63.206 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Lady Von G
Lady Von G
Hoi lieve lezers! Ik ben Lady von G. en vind het erg leuk om allerlei soorten verhalen te schrijven. Laat mij vooral horen wat jullie ervan vinden en als je zelf ideetjes hebt voor een leuk verhaal ben ik erg benieuwd.

Ik hoop dat jullie er net zo enthousiast over zijn als ikzelf!
Hoogste Cijfer: Vriendinnenuitje 2020
Meest Gelezen: Dochter Weer Thuis - 1
Aantal Verhalen: 64
Geplaatste Reacties: 8
E-Mail Adres: Niet Openbaar
ALLE VERHALEN VAN Lady Von G
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Petite FleurDoor: Lady Von G
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Slet, Sletje,
"In het verleden had Evelien voor verschillende grote modemerken gewerkt, maar sinds een paar jaar had ze een eigen atelier aan huis. Ze maakte trouwjurken en andere custom made kleding. Ze was 53, slank en lang en altijd tot in de puntjes ve..."
14-01-24
9.1
Eerste Kerst Zonder HemDoor: Lady Von G
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Kerst, Kerstmis, Meester, Met Familie, Slavin, Straf, Vernederen,
"Leontien stond voor de grote spiegel zichzelf aan te kleden. Haar zwarte push up BH had ze al aan en ze liet de zwarte string langs haar benen omhoog glijden. Het voelde nog steeds raar nadat ze meer dan 9 jaar lang nooit ondergoed had gedragen. Daar..."
23-12-23
8.8
Yasminas Verlangen - 2Door: Lady Von G
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Gangbang, Hoofddoek, Orgie, Satisfyer, Verlangen, Voyeurisme,
"Het was 2 weken na de gangbang in de loods dat Yasmina op de universiteit zat. Ze droeg weer keurig haar hoofddoek. Ze pakte haar telefoon en stuurde een appje naar De Gastheer. De man die alles geregeld had voor de gangbang. Ik ben echt zo..."
29-11-23
9.0
Yasmina's Verlangen - 1Door: Lady Von G
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Gangbang, Hoofddoek, Moslima, Verlangen,
"Het was half 5 in de middag toen de 21 jarige Yasmina in de tram stapte bij de halte van de universiteit. Het was warm en 2 blonde meisjes stonden daar met hun blote benen en hun crop tops. Ze kregen de nodige bekijks van wat medepassagiers. Yasmina ..."
21-11-23
9.1
Oud-klasgenoteDoor: Lady Von G
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cafe, Hotel, Klasgenoot, Romantiek, Satisfyer, Sexspeeltjes, Sextoys, Werk,
"Peter stapte zijn hotelkamer binnen en ging op het bed zitten. Het kraakte en voelde gammel. Zijn werkgever had natuurlijk een goedkoop hotel uitgezocht. Waarschijnlijk het goedkoopste wat beschikbaar was. Hij keek op zijn telefoon. Hoe is het h..."
01-11-23
9.3
The Game - 10Door: Lady Von G
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Milf, Opdracht, Strapon, Trio,
" Deze reeks is geschreven in samenwerking met Steve Morgenavond om 20 uur word je in Hotel Heaven verwacht. Dresscode kort rokje, sexy topje, hoge laarzen en vooral geen ondergoed. The Game , ontving Saskia als app. Toen ze het las, ..."
28-01-23
9.0
The Game - 9Door: Lady Von G
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bejaarden, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Jong En Oud, Opdracht, Oudere Mannen, Ouderen,
" Deze reeks is geschreven samen met Steve Saskia was non stop geil na het avontuur in de bioscoop. Meerdere malen per dag keek ze ongeduldig op haar telefoon naar de volgende opdracht. Ze voelde gelijk hoe haar kutje dan weer reageerde..."
07-01-23
9.3
The Game - 8Door: Lady Von G
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bioscoop, Milf, Opdracht, Seksbioscoop,
"De dag en de dagen na de vreemde elektriciteitspanne en de mysterieuze bijeenkomst in Hotel Heaven deed haar echtgenoot Freddy wel wat inspanningen, zeker 4 dagen aan een stuk raakte hij geen druppel alcohol aan en toen Saskia na haar werk thuiskwam,..."
25-12-22
9.1
The Game - 7Door: Lady Von G
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Feest, Groepsex, Hotel, Opdracht, Orgie,
" Geschreven in samenwerking met Steve Braaf volgde Saskia de volgende dagen de instructies op. De eerste dag ging de buttplug moeilijk naar binnen, maar dat ging steeds makkelijker. De volgende dag droeg ze hem zelfs bijna 3 uur lang e..."
19-12-22
9.2
The Game - 6Door: Lady Von G
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Hotel, Lesbienne, Opdracht,
" Dit verhaal is samen met Steve geschreven Het was al een behoorlijk stuk in de nacht toen Saskia terug thuiskwam. Freddy lag in een diepe slaap. Saskia spurtte naar de douche om al het zaad van zich af te wassen, van haar gezicht, uit..."
11-12-22
8.9
The Game - 5Door: Lady Von G
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Auto, Blond, Dogging, Milf, Opdracht, Parkeerplaats, Pijpen,
" Geschreven in samenwerking met Steve Saskia zat op haar werk, maar haar gedachten waren alleen maar bij the game. Wat had ze al veel meegemaakt in de afgelopen dagen. Die dildo, die dakloze, die neukmachine en haar eerste keer lesbisc..."
03-12-22
9.2
The Game - 4Door: Lady Von G
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Blond, Dildo, Hotel, Lesbienne, Milf, Opdracht,
"Toen de uber met Saskia op de achterbank vertrok, staarde ze naar de metalen buttplug met een felrode steen op de achterkant. Zou ik dit echt proberen , dacht Saskia. Vertwijfeld bleef ze maar staren, sinds die ene keer met haar echtgenoot Freddy w..."
26-11-22
9.2
The Game - 3Door: Lady Von G
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dildo, Milf, Opdracht, Sexshop, Stiekem,
"Saskia voelde zich goed na het uitvoeren van haar opdracht, in een uitdagend setje kleding een dakloze man verleiden. De volgende dag had ze een berichtje ontvangen dat de opdracht geslaagd was. Wat was ze trots. Om half 10 pakte ze haar telefoon, wa..."
18-11-22
9.0
The Game - 2Door: Lady Von G
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Milf, Mysterie, Opdracht, Pijpen, Stiekem,
" In samenwerking met Steve De vorige dag had Saskia een mysterieus kaartje gevonden met een telefoonnummer erop. Van wie het telefoonnummer was, wist ze nog steeds niet, maar diegene had gisteren wel een dildo bij haar huis bezorgd. Wa..."
14-11-22
9.3
The Game - 1Door: Lady Von G
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Lingerie, Masturbatie, Masturberen, Mysterie, Opdracht, Sexshop,
" Dit verhaal is geschreven in samenwerking met de geweldige schrijver Steve. Meerdere delen zullen spoedig volgen, hoeveel het er in totaal zullen zijn, weten we nog niet. Natuurlijk hangt dat ook af van jullie reacties. Laat dus vooral weten wat j..."
11-11-22
9.0
Dominant Vriendje - 7Door: Lady Von G
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Boot, Deepthroat, Dominantie, Spanking, Tiener, Vernederen,
"Na de pijnlijke sessie met het kaarsvet van de vorige dag werd Britt wakker naast Niels. Ze voelde zijn heerlijke warme naakte lijf en gaf hem een zoen. Hij kroop bovenop haar met zijn harde ochtenderectie. Hmmm daar had ze wel weer zin in, maar er w..."
07-11-22
8.8
Dominant Vriendje - 6Door: Lady Von G
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Dominantie, Onderdanig, Pijn, Spanking, Straf, Studenten, Tiener,
"Vanaf dat moment bepaalde Niels welke kleding en lingerie Britt moest dragen. De hakken waren altijd hoog. De rokjes of jurkjes altijd kort en de lingerie was altijd sexy. Soms liet hij haar niet eens een slipje dragen. Britt was soms zo ban..."
26-09-22
8.8
Dominant Vriendje - 5Door: Lady Von G
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Buttplug, Dikke Tieten, Grote Borsten, Lingerie, Pijn, Spanking, Straf, Tiener, Vernederen,
"Na hun heftige avond een paar dagen geleden waarop Britt beloofd had een butplug te gaan kopen, moest ze het met enige tegenzin gaan waarmaken. Ze nam de tram naar het centrum en ging naar de seksshop waar ze al eens eerder geweest was samen met Niel..."
20-09-22
9.0
Dominant Vriendje - 4Door: Lady Von G
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bdsm, Dominantie, Onderdanig, Spanking, Studenten, Tiener,
"Even had Britt getwijfeld of ze echt moest gaan oefenen met die dildo die Niels voor haar gekocht had, maar hij wilde het zo graag en ze had het hem bovendien beloofd. Dus stapte ze s ochtends haar bed uit en haalde dat enorme ding van kunststof tev..."
15-09-22
8.5
Dominant Vriendje - 3Door: Lady Von G
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Deepthroat, Dominantie, Porno, Studenten, Tiener,
"Uiteindelijk kwamen de eerste examens. Concentratie was ver te zoeken geweest met al die opdrachten van Niels en zelfs tijdens het maken van de examens dacht ze vooral aan hem. Ze wist zeker dat ze het helemaal verpest had. Ze verlangde naar..."
13-09-22
8.8
Dominant Vriendje - 2Door: Lady Von G
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Bibliotheek, Dominantie, Meester, School, Tiener, Voyeurisme, Webcam,
"Door alles wat er gebeurd was met Niels had Britt veel minder gestudeerd dan ze zelf graag wilde. Daarom besloot ze de volgende dag te gaan studeren in de bibliotheek. Al bijna wilde ze s ochtends haar gewone schoenen aantrekken, maar nog net op tij..."
07-09-22
8.7
Dominant Vriendje - 1Door: Lady Von G
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Masturbatie, Masturberen, School, Spanking, Tiener, Universiteit, Webcam,
"Britt was een meisje dat alles mee leek te hebben. Ze knap, had een mooi lichaam en ook nog eens heel erg slim. In september begon ze haar studie aan de universiteit en op het introductiefeest ontmoette ze ook nog eens de meest sexy jongen van de uni..."
04-09-22
8.4
Feestje Bij De Buren - 2Door: Lady Von G
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Buren, Dwang, Lesbienne, Milf, Straf, Trio, Zweep,
" Moeten we de politie bellen vroeg Jolanda. Nee, alsjeblieft niet dan krijg ik problemen met mijn ouders zei Linde. Laten we in ieder geval mijn man bellen zei Jolanda. Ze keek omhoog door de tuin. Overal in en om het huis had hij..."
14-01-22
8.2
Feestje Bij De Buren - 1Door: Lady Von G
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Buren, Buurvrouw, Dwang, Groepsex, Lesbienne, Milf,
"Jolanda was een vrouw van 53. Ze woonde buitenaf in een kleine villawijk aan de rand van het bos. Mooie vrije ruimte met slechts 1 huis echt in de buurt aan de overkant van de straat. De buren waren keurige rustige mensen met nog 1 thuiswonende docht..."
11-01-22
8.2
Trio Met Een Dominante DameDoor: Lady Von G
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bondage, Dominantie, Femdom, Lingerie, Trio, Vakantie, Vastgebonden,
"Uit onderzoek is gebleken dat een trio met 2 vrouwen de meest voorkomende fantasie is bij mannen. Ik weet niet of het waar is, maar voor mijn man Alex geldt het in ieder geval wel. Ik ben 34, Alex een paar jaartjes ouder. Ondertussen zijn we alweer m..."
04-11-21
9.2
Ons Bordeel - 10Door: Lady Von G
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bordeel, Dwang, Hoer, Meesteres, Prostitutie, Voetbal, Zweep,
"Op de avond van de wedstrijd was het overal feest in de stad. De staten waren vol met juichende fans en de terrassen zaten helemaal vol. Bij 1 van de kroegen had Stella een nieuwe baan gevonden als serveerster. Dat viel nog niet mee. Voor het salaris..."
29-08-21
9.1
Ons Bordeel - 9Door: Lady Von G
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bordeel, Dwang, Gangbang, Hoer, Prostitutie, Veiling, Voetbal,
"In het stadion zat blonde Esmee te wachten. Ze was zo trots op haar vriendje. Hij was nu nog in de kleedkamers, maar daarna zou hij het toch met haar vieren Het was druk om haar heen. Overal sprongen, zongen en juichten mensen. Esmee hield ..."
22-08-21
8.8
Ons Bordeel - 8Door: Lady Von G
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bordeel, Dwang, Feest, Gangbang, Kleedkamer, Onderdanig, Plas, Plassen,
"De dag van de wedstrijd kwam in zicht. Ze moesten kiezen welke meiden ze naar het stadion zouden sturen voor een onderhandse deal. Linde had graag Stella gestuurd voor een genadeloze aanpak, maar dat kon niet Stella was vertrokken. Melanie h..."
14-08-21
9.0
Ons Bordeel - 7Door: Lady Von G
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Bondage, Bordeel, Hoer, Lesbienne, Prostitutie, Spanking, Vastgebonden,
"Linde keek tevreden toen eindelijk de spullen voor de nieuwe SM ruimte in de kelder ge nstalleerd werden. Dat zou een hoop nieuwe klanten trekken. Stella had geschrokken gekeken naar al die boeien, zwepen, klemmen en takels. Sinds ze Emily ge ntroduc..."
09-08-21
9.1
Ons Bordeel - 6Door: Lady Von G
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bordeel, Chantage, Dwang, Hoer, Prostitutie, Straf, Trio,
"De nieuwe regel was de meid die de minste klanten had gehad, kreeg een extra ronde met de baas. Stella was vandaag de ongelukkige, dus zij moest met Peter mee naar zijn eigen kamer. De hele avond was hij al opgegeild door wat er allemaal in zijn bor..."
31-07-21
9.0
Ons Bordeel - 5Door: Lady Von G
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bordeel, Feest, Gangbang, Leraar, Plas, Plassen, Spanking,
"Uiteindelijk was daar de dag van de grote opening. Alles stond klaar drank, eten en natuurlijk de meiden. Veerle en Noa konden het goed met elkaar vinden en zij stonden dan ook beiden te popelen om mannen te verleiden. Stella en Melanie hadden er mi..."
24-07-21
9.1
Ons Bordeel - 4Door: Lady Von G
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bordeel, Chantage, Dwang, Fotoshoot, Hoer, Prostitutie, Trio,
"Een week voor de grote opening was alles af. De klussers maakten tevreden een rondje met Linde en Peter. Alles was perfect. Hun 3 meiden zaten in de ontvangstruimte bij de bar. Melanie in het midden met een superstrak wit jurkje, waarin haar rondinge..."
17-07-21
9.0
Ons Bordeel - 3Door: Lady Von G
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bordeel, Bubbelbad, Dwang, Gloryhole, Hoer, Ontvoerd, Prostitutie,
"De klussers waren druk bezig in het bordeel en alles ging snel. Ondertussen was Peter ook druk bezig met de kleinere klusjes. Ze waren nog niet eens begonnen en de relatie tussen hem en Linde was al gespannen sinds de streek die ze had uitgehaald met..."
10-07-21
8.8
Ons Bordeel - 2Door: Lady Von G
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bordeel, Chantage, Dwang, Hoer, Lesbienne, Prostitutie, Strapon, Vibrator,
"De klussers werkten hard door aan het bordeel en Linde werd er alleen maar gestrest van. Ze moest meisjes regelen, maar hoe Ze had alleen nog maar Veerle, waarmee ze het erg goed kon vinden. Steeds vaker had ze er ruzie over met Peter. Ove..."
04-07-21
8.9
Ons Bordeel - 1Door: Lady Von G
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bordeel, Chantage, Roodharig, School, Slavin,
"De telefoon ging en Peter en Linde hielden hun adem in. Peter nam op en luisterde aandachtig. 8 minuten duurde het gesprek waarin hij vooral luisterde. Toen legde hij op zonder iets te laten merken. Linde kon haar nieuwsgierigheid niet bedwingen. BR..."
27-06-21
9.1
Zussen Delen AllesDoor: Lady Von G
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Baas, Met Familie, Werk, Zussen,
"Britt was een leuke jonge meid, al was ze het daar zelf niet helemaal mee eens. Ze was mooi slank, met lange benen, maar haar borsten waren te klein. Haar oudere zus Tess stelde haar op haar gemak. Toen ze eenmaal de pil ging slikken, begonnen ha..."
05-12-20
9.3
Leugen Om Bestwil - 2Door: Lady Von G
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Boot, Broer, Vakantie, Zomer, Zus,
"Zo gingen ze 2 weken later naar de afgesproken jachthaven. Chelsea nam haar nieuwe bikini mee en had zich voorgenomen er maar het beste van te maken. Er stonden al een paar luxe auto s. Daar stonden Maarten en Rosa. Ze parkeerden en zagen daar net To..."
13-11-20
9.3
Leugen Om Bestwil - 1Door: Lady Von G
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Broer, Groepsex, Spelletje, Vakantie, Verzoek, Zus,
"Chelsea was een leuke jonge meid die sinds kort op kamers zat, maar ze leefde met een groot geheim. Iets dat vorig jaar in de zomer gebeurd was en waarvan ze besloten hadden dat niemand het ooit te weten hoefde te komen. Zelfs haar vriendje en de vri..."
11-11-20
8.7
Grote Mond In De TreinDoor: Lady Von G
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Lingerie, Lust, Meester, Meesteres, Pijpen, Slavin, Trein,
"Het was de laatste trein van de avond en het was al rustig. Erica en haar vriendin Amber zaten daar in de coupe tussen al hun tassen. Ze waren gezellig wezen shoppen. Schoenen, broeken, jurkjes, shirtjes, lingerie. Daarna hadden ze ook nog lekker geg..."
21-10-20
8.9
PornovakantieDoor: Lady Von G
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Fotoshoot, Porno, Strand, Vakantie,
"Marlies en Jill zaten samen in het vliegtuig op weg naar hun tropische vakantiebestemming. Dit was hun eerste vakantie zonder ouders. Wel voorzichtig doen h , schat had de moeder van Jill wel 100 keer gezegd voordat ze wegging op het vlie..."
22-08-20
8.7
Wens Van Sharon: BonusDoor: Lady Von G
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Rape, Ruig, Verkracht,
" Ik hoop dat jullie van de reeks genoten hebben. Daarom heb ik hier nog een toegift over hoe dit verzoekverhaal tot stand is gekomen. Geen zorgen hoor. Ook dit is een fantasie. Ik ben Linde en ik heb een bijzondere hobby Naast mijn st..."
13-08-20
8.5
Wens Van Sharon - 4Door: Lady Von G
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsex, Ruig, Wraak,
"Sharon vond het maar een vreemd verhaal van haar vriend Peter dat hij ineens weg moest, maar ze liet het erbij. Met zijn fiets was hij vertrokken en Sharon was alleen achtergebleven in hun appartement. De bel ging en Sharon keek via de inter..."
06-08-20
9.2
Wens Van Sharon - 3Door: Lady Von G
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Rape, Verkracht,
"Sharon was weer onverzadigbaar geil in de periode die volgde nadat Peter Tina tegen haar zin geneukt had. Hij vroeg zich af wanneer ze weer de perverse behoefte zou krijgen om een nieuw slachtoffer te maken. Wie van haar vriendinnen zou het dan zijn ..."
01-08-20
8.6
Wens Van Sharon - 2Door: Lady Von G
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Rape, Ruig, Tiener, Verkracht,
"Sharon bleef maar geil van de gedachte aan hoe Nikki aangepakt werd door Peter. Ze was zo trots op hem en wilde soms wel 2 keer per dag seks. Peter klaagde er niet over. Overmorgen komt Tina op bezoek zei Sharon 2 weken later. Tin..."
25-07-20
8.5
Wens Van Sharon - 1Door: Lady Von G
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Rape, Verkracht, Wraak, Zwembad,
" Deze verhalenreeks is een vervolg op Een echte man voor Anne , maar bevat meer extremiteiten zoals dwang. Alles wat in de reeks gebeurt is slechts een ondeugende, kinky fantasie. Peter had zich voorgenomen om alles wat er tussen hem ..."
16-07-20
9.1
Onvergetelijke VerjaardagDoor: Lady Von G
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Femdom, Fetisj, Piercing, Tattoo,
"Frans kwam uit een keurige familie. Achteraf zou hij het misschien een saaie familie noemen. Op 1 iemand na zijn tante Sandra. Ze was anders dan anderen en ondanks dat Frans al snel doorhad dat ze zich op familiefeestjes probeerde zich aan te passen..."
10-06-20
9.0
Werken In De SnackbarDoor: Lady Von G
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Baas, Pijpen, Snackbar, Vreemdgaan,
"Dit verhaal is gebaseerd op een verzoek van Renske. Ze wilde graag haar waargebeurde ervaring laten uitwerken. Geniet ervan lieve lezers Sinds kort werkte Renske in een snackbar. Ze was een mooie jonge meid. Daar was ze zichzelf ook bewust ..."
08-05-20
8.3
Meesteres MirajaDoor: Lady Von G
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Meesteres, School, Spanking, Tiener,
"Ik was 18 jaar en de meeste mensen dachten dat ik alles goed voor elkaar had. Ik kon goed leren, had mijn uiterlijk mee en groeide op in een mooi huis van rijke ouders. Toch had ook ik zo mijn probleempjes en mijn onzekerheden. Alles ging zo makkelij..."
02-05-20
9.2
Hoe René Renée Werd - 3Door: Lady Von G
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kantoor, Pijpen, Travestie,
" Daar ben je eindelijk zei Vanessa boos, toen Ren e bij de douches kwam. Je komt nog te laat op je werk . Terwijl Vanessa streng toekeek, waste Ren e zijn lichaam. Niet te lang met je borsten spelen zei ze streng. Ze borstelde zijn ha..."
13-04-20
9.2
Hoe René Renée Werd - 2Door: Lady Von G
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Transformatie, Travestie,
"Eigenlijk was het best relaxt zo in de zon en daarna werd er door alle dames gezamenlijk gekookt. Er was een grote doucheruimte, waarin ze allemaal samen gingen douchen. Dat vonden Ren e en Jennifer nog wel eng, maar ondertussen waren ze toc..."
07-04-20
9.1
Hoe René Renée Werd - 1Door: Lady Von G
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Travestie,
"Ren had zich nog nooit zo goed gevoeld. De actieve veertiger had sinds 3 maanden een relatie met een mooie vrouw. Vanessa heette ze. Ze was 38 en hij kwam al met haar in contact net nadat hij een Tinder profiel had aangemaakt. Natuurlijk wist Re..."
02-04-20
9.1
Demi, Een Naïef ModelletjeDoor: Lady Von G
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Douche, Fotoshoot, Model,
"Op vrijdag begon de ochtend altijd met gymles. Niet erg vond Peter, want hij hield wel van lekker sporten. Dat was dan altijd op een sportveld dicht bij de school. Er stonden meer fietsen dan anders en toen hij de kleedkamer binnenstapte waren hi..."
27-03-20
8.8
Een Echte Man Voor AnneDoor: Lady Von G
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Douche, Neuken, Orgasme, Squirten,
"Het was een saaie week geweest voor Peter. Zijn vriendin Sharon was de hele week weggeweest met haar vriendinnen. Lekker een weekje Barcelona. Zon, feest en shoppen. Ze had wat foto s gestuurd van haar en haar vriendinnen op het strand. Sharon zag er..."
12-03-20
9.0
Vriendinnenuitje 2020Door: Lady Von G
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Sauna, Vriendinnen, Vuistneuken,
"Na hun vakantie in Griekenland namen de vrouwen zich voor om meer te genieten van hun seksleven en meer open minded te zijn. Het lukte voor Elke slechts een beetje, want ze durfde haar man niets te vertellen over wat er allemaal gebeurd was. Isab..."
07-02-20
9.3
Vriendinnenuitje 2019Door: Lady Von G
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Milf, Naaktstrand, Vriendinnen,
"JP had het allemaal goed voor elkaar. Een aantal jaar geleden was hij naar een klein Grieks eiland verhuisd en werkte hij vanaf daar als freelancer. Daarnaast gaf hij surflessen aan toeristen in de zomer. Een knappe man die deed waar hij zin in had. ..."
29-01-20
9.0
Uitgaan Met FrederiqueDoor: Lady Von G
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Chantage, Park, Uitgaan,
"Na het laatste college kwam Peter weer terug in zijn studentenkamer. Het was er rommelig, maar Peter was niet anders gewend in studentenhuizen. Wat een teringzooi is het hier, klaagde hij bij zijn huisgenoot Luuk . Luuk dronk een blikje bier..."
17-01-20
8.9
Stage In L.a.Door: Lady Von G
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Milf,
"Rolf liep nu al een paar maanden stage in Los Angeles. Hij vond het geweldig, maar de Dollars vlogen sneller weg in de dure stad dan hij verwacht had. Er zat niets anders op dan een bijbaantje zoeken. Na zijn werkdag op zijn stage besloot hij een res..."
30-10-19
8.5
Bij Het MeerDoor: Lady Von G
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strand,
"Haar rugtas hing nog aan de punt van de vlag. Ilse was geslaagd voor het VWO. Dat betekende dat ze volgend jaar naar de universiteit mocht, maar eerst nog een enorm lange zomervakantie had. Gisteren had ze een examenfeest gevierd. Het was erg gez..."
14-10-19
8.1
Dochter Weer Thuis - 2Door: Lady Von G
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Dochter, Taboe, Vader,
"Even fantaseerde Robbert natuurlijk wel dat hij veel vaker seks zou hebben met zijn dochter, maar dat gebeurde niet. Ze waren soms wel samen thuis, maar het was toen zo impulsief gebeurd bij de wasmachine. Nu durfde geen van beiden nogmaals het initi..."
17-06-19
9.1
Dochter Weer Thuis - 1Door: Lady Von G
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurvrouw, Dochter, Taboe, Vader,
"Ongeduldig stond Robbert op Schiphol te wachten. Het vliegtuig met daarin zijn dochter Joyce was zojuist geland volgens de borden. Nog even en dan was ze er weer na 2 jaar. Natuurlijk hadden ze veel video contact gehad, toen ze in Australi woonde, m..."
13-06-19
9.1
Examenjaar - 2Door: Lady Von G
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Examen, Lerares, School, Vreemdgaan, Zwanger,
"In de weken daarna stuurde Rebekka regelmatig wat pikante foto s naar Bas. Ik mis je. xxx stuurde ze bij een foto waarbij hij een vibrator tussen haar benen zag. Wat vind je van mijn nieuwe broek stuurde ze een keertje tijdens de les toen ze..."
02-06-19
8.8
Examenjaar - 1Door: Lady Von G
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Examen, Lerares, Pijpen, School,
"Bas stond voor schooltijd buiten te hangen op het schoolplein. Hij was een lange en aantrekkelijke jongen die het plein goed overzag. Saaie vakken vandaag, vooral het beginnen met wiskunde. Heb jij Faye al gezien vandaag vroeg Tom die net naar..."
29-05-19
8.8
De NimfenordeDoor: Lady Von G
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Harry Potter,
"Dit verhaal speelt zich af op Zweinstein, heel wat jaren nadat Harry Potter daar op school zat. Eigenlijk begon het allemaal met een bericht in de Ochtendprofeet waarin de befaamde Hermelien Griffel haar beklag deed over haar oude school. De..."
05-04-19
8.9
HockeymeisjesDoor: Lady Von G
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bondage, Dwang, Hockey, Kleedkamer, Vastgebonden, Vernederen,
"Manouk maakte er geen geheim van dat zij het talent van de hockeyclub was. Zeker nadat ze op haar 18e verjaardag het mooiste cadeau kreeg wat ze zich kon wensen volgend seizoen zou ze spelen in het eerste team. Haar vriendje Lars was natuur..."
29-03-19
8.6