Klik hier voor meer...
Donkere Modus

Door Naomie
Datum: 01-07-2024 om 23:07 | Reacties: 41 | Gelezen: 532
Ik ben Naomie, een kleine slanke meid van 26 lentes jong. Al vijf jaar ben ik samen met mijn grote liefde Irene en sinds twee weken zijn wij getrouwd. We hebben een groot feest gegeven met alles erop en eraan, maar het meeste keken we uit naar onze huwelijksreis naar het mooie Kreta. Via de moeder van Irene kregen we de tip om te boeken in een hotel dat wordt uitgebaat door een Vlaamse familie. Zelf kom ik uit België, maar voor de liefde verhuisd naar Nederland. Het hotel wordt uitgebaat door Peter en Kathleen Smits en hun zoon Steph. Peter heeft enkele jaren geleden een herseninfarct gehad en hoewel hij al goed hersteld is, heeft hun zoon sindsdien de leiding van het hotel voor het grootste stuk op zich genomen.

We landen op de luchthaven van Kreta en worden opgehaald door een busje van het hotel. Onderweg kijk ik naar mijn kersverse echtgenote. Irene is een pracht van een vrouw. Lange, blonde haren, helderblauwe ogen, een prachtige glimlach en een slank lichaam met de juiste vormen op de juiste plaats. Er is echter één minpuntje, de seks is soms een beetje saai. Begrijp me niet verkeerd, het is heerlijk vrijen met haar, maar best wel voorspelbaar. Irene is in tegenstelling tot mij nogal preuts en verlegen. Dit terwijl ik net een vrolijke losbol ben. Maar ik zie haar zo graag dat ik dit er graag bij neem. We naderen het hotel en ik herken Steph van op de foto. Hij staat ons op te wachten. De huwelijksreis kan beginnen.
Irene Irene - 02-07-24 @ 10:58
0
Ik kijk naar mijn trouwring. Ik moet nog altijd wennen dat ik nu getrouwd ben. Ik ben Irene, vijfentwintig en pas getrouwd met mijn grote liefde Naomie. We houden heel veel van elkaar, maar verschillen ook enorm. Naomie is een wilde, ze doet altijd gevaarlijk dingen, bergbeklimmen, bungy jumpen. Ik ben altijd veel voorzichtiger, een tutje eigenlijk. Ik ben onderwijzeres en was dat al toen Naomie me versierde tijdens een Vlaamse popfestival. Ik zou het omgekeerd nooit gedurfd hebben. Omdat ik al een baan had (en heb) en Naomie toen nog niet, kwam ze naar Nederland waar ze ook werk vond. We ging samenwonen en uiteindelijk trouwen. Hoewel ik heel veel van mijn Vlaamse meisje houd, weet ik dat ik haar niet altijd voor me zelf heb. Ze is dol op seks en neemt het niet zo nauw met de trouw, met vrouwen en met mannen. Zelf ben ik net een herdershond, heel trouw. Ik zou niet eens naar een ander meisje kijken. Maar Naomie is een beetje een tomboy zoals ze in Engeland zeggen. Nu ook weer in het hotelbusje zit ze voortdurend te kletsen met Steph, de zoon van de hoteleigenaar. Ook Vlamingen, net als als zij. Ze zit ook voortdurend aan hem. Niet eens bewust. Zo is ze gewoon. Maar toch houden we van elkaar, uitersten trekken elkaar aan.

Het hotel is schattig klein. Een echt familiehotel en Steph helpt met de bagage, want we hebben genoeg bij ons voor een jaar. We worden begroet door zijn moeder, een echte volslanke Vlaamse die ons een ouderwetse kamersleutel geeft, met zo'n houten bol er aan. Geen keycard dus. De kamer is zonnig, redelijk groot en en Naomie en ik ploffen op het tweepersoonsbed. Maar Noamie rent alweer snel door de ruimte. "We gaan eerst douchen, dan lunchen en dan wat doen, zwemmen in de zee, wandelen en.." Ze ratelt aan een stuk door. Soms mis ik de aan/uit knop aan mijn meisje. Maar we houden heel veel van elkaar. Toch schuurt het nog wel eens. Ik ben heel trouw en Naomie wil heeft niet altijd genoeg aan ??n vrouw. Al in haar pubertijd had ze seks met vrouwen en mannen en dat is nooit overgegaan. Dus weet ik dat ze me ook tegenwoordig niet altijd trouw is. Zoals ze naar Steph heeft zitten kijken spreekt boekdelen. "Kom op slome" zegt ze en sleurt me de badkamer in, "we gaan douchen,"
Naomie Naomie - 02-07-24 @ 12:37
0
Irene weet dat ik een echte flirt ben. Zo zit ik ook duidelijk te flirten met Steph en hem niet al te subtiel aan te raken. Zelfs zijn moeder werp ik een subtiele glimlach toe en toon ik trots mijn lichaam. Het is echt niet mijn bedoeling, maar zo zit ik nu eenmaal in elkaar. In de kamer ben ik weer mijn uitbundige zelf en Irene krijgt niet eens de kans om er een woord tussen te krijgen. ?Laten we eerst gaan douchen, dan gaan we lunchen, dan kunnen we gaan zwemmen in de zee of aan het zwembad liggen, we kunnen gaan wandelen of iets gaan bezichtigen, ?? Ik betrap mezelf erop dat ik weer aan het ratelen ben en zie Irene geluidloos naar mij kijken. Zij is dit nu eenmaal van mij gewend. Ik weet dat Irene denkt dat ik met Jan en alleman in bed duik, maar hoewel ik hou van flirten en plezier maken, heb ik mijn schatje nog nooit echt bedrogen. Okee, ik zoen wel eens met een andere vrouw of man op feestjes, maar ga nooit verder dan dat. Ergens vind ik het wel leuk als ze zo jaloers is. We maken wel eens ruzie als ik (alweer) te laat thuis ben, maar gelukkig eindigt dit altijd in elkaars armen in bed.

?Kom op slome?, zeg ik lachend en til haar uit bed. ?We gaan douchen.? Ik huppel de badkamer in en trek meteen mijn shirt over mijn hoofd en laat mijn rokje zakken. Ik draai me om en zie hoe Irene bij de deur blijft staan. ?Ga jij eerst douchen?? vraagt ze. Verveeld kijk ik haar aan. ?We kunnen toch ook samen gaan?? ?Dan hebben we zo weinig ruimte, je weet dat ik dat niet zo graag doe. Ga jij maar alvast douchen, dan pak ik de valiezen uit en als ik gewassen ben, kunnen we nadien iets gaan eten samen.? Ik haal mijn schouders op en Irene verlaat de badkamer. Ik ontdoe me van mijn bh en speel een beetje met mijn kleine B cup tietjes. Ik laat het water lopen, trek mijn string uit en stap onder de warme stralen. Ik kijk ontzettend uit naar deze vakantie en ben benieuwd of we nog leuke mensen zullen ontmoeten.
Irene Irene - 02-07-24 @ 16:10
0
Precies wat ik bedoel. Douchen is voor mij in mijn eentje onder de hete stralen staan, met zijn tweetjes vind ik altijd zo'n gedoe, de helft van de tijd krijg je geen water over je heen, maar mijn hete vrouw ziet het wel zitten om zelfs daar te seksen. Ik hoor het douchewater ruizen en begin met uitpakken van de koffers. Ik hang onze jurkjes en rokjes in de kast. Leg de bloesjes en shirts op de andere planken. Net als ik een stapel slipjes in de commode wil stoppen, voel ik twee armen om me heen en word ik naar achteren getrokken. Een naakte Naomie drukt me tegen haar borstjes en haar handen kneden mijn c-cup onder mijn shirtje. "Je tepels worden stijf stouterd," lacht ze en ze begint al aanstalten te maken om mijn shirtje uit te trekken. "Doe even rustig!" zeg ik wat snibbig, want als ik Na niet soms afrem, hebben we de hele dag door seks. Ze stopt gelijk en om een shirtje te pakken dat ze graag aan wil, trekt ze een hele stapel omver. "Oeps, sorry schat!" zegt ze en wil alles zo weer in de kast proppen. Zuchtend pak ik het over en vouw alles weer netjes op. "We gaan zwemmen," roept Naomie en pakt een badhanddoek en haar bikini.

Even later lopen we in onze bikini naar het warme strand en de azuurblauwe zee. Er zijn nog weinig mensen omstreeks deze tijd in het seizoen. "Morgen kunnen we met Steph mee, het eiland omvaren," zegt Naomie enthousiast, "hij heeft een eigen boot, een grote zeilboot, met een kajuit en een vooronder. Hij weet een leuk plekje waar we naakt kunnen zwemmen." No way. Ik ga niet naakt met een vent zwemmen. Naomie mag dan licht biseksueel zijn, ik ben honderd procent lesbisch, en honderd procent op Naomie. "Leuk," zeg ik echter, want anders houdt ze toch niet op. We zoeken een mooi plekje op en spreiden onze badlakens uit. Een groepje Griekse jongens komt langs lopen en joelt naar ons. Naomie maakt haar bovenstukje los en toont haar kleine tietjes uitdagend. "Doe nou mee," zegt ze uitdagend, dat is leuk!" Maar ik zie er de leukigheid niet van in en duik in een boek dat ik had meegenomen. De jongens lopen door en mijn nieuwbakken vrouw mismuilt, "Je hoeft niet gelijk met je benen wijd hoor, gewoon een beetje lol maken, wil je een ijsje of een drankje?" Ook dat stopt nooit, mijn allerliefste is net een haai, die gaan ook dood als ze niet constant kunnen bewegen. Ik vraag om een cornetto en ze sprint weg, zonder bovenstukje.
Feeenkoningin Bloesem Feeenkoningin Bloesem - 02-07-24 @ 16:40
0
Zo, wat een wervelwind hebben we nu als gasten. Nederlanders zijn altijd wel druk maar we hebben nu wel een van de energiekste dames ontvangen. Niets dan goeds over onze gasten uiteraard. Het is ons brood dus... klant is koning. Haar kersverse vrouw - ze zijn op huwelijksreis naar ons hotel - is ongeveer het tegenovergestelde. Dat moet ook wel want anders zouden ze het niet uithouden lijkt me. Nu klink ik als een ervaringsdeskundige wat relaties betreft maar het tegendeel is waar. Mijn ouders, mede-eigenaren van het hotel, maken zich daar ook wel zorgen over. Maar ik heb geen behoefte aan vastigheid. Nee, laat mij maar lekker vrij gezel. Dat heeft, zeker op een vakantie-eiland als dit, met het hele jaar door nieuwe gasten, aardig wat voordelen.

Ik zal me even voorstellen. Ik ben dus Steph, kort van Stephan. Vrijgezel, 32 jaar, lange blonde lokken en sportief uiterlijk. Als hotelmanager, maar ook soms kok, kamermeisje, schoonmaker en nachtportier, heb ik een heerlijk leven hier op Kreta. Het is een klein hotel. Vlak aan het strand, eenvoudig maar wel goed verzorgt. Het mag wat ons betreft de klant aan niets ontbreken.
En daarnaast zit ik vaak in de gym hier vlak bij in het dorp. Dus kan mijn lijf goed bijhouden. De zon doet verder de rest, wat maakt dat sommige gasten mij wel als een Griekse god omschrijven. En dat zal ik niet ontkennen, dat heeft me al heel wat pleziertjes opgeleverd. Oja, zo nu en dan, als t niet te druk is, zeil ik graag met de gasten het eiland rond.

Maar terug naar onze spring in t veld. Ik heb haar en haar vrouw net van t vliegveld opgehaald. En baalde, want beide zijn om door een ringetje te halen. De spring in t veld Naomie is prachtig slank, petite zou je kunnen zeggen. Irene, de wat rustige dame, is prachtig vrouwelijk. Heeft een wat serieuzere uitstraling, en weinig op met mannen. Dat merkt je direct. En beide een paar jaar jonger schat ik in. In het hotel trekken ze zich snel terug in hun kamer, en na een uurtje zie ik ze met badhandoek en zonnebril in bikini het strand op lopen. Om ze een beetje bekend te maken op het eilan heb ik voorgesteld om morgen te gaan varen. En direct, om maar even te proeven welk vlees we in de kuip hebben, voorgesteld om naar een baaitje te gaan waar je ongestoord kunt skinny dippen. Naomie zag dat geloof ik wel zitten.
Naomie Naomie - 02-07-24 @ 17:28
0
Terwijl ik mijn lichaam inwrijf, word ik zoals gewoonlijk al snel weer geil. Ik laat twee vingers tussen mijn lipjes glijden en met mijn vrije hand streel ik over mijn borsten. Ik vinger mezelf tot vlak bij een orgasme en dan minder ik het tempo. Hijgend stap ik onder de douche uit en droog mijn natte lichaam. Nog steeds in mijn blootje verlaat ik de badkamer en zie de strakke billen van mijn prachtige vrouw die net voorovergebogen ons ondergoed in de kast aan het leggen is. Ik druk me tegen haar aan en trek haar naar achteren. Nog steeds opgewonden begin ik haar tieten te strelen. Irene haar borsten zijn iets groter dan de mijne en ik voel haar tepeltjes stijf worden onder mijn ervaren handen. Ik rol har shirt een stukje omhoog, maar dan houdt ze mij tegen. "Doe even rustig", zegt ze terwijl ze opzij kijkt richting het balkon. "Het gordijn staat open, straks ziet iemand ons nog." Ze duwt haar shirt terug omlaag en gaat verder met de kast te vullen. Mijn oog valt op mijn favoriete donkerrode shirt die ergens onderaan de stapel kleren ligt. Ik trek deze eruit waardoor de hele stapel omver valt. "Oeps, sorry schat", reageer ik lachend. Ik neem de stapel met twee handen vast en duw de kleren de kast in. "Laat maar zitten", zucht Irene en ze duwt me opzij om de kleren weer op te plooien. Lachend trek ik mijn meest sexy bikini aan met daarboven mijn rood shirtje en een bijpassend kort shortje, die uiteraard snel weer uit zullen zijn als we eenmaal bij het strand zijn. "We gaan zwemmen", zeg ik enthousiast en nog voor ze alle kleren fatsoenlijk in de kast heeft gestoken trek ik haar mee. Ze vist nog snel haar bikini uit de schuif en verdwijnt de badkamer in om deze aan te trekken. Ongeduldig wacht ik op haar, languit liggend op het luxueuze bed. Even later komt ze de badkamer uit. Ze heeft een simpele, maar elegante witte bikini aan. Ik besluit mijn shirtje en shirt gewoon uit te trekken en dan gaan we beide in onze bikini met een handdoek onder onze armen richting het strand.

Als we langs de balie passeren, zwaai ik nog even naar Steph die vrolijk terug wuift. Ik schenk hem nog een brede glimlach en we verlaten het hotel. Het hotel heeft een prachtig zwembad met glijbanen en ligstoelen, maar aangezien het hotel zich vlakbij het strand bevindt, is de keuze snel gemaakt. We leggen onze handdoeken onder een parasol en gaan op onze rug liggen. Ik vertel Irene over het voorstel van Steph om morgen met zijn zeilboot het eiland rond te varen om vervolgens aan te komen op een plekje waar je zonder problemen kunt skinny dippen. "Leuk", reageert Irene kort, maar aan haar gezicht is duidelijk af te lezen dat ze dit laatste absoluut niet ziet zitten. Ik denk er echter verder niet aan en leg me neer met mijn ogen gesloten. Dat duurt echter niet lang, want stil liggen is niets voor mij. We horen gejoel in een taal die we niet verstaan en als ik opkijk, zie ik een groepje Griekse jongens van nog geen 20 jaar voorbij ons wandelen. Als de echte flirt die ik ben, gooi ik mijn bikinitopje opzij en toon ze trots mijn stevige tietjes. "Doe nu toch mee", lach ik naar Irene. "Dit is leuk, maak een beetje lol." Irene lacht als een boer met kiespijn en uit haar tas haalt ze een boek waarna ze zich afzondert van mij. Ik geef Irene een zoen op haar wang. "Wil je een drankje of een ijsje?" "Doe maar een cornetto", antwoordt ze zacht. Ik spring recht en haast me naar de bar. "Naomie, je bovenstukje..." hoor ik Irene nog zeggen, maar ik luister al niet meer en loop richting de bar. "Two cornetto's please!" vraag ik en terwijl de vriendelijke jongen naar de vriezers stapt na een blik te hebben geworpen op mijn ontblote bovenlijf hoor ik iemand kuchen naast mij.

"Hello beauty", zegt ??n van de jongens van daarnet. "I think you lost your top", zegt hij lachend. Ik speel het spelletje mee en kijk verbaasd omlaag. "Oops, I hadn't seen that yet", zeg ik en gespeeld beschaamd sla ik mijn armen voor mijn boezem. "Don't worry girl. Beautiful things can be shown." We beginnen beide te lachen en hij strekt zijn arm. "My name is Jur!" "I'm Naomie", antwoord ik en schud hem beleefd de hand. "I'm here on holiday with a group of friends and you?" "I'm here with my wife, it's our honeymoon." "So, you're attracted to women?" vraagt hij duidelijk een beetje teleurgesteld. "Mostly anyway!" antwoord ik met een knipoog en neem mijn ijsjes aan waarna ik hem glimlachend voorbij loop.

Ik ga weer terug naar Irene en laat het ijsje vallen op haar buik. Ze was duidelijk diep verzonken in haar boek en schrikt als ze het koude ijsje op haar buik voelt vallen. "Fuck Naomie! Ben je gek geworden?" Ik lach alleen maar en leg me naast haar neer. Ze haalt de verpakking van hij ijsje af en ik doe hetzelfde. "Hier, doe je topje weer aan!" Straks kijkt iedereen naar jou." "Jaja, zeg ik zuchtend en ik doe het weer om. Samen genieten we van het verkoelende ijsje. Irene opnieuw verzonken in haar boek terwijl ik mijn blik laat ronddwalen op het strand.
Maria Maria - 02-07-24 @ 18:57
0
Met dit vreselijke weer in Nederland willen wij als velen lekker naar de zon. Even helemaal niets. Mijn vriendin Chrisje en ik Maria hadden voor het eerst samen een leuk familiehotel uitgezocht. Een Belgische uitbater. Man vrouw en zoon trots op wat ze bereikt hebben, staan lachend op de website. Heerlijk eten is een vereiste en allemaal persoonlijke kamers.
Als het goed is krijgen we een balzaal van een kamer.

Chrisje is een lotje uit de lotterij. We zijn dolgelukkig met elkaar maar ik neem het niet zo nauw met de huwelijkse voorwaarden. Ze is er inmiddels aan gewend dat ik te pas en te onpas sex heb met andere vrouwen en mijn wulpse vormen in de strijd gooi. Mijn volle F cup en ronde billen gaan over in een vrij smalle taille die ik met eigenlijk niet al te veel stof wil verbergen.
Met andere woorden, ik heb een sexy kledingkeuze.

Ik heb beloofd aan Chrisje dat ik mij zo gedragen, maar toen ik beeldschone stewardess zag kon ik het natuurlijk weer niet laten. Een upgrade was snel een feit, dus een heerlijke relaxte vlucht. Haar slipje met 06nummer kreeg ik in mijn handen gedrukt nadat we het vliegtuig verlieten.

We waren net te laat voor het busje van het hotel want ik zag twee mooie jonge vrouwen nog instappen en de ondeugende blik van de donkerharige de mijne ontmoet. Chrisje trok mij al mee naar de taxi.

In het hotel worden we met alle verontschuldigingen ontvangen en krijgen we hele mooie fles champagne die ik meteen laat openen.

Het leven is te kort om niet te genieten, en vang nog een laatste blik op van het vrouwelijke koppel dat naar hun kamer gaat. De lieftallige vrouw, die zich voorstel als de eigenaresse, Kathleen zegt dat de mooiste kamer hebben na de bruidssuite. Die is voor hen en wijst nog naar de twee jonge vrouwen. Mijn hart klopt al weer sneller als de donkerharige nog een keer omkijkt.

?Kom?zegt Chrisje laten we eerst naar de kamer gaan.
Belinda Belinda - 02-07-24 @ 20:59
0
Ik kan me helemaal verliezen in mijn boek. Ik ben op lezen. Als lerares Nederlands lees ik sowieso veel literatuur. Mijn vrouw geeft daar minder om, die is meer het sportieve type. Ze speelt volleyball in de competitie en doet aan krachttraining, gewichten en allerlei toestellen, niks voor mij. Maar ik val op sportieve vrouwen en sportief is mijn Naomie zeker. Gelukkig heeft ze weer haar bovenstukje aangedaan. Als het ijsje op is, wil ze zwemmen. Ik dacht het al, ze zat al te loeren op het strand naar gezelschap. Ze is nu eenmaal onverbeterlijk. Ik leg mijn boek in de strandtas en loop achter mijn schatje aan die al gillend in de golven spartelt. Een tijdje zijn we in het prachtige blauwe water aan het stoeien. Na spettert me onder en probeert me onder water te duwen, we hebben dolle pret. Aan het strand zie ik dat een ouder koppeltje dames komt liggen. Een van hen met grote borsten, een flinke kont en een smalle taille heeft duidelijk de aandacht van Naomie. Ze denkt dat ik het niet zie, maar ik ken haar zo langzamerhand. Maar ik weet ook dat mijn liefje me niet voortdurend ontrouw is, ze heeft alleen altijd aandacht voor vrouwelijk en soms mannelijk schoon (voor zover een man knap kan zijn, dan...hihi).

Als Naomie en ik uitgespeeld en gezwommen zijn, lopen we terug naar onze handdoeken en drogen ons af. Ik zie nu de oudere dame ook met ongeveinsde belangstelling naar mijn vrouw kijken. Zouden ook twee lesbiennes zijn? Wat een toeval dan. Ik smeer Na in en zij mij. Ik probeer weer te lezen, maar Naomie is veel te ongedurig. "Kijk, kijk," zegt ze in eens. Ik kijk op en zie de twee oudere vrouwen uitgebreid met elkaar zoenen. "Nog een lesbisch stel," grijnst ze, "misschien staat het hotel op een lesbische vakantiesite." Plotseling staat ze op en rent naar het tentje waar ze behalve ijs ook drankjes verkopen, snoep, sigaretten en zonnebrand. Verbaasd kijk ik haar na en zie dat die jongen die Steph daar aan een tafeltje zit. Ik haal mijn schouders op en lees verder. Naomie leg je toch niet aan de leiband, die moet bewegen, met iemand praten. Ik kijk nog een keer op en zie dat de naast Steph gaat zitten en onmiddellijk druk begint te praten.
Naomie Naomie - 02-07-24 @ 22:38
0
(Bij de laatste schakel staat er de naam Belinda, maar ik vermoed dat dit een foutje is en dat hier Irene hoort te staan. Geen probleem, ik ga gewoon verder met het verhaal.)

Als de ijsjes op zijn, ben ik het nu toch wel stilaan beu dat Irene de hele tijd maar blijft lezen zonder een beetje beweging. Ik trek haar recht omhoog. "Van de hele tijd neer te zitten, krijg je een dikke kont", zeg ik lachend en na dat ze haar boek heeft opgeborgen huppelt ze vrolijk achter mij aan. We stoeien wat in het water en spetteren elkaar nat. Ik hou ervan als mijn Irene wat losser wordt, maar op een gegeven moment raak ik afgeleid van iets op het strand. Twee oudere vrouwen zijn op zoek naar een gezellig plekje op het strand. E?n van hen, de vrouw met de grootste borsten en dikste kont, zorgt ervoor dat ik niet kan ophouden met staren. Normaal ben ik altijd degene die flirterig is en de zaak onder controle heeft, maar nu sta ik alleen maar met open gesperde ogen en open mond toe te kijken, wat een prachtige verschijning. Irene heeft het ook gezien en draait haar hoofd. "Koekoek, ik ben hier he", zegt ze terwijl ze met haar vingers knipt. Ik breng mezelf terug op aarde en glimlach naar Irene. "Tuurlijk schat, ik was even afgeleid." We besluiten terug te keren naar onze handdoeken. Ik leg me op mijn buik en vraag aan Irene om mijn rug in te smeren. Ze doet dit met grote nauwkeurigheid en daarna doe ik hetzelfde met haar. Ik krijg oogcontact met de vrouw die mij over haar zonnebril aankijkt en af en toe een knipoogje geeft. De vrouw die bij haar is, ligt met haar ogen gesloten te zonnen. Ik vraag me af of die twee een koppel zijn. Dit vermoeden wordt echter al snel bevestigd als de zonnende vrouw omhoog komt en de twee zonder schaamte beginnen te tongen. Ik tik op Irene haar schouder waardoor ik haar weer afleid van het lezen en ze kijkt naar de twee lesbiennes. "Nog en lesbisch stel. Misschien staat het hotel op een lesbische vakantiesite." Irene haalt haar schouders op en concentreert zich opnieuw op haar boek. Ik voel me een beetje rot als ik de twee dames zo ongegeneerd zie zoenen. Irene geeft mij zelfs amper een kus in het openbaar, laat staan dat we volop zouden beginnen tongen met elkaar midden op het strand. Ik kijk weer even in het rond en zie Steph aan een tafeltje bij de bar gaan zitten. Als door een adder gebeten, veer ik omhoog en huppel naar hem toe.

Ik kom bij Steph aan en vraag of ik erbij mag komen zitten. "Natuurlijk mag dat, een beetje gezelschap kan nooit kwaad." En hij tikt op de stoel naast hem. "Vertel eens, heb je nog ideetjes waarmee we onze huwelijksreis kunnen vullen?" Steph denkt even na en legt zijn hand zachtjes op de mijne.
Maria Maria - 03-07-24 @ 12:44
0
Eenmaal op de kamer geeuwt Chrisje meteen. ?Nee dame? we gaan naar het strand hoor. Dan ga je daar maar slapen. Ik pak in een recordtempo onze koffers uit en weet niet welke bikini ik zal nemen. Ik wil mooi bruin worden, dus pak de kleinste.
De stof is zo dun dat ik eronder ook bruin wordt en een keer in het water geweest schijnt het vast door. Chrisje kijkt afkeurend maar wel met glimmende oogjes. Zelf heeft ze een wit badpak wat haar enorm sexy staat. Ook bij haar is de stof speciaal gemaakt zodat je eronder ook bruin wordt. Normaal gaan wij altijd naar een naaktstrand maar nu moet het even zo.
Mijn borsten zijn groot en billen ook dus het stof lijkt nog kleiner nu ik het aan heb. Ach ja.

Het strandje is dichtbij en de twee vrouwen van eerder zijn er ook. Die in de witte bikini schijnt alleen te lezen en de donkerharige flirt met iedereen. Ook met mij , nadat haar mond weer langzaam dichtging toen ik mijn strandjurkje uittrok. Eerst een lekkere tongzoen met Chris. Zo nu mag je gaan snurken schat. En boem, is ze weg. Ze kan niet tegen vliegen. Het put haar volledig uit. Wat zonnebrand en een parasol bied voldoende schaduw.
Een paar knipoogjes later naar de guitige losbol die ineens naar de zoon van het hotel huppelt. Nu ben ik degene die staart.
Ik smeer mij volledig in maar mijn rug is nog even lastig. Chrisje slaapt vast en ik ga mijn niet door de jongetjes laten insmeren die met hun oogjes mij al ontelbare keren uitgekleed hebben. Al is dat heel eenvoudig. Twee touwtjes en klaar.

Ik loop naar de dame in de witte bikini die duidelijk diep verzonken in haar boek zit. De ogen van de mooie donkerharige volgen mij minutieus.
?Mag ik u iets vragen?. Ik stel mij voor en vraag of ze mijn rug even kan insmeren. ?Mijn vrouw slaapt?en wijs naar Chrisje die duidelijk met haar mond half open ontspannen ligt. En ik heb geen zin in die daar, en kijk naar de jongens. ?Natuurlijk hoor, en aan mijn lijf zou ik ze niet willen hebben hoor. Ze heet Irene en is mooi, rustig en beheerst, een beetje als Chrisje denk ik. Maar je weet het niet. Ze vertelt ronduit dat ze hier op huwelijksreis is met Naomi, en kijkt naar haar kersverse vrouw. Ze is nogal wild en lacht erbij.

Ik dank Irene en loop heupschuddend terug naar mijn plekje. Mijn borsten deinen heftig mee en sta er toch weer versteld van dat de touwtjes het houden. ?Maria toch, en rek mij even uit zodat Naomi mij goed kan zien en ga liggen.
Irene Irene - 03-07-24 @ 13:58
0
Ik heb net een nieuw hoofdstuk uit, maar het boek boeit me niet. Slecht geschreven, veel kromme zinnen, ik zucht. Gelukkig heb ik een reserve bij me. Dan staat ineens de dame met de grote borsten en stevige billen voor me die zo zat te zoenen met haar partner. Ze legt uit dat ze haar slapende partner niet wel storen en of ik haar zou willen insmeren. Ik krijg een kleur. Waarom ik? Dit is meer iets voor Naomie die zou al overeind zijn gesprongen en de mooie rijpe dame van top tot teen hebben ingesmeerd. Toch kom ik overeind en pak het flesje zonnebrand aan. De dame blijkt Maria te heten en haar partner Chrisje. Ik wrijf haar rug in en vertel over mijn huwelijk met Naomie die inmiddels in een druk gesprek is gewikkeld met Steph, ze is werkelijk schaamteloos, ze biedt nog net niet haar tietjes aan op een zilver presenteerblaadje. Maria is overigens goed geschapen. Haar machtige borsten worden amper bedekt door het minimale textiel van haar bikini, en haar billen zijn lekker stevig. Ze lijkt een beetje op mijn pianolerares. Die verleidde me toen ik vijftien was en deed me beseffen dat ik lesbisch. Voor die tijd wist ik dat ook wel, maar toen sluimerde het nog. Birgit zoals mijn lerares heette begon me plotseling te zoenen en na nog vijf lessen lagen we in een standje 69 elkaar te beffen. Die had ook van dat lekkere uitbundige vlees. Ik vertel Maria dat Naomie en ik op huwelijksreis zijn. Ik hoop dat Naomie een beetje jaloers wordt als ze ziet hoe ik een vreemde vrouw insmeer en misschien weer weggaat bij Steph. Maar ze is nog altijd druk in gesprek met hem en kijkt niet eens naar me. Maria bedankt me en loopt heupwiegend weg. Plotseling voel ik hoe geil ik ben, als ik die zware billen zie trillen.
Feeenkoningin Bloesem Feeenkoningin Bloesem - 03-07-24 @ 16:05
0
Ik heb mezelf even pauze gegeven nahet op orde brengen van het hotel. Dat het fysieke werk nu vooral op mijn schouders rust is geen probleem Het is niet heel zwaar, als ik t goed in deel heb ik veel vrije tijd en daarmee kan ik goed leven. Helaas had mijn vader, en dus mijn ouders, het hier heel anders bedacht toen ze een paar jaar geleden het hotel overnamen en geheel renoveerde. Toen dat klaar was kreeg mijn vader een herseninfarct waarna hij het echt rustiger aan moet doen. Het weer en de omgeving doet hem goed. En dat we met z'n drieetjes hier leven ook.

Onder tussen geniet ik op het terras van het hotel iedere keer weer van de natuur. En dan niet enkel van de zee en het strand, maar vooral wat daarop leeft. Veel Grieken kom je op deze plek niet echt tegen. Die hebben zo hun eigen plaatsen waar ze graag komen. Kom ik zeker ook want ik hou graag contact met de locals. Altijd handig en... eerlijk gezegd zitten er ook een aantal zeer mooie dames tussen die zo nu en dan een leuke met mij willen. Waar ik dn ook geen nee tegen zeg.

En nu dus hoe kun je het plannen, twee lesbische koppeltjes. Wat verschillend in leeftijd, en zeker in stijl/vorm. Dus van alles wat. En nu komt, na twee slokken van mij koude biertje te hebben genomen, onze spring in t veld al naar me toe. Ze komt dichtbij me zitten en begint te ratelen. Of ik nog leuke tips voor op het eiland weet. "Tuurlijk, ehh, Naomie. Je kan hier in de baai snorkelen, en wat verderop duiken als je wilt. Er is een waterski baan wat verderop en, als je van wat rustigere dingen houdt, kan ik jullie wel rondleiden in de omgeving. Te voet of op de brommer. Wat je maar wilt. Er is genoeg te doen om de hele honeymoon van jullie te vullen." Ik zie Naomie lachen, wat onduigend. "Maar ik wil ook mijn huwelijk wel vieren natuurlijk." "H?, niemand dwingt je om buiten te komen. We doen ook aan roomservice, dus bij ons ben je van alle gemakken voorzien". Op het moment dat ik dat zeg legt ze haar hand op mijn dij, op het deel waar mijn short ophoudt. Ze knijpt er iets in en kijkt me dan diep in de ogen. "Ik kan best uitputtende wensen hebben" Ze heeft prachtige blauwe ogen waar je zo in kan verdrinken. Ik voel delen van mijn lijf reageren en voor even ben ik mijn professionele instelling kwijt. Ze merkt het direct en knijpt iets hoger in mijn dij, onder de stof van mijn short. Haar vingertoppen voel ik tegen mijn zak aan kriebelen.

"Zullen we in ieder geval morgen gaan zeilen?" zeg ik snel om mezelf te redden. Ze trekt haar hand terug en we keren samen weer terug op aarde. "Lijkt me heerlijk, en Irene wil ook mee, al wil ze misschien niet skinny dippen. Maar ik kan haar vast wel overhalen." Ze staat op en rent weer terug naar waar haar kersverse echtgenote op haar handdoek voor zich uit ligt te staren. Mij met een stijve achterlatend.
Irene Irene - 03-07-24 @ 16:25
0
Ik heb een nieuw boek gehaald uit onze kamer. Als ik langs Maria en Chrisje loop, voel ik twee paar ogen in mijn buik branden. Chrisje is ook een mooie vrouw, een echte MILF. Haar voorgevel is wat beheerster dan die van Maria, maar mag er zeker zijn. Maria is de ondeugende van de twee. "Ga je de hele vakantie lezen?" zegt ze terwijl ze haar boezem in stelling brengt. "Maria!" zegt Chrisje waarschuwend. Ik glimlach naar hen en loop naar onze badhanddoeken. Ik ben nog niet terug of ik zie de hand van Naomie aanvallende bewegingen maken over de dij van Steph in de richting van die bobbel in zijn broek. Ze is ook onverbeterlijk. Plots komt mijn schatje terugrennen. "Ga je nou nog mee morgen, zeilen?" zegt ze bijna smekend. "Heb je mij nog nodig dan?" zeg ik wat hatelijk. het is er uit voor ik er erg in heb, en het is niet eerlijk. Naomie is nu eenmaal een flirt en ze raakt graag mensen aan. "Hoe bedoel je," zegt ze. "Ach niks," zeg ik, "sorry...ja, ik ga mee, en als je het zo graag wil, ga ik om mee naakt zwemmen." Ik krijg een spontane zoen en weg is ze al weer om Steph het grote nieuws te vertellen.

Als we genoeg hebben van het zonnebaden en zwemmen in de zee, lopen we hand in hand terug naar ons hotel. We passeren Maria en Chrisje die elkaar aan het insmeren zijn. "Hebben jullie zin om samen te eten," vraagt Chrisje, "we kennen een leuk eettentje in het dorp, daar hebben ze ouzo en lekker Grieks eten, keftedes en soufklaki." "Lijkt me gezellig," zeg ik, en Naomie knikt ijverig, "leuk," zegt ze, "hoe laat?" Ik zie dat Maria gaat verzitten en op die manier een betere inkijk geeft in haar tieten die amper worden tegen gehouden door het dunne textiel. Waarom word ik daar nu weer zo geil van? Ik ben getrouwd...
Naomie Naomie - 03-07-24 @ 16:43
0
Steph vertelt vol passie over alle mogelijkheden dat dit eiland te bieden heeft. Ik hang aan zijn lippen en voel dat hier zijn leven ligt. In mijn ooghoek zie ik hoe de vrouw met haar grote voorgevel richting Irene stapt en even later is ze haar aan het insmeren. Het maakt me een beetje jaloers. Alleen ben ik gek genoeg niet jaloers op die vrouw, maar wel op Irene, dat zij het geluk mag hebben deze moordgriet aan te raken. Ik verleg mijn focus weer richting Steph en maak van de gelegenheid gebruik om zijn lichaam in mij op te nemen. De zon en de sportieve activiteiten hebben hem duidelijk goed gedaan, zijn spieren zijn erg mooi en het kleurtje van zijn lichaam past er goed bij. ?Ik wil ook mijn huwelijk vieren natuurlijk?, zeg ik lachend als Steph verschillende buitenactiviteiten heeft voorgesteld. ?H?, niemand dwingt je om buiten te komen he. We doen ook aan roomservice, dus bij ons ben je van alle gemakken voorzien.? Even wenk ik mijn blik omlaag waardoor ik een duidelijke bolling in zijn short zie ontstaan. Ik besluit mijn stoute schoenen aan te trekken en plaats mijn hand op zijn dij. ?Ik kan best uitputtende wensen hebben?, zucht in met een sensuele stem en breng mijn gezicht iets dichter bij die van hem. We kijken elkaar diep in de ogen en ik zie zweetdruppels over Steph zijn voorhoofd naar beneden rollen. ?Zullen we in ieder geval morgen gaan zeilen?? vraagt Steph al stotterend. Ik haal mijn hand van zijn kruis weg en transformeer terug in mijn vrolijke zelf. ?Lijkt me heerlijk en Irene wil ook wel mee, al wil ze misschien niet skinny dippen. Maar ik kan haar vast wel overhalen.? Ik spring recht en huppel weer terug naar Irene die al weer een nieuw boek aan het lezen is.

?Is het interessant?? vraag ik lachend als ik me naast mijn vrouw laat vallen. Ze schrikt op uit een diepe gedachte en kijkt verwonderd om zich heen. ?Oh wel ik euh, ja hoor best wel?, stottert ze ongemakkelijk. ?Ga je nou mee morgen zeilen?? vraag ik met puppyoogjes. ?Heb je mij nog nodig dan?, reageert ze hatelijk. Ik schrik van haar reactie. ?Hoe bedoel je?? ?Ach niks, ik ga wel mee. En als je wilt, ga ik ook wel mee naakt zwemmen.? Ik geef mijn lief een zoen en huppel terug naar Steph. ?We gaan allebei mee morgen?, zeg ik gelukkig. ?Super, ik kijk er al naar uit.? Ik kom met mijn lippen dichter bij zijn oor en fluister zwoel: ?Ik ook? en nog meer dan dat alleen.? Ik verdwijn richting de toiletten en als ik voel hoe Steph me bekijkt, klets ik even op mijn bil. Ik draai mijn hoofd en zie hem met grote ogen, een glimlach en een tikkeltje verlegen naar mij kijken. Ik grijns en bijt sensueel op mijn onderlip. Hierna verdwijn ik in het toilethokje.
Maria Maria - 04-07-24 @ 20:10
0
Mijn schat ontwaakt als een prinsesje uit haar schoonheidsslaapje en kijkt rond alsof de wereld heeft stilgestaan. Een zoen geeft ze mij altijd als ze wakker wordt en vaak meer, maar ja. We liggen op het strand.
Rene komt gewapend met een nieuw boek onder de arm vrolijk voorbij geslenterd. Kijkt met een ontwapende blik naar mijn schat en dan naar mij. Ik kan het natuurlijk niet laten, ?ga je de hele vakantie lezen? en krijg meteen een berisping van Chrisje terwijl ik bevallig mijn twee grootste wapens in stelling breng. ?Maria!?

Toch zie ik een kleine glimlach in haar ogen. Maar die had ook voor Chrisje kunnen zijn.
Naomi is de echte flierefluiter en huppelt weer vrolijk terug naar haar vrouw om het goede nieuws re ontvangen. Ze gaan zeilen. Juist hard genoeg zodat wij het ook goed kunnen horen. Zelfs Chrisje moet er om lachen. ?Nou dat is jou vriendinnetje hoor ?. Niet vastbinden maar los laten lopen, anders breekt de hel los.
De zon is niet te warm maar juist lekker en na een tijdje wandelen Irene en Naomi bij ons langs. Nu verbaast Chrisje mij echt. Gaan jullie mee wat eten vanavond, want wij kennen inderdaad een leuk eettentje waar vooral oudere grieken komen en je heerlijk kan eten. Beide knikken volmondig ja. En Naomi vraagt asn Chrisje hoe laat en ik draai mij net zo dat Irene een ruime blik krijg van mijn deinende grote borsten tijdens de draai. Haar ogen kijken bijna begerig naar mijn borsten en Naomi bevestigt dat we om 7 uur er naartoe gaan lopen. Ze heeft al lang gezien dat haar kersverse vrouw een blos op haar wangen krijgt en Naomi kijkt nu bijna jaloers naar haar.

Chrisje geeft luchtkusjes en ontvangt ze hartelijk. ?Nou jij mag vaker een dutje doen schat?. Chrisje glimlacht alleen.
Terug op de kamer is er te weinig tijd om uitgebreid te vrijen en wassen we elkaar haren in de grote ruime douche en geilen we elkaar een beetje op voor later.

Ik trek alleen een dunne jurk aan die zo dun is dat ik er niets onder kan doen. Alles is bedekt maar zit strak genoeg om mijn wulpse lichaam mooi te tonen. Duizelingwekkende heels maken het af en hoop maar dat de wandeling kort is. ?Anders grijp ik wel een arm of twee?.

Chrisje doet mij weer versteld staan. Ze komt met kousen en jarretels en een heel mooi zacht rose setje naar de badkamer waar ik mij aan het opmaken ben. ?Zooo schat ga je op oorlogspad ?. Nu weer die rustige glimlach. Ze is beeldschoon.

Ik houd ervan om op tijd te zijn, dus gaan we vast naar beneden waar we de hoteleigenarresse weer ontmoeten. Samen met haar zoon was se net met de zeilboot tocht bezig. Jullie gaan toch ook mee hoop ik. Zegt ze vrolijk. Euuh nu is Chrisje wat onzeker. Uiteraard zeg ik vol goede moed. Wij zijn erbij en de zoon kan zijn ogen nauwelijks van mijn grote deinende borsten houden.

Dan komen Naomi en Irene van de trap gelopen. En nu ben ik stil. Twee godinnen en voel mijn wangen kleuren. Ohhh lacht Chrisje, ?jullie hebben haar laten blozen?, dat komt zelden voor hoor.

Veel plezier hoor ik nog ergens ruisend in mijn oor want ik ben nog niet gedaald op de aarde en voel hoe hard mijn tepels zijn.
Irene Irene - 04-07-24 @ 20:25
0
Het is heel gezellig in het eethuisje. Allemaal traditionele Griekse gerechten en veel wijn. We hebben alle vier ons best gedaan om er sexy uit te zien en vliegen allemaal uitdagende blikken heen en weer. Chrisje blijkt onderwijzer en aangezien ik lerares ben, praat dat gelijk erg makkelijk. Vooral omdat ze ook van literatuur houdt. Naomie en Maria zijn al net zo uitbundig aan het praten en ik zie mijn vrouw gulzig kijken naar de borsten van Maria. Maar ik heb ook oogcontact met Chrisje. Het is een mooie vrouw en voor mijn doen ben ik behoorlijk flirterig. Zij lijkt ook erg ingenomen met mijn lichaamsvormen, want ik zie haar steeds naar mijn borsten kijken, hoewel die totaal in het niet vallen bij die van Maria. Er zijn muzikanten in de taveerne. En op gegeven moment spelen ze de sirtaki. We dansen alle vier mee, net als de andere gasten. Als de muziek stopt en Chrisje en ik naar onze tafel lopen, zijn Naomie en Maria verdwenen.

Chrisje en ik drinken koffie en praten nog wat en na een uur komen Maria en Naomie met een opgewonden kleur weer bij ons zitten. "Waar hebben jullie nu gezeten?" vraag ik verbaasd. "Oh we hadden behoefte aan frisse lucht," zegt Naomie, "het werd hier benauwd." Ik ken mijn schatje. Zo praat ze altijd als ze iets te verbergen heeft. Niet dat ik denk dat ze seks heeft gehad, maar ze is nogal flirterig en ik verdenk haar er van dat ze met Maria heeft zitten zoenen op een beschut plekje. We besluiten terug te lopen. Ik loop weer met Chrisje, terwijl achter ons Naomie en Maria giechelend met elkaar praten. Halverwege struikelt Chrisje en ik kan haar nog net opvangen. Mijn handen grijpen haar middel en ik druk haar tegen me aan. "Dank je." zegt ze geschrokken en geeft me een snelle zoen. Als we in het hotel afscheid nemen, voel ik weer dat ik nat ben geworden. Van ??n enkele zoen?
Naomie Naomie - 04-07-24 @ 21:27
0
Irene en ik maken ons op voor de avond met onze nieuwe vriendinnen. Ik had verwacht dat Irene weer pogingen zou doen om gewoon gezellig op onze kamer te blijven, een filmpje te kijken en een flesje wijn open te doen, maar ze is zelf ook druk bezig een mooie outfit uit te kiezen. Als ze even later voor mij staat, valt mijn mond bijna open. Ze heeft een sexy jurkje aan met diepe decollet? en hakjes aan haar voeten. Haar haren heeft ze los hangend over haar schouder. ?Is het erover?? vraagt ze een beetje zenuwachtig. ?Het is perfect?, antwoord ik gemeend. Ikzelf heb me gekleed in een kort rokje met daarboven een blouse met mijn buik bloot. Een beetje make-up en mijn haren in een staart gebonden. Arm in arm gaan we naar het restaurant. Maria en Chrisje staan ons op te wachten en ik zie Maria gapend met rode wangetjes naar ons kijken. Chrisje maakt nog een opmerking dat het niet snel lukt om haar vrouw te laten blozen.

We gaan naar het eethuisje en eenmaal op onze plaats beginnen we aan ??n stuk door te kletsen. Chrisje en Irene praten vooral samen over hun werk in het onderwijs. Maria en ik richten ons tot elkaar en er wordt veel geflirt onderling. Plots voel ik een hand op mijn been landen en strelen naar boven. Ik schrik ervan, maar probeer mijn gezicht in de plooi te houden. Als het orkest de sirtaki speelt, staat Irene in een mum van tijd te shaken. Ik ben best wel onder de indruk, zo los heb ik mijn vrouw zelden geweten. Chrisje volgt haar voorbeeld en ook Maria en ik beginnen mee te dansen. Maria staat achter mij en legt haar hand op mijn billen en gaat op verkenning tussen mijn benen. Geschrokken neem ik haar hand en trek haar mee richting de toiletten. Irene en Chrisje zijn zo aan het opgaan in hun dans en hebben niets in de gaten. ?Ook zo veel zin?? vraagt Maria lachend. Ik kijk haar serieus aan en schud mijn hoofd. ?Maria, ik weet dat ik een losbol ben en nogal ferm kan flirten, maar dit mogen we niet doen. Ik wil Irene niet bedriegen.? Maria knikt. ?Ik begrijp het schoonheid, kon toch maar proberen he.? Ze legt haar handen op mijn wangen en voor ik het besef geeft ze mij een hete zoen op mijn lippen. Zonder nog een woord te zeggen, draait ze zich om en wandelt terug het restaurant binnen. Met een rood gezicht volg ik haar.

Chrisje en Irene gaan nog steeds los op de muziek en Maria is nergens te bekennen. Hoe kan dat nu, ze is voor mij door de deur gegaan? Ik kijk rondom mij en als ik mijn hoofd draai, sta ik vlakbij Steph. ?Hey Naomie, aan het genieten van de Griekse eetcultuur?? vraag hij. Ik ben nog wat overdonderd door zijn plotse aanwezigheid en stamel een beetje onverstaanbare taal. ?Kom anders even mee, ik weet nog een mooi plekje met een prachtig uitzicht over het eiland.? Hij neemt mijn hand en ik draai mijn hoofd richting Irene die nog steeds aan het dansen is met Chrisje. ?Wees gerust, je vrouw kan heus wel een paar minuten zonder je hoor. Het is echt een prachtige plek.? Ik knik en laat me mee leiden door deze adonis.
Maria Maria - 05-07-24 @ 12:03
0
Ik heb mijn vrouw sinds tijden niet zo lis zien gaan en vermoed dat een crush heeft op Irene. Wat ik begrijp. Ze oefenen beide hetzelfde vak uit. Zijn wat rustiger van aard, maar als het eenmaal zo ver is niet meer te stoppen. De muziek heeft een onwaarschijnlijk opzwepend karakter die Chrisje en Irene in vervoering brengt. Zo ook mijzelf. Naomie(sorry voor de afgelopen keren, verkeerd gespeld) schuurt soms tegen mij aan wat mij doet linken baar haar billen. Mijn handen leg ik doelbewust op haar ronde achterste tot ik meegesleurd wordt naar de toiletten. Chris en Irene hebben niets in de gaten. Naomie kijkt ondeugend maar ook heel serieus, want ze wil Irene niet bedriegen. Dat eind mij alleen maar meer op en kus haar vol op de mond. Heel kort voel ik haar heerlijke tong en zo snel als ik haar kuste zo snel draai ik omen loop weg. Heupschuddend en wetend dat ze iedere beweging volgt.
Ik zie haar naar buiten komen en ze zoekt mij totdat Steph haar meeneemt. Een donkerharige griekse schoonheid staat achter mij en fluistert in mijn oor of ik zin heb in een drankje. Ze pakt mijn hand en volg haar naar een gedeelte van het restaurant welke alleen voor personeel is.
Sttt ik ben de dochter van papa en mama die dit restaurant hebben. Haar billen spannen in het ultrakorte rokje en haar borsten vallen bijna uit de crop top. Het is duidelijk wat ze wil en zoent mij nu onverwacht vol op mijn lippen. Haar handen zitten over heel mijn lichaam en voor ik nee kan zeggen, want ik wilde dat echt zeggen deze keer wat mijzelf ook verbaasde, maar ze zit al onder mijn jurk. Haar mond doet hemelse likje zuigtechnieken die alleen bij griekse godinnen bekend zijn en het rnige wst ik doe is hijgen kreunen en klaarkomen. Ze slobbert mijn kutsappen op en kust mij nog een keer waarna ze wegloopt.

Als ik terugkom stoot ik tegen Naomie aan die ook een verhit hoofd heeft en samen lopen we terug naar onze vrouwen en naar het hotel. Halverwege struikelt Chrisje en Irene vangt haar stoer op. Een snelle zoen vol op de lippen van Irene is het bedankje. Chris kijkt ondeugend naar mij. Ze is geil. Dat zie ik aan haar ogen en merk dat Irene alsmaar over haar eigen lippen likt. Dat heeft indruk gemaakt.

In het hotel nemen we afscheid en krijg we een warme zoen en spreken we af aan de ontbijttafel voordat we gaan zeilen.
Naomie Naomie - 05-07-24 @ 21:14
0
(Hopelijk doe je nog mee Steph? Ik ga het uur dat wij twee, net als Maria, voorlopig open laten en als je weer mee komt schrijven, laat ik het aan jou om dit verder in te vullen. Voor nu ga ik even verder met het verhaal.)

Een klein uurtje later komen Maria en ik gelijktijdig weer terug in het restaurant. Het ziet er niet naar uit dat Irene en Chrisje ons gemist hebben, want ze zijn nog druk aan het babbelen. Normaal is mijn vrouw eerder de stille van het gezelschap, maar nu staat er geen rem op haar verhalen. Als Chrisje struikelt en dreigt te vallen, vangt Irene haar op. Chrisje lijkt een moment verward te zijn en zonder aanleiding drukt ze haar lippen op die van Irene. Ik sta even perplex, vooral door het feit dat Irene niet boos of gefrustreerd reageert. Chrisje gaat terug bij Maria staan en ik zie ze geheimzinnig fluisteren. Ik knip met mijn vingers voor Irene haar ogen om terug haar aandacht te krijgen. Ze is duidelijk even van de wereld. "Zei je iets schat?" vraagt ze lief. "Ik vroeg of we maar eens zullen gaan slapen? We hebben morgen een zware dag voor de boeg." Ze knikt en we nemen afscheid van Maria en Chrisje en gaan naar onze kamer. Ik krijg nu toch wel mijn klop en ben best wel uitgeput van deze dag en dat is niet van mijn gewoonte, normaal bruis ik van energie tot een stuk in de nacht. Irene daarentegen lijkt nog niet te willen gaan slapen. Terwijl ik met gesloten ogen op bed lig, hoor ik geregeld Irene haar telefoon trillen en haar zachtjes lachen. "Is alles okee schat? Met wie ben je zo laat nog aan het appen?" "Ja hoor, niets aan de hand. Gewoon, mama", zegt ze. Ik draai me op mijn zij en niet veel later lig ik te slapen.

Een paar uur later word ik weer wakker en als ik naast me voel is het bed leeg. "Ireen? vraag ik zacht. Ik open mijn slaperige ogen, maar er is geen Irene te bekennen. Strompelend verlaat ik het bed om even in de badkamer te gaan kijken. Ook hier geen spoor van mijn vrouw. Wel zie ik naast de douche haar ladyshave liggen.. Haar lingerie dat ze vandaag aan had hangt over een stoel, maar de rest van haar kleren zijn weg. Nog slaapdronken verplaats ik me weer richting de slaapkamer. Ik ben te lui om haar nu te gaan zoeken en laat me weer vallen op bed. Zachtjes verdwijn ik weer richting dromenland.
Irene Irene - 07-07-24 @ 16:10
0
Ik kan niet echt slapen. Chrisje speelt nog steeds door mijn hoofd. Ik heb leuk en gezellig met haar gepraat en voor mijn doen was ik behoorlijk flirterig. Ik hou heel veel van Naomie en ik wil haar niet bedriegen. Over het algemeen kost me dat niet veel moeite want ik sta niet open voor anderen. Maar Chrisje maakt iets in me los, iets wat ik eigenlijk vergeten was, het gevoel als een ander voor je lijkt te vallen. Het is niet te beschrijven. Misschien heb ik teveel gedronken of misschien ben ik jaloers op de blikken van Naomie op de borsten van Maria, maar wat het ook is, ik krijg Chrisje niet uit mijn kop. Als ik in bed lig hoor ik mijn telefoon trillen, een appje van Chrisje: "het was heel gezellig daarnet, en een hartje" ik app terug, "Zeker, je bent een mooie vrouw en ook een hartje. Wat bezielt me, ik hou van Naomie, ik heb nog nooit geflirt. En nu wissel ik appjes uit met een mooie vrouw en voeg hartjes toe. We wisselen druk appjes uit en op den duur begint het duidelijk Naomie te vervelen. "Is alles okee schat? Met wie ben je zo laat nog aan het appen?", zegt Naomie. "Ja hoor," lieg ik, "niets aan de hand. Gewoon, mama". Ze draait zich om en even later hoor ik haar lichtjes snurken. "Ik wil best even met je praten," appt Chrisje, met twee hartjes. Nerveur app ik terug. "Ik ook, ik kan niet slapen, ik zie je over een kwartier buiten bij de put," met drie hartjes. Ik blijf nog een kwartier liggen en dan sta ik voorzichtig op en als ik hoor dat Naomie rustig en regelmatig adem haalt, loop ik naar de badkamer en trek mijn kleren aan. Langzaam daal ik de trappen af. Steph zit achter de receptie te slapen en ik open de buitendeur. In het donker loop ik verder. De put staat achter het hotel en is niet te zien vanaf de kamers. Chrisje zit op de rand en kijkt me ondeugend aan. Spontaan zoenen we elkaar. Niet op de wang, maar vol op de mond. Een lange sensuele kus. Wat bezielt me toch? Ik ben op mijn huwelijksreis met de vrouw van wie ik intens houd en nu sta ik te zoenen op een geheim plekje bij het hotel met een vrouw die ik amper ken. Nog een keer zoenen we, rustiger nu, maar onze tongen vinden we elkaar en we tongen zo intensief dat ik bijna op Chrisje's tong bijt. Mijn handen strelen haar rug en ik voel haar vingers mijn billen kneden.
Maria Maria - 07-07-24 @ 19:11
0
Chrisje heeft van die zachte ademzuchtjes als er een appje binnenkomt, en ik merk dat er gelijk op reageert. Normaal doet ze dat nooit, en zeker niet midden in de nacht. Maar ja dit is geen normale nacht. Mijn vrouw is hyper en dat is helemaal niets voor haar. Eerst die innige impulse zoen bij Irene die vervolgens om haar heen bleef fladderen als verliefd parkietje en die twee eigen nog een keer wilde kussen maar niet deden omdat Naomie en ik erbij stonden. Chrisje denkt dat ik slaap maar kan net als zij niet slapen. Al mag ik niets zeggen want heb mij laten beffen en vingeren door die Griekse godin. Sl was dat alleen sex. Chrisje heeft niet zo maar alleen sex. Daar zit altijd heel veel gevoel bij.

Ze loopt op kousenvoetjes weg als een dief in de nacht en ik ga er ook snel uit. Trek een eenvoudig jurkje aan en volg haar.

Watnik al vermoede. De kus die ze wilde hebben met Irene. En wat voor kus. Ze lebberen elkaar met een passionele onstuimigheid dat haar weerga niet kent. En daar houd het niet is et bij op. Haar vingers pakken de mooie billen van Irene stevig beet en kneden ze steeds intenser en ze al in haar bilspleet glijd. Irene hijgt en kreunt want ik zie niet wat de andere gand doet. Het is mij nu duidelijk want de kreuntjes worden steeds dieper en heviger en weet hoe goed Chrisje kan vingeren. Irene staat simpelweg gewoon klaar te komen bij de put. Bewust gekozen want niemand kan ze daar zien. Inwendig moet ik lachen, want dit doet ze zelden en denk dat Irene ook geen frivole vrouw is.

“Ooo Chrisje, daar ben je”. Irene hijgt en trilt nog helemaal van haar orgasme en kan niets zeggen.
Je moet haar nu ook even likken hoor want ze kan vast nog een keertje.
Nu wordt mijn vrouw brutaal en steekt haar middelvinger op en gaat meteen op haar knieën om tussen de dijen van Irene te komen. Een likje is voldoende, en Irene kreunt nog intenser en spreid haar benen als een loops verliefd teefje. Chrisje maakt het kom gebaar met haar wijsvinger, en loop rustig naar Irene. Ik omhels haar, en ze gretig mijn borsten vastpakt als ik haar zacht kus. Wild schiet de tong naar binnen en sta versteld van de vurigheid en tong haar nu ook met dezelfde vurigheid.

“Wattt is dattt”. Irene galmt het bijna uit de put”. O jee er is er nog eentje wakker geworden. Naomi staat boos met haar handen in haar zij.

Naomie Naomie - 08-07-24 @ 22:05
0
Ik schrik wakker van een nachtmerrie en merk dat Irene nog altijd niet terug is. Ik begin me nu toch echt wel ongerust te maken, het is niet van Irene haar gewoonte om midden in de nacht te verdwijnen en zo lang weg te blijven. Ik kleed me om en ga een kijkje nemen waar ze kan zitten. Bij de receptie zie ik Steph slapend achter de desk. Ik moet glimlachen, denkend aan ons uitstapje van eerder deze dag. Ik verlaat het hotel en hoor gehijg en gekreun iets verderop. Als ik dichterbij sluip, krijg ik de schrik van mijn leven. Irene, mijn brave, preutse, rustige Irene wordt gebeft door Chrisje terwijl ze gezoend en omhelst wordt door Maria. Mijn ogen rollen bijna uit hun kassen, kan gewoon niet geloven dag dit echt is, is dat Irene? “Wattt is dattt! Irene!” schreeuw ik. Alledrie schrikken ze op en kijken mij verwonderd aan. Vooral Irene die nu lijkt te beseffen waar ze mee bezig is. “Naomie? Ik… dit… het is niet wat het lijkt”, stottert ze. “Ohnee? Het lijkt er anders op dat je mij aan het bedriegen bent met twee vrouwen tegelijk.” Irene wendt haar blik omlaag. “Okee, het is dus wel wat het lijkt. Maar ik hou van je schat. Alleen… ik kon Chrisje maar niet uit mijn hoofd zetten.” “Het is al goed”, onderbreek ik haar. “Ik wil even tijd om na te denken. Laten we vannacht apart slapen en dan praten we morgen weer verder.” Zonder haar antwoord af te wachten, draai ik me om en keer weer terug naar het hotel, Irene achterlatend bij Chrisje en Maria.
Irene Irene - 09-07-24 @ 07:15
0
Het is alsof ik wakker schrik. Als ik Naomie woest voor me zie staan, stotter ik “Naomie? Ik… dit… het is niet wat het lijkt.” Naomie lijkt te ontploffen. “Oh nee? Het lijkt er anders op dat je mij aan het bedriegen bent met twee vrouwen tegelijk,” schreeuwt ze. Ik weet ook niet wat me heeft bezielt. Tot nu was ik de enigszins saaie maar altijd betrouwbare Irene en nu ben ik plots een femme fatale die het met twee vrouwen tegelijk doet. Ik heb geen excuus, zelfs niet mijn vermoeden dat Na zelf ook zat te flirten. Ik word knalrood en zuch zuchtend,“Okee, het is dus wel wat het lijkt. Maar ik hou van je schat. Alleen… ik kon Chrisje maar niet uit mijn hoofd zetten.” Weer lijkt Naomie te ontploffen, maar ze neemt een een diepe teug lucht en zegt bijtend, “Het is al goed. Ik wil even tijd om na te denken. Laten we vannacht apart slapen en dan praten we morgen weer verder.” Geschokt zie ik haar weg lopen. Chrisje en Maria staan er nog. Chrisje legt haar hand op mijn schouder, maar die duw ik weg. Zonder nog iets tegen ze te zeggen, ren ik mijn vrouw achterna.

Naomie is niet op onze kamer. Daar ligt alleen een briefje in haar handschrift, "heb een andere kamer geregeld, zie je morgen, N," Ik voel me misselijk worden, Wat heb ik gedaan. Ik hou vreselijk veel van Naomie, Ik kijk normaal niet eens naar andere vrouwen, En nu? Wanhopig kleed ik me uit en ga op bed liggen. Ik kan niet slapen, steeds weer zie ik de woedende blik van Naomie en hoor haar terechte verwijten. Waar zou ze zijn? Volgens mij was het hotel volgeboekt. Zou ze bij Steph op de kamer zijn? Of heeft zijn moeder toch een plekje gevonden? Ik lig te woelen, kom er uit, loop te ijsberen en denk plotseling weer aan Chrisje. Nee die is ook niet helemaal verdwenen. Wat? Waar ben ik mee bezig? Ik bedrieg mijn vrouw, heb spijt, maar krijg toch weer visoenen van de mooie Chrisje. Pas tegen de morgen val ik in een onrustige slaap.

Ik schrik wakker van gestommel op de gang. Naomie! Hoopvol wil ik opstaan, maar niemand klopt op de deur. Ik sta op, neem een douche en zoek daarna schone kleren. Ik zie dat Naomie een weekendtas heeft meegenomen. Als ik klaar ben, loop ik naar beneden. Ik groet Steph die weer op zijn post zit en hij kijkt me verwijtend aan. Oh god, sta ik nu al bekend als de hotelhoer? Vertwijfeld loop ik naar het gedeelte van het hotel waar ontbijt wordt gereserveerd. Er zijn enkele gasten, maar nog geen Naomie, ook Chrisje en Maria zie ik niet. De moeder van Steph is bezig met het ontbijt en ze komt ook naar mij toe. Ze vraagt naar Naomie en ik zeg dat die wat later komt. Van haar geen verwijtende blik, dus is ze vermoedelijk niet op de hoogte van mijn faux pas. Zwijgend ontbijt ik en elke keer als nieuwe gasten zich melden kijk ik op, in de hoop Naomie te zien.

Ik drink mijn koffie en verlaat dan het hotel. Steph zit niet meer achter de receptie. We zouden gaan zeilen vandaag, dat is waar ook. Ik denk niet dat het nog doorgaat. Ik loop naar buiten en neem plaats op het terras, waar nog niemand zit. In godsnaam waar is iedereen? Waar is Naomie, wat wil ze nu?
Naomie Naomie - 09-07-24 @ 12:00
0
Flashback:

”Maria, ik weet dat ik een losbol ben en nogal ferm kan flirten, maar dit mogen we niet doen. Ik wil Irene niet bedriegen.” Maria knikt. “Ik begrijp het schoonheid, kon toch maar proberen he.” Ze legt haar handen op mijn wangen en drukt haar lippen vol op de mijne. Ze draait zich om zonder nog een woord te zeggen en verlaat de toiletten. Overdonderd en met rode wangen ga ik haar achterna. Als ik de deur uitstap, is Maria echter nergens meer te bekennen. Ik kijk even rond mij en sta plots oog in oog met Steph. “Hey Naomie, aan het genieten van de Griekse eetcultuur?” vraagt hij lachend. Ik ben nog wat overdonderd door zijn plotse aanwezigheid en stamel een beetje onverstaanbare taal. “Kom anders even mee, ik weet nog een mooi plekje met een prachtig uitzicht over het eiland.” Hij pakt mijn hand vast en ik draai mijn hoofd richting Irene die nog steeds aan het dansen is met Chrisje. “Wees gerust, je vrouw kan heus wel een paar minuten zonder je hoor. Het is echt een prachtige plek.” Ik neem zijn hand en laat me mee leiden door deze adonis. Steph brengt me terug naar het hotel na dat hij aan de eigenaar van het eethuisje beloofd heeft me terug te brengen om te betalen. Die twee kennen elkaar duidelijk al langer. Steph neemt de lift tot de bovenste verdieping en dan nog een trap die ons naar her dak brengt. Van op dit punt hebben we uitzicht over het gehele eiland. “Prachtig”, zeg ik zuchtend. “Heb je hoogtevrees?” vraagt Steph. Ik schud mijn hoofd en we zetten ons op de rand van het dak. Hij slaat zijn arm om mijn schouder en drukt me tegen hem aan. “Hierdoor heb ik dus mijn hart verloren aan Kreta”, zegt Steph zacht. “Dat begrijp ik volledig.” Ik draai mijn hoofd en we kijken elkaar aan. “Ik vond je al een prachtige verschijning vanaf het eerste moment dat ik een glimp van je opving Naomie.” Steph strijkt liefdevol door mijn haren en brengt zijn lippen naar de mijne. Ik houd hem echter net op tijd tegen. “Steph, je bent een lieve jongen en moest ik vrijgezel zijn zou ik geen seconde twijfelen, maar Irene is zo lief voor mij en ze is zo trouw. Ik ben al een paar keer in het verleden bijna te ver gegaan en dat wil ik niet doen. Irene zou mij nooit bedriegen, dus kan ik dat ook niet maken tegenover haar.” Steph omhelst mij liefdevol. “Je bent een prachtmeid en ik ben zelf ook een flierefluiter hoor. Maar nu voel ik me voor het eerst echt verliefd. Maar jij hebt al de ware gevonden en dat moet ik aanvaarden.” Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en we genieten nog wat van het uitzicht tot we besluiten terug te gaan naar het eethuisje. Steph zet me voor de deur af en met een kus op mijn hand keert hij weer terug naar het hotel. Mijn gezicht kleurt rood, wat een avond. Gelijktijdig met Maria kom ik weer binnen en we keren terug naar onze vrouwen die nog steeds druk aan het babbelen zijn en ons duidelijk niet gemist hebben het voorbije uur.

Heden:

Ik kan het gewoon niet geloven. Ik wijs Maria af en daarna Steph omdat ik eeuwige trouw gezworen heb aan Irene en dan doet zij dit. Ik storm razend het hotel binnen waardoor Steph wakker schrikt. “Sorry”, fluister ik. “Naomie? Is alles okee?” Ik begin zachtjes te huilen. “Irene, ze heeft me bedrogen. Ik heb tijd nodig om na te denken, maar ik weet niet waar naartoe.” Steph staat op en komt tot bij mij. “Je kan altijd bij mij blijven slapen?” stelt hij lief voor. Ik schud mijn hoofd. “Dat is echt super lief, maar ik weet tot wat dat gaat uitdraaien. Dan gaan wij seks hebben omdat ik wraak wil nemen. En dat is niet eerlijk, niet tegenover Irene en zeker niet tegenover jou.” “Ik heb nog een ander voorstel… Vannacht is er een koppel onverwachts vertrokken toen de vrouw ontdekt had dat haar man al jaren een verhouding had met zijn secretaresse. Er is dus een kamer vrij en als je wilt kan je daar slapen vannacht. Ga anders wat spullen halen en dan breng ik de sleutel.” Dankbaar omhels ik Steph en ga snel wat spulletjes uit onze kamer oppikken. Steph wacht voor de deur en ik besluit nog snel een briefje te schrijven voor Irene. Ik wil haar natuurlijk ook niet te ongerust maken he. Steph geeft me de sleutel en een troostende knuffel en ik ga op zoek naar mijn nieuwe kamer voor vannacht. Met betraande ogen val ik al snel in slaap.

De volgende ochtend word ik wakker door gehijg en gekreun. Ik open langzaam mijn slaperige ogen en merk dat ik de deur van het terras niet had dicht gedaan. Ik ga een kijkje nemen en op het terras naast mij zie ik Maria met gespreide benen in een ligstoel zitten en Chrisje tussen haar benen is haar aan het beffen. Ik heb dus blijkbaar de kamer naast die van de minnaressen van mijn vrouw gekregen. Ik kan het niet laten, maar laat mijn handje in mijn slip glijden. Kijkend naar hun liefdesspel vinger ik mijn vochtige poesje. Maria ligt genietend achteruit met een open kamerjas aan waardoor ik goed zicht heb op haar grote borsten. Ik bijt op mijn onderlip en ben even helemaal van de wereld als Maria mij plots recht in de ogen kijkt. “Naomie?” zegt ze. Ik schrik me rot en ren terug de kamer in en doe de schuifdeur dicht. Hijgend leg ik me op bed tot er plots op de deur wordt geklopt.
Maria Maria - 09-07-24 @ 18:33
0
(Ik had al een stukje geschreven hi hi)

Verbaast zien we Irene in allerijl haar echtgenote volgen als de verwarring en besef is neergedaald. Ik krijg bijna medelijden met de uiterst trouwe echtgenote en kijk nu mijn eigen meisje aan. “En wat is jou excuus”, zeg ik met een glimlach. “ ik ik ben schuldig maar we hebben zo veel overeenkomsten en het gebeurde eigenlijk al tijdens het eten, dat de vonk oversprong”. Geeft niet schat, zeg ik beheerst en zacht. Vindt het wel mooi dat je ook impulsief kan zijn en je schuldig voelt. Ik geef haar een kus en lopen rustig terug naar de kamer.

Chrisje wil praten en verteld alles. De appjes. Hoe zij en Irene zoenden. Het lucht op bij haar want dit is de eerste keer in ons huwelijk dat dit gebeurt. Ik heb totaal geen recht van spreken gezien mijn losbandig karakter.

Om mijn liefje te laten ontspannen kruip ik snel tussen haar benen en lik zuig en vinger mijn schoonheid naar een heftig orgasme. Ik weet zeker dat ze fantaseerde dat het Irene was die haar befte. Ze was nog niet uitgehijgd of ze viel in slaap. Zacht snurkend en compleet van de wereld. Naakt vleide ik mij tegen haar aan en voel uiteindelijk ook strelend in slaap.

Al vroeg was ik wakker en nestelde mij op het ruime balkon terwijl Chrisje nog rustig door droomde. Met weer die blos op haar wangen komt ze schuifelend het balkon oplopen, nestelt zich tussen mijn benen, bevrijd mij van de kimono en begint te kussen. Uitvoerig mijn mond, zuigend aan mijn lippen. Kin, hals, schouders en likt zacht mijn oksels uit. Zecweet dat dat mij enorm heet maakt, en langzaam kneed, en kust ze ieder plekje van mijn borsten. Een spoor van kussen gaan naar mijn naveltje en duwt mijn benen ver uit elkaar. “Wat ben je toch nat,schatje”? Ik begin zeaar te zuchten kreunen als ze mijn poesje kust likt zuigt en wil haar aankijken en kijk recht in de ogen van Naomi.

“Naomi!”!” Maar die vlucht naar binnen in haar slipje wat half op haar billen zit. Chrisje heeft het ook gezien en we gaan meteen naar de kamer naast ons, en kloppen ongeduldig aan.

Opendoen Naomi!! Chrisje staat langs mij om te vertellen wat er gebeurt is tussen Irene en haar. We horen dat de sleutel wordt omgedraaid
Naomie Naomie - 09-07-24 @ 19:11
0
Het geklop blijft duren en ik hoor de zachte stem van Maria vragen om de deur te openen. Uiteindelijk draai ik de deur los en laat de twee mooie vrouwen binnen. Maria en Chrisje komen ongeduldig binnen. “Kunnen we even praten?” vraagt Chrisje. Ik knik en laat ze zitten op de rand van mijn tijdelijke bed. Chrisje begint te vertellen. “Het spijt me Naomie, het was niet zo gepland. Maar Irene en ik voelden al snel een bepaalde verbondenheid en een onverklaarbare aantrekkingskracht. Ze wou je echt niet bedriegen, we konden het niet tegenhouden.” Ik kijk ze bedenkelijk aan. “Weet je wat het is? Irene denkt dat ik haar constant aan het bedriegen ben. Ik flirt veel en kijk graag naar knappe vrouwen en zelfs mannen, maar ik wil nooit te ver gaan om Irene geen pijn te doen. Toen ik jou zag Maria, werd ik meteen hoteldebotel. Jij bent zo aantrekkelijk, sexy en lief. Maar ondanks mijn lust heb ik je toch op een afstand gehouden. Ik was boos vannacht, maar ik weet beter dan eender wie hoe moeilijk het is om aan de verleiding te weerstaan. Ik wil het graag uitpraten met Irene.” Chrisje springt enthousiast recht. “Misschien is ze op haar kamer of bij het buffet. Weet je, ik zal haar gaan halen en tot hier brengen, zo kunnen jullie hier in alle rust babbelen.” Nog voor we kunnen reageren is Chrisje al weer de deur uit. Maria en ik zitten zwijgend naast elkaar op bed en lachen een beetje om Chrisje haar enthousiasme. Het is stil, we horen enkel af en toe een zucht uit elkaars mond komen. Zo nu en dan draaien we ons hoofd even opzij en kijken elkaar aan. Tot we elkaar verlangend in de ogen kijken en voor we het kunnen tegenhouden vliegen we in elkaars armen. Maria haar lippen raken de mijne en onze tongen verstrengelen zich. Onze kleren verdwijnen langzaamaan.
Irene Irene - 10-07-24 @ 06:22
0
Ik wil net opstaan op het terras om in godsnaam dan maar een strandwandeling te gaan maken en na te denken over mijn zondig gedrag als Chrisje hijgend naar buiten komt rennen. "Oh zit je hier? Ik heb overal gezocht. Ik..ik..." Ze blijft staan en weer voel ik die golf geiligheid door me heen gaan. Ze is niet bijzonder mooi, maar heeft iets aantrekkelijks, iets wat me er toe leidde om gisteren haar intens te zoenen en te drijven tot overspel. Chrisje komt dichterbij en gaat naast me zitten. "Naomie wil het uitpraten," zegt ze. Ik schrik, heeft Naomie bij Chrisje en Maria geslapen soms? En waarom wil ze nu ineens praten? "Waar is Naomie?" zeg ik opgewonden. Chrisje kijkt me aan. "Ik vond het gisteren best fijn tussen ons," zegt ze en we kijken elkaar diep in de ogen. "Ik ook," zeg ik, "maar ik hou van Naomie, ze is mijn vrouw en ik wil haar niet bedriegen." Chrisje knikt, "je hebt gelijk, het was niet goed wat we deden. Maar kom mee, Naomie heeft een kamer gekregen naast die van Maria en mij en we hebben haar gesproken. Ze wil alles met je uitpraten. Ze zei dat ze wel de reputatie heeft, maar eigenlijk altijd trouw is aan jou, maar dat ze wel kan begrijpen hoe groot de verleiding soms is." Nu voel ik me helemaal schuldig. Arme Naomie. Ze is inderdaad een flirt, maar ze heeft me inderdaad nooit bedrogen. En ik die altijd als een muisje in een hoekje zit, stortte me als een leeuwin op Chrisje toen ik haar voorbij zag fladderen. "Je moet echt meekomen," dringt Chrisje aan, "dan kunnen jullie praten en is dit misverstand straks uit de wereld en kunnen jullie verder met je leven en de huwelijksreis." Ik knik en laat me door Chrisje meetrekken.

Bij de receptie zit Steph weer en wenkt Chrisje en mij. "Ik heb mijn boot vanmorgen zeilklaar gemaakt." Oh dat is waar ook, Naomie en ik zouden gaan zeilen met de Vlaming. Skinnny dippen. ten minste als Naomie dat nog wil na al mijn verkeerd gedrag. "Ik heb geprobeerd jou of Naomie te bereiken, maar niemand was op jullie kamer. "Eh...Naomie is momenteel op een andere kamer," zeg ik, "en ik was op het terras." "Ik weet van die andere kamer," zegt Steph, "maar niemand nam de telefoon op. Wat is er trouwens aan de hand tussen jou en Naomie? Hebben jullie ruzie?" Chrisje blijft ongeduldig aan me trekken. "Je moet echt mee, Naomie wacht," zegt ze. "Ik leg het je later nog wel uit," zeg ik tegen Steph. Dan trekt Chrisje me weer mee en we gaan de trappen op naar de nieuwe kamer van Naomie. Ik bedenk ondertussen wat ik ga zeggen. Ik weet nog altijd niet waarom ik zo geil werd en eigenlijk nog ben van Chrisje. Waarom ik zonder nadenken met haar begon te kussen en meer. Wat bezielde me? Was ik plotseling door de duivel bezeten of zat er diep in mij al de behoefte om een keer vreemd te gaan? Ik kom er niet uit. Dan staan Chrisje en ik voor de deur van de nieuwe kamer van Naomie. Chrisje klopt zachtjes aan. "Naomie? Maria?" zegt ze bijna fluisterend. Dan duwt ze de deur open. Ik hoor de geluiden al voor de deur helemaal open zwaait. Een diep gekreun en gehijg. Ik zie Chrisje hevig schrikken. Dan kijk ik naar binnen en zie Naomie naakt op een bed liggen met een al even naakte Maria tussen haar benen. Naomie ligt met gesloten ogen en geniet duidelijk van de tong van Maria die geconcentreerd haar vagina likt. Het duurt even voor ik besef dat ik het bed die zo staat te gillen.
Maria Maria - 10-07-24 @ 12:56
+1
Als Chrisje zich haast om Irene te gaan zoeken kijk ik recht in de ogen van Naomi. Hemel en aarde stoppen met draaien wanneer onze lippen elkaar raken. Het lijkt buiten mij om te gaan zo intens kussen wij elkaar en zijn in een oogwenk naakt. We smelten in elkaar en ik glijd sl kussend af naar de prachtige rose bloem van Naomi. De geur die mij bedwelmd en het vulva die ik moet kussen. Zuigend en likkend als een kind in een snoepwinkel pakt Naomi mijn haren vast en duwt en nog dieper in haar, en laat een vinger in haar achterste glijden. Een kleine fonteintje van kutsappen explodeert in mijn mond en probeer alles door te slikken totdat een diep gegil doordringt.

Ook Chrisje hoor ik kwaad schreeuwen, “Maria, wat doe je nu weer”.
Naomie Naomie - 10-07-24 @ 20:14
0
Ik weet niet wat mij overkomt. Is het wraak op Irene? Lustgevoelens tegenover de oogverblindende Maria? Of zou het verliefdheid zijn, net zoals Irene ook voelde voor Chrisje? Het komt erop neer dat ik al zoenend deze prachtige vrouw begin uit te kleden. Al kussend daalt ze richting mijn hete grotje en begint mij te likken. Ik hijg en kreun en vind het vreselijk lekker. Ik neem Maria bij haar haren en druk haar gezicht tegen mijn poes. Een vinger verdwijnt in mijn kontgaatje wat voor mij te veel wordt en kreunend kom ik klaar over Maria haar gezicht. In een roes hoor ik de deur open gaan en vervolgens klinkt er een gil. Ik draai mijn hoofd en kijk recht in de ogen van Irene. “Maria? Wat doe je nu weer?” schreeuwt Chrisje boos. Irene wil zich omdraaien, maar ik spring vliegensvlug recht en neem haar hand vast. “Sorry, sorry, sorry”, zeg ik en zie Irene zachtjes huilen. “Sorry voor gisteren en sorry voor dit. Ik weet niet wat ik heb, maar toen ik in Maria haar ogen keek… ik…” Irene knikt. “Ik begrijp je, dat gevoel had ik ook met Chrisje.” Ik omhels Irene, maar voel dat ze zich wat afstandelijk gedraagt. Ik kijk over mijn schouder en zie hoe Maria en Chrisje ruzie maken. “Hoezo verliefd?” hoor ik Chrisje schreeuwen. Je kent haar amper een dag. “En jij met Irene dan? Hoe zit dat misschien?” snauwt Maria terug. Chrisje loopt boos de kamer uit, Maria achterlatend op de rand van het bed. Ik wil nog iets zeggen tegen Irene, maar ze draait zich om en gaat achter Chrisje aan.
Steph Steph - 10-07-24 @ 23:20
0
Op vraag van Naomie, en hopelijk met de goedkeuring van Maria en Irene, zou ik de rol van de originele Steph willen overnemen. Moest de echte willen terugkeren mag dat altijd. Ik heb een drukke baan, dus als ik eens een dag niet reageer of iets post, geen paniek.

Tot op de dag van vandaag was mijn leventje rustig. Het hotel is niet al te groot en veel werk heb ik niet. Maar vandaag, eigenlijk sinds gisteren, de dag dat die 2 lesbische koppeltjes ons hotel zijn binnengewandeld, is er toch wat commotie.

Ik had gisteren aan de dames beloofd om met hen een tochtje op het water te gaan maken en wat te gaan skin dippen in een kleine baai, maar ik hoor de dames ruzie maken en zie er een paar voorbij lopen en roepen op elkaar. Dat boottochtje zal niet doorgaan vrees ik.

Toch loop ik naar de kamer waar ik gisterenavond Naomie, een prachtige dame overigens, heb laten slapen en zie daar Naomie en Maria. Ze zijn beide naakt. Ik kan het niet laten even een blik op de prachtige Naomie te werpen, maar ook Maria heeft haar charmes die zelfs een eunuch een stijve zou doen krijgen.

Toch draai ik mij om en vraag of ze alsnog dat boottochtje willen ondernemen. Naomie is de eerste die reageert en zegt 'och ja, eigenlijk vergeten." en Maria zegt "misschien is het een goed gedacht om toch te gaan varen, de wind kan wel wat afkoeling brengen en op het water kunnen we misschien uit deze situate komen.' Ik zeg "ok, over een half uurtje aan de balie, ik zal even kijken waar de andere 2 zijn en die ook meevragen." "Je bent een schat" zegt Naomie en geeft me een zoen op mijn wang.

Ik loop terug naar beneden en zie achter het hotel bij de waterput de andere 2 dames zitten. Ik vraag hen of ze ng zin hebben om te gaan varen en zeg er bij dat Naomie en Maria mee gaan.
Ik zie de 2 dames naar elkaar kijken en merk een lichte spanning tussen hen. Dan zeggen "ok, we gaan mee".

"Over een half uurtje bij de balie en dan vertrekken we" zeg ik, en ik ga terug naar binnen.


Ik hoop dat dit een goed begin is. Anders hoor ik het wel.
Evelien Evelien - 11-07-24 @ 22:34
0
Ik kan niet boos zijn op Naomie. Ze heeft me bedonderd met Maria, maar ik ben net zo schuldig. Ik heb ook gezoend en gevreeën met Chrisje. Als Naomie me omhelst voel ik echter niets. Het is alsof ze er niet is. Mijn kop is nog altijd vol van Chrisje. Ik kan het niet verklaren, want ze is totaal mijn type niet. Ik val op vrouwen met pit zoals Naomie en stiekem vind ik haar flirtige gedrag juist wel leuk. Maar Chrisje is heel anders, rustiger, meer het intellectuele type en ze heeft me in haar ban. Naomie merkt dat er iets is aan mij. Achter ons maken Chrisje en Maria ruzie en het eindigt er mee dat Chrisje kwaad weg rent. Even blijf ik besluiteloos staan en ik zie dat Naomie iets wil zeggen, maar ik draai me om en loop Chrisje achter na.

Ik vind haar terug bij de put. Ze is op de rand gaan zitten en kijkt me uitdagend aan. Ik loop naar haar toe en even later zijn we verwikkeld in een heftige omhelzing. Onze tongen dringen bij elkaar naar binnen en onze handen zijn overal. We vrijen heel innig en sensueel en Chrisje kreunt als mijn hand onder haar rokje glijdt en ik de natte plek in haar slipje voel. Even later staan we elkaar te vingeren met onze handen in elkaars slipje en hijgend komen we klaar. Daarna fatsoeneren we zo goed en zo kwaad als het gaat onze kleren en gaan weer op de putrand zitten. Niet veel later komt Steph aanlopen en vraagt of we nog zin hebben om te varen. "Naomie en Marie gaan ook mee," zegt hij. Ik kijk Chrisje aan en zie haar glimlachen. "OK, we gaan mee," zeg ik en help Chrisje van de putrand. Als Steph weg is zoenen Chrisje en ik elkaar nog eens. Ik kijk in haar ogen en heb reuze zin om haar kleren uit te trekken en woest met haar seks te hebben. "We moeten opschieten," zegt Chrisje, "over een half uur gaan we al..:
Naomie Naomie - 12-07-24 @ 13:23
0
Verslagen zit ik naast Maria op het bed en leg mijn hoofd op haar schouder. Ze geeft me een troostende zoen op mijn hoofd. “Ik weet niet wat me overkomt Naomie, maar elke keer als ik jou zie of zelfs nog maar aan je denk gaat mijn hart tekeer als een bezetene.” “Ik begrijp je gevoelens, ik heb hetzelfde, maar Irene is de vrouw van mijn leven. Denk je dat Irene verliefd is op Chrisje?” vraag ik angstig. Maria streelt liefdevol over mijn rug. “Ik vrees dat er iets onverklaarbaars speelt tussen die twee.” Dan staat plots Steph in de deuropening en zijn ogen worden groot als hij onze naakte lichamen ziet. Uit beleefdheid draait hij zich om en Maria en ik moeten er beide zachtjes mee lachen. Steph vraagt of we ondanks alles nog zin hebben om te gaan varen. Het zal mijn gedachten wat verzetten en hopelijk gaat Irene ook nog mee. Na een blik op Maria geworpen te hebben gaan we akkoord. We besluiten ons klaar te maken voor ons boottochtje. Ik kijk toe hoe de mooie Maria haar kleren aandoet en voor we het beseffen liggen we al terug zoenend op het bed. “We moeten hier echt mee stoppen Maria”, kreun ik zacht. “Ik wil niet alle kansen bij Irene vergooien. “Je hebt gelijk”, zucht ze. We kleden ons braaf om en kijken elkaar aan vol vurige passie. “Ik moet nog iets ophalen in onze kamer en dan kunnen we vertrekken naar de afgesproken plaats waar Steph ons zal opwachten.” Zwijgend wandelen Maria en ik naast elkaar richting de kamer van Irene en mezelf. Vlak voor de deur blijf ik stilstaan. Ik tik op Maria haar schouder en als we goed luisteren horen we gekreun en gelach van achter de deur komen.
Irene Irene - 12-07-24 @ 22:08
0
Ik trek Chrisje mee naar de kamer van Naomie en mij. "Ik moet even wat anders aantrekken," zeg ik tegen haar en open de kast. Heel ver kom ik niet, want plotseling glijden de handen van Chrisje van achteren naar mijn borsten. Ik ruik haar parfum en voel haar borsten in mijn rug priemen. Als ik omkijk zie ik dat ze naakt is. "We moeten opschieten," wil ik zeggen, maar de woorden blijven in mijn keel steken, want Chrisje begint me uit te kleden. Woest vrijen we naakt verder. Onze monden vinden elkaar en we liggen al snel op het bed te vrijen en te vingeren. Ik duw Chrisje op haar rug en trek haar benen uit elkaar. Haar schaamlippen glimmen van het kutvocht als ik mijn vingers en mijn tong er tussen duw. Ze begint te kreunen en te giechelen. Het kan me allemaal niet meer schelen. Het is alsof het Griekse eiland me helemaal onverantwoordelijk heeft gemaakt. Chrisje duwt mijn hoofd dichter op haar vulva en zonder waarschuwing ontploft haar vagina en schiet een waaier aan witte druppels over me heen. We likken nu elkaar monden en gezicht en Chrisje zakt op me met haar vagina op mijn mond. Haar roze schaamlippen drukken op mijn mond. We likken en vingeren, kreunen en lachen. Dan gaat de deur open...

Ik verstijf en zie Irene en Maria binnen komen. Keurig gekleed. Chrisje geeft een gesmoorde gil. Naomie kijkt ons geamuseerd aan. "Jezus meiden, jullie zijn ook niet te stoppen...mogen we meedoen?" Ze begint zich uit te kleden, maar Maria blijft staan en roept angstig. "We komen te laat bij de boot hoor..." "Steph wacht wel," lacht Naomie en trekt Chrisje en mij uit elkaar. Ze begint haar te zoenen en ik trek Maria het bed op. Even later is zij ook naakt en begin ik met haar te vrijen. Het bed kraakt als we alle vier over elkaar heen krioelen en ik meerdere verschillende kutjes tegenkom. Er zijn ook orgasme's meerdere zelfs en het bed is al snel doorweekt en kraakt nu vervaarlijk. Dan horen we opeens kloppen en de stem van Steph. "Waar blijven jullie?"
Maria Maria - 13-07-24 @ 15:08
0
Chrisje is boos. En boos is ze alleen als ze boos is op zichzelf. “Waarom doe je dit”, ik kijk in de ogen van mijn vrouw waar ik verliefd op ben geworden en waar ik nu zielsveel van houd. In haar ogen zie ik vertwijfeling,want ik weet dat zij ook van mij houd met heel haar zijn. Ze kijkt kort naar Irene draait zich om en loopt weg. Irene spurt er achteraan en laat Naomi achter samen met mij. We voelen ons beide schuldig maar weten ook dat er iets sterkers is wat ons naar elkaar toe trekt. Weer is Naomi de sterke vrouw die ons tegenhoud weer onstuimig te gaan vrijen. “Chrisje is verliefd”, zeg ik bijna onverstaanbaar. Naomi zegt niets en ik streel over haar rug zonder bijbedoelingen.

Ineens staat Steph daar in de deuropening. Gaan jullie nog mee en kan zijn ogen niet van mijn borsten houden. Hij is ten minste eerlijk. We komen zo en vallen terug op het bed. Naomi verbreekt onze kussen en vindt dat we moeten stoppen. Ze houd van Irene dat voel en zie ik duidelijk. “Ik wil mijn ksnsen bmet Irene niet verkijken” zegt Naomie wat onzeker en met enkele geluidloze blikken knikken we beide. We kleden ons geluidloos aan en lopen richting mijn kamer.

Gegiechel en gekreun is wat we horen en prompt doe ik de deur open zonder te kloppen en beide zien we Irene en Chrisje in een onstuimig heet liefdesspel verwikkeld. Naomie maakt de eerste verhelderende stap. Ze zegt doodleuk,”mogen wij meedoen”, en wacht het antwoord niet af en kleed zich weer uit. Zwakjes protesteer ik nog, “maar we missen de boot”, waarop Naomie simpelweg zegt, die wacht wel

Nu is het Irene die mij bij de hand neemt en mij uitkleed. We liggen nu op het hed en Irene neemt het voortouw en kust mij zoals ze net mijn Chrisje heeft verovert. ik word gewoon bloedgeil van haar tongzoenen en verken haar billen die gewillig uit elkaar wijken. Irene doet hetzelfde bij mij en kneed hemels lekker mijn grote zware borsten. Iets wat Naomie ook bij Chrisje doet. We genieten van elkaars kutjes andere gaatjes en al snel squirten en lekken we het bed tot het doorweekt is. Ik doe de deur spiernaakt open als Steph staat te roepen waar we blijven. Ik pak hem bij zijn kruis en trek hem al kussend naar binnen. Irene en Chrisje hebben elkaar al weer gevonden zodat Naomie en ik zich ontfermen over de flinke bobbel in de broek van Steph. In een recordtempo is hij ook naakt zodat we een lul van de buitencategorie zien en beginnen hem met zijn tweeën rustig af te likken alsof we we heerlijke grote ijsje eten. Zelfs Chrisje en Irene kijken verheerlijkend naar de mooie grote lul. Het voorvocht delen we samen en tongen verwoed om het kostbare nectar.
Irene Irene - 09-08-24 @ 22:42
0
Van het zeilen en naakt zwemmen is niets gekomen. De volgende morgen wordt iedereen weer wakker naast zijn eigen partner. Ik kus mijn Naomie en ze kust me verliefd terug. Ik ga eerst douchen en ze rommelt nog wat in onze kamer, ik hoor dat ze de televisie aan zet en even later hoor ik een hardgronding: "verdomme!" Ik zet de douche af en droog me af, dan loop ik naakt naar onze kamer, daar staat Naomie nog altijd voor de televisie. Het is het nieuws zie ik. Een Engelstalige zender, waarschijnlijk de BBC. "Wat is er?" vraag ik. "In Money we Trust is failliet," zegt ze toonloos. Ik schrik nu ook. IMWT is een buitenlandse bank die hoge rentes uitkeert. Vlak voor onze bruiloft hebben Naomie en ik ons spaargeld er op gezet. En nu zijn ze failliet... "Oh shit," zegt Naomie, "shit, shit" "Geen paniek," zeg ik, "het is ons spaargeld, maar we hebben toch jouw salaris." Naomie kijkt me vertwijfeld aan. "Je had ontslag genomen omdat we kinderen wilden, en ik zou blijven werken. Ik heb het nog je nog niet verteld. Maar toen we hier naar toe reisden, kreeg ik te horen dat ik ontslagen ben, Bezuinigen, Ik dacht we redden het wel met ons spaargeld." Straatarm...het moet even tot me doordringen.

Beneden zien we ook Maria. Ze is in alle staten. "Waar is Chrisje?" vraag ik. "Die is er vandoor..." zegt Maria. Ik had ons spaargeld bij IMWT ingelegd en nu is Chrisje zo boos dat ze gelijk naar het vliegveld is gereden. Ze wil een scheiding. Ik had voor we op reis gingen ontslag genomen omdat ik wat anders wilde, maar die nieuwe baan is niet doorgegaan, Ik ben blut meiden, kan ik wat van jullie lenen?" We vertellen onze financiële status en treurig zitten we in de ontbijtzaal. Dan komt Steph binnen. "Ik hoorde van jullie problemen," zegt hij. "Ik kan misschien helpen." Een Amerikaanse miljonair wil ons hotel overnemen. Dan kunnen mijn ouders eindelijk met pensioen. Ik mag aanblijven om het hotel te leiden en de miljonair wil moderniseren en uitbreiden. Ik zoek dus personeel, receptie, kamermeisjes, koks, kan één van jullie koken?"
Maria Maria - 12-08-24 @ 09:54
0
Chrisje is boos en zo als nu heb ik haar nog nooit gezien. ik word ook geïrriteerd en spuug mijn jaloezie eruit. “Jij gaat toch ook vreemd met Irene”, alsof dat alleen om sex gaat!”
Nu gaat Chrisje over de rooie. Allerlei verwensingen die volledig terecht zijn krijg ik naar mijn hoofd geslingerd. “Ik ben het helemaal zat met jou, is de volgende uitspraak. Nu ben ik wel het eea gewend maar dit is anders.
“Je bent verliefd op Irene”, zeg ik zachtjes. Ja knikken en ned knikken. “Ik ben niet meer verliefd op jou”. Draait zich om en loopt de slaapkamer uit. “Ik slaap op de bank”.

S’ochtends barste de bom volledig.
Haar koffers zijn al gepakt. “Wat heb jij met ons spaargeld gedaan? Belegd, zeg ik rustig. “Nou die bank is failliet, en we zijn alles kwijt”. En nu ben je mij ook kwijt. Ik krijg geen hand, geen kus, geen omhelzing meer, en weg is Chrisje.

Helemaal opkijken doe ik niet hiervan. Het ging al langer minder met ons.
Ik kijk op mijn bankrekening en die is leeg op wat kleingeld na.

Aan de ontbijttafel zie ik Naomie en Irene bedrukt voor zich uit staren.
“Waar is Chrisje vraagt Irene, die meteen een blik krijgt van Naomie?
Die is weg. Ze wil scheiden en we zijn ons geld kwijt aan die klotebank. Kan ik wat lenen van jullie? Ze laten hun telefoontjes zien. Oooh nee dezelfde bank?

Jullie ook? Ja en we zijn beide zonder werk. Ik lach zuinig, ik ook. Ben aan iets anders toe en opdat moment komt Steph de koffie inschenken, en verteld nieuws over het hotel.

Het komt erop neer dat hij personeel zoekt. De investeerder wil moderniseren envraagt aan ons. Wie kan er koken. Ikzoek minimaal 3 vaste krachten. “Ik steek mijn hand op”. Koken doe ik thuis ook”. Dus dat moet kunnen.

Irene neemt graag de plek van receptioniste aan. Ik heb wel hulp nodig in de keuken en zie Naomie glunderen. Als ik mag van Irene help ik je graag.

Vanavond wil ik het antwoord zegt Steph rustig. “ nou ik kan het je nu al zeggen”. Ik ben per direct beschikbaar, en kijk Irene en Naomie hoopvol aan.
Sam Wilson Sam Wilson - 12-08-24 @ 14:26
0
Ik ben rijk geworden in internet applicaties die ik voor 5 miljard heb verkocht aan Mark Zuckerberg. Nu geniet ik wat meer van mijn geld, werk niet meer zoveel en heb besloten wat cultuur op te snuiven in Griekenland. Ik ben 35, knap om te zien, gespierd lijf en een grote pik. Maar tegelijk ben ik nogal een nerd, altijd bezig geweest met computers op de MIT. Ik heb totaal geen ervaring met meisjes. Al heb ik best veel belangstelling van de meiden, maar ik ben zo verlegen als maar kan en sociaal onhandig, zeg maar. Ik ben dus nog maagd. Griekenland is geweldig, al die tempels, beelden, geweldig. Kreta is helemaal gaaf. Ik wil geen dure hotels, dan kan ik net zo goed in Amerika blijven (ik woon in LA) en logeerde in een klein familiehotel dat wordt gerund door vlamingen. Ik sprak met Steph, de huidige baas van het hotel die er over klaagde dat zijn ouders te oud werden en rust nodig hadden. Ik kreeg meteen een idee. Ik wil na al die internetachtige zaken wel eens iets anders opzetten en waarom dan geen Grieks hotelletje? Het hoeft geen miljoenen op te brengen. Gewoon de baas spelen samen met Steph over een rustiek plekje op Kreta. Wel moet er iets veranderen. Meer personeel, iets meer luxe, wat moderniseringen.

Als ik wakker word, lees ik op mijn telefoon dat Steph al drie vrouwen heeft aangenomen, 1 voor de receptie, en 2 voor de keuken. Mooi, mooi. Ik neem een douche en kleed me aan. Dan loop ik naar beneden. De ouders van Steph zijn verhuist naar een klein huisje op het eiland met voldoende geld om met pensioen te gaan. Ik begroet Steph en hij neemt me mee naar de receptie. Daar zit een mooie jonge dame die me breed glimlachend aankijkt. "Hai I am Sam," zeg ik en geef haar een hand. "Hello I am Irene," zegt de mooie vrouw. Ze vertelt dat ze Frans, Engels, Duits en Nederlands spreekt en ze klinkt heel beschaafd. Ik probeer met haar te flirten, maar ze reageert niet. "She is a lesbian," legt Steph uit. "Oh," zeg ik. In de keuken tref ik een blonde vrouw met weelderige vormen en
een slanke brunette van midden twintig. De kokkin en haar assistente. Vooral die brunette is een dondersteen. Ze lacht voortdurend en lacht bijna overdreven om mijn grapjes. Hum, ziet er goed uit.

Ik loop met Steph naar het terras. "What about your boat?" vraag ik. "Is it possible to advertise more with it. cruises around the Island?" Steph knikt en toont me een folder. Ik zie zijn boot en reclame om een tochtje te boeken. Die jongen is goed bezig. De brunette die Naomie blijkt te heten, komt vragen wat we willen drinken. Ze kijkt me weer zo stralend aan, dat de kleine Sam in mijn broek (die eigenlijk heel groot is) begint te steigeren. Wat een mooie meid!" Steph en ik bestellen een koel biertje en Naomie loopt heupwiegend weg. Als ik haar na kijk, zegt Steph, "She is hot, isn't she?" Ik knik. Deze investering was zijn geld meer dan waard.
Naomie Naomie - 12-08-24 @ 18:14
0
Wat een ontspannende huwelijksreis zou moeten worden lijkt uit te monden in een hel. Door een faillissement zijn Irene en ik plots alles kwijt en niet alleen wij, maar ook Maria en Chrisje zitten in hetzelfde schuitje. Al lijken zij niet langer steun te hebben aan elkaar. Door alles wat er gebeurd is, lijkt dit voor Chrisje de druppel te zijn. Ze heeft haar spullen gepakt en is vertrokken, al lijkt Maria er verdacht goed mee om te gaan. Hun relatie is over en uit en zij wil verder gaan met haar leven. Onverwachts krijgen we een aanbieding van Steph. Hij heeft vernomen wat er gebeurd is en zoekt nieuw personeel. Zijn hotel is overgenomen door één of andere miljardair uit de States en hij wil de volle potentie halen uit zijn investering met de nodige uitbreidingen tot gevolg. Maria stelt zich gelijk kandidaat als nieuw kokkin en ik word haar hulpje voor in de keuken, maar Steph stelt voor dat ik ook de bediening voor mijn rekening neem. "Ik ga er geen doekjes om winden Naomie. Het oog wil ook wat en met jou uitstraling kan je veel klanten lokken." Irene kijkt een beetje jaloers en geïrriteerd mijn kant uit, maar besluit toch de receptie op haar te nemen.

Dezelfde dag nog nemen Maria, Irene en ik onze functies in. Maria neemt het initiatief en maakt me wegwijs in de keuken en achter de bar. Ik hoop wel dat we naast dit werk ook de kans krijgen om te genieten. Het is per slot van rekening nog steeds de huwelijksreis van Irene en mij. Steph komt de keuken binnen en stelt ons voor aan Sam Wilson, de nieuwe big boss van het hotel. Het is een aantrekkelijke man, maar hij komt nogal schuchter over. Zo nu en dan maakt hij wat grapjes, waar ik smakelijk om begin te lachen. Maria kijkt mij onbegrijpend aan. Steph en Sam zetten zich aan een tafeltje en beginnen het één en ander te bespreken. Ik kom dichterbij. "What would you like to drink, Mister Wilson?" vraag ik beleefd. "Please, call me Sam", antwoordt Sam lachend. "Geef ons Maar twee Belgische biertjes Naomie, we moeten Meneer Wilson toch kennis laten maken met onze cultuur he." Ik knik lachend en glimlach nog eventjes naar Sam vooraleer ik me omdraai en richting de bar huppel. Ik zie in mijn ooghoek hoe de twee mannen zo nu en dan mijn richting uitkijken. Ik probeer deze gedachten uit mijn hoofd te zetten. Na alles wat er gebeurd is, heb ik Irene beloofd om trouw te blijven en zij heeft hetzelfde gezegd, hoewel ik duidelijk zag dat ze het moeilijk had met het vertrek van Chrisje. Ik zet de biertjes op de bar en als ik opkijk, staat Sam plots voor me.
Sam Wilson Sam Wilson - 12-08-24 @ 21:47
0
Het nadeel van rijk zijn is dat je nooit weet of een meisje of vrouw je aardig vindt vanwege je uiterlijk of uitstraling en niet vanwege je geld. Maar wie hou ik voor de gek? Ik ben aantrekkelijk om te zien en rijk. maar omdat ik altijd achter de computer zat, ben ik nog zo groen als gras. Ik ben een kluns in de omgang met vrouwen, zeker als ze aantrekkelijk zijn, zoals deze kleine dondersteen. Wauw! Die Naomie is net een libelle, mooi, licht en watervlug. Steph ziet mijn blik. Ik heb hem verteld over mijn 'handicap' en hij heeft toegezegd me te helpen. "Try it Sam," zegt hij, "she's very pretty..." Ik krijg gelijk een kop als vuur. "How do I handle that," stamel ik. "Go to her," zegt Steph, "say something nice and romantic, make her a compliment. Women like compliments. But please don't act if your a nerd or gay, be a man!"

Ik sta schutterig op en loop naar de bar waar Naomie bezig is met het bier. Ik neem een 'mannelijke pose' aan en zie haar schrikken als ze zich omdraait. Ik wil al weer bijna wegrennen, bang dat ik mezelf belachelijk maak. Maar Naomie glimlacht nu. "Yes?"zegt ze afwachtend. Compliment galmt het door mijn hoofd, maak een compliment. "I want to say how beautiful you are," zeg ik en probeer mijn stem een beetje te laten dalen. Ze lacht me niet gelijk uit en zegt bescheiden. "Thank you, Sam." Ik besluit gelijk door te gaan en zeg, "I just spoke with St. Peter and he said that were missing an angel, and I said, don't worry she's here with me." Het vloeide er in een keer uit en tot mijn stomme verbazing krijg ik niet gelijk een hatelijke opmerking, maar lacht Naomie lief naar me. We raken in gesprek en praten over de problemen bij haar bank en dat dat de reden is dat ze nu voor mij werkt. "Your loss is my gain," lach ik. Ik neem de biertjes mee als Naomie zegt dat ze even naar de keuken moet.

"And?" zegt Steph als ik weer zit. Ik vertel hem over mijn praatjes en hij glimlacht. "Give it a few days and I will make you a real persuader," zegt hij. "Echt?" zeg ik. We drinken onze biertjes en daarna controleer ik samen met mijn hotelmanager de boeken en bekijk het computersysteem. Dat is er niet echt. De ouders van Steph schreven alles in een soort kasboek. Maar Steph is modern en ik zeg dat ik een computer voor hem zal kopen als vervanger voor de antieke laptop die hij momenteel gebruikt. "Should I ask Naomie out?" vraag ik. "Why not?" zegt Steph. Hij legt echter uit dat Naomie biseksueel is en getrouwd met Irene, de receptioniste. Damn, ik heb ook nooit geluk. "But," zegt Steph, "she's married but I think you might try to persuade her into a night out, I mean, it is not that you want to marry her..."
Maria Maria - 13-08-24 @ 21:00
0
Voor ik mijzelf goed en wel omgekleed heb sta ik al in de keuken met Naomie. Hier mag ook wel wat veranderen vindt ik. Hoe leuk het ook is om gescheiden te zijn van de bar en eetgedeelte, niemand ziet ons. Dat heeft zijn voordelen met Naomie, die de maagd Maria wil nabootsen. Ze brengt in ern oogwrnk het hoofd op hol van ins nieuwe eigenaar tot de grote frustratie van Irene. In tien minuten heeft ze iedere minuut een ander lichaamsdeel van mij aangeraakt en zegt met glunderende oogjes dat de volgende drie minder netjes zijn.

Zoef en weg is ze om biertjes in te schenken voor Steph en Sam wat ze verrassend goed doet. Naomi ik heb hulp in de keuken nodig sls ik haar de opdracht geef uien en wortels en tomaten te snijden. Dame! Niet zo met je kont draaien. Je bent geen paasldanseres,masr een hulp in de keuken. Al niet voor lang als Sam al weer komt kijken. Zijn tong hangt bijna op zijn schoenen zoals ern hondhe een eorst voorgehouden wordt. Naomi vindt het aandoenlijk en geniet van de aandacht dacht. Oei Irene komt ern kijkje nemen en ziet hetzrlfde wat ik zie. Een geile Sam en een huppelende vrouw. Haar vrouw.

“Kom ik help je wel Maria. Als je op haar moet wachten kunben we beter naar de mac gaan want koken is niet haar ding zoals je kan zien.

Zzzz zzz zzz de heke tojd komen er berichtjes binnen waar ik masrverns naar zal kijken.

Chrisje heeft al 8 keer gebeld. Ze is nog steeds op zKreta. Het hotel waar ze in zat werd te duur. Zo ook de advocaat die de scheiding moet regelen. Anders gezegd. We kunnen nog niet scheiden.
“Schat kom maar terug, er is genoeg werk hier voor je en Irene staat bijna te springen dat je weer terug komt”

Dat laatste was niet waar maar toen ik het tegen haar vertelde dat Chrisje ook hier komt werken vanwege onze geldproblemen, sprong ze op me en bedolfde ze mij onder met zoenen.

Oooo sorry, met schaamrood op haar wangen. En ik hoorde haar denken. “Ik ben getrouwd, en ik ga nu al weer vreemd”. “Ik zal niets zeggen tegen je schat, toen ik haar in mijn armen nam en mijn boezrm tegen haar borsten drukte. Die is trouwens veel te druk nu. Driftig ging ze verder met groentes om zo ongeveer iedere seconde naar de deur te kijken.

“O jee dat gaat interessant worden”.
Irene Irene - 13-08-24 @ 22:21
0
Hum, ik heb gelijk een hekel aan Sam Wilson. Wat een stuntel, wat een nerd. Hij mag dan miljardair zijn, hij weet niets van vrouwen. En hij valt als een blok voor Naomie, die met hem speelt alsof hij een puppy is die net zijn bazinnetje heeft ontdekt. Aandoenlijk. Maria is al druk in de keuken al zal ze niet veel hebben aan mijn vrouw, want ze weet niks van koken. Dat deed ik altijd. "God heeft niet voor niets Thuisbezorgd.nl geschapen," zegt ze altijd. Maar ze zal een goede serveerster zijn. Ze is sexy, klantvriendelijk en aardig. Maria komt vertellen dat Chrisje toch weer terug naar het hotel komt. Dat vindt ik leuk om te horen, maar ik wil trouw blijven aan mijn vrouw.

Er melden zich gasten. Een Duitse familie, vader, moeder en maar liefst vijf kinderen. Steph valt nog even in als sjouwer van bagage en als ik het gezin heb ingeschreven, gaan ze naar boven. Dan wil een Franse dame uitchecken en is verbaasd dat ik vloeiend Frans met haar praat. Ze betaald haar bedrijf en ik bel een taxi voor haar. Ik zie Chrisje binnen komen en begroet haar vriendelijk. Ik zie hoe ze me weer wil kussen, maar ik hou haar even op afstand. "Niet doen," zeg ik, "ik wil geen problemen met Naomie." Dan komt Maria en die neemt Chrisje mee naar haar kamer. Steph zegt dat ze gelijk aan het werk kan als kamermeisje.
Maria Maria - 18-08-24 @ 09:35
0
Wat ik al vermoede is helaas waarheid. Aan Naomie ga ik niets hebben behalve haar mooie billen en prachtige glimlach. Op het gebied van hulp, valt Irene eventjes in en staat allesbinnen de kortste keren op tafel. Ons eerste gerecht en sla een gemoedelijke arm om Irene heen.

Even later komt Chrisje de deur vermoeid en verslagen binnengewandeld. Ze wil natuurlijk ern dpontaan welkom wat Irene beleeft afslaat, en dat begrijp ik ook wel.

Ik neem mijn vrouw liefdevol mee naar onze kamer die natuurlijk anders is dan de gastenkamers. Niet perse kleiner maar eerder groter, al is het uitzicht minder, en kleed haar uit en leg Chrisje in bed. Ze is doodop van alles. Een baantje heeft ze al, als kamermeisjes, en heb zelfs haar kleding voor morgen klaargelegd, nu ze zacht snurkend volledig van de wereld is.

Ik besluit naar het strand te gaan waar Irene en Naomi ook zitten. Ze lijken driftig in gesprek te zijn overvwat er is voorgevallen en laat ze maar even. Ik kleed mijn uit en voel hoe er blikken over mijn wulpse lichaam glijden maar heb even geen zin in die aandacht en duik het heerlijk koele water in en zwem mijn baantjes om na de gebruikelijke 25 baantjes het water uit te komen en mij op de grote handdoek neervlij. Naomi en Irene lijken weer een verliefd en gelukkig pas getrouwd stel en hebben geen oog voor mij tot ze uitgekust zijn en bij me komen zitten. Naomi begint als eerste te praten.
 
Doe je ook mee met dit ketting verhaal?
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer