63.596 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Startpagina > Zoeken
Je zocht naar "Peter" in de naam van de schrijver/schrijfster van het verhaal. Houd er rekening mee dat een auteursnaam niet uniek is en dat niet alle getoonde verhalen van een en dezelfde persoon hoeven te zijn.
Paintball, Bunny HuntDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Waargebeurd,
"Een neef van Dirk Jan verteld hem keer op keer wat een mooie sport paintballen is. Hij is de voorzitter van een paintball vereniging die een afgesloten, priv terrein beheerd wat bestaand uit vijf grote speelvelden met onder andere grasland, struiken ..."
12-06-24
7.6
Ons Snoepreisje Naar Zuid Spanje - 5Door: Peter
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Milf, Spanje, Trio, Vreemdgaan,
"Ik werd wakker door de kille bries die over mijn lichaam ging, ik keek naast me en zag Debbie en daarachter Geert liggen. We lagen alle drie naakt op het kleed en ik vermoed dat het echt midden in de nacht was, de maan stond echt boven ons e..."
11-06-24
8.7
Dek-matroosDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Trio, Waargebeurd,
"Mijn Eenhoornjagers Zie verhaal nemen me vorige zomer rond deze tijd, mee op hun jacht voor een ronde IJsselmeer. Hun kostbaar 21 meter lange motorjacht l..."
09-06-24
8.8
Ons Snoepreisje Naar Zuid Spanje - 4Door: Peter
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Spanje, Trio, Vreemdgaan,
"We waren allemaal heel enthousiast, en zoals ik zag had iedereen er wel zin in, we begonnen met varen langs de mooie kust van Spanje en we keken dan ook onze ogen uit. Geert vertelde over van alles, gebouwen die langs de kust stonden en de h..."
06-06-24
9.1
De VerzamelaarDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Jong En Oud, Waargebeurd,
"De Verzamelaar plakt voorzichtig een zojuist gemaakt etiket op het glazen flesje en plaatst het in het rek naast de anderen. Zijn ogen glijden langs de schappen, alle 20ml flesjes zijn identiek op etiket en inhoud na. Ze bevatten een vari rende hoeve..."
06-06-24
8.3
Hét Beste StandjeDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cowgirl, Waargebeurd,
"We leren elkaar op vrijdag, 11 september 2020 kennen in de gym fitnessclub in Utrecht, waarvan de personal trainer van Dirk Jan en Yvonne de eigenaar is. Hij traint, begeleid ook mij al twee jaar en is erbij als we elkaar ontmoeten. Het is corona t..."
04-06-24
8.9
Vakantiefoto’s En Onze Fotoshoot Bij De Fotogra...Door: Peter Amax
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beffen, Blond, Camera, Exhibitionisme, Fotograaf, Fotoshoot, Klaarkomen, Neuken, Vingeren, Voyeurisme, Waargebeurd,
" b Het advies om absoluut eerst deel 1 hierboven staat de link te lezen, anders valt dit verhaal echt niet op zijn plek. b Iedereen bedankt voor de geile reacties en vragen. Een aantal heb ik eerst persoonlijk beantwoord, tot de tip kwam..."
25-05-24
7.2
Ontmoeting Met Een TransDoor: Peter
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
" i ik weet niet of het een goede rubriek, maar dit is wat ik laatst heb meegemaakt i Ik ben Peter van 55 jaar die single was , toen ik mij liet inschrijven op een dating site voor een leuk vrouw , na een aantal weken kreeg ik een knipoog ..."
25-05-24
6.9
De Eenhoornjagers: WandkandelaarDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Groepsex, Waargebeurd,
"Zaterdag, 03 aug 2019 wordt Dirk Jan 53 en geeft een feest voor vrienden. Ik moet als eenhoorn erbij aanwezig zijn, sterker, ze gaan me inzetten. Zie verhaal De Eenhoornjagers contract . Ik word om een uur of 11 opgehaald door hun chauffeur, Kar..."
25-05-24
8.4
Sandra Wordt Onverwacht IngewijdDoor: Peter
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Pijpen, Slikken, Sperma, Trio, Voyeurisme,
"Dit verhaal gaat over Sandra, een jonge vrouw van 27 jaar. Ze heeft Nederland verlaten om te gaan werken in het buitenland. Het leven in Nederland was goed, maar na een mislukte relatie was het een mooi moment om weg te gaan. Het werd Frankrijk. Daar..."
24-05-24
9.3
Ons Snoepreisje Naar Zuid Spanje - 3Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Spanje, Voyeurisme, Vreemdgaan,
"We zaten met zijn 5en aan boord en met een glas champagne in ons hand was de sfeer helemaal top, Geert was helemaal in zijn element. We bleven nog aangemeerd en nog voordat ik kon vragen wanneer we nou op weg zouden gaan hoorde ik Geert zegg..."
24-05-24
9.1
Verborgen VerlangenDoor: Peter
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Lingerie, Pijpen, Sexspeeltjes, Sextoys, Slikken,
"Ik zal me eerst even voorstellen ik ben Peter, 52 jaar oud en getrouwd met Yvonne, zij is 49. We hebben een goed huwelijk, geen kinderen, allebei een drukke baan en we houden van vakanties in de zon, bij voorkeur een naturistencamping. We zijn niet ..."
22-05-24
8.3
Overtreffende Trap - 1: Een Andere AvondDoor: Peter
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Slikken, Trio,
"Terwijl ik onder de douche stond en de stralen van de douchekop over mijn lichaam liet gaan dacht ik weer terug aan vorig weekend. Via de chat maakte ik een afspraak voor een pijpdate, ik wilde alleen maar pijpen, een stijve pik in mijn mond..."
18-05-24
8.6
Op (mijn) Maat GemaaktDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Waargebeurd, Winkel,
"Zoals aangekondigd verzorgen Dirk Jan en Yvonne Zie verhaal De Eenhoornjagers mij uitstekend. Ze regelen van alles voor me omdat ik ze volledig van dienst ben. Zoals afgesproken pikken ze me die zaterdag, 23 jun 2018 ruim na 8 op bij mijn ouders,..."
18-05-24
8.3
Zittend Babysitten - 2Door: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Waargebeurd,
"Meneer Vos leidt Fleur en mij rond zessen, vanuit de keuken naar de zitkamer, waar twee lege keukenstoelen opgesteld staan voor een halve kring van, in donkeren kleding gehulde, personen die ons zacht biddend aanstaren. Enkel de lage salontafel staat..."
15-05-24
7.8
Tiener HoertjeDoor: Peter Reker
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Onder het motto ieder mens is een hoer alleen zijn we het nog niet eens over de prijs besloot ik mijn geluk te wagen bij een meisje uit de buurt. Negentien jaar en als ik haar langs zie lopen of op straat tegen kom denk ik altijd dat het mij wel waar..."
12-05-24
9.2
Dans Van VerleidingDoor: Peter
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Massage, Neuken, Pijpen, Vreemdgaan,
"In de schemering van een door rook gevulde kroeg stond Frank met lood in zijn schoenen tegenover Dennis, de vriend wiens vertrouwen hij had verraden. Het was een avond geweest als vele anderen, totdat hij zich had laten verleiden tot een dans met Mar..."
12-05-24
9.1
KorfbalkampDoor: Peter Reker
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Korfbal,
"Eindelijk was het zover, het jaarlijkse korfbalkamp stond op het punt te beginnen. Dit jaar was de bestemming de Belgische Ardenne en ze hadden er zin in. In dit verhaal gaat het over Arjen en Nikkie, beide achttien jaar en zaten in hetzelfd..."
11-05-24
9.1
Dit Is Geen Vreemdgaan - 2Door: Peter-040
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Kantoor, Knuffelen, Romantiek, Werk,
" i Dit is het vervolg op deel 1 en kan separaat gelezen worden maar je snapt beter waar een en ander vandaan komt en met welk gevoel deze relatie is ontstaan. i Nadat ik Joyce een waanzinnig orgasme heb bezorgd met 2 kleine vibrators, zegt..."
10-05-24
9.1
Zittend Babysitten - 1Door: Janus Petersen
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Puber, Waargebeurd,
"Ik zag tijdens koningsdag een oude vriendin van toen ik 16 17 jaar oud was. Het is de zus van mijn toenmalige vriend Thomas, die ik al jaren niet meer zie, hij is een heel andere kant opgegaan. Ik had toen eigenlijk geen vrienden, Thomas was de enige..."
08-05-24
9.0
Dit Is Geen Vreemdgaan - 1Door: Peter-040
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Collega, Kantoor, Knuffelen, Romantiek, Werk,
" i Dit is geen vreemdgaan Dit is voor 80 waar gebeurt net voor corona uitbrak. i Joyce was al jaren een fijne collega en we werkten dan ook heel goed samen. De laatste tijd echter was ze een beetje uit haar hum. Ik had al een paa..."
06-05-24
9.2
Ons Snoepreisje Naar Zuid Spanje - 2Door: Peter
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Spanje,
"Ik voelde de warme zonnestralen tussen het gordijn doorkomen, precies op mijn gezicht, ik keek naast me en zag Debbie naast me liggen, wat een mooie vrouw heb ik toch, en wat bof ik dat we zo samen zijn hier in Spanje. Ik keek naast me op mi..."
05-05-24
8.9
Tekencursus - 2: Te PaardDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Waargebeurd,
"Zoals Yvonne de week ervoor al aangegeven had Zie verhaal Tekencursus 1 moet ik inderdaad naar een ander adres, een pensioen stalling in Eemnes. Ik fiets er door de polder in amper een uur heen en kom daar kletsnat aan want het regent pijpenstelen...."
03-05-24
8.7
Tekencursus - 1Door: Janus Petersen
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Waargebeurd,
"Zoals Carla aangeeft in haar commentaar op verhaal De Eenhoornjagers is dit waar gebeurd en heeft zij dus enige schetsen van me. Ik krijg indertijd, zondag 12 mei 2019, na een lange, lange sessie tijdens de GP van Spanje, d opdracht van Yvonne Ze..."
01-05-24
8.2
3d SouvenirDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Oud En Nieuw, Waargebeurd,
"Vorig jaar augustus, de 12e, was Yvonne jarig en net als de jaren ervoor zou ze een uniek cadeau krijgen. Maar dat pakte deze keer echter heel anders uit. Maar eerst, hoe dit begon. Ik was toen bijna zes jaar geleden amper twee maanden bez..."
24-04-24
7.9
Mooie NichtjesDoor: Peter Reker
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nichtjes,
"Suzanne 19 jaar oud studeert in Amsterdam en heeft daar samen met haar nichtje Cathy van 16 jaar een piepklein kamertje in een vervallen gebouw voor veel te veel geld en dat niet alleen het kamertje lag ook nog eens een heel eind uit het centrum. Cat..."
23-04-24
9.3
Ons Snoepreisje Naar Zuid Spanje - 1Door: Peter
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Spanje,
"Nadat we een hele moeilijke periode achter de rug hebben na een zwaar auto ongeluk zijn we er weer bovenop gekomen, mijn vrouw Debbie had 4 gebroken ribben en een gebroken been, en ik John 37 jaar gebroken bekken, waarna er 4 pennen in mijn bekken z..."
17-04-24
9.0
De GentlemenDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Jong En Oud, Waargebeurd,
"Wat aan die zondag, 22 juli 2028, voorafging Gentlemen s koppel Angga en Jean Felix komen regelmatig bijeen met Dirk Jan en Yvonne om te bridgen kaartspel Ze zijn als team zeer fanatiek. Ook deze zondag een week ervoor, maar ze verlieze..."
16-04-24
9.2
Vakantie Op Ibiza En De LiftsterDoor: Peter Amax
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Discotheek, Exhibitionisme, Facial, Groepsex, Ibiza, Neuken, Sperma, Strand, Trio, Vakantie,
" i Sommige lezers kennen ons al, nog bedankt voor de commentaren, e mails en tips. Wij zijn Peter en Claudia. We houden van reizen, gezelligheid en feesten. En van muziek en dansen. Dat begon met de discos in de jaren tachtig en later de clubs. Dit w..."
16-04-24
8.4
De Ingehuurde FotograafDoor: Peter Amax
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Creampie, Exhibitionisme, Fotograaf, Fotoshoot, Klaarkomen, Missionaris, Neuken, Pijpen, Standje 69,
"Ik ben Peter en samen met mijn vrouw Claudia houden we van spannende avonturen. Claudia is blond, 176 cm lang met lange benen en volle stevige 75C cup borsten met grote tepels. Ik ben iets langer met donkerbruin kort haar en een gemiddelde piemel. En..."
11-04-24
9.0
Vakantiefoto’s En Onze Fotoshoot Bij De Fotogra...Door: Peter Amax
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Blond, Camera, Exhibitionisme, Fotograaf, Fotoshoot, Klaarkomen, Neuken, Vingeren, Voyeurisme, Waargebeurd,
"Dit is een waargebeurd verhaal uit de tijd dat je filmrolletjes nog in een fotospeciaalzaak werden ontwikkeld. Het ophalen van onze vakantiefoto s resulteerde in een fotoshoot die verder ging dan verwacht. Een jong verliefd stel in hun eerste fotosho..."
09-04-24
9.0
Bioforskning DonorDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Inleiding i In beautyland heerst het gebruik van menselijk sperma om de huid jong te houden. Beautyexperts zeggen dat spermine, een krachtig antioxidant en een bestanddeel van sperma, de huid zacht en soepel houdt en zo rimpels bestrijd..."
08-04-24
8.3
Mijn Beste Vriend Met Mijn Vrouw - 4Door: Peter
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Cuckold, Cuckolding, Trio,
"We lagen daarna uitgeblust op bed met zijn 3en Fleur in het midden ,ik hoorde Peet zachtjes snurken en merkte dat Fleur ook in slaap was gevallen. Wat een situatie was dit, echt bizar hoe dingen zo snel konden veranderen, ik merkte aan mijze..."
05-04-24
9.1
De Eenhoornjagers - 2: ContractDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dildo, Jong En Oud, Waargebeurd,
"De ontmoeting zie De Eenhoornjagers is echter verre van spontaan. Janus denkt van wel, maar dat is het niet. Het is een wel opgezet plan van zijn ouders, in samenwerking met de huisarts. De jarenlange medische check ups van de huisarts, met alle d..."
04-04-24
8.8
Tienermeisjes Met Een Volle KontDoor: Peter Reker
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dikke Billen, Doggystyle, Hotel, Pijpen, Strand, Vriendinnen,
"Ze was een van de reisgenoten waarmee ik naar de Canarische eilanden was, 19 jaar ze was niet al te groot, een beetje kinderlijk gezicht en een lekkere volle kont en klein kutje alleen dat laatste wist ik toen nog niet. Zeker gezien haar redelijk jon..."
23-03-24
9.0
Wij Weten Wat Je Wilt.Door: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Jong En Oud, Waargebeurd,
"Het is negen uur, zondagochtend 10 juni 2018. Ik weet het nog. Het is bloedheet dus doe ik enkel mijn sneakers, korte running short en mouwloos T shirt aan om fietsend naar Dirk Jans en Yvonnes villa in Blaricum te gaan, in plaats van met de bus zo..."
23-03-24
8.9
Verliefd Op Een ManDoor: Peter
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
"ik ben Peter van 40 jaar ik liep in de stad Goes het was een zomerdag bloed heet zo,n 32 graden , het nieuws had gezegt als je niet weg hoef dan binnen blijven wegens dat de zon heel fel was die dag, Ik woonde normaal in Middelburg dus dat ..."
22-03-24
6.4
Mijn Lekkere Zusje - 4: Nichtjes (slot)Door: Peter Reker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Nichtjes,
"Dus ik had mijn oudste dochter Floor van zeventien ontmaagd terwijl ik wist dat mijn jongste dochter Fleur van zestien dat ook graag wilde maar dat zou later komen. Eerst was daar de oudste dochter van mijn zus. Zoals gezegd die heeft een lesbische r..."
22-03-24
9.2
Rijles ‘motus Per Motum’.Door: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Rijles, Trio, Waargebeurd,
"Eindelijk mocht ik van Pa en Ma gaan lessen omdat mijn rapportcijfers goed genoeg zijn. Dus een afspraak gemaakt en ik word voor de eerste rijles thuis opgehaald. Keurig om 16u00 staat er een drukke, met felgekleurde stickers VW Golf voor de deur. Ee..."
20-03-24
8.1
Mijn Beste Vriend Met Mijn Vrouw - 3Door: Peter
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Milf, Trio,
"Nadat we alle drie ons wat opgefrist hadden maakte we aanstalten om naar bed te gaan, Peter ging naar de logeerkamer en zei welterusten en deed de deur achter zich dicht. We lagen samen in bed en Fleur kroop naar me toe en ging met haar gez..."
19-03-24
9.4
Van Groot, Groter Naar Grootst - 1: GrootDoor: Janus Petersen
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dildo, Jong En Oud, Waargebeurd,
"Bij de eerste sportles, vorige week woensdag 17 september 2014 heb ik een briefje gegeven aan de sportleraar, Melchior, waarin mijn vader hem als arts vraagt vrijstelling te geven vanwege mijn medisch incompetente lichaamsbouw . De leraar reageert..."
14-03-24
7.5
Mijn Beste Vriend Met Mijn Vrouw - 2Door: Peter
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Milf, Trio, Vreemdgaan,
"Ik opende mijn ogen en keek even wazig om mij heen, Fleur lag naast me te slapen en ik moest even bijkomen van wat er vannacht allemaal gebeurd was. Nadat Fleur erachter was gekomen dat niet ik maar peet achter haar zat , en dat hij haar gen..."
12-03-24
9.5
De Eenhoornjagers - 1Door: Janus Petersen
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Trio, Waargebeurd,
"De relatieve grootte van mijn geslachtsdelen zijn lang een probleem voor me geweest. Relatief omdat ik skinny ben en dat dus eruitziet als groot, maar niet is. Helemaal in mijn verwarrende tienerjaren, toen ik nog volop in de groei was. Mijn ouders z..."
05-03-24
9.1
Mijn Beste Vriend Met Mijn Vrouw - 1Door: Peter
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Milf, Trio, Vreemdgaan,
"Al enige jaren ben ik getrouwd met fleur, Fleur is 45 en ik mike ben 48 jaar, we zijn gelukkig getrouwd en hebben 1 zoon van 18. Fleur is een vlotte meid die vol in het leven staat en er goed verzorgd uitziet, ze heeft een mooi sprekend ge..."
04-03-24
9.4
Robocock - 1: Woensdag, Introductie Aan Het Gezel...Door: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Waargebeurd,
"Het LARP event zie deel 1 waarvan het plot door Dirk Jan en Yvonne is bedacht en grotendeels gefinancierd gaat 5 dagen duren 3 .. 7 april, 2019 en daarom word ik die woensdagochtend met een taxi afgehaald van huis. Het wordt gehouden op een landg..."
02-03-24
8.3
Schaamteloze Pret In De Sex SaunaDoor: Panpeter
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bubbelbad, Exhibitionisme, Neuken, Pijpen, Rimmen, Sauna, Slet, Sletje,
"In mijn vorige verhaal nam ik jullie mee naar mijn date in de sauna. Dat was een heerlijke ervaring. Aan het eind van dat verhaal vertrok mijn date en bleef ik nog wat langer om, zo geil als ik was, verder te genieten van de sauna en al het lekkers o..."
26-02-24
9.2
Mijn Vrouw Laat Zich Gaan - 9Door: Peter
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Trio, Vreemdgaan,
"Susan keek me geil aan terwijl ze met haar tong zijn eikel likte, ik boog iets verder naar voren en we begonnen te tongen en likte Wim zijn pik schoon. Wim pakte allebei onze hoofden vast en begeleide deze naar zijn buik, alsof we in een tra..."
25-02-24
9.1
ToernooiDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Orgie, Waargebeurd,
" Dirk Jan en Yvonne hebben me opgegeven voor een toernooi met nog 4 deelnemers van andere sponsors . Een klaarkom wedstrijd. Want ja, waarom ook niet Ze hebben een rotsvast vertrouwen in me, ik zal ze ongetwijfeld gaan verslaan in de combinatie opd..."
24-02-24
8.5
Moeder En Dochter - 2Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Buurvrouw, Dochter, Klaarkomen, Moeder, Neuken, Pijpen,
"Zo als jullie weten is de relatie met Lisette uit en heb ik inmiddels een soort van relatie met haar moeder, ze heet Jannie. Het leven gaat door, heb verschillende studies afgemaakt en een baan gevonden in de IT, verdient goed en heb in Den ..."
21-02-24
9.0
Robocock, Gp Van BahreinDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Rollenspel, Sub, Waargebeurd,
"LARP Live Action Role Play is een vorm van rollenspel waarbij de nadruk ligt op het spelen van rollen en interactie met andere spelers. Alle personen maken meer of minder deel uit van het spel en hebben een van de volgende drie functies. Dirk Jan, ..."
17-02-24
8.3
Eerste Keer Seks Met Een JongenDoor: Peter1978
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer,
"Hallo mannen, ik ben Sjaak en net 52 geworden. Mijn vrouw heeft me verlaten voor een goede vriend van ons gezin. Dit levert voor onze jongens helaas was verwarring op. Eerst kwamen we daar op bezoek, nu kom ik er niet meer en gaan zij daar om de week..."
17-02-24
9.0
Mijn Vrouw Laat Zich Gaan - 8Door: Peter
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Trio, Vreemdgaan,
"Inmiddels zijn we alweer een paar maanden thuis in ons eigen huis , het is zaterdag middag 16.00 uur en ik loop langs Susan de keuken in, om naar de koelkast te lopen om de fles wijn te pakken en in ieder geval voor mij een glas in te schenken. ..."
17-02-24
8.9
Mijn Buurjongen MitchellDoor: Peter1978
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Buurjongen,
"Hallo allemaal, mijn naam ik Jacco en woon in een leuke plaats. Ben 28 jaar en ben lekker sportief. Mijn buurjongen Mitchell is 21 jaar en ook lekker sportief. Hij is met name dol op de wintersporten, zoals Snowboarden, ijshockey en zelfs een tijdje ..."
16-02-24
9.3
Moeder En Dochter - 1Door: Peter
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Dochter, Jong En Oud, Klaarkomen, Moeder, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Ik ben Peter en kreeg verkering met Lisette op mijn 18e, zij is 17. We had een het gezellig met elkaar, uitgaan en veel sporten samen, hockey. Het gezin was ook fijn, pa ma en 2 dochters en een zoon. Pa in de veertig en ma 40, een stoot van een vrouw..."
15-02-24
8.4
Tandeloos MonsterDoor: Janus Petersen
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Prostaat, Waargebeurd,
"Ik komt die maandag, na mijn introductieweek van VO 1, om 9u18 veel te laat op gymles en wordt door sportleraar voor straf naar de decaan gestuurd. Terwijl ik in de gang, langs zijn deur wacht komt de conci rge langs. Hij ziet me daar in mijn school ..."
15-02-24
9.0
Mijn Vrouw Laat Zich Gaan - 7Door: Peter
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Trio, Vreemdgaan,
"Wim bleef even stil liggen op Susan en keek ze aan, Susan probeerde haar blik tegelijk op die van mij en Wim te focussen. ,,Mijn god wat kan jij lekker neuken meid, ik ben nog nooit zo lekker klaargekomen,, Wim begon zachtjes kusjes op Susan..."
14-02-24
9.3
(nacht)trein Naar Sölden - 2Door: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Trio, Waargebeurd,
" i Ik deel met jullie een waargebeurde ontmoeting die ik in de nacht trein van dinsdag 23 januari jl. heb gehad. Zie eerst deel 1. i Ik sta dus met mijn armen achter mijn rug, vastgebonden tegen de wandkast van hun luxe coup als meneer o..."
06-02-24
9.1
(nacht)trein Naar Sölden - 1Door: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dwang, trein, trio,
"Ik deel met jullie een waargebeurde ontmoeting die ik in de nacht trein van dinsdag 23 januari jl. heb gehad. Sinds ik op de sportacademie zit ga ik jaarlijks met vrienden een week op wintersport in het Oostenrijkse S lden. Het dorp zit stampvol met..."
04-02-24
9.0
De Buurjongen - 2Door: Peter1978
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurjongen,
"Hallo gasten. Ik ben Wouter en ben 16 jaar. Geboren in een klein boerendorpje als eerste boerenzoon. Ik woon nog steeds op een boerderij. Het is een echt boerendorp, waar homeseksualiteit natuurlijk niet bestaat. Een echte boerenjongen gaat achter de..."
01-02-24
9.4
Alle Kamers - 2Door: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Jong En Oud, Waargebeurd,
"We zijn allebei uitgeput, afgemat en liggen langs het zwembad. Heel goed gedaan kids zegt de zoon tegen ons, die oudjes hebben een stevige boost gekregen Ze zijn nu aan het bespreken wat ze nog meer willen . Hij ziet hoe moe en uitgeleefd we zijn..."
31-01-24
8.5
De Buurjongen - 1Door: Peter1978
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buurjongen,
"Hallo gasten. Ik ben Wouter en ben 16 jaar. Geboren in een klein boerendorpje als eerste boerenzoon. Ik woon nog steeds op een boerderij. Het is een echt boerendorp, waar homeseksualiteit natuurlijk niet bestaat. Een echte boerenjongen gaat achter de..."
30-01-24
9.4
Alle Kamers - 1Door: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Biseksueel, Dwang,
"Het Corona reisadvies is net op groen gezet en we smachten allemaal naar een zonvakantie. Zo ook wij twee. De schatrijke ouders van mijn vriendin Anouk hebben een vakantiehuisje aan het Como meer en zitten er al heel snel met een vlucht via Milaan al..."
27-01-24
8.8
Mijn Lekkere Zusje - 3: Dochters 1Door: Peter Reker
Reacties: 4
Lengte: Lang
"Na heftige seks met mijn vriendinnetje Noa waren we zomaar in slaap gevallen tot een paar uurtjes later we werden wakker gemaakt door mijn zusje Kira. Kira was wezen stappen en kwam wat aangeschoten om drie uur s nachts thuis en omdat mijn ..."
26-01-24
9.5
Mijn Vrouw Laat Zich Gaan - 6Door: Peter
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Trio, Waargebeurd,
"Nadat we afscheid hadden genomen, en naar de Caravan waren gegaan om in te gaan pakken zucht ..hadden we allang moeten doen maar moet dan maar weer op het laatste moment Waren we lekker gaan slapen om de volgende morgen op de terug reis te ..."
25-01-24
9.2
Mijn Eerste KeerDoor: Peter1978
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer,
"Hallo gasten, mijn naam is Justin en een paar maanden geleden 16 jaar geworden. Ik kon eindelijk legaal seks hebben. Als het maar niet met een leraar of voetbaltrainer zou zijn. Op school en bij de voetbal kon ik geen jongen vinden die net als ik G..."
24-01-24
9.2
Diep, Dieper, DiepstDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Waargebeurd,
"Afgelopen vrijdag, 19 januari gebeld door Alfred. Hij heeft weer een paar Japanse toeristen op sleeptouw en is een lang weekend in Utrecht, voordat ze doorreizen door Europa. Of ik nog een show wil geven .. hij biedt deze wel 600 Euro Ik vertel hem ..."
24-01-24
8.5
Mijn Eerste Vriendje - 4: ZomervakantieDoor: Peter1978
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vakantie, Zomer,
"In het weekend waren we weer aan het naaktstrand te vinden. We lagen daar heerlijk te bakken in de zon. Morgen laatste dagje samen zei ik. Ja, helaas wel antwoordde Lucas. Dan moeten we weer een tijdje wachten om zo n periode samen te zijn antwo..."
22-01-24
9.1
Mijn Eerste Vriendje - 3: MeivakantieDoor: Peter1978
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
"In de meivakantie was het de beurt aan Lucas om bij mij te logeren. Nu gingen mijn ouders op reis en bleven ruim twee weken weg. De eerste avond doken we samen het bed in en lagen met elkaar te vrijen. Iets later in de week lagen we weer samen in bed..."
21-01-24
9.3
Mijn Eerste Vriendje - 2: VoorjaarsvakantieDoor: Peter1978
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Vakantie,
" Hey Stef, mijn ouders zijn in de voorjaarsvakantie een weekje op stap zei Lucas. Als je wilt, mag je dan bij mij komen logeren vulde hij aan. Lijkt me leuk antwoordde ik. Mijn ouders vonden het ook prima en zo konden we een weekje samenwonen. ..."
20-01-24
9.1
Mijn Eerste Vriendje - 1: Comming Out En LogerenDoor: Peter1978
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Logeren,
"Hallo allemaal, ik ben Stef ondertussen 21 jaar. Mijn verhaal gaat over de periode dat ik mijn huidige vriend leerde kennen. Ik was toen 16 en Lucas was 17. Het was mijn verjaardag. Ik werd 16 jaar. Na het wakker maken met een cadeautje en e..."
19-01-24
9.1
ThuiszorgDoor: Peter1978
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Thuiszorg,
"Mijn naam is Tom en ik werk bij een thuiszorg organisatie. Ik mag mensen thuis de verzorging geven die ze zelf niet kunnen doen. Vaak zijn dat oudere mensen, maar in sommige gevallen komen er ook jongeren mensen voor bij. Het verhaal gaat over Tobias..."
18-01-24
9.4
Mijn Vrouw Laat Zich Gaan - 5Door: Peter
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Milf, Trio, Vakantie, Vreemdgaan,
"Niet huilen meissie, komt goed,, Mike kan jij lekker naar huis gaan ik wil even met mijn vrouw alleen zijn. Mike stond op en pakte zijn kleren en keek even om ,,weet je het zeker, ik kan nog blijven hoor,, Mike alstublieft zeg ,zei ..."
18-01-24
9.5
Mijn Vrouw Laat Zich Gaan - 4Door: Peter
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Vakantie, Vreemdgaan,
"Nadat Susan uit de douche kwam en de slaapkamer inliep keek ze me aan , en zei dat ze ontzettende hoofdpijn had en zich helemaal niet lekker voelde ,, ach goss meissie neem wat in en ga lekker je bed in,, ik stond op en dekte haar toe en bracht haar..."
07-01-24
9.4
De BillenmanDoor: Peter Reker
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Billen, Dikke Billen, Dikke Tieten, Droom, Grote Borsten, Klasgenoot, Kleine Borsten, Kleine Tieten, Kontje, Kut, Kutje, School,
"Joey, 17 jaar en ziet er goed uit, redelijk strak lichaam en een bovengemiddeld grote en dikke pik. Joey is een echte billenman, het maakt verder niet uit hoe een meisje eruitziet als het kontje maar goed is. Knap, lelijk, grote of bijna gee..."
05-01-24
7.8
Mijn Vrouw Laat Zich Gaan - 3Door: Peter
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Vakantie, Vreemdgaan,
"We keken elkaar geschrokken aan ,, ik liep naar voeren en pakte haar hand met Mike zijn sperma erop en duwde deze hand van Susan naar mijn pik. ,,trek me af ik wil over je heen spuiten, Susan keek me aan en begon mijn lul hard af te trekken,..."
05-01-24
9.3
Mijn Lekkere Zusje - 2: NoaDoor: Peter Reker
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Broer, Klaarkomen, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Zus,
"24 jaar geleden heb ik voor het eerst geneukt met mijn zusje Kira van toen 16 jaar. Zelf was ik ook eind 16 en het was een onvergetelijke ervaring en zoals ik aan het einde vertelde neuken we nog steeds zo af en toe als de gelegenheid zich voordoet..."
03-01-24
9.6
Mijn Vrouw Laat Zich Gaan - 2Door: Peter
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Vakantie, Vreemdgaan,
"Er is niks mooier dan s morgens wakker worden in Zuid Frankrijk.. de krekels de vogels de zon en de zee, allemaal dingen waar je blij van word. Ik deed langzaam mijn ogen open en keek recht in het gezicht van Susan, ze lag er zo rustig bij..."
03-01-24
9.1
Mijn Vrouw Laat Zich Gaan - 1Door: Peter
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
"Alvorens met dit verhaal te beginnen wil ik eerst even mij voorstellen ik ben peter en ben al 30 jaar getrouwd met Susan, samen hebben we twee dochters die alweer 20 en 22 zijn. Susan is 5 jaar jonger dan ik en we kennen elkaar al vanaf to..."
31-12-23
9.3
Hetero Wordt Sissy En Verlangt Naar Een Monsterlu...Door: Eyeball_peterpan
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Buttplug, Dildo, Pik, Sissy,
"Mijn naam is Peter en heb al enkele jaren een groot geheim ik houd er van om vrouwenkleding te dragen. Toen ik jong was keek ik er altijd naar uit als de Wehkamp catalogus door de deur viel. Ik rende naar beneden en bladerde meteen naar de zwempakke..."
07-12-23
9.5
Maagd Trekt Peter AfDoor: Eyeball_peterpan
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Maagd,
"Peter gaat al een tijdje met zijn eerste vriendinnetje. Ze zijn beiden erg onervaren met seks en zijn allebei maagd. Toen ze een keer een rokje droeg kon Peter zich niet inhouden. Toen ze op bed lagen te vrijen kon hij het niet laten om zijn..."
04-12-23
8.6
Mijn Lekkere Zusje - 1: 24 Jaar GeledenDoor: Peter Reker
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Broer, Gangbang, Klaarkomen, Neuken, Pijpen, Vingeren, Zus,
"Mijn zusje Kira en ik zijn even oud, toen het begon was zij begin 16 en ik werd bijna 17 jaar oud, ja onze moeder had inderdaad weinig tijd om bij te komen na haar bevalling van mij. Ik zat wel een klas hoger maar we zaten op dezelfde school..."
25-11-23
9.5
Twee Tienermeisjes Ontdekken - 5: SlotDoor: Peter Reker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ontdekken,
"Fredje, 16 jaar, niet al te lang, slank, lang bruin haar, lekker kontje en voor haar leeftijd al aardige maar nog prille tietjes. Cathie, 17 jaar, net zo klein, ook slank, half lang blond haar, een lekker kontje met ronde billen en een paar ..."
17-11-23
9.1
ScoutingkampDoor: Peter1978
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Scouting,
" i Hallo allemaal. Ik ben Erik. Ondertussen al wat ouder. Mijn verhaal gaat over mijn kamp met de Explorers bij Scouting. Ik was toen 16 jaar. i Kom allemaal, we gaan de trein uit riep de begeleider. We stonden allemaal op en gingen naar..."
05-11-23
9.2
Twee Tienermeisjes Ontdekken - 4Door: Peter Reker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Ontdekken,
"De vriendinnen Fredje, 16 jaar, niet al te lang, slank, lang bruin haar, lekker kontje en voor haar leeftijd al aardige maar nog prille tietjes. Cathie, 17 jaar, net zo klein, ook slank, half lang blond haar, een lekker kontje met r..."
03-11-23
9.2
Privé Sauna En Een Heerlijk Opgieting - 2Door: Peter1978
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Sauna,
"Hallo gasten, Paul weer hier. Een paar weekjes geleden een priv opgieting mogen beleven en tussendoor een heerlijke vrijpartij. Ik hoorde een berichtje binnenkomen en zag dat het Sjoerd was. Zin in een opgieting vroeg hij. Zeker man s..."
02-11-23
9.4
Strippen Met BasketbalDoor: Peter1978
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Strippen,
"Hallo gasten. Ik wil jullie vertellen over mijn avontuurtje met een goede vriend. We zijn beide 18 jaar en spelen in een team Basketbal. Tobias is de goede vriend, ik ben Tuur. We woonden toen in Amerika op een expatterrein. Allemaal kasten van huize..."
01-11-23
9.1
OntgroeningDoor: Peter1978
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Ontgroening,
"Hallo allemaal. Ik ben Tristan en net 18 jaar geworden. Eigenlijk al heel snel ontdekt dat ik op jongens val. Stappen doe ik met Hetero vrienden en kom daardoor eigenlijk maar sporadisch homojongeren tegen. Voor die contacten ben ik dus aangewezen op..."
01-11-23
9.1
Twee Tienermeisjes Ontdekken - 3Door: Peter Reker
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, Ontdekken,
"Fredje, 16 jaar, niet al te lang, slank, lang bruin haar, lekker kontje en voor haar leeftijd al aardige maar nog prille tietjes. Cathie, 17 jaar, net zo klein, ook slank, half lang blond haar, een lekker kontje met ronde billen en een paar ..."
30-10-23
8.9
Twee Tienermeisjes Ontdekken - 2Door: Peter Reker
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, Ontdekken,
"Fredje, 16 jaar, niet al te lang, slank, lang bruin haar, lekker kontje en voor haar leeftijd al aardige tietjes. Cathie, 17 jaar, net zo klein, ook slank, half lang blond haar, een lekker kontje met ronde billen en een paar heerlijke tietje..."
29-10-23
9.2
Twee Tienermeisjes Ontdekken - 1Door: Peter Reker
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, Ontdekken, Sugardaddy,
"Fredje, 16 jaar, niet al te lang, slank, lang bruin haar, lekker kontje en voor haar leeftijd al aardige tietjes. Cathie, 17 jaar, net zo klein, ook slank, half lang blond haar, een lekker kontje met ronde billen en een paar heerlijke tietje..."
28-10-23
8.8
Tweeling Alleen Thuis - 2Door: PeterZ
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broer, Neuken, Tweeling, Zus,
" i In deel 1 heb je kunnen lezen dat een onschuldig grapje ertoe leidt dat Tom klaar gepijpt wordt door zijn tweelingzus Anouk. Hoe het verder verloopt lees je in dit deel. i Anouk loopt naar de keuken en pakt een handdoek om haar gezicht ..."
26-10-23
9.3
Oude Boot, Oude Regels - 2Door: PeterkeB
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Boot, Cuckold, Cuckolding, Neuken, Sperma, Trio, Vreemdgaan,
"We lagen aangemeerd. Ik liep er bijna de hele tijd met een stijve bij. Telkens ik naar mijn vriendin keek, speelde er een filmpje voor mijn ogen af, waarbij ze werd genomen door Hugo. Wat speelde er toch allemaal in mijn hoofd Een normale ma..."
25-10-23
9.0
Tweeling Alleen Thuis - 1Door: PeterZ
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Broer, Pijpen, Tweeling, Zus,
" Wedden dat ik je borsten kan aanraken zonder aan je kleren te komen Tom kijkt zijn zus uitdagend aan. Anouk trekt een ge rriteerd gezicht. Jezus man, ben jij wel helemaal lekker Tom en Anouk zijn die avond alleen thuis, hun ouders hebben een fe..."
23-10-23
9.4
Oude Boot, Oude Regels - 1Door: PeterkeB
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Sperma, Waargebeurd,
"Ik vertel je een waargebeurd verhaal, het is een heel lang verhaal maar het moet omdat ik wil dat je het gevoel tijdens de beleving ervan, je wil meegeven. Zelf ben ik net de 60 jaar gepasseerd, gescheiden en had besloten om mijn verdere lev..."
18-10-23
8.7
SpeelschuldDoor: Peter
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Slaaf, Slipje, Vrienden,
"Speelschuld. Wij reden richting Gouda, er hing in de auto een ijzige stilte, wat ik ook niet vreemd vond. Er was nogal wat gebeurd de laatste tijd, en dat waren geen vrolijke dingen die mijn vrouw en ik bespraken. Laat ik ons ee..."
17-10-23
8.2
Testers - 3a: Bedden, Kasten En Tafels.Door: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Studenten, Waargebeurd,
"Zoals in mijn profiel aangegeven vind ik het heerlijk om hier geile verhalen te lezen en af en toe eigen mijn eigen waargebeurde ervaring te delen. Dus ook over deze bijbaan als meubel tester bij de IKEA. Op vrijdag 8 sep komen we hardlopend..."
04-10-23
8.2
Erectieprobleem..., Opgelost! - 2Door: Janus Petersen
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Studenten, Trio, Waargebeurd, Winkel,
"Zoals in mijn profiel aangegeven vind ik het heerlijk om hier geile verhalen te lezen en af en toe mijn eigen, waargebeurde ervaring te delen. Zoals in deel 1 vertelt heeft een lezer me getipt om mijn spontane, te pas en onpas ontstane erecties te ve..."
29-09-23
9.1
Het NaaktstrandDoor: Peter1978
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Naaktstrand,
"Hallo gasten, Ben hier. Ben 17 jaar en afgelopen zomer mijn eerste keer met een jongen mogen beleven. Ergens stiekem in de duinen. Deze ervaring zal ik altijd met me meedragen, want het was echt super. Voor die dag was ik overtuigd Hetero, nu in iede..."
27-09-23
9.4
Erectieprobleem..., Opgelost! - 1Door: Janus Petersen
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Waargebeurd, Winkel,
"Zoals in mijn profiel aangegeven vind ik het heerlijk om hier geile verhalen te lezen en af en toe mijn eigen, waargebeurde ervaring te delen. Het is echter alweer even geleden dat ik wat geschreven heb er is de afgelopen weken veel gebeurt. Naast de..."
26-09-23
9.1
Privé Sauna En Een Heerlijk Opgieting - 1Door: Peter1978
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Sauna,
"Hallo gasten, ik ben Paul 19 jaar en sinds een jaartje weet ik zeker dat ik op mannen val. Na een paar mislukte relaties met meiden heb ik kortstondig iets gehad met een gast en dat voelde vele malen beter. Nu vrijgezel en dat bevalt eigenlijk prima...."
25-09-23
9.4