61.790 Gratis Sexverhalen
Janus Petersen
Janus Petersen
Ik ben een 23-jarige (4e-jaars) student aan een sportacademie in het midden van het land (Nederland). Ik bereid me voor op mijn examen/certificering Personal Trainer, maar ben nog gewoon TE geil. Met andere woorden, ik krijg de hele dag oncontroleerbare en ongepaste, volle erecties. De meeste mannelijke en vrouwelijke gasten/klanten vinden mijn 20cm wel geil, maar examencommissie en stagebegeleiders zullen een klacht indienen en mij als ongeschikt beoordelen. Ik train me suf om mijn erecties te reguleren en naar keuze er een te krijgen of juist te onderdrukken. Sinds enige tijd draag ik zgn. dance-belt, die houdt mijn pik in toom.
.
Ik ben een Sub en hou ervan (niet) te doen wat mij gevraagd, bevolen of opgelegd/gedwongen wordt. Ik heb een uitstekende conditie, maar kan me dus niet matigen, ook niet als mijn ODOL dagelijks melk onder de ochtenddouche. Ik denk dat door mijn uitgebreide sporttraining en oefeningen niet alleen mijn fysieke maar ook mijn seksuele herstelvermogen enorm hoog is.
De afgelopen jaren (vooral hier op de sportacademie) heb ik geleerd dat ik op mijn best ben in MMF-trio en ga daarom bijna dagelijks met koppels om. Ik richt me primair op de dame, maar geniet ervan als de man mij ook pakt. Ik zal bij hem niet zelf het initiatief nemen.

Hier op de campus en fitness-sportscholen (waar ik stages loop) verspreidt mijn geile reputatie zich snel en heeft geresulteerd in een aantal jonge stellen op de academie en daarbuiten plus enkele oudere stellen, die mij regelmatig uitnodigen als extra. De oudere echtparen betalen me en dat geeft mij als student veel extra zakgeld. Daarbij ben opgegroeid in een naturisten-gezin, -familie en -kennissen en heb dus totaal geen probleem met bloot, wat hier op de campus fijn is aangezien we gemixt sporten, studeren, en leven.

Mijn favoriete sporten zijn (zaal)voetbal, waterpolo, veldlopen, tienkamp, volleybal en fitness. Maar verplichte sporten zoals worstelen, fietsen, spinning en pilates moet ik ook doen en dat doe ik met de volle energie. Ik deel hier enkel mijn waargebeurde avonturen en vind het heerlijk om ook andermans verhalen te lezen. Feedback is schitterend, goed of fout! Ik heb echter geen enkele behoefte aan persoonlijke contact via deze site. Ik heb wat zeer vervelende ervaringen met internetdates en ongevraagde bezoekers op onze academie, dus zoek mijn fuckpartner(s) enkel nog via mijn eigen vrienden- en kennissenkring. Sorry.
Hoogste Cijfer: Dubbel Gestut Is Geiler En Stabieler
Meest Gelezen: Dubbel Gestut Is Geiler En Stabieler
Aantal Verhalen: 25
Aantal Reacties: 9
E-Mail Adres: jan.petersen.mailadress@gmail.com
ALLE VERHALEN VAN Janus Petersen
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
24-02-24
8.7
15-02-24
8.8
10-07-23
8.3
07-07-23
8.7