62.478 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 31-03-2024 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 6020x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0

Vertrek Uit Oslo

De dag na de avond met Eva, Knut en hun gasten zouden we weer vertrekken. We deden het rustig aan. Janna moest bekomen van de vermoeienissen van die nacht en ik had ook een gebroken nacht gehad. Ik was wakker gemaakt door Per die Gudrun kwam halen en vroeg of ik Janna kon verzorgen en naar bed te brengen na de orgie met Eva, Reina en de vijf mannen. Ik had daarna nog lang wakker gelegen, ongerust over hoe ik Janna aantrof, lichamelijk maar ook emotioneel uitgewoond.

Eva maakte me wakker met een kopje thee. Anke en Janna waren al opgestaan, het bed was leeg. Eva kroop even bij me in bed tegen me aan. “Was het fijn, met Gudrun?” “Ja, heerlijk gepraat en ook even samen geslapen.” Ze keek me twijfelend aan. “Niet gevreeën?” “Ja, ook, heerlijk intiem. Maar we hebben vooral van elkaars gezelschap genoten. Heb jij een goede avond gehad?” “Heerlijk. Maar ik had jou er ook wel bij willen hebben.” Ik grinnikte. “Niet genoeg aan vijf man?” “Hm, ik moest ze delen met Reina en Janna. Ieder maar één of twee keer.” “Maar goed dat wij straks weggaan, dan.” Ik streek even over haar borst. Ze pakte mijn hand en hield hem daar. Ik glimlachte naar haar. “Ik vind jou leuk, schat, maar niet op die manier. Als de omstandigheden ernaar zijn, dan wel. Maar niet zo in de ochtend. Het spijt me, pop.” Ze zuchtte. “Nou ja, je bent in ieder geval meer dan alleen pik. Je hebt ballen.” Ik vatte dat maar op als een compliment en gaf haar een kus.

Ik vroeg Eva: “Wil je iets vertellen over wat er met Janna gebeurde nadat wij de kamer uit gingen?” “Toch jaloers?” “Nee. Bezorgd. Ze was óp, toen ik haar ophaalde. Ook emotioneel.” “Ik heb er niet alles van meegekregen, ik was zelf nogal bezig.” “Eva, is er iemand een grens over gegaan?” “Janna zelf, denk ik. Ze was vreselijk geil, bleef maar roepen dat ze harder genomen wilde worden. Tot het laatst, toen was ze te ver heen om er nog van te kunnen genieten, geloof ik.” Ik zuchtte. “Ik hoop dat ze zichzelf hier niet in verliest. Ik schrok vreselijk hoe emotioneel ze was, vannacht.” “Daar heeft ze jou voor, Douwe, om haar te steunen en op te vangen. En Anke, als ik me niet vergis. Na een heftige nacht kan ik soms ook helemaal óp zijn. Dan knap ik snel weer op na een goede nachtrust en door de goede zorgen van Knut.” Ze nam het goed op dat ik niet met haar ging vrijen. Ze streelde over mijn lul, die wel degelijk reageerde, gaf me een zoen en met een knipoog over haar schouder liep ze heupwiegend weg.

Ik kleedde me aan en liep naar de keuken. In een hoekje van de kamer zaten Janna en Anke serieus in gesprek. Ik begroette ze even met een kus, liet ze daarna alleen. Anke zei zonder woorden “dank je” en deed een luchtkusje.

Ik vroeg Knut hoe zijn avond was geweest. Hij grijnsde breed. “Fantastisch! We hebben het geweldig gehad met elkaar. Eén groot seks- en liefdesfeest.” “Voor Janna was het iets te heftig, geloof ik”, zei ik voorzichtig. Knut keek nu serieus. “Heftig was het wel, zeker voor haar. Maar geloof me, die vrouw is sterk. Die geeft dit wel een plekje. Ze heeft haar grenzen misschien een eindje opgerekt. Of ze leert dat ze deze kant van zichzelf nog verder wil ontwikkelen, zoals Eva, of ze weet nu hoever ze werkelijk wil gaan. In beide gevallen zal ze geen spijt hebben.”

Ineens moest ik denken aan het verhaal wat Anke vertelde over haar gangbang, die keer dat Janna en ik elkaar voor het eerst ontmoetten. Ze zei bijna precies wat Knut beschreef. Ze vertelde dat ze nooit zo erg was klaargekomen maar dat ze emotioneel de verbinding met zichzelf was kwijtgeraakt. Ze had geen spijt, maar ze hoefde de dat niet nog een keer mee te maken.

Met een schok realiseerde ik me dat dat laatste misschien toch niet helemaal waar was. Anke’s fantasie na het zien van de porno shoot van Janna en mij wees op een verlangen om zoiets toch opnieuw mee te maken. Ik zuchtte. Ik moest maar afwachten hoe de dames hier verder mee om zouden gaan. Bij mezelf merkte ik dat ik hier duidelijk nog niet mee in het reine was. Ondanks alles wat er de laatste maanden al voorgevallen was en wat ik wél een plek had kunnen geven, worstelde ik hiermee.

“Knut, kan ik jullie nog helpen met dingen opruimen, schoonmaken of zo?” Hij keek me warm aan. “Ik voel met je mee. Indertijd was het voor mij ook een worsteling om mijn verhouding met Eva vorm te geven. Je zou jullie bed kunnen verschonen en de badkamer schrobben.” Dat deed ik dan maar.

We dronken nog koffie bij hen. Janna en Anke zaten er nu ook weer bij. Janna oogde wat rustiger maar erg spraakzaam was ze niet. Eva wel, die was vrolijk en energiek. Ook Knut was op schik. Op een gegeven moment kwam Eva bij me op schoot zitten. Aanhalig sloeg ze een arm om mijn nek maar ze keek serieus. “Anke, Janna, Douwe, ik ben heel blij dat ik jullie drie heb leren kennen. We hebben met zijn vijven bijzondere momenten beleefd. Maar dames, ik wil jullie er nog op even wijzen dat jullie erg boffen met deze gast, Douwe. Wat jullie pad verder ook is, hou deze kerel vast. Ik ervaar met Knut hoe belangrijk het is om iemand te hebben die jou begrijpt en steunt, wat voor rare dingen je ook doet. Ik zie hoe jullie samen zijn. Koester jullie relatie met hem. Hij loopt zijn hart achterna, niet zijn pik. Dat is heel bijzonder en waardevol in een man. Hij heeft drie maal geweigerd om seks met me te hebben zonder me als persoon af te wijzen, maar omdat hij op dat moment niet in de stemming was. Daarmee heeft hij heel erg mijn respect verdiend.” Ze besloot met een knipoog: “Evenzo vrolijk stapt ie wel met Gudrun in bed omdat zij hem bijzonder aantrekt, dus blijf je best voor hem doen zodat hij jullie niet loslaat.”

Janna was erg aangedaan door de woorden van Eva. Met tranen in de ogen en een brok in de keel zei Janna: “Ik wil hem zeker niet loslaten. Hij is verdorie de vader van mijn kind! Hij is echt mijn vent, die mij zelfs steunt als ik de idiootste dingen doe om mezelf beter te leren kennen.” Anke zei lachend: “Hij moet het eens wagen om mij los te laten. Dan krijgt hij ons kind nooit te zien!”

“Wat? Zijn jullie allebei zwanger? Wat geweldig!” Eva hupte van mijn knie en omhelsde mijn kanjers. Ook Knut feliciteerde ons gemeend. Toen werd het tijd om afscheid te nemen. Ik sprak met Knut af om elkaar op de hoogte te houden van onze muzikale ontwikkelingen, zodat we misschien nog eens iets samen zouden kunnen doen.

“O ja, voordat we vertrekken, we hebben nog een aandenken voor jullie laten maken. Ik zal het even halen.” Even later kwam ik terug met het portret met ons drieën. “Wat lief!” riep Eva blij. “Ze keek aandachtig naar de foto. Naakt en liefdevol samen met zijn drieën. “Het lijkt wel Vigeland, zo mooi!” “Dat was inderdaad onze inspiratie”, antwoordde ik, “fijn dat je dat er in herkent.” Ze gaf ons alle drie een zoen. Toen laadden we onze auto in en toeterden ten afscheid, terwijl zij ons stonden uit te zwaaien.

We hadden besloten om een paar uur naar het noorden te rijden, naar de omgeving van Lillehammer. We besloten de toeristische route via Gjøvik aan de westkant van het Mjøsa meer te nemen, in plaats van de grotere weg via Hamar langs de oostkant. De omgeving van Lillehammer is veel lieflijker dan de bergen aan de kust, met een milder klimaat ook. Het moest een mooie omgeving zijn om te wandelen. Daarna wilden we weer doorsteken naar de kust, naar Bergen, zodat ook Anke nog de fjorden kon zien. Verder naar het noorden gingen we niet. Trondheim skipten we, wat ik ergens wel jammer vond, maar je kunt niet alles hebben. Dan zit je vooral in de auto en maak je niks mee. Een ontspannen vakantie is ook wat waard.

Anke reed, ik zat op de bijrijdersstoel. Janna zat achterin en dommelde al gauw in slaap. Tijdens de rit vroeg Anke me naar mijn samenzijn met Gudrun. “Weet je, ik voel een bijzondere klik met haar. Ik heb het idee dat ik heel mijn hart naar haar kan openstellen. Een kruising tussen beste vriendin en moeder, zoiets. ” Anke legde haar hand even op mijn been. “Ik hoorde je praten over mij. Denk je echt zo over mij?” Een straal van geluk schoot door me heen. “Ja, ik denk echt zo over jou”, zei ik met een brok in mijn keel. Ik keek naar haar. Ja, ik meende wat ik tegen Gudrun had gezegd: ik voelde me door Anke opgetild in een ander universum. Zij haalde het beste in mij boven. Een tevreden glimlach speelde over haar lippen. “Ben je verliefd op Gudrun?” “Op een bepaalde manier: ja. Ik voel ontzettend behoefte om met haar te knuffelen, om haar aan te raken en door haar aangeraakt te worden. Ook om me met haar te verenigen. Maar ik heb met haar geen 'paardrift’, dat ik zo nodig met haar klaar wil komen. Gister heb ik dat met haar ook afgehouden, al had zij daar wel behoefte aan.” “Heb je wel seks met haar gehad?” “Nee, we zijn uiteindelijk gaan slapen. Jij was allang tegen me aan in slaap gevallen.” “ja, ik was nog moe van de seks gisterochtend. Ik lag lekker tegen je aan, voelde je stem brommen en doezelde heerlijk weg. Ik geloof dat ik de enige in huis was die gewoon geslapen heeft”, grinnikte Anke. “Heb je zelfs niet gemerkt dat ik eruit ging en later met Janna in bed kwam?” “Nee, ook niet.”

“Per kwam Gudrun halen om naar huis te gaan en vroeg mij om voor Janna te zorgen. Ik heb haar gedoucht en in bed gelegd, tussen ons in.” “Dat merkte ik vanmorgen. Ik was best wel op tijd wakker. Ik ging eruit en Janna werd wakker. Ze is met mij opgestaan en we hebben lang zitten praten.” Ze zweeg even en keek naar mij. “Ze was nogal in de war, na gisteravond.” “Dat merkte ik ook, vannacht. Ik maakte me best wel ongerust, eigenlijk. Of ze in de roes van het moment geen dingen met zich liet doen die ze eigenlijk niet wilde.” Anke vroeg: “Zit je ermee?” “Ja, ik was niet blij hoe ze vannacht was, emotioneel helemaal op. Knut probeerde me vanmorgen gerust te stellen. Hij heeft natuurlijk met Eva ook wel het een en ander te verhapstukken gehad.” “Wat zei hij?” “Dat Janna een sterke vrouw was en dat zij óf deze kant van haar verder zou willen ontdekken en ontwikkelen, óf dat deze avond haar geleerd heeft waar haar grens ligt. Daarom zou ze er volgens hem hoe dan ook geen spijt van krijgen.” “Hmm, Knut is een wijs man.”

Dit was het moment waar ik mijn andere zorgpunt ter sprake kon brengen. “Anke? Toen we gisterochtend seks hadden, kwam jij met een seksuele fantasie, dat ik je zou laten neuken met wie maar wilde.” Anke glimlachte bij die herinnering. “Jij hebt een keer gezegd dat je na die gang bang met je herenteam zoiets niet nog een keer hoefde mee te maken. Verlang je er eigenlijk niet toch naar?” Ze keek me verrast aan. “Zit je in over mij? Ik dacht dat je je zorgen maakt over Janna?” “Dat is de aanleiding. Maar toen ik vanmorgen bij mezelf naging waarom ik me zo ongemakkelijk bij het gebeuren van gisteravond voel, realiseerde ik me dat zij eigenlijk niet veel anders deed dan een deel van jouw fantasie uitvoeren. Toen herinnerde ik me wat jij eerder had verteld over die gang bang, dus ik vroeg me af of jij er ondertussen anders over bent gaan denken, gezien die fantasie.”

Anke keek me serieus aan. Ze had een gevaarlijke glinstering in haar ogen. “Wat zeg je dat diplomatiek. Wil je niet gewoon zeggen dat je bang bent dat Janna en ik nog meer in nymfomane sletten veranderen?” Ik zuchtte. “Ik probeer uit te vinden waar ik je kan helpen wensen uit laten komen en wat alleen fantasie is maar waar je beter van weg kan blijven. Ik heb de afgelopen tijd seksuele grenzen met jou en Janna verkend en opgerekt. Dat Janna na seks met mij op het strand nog seks met Peder en Arne had deerde me niet echt. Ze zag er na afloop bevredigd en tevreden uit. Vannacht was het anders. Vannacht zag ik geen bevredigde vrouw, ik zag een uitgewoonde vrouw die worstelde met haar emoties. Dat maakt me ongerust. Dat wil ik met jou liever niet meemaken.” Ankes ogen verzachtten.

“Misschien moet je dit gesprek met Janna voeren, niet met mij", merkte Anke op. “Jij bent hier ook bij betrokken, Anke, ik probeer te peilen wat jóuw verlangens zijn.” “Vanmorgen hebben Janna en ik hier ook over gesproken. In die fantasie tijdens onze vrijpartij putte ik inderdaad uit mijn herinnering aan die gang bang. Ik heb je al verteld dat ik toen klaargekomen ben als nooit tevoren. Ik weet sindsdien waartoe mijn lichaam tijdens seks in staat is en in die zin is het een heel verrijkende ervaring geweest. Ik heb je ook verteld dat ik mezelf verloor en dat ik dat geen fijne ervaring vond.” Ze zocht naar woorden. “Maar de herinnering zit wel in mijn lijf, dat ik compleet in de fik stond. Ergens verlang ik wel om dat extatische weer te beleven. Eergister kon ik dat gevoel oproepen in mijn vrijpartij met jou.” Ze liet even een stilte vallen. Haar ogen werden zacht. “Dat was een geweldige ervaring. Mijn seksuele bevrediging was totaal en ik voelde me volledig met jou verbonden, dus ik had geen volgende minnaar nodig om nog na te blussen. Ik moet er vooralsnog ook niet aan denken dat jij me willoos aan onbekenden zou overleveren. Als fantasie: ja. In het echt: no way.”

Ze liet erop volgen: “Met vrienden of met jou samen zou ik misschien toch wel eens wat verder kunnen gaan in het volgen van die fantasie. Ik snap Eva wel, wat dat betreft. De setting van gister was daar wel naar.”

Ik was even stil. “Janna heeft me een keer verteld dat mannen niet zo goed in staat zijn om het door hen goed opgestookte vuur volledig te blussen. We hebben vorige week een paar keer met meerdere mensen seks gehad, daarmee kon ik wel overweg.” “Daar moeten jullie het dan maar eens samen over hebben, wat gister nou anders maakte dan die keren.” Ze wilde duidelijk niets loslaten over het gesprek dat zij met Janna had gehad. Wat tussen beste vriendinnen besproken wordt, dat brief je niet door. Zelfs niet aan je gedeelde partner.

We waren ondertussen een uur buiten Oslo en we reden door de heuvels. Het was wondermooi. Bergen, bossen, meertjes, dorpjes. Lieflijk, met een ruw randje. Op de achterbank kwam Janna weer tot leven. “Lekker geslapen, schat?” “Ja, lekker. Had ik nodig. Het is hier mooi.” We zaten even alle drie om ons heen te kijken. “Zullen we een plekje zoeken om te lunchen", stelde ik voor. “Dadelijk voorbij Grua zijn er een eindje van de weg allerlei meertjes. Misschien kunnen we daar een leuke picknickplek vinden.”

We gingen bij Grua van de weg en kochten daar wat broodjes in de supermarkt. We vonden inderdaad na een kilometer of wat een meertje. We reden een landweggetje in en vonden een beschut plekje vlak bij de oever. Het was doodstil, je hoorde hier helemaal geen menselijke geluiden. Geen auto's, niets. Nou ja, een overvliegend vliegtuig. We pakten onze eetspullen, een brandertje en water om thee te zetten, en maakten het ons gemakkelijk. Het was net-aan twintig graden, het zonnetje kwam zo nu en dan tussen de wolken door. Het was heel aangenaam.

Het was duidelijk dat Janna nog niet helemaal op haar gemak zat. Ze was onrustig, wist zich naar mij toe geen houding te geven. “Janna, vind je goed als ik even bij je kom zitten? Ik wil je graag even voelen.” Ze keek schichtig naar me. Haar ogen vulden zich met tranen. “Wat is er, lieverd? Wil je er over praten?” Ik ging naast haar zitten en pakte haar handen. Ik had het gevoel dat ze me niet dicht tegen zich aan wilde hebben op dit moment. Ze ontweek mijn blik. “Hou je niet meer van me?” Ze begon te snikken. Ik voelde me verdrietig. Wat was er gister gebeurd, dat ze geen contact meer kon maken?”

Jannal begon hortend te praten. “Je was... je was vannacht zo lief. Me wassen. Op bed brengen. Terwijl, ik...” ze kwam niet meer uit haar woorden. De tranen stroomden over haar wangen, haar keel zat dicht van de emotie. “Mag ik je even vasthouden?” Ze stortte zich nu in mijn armen en klemde zich wanhopig aan me vast. Ze was nu gierend aan het huilen. Ik klopte haar troostend op de rug en maakte sussende geluidjes. “Meisje toch, lieve, lieve Janna, wat is er toch schatje, ik hou toch van je.”

Langzaam kwam ze tot bedaren. “Misschien moet je Douwe ook maar vertellen, wat je mij vanmorgen verteld hebt", zei Anke. Ik voelde Janna in mijn hals knikken. Ze maakte zich los van me en ging tegenover me zitten. Ze hield haar handen in de mijne. “Douwe, wat er gister is gebeurd heeft me tot in mijn diepste wezen geraakt. Eerst was ik heel euforisch. Ik voelde me trots dat je me vrij gaf om ongebreideld met anderen te vrijen. Eerst met Knut was ook fijn, ik raakte steeds meer in een roes. Daarna kwam Dag en die heeft me een ongenadige beurt gegeven. Ik genoot met volle teugen, kwam keer op keer klaar, het kon me niet hard genoeg gaan. Ik heb hem gepijpt, ik heb hem in mijn kut gehad en uiteindelijk in mijn kont, tot hij eindelijk klaarkwam. Hij was al met Reina en Eva geweest, dus het moest uit zijn tenen komen.”

“Na Dag voelde ik me leeg, niet meer mezelf. Ik verlangde op dat moment zo naar jou, maar je was er niet. Mijn lichaam stond nog steeds in de fik en dat was onverdraaglijk. Ik riep Kjell en Roar. Ik nam hun en zij namen mij: Kjell in mijn kut en Roar in mijn kont. Kjell had Roar eerst schoon gepijpt. Ik was één zinderend orgasme, het hield niet op. Met elk orgasme voelde ik me leger, minder mezelf. Mijn kut en kont begonnen te schrijnen. Het duurde lang voordat ook zij klaarkwamen. Ik was volledig geradbraakt, alles deed me zeer. De seks was fantastisch geweest, maar ik begon me steeds ellendiger te voelen. Ik verlangde weer naar jouw nabijheid, jouw steun. Per kwam bij me en was heel lief, heeft teder met me gevreeën. Ik liet hem, ik had niet de puf om hem af te weren en hij bedoelde het goed. Uiteindelijk is hij ook in me klaargekomen. Zelf had ik geen energie meer voor een orgasme, hoe hard hij zijn best ook deed. Ik heb hem gevraagd of hij alsjeblieft jou wilde halen.”

Janna haalde moeizaam adem. “Toen jij eindelijk kwam, voelde ik me doodongelukkig. Ik was moe, alles in mijn lichaam deed pijn, ik voelde me vies en gebruikt. Ik verlangde zo naar jou maar ik was ook boos op je. Boos dat je me alleen had gelaten. Boos dat je me had gegeven waar ik om had gevraagd, me achtergelaten en uitgeleverd om seks te hebben met de andere mannen. Ik was boos op mezelf, gefrustreerd dat ik niet kon nagenieten van de meest opwindende seks die ik ooit gehad heb. Boos op mezelf, omdat dit meer voelde als vreemdgaan dan die keren dat ik met Bram, Peder of Arne was geweest. En bovenal: ik voelde mij jou niet meer waard.

Ik keek Janna strak aan. Zachtjes zei ik: “Lieve schat, het spijt me heel erg dat ik je gister in de steek heb gelaten. Ik heb dat niet goed ingeschat. Ik dacht dat ik jou een fijne avond bezorgde, terwijl ik zelf niet zo'n behoefte had aan een seksfeest. Als ik dat had geweten, had ik een oogje in het zeil gehouden. Maar je hoeft niet boos op jezelf te zijn. Je zegt dat je de meest opwindende seks had die je ooit hebt meegemaakt. Dan weet je nu wat jouw lichaam vermag. Die herinnering draag je voor altijd met je mee en zul je mogelijk weer op kunnen roepen. Je weet ook, dat ongeremde seks zonder gevoel je met een leeg en negatief gevoel achterlaat. Dat is geen fijne ervaring, maar je hoeft er geen spijt van te hebben. Als je nooit de grens overgaat, weet je niet waar die ligt. Je weet nu beter wanneer seks je een prettig gevoel geeft en wanneer niet, los van het lichamelijke. Tot slot: je vond je mij niet meer waard omdat je voor je gevoel vreemd bent gegaan. Ik heb net ook iets heel anders gehoord: dat je, terwijl je seksueel door een andere man tot een ongekend orgasme bent gebracht, ontzettend naar mij verlangde. Dat vind ik geen vreemdgaan, dat vind ik een liefdesverklaring. Ik hou van je, lieve Janna, ook als jouw kut of kont druipt van het zaad van iemand anders.”

We zaten daar tegenover elkaar, haar handen in de mijne en keken elkaar diep in de ogen. De wolk die sinds vannacht tussen ons hing trok op. Ik leunde naar haar toe en nam haar gezicht tussen mijn handen. “Wij zijn er met zijn drieën voor elkaar, Janna, ook als er even een keer iets minder goed gaat. Ik laat jou niet in de steek. Hou jij mij ook goed vast, alsjeblieft. Zonder jou en Anke ben ik een nul.” Ik kuste haar teder. “Wil je me alsjeblieft heel lief uitkleden en verwennen, lieve Douwe?” Ik ging hier maar wat graag op in. Langzaam trok ik haar kleren uit, elk vrijgekomen stukje huid verwende ik met kusjes en strelingen. Ze had kippevel, of het van mijn liefkozingen of van de temperatuur was weet ik niet maar het wond me wel op.

Terwijl ik Janna langzaam van haar kleren ontdeed, deed Anke dat bij mij. Zo stonden we allebei na een paar minuten naakt tegen elkaar aan. “Fijn zo”, zei Janna, “lekker intiem. Sorry, ik kan nog niet met je seksen, alles is nog te gevoelig.” Zo stonden we elkaar daar lekker te liefkozen. Anke stond ook bij ons, streelde en kuste ons allebei.

Ineens kreeg ik een ingeving. “Kom", fluisterde ik Janna in het oor. “Mee het water in.” plotseling tilde ik Anke op en Janna pakte haar bij haar benen. Anke lachte, tot ze doorhad dat we haar naar het water droegen. “Nee, laat me los!” Ze spartelde tevergeefs, we hielden haar stevig vast. We stonden ondertussen al een paar passen in het water, het kwam tot boven onze knieën. “Laat los!” riep ze nog een keer. “Ok, jij je zin!” We lieten haar los en ze viel in het water. “Rotzakken!” riep ze, maar ze lachte erbij.

Ze droeg een keurige lichte bloes, met een wit hempje eronder. Het geheel scheen aardig door, ik zag haar door de kou stijf geworden tepels heerlijk door haar kleren heen schijnen. “Getverdemme, alles is nat, zelfs mijn schoenen!” Ze liep naar de kant en trok alles uit. Toen kwam ze het water weer in. “Dat ga je bezuren, jochie. Ik wil minstens een orgasme en jij mag meehelpen, trut!” Ze trok me twee stappen dieper het water in, klemde haar benen om mijn middel en begon me wild te zoenen. Ik voelde mijn penis snel hard worden, ondanks het koele water vlak beneden mijn ballen. “Vinger me nat!” hijgde Anke tegen Janna. Janna stak haar hand tussen Anke's billen door op haar spleetje en begon haar te vingeren.

Toen Anke nat genoeg was, liet ze zich wat zakken en spietste zich op mijn neukspeer. Ze begon op en neer te wippen, terwijl Janna haar tepels bewerkte. Wild ging ze op mijn tamp te keer. Janna stimuleerde haar waar ze kon. Ik zag Anke rood worden in haar gezicht en haar hals, haar lichaam spande op en met een luide gil kwam ze klaar. Met haar pulserende kut om mijn lul hield ik het ook niet meer en grommende spoot ik mijn zaad leeg in haar heerlijkheid.

Ze liet haar benen zakken en stond met haar armen nog steeds om mijn nek tegen me aan. “Zo, dat zal je leren”, zei ze tevreden. We liepen terug de kant op. Anke wilde haar koffer uit de auto pakken om er droge kleren uit te halen. Ik kreeg nog een ingeving. “Doe dat maar niet”, zei ik. “Hoe bedoel je? Ik moet toch droge kleren pakken.” “Jij vindt het toch zo spannend om je te laten zien? Ik dag je uit om tot voorbij het volgende dorp naakt in de auto te zitten. Dan parkeer je de auto langs de weg en pak je droge kleren.” Ze likte langs haar lippen, het idee wond haar wel degelijk op. “Je maakt me potdomme nog geil ook, perverse klootzak.” Ze lachte en ging naakt achter het stuur zitten. “Kom, schiet eens op.” “Zou je niet eens helpen met inladen dan.” Hoofdschuddend kwam ze weer uit de auto en naakt als ze was laadde ze mee de lunchspullen in de auto. “Doe je mee, Janna?” Janna twijfelde even, trok toen haar kleren weer uit en ging naast Anke voorin zitten.

We reden het landweggetje af en belandden al snel weer op de verharde weg. Al gauw kwam ons een bestelbus tegemoet. De bestuurder toeterde, toen hij zag dat Anke en Janna in hun blote tieten in de auto zaten. Gierend van het lachen zwaaiden ze naar de chauffeur.

Even verder kwamen we weer een auto tegen. Er zat een ouder echtpaar in. Die leken niets in de gaten te hebben. Toen kwamen we bij een klein dorpje. Dat was spannend. Meerdere mensen zagen de blote dames, die vriendelijk wuifden als iemand zag dat ze naakt waren.

In plaats van te stoppen, reed Anke door naar Grua. Daar hadden we flink wat bekijks, er waren diverse stoplichten. Sommige mensen lachten, andere keken afkeurend. Ze reed het hele plaatsje door een draaide de grote weg op. Ze reed nog een minuut of tien door en stopte langs de kant van de weg toen het volgende plaatsje in zicht kwam. Nu pas stapte ze uit de auto om droge kleren uit de kofferbak te pakken. Ze haastte zich niet. Diverse auto’s toeterden terwijl ze naakt over de kofferbak gebogen stond.

Hikkend van het lachen stapte ze de auto weer in, een opgewonden blos op haar wangen. “Zo, nou jij weer.” Ze stak haar tong naar me uit, “rotzakje.” Janna had ondertussen in de auto haar shirt en broek weer aangedaan en zo vervolgden we onze weg naar Lillehammer.

De sfeer was nu weer helemaal ontspannen. Anke en Janna babbelden vrolijk voorin en ik genoot op de achterbank van mijn beide dames. Ik nam me voor om de rest van deze vakantie maar een beetje op de rem te trappen, zodat we niet helemaal los zouden slaan. Misschien ook maar even voorzichtig zijn met muziek maken, op de één of andere manier draaide dat steeds maar weer op seksavonturen uit.

Om half vijf ’s middags kwamen we aan in Lillehammer. Eerst maar even boodschappen doen. In de supermarkt hoorde ik ineens: “Janna! Wat doe jij hier!” “O, Christien, Klaar, nou ja, wat een verrassing!” Ze stelde me aan hun voor, twee studiegenoten van haar. Net als Janna leraressen, maar dan in Groningen. “Waar zitten jullie?” We hebben een huisje even buiten het dorp. En jullie?” “We komen hier net aan, we wilden bij het Turistsenter kamperen.” Jullie kunnen wel bij ons huisje in de tuin staan, dan koken wij voor jullie.” “Nou, dat is lief van jullie. Zijn jullie hier met zijn tweeën?” “Ja, we zijn samen.”
Trefwoorden bij dit verhaal: Partnerruil, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Partnerruil - 39Door: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"De vakantie naderde zijn einde. Janna had terwijl we nog in Bergen waren een appje van Helmut gehad, met de vraag of we op de terugweg zin hadden om bij hem en Egon in Hamburg langs te komen. Anke en ik hadden echter al met Christa en Dieter afgespro..."
13-04
9.2
Sinds Een Dag... - 11Door: Rainman
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Italie,
"Mira zat alleen in een hoek van de slaapkamer. Op een stoel. Naakt. Ze leunde achterover met gespreide benen. Met n hand speelde ze met haar linkerborst, af en toe knijpend in haar tepel. Terwijl ze met haar andere hand, hard, snel en opgewonde..."
12-04
9.7
Partnerruil - 38Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil,
"De dansavond in Lunde was uitgedraaid op een achtbaan. We hadden onverwacht een gastoptreden mogen verzorgen en Anke was daarna op de dansvloer aangerand door een stel dronken Engelsen. Het voornemen van Janna en mij om de rest van de vakantie even g..."
11-04
9.5
Mini - 306Door: Keith
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
"Het management van het ziekenhuis kwam even later druppelsgewijs binnen. Twee heren in witte jassen, twee heren in colbert, drie dames. Roger stelde hen voor de geneesheer directeur en zijn plaatsvervanger, het hoofd civiele dienst, Rogier z n chef ..."
10-04
9.7
VriendinnenDoor: Muffer
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vriendinnen,
"Ik ben Paul en ben alleenstaande vader van Fleur, nadat Fleurs moeder Sylvia voor zichzelf gekozen had en er van de ene op de andere dag vandoor was gegaan. Gelukkig heb ik heel veel goede vrienden waarvan ik sommige al vanaf mijn middelbare school..."
09-04
9.4
Partnerruil - 37Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Partnerruil,
"We hadden nog een gezellige avond bij Christien en Klaar. Anke en ik waren best wel moe na drie dagen wandelen. Janna kookte, de schat, om zowel Klaar en Christien als Anke en mijzelf te verwennen. Ze had er flink werk van gemaakt. Een heerlijke fore..."
09-04
9.4
Partnerruil - 36Door: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Berghut, Partnerruil,
"We hoefden de tweede wandeldag geen hoogte te winnen, dus we schoten beter op dan de eerste dag. Mijn vermoeidheid was ondertussen ook een stuk weggezakt, ik voelde me veel fitter dan de vorige dag. We volgden voornamelijk de heuveltoppen, kwamen som..."
08-04
9.5
Partnerruil - 35Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Berghut, Partnerruil,
"Aan het eind van de middag kwamen we aan bij de berghut die we gepland hadden. Een simpel houten gebouw met twee slaapcabines, elk met een stapelbed. De wc was traditioneel Noors, dat wil zeggen twee wc brillen naast elkaar boven een afgrond waar de ..."
06-04
9.2
Partnerruil - 34Door: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil, Uitgewoond,
"Ik lag op mijn zij. Een paar billen drukten tegen mijn buik die van Christien. Achter mij voelde ik de zachte kussentjes van de borsten van Klaar tegen mijn rug. Haar arm was om me heen geslagen, haar hand lag op mijn borst. Ik had het heet. Ik had ..."
06-04
9.3
Sinds Een Dag... - 10Door: Rainman
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Italie,
"De volgende ochtend werd Alex om 7.15 uur wakker van de wekker op zijn telefoon. Brak en geradbraakt. Hij had slechts een paar uurtjes slaap kunnen pakken. Piekerend had hij tot diep in de nacht, de hele situatie met Teun liggen overdenken...."
05-04
9.8
Partnerruil - 33Door: DAts
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Christien zat bij Klaar en streelde haar hoofd. Ze keek naar Janna en mij. Janna, misschien moeten Anke en jij maar gaan slapen. Onze sub helpt me wel om Klaar naar bed te brengen. Ik wil hem ook nog gebruiken. Als jullie willen, mogen jullie je eer..."
04-04
9.4
De Vriendengroep - 72Door: Jefferson
Reacties: 9
Lengte: Lang
"Elise was me voorgegaan naar boven toen ik en Sophia klaar waren. Ze glunderde en vol spanning pakte ze m n handen. Nu ik. zei ze dan alleen, waarna we samen in bed belandden, en nog zeker een klein uurtje de liefde bedreven met elkaar...."
04-04
9.2
Klik hier voor meer...