Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Jane Doo
Jane Doo
Probeer kwalitatief goede en leuke erotische verhalen te plaatsen omdat ik dit genre een ondergeschoven kindje vind. Enjoy.
Hoogste Cijfer: Op De Achterbank: Verboden Vruchten
Meest Gelezen: Verlangen Naar Seks - 1
Aantal Verhalen: 9
Ontvangen reacties op mijn verhalen: 4
Door mij geplaatste reacties op verhalen: 0
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
De Politie Is Je Beste VriendDoor: Jane Doo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Oraal, Pijpen, Politie, Vuistneuken,
" i LET OP. Dit verhaal kan schokkende scenes bevatten. i Wagen 43, heb een 10.30 bij jullie in de buurt. De stem van de meldkamer kraakte door de auto en haalde Tom uit zijn overpeinzingen. Hij pakte de portofoon. Hier wagen 4..."
14-07-24
8.3
Op De Achterbank: Verboden VruchtenDoor: Jane Doo
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Auto, Billen, Collega, Kontje, Neuken, Oraal, Pijpen, Werk,
"Thea nipte voorzichtig aan haar drankje en keek om zich heen in de hoop collega s van haar afdeling te zien tussen alle vrolijk dansende mensen. Thea had een glas van een langskomend blad gepakt om zichzelf het idee te geven dat ze hier toch wel op h..."
06-07-24
9.2
Verlangen Naar Seks - 3Door: Jane Doo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Neuken, Oraal, Plas, Plassen, Verlangen,
"Noot voor de lezer. De eerste twee delen van Verlangen naar seks zijn geschreven vanuit het ik perspectief. Om u als lezer beter te kunnen identificeren met de hoofdpersoon stel ik haar aan u voor. Amanda. Wild schudde Amanda haar hoofd e..."
03-07-24
8.4
AnitaDoor: Jane Doo
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Moeder, Neuken, incest,
" Wat heb jij Ingrid stond stil bij mijn bureau, legde haar handen erop en bracht haar gezicht vlak bij dat van mij. Zoals ik het zie, heb je het laatste paar uur niets zinnigs gepresteerd, snauwde ze. Je weet dat als er iets is, je ..."
01-07-24
8.0
Goede DealDoor: Jane Doo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Oraal, Slikken,
"Een goede deal Nog een kopje koffie, lief Ik draaide me om in mijn stoel, sloeg mijn armen om haar middel en trok haar op mijn schoot. Ze slaakte een gilletje van schrik. Pas op, ik heb hete koffie. Gek . ..."
27-06-24
9.1
Verlangen Naar Seks - 2Door: Jane Doo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Opwindend, Verlangen,
"Sinds ik heb geneukt met mijn buurman Steve ben ik overgeleverd aan verlangen. Verlangen om ruig te worden genomen waarbij ik het uitschreeuw van genot. Tijdens een wandeling met de honden grijp ik mijn kans. Sinds een paar weken was Wilma f..."
25-06-24
8.9
Verlangen Naar Seks - 1Door: Jane Doo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurman, Buurmeisje, Neuken, Orgasme, Tiener, Verlangen,
"Ik was net thuis uit school en op mijn kamer toen moeder me riep. Wilma, onze buurvrouw van een paar deuren verderop stond in de gang en legde uit dat ze vanavond weg moest naar haar moeder die van de trap was gevallen. Of ik wilde oppassen...."
22-06-24
8.9
Three Girls Have More FunDoor: Jane Doo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Opwindend,
"Mijn naam is John en ik dacht dat ik mijn zus Anna goed kende, tot die dag in mei Mijn lieve vriendin Nans ging die dag kennis maken met mijn zus. Nans was een paar dagen terug achttien geworden en nadat ze het eerder al met haar v..."
19-06-24
8.5
Geest Uit De SpiegelDoor: Jane Doo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbienne, Opwindend,
"Verveeld staarde Anna voor zich uit en schopte de lege doos weg die voor haar voeten stond. Wat een geweldige vakantie zeg. Ze had het zich allemaal heel anders voorgesteld. Een week geleden was ze achttien geworden en had ze van pap en mam een vakan..."
18-06-24
8.6