63.285 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Karel Jr.
Karel Jr.
Nog steeds met veel plezier verhalen aan het bedenken en schrijven. Veelal fantasie, af en toe wordt er iets dat echt gebeurd is aan een verhaal toegevoegd. Verzoekverhalen zijn welkom, als het idee mij interessant lijkt wil ik wel een poging wagen het uit te werken.
Hoogste Cijfer: Ze Willen Mij Alle Twee!
Meest Gelezen: Katja En Haar Dochters - 1
Aantal Verhalen: 234
Geplaatste Reacties: 0
E-Mail Adres: a2thebeat@outlook.com
ALLE VERHALEN VAN Karel Jr.
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Een Boost Voor Zijn ZelfvertrouwenDoor: Karel Jr.
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Broer, Eerste Keer, Neuken, Pijpen, Stiefmoeder, Vader, Zus,
"19 jaar is ze nu en Emerald geniet van het leven. Ze is echt uitgegroeid tot een prachtige jonge vrouw en menige jongen en man hebben oog voor haar, als ze langs het zwembad loopt in haar groene, eendelige badpak. Ze neemt een aanloop en elegant duik..."
12-04-24
9.4
Het ToetjeDoor: Karel Jr.
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Buurman, Neuken, Pijpen, Zusjes,
"De zusjes Monica en Ava delen al een paar jaar tot volle tevredenheid een mooi appartement. Het appartement is centraal gelegen in een grote stad en alle dingen die het leven aantrekkelijk maken, hebben ze op een steenworp afstand tot hun beschikking..."
07-03-24
9.3
Een Huwelijk, Seks En NadineDoor: Karel Jr.
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Broer, Neuken, Pijpen, Zus,
"Nadine is best wel zenuwachtig deze ochtend. Nog een week en dan gaat het dan toch echt gebeuren. Dan trouwt ze de liefde van haar leven, Sven. Beiden zijn ze opgegroeid in hetzelfde kleine dorpje en ze kennen elkaar dus al heel hun leven. Toen ze al..."
08-12-23
9.4
Sexy Candice, Geile Poppy En IkDoor: Karel Jr.
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dochter, Eerste Keer, Maagd, Moeder, Neuken, Pijpen, Stiefdochter,
"Na een paar jaar vrijgezel te zijn geweest, weet ik op mijn veertigste Candice aan de haak te slaan. Een mooie vrouw van 42, die er prachtig uit ziet, altijd over een stralend humeur beschikt, haar eigen boontjes weet te doppen en ook financieel niet..."
11-11-23
9.6
Op Rondreis, Een Masseuse En SydneyDoor: Karel Jr.
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Biseksueel, Broer, Masseuse, Neuken, Pijpen, Zus,
"Sydney stapt uit de rode dubbeldekker en loopt de honderd meter naar haar hotel. De vliegreis is vermoeiend geweest voor de 25 jarige d.j. Snel neemt ze de lift naar boven en ploft op het bed neer. Ze sluit voor even haar ogen en gaat na waar ze de l..."
10-11-23
9.5
1992 / 1993Door: Karel Jr.
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Kerst, Kerstmis, Moeder, Neuken, Oud En Nieuw, Vader, Zoon,
"Twan kan niet wachten tot het vliegtuig landt en hij eindelijk zijn ouders weer ziet. Het is meer dan een jaar geleden dat hij ze voor het laatst heeft gezien, een ontmoeting die hij waarschijnlijk nooit zal vergeten. Niet vreemd natuurlijk, want hoe..."
03-11-23
9.4
Ze Willen Mij Alle Twee!Door: Karel Jr.
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dochter, Moeder, Neuken, Pijpen,
"Ik hoor die ochtend al vroeg lawaai vanaf het water komen. Het kan niet anders of er ligt een boot schuin tegenover mijn huis gemeerd, waarvan de passagiers de gewoonte hebben er nog eerder uit te zijn dan ik s morgens. Ik kijk op mijn mobiel en zie..."
18-09-23
9.6
Een Trein, Een Machinist En LillianaDoor: Karel Jr.
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Trein,
"Net als ik de trein wil laten vertrekken komt ze de trap opgerend. Eigenlijk is ze te laat, maar ze is zo n leuke verschijning, dat ik haar de kans geeft om nog snel in te stappen. Ze zal een jaar of 20 zijn, deze jonge vrouw met een exotische uitstr..."
14-09-23
9.5
Zwanger, Geil En SmachtendDoor: Karel Jr.
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Vader, Zwanger,
"Het is kwart over 6 op deze vrijdagochtend als ik de deur voorzichtig achter me dicht trek. Mijn dochter Hilary ligt nog in bed en als er iemand op dit moment haar rust kan gebruiken is zij het wel. Ik start de muziek, opzwepende house uit de jaren 9..."
11-09-23
9.4
Twee Voor LauraDoor: Karel Jr.
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Pijpen, Trio, Vader, Verjaardag, Zoon,
"Mathias kan er nog niet bij. Volgende week wordt zijn zoon Liam 18 jaar Hij kan zich nog herinneren hoe hij de kleine Liam voor het eerst in zijn armen hield. Nog kan hij zich voor de geest halen, hoe de liefde voor dit nieuwe leven, van het ene op ..."
08-09-23
9.4
Sexy MaijaDoor: Karel Jr.
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Nicht, Oom, Orgie,
"Opeens staat ze voor de deur, zonder enige aankondiging vooraf. Ze heeft een koffer in haar en ze kijkt me onzeker aan. Kan ik hier een tijdje blijven vraagt ze zachtjes, een smekende blik in haar ogen. Ik zie aan de kleine b..."
08-07-23
9.0
1991Door: Karel Jr.
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Moeder, Neuken, Pijpen, Tante, Vader, Zoon, Zwanger,
"Het is eind 1991. Twan leeft op dit moment een prachtig leven. Hij volgt een interessante studie, heeft inmiddels leuke vrienden en zijn liefdesleven is helemaal om door een ringetje te halen. Een dikke 10 wat hem betreft. Aan een vrouw heeft Twan op..."
29-05-23
9.2
1990Door: Karel Jr.
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neef, Neuken, Nicht, Pijpen, Tante,
"Die ochtend weet Chlo het zeker. Haar moeder is verliefd, of heeft in ieder geval een nieuwe minnaar. Haar opgewektheid, het vrolijke hupje in haar stap, het zijn allemaal dingen die ze altijd heeft, als haar liefdesleven een boost heeft gekregen. A..."
01-05-23
9.2
1989Door: Karel Jr.
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neef, Neuken, Pijpen, Tante, Werk,
"Zo n beetje zijn hele leven heeft hij in Azi gewoond, samen met zijn ouders. Nu is het augustus 1989, hij is net 18 jaar geworden en wil hij studeren in zijn vaderland. In Nederland, een land waar hij 12 jaar geleden voor het laatst is geweest. Zijn..."
18-04-23
9.3
Goudkust - 2: Kyra En FreyaDoor: Karel Jr.
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Nog geen week later heb ik weer een opdracht op de Goudkust. Zo kom ik er nooit, zo twee weken achter elkaar. Nu niet bij Jennifer, een opdracht waar ik zeer goede herinneringen aan heb, maar bij een zekere Kyra. Kyra woont wel in dezelfde straat als..."
31-03-23
9.3
Goudkust - 1: JenniferDoor: Karel Jr.
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Pijpen,
"Nog 3 opdrachten te gaan. Er lijkt echt geen einde aan te komen vandaag. Het is al 3 uur geweest op deze tropische dag, waar de temperatuur tot ver boven de 30 graden is gestegen. Ik heb het warm, wat ook niet vreemd is en ik verlang naar een koud bi..."
03-03-23
9.1
Losgaan In Het ZwembadDoor: Karel Jr.
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Juf, Neuken, Pijpen, Tiener, Zwembad,
"Het begint op een zaterdagochtend als Sheila al vroeg wakker wordt. Het is een van de weinige keren dat Sheila het hele weekend voor zichzelf heeft. Sinds een maand is ze van Rick gescheiden en haar zoon Lars is met vrienden naar Londen toe, om een w..."
20-02-23
9.2
Geil Binnen Het Gezin - 7: NoaDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Lesbienne, Likken, Moeder, Neuken, Pijpen, Vader, Vingeren,
"Na een sessie bij Beverley, waar deze keer eens alleen aan de conditie werd gewerkt, gaat mijn mobieltje over. Onbekend nummer. Normaal druk ik deze gewoon weg, maar ik ben in een goede bui en accepteer de oproep. Tot mijn verrassing is het Marisol d..."
29-01-23
9.1
Geil Binnen Het Gezin - 6: NoaDoor: Karel Jr.
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Broer, Dp, Dubbele Penetratie, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Vuistneuken, Zus,
"Eindelijk heb ik hem in mijn handen. De seksfilm die we weken geleden hebben gedraaid staat op deze stick. Max heeft hem mij doen toekomen en ik kan niet wachten om hem te bekijken. Wat heeft Max gemaakt van de vele opnames die hij heeft gedraaid Ei..."
20-01-23
9.2
Geil Binnen Het Gezin - 5: De Verjaardag Van NoaDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dochter, Dp, Dubbele Penetratie, Moeder, Orgie, Poker, Strippen, Vader, Vuistneuken, Zoon,
" Katherine Met een verende tred loop ik door de drukke winkelstraat. Het leven was altijd al een dikke 8 waard, maar de laatste weken is het helemaal genieten geblazen. En dat allemaal omdat ons gezin alle taboes aan de kant heeft gez..."
06-12-22
9.3
Geil Binnen Het Gezin - 4: KatherineDoor: Karel Jr.
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Buurvrouw, Dildo, Dp, Dubbele Penetratie, Moeder, Neuken, Zoon,
"Nu Noa en Joost vertrokken zijn voor hun weekend, heb ik het huis voor mij alleen. Ok , Ben zal dit weekend thuiskomen, maar hem kennende zal hij vooral tijd bij zijn vrienden doorbrengen. Ik vraag me af hoe het zal gaan met Noa en Joost, zal het mij..."
21-11-22
9.3
Geil Binnen Het Gezin - 3: JoostDoor: Karel Jr.
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dochter, Dp, Dubbele Penetratie, Neuken, Pijpen, Vader,
"Het is niet voor het eerst dat Noa deze week bij ons eet. Niet dat ik er iets op tegen heb, maar normaal gesproken komt mijn dochter misschien eens in de drie weken bij ons langs en dit is inmiddels de derde keer in een week. Zij en Katherine hebben ..."
14-11-22
9.2
Geil Binnen Het Gezin - 2: NoaDoor: Karel Jr.
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dildo, Dochter, Moeder, Oma,
"De hele week verheug ik me al op deze zaterdag. Gezellig een dagje met mama op pad. Lekker een wellness bezoeken, lekker relaxen. Nu ken ik mijn moeder goed genoeg en weet dat ze s morgens nog wel eens moeilijk op gang komt en de tijd uit het oog ve..."
12-11-22
9.3
Geil Binnen Het Gezin - 1Door: Karel Jr.
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Buurvrouw, Fitness, Neuken, Pijpen,
" De start van een nieuwe reeks verhalen waarin Joost, Katherine, dochter Noa en nog een aantal personages helemaal met elkaar los gaan. Doordat verhaal 1 langer werd dan verwacht, nog geen incest sc nes in dit deel. In deel 2 veranderd dit echter a..."
10-11-22
9.0
Die Ene Keer Met EmmaDoor: Karel Jr.
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Verzoek,
" Een verzoek verhaal deze keer van Alex. Over die ene keer met Emma. Het verhaal speelt zich af eind jaren 80 . De telefoon rinkelt die ochtend al vroeg. Eindeloos lang gaat hij over en met een diepe zucht stap ik uit bed. Mijn vader e..."
07-11-22
9.3
Incest Met Diana - 3Door: Karel Jr.
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dp, Dubbele Penetratie, Neef, Pijpen,
"Diana schrikt wakker en kijkt verward om zich heen. Naast haar ligt haar opa Raoul, rustig ademhalend, duidelijk nog diep in slaap. Ze kijkt hoe laat het is en kan een lach niet onderdrukken. Het is al half tien. De meest spannende avond en nacht van..."
16-09-22
9.2
Incest Met Diana - 2Door: Karel Jr.
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Lesbienne, Neuken, Nichtjes, Opa,
"Diana wordt die ochtend wakker van het gekrijs dat de wekker op haar mobieltje produceert. Ge rriteerd drukt ze het alarm weg, maar als ze zich herinnert wat voor dag het is, springt de donkere Diana uit het bed. Over een uur haalt haar vader haar op..."
15-09-22
9.2
Incest Met Diana - 1Door: Karel Jr.
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dochter, Neuken, Pijpen, Vader,
"Diana staat voor haar kledingkast en beseft dat de keuze niet bepaald reuze is deze ochtend. Niet verwonderlijk, haar wasmand puilt uit, aangezien ze al weken geen wasje heeft gedraaid. Vier weken heeft ze vakantie gevierd en ze heeft nog geen tijd g..."
08-09-22
9.1
Geile Avonturen In Beieren - 3Door: Karel Jr.
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dp, Dubbele Penetratie, Pijpen,
"Ben kan zijn ogen niet afhouden van Olivia. Naakt komt ze uit de douche gelopen en hij geniet van haar prachtige lichaam. Natuurlijk dat de donkere Olivia wel merkt dat haar vriend haar lichaam openlijk in zich opneemt. De glimlach die bij haar doorb..."
09-07-22
9.4
Geile Avonturen In Beieren - 2Door: Karel Jr.
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Gloryhole, Neuken, Pijpen, Seksclub,
"Tara staart voor zich uit deze ochtend. Gisteren heeft ze het telefoontje van Olivia gekregen dat zij en Ben nu een paar zijn. Ze kan het nauwelijks geloven. Met liefdesverdriet is Olivia een paar maanden geleden naar Beieren vertrokken, eigenlijk om..."
06-06-22
9.1
Geile Avonturen In Beieren - 1Door: Karel Jr.
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Pijpen,
"Ben kijkt nog eens naar het bedrag dat op zijn rekening staat. Het geld van de erfenis van oom Jan is binnen, een oom die hij nooit gekend heeft. Maar een oom die er wel voor zorgt dat hij de rest van zijn leven nooit meer hoeft te werken. En dat is ..."
13-05-22
9.1
Voor Straf Naar Tante LottieDoor: Karel Jr.
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Straf, Tante, Zwanger,
"Al weken verheugd Matt zich al op het moment dat zijn ouders drie weken op vakantie gaan en hij het huis voor zich alleen heeft. Hij ziet al voor zich hoe hij feestjes gaat organiseren waar het bier vloeit en waar mooie meisjes hun opwachting maken. ..."
12-05-22
9.2
Laura Gaat LosDoor: Karel Jr.
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buren, Dochter, Lesbienne, Vader, Vuistneuken, Zwanger,
"Laura spoelt het zweet van haar lichaam af. Een uur intensief sporten maakt dit toch wel noodzakelijk, wil niet iedereen in haar naaste omgeving zijn of haar neus ophalen als ze langsloopt. Ze trekt haar kleren aan en begeeft zich naar haar werk. Nie..."
18-03-22
9.2
En Toen Kwam Cara - 3Door: Karel Jr.
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dp, Dubbele Penetratie, Neuken, Pijpen,
"Kees wordt die ochtend wakker met een ochtenderectie die er mag zijn. Niet verwonderlijk natuurlijk, want hij heeft de heerlijke middag met Frits en vooral Anita nog eens opnieuw beleefd. Hij kan zich nog steeds dat heerlijke gevoel van het krappe ku..."
06-03-22
9.2
En Toen Kwam Cara - 2Door: Karel Jr.
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dochter, Dp, Dubbele Penetratie, Moeder, Neuken, Pijpen, Vader, Zoon,
"Cara kijkt de daarop volgende dagen haar ogen uit. Ze kijkt met verwondering hoe haar vader nauwelijks zijn ogen van Anita kan afhouden en hoe deze af en toe opzichtig met hem flirt. Ze besluit uiteindelijk Frits erop aan te spreken en deze vertelt h..."
28-01-22
9.4
En Toen Kwam Cara - 1Door: Karel Jr.
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, Beffen, Broer, Neuken, Pijpen, Zus,
"Het is begin april en in tegenstelling tot het weer in Nederland is het hier al heerlijk toeven. Temperaturen van dik 25 graden, iets waar Cara geen enkel probleem mee heeft. Het is een van de voordelen van de emigratie naar Spanje. Een land waar ze ..."
07-01-22
9.4
Laura Betrapt En VerwendDoor: Karel Jr.
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Betrapt, Directrice, Leerling, Masturbatie, Masturberen, School, Vuistneuken,
"Het is vijf uur als Aylin haar computer afsluit. Het is genoeg geweest voor vandaag, vanmorgen was ze al om 7 uur op school. Even aarzelt ze of ze nog wat werk mee naar huis zal nemen, maar dan besluit ze het er deze avond eens van te nemen. Het leve..."
20-12-21
9.3
Elle En Haar Blind DateDoor: Karel Jr.
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, BlindDate, Neef, Neuken, Pijpen, Tante,
"Elle en haar beste vriendin zijn uit eten in een knus en gezellig restaurant. Het eten is verrukkelijk en de wijn vloeit rijkelijk. Ze hebben het over van alles en nog wat en zo als gebruikelijk komt uiteindelijk het liefdesleven, of eigenlijk het on..."
21-11-21
9.1
Alles Over Voor Een Huis - 2: De VerkopersDoor: Karel Jr.
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Vreemdgaan,
"Dat het inderdaad niet kwaad kan blijkt de week erop. Pieter belt op maandag al op met een tip voor een prachtig huis, maar helaas voor Phoebe is het net niet wat ze zoekt. Een paar dagen later belt hij weer op en deze keer klinkt hij heel enthousias..."
12-11-21
9.2
Alles Over Voor Een Huis - 1: De MakelaarDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Makelaar, Neuken, Pijpen, Vreemdgaan,
"Ze wordt er moedeloos van. Het lukt Phoebe en haar vriend Lars maar niet om een huis te kopen, waar ze dan hun toekomstig gezinnetje kunnen stichten. Al een paar jaar zijn ze op zoek en elke keer grijpen ze weer naast hun droomhuis. Het is een gekken..."
11-11-21
9.1
Geile Zomer - 3: Lenore En Jemma / Lenore En Chri...Door: Karel Jr.
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dochter, Moeder, Neuken, Pijpen, Zomer, Zoon,
"Terwijl Chris ondertussen zijn avontuurtje met Alex beleefd zijn Jemma en Lenore weer terug bij de camper gekomen. Chris is in geen velden of wegen te zien, dus dat biedt Lenore de mogelijkheid dat te vragen wat haar al een tijdje bezighoudt. B..."
04-11-21
9.2
Geile Zomer - 2: Chris En AlexDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Volleybal, Zomer,
" In dit deel maken we kennis met Chris, de zoon van Lenore en de tweelingbroer van Jemma. Chris weet niets van alles wat zijn moeder Lenore en tweelingzus Jemma hebben meegemaakt. Anders had hij op deze vroege ochtend natuurlijk nooit ..."
03-09-21
9.3
Geile Zomer - 1: Lenore En JemmaDoor: Karel Jr.
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, 18 Jaar, Anaal, Dochter, Dp, Dubbele Penetratie, Moeder, Vakantie, Zomer,
"Lenore heeft lang geaarzeld of ze door Duitsland zou trekken met haar camper, of dat ze een vaste plek op een camping zou zoeken. Ze kiest uiteindelijk voor het eerste, want zes weken op een en dezelfde camping lijkt haar wel erg veel, en de eerste d..."
06-08-21
9.2
Jong En Op Een PresenteerbladDoor: Karel Jr.
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Beffen, Neuken, Pijpen,
"Net als ik op de bel wil drukken wordt de deur al geopend. Voor me staat Dani lle, de bijna 15 jarige dochter van Merel en Tim. Ik heb haar al een tijd niet gezien en in die maanden is ze uitgegroeid tot een prachtige, jonge vrouw. Haar shirt laat de..."
05-07-21
9.0
Alcohol, Een Vette Lul En SeksDoor: Karel Jr.
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broer, Drank, Lul, Oma, Opa, Zus,
"Moeizaam baant Hilary zich een weg naar buiten toe. De mooie blondine heeft echt even wat frisse lucht nodig. Een combinatie van hitte en veel alcohol heeft er voor gezorgd dat ze zich niet helemaal 100 voelt. Een paar luidruchtige jongens gaan voor..."
28-06-21
9.2
De Gunfactor - 3: Het VerjaardagscadeauDoor: Karel Jr.
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Moeder, Vader, Verjaardag, Zoon,
"Het leven lacht me toe de laatste tijd. Het lijkt erop dat ik de scheiding van mijn vrouw Melissa eindelijk heb verwerkt. En dat allemaal dankzij mijn zoon Don, die me voor een week zijn baantje als schoonmaker van zwembaden liet overnemen. Ik heb no..."
14-06-21
9.1
De Gunfactor - 2: De Opwindende MoederDoor: Karel Jr.
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Moeder, Zoon,
"Don kan de vorige avond maar niet uit zijn hoofd zetten. Zijn seksleven is de laatste tijd toch al behoorlijk opwindend, zeker nu hij een baantje heeft als schoonmaker van zwembaden en hij allerlei vrouwen ontmoet, die niet bepaald vies zijn van seks..."
13-06-21
9.1
De Gunfactor - 1: De Nymph En De BeautyDoor: Karel Jr.
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Neuken, Nymfomanie,
"Het is midden in de zomer als mijn zoon Don onverwacht met een ernstig gezicht op de stoep staat. Zijn moeder, mijn ex vrouw dus, moet over twee dagen onverwacht onder het mes. Het zal een vrij zware operatie zijn en Melissa zal een week in het zieke..."
11-06-21
9.3
Wild En Geil BuurmeisjeDoor: Karel Jr.
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Buurmeisje, Neuken, Werk,
" Dit moet wordt gevierd worden zegt mijn baas. En als Hans dit zegt gebeurt dat ook en in niet geringe mate. Nu is er ook wel een reden toe om eens los te gaan, want de opdracht die er is binnengehaald zorgt ervoor dat er de komende jare..."
26-04-21
9.2
Mijn Nichtje SophiaDoor: Karel Jr.
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Neuken, Nicht, Pijpen,
"De grote stad lonkt is een veel gehoorde opmerking en dat geldt zeker voor mij. Nauwelijks heb ik de middelbare school afgesloten of ik laat het platteland en dus mijn geboortegrond achter mij. Het is wel even wennen, de drukte van zo n stad, maar vo..."
16-04-21
8.9
Fotosessie Met Tante KathDoor: Karel Jr.
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dp, Dubbele Penetratie, Neuken, Pijpen, Schoonzus, Stagiair, Tante,
"Ik lig die ochtend nog in bed als de bel beneden meerdere keren wordt ingedrukt. Zuchtend kom ik overeind, luid vloekend. Wie haalt het in Godsnaam in zijn hoofd zo vroeg al op de bel te drukken Ik kijk op mijn telefoon en zie dat het 09.45 uur is, ..."
19-03-21
8.9
Natasha, Sabine En PapaDoor: Karel Jr.
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dochter, Milf, Neuken, Pijpen, Trio, Vader,
"32 jaar is Natasha nu en eindelijk heeft ze haar eigen appartement. Jaren heeft ze over de wereld getrokken, bijna elk land heeft ze wel bezocht. Het is een tijd geweest om nooit te vergeten, maar aan alle leuke dingen komt ten slotte een einde. Daar..."
19-02-21
9.4
Twee Zusjes En Een GigoloDoor: Karel Jr.
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Gigolo, Neuken, Pijpen, Zusjes,
"Genietend loopt Dena over de camping. De zon schijnt heerlijk en de temperatuur loopt al richting de dertig graden. Het zorgt er alleen maar voor dat haar toch al gebruinde huid nog een tikkie bruiner wordt. Ze loopt hier naakt rond, iets wat op deze..."
11-12-20
9.1
Nieuw Zeeland - 5: Lara En HayleyDoor: Karel Jr.
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Pijpen, Vuistneuken,
"De volgende ochtend krijg ik een belletje van Hayley en aan haar vrolijke stem hoor ik al dat het goed zit. Keir is weer helemaal om en geeft nu ook Hayley de vrije hand om haar genot te zoeken. Denk je dat de jaloezie niet opnieuw de kop..."
22-11-20
9.3
Nieuw Zeeland - 4: KeirDoor: Karel Jr.
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Pijpen, Vreemdgaan,
"Als ik mijn auto parkeer bij mij thuis zijn mijn gedachten nog steeds bij Hayley. Mijn blonde collega heeft deze avond tot een onvergetelijke gemaakt, een die ik niet snel zal vergeten. En dan die opmerking na afloop, of een trio met Lara ook tot de ..."
14-11-20
9.3
Nieuw Zeeland - 3: HayleyDoor: Karel Jr.
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Collega, Neuken, Pijpen, Werk,
"Een opdracht voor de krant heeft mijn leven voor de tweede keer in korte tijd op z n kop gezet. Na de erfenis van mijn oom is nu Lara in mijn leven gekomen en het voelt ontzettend goed aan. Ik en Lara die net 22 is geworden, wie had dat kunnen denken..."
12-11-20
9.2
Nieuw Zeeland - 2: LaraDoor: Karel Jr.
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Pijpen,
"Een dag later stap ik in een opperbest humeur uit bed. En waarom ook niet Het leven lacht me de laatste tijd behoorlijk toe. Ik ga met een beker koffie in de veranda zitten en geniet van het uitzicht over het strand, ver beneden me. Ik denk na over ..."
05-11-20
9.3
Nieuw Zeeland - 1: EliseDoor: Karel Jr.
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Naaktstrand, Neuken, Pijpen,
"Verwonderd bekijk ik de brief die deze ochtend bij me bezorgd is. Wat wil een notariskantoor van het Zuidereiland nu van mij Ik open de brief en mijn mond valt open. Mijn oom Karl is overleden en ik blijk de enige erfgenaam te zijn. Mijn oom Karl he..."
24-10-20
9.3
Swingen Met KellyDoor: Karel Jr.
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Swingers,
"30 jaar is Kelly nu. Ze heeft een leuke baan en een mooi huis. Alleen in de liefde wil het niet zo lukken. Nu de zoveelste date op een ramp is uitgelopen neemt ze een moedig besluit. Ze stopt er voorlopig gewoon mee om op zoek te gaan naar een nieuwe..."
22-09-20
9.0
Hete Seks Met Dochter En Oude VriendinDoor: Karel Jr.
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dochter, Dp, Dubbele Penetratie, Moeder, Neuken,
"Het is net zeven uur geweest op deze vrijdagavond als ik mijn auto parkeer in de parkeergarage. Ik ben wat aan de vroege kant en daarom loop ik rustig naar de kroeg toe, waar ik die avond met een tiental collega s heb afgesproken. Als ik de kroeg bin..."
20-09-20
9.4
Geile Vrouwen En Een Hitsige ZoonDoor: Karel Jr.
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Buurvrouw, Dochter, Moeder, Zoon,
"Het is warm, zeer warm zelfs. De 30 graden wordt die middag makkelijk aangetikt en Laura heeft moeite om een beetje koel te blijven. Ze zit in de schaduw, maar nog steeds lopen de straaltjes zweet langs haar gezicht. Als je het te warm kr..."
16-08-20
9.5
Mijn Droomvrouw RubyDoor: Karel Jr.
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Buitensex, Neuken, Pijpen,
"De laatste tijd voel ik enige stress. Ik ben wat ongedurig, voel me niet helemaal lekker en mijn hoofd blijft maar malen. Een vriend raadt me aan om te gaan vissen. Wie niet waagt die niet wint en dus zet ik die avond de wekker. Na werktijd heb ik ge..."
23-07-20
9.4
Amanda Raakt Geil Van DonnyDoor: Karel Jr.
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Zwanger,
"Enige spanning is bij Amanda wel voelbaar. Voor het eerst heeft ze Adam nu achtergelaten bij haar ouders. Ze weet dat hij daar veilig is, maar het doet haar toch wel wat. Sinds zijn geboorte, nu bijna drie maanden geleden, zijn Amanda en Adam onafsch..."
23-07-20
9.3
Nieuwe BurenDoor: Karel Jr.
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Buurvrouw, Pijpen,
"Mijn hele leven heb ik in een rijtjeshuis gewoond. Niets mis mee en ik heb nooit het gevoel gehad dat ik iets gemist heb. Tot ik opeens de staatsloterij win en bulk van het geld. Geld dat ik op een normale manier nooit zal kunnen opmaken. Ik besluit ..."
15-05-20
9.3
Nicole VerhuistDoor: Karel Jr.
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Lesbienne, Neef, Nicht, Tante,
"Voor haar liggen weilanden uitgestrekt. Vogels vliegen af en toe op of dalen gracieus neer, een reiger staat even verderop aan een sloot, gespannen te wachten tot hij toe kan happen. Maar er is weinig van dit alles dat Nicole ziet, zo diep in gedacht..."
11-05-20
9.3
3x Raak Op TenerifeDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Tenerife, Trio, Vakantie,
"Het is een graad of 28 als het vliegtuig landt op Tenerife. Eindelijk staat mijn lang verwachte vakantie op het programma. Ik ben er aan toe, ik kan niet anders zeggen. Als ik uit het vliegtuig stap verschijnt er een brede grijns op mijn gezicht. Een..."
03-04-20
9.0
Reünie Met Natalie En NadineDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurmeisje, Buurvrouw, Reunie, Trio,
" Een verzoekverhaal deze keer. En wel door Nadine aangevraagd. Regelmatig komt ze langs in mijn verhalen, altijd in een andere setting. Deze keer in een moeder dochter situatie en ja, Nadine, je bent weer eens een aantal jaar jonger dan in werkelij..."
03-03-20
9.2
Sharon - 5Door: Karel Jr.
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dochter, Vader,
"Stil staart Sharon voor zich uit. De scheidingspapieren liggen voor haar. Een krabbel is genoeg om een einde te maken aan haar huwelijk met Felix. In gedachten ziet ze Felix voor zich, zijn sportieve lichaam, zijn gulle lach. De plekken die ze samen ..."
14-02-20
8.6
Sharon - 4Door: Karel Jr.
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Anaal, Dochter, Moeder, Opa, Trio, Vader,
"Verdoofd zit Sharon op de bank in de woonkamer. Ze zit er al een half uur, in gedachten verzonken, sinds het moment dat Emma de deur achter zich heeft dicht gedaan. Ze hebben foto s van de bruiloft bekeken, herinneringen opgehaald aan die onvergeteli..."
08-02-20
9.1
Sharon - 3Door: Karel Jr.
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dochter, Huwelijksnacht, Moeder,
"En dan breekt de grote dag aan. De dag waarop Sharon en haar dochter Emma beiden in het huwelijk treden. Eregast deze dag zal Nick zijn, de vader van Sharon en opa van Emma. Hij geeft zijn dochter die middag weg aan Felix en zijn kleindochter aan Ray..."
07-02-20
9.0
Sharon - 2Door: Karel Jr.
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dildo, Dochter, Moeder, Spuiten,
"Genietend duikt Sharon het zwembad van het hotel in. Heerlijk, dit verfrissende water. De temperatuur tikt buiten de dertig graden aan en dus is een verkoelende duik in het water af en toe niet te versmaden. Sharon heeft menige vakantie gevierd, maar..."
06-02-20
9.2
Sharon - 1Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Pijpen,
"De tranen vloeien bij Sharon als Emma haar armen om haar heen slaat. Ruim zes maanden zal ze haar dochter niet zien, die voor een stage naar Cura ao vertrekt. Ze zal haar dochter van 19 missen, close als ze met elkaar zijn. Het vriendje van Emma is d..."
24-01-20
9.0
Uitspattingen In De Familie - 3Door: Karel Jr.
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Buitensex, Dochter, Neuken, Pijpen, Vader, Vingeren, Voyeurisme,
"Uiterst relaxed stappen Laura en ik uit het bubbelbad. Mijn dochter loopt iets voor me en buigt zich voorover om een handdoek te pakken. Haar prachtige billen staren me aan en ik moet wel even slikken. Maar we hebben ons voorgenomen om morgen onze da..."
18-01-20
9.1
Uitspattingen In De Familie - 2Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dochter, Neuken, Pijpen, Sauna, Trio, Vriendinnen,
"Niemand van ons weet zich een houding te geven na alles wat er net gebeurd is. De onder het zaad zittende Laura zoekt de douche op, Tim gaat naar zijn slaapkamer toe en Sarah, Jan en ik durven elkaar nauwelijks aan te kijken. Wat is hier in vredesnaa..."
21-12-19
9.2
Uitspattingen In De Familie - 1Door: Karel Jr.
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Broer, Dochter, Neef, Nicht, Oom, Tante, Vader, Zus,
"Sarah doet de deur met een grote lach op haar gezicht open als Laura en ik aanbellen. Ze is echt blij ons te zien en kust ons allebei drie maal op de wang. Mijn zus ziet er goed uit, nu net 40 jaar oud, maar nog steeds een vrouw die menig blik van ma..."
20-11-19
9.0
Feest Met LauraDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Collega, Feest, Pijpen, Werk,
"Ze hebben mij dit jaar de taak gegeven om het jaarlijkse personeelsuitje te organiseren. Geen idee waarom ik als slachtoffer ben gekozen, maar ik zal mijn best doen. Ik loop de lijst met personeelsuitjes van de laatste jaren eens door. Survivallen in..."
15-11-19
9.2
Verwend Worden Door SinterklaasDoor: Karel Jr.
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Sinterklaas,
"Een jaarlijks terugkerend spektakel is het, het Sinterklaas feest op de basisschool bij mij in het dorp. De kinderen kijken er het hele jaar naar uit, kunnen niet wachten tot de tijd van de Goedheiligman weer aanbreekt. Ook dit jaar heb ik weer aange..."
14-11-19
8.9
Familie Tapes - 3: SarahDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Buurvrouw, Pijpen,
"Sarah stapt tegen 12 uur vrolijk onder de douche. Die middag heeft ze afgesproken met haar buurvrouw en tevens beste vriendin Brandi. Beiden zijn ze op dit moment vrijgezel en omdat ze beiden moeite hebben om een nieuwe man in hun leven te vinden del..."
07-11-19
9.0
Anne Wordt OntmaagdDoor: Karel Jr.
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Maagd, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Eindelijk is het dan zover. Drie weken vakantie en ik ben er ook echt aan toe. Thuis heb ik alles al klaar staan en een kwartier later rijd ik naar de villa toe die we voor de komende twee weken hebben gehuurd. Mijn vriendin Christine is gisteren die..."
24-10-19
9.1
Familie Tapes - 2: De TweelingDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Broer, Moeder, Tweeling, Zus,
"In een hoog tempo rijden Maaike en No lle al fietsend naar huis toe. Ze hebben haast om thuis te komen, want Brandi en Tim zijn die middag naar Utrecht gegaan en dus hebben de tweelingzussen het huis voor zich alleen. En daarmee ook vrije toegang tot..."
23-09-19
8.8
Callgirls Hilde En JennieDoor: Karel Jr.
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Callgirl, Moeder, Zoon,
"12 jaar zijn Hilde en Jennie als ze elkaar voor de eerste keer ontmoeten, de eerste dag dat ze de middelbare school bezoeken. Vanaf het eerste moment zijn ze vriendinnen voor het leven, onafscheidelijk en lijkt hun leven wel met elkaar verweven. Als ..."
12-09-19
8.7
Familie Tapes - 1: TimDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Buurvrouw, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Pijpen, Tweeling, Zus,
"Na een avondje stappen komt Tim midden in de nacht thuis. Hij heeft genoeg gedronken die avond, afwisselend bier en cola en kan wel merken dat hij niet helemaal nuchter meer is. Het is doodstil in huis, zijn moeder Brandi ligt waarschijnlijk al lang ..."
06-09-19
8.8
De Zoektocht Van ErikaDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Anaal, Dp, Dubbele Penetratie,
"Met een sip gezicht stapt Erika uit de auto, terwijl de regen in haar gezicht slaat. Hartje zomer en dan dit weer Erika kan er chagrijnig van worden. Vooral ook omdat ze over een week vakantie heeft en deze eigenlijk in eigen land wil doorbrengen. S..."
13-08-19
8.9
Diana En NicoleDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Pijpen,
"De universiteit van Groningen is de plek waar ik mijn studentenleven doorbreng en het is een plek waar ik me helemaal thuis voel. Ik maak vrienden voor het leven, ontmoet er Marieke, mijn eerste, echte liefde en naast het studeren geniet ik van de ve..."
13-06-19
8.9
Sofie Gaat LosDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Anaal, Collega, Werk,
"Met moeite kan Sofie haar ogen openhouden. De spreker op het podium praat maar door op een monotone toon en ook de inhoud van wat hij vertelt kan de, op dit moment als blondine door het leven gaande Sofie, weinig boeien. Sofie is al nooit echt een li..."
16-05-19
9.1
Noëlle En SydneyDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Tieten, Zwanger,
"Die morgen sta ik vroeg op, ik moet nog de nodige boodschappen doen voor mijn dochter No lle en haar beste vriendin Sydney op de stoep staan om een lang weekend bij me door te brengen. Ik ben altijd blij als No lle langskomt, we zien elkaar de laatst..."
26-04-19
8.7
Goede Prestaties Worden Beloond!Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Weddenschap,
"Erik en Rob kennen elkaar al sinds de lagere school. Geboren in dezelfde nieuwbouwwijk in Assen, nog geen twee weken na elkaar. Logisch dat ze samen de lagere school bezoeken, maar de levenslange vriendschap tussen de twee was moeilijker te voorzien...."
31-03-19
9.2
Joanna En Nadine - 2Door: Karel Jr.
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal,
"Als ik de volgende ochtend wakker wordt ligt Joanna niet meer naast me. We zijn vrij vroeg naar bed gegaan, uitgeput als we waren naar al de seks die we samen met Nadine en Camiel beleefd hebben. Ik loop naar beneden, waar ik Camiel in de keuken aant..."
12-01-19
8.8
Joanna En Nadine - 1Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Pijpen,
" De volgende delen van deze serie gaan de meer extremere kant op De weerberichten liegen er niet om, de hele week rond de 25 graden Celsius, volop zon en geen neerslag van betekenis. En net nu dat Joanna en ik vakantie hebben, wat will..."
10-01-19
8.8
Jennifer En De Fietstocht - 13Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Beffen, Broer, Pijpen, Trio,
"Jennifer zit voor de kleine bed and breakfast in Schotland en laat de zonnestralen op haar inwerken. Robert en Jennifer zijn de laatste paar weken goed opgeschoten en inmiddels in Schotland gearriveerd. Het stuk per schip is Jennifer niet echt goed b..."
01-01-19
9.0
MariekeDoor: Karel Jr.
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Komkommer, Ontmaagding, ontmaagd,
"Begin 30 is ze nu en voor de zoveelste keer is haar relatie op de klippen gelopen. Het is net of ze niet in de wieg is gelegd voor een langdurige relatie, eentje die niet binnen een jaar ten einde komt. Misschien valt ze wel op de verkeerde mannen, h..."
25-11-18
8.8
IreneDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw,
"Die middag wordt er bij me aangebeld en als ik de deur open doe zie ik een jonge meid staan van een jaar of 28. Ze is blond, ziet er goed uit en heeft een ontwapenende lach op haar gezicht. Hallo, ik ben Irene, je nieuwe buurvrouw ste..."
21-11-18
9.0
Alura: Opwindend En GeilDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Opwindend, Pijpen, Werk,
"Als ik deze ochtend het kantoor binnenloop zie ik een voor mij onbekend meisje zitten. Ietwat onwennig zit ze achter een bureau, een kop koffie in haar hand. Wat als eerste opvalt zijn haar rode haren. Ze zal een jaar of 20 zijn, zo n 1.70 m, met ee..."
07-11-18
9.1
Katja En Haar Dochters - 3Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dochter, Moeder, Orgie, Tweeling, Zus,
"De daarop volgende dagen zie ik Katja en de tweeling nauwelijks. Frank is terug op het eiland en Katja brengt haar tijd met hem door. Alleen op een middag drinken we samen koffie op een terras in het dorp en eerlijk is eerlijk, Frank is best een toff..."
26-09-18
9.2
Katja En Haar Dochters - 2Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dochter, Moeder, Tweeling,
"Die nacht slaap ik niet echt goed, ondanks de inspanningen die Ann en Grace van mij gevergd hebben. Misschien denk ik te veel over beide brunettes na, of is het Katja die mijn gedachten geen rust gunt Steeds weer duikt ook de blondine op, herinnerin..."
14-09-18
9.1
Britney - 4Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Pijpen, Zwanger,
"Twee dagen later wordt Britney door de eerste zonnestralen gewekt die haar slaapkamerraam binnendringen. Haar hand gaat als eerste naar haar bolle buik toe, net of ze zeker wil weten of alles nog goed is. Ze klautert uit het bed en neemt een verkwikk..."
13-09-18
9.1
Katja En Haar Dochters - 1Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Biseksueel, Dochter, Pijpen, Tweeling,
"Eindelijk vakantie, even twee weken geen stress, iets waar ik echt aan toe ben. Gekozen heb ik voor een niet al te toeristisch eiland, waar naast het strandleven ook meer te beleven valt, als je ten minste het binnenland intrekt. s Morgens landt ..."
05-09-18
8.9
Jennifer En De Fietstocht - 12Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Broer, Pijpen, Zus,
"De blessure van Robert herstelt voorspoedig en een week later vervolgen ze hun weg. De daarop volgende weken slagen Jennifer en Robert er in een gedeelte van de achterstand in te halen, maar het zorgt er wel voor dat er lange dagen gedraaid moeten wo..."
03-09-18
9.2
Britney - 3bDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Trio, Vader,
"In een bijzonder goed humeur verlaat Britney het ouderlijk huis. Met een beetje geluk zal Lauren de verleiding niet kunnen weerstaan en de liefde bedrijven met Kai. Britney kan nauwelijks geloven dat het inmiddels zover gekomen is. Ze heeft seks geha..."
13-06-18
9.1
Britney - 3aDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Moeder, Pijpen, Zoon,
" eerste gedeelte deel 3 werd langer dan verwacht, je laat je wel eens meeslepen, vandaar in twee delen Een stralende zon wacht de volgende dag op Britney als ze vrij laat en niet helemaal 100 wakker, ontwaakt. Een lange douche brengt ..."
23-05-18
9.2
Britney - 2Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beffen, Pijpen, Zwanger,
"Het zwangere leven van Britney is een ervaring rijker geworden. De seks met haar moeder en vader hebben een onuitwisbare indruk op haar gemaakt en het is niet bij die ene keer gebleven. De blondine is nog even geil, alleen wordt deze geilheid keer op..."
22-05-18
9.0
Britney - 1Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Moeder, Vader, Zwanger,
"Lachend legt Britney de telefoon neer. Net wat ze nodig heeft, even een middag op bezoek bij haar moeder. Met enige moeite komt de zwangere blondine overeind en loopt naar de badkamer. Ze neemt een verfrissende douche en legt haar hand op haar dikke ..."
14-04-18
8.8
Jennifer En De Fietstocht - 11Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Beffen, Pijpen, Tiener,
"Het eten smaakt die avond voortreffelijk. Misschien komt het door de afmattende seks die ze die middag met Mylana hebben gehad, hoe dan ook scheppen broer en zus een tweede keer op. Het eten is bereid door Brian, de echtgenoot van Mylana en tevens me..."
15-03-18
8.8
Jennifer En De Fietstocht - 10Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Naturisme, Pijpen,
"Al een paar dagen heeft Robert last van zijn elleboog en het begint dusdanig vervelend te worden dat hij die ochtend een arts opzoekt. Jennifer geniet buiten van het zonnetje als Robert met een vrij nors gezicht weer na buiten komt. Vijf ..."
10-02-18
8.9
Trio Met Harriet En MonicaDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Trio,
"Het is nauwelijks licht als ik de deur achter me dicht trek. Eerst maar eens wat strekoefeningen doen, voor ik aan mijn gebruikelijke ronde van 10 kilometer begin. Als ik voldoende ben opgewarmd loop ik de poort uit en begeef me op weg. Vijfhonderd m..."
07-02-18
8.8
Escort Rachel - 4: Nora En RichardDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Escort, Pijpen, Werk,
"Verfrist stap ik onder de douche vandaan en pak een handdoek. Ik loop de slaapkamer in waar Rachel op het bed ligt, een boekje in haar hand, compleet naakt. Ze ziet dat mijn pik reageert op haar naaktheid en haar ogen twinkelen vrolijk. R..."
07-01-18
8.8
Jennifer En De Fietstocht - 9Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het ene uurtje slaap extra die ze zich die ochtend gunt doet Jennifer goed. Drie weken zijn ze nu onderweg en de brunette heeft echt even moeten wennen aan de steeds weer wisselende slaapplekken, de ene keer vrij luxueus, de andere keer ronduit primi..."
03-12-17
8.8
Escort Rachel - 3: Brandi En MiraDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Escort, Pijpen, Trio, Werk,
"Een week later nodigt Rachel mij uit om met haar te dineren, een aanbod dat ik graag aanneem. Na onze ontmoeting op het universiteitscomplex, nu twee weken geleden, een ontmoeting die uitliep op een onverwachte sekspartij, hebben we elkaar eigenlijk ..."
24-11-17
8.8
Escort Rachel - 2: ColindaDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Escort, Pijpen, Werk,
"Rachel reageert opgetogen als ik mijn besluit aan haar bekendmaak. Ze slaat haar armen om me heen en drukt haar lippen op de mijne. Je zult een topper zijn zegt ze met volle overtuiging in haar stem. We gaan echter niet over e..."
23-11-17
9.0
Escort Rachel - 1: ProloogDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Escort, Pijpen, Werk,
"Het is ruim 12 jaar geleden dat ik haar voor het laatst heb gezien. Ze zal nu 32 zijn en de jaren hebben haar goed gedaan. Bij toeval kom ik haar tegen in de universiteitsbibliotheek, waar zij net een afspraak heeft gehad en ik me met de voorbereidin..."
22-11-17
8.8
Wilde Seks Met Katja En NarelleDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bazin, Beffen, Collega, Pijpen, Werk,
"Ik ben die ochtend nauwelijks op kantoor of ik krijg het al te horen. Katja en Mart liggen in scheiding. Katja is de eigenaresse van het bedrijf waar ik werk, iemand waar ik al jaren mee omga. Haar man schijnt haar te hebben bedrogen met Simone, een ..."
20-11-17
8.7
Jennifer En De Fietstocht - 8Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus,
"Aandachtig bekijkt Jennifer de gegevens op haar laptop. De laatste weken is ze druk bezig met de voorbereidingen van de nieuwe tocht, die begin april van start gaat. Drie maanden geleden is hun eerste tocht tot een goed einde gebracht en vanaf dat mo..."
15-11-17
8.1
Nathalie Gaat KlussenDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurman, Klussen, Moeder,
"Voorzichtig tilt Nathalie haar dochter uit de wieg. Met grote ogen kijkt Emily haar aan en er verschijnt een grijns op haar gezicht. De liefde die Nathalie voor haar dochtertje voelt is onge venaard, ondanks dat ze af en toe een nachtrust moet opoffe..."
13-11-17
8.3
Natasja + Penny = GeilDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Collega, Trio, Verjaardag, Werk,
"Om vijf uur is het dan eindelijk zover. De werkweek zit er weer op en het is tijd voor het weekend. En hoe beter dan deze te beginnen met een etentje met haar directe collega s Penny en Benjamin. Dit alles ter ere van de negentiende verjaardag van Be..."
18-10-17
8.9
Jennifer En De Fietstocht - 7Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar,
"Jennifer en Robert hebben Denemarken achter zich gelaten en zijn nu weer terug in Duitsland. Hoe ze het ook wendt of keert Jennifer beseft maar al te goed dat het einde van hun rondreis in zicht komt. Maanden fietsen ze nu al rond, maar het wordt lan..."
13-09-17
8.8
Ana - 2Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Meerdere Mannen,
"Een sprintje trekkend komt Ana buiten adem bij haar huis aan. Lachend ziet ze dat ze een nieuw record heeft neergezet. De laatste twee maanden zijn voorbij gegaan. Nog twee weken en dan komt Job terug uit Japan en nog een week voor Thijmen naar Amste..."
12-09-17
8.7
Ana - 1Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Meerdere Mannen,
"Een rustig en gestaag tempo houdt Ana erop na. Zonder problemen loopt ze haar dagelijkse ronde van vijf kilometer. Ze kijkt op haar klokje en ziet dat ze net als anders weer rond half 7 thuis zal komen, mooi op tijd dus. Af en toe vraagt ze zich wel ..."
07-09-17
8.7
Tara - 13Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Werk,
" In dit deel zien we hoe Cindy op cursus gaat, een cursus die haar leven een andere wending gaat geven. In dit deel komen we ook Nadine, Tara en Patrick tegen, bekend van de serie Tara 1 t m 12. Je zou dit ook als deel 13 van die serie kunnen zien ..."
06-09-17
9.0
Blonde LottaDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het is rond negen uur dat de trein die ochtend het station van Groningen binnenrijdt. Weinig passagiers stappen met mij uit deze zaterdag, de meeste winkels zijn nog niet eens open. De reden dat ik hier zo vroeg sta is dat mijn vriendin Eloise mij ro..."
08-08-17
8.2
Opwindende ValerieDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Opwindend,
"Een goede baan zorgt ervoor dat ik de plaats waar ik ben geboren en opgegroeid achter me laat en ik de grote stad opzoek. Ok , het is dan wel geen Amsterdam, maar als je uit een klein dorpje komt als ik, is iets al gauw een grote stad. Mijn nieuwe ba..."
05-07-17
8.6
Culinaire DianaDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Werk,
" Gespannen ontwaak ik deze ochtend. Om 10 uur staat er een sollicitatiegesprek op het programma, niet iets wat ik voor mijn plezier doe. Het is ook nog eens in Amsterdam, toch ruim een uur reistijd en dus stap ik die ochtend vroeg uit mijn bed. Een s..."
24-06-17
8.7
EvaDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Het weerzien met Nora, Daniel en hun tweeling Heather en Felix is meer dan hartelijk. Een jaar lang hebben ze elkaar niet in levende lijve gezien, vanaf het moment dat Nora met haar familie naar Duitsland is ge migreerd, om daar een luxueuze bed en b..."
24-05-17
8.8
Jennifer En De Fietstocht - 6Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het afscheid van Natascha valt niet makkelijk voor Robert. Hij voelt zich echt aangetrokken tot de blonde Duitse, maar de reis moet nu eenmaal vervolgd worden. Ze hebben er nog een extra dag aan vastgeplakt en op dinsdag vervolgen Jennifer en Robert ..."
19-04-17
8.9
Twee Relaties Voor MarliesDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Verzoek,
" Dit is het eerste verzoekverhaal dat ik voor een onbekende heb geschreven en het heeft de nodige tijd gekost om het te schrijven. Een verzoekverhaal waarin het nodige verwerkt moet worden is toch anders dan je fantasie de vrije loop te laten. Toch..."
18-03-17
8.7
Inge - 2Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Zuchtend word ik die ochtend wakker. Het bed naast me is leeg, iets wat al een aantal jaren het geval is. Elke ochtend schijn ik er meer moeite mee te hebben, die lege plek naast me in bed. Er moet toch iets veranderen, ik ben gewoon toe aan een nieu..."
08-03-17
8.7
Inge - 1Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik aarzel geen moment als Erik, mijn beste vriend op de middelbare school met het voorstel komt of ik die zomer, samen met zijn ouders en zusje, vier weken wil meevaren op hun boot. Het idee alleen al staat me aan, dobberen op het water, het leven op..."
05-03-17
8.7
SibelDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Werk,
"Het loopt tegen een uur of zes als Ted mijn bureau komt ingelopen, een tevreden blik op zijn gezicht. Ik heb het laatste dossier verwerkt zegt hij, met een voldane klank in zijn stem. Gelukkig wel reageer ik en sluit eve..."
15-02-17
8.3
Relaxen Voor Jessica En NadineDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ze kennen elkaar al jaren, Jessica en Nadine. Vriendinnen sinds de middelbare school en nu, ruim twaalf jaar later, hebben ze nog steeds contact. Minder dan in hun tienerjaren, maar dat is vrij logisch. Ze wonen niet al te dicht bij elkaar, hebben hu..."
12-02-17
8.7
Jennifer En De Fietstocht - 5Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Na alle spannende belevenissen in Frankrijk met Dee vervolgen Jennifer en Robert hun fietstocht. De planning is om verder af te dalen in de richting van Spanje en Portugal, maar gezien het onwaarschijnlijk warme weer in deze landen hebben beiden hier..."
29-01-17
9.0
Eindelijk Met Leigh!Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Zoals te doen gebruikelijk op donderdagavond ga ik de stad in om allerlei boodschappen voor het komende weekend in te slaan. Altijd rond een uur of zes, wanneer de grootste drukte nog moet komen en er weinig tot geen wachttijd aan de kassa s is. Je b..."
01-01-17
8.6
AlexDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Vader,
"Als haar vader de deur voor haar opent beseft Alex eens te meer dat het niet echt goed met hem gaat. Sinds zijn geliefde Natalie is overleden, haar moeder dus, lijkt het er op dat het leven hem niet meer kan boeien. Ongeschoren staat hij voor Alex, e..."
22-12-16
8.2
Een Grote SurpriseDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Al jaren verdient Co in november en december een centje bij. Midden november begint het op het moment dat Sinterklaas het land weer binnenvaart. Zo n beetje elke dag draaft Co wel op, soms bij iemand thuis, dan in een winkelcentrum, bij een sportclub..."
04-12-16
8.5
Jennifer En De Fietstocht - 4Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Haar hoofd zo rood als een biet trekt Jennifer haar kleren aan. Ze kan zich wel voor de kop slaan, hoe heeft ze het zover kunnen laten komen, seks in de vrije natuur van Frankrijk en je dan laten betrappen door twee agenten van de Gendarme Ze heeft ..."
19-11-16
8.7
Jennifer En De Fietstocht - 3Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Er gaan een aantal weken voorbij, waarin Robert en Jennifer langzaam afzakken, via Belgie in de richting van Frankrijk. Twee keer hebben ze nu seks met elkaar gehad, de eerste keer op de boot met Pierre en Justine, de tweede keer op de boerderij met ..."
10-11-16
8.7
ElyseDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Werk,
"Peinzend staart Elyse voor zich uit. 27 is ze nu, getrouwd met een jonge dochter die net 3 jaar geworden is en een zoontje van anderhalf. Eigenlijk zou ze dolgelukkig moeten ze zijn, maar toch knaagt er iets. Dolgraag wil ze een nog een derde kindje ..."
09-11-16
8.3
Meiden Van De KeurslagerDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Werk,
"Een keer in de vier weken komen de drie collega s bij elkaar voor een gezellige avond met elkaar. Geraldine, Nanja en Jorien werken alle drie bij de plaatselijke slager en kunnen het buitengewoon goed met elkaar vinden. Soms pikken ze een caf in de ..."
27-10-16
7.9
Nicole Down UnderDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De grond voelt vertrouwd aan in het kleine Australische dorpje waar ik geboren ben. Tien jaar ben ik er niet meer geweest, al die tijd heb ik doorgebracht in Engeland, waar ik gewerkt heb als producer van een van de vele soaps die het land kent. Het ..."
11-10-16
8.6
Jennifer En De Fietstocht - 2Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar,
"Jennifer en Robert hebben het tempo behoorlijk opgevoerd en vier dagen later bevinden ze zich onder in Brabant. Het buurland lonkt, maar vandaag willen ze nog in Nederland doorbrengen. Het avontuur op de boot heeft grote indruk achter gelaten op het ..."
09-09-16
8.8
Jennifer En De Fietstocht - 1Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
"In een rustig tempo fietsen Jennifer en Robert langs de vaart in de richting van het zuiden. Vorige week zijn ze met hun tocht gestart in hun eigen woonplaats, een gehucht in de provincie Groningen en nu laten ze Drenthe achter zich. Ze zijn nog niet..."
07-09-16
8.6
Cath Begint De Dag GoedDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Zes dagen in de week stapt Cath vroeg uit haar bed en deze donderdagochtend is geen uitzondering op de regel. Half zes klinkt het alarm van haar wekkerradio en na het eten van een lichte maaltijd begeeft ze zich naar haar werk toe. Gelukkig is het zw..."
05-09-16
8.5
Nabeela Helpt Haar MamDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Met veel lawaai gaat de wekker die ochtend af. Tastend zoekt de arm van Gabriella de bron van het lawaai op en met een ferme druk op de knop brengt ze deze tot zwijgen. Nog half in slaap loopt ze naar de badkamer toe en stapt daar onder de douche. He..."
01-09-16
8.6
Escapades Van SanneDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Deze donderdagavond neemt Sanne het er echt van. Eindelijk is ze er in geslaagd een baan te vinden, eentje waar ze echt met plezier naar uitkijkt. En dus moet er feest gevierd worden en samen met twee vriendinnen maakt ze de stad onveilig. De sfeer i..."
31-08-16
8.6
3 Zussen - 5Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Zussen,
"Naakt liggen Emma, Eve, William en Joost te genieten van de zon als Lauren en ik bij de bungalow arriveren. Aan hun voldane gezicht kan ik al zien dat ze zich behoorlijk vermaakt hebben deze middag. Jullie hebben het er wel van genomen z..."
07-08-16
8.3
Speeddaten Met ChloeDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Date, Dating,
"Met een glimlach op mijn gezicht doe ik de computer uit en trek vervolgens mijn jas aan. Het is donderdagavond, net na negen uur en het weekend staat op het punt om te beginnen. Zoals te doen gebruikelijk ga ik op donderdag eerst even de kroeg in om ..."
13-07-16
8.6
Liz Bezorgt En OntvangtDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Om half vijf wordt Liz wakker van de te keer gaande wekker. Zuchtend stapt ze uit het bed en stapt snel onder de douche. Eenmaal enigszins wakker geworden door het verfrissende water kijkt ze naar buiten. Tot haar opluchting ziet ze dat het droog is,..."
03-07-16
8.7
3 Zussen - 4Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Zussen,
"De drie maanden vliegen voorbij en voor ik er erg in heb staat het familieweekend voor de deur. Emma en ik sparen bewust onze krachten en duiken de laatste paar dagen voor het weekend bewust niet met elkaar het bed in. Ik trek me niet af en Emma ving..."
22-05-16
8.9
Zwangere NadetteDoor: Karel Jr.
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vuistneuken, Werk, Zwanger,
"Zuchtend duwt Nadette de kinderwagen voor zich uit. Zweet druppelt van haar gezicht af, het is dan ook wel erg warm. Zeker als je bedenkt dat ze al weer de nodige kilo s met zich mee zeult. 20 weken is ze nu zwanger van haar tweede kind en het valt h..."
21-05-16
8.9
3 Zussen - 3Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Zussen,
"Eenmaal binnen springen Emma en Eve meteen onder de douche om zich schoon te spoelen. Ik zet in de keuken koffie en lees de krant, tot de twee zussen weer naar beneden komen, allebei keurig in een badjas gehuld. Lekker, koffie zegt Eve e..."
20-05-16
8.9
3 Zussen - 2Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Zussen,
"Voorzichtig maak ik me de volgende morgen los van de naakte Eve. Diep in slaap verzonken, ligt ze met een glimlach op haar gezicht op het bed. Ik kleed me zonder geluid te maken aan en verlaat dan haar kamer. Nog eenmaal werp ik een blik op haar naak..."
19-05-16
8.7
3 Zussen - 1Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Zussen,
"Naakt loopt Emma de slaapkamer binnen en nog steeds hou ik even mijn adem in als ik haar zo voor me zie staan. Emma is gewoon een droom die uit is gekomen, een pracht vrouw, met lang, donker haar, een uitdagend lijf, met heerlijke tieten en een stel ..."
17-05-16
8.5
2 Collega's Van Mijn Vrouw - 2Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Collega, Werk,
"Verfrist komen Gemma en Josje onder de douche vandaan. We nemen nog een snel een drankje voor we afscheid nemen van Nova. Je weet me te vinden als je nog eens een keer wil fluistert ze in mijn oor, nadat ze me vol op de lippen heeft gek..."
15-05-16
8.6
2 Collega's Van Mijn Vrouw - 1Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Collega, Werk,
"Nog even wat kaas over de ovenschotel heen en klaar is Kees. Ik plaats het geheel in de oven en over dertig minuten wacht er een heerlijke maaltijd op me. Ik hoor Gemma de trap afdalen en ik hou voor even mijn adem in als ik haar de keuken zie binnen..."
14-05-16
8.9
Historisch Onderzoek - 3: NadjaDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Werk,
"De laatste loodjes wegen het zwaarst zeggen ze en ik kan dat alleen maar beamen. De deadline nadert en ik leg de laatste hand aan de twee boeken, die de historie van het bedrijf beschrijven. Gelukkig sta ik er niet helemaal alleen voor en heeft Zoe m..."
01-05-16
8.6
Historisch Onderzoek - 2: ZoeDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Werk,
"De grote vraag is natuurlijk of Linda mij belt, of dat het bij die ene keer blijft Gelukkig blijf ik niet lang in onzekerheid en nog geen week later hangt Linda aan de lijn. Brian blijkt weer in het buitenland te vertoeven, wat ons de mogelijkheid g..."
09-04-16
8.7
Historisch Onderzoek - 1: LindaDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Werk,
"Ik kijk verbaasd naar de stapel papieren die op mijn bureau ligt als ik die morgen het kantoor oploop. Ik weet zeker dat ik mijn bureau gisteren leeg heb achtergelaten, maar tijd om op onderzoek uit te gaan krijg ik niet, want Melanie, de secretaress..."
28-03-16
8.6
Hilda En MelinaDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Al van verre zie ik haar aankomen. Met souplesse daalt ze de berg af, haar blonde haren wapperen in de koude lucht. Ik kijk vol bewondering hoe ze naar beneden afdaalt, een en al effici ntie. Het is gewoon een lust voor het oog om haar zo te zien op ..."
17-03-16
8.8
Mylène Laat Zich GaanDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Een bliksemcarri re kun je het wel noemen. Via een regionale zender in de provincie naar de grootste sportzender van het land. En dat allemaal in een paar jaar tijd. Zonder dat ze met Jan en alleman het bed heeft gedeeld, gewoon dankzij haar eigen kw..."
10-03-16
7.8
SelmaDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Vrijdagavond, net na 5 uur. Een drukke werkdag loopt ten einde en samen met een aantal collega s besluiten we nog een biertje te gaan drinken in de kroeg. De kroeg ligt er vrij verlaten bij en de barkeepster is duidelijk blij met onze komst. Het daar..."
06-02-16
8.7
Kelsey, Mijn Team En IkDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Lachend vallen de meiden elkaar in de armen. Tranen vloeien rijkelijk op het veld en mijn assistente loopt hard het veld in om aan het feestgedruis mee te doen. Zelf kijk ik van een afstand toe en geniet van het geluk dat mijn meiden ten deel is geva..."
30-01-16
8.3
Geil FeestjeDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Feest,
"Ongeduldig sta ik langs de kant van de weg, wachtend tot Katja mij komt ophalen. Ze is nu al een half uur te laat en ik werp een bijna wanhopige blik naar links, waar vandaan ze zou moeten komen. Helaas, geen enkel teken van haar zwarte Audi. Ze zal ..."
19-01-16
8.3
De Avonturen Van Nadine - 2Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Die nacht kan Nadine de slaap moeilijk vatten. De gebeurtenissen van die dag spelen door haar hoofd. Ze wordt geil alleen al aan de gedachte wat er gebeurd is. Haar vingers zoeken haar poesje op en sloom vingert ze zichzelf naar een hoogtepunt toe. J..."
27-12-15
8.7
De Avonturen Van Nadine - 1Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Verheugd doet Nadine de deur van haar appartement open. Het is al weer een half jaar geleden dat ze haar zusje Zoe heeft gesproken. Zes maanden heeft Zoe in Nieuw Zeeland doorgebracht met haar echtgenoot Jimmy om zijn familie aldaar te bezoeken. Nu i..."
25-12-15
8.4
Wilde Nacht In Ziekenhuis - 2Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ziekenhuis,
"Het blijft Rebecca bezig houden die nacht. Het rode hoofd van Nadine, de voldane blik op haar gezicht, eigenlijk weet ze wel wat er gebeurd is tijdens haar afwezigheid van de afdeling. Ze is ook jong geweest en ze weet wat er zo al in een ziekenhuis ..."
20-12-15
8.6
Wilde Nacht In Ziekenhuis - 1Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ziekenhuis,
"Tegen drie uur die middag wordt Nadine wakker. De nachtdienst heeft er weer eens behoorlijk ingehakt en het verbaast de blondine dat ze zo fit wakker wordt. Niet alleen is ze behoorlijk fit, ze is ook nog eens ongelofelijk geil, zoals zo vaak de laat..."
12-12-15
8.5
Kate En Piper Lusten Me Rauw - 3Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Het eerste wat we doen is een verkwikkende douche nemen waarna Kate een voedzame maaltijd in elkaar draait. Langzaam kom ik weer op krachten, maar nog niet dusdanig dat ik er weer vol tegen aankan. Gelukkig lijken ook Kate en Piper dit te beseffen. P..."
29-11-15
8.4
Kate En Piper Lusten Me Rauw - 2Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Die vrijdagochtend word ik al vroeg wakker. Ik heb uitermate goed geslapen, iets wat ongetwijfeld te maken heeft met de vorige avond, toen ik niet alleen mijn nichtje Piper heb geneukt, maar ook nog eens de mooie Roberta, een van de badmeesters van ..."
20-11-15
8.3
Kate En Piper Lusten Me Rauw - 1Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik word die morgen vroeg wakker van de wekker op mijn telefoon. Het is nog geen zes uur en even kijk ik gedesori nteerd voor me uit tot ik me herinner waarom ik de wekker zo vroeg heb laten afgaan. Mijn tante Kate heeft me zover gekregen om mijn zate..."
19-11-15
8.5
Heather, Zwanger En GeilDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Zwanger,
"Om vijf uur komt er eindelijk een einde aan een vervelende dag op kantoor. Soms heb je van die dagen dat alles tegenzit en er weinig lukt en dit is er zonder meer een van. Eenmaal thuis heb ik geen zin om te koken en daarom bestel ik maar een pizza, ..."
25-10-15
8.2
Tara - 12Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Werk,
"Na mijn avontuurtje met Sydney zijn er zes maanden voorbijgegaan. Zes maanden waarin Tara en ik monogaam zijn gebleven. Geen gerollebol op kantoor, geen spannende weekendjes weg met Nadine of Paige, niets van dit alles. De reden is vrij simpel, in di..."
16-10-15
8.7
KirstieDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Werk,
"Mismoedig kijkt Kirstie naar de lucht. De regen komt met bakken tegelijk naar beneden en aan de grijze lucht te zien verandert er voorlopig weinig. De brunette pakt haar mobieltje er maar eens bij en raadpleegt buienradar. Klote weer mo..."
14-10-15
8.2
Ik VertrekDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Al vanaf dat ik klein ben speelt het al. Mijn ouders willen graag een avontuur aangaan in het buitenland, Nederland verlaten en op eigen kracht een bestaan opbouwen in den vreemde. Een programma als Ik Vertrek wakkert het verlangen natuurlijk alleen ..."
30-08-15
8.4
De Bevruchting Van AllisonDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Zus, Zwanger,
"De zon schijnt volop als ik mijn auto parkeer bij het huis van mijn zus. Net als ik de auto uitstap komt Allison, de vriendin van mijn zus de straat inrennen, net terug van haar dagelijkse ronde. Goedemorgen, je bent er vroeg bij zegt Al..."
26-08-15
8.8
SophieDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar,
"Het loopt tegen zes uur als ik die avond thuis kom. Lenore en de kleine Benjamin staan me al lachend op te wachten en na een kus op de wang van mijn echtgenote te hebben gedrukt neem ik Benjamin van haar over. Er verschijnt een lach op zijn gezicht e..."
21-08-15
8.5
Valentina, Mijn Zusje - 4Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Zus,
"Het weekend dat Victoria en ik samen met mijn zusje Valentina hebben doorgebracht blijft vooral mijn vrouw bezighouden. Het feit dat ze mij Valentina heeft zien neuken, zelfs anaal, heeft bij haar voor gevoelens gezorgd die nauwelijks te blussen zijn..."
19-08-15
8.5
Valentina, Mijn Zusje - 3Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Zus,
" Verdomme, ik kan me voorstellen dat je me er straks uitgooit verkondigt Victoria en ijsbeert door de woonkamer heen. Als de situatie anders zou zijn zou ik er om kunnen lachen, Victoria en ik die poedelnaakt in de woonkamer rondlopen, ..."
10-07-15
8.1
Valentina, Mijn Zusje - 2Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Zus,
"Er gaan weken voorbij dat Valentina en ik elkaar niet zien. Langzaam verdwijnt mijn zusje in mijn gedachten ietwat naar de achtergrond. Nu onze huwelijksreis erop zit pakken Victoria en ik ons normale leven op. Beiden hebben we ons werk en s avonds..."
29-05-15
8.9
Valentina, Mijn Zusje - 1Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Zus,
"Met een barstende koppijn keer ik terug in het land van de levenden. Verbaasd kijk ik om me heen, in plaats van in mijn bed lig ik op een koude vloer, in wat zo te zien de kleedkamer van mijn voetbalclub is. Ik heb het koud en nu pas merk ik dat vrij..."
27-05-15
8.2
Nicole En Josie: De UitdagingDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Werk,
"Eens in de zoveel tijd met je collega s een avondje uit eten gaan, wie doet dat niet Vaak gaat het dan meer om het bier en vanavond vormt hier zeker geen uitzondering op. Zoals te doen gebruikelijk raakt iedereen ietwat aangeschoten en draait het ge..."
20-05-15
8.1
Sutton En Brooke Op Een EilandDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Eiland,
"Het is warm, zeer warm zelfs, vanaf het moment dat we het vliegtuig uitstappen. Vrijwel meteen plakken de kleren ons aan het lijf. Sutton en ik passeren de douane en daar worden we opgewacht door Brooke en Carlos. Ik heb mijn ex al een jaar of tien n..."
16-05-15
8.3
Tara - 11Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Werk,
"Tara doet net het haar in een staart als ze de douche uit komt lopen. Het is nauwelijks zeven uur in de ochtend en ze ziet er alweer weer uit om op te vreten. Voor de spiegel in de slaapkamer kijkt ze of alles naar wens is en ze gaat zo in zichzelf o..."
25-04-15
8.4
Herinneringen Ophalen Met MayDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Verkwikt kom ik die morgen onder de douche vandaan als mijn dochter May net de voordeur achter zich dichttrekt. Ik heb alleen een handdoek omgeslagen als ik de trap afloop en haar in de keuken een kop koffie zie zetten. Ook een kop, papa ..."
09-03-15
8.4
Tara - 10Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Werk,
" Van harte, schat zeg ik en druk mijn lippen op die van Tara. Even kust de brunette mij terug en dan kijkt ze lachend om zich heen. Haar kantoor is versierd met slingers en een grote taart met kaarsjes staat op haar bureau. Collega s s..."
26-02-15
8.5
Tara - 9Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Werk,
"De volgende ochtend is het al vrij laat als Tara en ik wakker worden. We stappen onder een verkwikkende douche en eenmaal beneden nuttigen we snel een ontbijt. Terwijl de dames achterblijven in de villa ondernemen Jakob en ik een lange wandeling in d..."
07-02-15
8.3
Familie Fun - 2Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Nadine kan maar moeilijk in slaap komen. Joshua heeft inmiddels zijn eigen bed opgezocht en de blondine staart naar het plafond. In haar gedachten herbeleeft ze de hete nacht met haar neefje en ook de belevenissen met Marie laten haar niet los. ..."
06-02-15
8.3
Familie Fun - 1Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar,
"Goedgehumeurd stapt Nadine onder de douche vandaan. De blondine bekijkt zichzelf goedkeurend in de spiegel. Natuurlijk zijn er kleine dingen die beter kunnen, maar ze is tevreden met wat ze ziet. Net 17 geworden, 1.70m lang, met donkerblonde haren di..."
04-01-15
8.1
Claire Zoekt VerkoelingDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ook vandaag straalt de zon weer op volle kracht en de temperatuur gaat dan, net als de hele week al, naar de dertig graden. Zuchtend zet Claire haar fiets tegen de schuur aan en loopt naar binnen toe. Even snel een glas water en dan weer naar buiten ..."
26-12-14
8.0
Tara - 8Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Werk,
"Er zijn inmiddels al weer bijna twee maanden verstreken. Tara en ik beleven nog steeds veel plezier aan onze avonden met Nadine, Paige, Jim en sinds kort ook Naomi, maar omdat we het zowel thuis als op het werk zo druk hebben komt er van een spettere..."
17-12-14
8.1
20 Jaar LaterDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Eenmaal geland op Schiphol laat ik weinig tijd verloren gaan en spring op de trein naar Amsterdam CS. Ik laat Jasper weten dat ik er een kwartier later ben en als ik het Centraal Station uitloop staat hij me al op te wachten. De begroeting is harteli..."
22-11-14
8.3
ChantalDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Chantal spert haar mond open en het volgende moment spat een straal zaad diep in haar keel uiteen. Straal twee en drie raken haar vol in het gezicht en de vierde eindigt op haar tieten. Gulzig drinkt Chantal het zaad op en smeert vervolgens de rest o..."
22-10-14
8.0
IsabellaDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mijn dochter Ilse stapt als eerste uit de auto als we op onze bestemming aankomen. Voor ons zijn Isabella, Nick en Jenna al uitgestapt en nemen het vakantiehuis in zich op. Lachend wendt Jenna zich tot Ilse. Is het hier niet fantastisch ..."
12-10-14
8.1
NadeshdaDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Eindelijk is er weer een beetje rust gekomen in het leven van Nadeshda. Na de pijnlijke scheiding van haar echtgenoot woont ze samen met haar zoon Neal nu tijdelijk bij haar ouders. Misschien niet ideaal, maar na de stressvolle tijd die ze heeft meeg..."
05-10-14
8.4
Aylin En RamonaDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Broer, Dildo, Likken, Neuken, Pijpen, Trio, Zus,
"Net als ik mijn auto parkeer zie ik een beeldschone vrouw uit het appartementencomplex lopen. Ik kan me niet heugen dat ik haar hier eerder heb gezien, zo n vrouw vergeet je gewoon niet. Ze is redelijk groot, zo n 1.75m schat ik. Haar haren zijn lang..."
23-09-14
8.4
Tara - 7Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Werk,
"Er gaan een paar maanden voorbij. Ons sexleven is nog steeds fantastisch en sinds de vorige keer zijn er al twee weekendjes uit geweest met Nadine en Patrick. Tijdens het laatste weekend hadden we als een speciale verrassing voor Nadine en haar vrien..."
31-08-14
8.5
Tara - 6Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, 18 Jaar, Werk,
"De morgen is al een eind onderweg als ik de volgende dag wakker wordt. Nog half in slaap tast ik naast me en voel het naakte vrouwenlichaam dat tegen me aanligt. Mijn hand omvat een borst, een vrij kleine borst en ik weet meteen dat het niet Tara is ..."
28-08-14
8.4
Tara - 5Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Werk,
"Ruim een week later op een dinsdagmorgen, ik sta net koffie in te schenken, komt Nadine naast me staan bij het koffiezetapparaat. Ik heb alles verteld aan Patrick zegt ze dan terwijl ze om haar heen kijkt of er niemand in de buurt is d..."
25-08-14
8.5
OlympiaDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Werk,
"De dag zit er zo n beetje op en aangezien het vrijdag is zelfs de hele week. De schoonmaaksters zijn al gearriveerd en de laatste leerlingen verlaten de school. Manon, een van de leerlingen die dit jaar eindexamen doet groet me vriendelijk. Ik groet ..."
21-08-14
8.4
Tara - 4Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Werk,
"Het eten is inmiddels genuttigd en we zijn nu in het stadium van het onbeperkt drinken aangekomen. Tara staat aan de bar, in een druk gesprek met Paige, een glas bier in haar hand, omringd door allerlei collega s. Mijn gedachten gaan even terug in d..."
17-08-14
8.3
Tara - 3Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Werk,
"Vanaf dat moment zien we elkaar bijna dagelijks. Aangezien ik het ook met Tara haar zoontje Kiley goed kan vinden trek ik een aantal weken later bij de brunette in. Op kantoor horen ze eerst wel een beetje vreemd op van onze relatie, weinigen hebben ..."
08-08-14
8.3
Tara - 2Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Werk,
"Paige loopt het kantoor in en bekijkt onze naakte lichamen. De boodschappentas, volgepropt met groente en fruit zet ze op de grond neer. Mijn pik is al aardig verslapt maar zit nog onder het zaad en het lichaam van Tara is er al niet veel beter aan t..."
02-08-14
8.5
Tara - 1Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Werk,
"Dit weekend staat het bedrijfsuitje op het programma. Twee dagen in Antwerpen is natuurlijk niet te versmaden, maar helaas ben ik niet in staat om mee te gaan, aangezien ik onlangs ben geopereerd en nog elke dag twee keer de thuiszorg aan de deur kri..."
27-07-14
8.2
RiaDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar,
"De straaltjes zweet lopen van ons lichaam af als we de training be indigen. Moe, maar voldaan nemen we een slokje uit onze drinkflessen en sjokken naar de douches toe. Zoals elk jaar is het voor het begin van de competitie weer zaak om onze conditie ..."
13-07-14
8.5
LauraDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Werk,
" En jij bent degene die haar onder je hoede zult nemen zegt Harry, de directeur van het bedrijf tegen mij. Ik kijk hem uitdrukkingsloos aan. Allerlei gedachten gaan er door mijn hoofd heen. Het feit dat zijn dochter Laura door mij moet wo..."
15-06-14
8.6
MorganaDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Even houdt ze haar pas in. Ze weet dat het komende uur misschien wel het belangrijkste uur wordt in heel haar carri re. Het is eigenlijk heel eenvoudig. Haalt ze nu niet deze belangrijke klant binnen dan kan ze de deuren wel gaan sluiten. Morgana is ..."
15-05-14
8.2
GiselleDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Tegen zes uur komt er dan eindelijk een einde aan de door Giselle georganiseerde open dag. Ze kan niet anders zeggen dan dat het een ongelooflijk groot succes is geworden. Het aantal bezoekers is buitengewoon groot en er is een groot aantal orders ge..."
22-04-14
7.9
JaneDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar,
"Jane laat een oude vrouw voorgaan en dan verlaat ook zij het ziekenhuis. De warme lucht slaat haar tegemoet en ze knijpt even haar ogen dicht om aan de fel brandende zon te wennen. Haar dochter Jessica slaat een arm om haar heen, een grote lach siert..."
13-04-14
8.4
Familieweekend Met JodiDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Luid toeterend komt Jodi aangereden. Met piepende banden stopt ze een paar centimeter voor mijn tenen en ze kijkt me met een ontwapenende lach aan. Drie weken geleden heb ik haar voor het laatst gezien, en wat heb ik deze blondine sindsdien gemist. N..."
08-03-14
8.1
Katherine, Zus Van SofieDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Verveeld staar ik uit het raam naar buiten. Het gekwebbel van Rutger en Sofie dringt niet echt tot me door en de rest van het caf ligt er verlaten bij. Dit weekend gaat mijn neef Rutger trouwen en ik ben een van de genodigden die het hele gebeuren m..."
08-02-14
8.4
Een Slippertje Met SusanDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De zon komt deze ochtend de kamer binnen door een kier in het gordijn en schijnt recht op mijn gezicht. Ik open mijn ogen en ben in eerste instantie wat gedesori nteerd. De kamer komt mij onbekend voor, maar dan herinner ik mij dat we een weekend uit..."
02-02-14
7.7
HilaryDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Na de scheiding van mijn vrouw Eva laat ik Amsterdam achter mij en verhuis naar het platteland. Als vertaler van Engelse boeken is het mogelijk om van huis uit te werken en dus hoef ik niet elke dag op en neer te rijden. Een van de eerste dingen die ..."
26-01-14
8.3
Anna - 2Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Er gaan weken voorbij nadat ik voor het eerst met Anna heb geneukt. Anna is tegenwoordig meer in mijn appartement te vinden dan in haar eigen. We doen veel met elkaar en hebben het gewoon erg leuk. Ook op het gebied van de sex leren we elkaar steeds ..."
04-01-14
8.4
Anna - 1Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het is een paar weken voor kerstmis en het weer hier in Sydney is lekker warm en zonnig. De temperatuur gaat ook vandaag weer richting de 28 Celsius. Het wordt mijn eerste kerst in Australi en aan een witte kerst hoef je hier niet te denken. ..."
26-12-13
8.4
Ariel En AmberDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, 18 Jaar,
"Het lukt haar niet om Barry uit haar gedachten te krijgen. Ze legt zuchtend het nieuwe boek van Michael Connelly aan de kant. Ze kan zich niet concentreren op de tekst, omdat ze meer met Barry bezig is dan haar lief is. Barry is dan wel een zeer knap..."
24-11-13
7.8
Gezina, Zijn BuurvrouwDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw,
"Erik is die morgen alleen thuis. Zijn ouders zijn een dagje uit en zijn twee zussen zijn naar hun respectievelijke vriendjes toe. Erik heeft die dag weinig in de planning staan en slaapt daarom uit. Hij neemt snel een douche en eet een boterham. Een ..."
16-11-13
7.7
Dvd Met GevolgenDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Charlotte zet de drie flesjes bier op de tafel. Ze doet de dvd speler alvast aan en gaat dan bij haar broer Eddy en zus Anna op de bank zitten. Wat is er nu zo belangrijk dat we hier vanavond direct moesten komen vraagt Anna aan Charlot..."
26-10-13
7.6
Harry Gaat Van BilDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar,
"Harry stapt die morgen vrolijk onder de douche. Vanmiddag begint zijn vakantie en de komende 6 weken zal hij weer doorbrengen op de boerderij van zijn tante Rebecca. Al jaren gaat hij daar in de zomer heen, gewoon omdat het gezellig is met zijn neefj..."
21-10-13
8.0
Een Nieuw Bestaan...Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Brooke stapt toch wel iets zenuwachtig het atelier binnen. Het is de eerste keer dat ze als naaktmodel de kost verdient en ze weet niet precies wat ze kan verwachten. Ze heeft alleen een badjas aan en is daaronder helemaal naakt. Henk, de man die de ..."
16-10-13
8.0
De Trektocht Van BrittDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Het weer deze donderdagochtend valt wat tegen. Er staat een redelijk koud windje en het druppelt wat. Het is de eerste dag van de trektocht door Noord Nederland. Het leek Britt, de jonge directrice wel leuk om eens een keer iets sportiefs te gaan..."
15-09-13
7.8
Zoe - 2Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, Kwartet, Schoonmoeder, Schoonzoon,
"Het zonnetje schijnt, als Zoe het hockeyveld opstapt. Het is nu vijf dagen terug dat haar vriend Tom aan haar bekend heeft, dat hij het bed met haar moeder heeft gedeeld. Ze kan het nog steeds niet geloven. Haar Tom, die het bed induikt met haar moed..."
29-08-13
8.3
Zoe - 1Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, Kwartet, Schoonmoeder, Schoonzoon,
"Ongeduldig zit Tom achter de pc te wachten. Elk moment kan Zoe nu online komen. Het is alweer een week geleden dat ze elkaar gezien en gesproken hebben. Twee jaar zijn ze nu samen en hij is nog even gek op Zoe als in de begintijd van hun verkering. H..."
22-08-13
8.2
Dena En FriederikeDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Dena zit verveeld voor zich uit te kijken. De laatste weken zijn niet de leukste weken uit haar leven geweest. Op sommige dagen verliet ze haar bed niet eens, behalve om naar de wc te gaan of iets te eten te pakken. Ze heeft veel tranen gelaten en da..."
21-07-13
7.9
Natalie - 3Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Buurvrouw, Moeder, Trio, Zoon,
"Natalie zet de computer uit en neemt vrolijk afscheid van haar collega s. Op het laatste moment heeft ze besloten om die vrijdagmiddag vrij te nemen en met een rustig tempo fietst Natalie naar huis toe. Het huis ligt er verlaten bij. Haar echtgenoot ..."
13-07-13
8.2
Natalie - 2Door: Karel Jr.
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Buurvrouw, Dochter, Jong En Oud, Moeder, Trio, Vader, Zoon,
"Natalie stapt onder de douche vandaan en slaat een grote handdoek om zich heen. Er zijn twee weken verstreken sinds ze weet dat ze zwanger is van haar zoon Mark. Echtgenoot Bradley weet nog steeds van niks. Ze heeft moeite om zich tijdens het bedrijv..."
04-07-13
8.3
Natalie - 1Door: Karel Jr.
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Buurvrouw, Moeder, Trio, Zoon,
"Natalie ruimt de kamer van haar zoon op. Zoals gewoonlijk is het weer een grote zwijnenstal. Ze gooit de smerige kleren in de wasmand en stoft de kamer snel schoon. Ze moet Mark toch eens wat meer achter de broek aanzitten. Onder het bed vindt ze nog..."
26-06-13
8.2
Op Bezoek Bij AmandaDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Bij het betreden van de hal zie ik haar al zitten. Ik begroet haar met een paar ferme kussen. Veel tijd om te praten hebben we niet, want ik moet me snel omkleden voor de warming up. De wedstrijd is er een die ik snel zal vergeten. Mijn schot valt ni..."
16-06-13
7.9
SaskiaDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar,
"Met moeite kan Saskia een vloek onderdrukken als ze ziet hoe druk het in de supermarkt is. Even snel afrekenen kan ze wel vergeten want er staan lange rijen bij de kassa. Waarom heeft ze Lucy dan ook niet gevraagd of zij niet even de boodschappen wou..."
27-05-13
7.9
ColindaDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar,
"Colinda stapt via de achterdeur haar huis binnen en gooit haar tas met schoolboeken in een hoek. Vermoeid ploft ze op de bank neer. Weer een lange dag op school voorbij. Ze kijkt even wat tv en gaat dan naar boven toe om een douche te nemen. De koude..."
20-05-13
8.4
Sex In Het HotelDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hotel,
"Op het moment dat ik de hotel lobby binnen stap, gaat het gelijk mis. Een emmer water valt van een stellage naar beneden en de inhoud krijg ik natuurlijk vol over me heen. Kleddernat sta ik daar. De glazenwasser mompelt een verontschuldiging. Ik vloe..."
09-05-13
7.5
De WijnproeverijDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Paul heeft de hele week een beetje tegen deze dag opgezien. Samen met zijn nieuwe vriendin Jorien en haar beste vriendin Mathilda bezoeken ze een wijnproeverij. Niet direct iets, wat hij normaal zou doen, maar ja, Jorien wou dit nu eenmaal graag. Mat..."
30-04-13
7.5
Verlangen Naar SexDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Verlangen,
"De eerste zonnestralen van die maandagmorgen dringen de slaapkamer van Gezina binnen. Ze draait zich nog een keer om in het bed, maar na een paar minuten staat ze toch op. Een nieuwe werkdag dient zich aan. Ze stapt uit het bed en trekt haar bh en sl..."
21-04-13
7.5
The Sex Boat - 3Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Pas vlak voor de afvaart komt Jan aan boord van het schip. Hij baant zich een weg door de stromen passagiers en begeeft zich naar de kombuis. In plaats van een week vakantie heeft hij 7 dagen doorgebracht op een ander cruiseship, om daar een ziek gew..."
17-04-13
8.0
MoniqueDoor: Karel Jr.
Reacties: 1
Lengte: Lang
"De camping ligt er vanmorgen verlaten bij. Het is nog vroeg in het seizoen en het weer is niet bijster bijzonder. Monique en haar vader zijn gisteren laat aangekomen en hebben vanmorgen redelijk lang uitgeslapen. Ze lopen nu in de richting van de dou..."
12-04-13
8.4
The Sex Boat - 2Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Beth haast zich het schip op. Het is ongeveer 6 uur voor de afvaart en de introductie van de nieuwe bemanningsleden zal nu wel ten einde zijn. Beth kan zich het permiteren om te laat te komen, als scheepsarts neemt ze een ietwat aparte positie in op ..."
10-04-13
7.7
The Sex Boat - 1Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Tien uur voor dat het cruiseschip zijn reis zou beginnen is Jorien druk bezig om de voorraad in de verschillende winkeltjes te controleren en eventueel bij te vullen. Het is altijd ontzettend druk, zo vlak voor de afvaart. Leveranciers brengen de laa..."
10-04-13
7.7
Mijn CollegaDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Collega,
"Ik kijk nog eens goed om me heen. Waar moet ik zijn Het kan nu toch niet ver meer zijn. Ik sla de bocht om en kom dan eindelijk in de straat waar ik moet zijn. Het eerste huis aan de rechterkant is dan het huis van Jorien. Ik rij het erf op en ..."
09-04-13
8.0