wat opzij deed. “Ja hoor.” Zei ik met een blos op mijn wangen daar ze voor me stond in een wit doorschijnend nachtjaponeitje.

“Zeg jij tegen papa en mama dat ik nog even naar het toilet ga en dan ook kom ontbijten.” “Ja doe ik.” Zei ik tegen haar en liep hierna haar blozend voorbij. Beneden was mama als appelsienen aan het persen wanneer ik in de keuken kwam.

“Goed geslapen lieverd?” Vroeg ze aan mij wanneer ik haar een zoen had gegeven. “Ja hoor.” Zei ik tegen haar wanneer ik een glas met vers geperst fruitsap nam.

“Daan weet als er iets is je kan nog steeds altijd bij mij terecht hé. Het is niet dat we nu bij Tom Laura en Lisa wonen dat je niet meer bij mij terecht kunt hé.” “Dat weet ik mama.” “Ik weet dat deze nieuwe situatie voor jou aanpassen is maar het zou voor iedereen fijn zijn mocht ook jij wat meer moeite doen.” “Maar mama...” “Oh lieverd het was helemaal geen verwijt weet je het is eigenlijk mijn fout ik heb jou veel te preuts opgevoed.”

“Wat heb jij gedaan?” Vroeg Tom wanneer deze de keuken in kwam met broodjes van de bakker. “Ik zei net tegen Daan dat hij ook wat meer moeite moest doen maar dat dit eigenlijk ook mijn fout is daar ik hem veel te preuts heb opgevoed.” “Je moet niet zo streng zijn voor jezelf schat. We gaan er samen aan werken dat dit slaagt niet waar Daan?” “Ja dat is goed. Laura kwam zo ze moest nog even naar het toilet moest ik van haar zeggen.”

“Dat is lief dat je dat zegt broertje maar ik ben er al.” Zei Laura die me een zoen gaf op mijn wang. “Moet jij ook een glaasje hebben?” “Ja graag.” Zei Laura die zelf al ging zitten. “Waar is Lisa?” “Die is net terug van het lopen.” “Oh roep jij haar dan Tom dan kunnen we ontbijten.”

“Jullie vinden het toch niet erg dat ik bezweet aan tafel kom?” “Nee hoor lieverd ga maar vlug zitten dan kunnen we met zijn allen samen ontbijten.” Zei mijn mama waarna deze ook ging zitten.

“En wat zijn jullie plannen voor vandaag?” “Het word goed weer dus ik wil graag een kleurtje op doen.” “Oh dat lijkt me heerlijk zus wat denk jij Daan?” Gelijk keek mijn mama hierop naar mij en met blozende wangen zei ik tegen Laura en Lisa dat dit me ook wel een leuk idee leek.

“Wat gaan jullie vandaag doen papa?” “Mama en ik moeten naar de zaak er is een hele grootte bestelling en nog veel papierwerk dat is achtergebleven dus jullie hebben het huis voor jullie drie.” “Mogen we in het zwembad?” “Wat is dat nu voor een vraag Daan natuurlijk mogen jullie in het zwembad.” Zei Tom al lachend tegen mij. “Jullie wel goed insmeren vandaag hé het word echt wel warm vandaag.” Zei mama wanneer ze de boter nam.

Samen met Laura en Lisa ruimde ik na het ontbijt de tafel nog op wanneer mama en Tom nog een tas met koffie dronken.

“Ik ga douchen ga je mee zus?” “Ja nog even de tafel afdrogen.” Weer keek mama met een alles zeggende blik naar mij en aarzelend vroeg ik hierop. “Is het goed dat ik ook mee ga douchen?” “Ja dat is goed broertje.” “Dan mag jij onze ruggen wassen.” Zei Laura met een ondeugende blik waarop mijn gezicht vuurrood werd. “Hij gaat het nog leren.” Zei Tom met een knipoog tegen me en ik zag hoe mama zijn rug hierop streelde en naar mij lachte.

Samen met Laura en Lisa liep ik hierna naar boven en zelf had ik al een serieuze bobbel in mijn pyjamabroek zitten. Mijn hart bonsde dan ook in mijn keel wanneer we ons drie in de badkamer stonden. Voor mijn ogen deed Laura haar witte nachtjaponeitje uit en ze stond nu voor ons in haar groene string. Zelf deed ik hierop mijn pyjamashirt uit en wanneer ik dit op de wastafel legde zei Laura tegen me “Je mag gewoon kijken hoor broertje.” Waarop ik met een vuurrood hoofd naar haar borsten keek. “Vind je ze mooi?” “Ja …..heel mooi.” “Wat vind je van mijn tieten?” Vroeg Lisa die haar T-shirt in de wasmand had gegooid. “Jullie borsten zijn echt...heel mooi.” Zei ik haast al stotterend.

“Oh Daan je moet niet zo preuts zijn hoor.” Zei Lisa die voor mij haar sportbroekje uit deed. Vol opwinding keek ik naar haar lichtblauwe string waar een klein vochtig plekje op te zien was. Zelf deed ik hierop mijn pyjamabroek waardoor Laura en Lisa de enorme bobbel zagen die ik in mijn boxershort had zitten.

“Volgens mij zit dat niet gemakkelijk.” Zei Laura met een ondeugende blik en voor mij deed ze hierna haar string uit. Haast te samen met Lisa deed ik zelf mijn boxershort uit en mijn hart sprong haast uit mijn borstkas wanneer ik zelf mijn stijve piemel toonde aan Lisa en Laura.

“Oh my god.” “Dat noem ik nog eens big.” Zeiden beiden met blozende wangen en zelf keek ik naar hun kale poesjes.

“Mag ik?” Vroeg Lisa die voor mij kwam staan en ik was nu zo geil dat ik alleen nog maar ja kon knikken. Er ging een huivering van genot door mijn lichaam heen wanneer Lisa mijn stijve piemel aanraakte.

Over mijn mama en Tom hun reactie hoefde ik me echt geen zorgen te maken daar zij vast en zeker wisten wat er hier nu in de badkamer gebeurde.

“Mag ik ook?” Vroeg Laura die naast Lisa kwam staan en dit keer kon ik wel zeggen. “Ja doe … maar.” “Jij vindt dit wel lekker hé?” “Ja.” “Ooh broertje toch daar moet je toch niet voor schamen.” Zelf wilde ik hen nu ook aanraken en Laura die dit als eerste door had nam mijn hand vast en bracht deze naar haar borsten.

“Doe maar lekker.” Zei Lisa wanneer ik haar ook aan het strelen was. Laura boog haar hoofd ineens naar mij toe en kuste me innig op de mond. Het was mijn eerste zoen die ik van een meisje kreeg. Na haar zoende ik ook zo met Lisa.

Mijn hart bonsde in mijn keel wanneer ik mijn handen tussen de benen van Laura en Lisa liet glijden. Met glinsterende ogen van pure opwinding keken beide me aan wanneer ik hen zelf aan het vingeren was.

Ik werd nu zelf zo geil dat ik kreunde dat ik er bij één van hen in wilde. Laura en Lisa keken hierop even naar elkaar met pretoogjes en Lisa fluisterde dan weer in mijn oor “Dan moet jij maar op het badkamer matje gaan liggen.

Gewillig deed ik dit en ik lag nog maar net of Lisa kwam al bovenop mij zitten. Ik voelde hoe ze mijn stijve piemel vastnam en naar haar poesje stuurde. “mmmmmmmmmmmmmmmmmm” Kreunde Lisa wanneer ik zelf voelde hoe mijn piemel in haar veel te nauwe poesje ging. Lang kon ik niet naar haar kijken daar Laura dan weer met haar poesje boven mijn gezicht kwam zitten.

Ook zij begon al heel snel te kreunen wanneer ik aan haar poesje aan het likken was. “mmmmmm...ooh...mmmmmmmmmmmmmmmmmmm” “ooooooooooooh mmmmmmm” Kreunden Laura en Lisa en zelf gaf ik me volledig over aan het moment.

“Ik kom... ik kom...” Kreunde Laura wanneer mijn tong tussen haar schaamlipjes zat en ik voelde haar dan ook goed klaarkomen. Haar sappen zaten nog op mijn gezicht wanneer ze van mij afkwam en ook Lisa voelde ik nu klaarkomen op mij. Haar sappen liepen langs mijn balzak naar de grond wanneer ik zelf voelde dat ik ging klaarkomen.

Vol opwinding keek ik naar de borsten van Lisa die op en neer deinde en ik zag haar blik verstarren. Even begon Lisa sneller op mij te bewegen en wanneer ik mijn ballen in haar leeg spoot voelde ik haar zelf weer klaarkomen. Aan mijn orgasme leek geen einde te komen en Lisa bewoog nog langzaam op mij wanneer ik naast mij ineens Tom en mama zag staan.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Moeders Wondermooie Beharing ...Door: Steven D
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Behaard, Likken, Moeder, Neuken, Schaamhaar, Zomer,
"Toen ik jong was waren de zomers nog echte warme zomers, en vooral de winters nog echte strenge winters. De keren dat ik tijdens de Kerstvakantie buiten met de slee kon spelen kon ik niet op n hand tellen. De seizoenen tekenden zich toen nog veel d..."
23-05
9.4
PinksterweekendDoor: Dr. Feelgood
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Heerlijk Wat hadden we hier naar uitgekeken, lekker vrij met z n twee n en mooi weer. We hadden tussen de bedrijven door onze tuin al helemaal zomerklaar gemaakt, loungesetje schoongemaakt en de kussens erin. Zondag 1e pinksterda..."
23-05
9.0
Mijn Sugardaddy's -19Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bejaarden, Broer, Neef, Nicht, Ouderen, Verleiden, Zus,
"Elise was op weg naar de supermarkt, want het nadeel van een eigen huisje was nu eenmaal dat ze boodschappen moest doen om haar eigen potje te koken. Het meisje was inmiddels al begonnen met theorielessen voordat ze daadwerkelijk autorijlessen nam, w..."
23-05
9.1
Natuur Doet Het ... - 8Door: Jolanda
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Dochter, Lesbienne, Natuur, Neuken, Pijpen, Vingeren, Werk,
"Wij gaan regelmatig ook naar parenclubs. Daar ontstond vier jaar geleden een geile belevenis. Frans en ik gingen dit keer samen naar de parenclub. Dat doen we in Nederland want in Belgi is niet veel geils te beleven op dat gebied. Na een uurtje rijd..."
22-05
9.0
Zo Moeder Zo DochterDoor: Maxime21037
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer, Kinky, Moeder, Slipje,
"Zoals eerder vermeld zijn we een geil, kinky en taboeloos stel die graag experimenteert, de grenzen opzoekt en er regelmatig overheen gaat. We zijn een samengesteld gezin bestaande uit Ellen en haar twee kinderen Jolien van 16 en Noa van 17. Ik ben J..."
22-05
9.5
Op Weg Naar ... - 2Door: Xxxme
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Dit verhaal is pure fantasie. Elke gelijkenis berust op toeval. In mijn verhalen komen er geen soa s voor. Met vuurrode wangen zat ik diezelfde namiddag nog bij mijn ouders en mijn twee zussen Laura en Lisa in de woonkamer. Wanneer m..."
21-05
9.2
Mijn Sugardaddy's - 18Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dildo, Neef, Nicht, Scheren, Sugardaddy, Voyeurisme,
"Toen Elise die ochtend opstond wist ze nog niet dat deze nieuwe dag een heel speciale wending zou krijgen. Het vroegrijpe 18 jarige meisje, dat op oudere mannen viel had inmiddels al een vast kringetje bejaarde potente sugardaddy s opgebouwd die ze n..."
21-05
9.2
Sven, Eva En John - 2Door: Geile Beer
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tante, Trio,
" Sven 16 logeert 10 dagen bij zijn tante Eva 24 en haar vriend John 32 . Door hun relatief kleine leeftijdsverschil hebben Sven en Eva nooit een Tante Neef relatie gehad maar altijd een grote zus broer tje relatie. Voor de exact..."
19-05
9.0
FamilievakantieDoor: Diva Donna
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Milf, Moeder, Spanje, Tante, Vakantie, Zwembad,
"In een saai kantoor op de 5e verdieping van een complex gingen de vingers van Donna over haar toetsenbord. Haar bureau lag bezaaid met oneindig veel papierwerk. Ze hoorde iets zoemen en pas na 3 keer had ze door dat haar telefoon overging. Snel veegd..."
17-05
9.1
Ze Neemt Me ...Door: Xxxme
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus,
"In tegenstelling tot mijn klasgenoten heb ik een totaal andere band met mijn zus. Veel van mijn leeftijdsgenoten maken h l veel ruzie met hun broers of zussen maar ik niet. Mijn zus is gewoon mijn beste vriendin. Al lachend zegt mijn zus h l vaak t..."
15-05
9.4
Max'imamaDoor: Max
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gangbang, Likken, Moeder,
"De tranen rolden over haar wangen, was het van genot of wa s het van dat het meer was dan ze voor gehoopt had.. Onverbiddelijk hard waren ze voor haar geweest vandaag, dit had ze nog nooit meegemaakt, alhoewel ze al heel wat watertjes doorz..."
13-05
8.2
Ons Geheim - 2Door: Fabri
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Milf, Moeder, Neuken, Pijpen, Zoon,
"Zoals eerder gezegd werd er in de dagen, zelfs maanden na het voorval tijdens de massage niet meer over gesproken. Het was gebeurd en had niet mogen gebeuren, het zou een grote hoop ellende met zich meebrengen zou dit ooit uitkomen en de g..."
12-05
9.0
Klik hier voor meer...