63.596 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Conciërge sexverhalen. In deze categorie staan 21 erotische verhalen.
Pubers - 4Door: Fiddler
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Aftrekken, Conciërge, Dochter, Leerling, School,
"Renske Waar je als conci rge op een middelbare school toch wel eens bang voor bent is dat iemand wel eens door kan krijgen dat je stiekem met meer belangstelling naar die tienermeisjes kijkt dan je eigenlijk zou mogen. Natuurlijk ho..."
08-06-24
9.3
Pubers - 2Door: Fiddler
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Conciërge, Dikke Tieten, Grote Borsten, Kut, Kutje, puber,
"Elke dag zie ik die gezichten wel...de burgers,...het werkvolk,...Jan Modaal. En het druipt er vanaf hoe ze elke dag weer zichzelf met frisse tegenzin naar hun werk slepen. Maar IK NIET ...Nee, die tijd heb ik gehad. Sinds..."
26-05-24
9.6
Pubers - 1Door: Fiddler
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Concierge, Puber,
"Na ruim anderhalf jaar kwam er eindelijk eens een email met een heuse leuke vacature binnen. Conci rge op een middelbare school in mijn eigen woonplaats. Lekker in de buurt, de juiste kwalificaties en opleiding n fulltime ..."
19-05-24
9.3
Twin Dicks - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Concierge, Dp, Dubbele Penetratie, Groepsex, Likken, Tweeling, Zuigen,
"Van zowel Jandre, als van mijn opdrachtgever Luke, kreeg ik het verzoek voor een vervolg. Nu ben ik altijd wat huiverig voor een vervolg. Toch is het wel handzaam, zoals nu, als er een paar knapen zijn die me over de streep trekken. Zij biechten eerl..."
18-04-24
8.7
Twin Dicks - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Concierge, Likken, Orgie, Tweeling, Zuigen,
"De titel probeert samen te vatten dat het hier om een Tweeling gaat, met de juiste maten. Luke vroeg mij daar een verhaal over te schrijven. Hij doet zelf ook wel eens pogingen tot schrijven, maar komt alleen bij de geile gedachte al kl..."
07-04-24
9.1
Onze ConciergeDoor: De Seks Leraar
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Concierge,
"Hallo liefhebbers. Ik ben Lieke 17 lentes jong, klein maar fijn. Ik zit op vijf havo van t Boszicht. Onze klas is een beruchte klas, altijd wel wat aan de hand. De een zit te spieken, een ander constant te kletsen. De leraren waa..."
13-04-22
8.2
Juf MariskaDoor: DirtyMind21
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Concierge, Directeur, Lerares, Neuken, Pijpen, Thuiswerken, Vreemdgaan,
" i Voor Jeffrey i Ik ben er niet trots op, maar t ch wil ik even kwijt wat me afgelopen week is overkomen. Ik zal mezelf eerst even voorstellen, dan weten jullie iets van me. Ik ben Mariska, een 34 jarige, slanke blondine met moo..."
09-02-21
7.9
Tienertje Karen - 1: De Conciërge En Haar Eerste...Door: Michaelus71
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Concierge,
"Trillend en met tranen van de eerste pijnscheuten en daarna van ongekend geil genot in haar ogen keek ze knielend en diep voorover gebukt met perfect gekromde rug en haar prachtige bolle kontje hoog in de lucht gestoken naar haar broekje naast zich o..."
16-10-20
8.5
Conciërge Leest Gymjuf De LesDoor: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Concierge, Gangbang, Pijpen,
"Ik werd door de conci rge die grote stappen zette, waardoor ik nauwelijks kon volgen meegesleurd naar het hoofdgebouw en mocht daar in zijn bescheiden kamertje de namen noemen van de leerlingen die ook gymjuf Maassen werden gechanteerd. En ik kre..."
23-07-19
7.7
Biologie In Het Conciërge HokDoor: Henkie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Concierge, Lerares, School,
"Ik ben nooit zo goed geweest in biologie, ik stond er al het hele jaar een onvoldoende voor en het wilde op de toetsen niet echt lukken. Ik deed er alles aan om mijn cijfer op te hogen, ik heb bijles, besteed elke dag een halfuur aan extra oefenopgav..."
12-01-18
7.5
Met De Conciërge - 2Door: Zealotto
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Concierge, Eerste Keer, Spuiten,
" i In het vorige deel heb je kunnen lezen hoe ik, slanke jongen van 17, tijdens mijn vakantiewerk als schoonmaker op de ALO, ben verleid door de conci rge. Hij heet Frans, is een 50 er, en ik heb hem op de rand van het binnenzwembad klaar getrokken. ..."
14-12-17
8.2
Met De Conciërge - 1Door: Zealotto
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Concierge, Eerste Keer, Oudere Mannen,
"Het is zomervakantie. Ik heb net mijn HAVO diploma gehaald, en ik wil op vakantie met mijn vrienden. Werk aan de winkel dus, want er moet geld komen. Ik heb voor een maand werk gevonden bij een schoonmaakbedrijf. Vandaag moet ik de hele dag naar de A..."
26-11-17
8.1
De AvondconciërgeDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Concierge,
"Els, Marja en Wendy waren er in eerste instantie niet enthousiast over, maar nu de avond wat gevorderd was hadden de dames het goed naar hun zin. Els, Marja en Wendy zijn de schoonmaaksters van het nieuwe schoolgebouw wat een paar maanden geleden is ..."
07-02-16
8.3
De Conciërge - 4Door: Wizz74
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Concierge,
"De vorige keer vertelde ik over Elise die zichzelf had ontmaagd met de vibo van haar moeder maar nooit geneukt had en dus toch een soort van ontmaagding en hoe ik verliefd werd op Myrthe en dat was wederzijds maar moest wel geheim gehouden worden. ..."
22-11-13
5.2
De Conciërge - 3Door: Wizz74
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Concierge,
"De vorige keer vertelde ik over de ontmaagding van Tammara en van Karin een 26 jarig fotomodel lijkende lerares die al jaren verliefd op mij was maar daar door ook nog maagd was. Hoe het verder gaat Nou lees maar. Tammara zat alles te plann..."
15-11-13
6.9
De Conciërge - 2Door: Wizz74
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Concierge,
"De laatste keer vertelde ik over Tammara een 16 jarig meisje en hoe ik haar verwende en hoe zij voor het eerst een pik in haar mond nam. De dagen erna gebeurde er weinig maar toch was Tammara altijd kort bij mij in de buurt en als ze even de..."
05-11-13
7.0
De Conciërge - 1Door: Wizz74
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Concierge, Zonder Slipje,
"Ik een man van 35 werkende op een middelbare school als concergie. Zoals iedereen weet er lopen jongens en meiden rond die tussen de 12 en 17 zijn. De jongens die opscheppen tegen elkaar welk meisje ze wel en niet hebben gehad. Ik ving wel eens een n..."
22-10-13
7.5
De ConciërgesDoor: Helen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Concierge,
"Dit verhaal bevat misbruik en kan als extreem ervaren worden. U bent gewaarschuwd. Veel lees plezier Het was vrijdagochtend. De ochtend voor het schoolfeest dat later op de avond plaats zou vinden. Het was het eerst schoolfeest sinds de zo..."
25-12-12
7.0
De Conciërge - 3Door: Jacob Van Holland
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Concierge,
"Woensdagochtend, kwart over acht. Opgeruimd stapte ik op de fiets en reed richting de middelbare school waar ik nu 7 jaar als conci rge werk. In die jaren heb ik bij de schoolleiding maar ook bij de leerlingen een vertrouwenspositie opgebouwd en kan ..."
01-01-05
7.9
De Conciërge - 2Door: Jacob Van Holland
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Concierge,
"De directeur riep me, Jacob, kun je straks even kijken naar de TL lichten in de dameskleedkamer van het gymlokaal, die schijnen te knipperen. Komt in orde, meneer , zei ik terug. Ik liep naar mijn werkplaats om mijn gereedschapkist en trappetje te ..."
01-01-05
7.8
De Conciërge - 1Door: Jacob Van Holland
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Concierge,
"ik ben jacob van holland, 30 jaar, vrijgezel, en gek op alles wat met meisjes te maken heeft. Mijn beroep is conci rge technische specialisatie op een van de grootste middelbare scholen van nederland. Ik heb een technische opleiding gehad, ik ben fli..."
01-01-05
7.6