62.478 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 02-04-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 5836x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Partnerruil - 31: Vertrek Uit Oslo

Christien En Klaar

Christien en Klaar hadden een huisje aan de andere kant van het meer, even buiten Vingnes. Daar loop je zo de heuvels in. Om het huisje een ruime tuin, daar kon ons tentje wel staan. Achter de woning, uit het zicht. Terwijl we de tent opzetten vertelde Janna over haar kennissen. “Tijdens mijn studie zaten we in een eetgroepje en zagen we elkaar elke week. Na de bachelor verloren we elkaar een beetje uit het oog. Het zijn leuke, sportieve meiden.” “Vriendjes?” “Nooit iets van gemerkt, maar dat zegt niets.” “Lesbisch?” “Zou kunnen. In ieder geval dikke vriendinnen. Maar dat waren wij ook.” “Waren? Zijn we nog steeds, toch?” riep Anke. Janna knuffelde Anke. “Nee, schat. We zijn partners.” Anke keek even verbaasd. Ze giechelde: “Je hebt gelijk. En Douwe is onze bigame man.”

Klaar kwam ons halen. “Slapen jullie met zijn drieën in dat tentje? Wat knus!” “Het scheelt ruimte als je zonder pyjama slaapt”, zei Janna droog. Klaar schaterde. “Die ga ik onthouden!” We liepen met haar mee het huisje in. Een knus houten huisje. Benedenverdieping met kamer en keukentje, bovenverdieping met een ruime slaapkamer en badkamer onder het schuine dak. “Oeps. De badkamer is alleen via onze slaapkamer te bereiken”, giechelde Christien. “Dat wordt een broekje aantrekken als je ’s nachts moet plassen, Douwe!” plaagde Janna. “Niet nodig, hoor. Zien wij ook weer eens een piemel”, grapte Klaar.

Er verscheen een geniepig lachje om de mond van Anke. Ze legde een vinger tegen mijn borst. “Jij geintjes met mij uithalen? Dan ik geintjes met jou uithalen, ventje! Je hoort het, de dames willen wel weer eens een piemel zien. Show time” “Ik denk niet dat de dames dat op prijs stellen, Anke. #Metoo en zo.” “O, onze instemming heb je, hoor”, giebelde Klaar. Anke zei: “Nou. Douwe, je hoort het. Geen smoesjes meer. Je gaat hier vanavond in je blote niksie aan tafel. Begrepen?”

“Nou word ik toch wel héél benieuwd naar Douwes geintje met jou, Anke!” vroeg Christien met een spotlicht in haar ogen. Anke bloosde licht, maar ze vertelde het wel. “Hij en Janna gooiden me met kleren en al ik het water en toen ik droge kleren aan wilde trekken, daagde hij me uit om naakt door het volgende dorp te rijden. Dat heb ik gedaan en door het volgende stadje ook. Langs de grote weg moest ik in mijn blootje droge kleren uit de kofferbak pakken.” “Voorlopig hebben ze hier weer wat om over te praten”, gniffelde Janna. “Nou, Douwe, komt er nog wat van? Of durf je soms niet?” “Vrouwen!” mompelde ik, maar ik trok braaf mijn kleren uit. “O ja, leg ze maar in de auto. Je hebt ze hier toch niet meer nodig”, zei Anke luchtig. Ja ja, die auto stond wel voor het huis... Natuurlijk reed er net een auto langs, toen ik de onze opendeed. Twee heren. Ik kreeg een duim omhoog, ik zwaaide maar terug. Goed dat ik hier niet met een stijve stond.

De onwennigheid van het naakt zijn zakte al snel en even later zaten we lekker aan tafel te praten alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Natuurlijk hadden Janna, Christien en Klaar elkaar het meeste vertellen, vanwege hun gedeelde studie en beroep, maar al gauw werd het algemener en ging het over hoe hun leven nu verliep. Christien en Klaar deelden een woning. “Wel zo praktisch en een stuk goedkoper.” “Delen jullie alleen de woning?” vroeg Janna. “We slapen ook in hetzelfde bed, als je dat bedoelt. Maar als er eens een vriendje op bezoek is, dan meestal niet.” “Meestal?” “Je kunt het met zijn drieën ook gezellig hebben, toch?” zei Christien. “Daar weten jullie alles van, natuurlijk.”

Anke grijnsde. “Ja, Janna en ik delen deze toy boy hier.” Ze streelde me even over de wang. Poeslief vroeg ze: “Maak jij even koffie, lieverd?” Ik speelde het spel mee. “Ja mevrouw. Hoe sterk willen de dames de koffie hebben?” Ze gaven hun bestelling op. Anke zei tegen Christien en Klaar: “Je moet de boel wel een beetje in beweging houden, vinden jullie niet? Je hebt niet veel lol van zo'n lulletje onder tafel, het spul moet een beetje wiebelen, wat jullie?” Ze gaf een tikje tegen mijn piemel toen ik opstond, zodat die begon te slingeren. Hij werd meteen een beetje groter.

Christien zei met glinsterende ogen: “Is hij jullie subje?” “Vanavond wel", zei Anke, “is het niet, schatje?” Ik gunde haar dit verzetje wel, was ook wel benieuwd waar dit op uit zou draaien. “Jazeker mevrouw, voor deze avond, mevrouw.” “O, wat spannend!” Klaar klapte enthousiast in haar handen. Ik kwam met de koffie en serveerde die overdreven netjes. “Alstublieft, mevrouw.” Janna nam een slok. “Wat is dit, subje, zo sterk wil ik het niet hebben. Maak maar overnieuw maar dan goed!” De trut! Maar ik bleef in mijn rol. “Neem me niet kwalijk, mevrouw, natuurlijk mevrouw.”

Christien vroeg Janna: “Hangt ie altijd zo slap?” Janna schoot in de lach. “Nee hoor! Wacht, ik kan je iets laten zien.” Ze bladerde even op haar telefoon en haalde onze pornoshoot tevoorschijn. “Subje, laat Christien en Klaar maar even zien hoe jij een stijve piemel krijgt.” Ik kreeg een rood hoofd. “Kom op, Janna, dat kan je niet maken.” Meteen kreeg ik een felle klap op mijn bil. “Had ik je wat gevraagd, sub? Ga voorover staan. Nu!” Ik steunde mijn ellebogen op de tafel en stak mijn kont naar achter. “Tien. Voor brutaal gedrag. Tel mee!” Ze sloeg met de vlakke hand beurtelings op elke bil, het kletste er over. Ik telde mee. Ik moest op mijn tanden bijten, het was echt wel pijnlijk. Toch zei ik netjes: “Dank u wel, mevrouw.” Anke giechelde: “Zo beleefd is hij anders nooit.” Toen: “En nu de opdracht van Janna uitvoeren. En stoppen als je op het filmpje een stijve hebt!” Zucht…

Ik ging dicht achter Christien en Klaar staan, hield het telefoontoestel tussen hen door voor hen en startte het filmpje. Ik zag weer hoe ik daar op het podium stond en hoe Janna en Mette over me heen plasten. Op het moment dat mijn geslacht stijf geworden was, stopte ik het filmpje. Klaar keek opzij en haar oog viel op mijn geslacht vlak naast haar. Ik was van het filmpje en de situatie zelf opgewonden geworden, mijn piemel was ondertussen half hard geworden. “Chris, kijk, hij wordt hard!” riep ze opgewonden. Ik schaamde me, mijn pieterman slonk weer wat.

Anke sprak streng: “Wie heeft jou toestemming gegeven om stijf te worden, sub? Vlak bij het hoofd van onze gastvrouwen nog wel, schaam je een beetje!” “Ja mevrouw, het spijt me, mevrouw.” “Omdat je zo onbeschaamd bent, moet je ook Christien en Klaar gehoorzamen. Je bent vanavond van ons allemaal, begrepen?” “Ja mevrouw. Ik gehoorzaam ook mevrouw Christien en mevrouw Klaar.” “Mooi zo”, zei Anke tevreden. “Als iemand van ons naar het toilet moet, ga jij mee en reinig je haar met je tong. Begrepen?” “Ja mevrouw. Ik reinig de plasgaatjes van de mevrouwen met mijn tong, mevrouw Anke.” Mijn lul was ondertussen weer geslonken tot standje 'rust'. Ik keek bepaald niet uit naar het uitvoeren van de opdracht, maar ergens was het ook wel weer een opwindend idee.

“Goed zo. Ik wil nog wel een koffie. En denk erom, ik wil hem geserveerd hebben met een stijve lul!” “Neem me niet kwalijk, dat zal niet gaan, mevrouw.” “Wat? Waarom niet? Er is toch nog wel koffie?” “Jawel mevrouw, maar ik ben niet opgewonden, mevrouw. Dus ik kan niet met een stijve lul serveren, mevrouw.” Klaar gierde van het lachen. “Hoe maak je hem opgewonden?” “Je kunt zijn tepels aanraken, dat helpt meestal wel.” Ze streelde me wat onhandig over mijn borst. “Doe maar alsof het een vrouwenborst is, dat werkt bij hem erg goed”, gaf Janna aanwijzingen. Klaar wreef nu met de muis van haar hand over mijn tepel. Mijn geslacht reageerde meteen, in schokjes kwam het overeind. Klaar kneep zachtjes en trok toen flink aan de tepel. Mijn tepel en mijn lul waren nu allebei stijf. “Goed zo. Ga nu de koffie maar halen.” “Dank u wel mevrouw.” Klaar giechelde toen ik wegliep en gaf me een tikje op mijn bil. Ik liep naar de keuken en schonk koffie in voor Anke. Ze streelde mijn bil goedkeurend, toen ik haar met stijve bediend had.

Met een opgewonden blosje giebelde Klaar: “Ik moet plassen. Ga mee, subje.” Ik volgde haar naar boven. “Doe mijn broek uit, sub.” Gehoorzaam maakte ik de sluiting los, trok de rits van haar gulp open en stroopte haar broek naar beneden. “Mijn slip ook, sub.” Ik trok ook haar slip uit. Haar lipjes waren van opwinding wat gezwollen. “Ik wil over je heen plassen, sub. Ga in de douchebak zitten. Op je knieën!” Ze ging wijdbeens voor me staan, hield haar lipjes uit elkaar en begon over me heen te plassen. Haar gouden vocht stroomde weldadig lauw over me heen. Toen ze uitgeplast was, bedankte ik haar voor haar geschenk. “Lik me schoon.” Ik begon haar te likken. Al gauw stroomde er in plaats van pis, zoet ruikend kutvocht uit haar spleetje. Ik likte ijverig door, tot ze mijn hoofd hard tegen zich aandrukte. Met een harde gil kwam ze klaar. “O Verdomme, wat was dat lekker. Blijf hier maar even zitten, misschien moet iemand anders ook nog wel.

Gehoorzaam bleef in de douchebak zitten. Het begon nu toch wel te stinken en ik kreeg het ook koud. De trap kraakte. Er kwam iemand naar boven. Anke. Ze zag me zitten, stinkend en met kippenvel. Ze viel even uit haar rol. “Och, lieverd, heb je het koud.” Toen, grinnikend: “Je doet het fantastisch, schat. Nooit gedacht dat je zo’n voorbeeldige sub zou zijn. Heb je al spijt van je gemene streek van vanmiddag?” “Gemeen? Volgens mij genoot je ervan!” “Net als jij nu.” Ze was ondertussen uit haar broek gestapt en wijdbeens voor me gaan staan. Ze liet haar water over me lopen. “Dank je, schat. Jouw water is altijd een traktatie voor mij.” “Lik mij dan ook maar even klaar. Ik hoorde Klaar net wel, snoeperd.” Ik begon haar te likken en al gauw begon ook Anke’s kutje te vloeien. Sidderend kwam ze klaar. Ik draaide haar om en wilde mijn pik in haar stoten, maar ze hield me tegen. “Sorry, lieverd, maar een sub moet niet gaan neuken zonder dat hem dat gevraagd wordt.” Ze gaf me even een kus. Blijf hier nog maar even, tot Janna en Christien ook zijn geweest.

Anke liet me alleen in de douchebak achter. Meteen kwam Janna naar boven. “Je stinkt!” Ze trok haar broek uit en ook zij pieste over me heen. Ik bedankte haar. Daarna kreeg zij dezelfde behandeling als Klaar en Anke: ik likte haar totdat ze klaarkwam. “Veel plezier met Christien!” Ze vertrok naar beneden.

Even later kwam Christien naar boven. Ze keek streng. “Wat heb je met mijn vriendin gedaan?” Ik hoorde haar gillen!” “Ik heb haar klaar gelikt, mevrouw”, antwoordde ik deemoedig. Met een gevaarlijke stem vroeg ze: “Had ze daarom gevraagd?” “Nee mevrouw, maar…” Met een klap sloeg ze tegen de douchewand, ik schrok ervan. “Geen gemaar! Alleen antwoorden geven waar ik om vraag!” “Ja mevrouw, ik zal het niet meer doen mevrouw.” “Waarom heb je haar klaargelikt?” “Ze stopte maar niet met vloeien, mevrouw, dus ik moest blijven likken om haar schoon te krijgen.” “Hm. Je verdient straf voor het laten gillen van mijn vriendin. Vind je het fijn, als er over jou heen wordt geplast?” Ja mevrouw, dat voelt erg fijn.” “Dan is dit jouw straf: ik ga niet over jou heen plassen.” Ze ging op de wc-pot zitten en plaste gewoon op de wc. “ Spoel jezelf maar even af onder de douche, totdat je niet meer stinkt. Met koud water!” Ik zette de douchekraan aan en waste mijn haren en mijn lichaam met koud water.“ Droog jezelf af. Droog dan mijn spleetje met een wc-papiertje.” Ik deed wat ze vroeg. Dit had ik nog nooit gedaan bij een vrouw. Het voelde merkwaardig opwindend, mijn paal kwam weer tot volle wasdom. Christien sloot haar hand om mijn paal en trok me mee de trap af. “Ga maar bij de tafel staan en wacht tot je weer een opdracht krijgt.”

De dames waren vrolijk aan het babbelen en gaven mij geen aandacht, behalve als iemand een drankje wilde hebben. Mijn opwinding zakte, langzaam zakte mijn pik weer in tot een slap lulletje. Ik kreeg zelf ook dorst, ik had nog niets gehad. En ik had het koud, na die koude douche.

Christien zag dat mijn lulletje weer ingezakt was. “Had iemand jou toestemming gegeven om weer slap te worden, sub?” Een beetje krassende en bibberend antwoordde ik: “Nee mevrouw.” “Och god, heeft het subje dorst? Haal maar even een groot glas water en zet dat hier voor me neer.” Ik haalde het glas en zette het voor haar neer. Ik kon het niet helpen maar ik keek er verlangend naar. “Kom hier naast me zitten, op je knieën.” Ze pakte het glas en nam genietend een teug. Ze liet het water genietend door haar mond walsen en slikte het met een overdreven zucht door. Onwillekeurig slikte ik mee, ik had echt dorst. Ze nam nog een slok. Opnieuw hield ze het water in haar mond. Opnieuw slikte ze het genietend door. Onwillekeurig likte ik mijn lippen af en slikte moeizaam. Weer nam ze een teug. Ze boog naar me toe, pakte mijn hoofd een bracht haar lippen naar mijn mond. Ze opende haar lippen een heel klein beetje en ik voelde een klein straaltje water tegen de mijne lopen. Ik opende meteen mijn mond en dronk het water uit de hare. Ze herhaalde dit tot het hele glas leeg was. “Dank u wel, mevrouw”, zei ik, oprecht dankbaar.

Christien zei tegen Anke: “Ik heb eigenlijk wel zin in dit subje in ons bed, vannacht. Vind jij dat goed?” Anke lachte: “Nou, eigenlijk wil ik zelf met hem vrijen. Zullen we er om spelen?” “Wat stel je voor?” “Een potje yahtzee?” “Dat is goed. De scores van Janna en mij opgeteld, die van jou en Klaar.” Janna zei: “OK. Ik wens jullie geen succes!”

Nog nooit heb ik zo betrokken naar een spelletje Yahtzee gekeken. Ik wilde heel graag met Janna slapen, na de vorige nacht. Ik was ook een beetje bang voor wat Christien voor me in petto zou hebben. Janna ging goed, met Anke ging het minder. Aan de andere kant had Klaar alle geluk, maar zat het Christien tegen. Op het laatst kreeg Christien echter twee keer achter elkaar 5 gelijken, op zessen en vijven. Daarmee haalde ze dik de bonus binnen en een hoop punten. Anke had nog four of a kind op vijven, maar dat mocht niet meer baten. Christien en Klaar wonnen. Ik zag Janna en Anke teleurgesteld kijken. “Verdomme, ik had zo’n zin om in Douwe zijn armen te slapen vannacht. Hier baal ik echt van!” riep Janna uit. Anke sloeg troostend haar arm om haar vriendin. “Jouw tijd komt wel weer.” Ik putte troost uit het verlangen van Janna.

Christien stelde voor om nog even samen met hun subje bezig te zijn. “Zeg eens, subje, vind je het fijn om sub te zijn?” “Niet echt, mevrouw.” “Waarom doe je het dan?” “Omdat ik nog nooit gedaan heb, mevrouw. Ik wil dit wel eens meemaken.” “Wat vond je van het pak billenkoek dat je van Janna hebt gehad?” “Pijnlijk, mevrouw.” “Hou je van pijn? Niet echt, mevrouw. Maar het nagloeien was niet onaangenaam.” “Durf je iets uit te proberen, sub.” “Uw wens is mijn bevel, mevrouw.”

“Ga op de tafel liggen.” De vier vrouwen zaten om me heen. Christien pakte een afdroogdoek en bond die voor mijn ogen, zodat ik niets meer kon zien. Ze bonden mijn enkels en polsen vast aan de tafelpoten, ik kon geen kant meer op. Ik begon bang te worde. Mijn lulletje kromp van schrik tot formaatje Noordpool. “Word je bang, subje?” “Een beetje, mevrouw.” “Klaar? Wil jij beginnen?”

Klaar streelde mijn wang en daalde af langs mijn hals. Ze daalde af naar mijn borst, draaide rondjes rond mijn tepel. Ik voelde hem hard worden, net als mijn geslacht. Een warme adem streek over mijn borst. Twee warme lippen stulpten zich om de tepel. Tanden knabbelden er even aan om de tepel dan ver mee te trekken, tot het flink pijn deed. Mijn lul begon heftig te kloppen. Ik hoorde de dames giechelen.

Aan mijn andere zijde voelde ik nu een hand langs mijn arm strijken. Eerst langs de buitenkant, dan langs mijn schouder en terug naar de binnenkant. Als ik opgewonden raak, word ik daar heel gevoelig, net als in mijn knieholte en op mijn dijen. Ook langs mijn been gleden nu handen, over mijn buik, er sabbelde iemand aan mijn oorlelletje. Ik werd gek. Mijn lul stuiterde op mijn buik.

Eén van de dames was kennelijk naar boven geweest, ik hoorde de trap kraken. Het werd warm naast mijn hoofd en ik voelde een gloeiende kut boven mijn mond. “Lik mij maar even schoon”, gebood Christien. Ik likte de zilte druppeltjes tussen haar lipjes weg en stopte met likken. “Ga door”, gromde Christien. Ik begon weer te likken en al gauw begonnen haar sappen rijkelijk te vloeien. IJverig probeerde ik alles weg te likken, zo nu en dan een uitstapje naar clit makend. Ze begon steeds meer te draaien met haar heupen, haar ademhaling werd oppervlakkig. Ik voelde een siddering door haar lijf gaan, ze perste haar kut zo hard op mijn gezicht dat ik haast geen adem meer kon halen, ze slaakte een jammerkreet en krampend kwam ze klaar, een laatste golfje kutsap belandde op mijn kin.

Ze stapte van me af en boog zich over me heen om me een kus te geven. “Goed gedaan, subje.” “Dank u wel, mevrouw.” De andere dames waren ondertussen niet opgehouden om mij overal te verwennen en ik begon het erg moeilijk te krijgen. Mijn hele lichaam schreeuwde om een orgasme, maar ze zorgden ervoor dat de ontlading uitbleef. Ik hijgde, ik kronkelde, ik kreunde. Iemand gaf een venijnige tik met een vinger tegen mijn stijve paal, waardoor de spanning iets afnam, maar meteen begon de liefdevolle marteling weer. Al mijn zenuwen waren gespannen. Toen een liefkozende vinger door mijn liezen streek, dacht ik dat ik klaar ging komen. Maar iemand kneep hard onder de eikel en mijn orgasme glipte weer weg. Het onverdraaglijke genot dat overal door mijn hele lichaam joeg schreeuwde om de bevrijdende ontlading. Maar die kwam niet, steeds weer wisten de dames me te stoppen. Toen brak ik. Een snik welde op uit mijn keel en ik begon oncontroleerbaar te huilen.

Geschrokken hielden de dames op. Anke haalde de blinddoek weg en ook mijn armen en benen werden snel losgemaakt. Ik klemde me jankend tegen haar boezem, in een onbedaarlijke huilbui. Ze streelde me zachtjes door mijn haar.

Uiteindelijk kwam ik wat tot rust. Met iets van ontzag in haar ogen zei Christien: “Dat was heftig. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt.” Klaar zei: “Volgens mij zou hij tot aan het plafond gespoten hebben als hij klaar was gekomen. Allemachtig, wat was hij opgewonden, ik denk hij je doos helemaal tot de rand vol spuit.” Janna zei droog: “Opgewonden zeker. Maar hij is vanmiddag en gisteravond ook al geweest, dus ik denk dat de hoeveelheid zaad nog tegen zal vallen.” “Nou, jullie hebben een actief seksleven, zo te horen.” Janna werd ineens vuurrood, maar deed er het zwijgen toe. Christien keek haar peilend aan en dacht er het hare van. Ze hadden het begin van de porno shoot gezien natuurlijk…

“Gaat het weer een beetje, subje?” vroeg Christien. Ik knikte. Ze gaf me een draai om mijn oren. “Wat zeg je, sub?” “Ja mevrouw”, fluisterde ik. “Je mag voor jezelf wat te drinken pakken en even bijkomen. “Dank u wel, mevrouw.” Ik liep naar de keuken en pakte een groot glas water. Ik had dorst als een paard. In twee grote teugen sloeg ik het glas achterover en vulde een nieuw. Ik ging weer bij Anke zitten. Ze keek me oplettend aan, of het nog wel met me ging. Ineens brandden de tranen weer achter mijn ogen. Ze zag het. “Douwe, als je wilt stoppen we hiermee.” “Dank u wel, mevrouw, ik stel het heel erg op prijs dat u dit zegt. En ik ben ook heel dankbaar dat mevrouw Christien me even pauze gunt.” Zo maakte ik duidelijk dat ik door wilde gaan. Ik wilde ervaren wat ik nog kon hebben. Wat Janna gister had doorgemaakt, moest immers nog veel heftiger geweest zijn.

Janna zette het spel weer in gang. “Sub, mevrouw Klaar is benieuwd hoeveel jij kunt spuiten.” “Dat weet ik niet, mevrouw, ik ben de laatste tijd vaak klaargekomen, maar de mevrouwen hebben mij daarnet ook heel erg opgewonden.” Klaar was net naar de wc geweest en kwam nu met ontbloot onderlijf naar beneden. “Sub, kom eens hier. Lik me schoon en laat me klaarkomen.” Mijn pik werd alweer stijf.

Klaar was voor me op de tafel gaan zitten en spreidde haar benen. Ik ging er op mijn knieën tussen zitten en zette me aan mijn taak. Christien stond aan de andere kant van de tafel achter Klaar en begon haar borsten te masseren. Ze trok haar bovenkleren langzaam uit. Onder de vaardige handen van Christien en mijn tong begon Klaar al snel te kronkelen en kreeg ze een stevig orgasme, maar ze wilde meer. “Steek twee vingers in mijn kut!” Ik deed wat ze vroeg en kromde mijn vingers, op zoek naar het ribbelige plekje daar binnenin. Ik masseerde haar daar en al snel volgde een veel heviger orgasme dan het vorige. “Neuk haar en zorg dat ze klaarkomt”, gebood Christien, “maar je mag niet zelf komen voordat ze er om vraagt.”

Ik aarzelde. Hulpeloos keek ik Anke aan. Haar blik werd zacht, ze voelde dat ik bij haar wilde zijn en wilde zelf ook niets liever. Maar toen werd haar blik streng. “Janna en ik hebben jou verloren aan Klaar en Chrisien, sub. Doe wat je wordt opgedragen.” Ze knipperde snel een traan weg, zag ik. Gek genoeg gaf dat me de kracht om door te gaan.

Ik zette mijn eikel tegen de schaamlippen van Klaar en haalde hem op en neer door haar scheur. “Plaag me niet. Ram hem erin”, riep Klaar. Fel stootte ik mijn lans in haar zeiknatte schede. Ze slaakte een kreet toen ik erin kwam. “Ja, naai me!” Ik begon haar met lange halen te neuken. Het zou me nog niet meevallen om mijn eigen orgasme uit te stellen, besefte ik, mijn ballen begonnen al snel te koken. Het zweet gutste over mijn borst, rug en billen. Ik neukte met een korte, felle stoot, gevolgd door een langzaam terughalen, om te voorkomen dat ik te veel gestimuleerd werd.

Klaar was iets voller dan Anke en Janna. Elke stoot vertaalde zich in een golfbeweging die zich over haar lijf verplaatste, met als sluitstuk haar deinende borsten. Dat deinende lichaam wond me bijzonder op. Daarbij werd elke stoot door Klaar nog ontvangen met een hoog kreetje, wat mij nog verder opzweepte. Ik wist dat elke tempoversnelling me nu fataal zou worden, ik zat al helemaal op het randje. Daarom wilde ik Klaar snel verder opzwepen. Ik pakte een borst van Klaar vast en kneep hard in een tepel. Ze schokte en kwam kreunend klaar.

Ik legde mijn handen met de vingers naar elkaar toe op haar schaamheuvel en begon te trommelen naast haar clit. Er ging een schok door haar heen, ze begon te jammeren en ze kwam nu doorlopend klaar, onsamenhangende kreten uitstotend, haar heupen schroefden steeds wilder om mijn paal. Er was geen weg terug meer, diep in me zwol een onstuitbare golf aan. Ik gaf met mijn gestrekte vingers een klap op haar clit. Ze schokte nog harder. En nog één, met de andere hand. “O, spuit me vol!” gilde ze. Net op tijd, mijn zaad was al begonnen zich naar buiten te banen. Klaar spande haar lichaam, ze kwam zelfs even los van de tafel. Haar kut probeerde mij uit alle macht uit zich te persen, maar ik duwde me zo diep mogelijk in haar. Een lange kreet ontstond diep in haar buik en ging over in een gierende uithaal: “Oeoeoeoeoeieieie!” Tegelijkertijd riep ik iets in het Neanderthals. Haar ogen draaiden weg en ze zakte slap neer. Mijn pik bleef maar spuiten, zomaar acht of tien stralen, voor het zwart voor mijn ogen werd en ik uitgeteld op haar neer zakte.

Ik kwam weer bij met de arm van Janna om me heen. Voorzichtig trok ze me omhoog. Mijn voeten stonden in een plasje. Klaar had in of na haar orgasme haar water laten lopen. Janna had een emmer gepakt en een dweil. “Ruim dat maar even op”, zei ze, “anders loop je dat het hele huis door.” Kreunend ging ik door de knieën en dweilde de boel op. Ik pakte wat keukenpapier en reinigde Klaar ook tussen haar benen. Ze was nog steeds buiten de wereld.

Janna begeleidde me naar de bank en gaf me wat te drinken. “Gaat het?” Ik knikte. “Ik had niet verwacht dat je het zo lang vol zou houden.” “Ik ook niet. Ik stond al meteen op springen. Het tegenhouden kostte meer energie dan het neuken zelf.” “Hoe voel je je?” “Uitgeput. Geradbraakt.” “Wil je stoppen?” “Ik wil voelen wat jij ook hebt gevoeld. Toen daarnet Anke me even steunde en nu jij, ik snap nu wat jij vanmorgen zei. Dank je wel dat je me nu even opvangt.” “Christien is nog niet klaar met je, geloof ik. Kun je dat nog hebben?” Ik keek Janna diep in de ogen. “Lieverd, ik probeer te komen waar jij gister was, ten minste de mannelijke versie. Lichamelijk en emotioneel aan mijn eind. Ik wil ervaren wat dat inhoudt. Daarnet was ik een heel eind. Ik gek werd van verlangen naar een orgasme. “ “Het was best wel eng.” “Dan begrijp je misschien hoe ongerust ik gister over jou was. Maar Christien is nog niet klaar met me, geloof ik.”
Trefwoorden bij dit verhaal: Partnerruil, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Partnerruil - 39Door: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"De vakantie naderde zijn einde. Janna had terwijl we nog in Bergen waren een appje van Helmut gehad, met de vraag of we op de terugweg zin hadden om bij hem en Egon in Hamburg langs te komen. Anke en ik hadden echter al met Christa en Dieter afgespro..."
13-04
9.2
Sinds Een Dag... - 11Door: Rainman
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Italie,
"Mira zat alleen in een hoek van de slaapkamer. Op een stoel. Naakt. Ze leunde achterover met gespreide benen. Met n hand speelde ze met haar linkerborst, af en toe knijpend in haar tepel. Terwijl ze met haar andere hand, hard, snel en opgewonde..."
12-04
9.7
Partnerruil - 38Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil,
"De dansavond in Lunde was uitgedraaid op een achtbaan. We hadden onverwacht een gastoptreden mogen verzorgen en Anke was daarna op de dansvloer aangerand door een stel dronken Engelsen. Het voornemen van Janna en mij om de rest van de vakantie even g..."
11-04
9.5
Mini - 306Door: Keith
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
"Het management van het ziekenhuis kwam even later druppelsgewijs binnen. Twee heren in witte jassen, twee heren in colbert, drie dames. Roger stelde hen voor de geneesheer directeur en zijn plaatsvervanger, het hoofd civiele dienst, Rogier z n chef ..."
10-04
9.7
VriendinnenDoor: Muffer
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vriendinnen,
"Ik ben Paul en ben alleenstaande vader van Fleur, nadat Fleurs moeder Sylvia voor zichzelf gekozen had en er van de ene op de andere dag vandoor was gegaan. Gelukkig heb ik heel veel goede vrienden waarvan ik sommige al vanaf mijn middelbare school..."
09-04
9.4
Partnerruil - 37Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Partnerruil,
"We hadden nog een gezellige avond bij Christien en Klaar. Anke en ik waren best wel moe na drie dagen wandelen. Janna kookte, de schat, om zowel Klaar en Christien als Anke en mijzelf te verwennen. Ze had er flink werk van gemaakt. Een heerlijke fore..."
09-04
9.4
Partnerruil - 36Door: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Berghut, Partnerruil,
"We hoefden de tweede wandeldag geen hoogte te winnen, dus we schoten beter op dan de eerste dag. Mijn vermoeidheid was ondertussen ook een stuk weggezakt, ik voelde me veel fitter dan de vorige dag. We volgden voornamelijk de heuveltoppen, kwamen som..."
08-04
9.5
Partnerruil - 35Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Berghut, Partnerruil,
"Aan het eind van de middag kwamen we aan bij de berghut die we gepland hadden. Een simpel houten gebouw met twee slaapcabines, elk met een stapelbed. De wc was traditioneel Noors, dat wil zeggen twee wc brillen naast elkaar boven een afgrond waar de ..."
06-04
9.2
Partnerruil - 34Door: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil, Uitgewoond,
"Ik lag op mijn zij. Een paar billen drukten tegen mijn buik die van Christien. Achter mij voelde ik de zachte kussentjes van de borsten van Klaar tegen mijn rug. Haar arm was om me heen geslagen, haar hand lag op mijn borst. Ik had het heet. Ik had ..."
06-04
9.3
Sinds Een Dag... - 10Door: Rainman
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Italie,
"De volgende ochtend werd Alex om 7.15 uur wakker van de wekker op zijn telefoon. Brak en geradbraakt. Hij had slechts een paar uurtjes slaap kunnen pakken. Piekerend had hij tot diep in de nacht, de hele situatie met Teun liggen overdenken...."
05-04
9.8
Partnerruil - 33Door: DAts
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Christien zat bij Klaar en streelde haar hoofd. Ze keek naar Janna en mij. Janna, misschien moeten Anke en jij maar gaan slapen. Onze sub helpt me wel om Klaar naar bed te brengen. Ik wil hem ook nog gebruiken. Als jullie willen, mogen jullie je eer..."
04-04
9.4
De Vriendengroep - 72Door: Jefferson
Reacties: 9
Lengte: Lang
"Elise was me voorgegaan naar boven toen ik en Sophia klaar waren. Ze glunderde en vol spanning pakte ze m n handen. Nu ik. zei ze dan alleen, waarna we samen in bed belandden, en nog zeker een klein uurtje de liefde bedreven met elkaar...."
04-04
9.2
Klik hier voor meer...