61.792 Gratis Sexverhalen
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Bizar sexverhalen. In deze categorie staan 39 erotische verhalen.
Wel BizarDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bizar, Rollenspel,
"werkend in die gezellige jongerenkroeg, hoorde ik er twee kletsen. Bizar toch, 22 en dan ook 22cm Sprak de een wat luid tegen de ander, geil Kijk maar uit, giechelde de ander, want als je dertig bent Een stilte viel. Omvallend van het lachen raakt..."
07-02-24
8.8
Langharige Ans - 3: Een Avondje StampenDoor: Jenny
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Bizar, Brunette, Drank, Fetisj, Orgie, Pervers, Plas, Plassen, Poppers,
"Langharige Ans van zestien had een intens liefdesleven met twee mooie jongens tegelijk, maar dat nam haar zo in beslag dat ze nu even aan rust toe was. Voorlopig had ze genoeg liefde gekregen en had ze behoefte aan een time out, een paar avonden zond..."
20-12-23
8.4
Annelies HeeltDoor: Subrosa
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bizar, Collega, Cuckold, Cuckolding, Femdom, Voeten, Vreemdgaan,
"Ik was al een tijdje zwaarmoedig en had de neiging steeds verder weg te zakken toen ik Annelies op een externe vorming ontmoette. Annelies was een collega die ik al vaag kende van drinks en personeelsfeesten maar die me nooit echt was opgevallen. H..."
26-11-23
8.5
De Huwelijksreis Van Eva En Henk - 2Door: Eric
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bizar, Bondage, Cuckold, Cuckolding, Groepsex, Huwelijksreis, Rape, Vastgebonden, Verkracht, Vernederen, Vreemdgaan,
"Henk is wat stil en ziet nog voor zich hoe zijn vrouw vannacht uit zichzelf bij de man in bed kroop en zich over zijn harde pik liet zakken haar billen zag hij op en neer gaan, tijd om erover te praten krijgen ze niet twee mannen komen binnen en geba..."
09-09-23
9.1
Onderdanig - 4Door: Karen
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bizar, Chantage, Dieren, Dom, Honden, Onderdanig, Plas, Plassen, Slavin, Vernederen, Vreemdgaan, Zwanger,
"Na het weekend lieten Fred en Marina me even een weekje met rust. Dat was ook wel nodig trouwens, na zoveel pikken moet ook bij mij alles weer even bijkomen. Het was op zaterdagochtend toen Anouk me vroeg om een bakje koffie te komen drinke..."
25-05-23
9.4
Werken In De WarmteDoor: Bashfull
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bizar, Collega, Vreemdgaan,
"Het was een warme lentedag en ik was aan het werk in de winkel met mijn collega Emily. Beneden in het kantoor was het heel de dag al erg warm, Emily zag er weer heerlijk uit zoals altijd. Fel blauwe oogschaduw , glittertjes om haar ogen, zwarte eyeli..."
07-05-23
8.9
Een Eigen Huisje - 4Door: Eric
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bizar, Chantage, Cuckold, Cuckolding, Gay, Jong En Oud, Pijpen, Trio, Vernederen,
"Leonie en Eric hebben er niet meer over gesproken en doen alsof er niets is gebeurt, de weken gaan snel voorbij. Leonie slaapt erg onrustig de laatste tijd en droomt vaak over wat er de laatste tijd allemaal is gebeurt, ook vannacht heeft ze..."
17-04-23
8.7
Onderdanig - 2Door: Karen
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bizar, Buitensex, Buttplug, Groepsex, Milf, Onderdanig, Sm, Spanking, Vernederen, Vreemdgaan,
"Hier ga ik jullie vertellen over n van mijn boswandelingen met mijn Dom. Ik was een lang weekend alleen thuis omdat mijn vriend en zoons een weekendje weg waren. Het was donderdagavond en ik zat me stierlijk te vervelen maar merkte wel dat ik behoo..."
25-01-23
8.5
Oom Jan’s Bizarre Fitnessruimte - 2: Naar De Sp...Door: Frank Es
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bizar, Fitness, Met Familie, Oom, Roodharig, Sportschool,
" Oom Jan, dit kan echt niet hoor. Ja hoor, je bent niet de eerste die zo met me meegaat. Een half uur later zitten we in de auto, onderweg naar de sportschool. Ik ben allang blij dat die ver uit de buurt van mijn school is. Over het pakje heb i..."
14-10-22
8.9
Oom Jan's Bizarre Fitnessruimte - 1Door: Frank Es
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bizar, Fitness, Met Familie, Oom, Roodharig, Sportschool,
"Binnen de familie werd er wel eens gekscherend over gesproken, oom Jan s fitnessruimte. Ik vroeg me altijd al af wat daar nu mee bedoeld werd, maar niemand die het me ooit verteld heeft. Daar kom je ooit nog wel eens achter meisje. Was de ..."
12-10-22
8.1
Een Vlotte Roodharige MeidDoor: Jenny
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Agente, Anaal, Beffen, Bizar, Fetisj, Hermafrodiet, Likken, Plas, Plassen, Roodharig, Slet, Sletje,
"De roodharige Franka van achtentwintig had een detectivebureau in Nederland waar ze regelmatig opdrachten uit het buitenland kreeg. Deze keer was de sportieve slanke vrouw op een missie in Jamaica om een aantal gestolen kunstwerken op te sporen. Parm..."
02-08-22
7.6
Gemolken - 1: Juffrouw LindemansDoor: Marlies
Reacties: 38
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Bizar, Blond, Borsten, Dokter, Dominantie, Fysiotherapeut, Onderdanig, Vernederen, Verpleegster,
" Beste lezers, even mijn autobiografische verhalen aan de kant. Dit wordt mijn eerste bijna volledig verzonnen verhaal. Bijna, omdat ook ik, samen met een nichtje en op haar aandringen, ooit eens meegedaan heb aan een klinisch onderzoek rond seks..."
01-09-20
9.2
Mijn Perverse Meester - 2Door: Jolanda
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bizar, Meester, Onderdanig, Pervers, Plas, Plassen,
" Voordat ik verder ga wil ik jullie bedanken voor de leuke reacties op het eerste deel. Het motiveert me enorm om sneller door te gaan. Mijn idee was om iedere de 2 weken met een vervolg te komen maar door jullie probeer ik dat nu sneller te doen. ..."
31-08-18
9.0
Cleopatra In Haar Harem.Door: Jenny
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bizar, Harem, Lesbienne, Orgie,
"Cleopatra was een Egyptische prinses die leefde rond het jaar 50 voor het begin van onze jaartelling. Tijdens haar bewind als Farao doorstond ze talloze intriges en oorlogen totdat de confrontatie met de Romeinen haar uiteindelijk fataal werd. Maar i..."
29-07-18
7.9
Ladies Night In Donker AmsterdamDoor: Jenny
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amsterdam, Bizar, Exhibitionisme, Gay,
"Ergens op de wallen in donker Amsterdam was een klein ouderwets theater waar doorlopend sexshows werden gegeven aan alle toeristen die daar rondzwierven. Maar n keer in de week werd er een Ladies Night georganiseerd die vanzelfsprekend alleen voor ..."
07-05-18
8.1
Een Penis Om U Tegen Te ZeggenDoor: James
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bizar, Humor, Masturbatie, Masturberen,
"De eerste dag op school was wel wat vreemd, de leerkracht had de kinderen al verteld dat Mark anders was. Hoe anders, dat kon ze toen niet zeggen. Of dat durfde ze niet. Juf Olga had de kinderen van de klas verteld dat er een nieuwe leerling in de kl..."
21-03-18
7.5
Mark En Mariël Zijn Mijn Slaven - 18Door: Lex4seks
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ballgag, Bizar, Extreme, Gay, Meester, Slaaf, Slavin,
"Ik stond naakt in de voorbereidende fase. Zojuist was mijn lijf volkomen geschoren, was ik uitgelachen om mijn piemel en nu werd ik door iemand met lauw warm water afgespoeld. Ik was, beginnersfout, in de val gelokt door een man die zich Black noemde..."
15-02-18
8.2
Mark En Mariël Zijn Mijn Slaven - 17Door: Lex4seks
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bizar, Extreme, Gay, Meester, Slaaf, Slavin,
"Ik liet de jongens aan elkaar over en ze hadden het geloof ik niet eens door dat ik de kamer en de woning verliet. Dat was een moeilijke keuze, omdat ik geen idee had wat er achter mijn rug zou gebeuren. Eigenlijk had ik dit willen bespreken met Mark..."
11-02-18
8.3
Mark En Mariël Zijn Mijn Slaven - 16Door: Lex4seks
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bizar, Extreme, Gay, Meester, Slaaf, Slavin,
"Mark ligt nog naast me te slapen, ik word al weken lang steeds naast andere mensen wakker, mannen of vrouwen en in hun slaap hebben ze allemaal iets moois. Ze zijn kwetsbaar en weerloos iets wat me per definitie aanspreekt , maar ze zijn stuk voor s..."
09-02-18
7.4
Mark En Mariël Zijn Mijn Slaven - 15Door: Lex4seks
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bizar, Extreme, Gay, Meester, Slaaf, Slavin,
"We gingen ontbijten, Mark en Mariska hadden het klaargemaakt terwijl Mari l en ik wakker werden. Het was rustig, zelf ben ik s ochtends vroeg geen prater en de rest blijkbaar ook niet. Op het naakt zijn na leken we op een normaal groepje vrienden. H..."
06-02-18
8.5
Mark En Mariël Zijn Mijn Slaven - 14Door: Lex4seks
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bizar, Extreme, Gay, Meester, Slaaf, Slavin,
"Binnen enkele minuten waren alle sporen van het voorgaande opgeruimd, ten minste visueel. Met alle vier een kop dampende koffie in de handen liet ik de andere drie hun gang gaan. Dat we alle vier poedel naakt waren voelde vertrouwd en dat het gesprek..."
05-02-18
9.0
Mark En Mariël Zijn Mijn Slaven - 13Door: Lex4seks
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bizar, Extreme, Gay, Meester, Slaaf, Slavin,
"Als ik wakker word en mijn ogen open kan ik ze bijna niet geloven aan beide zijden een mooie jonge vrouw. Een brunette en blonde slavin, een man kan het minder treffen. Ik probeer het bed uit te kruipen zonder de dames te wekken echter zonder succes..."
05-02-18
9.0
Mark En Mariël Zijn Mijn Slaven - 12Door: Lex4seks
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bizar, Extreme, Gay, Meester, Slaaf, Slavin,
"Eenmaal alleen besloot ik, het kon nog net voor het donker werd, een wandeling in het bos te gaan maken. Even de zinnen verzetten en mijn gedachten laten gaan, op mijn werk zou ik me nu toch niet kunnen concentreren. Zoals verwacht op het einde van d..."
04-02-18
8.4
Mark En Mariël Zijn Mijn Slaven - 11Door: Lex4seks
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bizar, Extreme, Gay, Meester, Slaaf, Slavin,
"Door de drank snurkte Mark er lustig op los s nachts, vermoedelijk ik ook ware het niet dat ik niet in slaap kon komen. Het naakte en jonge lijf naast me, onze avonturen en verregaande seksuele uitspattingen speelden door mijn hoofd. Maar ik was wel..."
04-02-18
8.8
Mark En Mariël Zijn Mijn Slaven - 10Door: Lex4seks
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ballgag, Bizar, Extreme, Gay, Meester, Slaaf, Slavin,
"Tijdens het eten kwamen nog wel meer verhalen over de wintersport naar boven, Mark zat er vol van en het bleef me verbazen hoe natuurlijk zijn onderdanigheid en dienstbaarheid was. Hij begon soms wel over het ski n, de apr s ski, maar de meeste indru..."
03-02-18
8.9
Mark En Mariël Zijn Mijn Slaven - 9Door: Lex4seks
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bizar, Extreme, Gay, Meester, Slaaf, Slavin,
"Ik moet van ver komen en word heel langzaam wakker uit mijn diepe slaap. Ik wrijf mijn ogen uit, span wat spieren aan en voel dat ik een stijve heb. Heel even streel ik mijn paal maar kan me inhouden en in plaats van masturberen stap ik uit bed en lo..."
02-02-18
7.7
Mark En Mariël Zijn Mijn Slaven - 8Door: Lex4Seks
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bizar, Extreme, Gay, Meester, Slaaf, Slavin,
"Vrouwen met hun meningen. Ik wil gevoel, ik wil rauw, ik wil het anders. Als ze bij mij thuis zouden staan zouden ze zwijgen of smeken. Dat zal vermoedelijk ook nog wel gebeuren. Ze zullen zich nog wel aanbieden of met me willen praten via email of..."
13-01-18
8.8
Mark En Mariël Zijn Mijn Slaven - 7Door: Lex4seks
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bizar, Extreme, Gay, Meester, Slaaf, Slavin,
"Loom word ik wakker van het licht dat door de gordijnen van mijn slaapkamer heen komt. Ik voel me alsof ik een marathon heb gelopen, weet dat dit onmogelijk is en het besef van wat er een avond daarvoor gebeurd is komt weer naar boven. Als een slet h..."
12-01-18
8.1
Mark En Mariël Zijn Mijn Slaven - 6Door: Lex4seks
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bizar, Extreme, Gay, Meester, Slaaf, Slavin,
"Moe, ik ben moe na het lezen en bekijken van de beelden en email van Bart over hoe hij mijn slaafje Mark aan het omvormen was naar het groepsslaafje van de voetbalvrienden. Het is natuurlijk allemaal bloedgeil ook voor mij maar het weekend met zijn..."
11-01-18
8.4
Mark En Mariël Zijn Mijn Slaven - 5Door: Lex4Seks
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bizar, Extreme, Gay, Meester, Slaaf, Slavin,
"Mari l mijn slavinnetje en ik namen na een lekkere maaltijd afscheid van elkaar en reden afzonderlijk huiswaarts. Het lange weekend met haar was voorbij gevlogen en het was heerlijk geweest om zo van haar te mogen genieten. Mijn huis voelde dan ook w..."
10-01-18
8.0
Mark En Mariël Zijn Mijn Slaven - 4Door: Lex4Seks
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bizar, Extreme, Gay, Meester, Slaaf, Slavin,
" Dat kon nooit lekker liggen bedacht ik me toen ik op mijn dooie gemak aan het wakker worden was en naar Mari l keek. Ze lag met haar hoofd op haar borst, ze sliep en ik wilde haar eigenlijk ook niet wakker maken. Ze werd wakker toen ik voor mezelf ..."
06-01-18
8.4
Mark En Mariël Zijn Mijn Slaven - 3Door: Lex4seks
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bizar, Extreme, Gay, Meester, Slaaf, Slavin,
"Dit verhaal is het vervolg op Mark wordt mijn slaaf 1 15 en wil je echt begrijpen waar het over gaat is het echt aan te raden deze reeks te lezen. Tot nu toe is Mark mijn slaaf geworden gevolgd door zijn zus Mari l. Op dit moment is Mark op winters..."
05-01-18
7.6
Mark En Mariël Zijn Mijn Slaven - 2Door: Lex4seks
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bizar, Extreme, Gay, Meester, Slaaf, Slavin,
"Dit verhaal is het vervolg op Mark wordt mijn slaaf 1 15 en wil je echt begrijpen waar het over gaat is het echt aan te raden deze reeks te lezen. Tot nu toe is Mark mijn slaaf geworden gevolgd door zijn zus Mari l. Op dit moment is Mark op winters..."
05-01-18
7.3
Mark En Mariël Zijn Mijn Slaven - 1Door: Lex4seks
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ballgag, Bizar, Extreme, Gay, Meester, Slaaf, Slavin,
"Een iets andere naam, maar we gaan gewoon verder met het verhaal over het broertje en de zus die mijn slaven zijn geworden. Reageren Je weet het, ik stel het op prijs en dat kan via email of Skype Lex4seks . Halverwege de nacht, of beter ..."
04-01-18
7.8
Mark Wordt Mijn Slaaf - 14Door: Lex4seks
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ballgag, Bizar, Extreme, Gay, Meester, Slaaf, Slavin,
"Wat een geil genot deze jonge meid naast me, wat een lijf, wat een overgave. Ik was dan ook in staat van opperste opwinding maar de avond was nog jong. Ik liet haar weer op het kleuterstoeltje plaatsnemen en bond haar benen langs de zijkanten en zett..."
02-01-18
8.4
Mark Wordt Mijn Slaaf - 13Door: Lex4seks
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ballgag, Bizar, Extreme, Gay, Meester, Slaaf, Slavin,
" Wat een uitdaging wordt dit denk ik meerdere malen in de week nadat ineens ook de zus van Mark, Mari l in het spel, de verhouding en in mijn leven is verschenen. Ik heb, naast de ervaring met mannen Dominant en onderdanig ook wel ervaringen met v..."
02-01-18
8.0
Mark Wordt Mijn Slaaf - 12Door: Lex4seks
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Bizar, Extreme, Meester, Slaaf, Slavin,
"Mijn hoofd had het kussen nog niet geraakt of ik lag al te slapen. Natuurlijk had ik met mijn slaapkamerdeur open willen luisteren of het broertje en de zus nog met elkaar aan het praten of meer waren, maar mijn voornemen verdween zodra ik horizo..."
31-12-17
7.8
Mark Wordt Mijn Slaaf - 10Door: Lex4Seks
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Bizar, Extreme, Meester, Slaaf, Slavin,
"Het verhaal gaat in snel tempo verder. En ik probeer het realistisch te houden maar de karakters beslissen eigenlijk zelf tijdens het schrijven wat er precies gebeurd. Ik probeer het alleen maar binnen de perken te houden. Wederom bedankt voor de rea..."
30-12-17
8.1
De Verandering - 1Door: DKW
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Bizar, Vernederen, Vreemdgaan,
"Na vele verhalen hier op de site gelezen te hebben nu zelf maar eens in de pen geklommen om avonturen te delen. Omdat deze belevenissen onschuldig begonnen namen ze echter naar verloop van tijd een behoorlijke wending, om het verhaal niet later in ee..."
16-12-14
8.4