62.659 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Startpagina > Zoeken
Je zocht naar "Nina" in de naam van de schrijver/schrijfster van het verhaal. Houd er rekening mee dat een auteursnaam niet uniek is en dat niet alle getoonde verhalen van een en dezelfde persoon hoeven te zijn.
Geil Van HormonenDoor: Nina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbienne, Zwanger,
"Het was een paar jaar geleden toen ik zwanger was van mijn eerste kind. Ik was 32 jaar en was 3,5 maand zwanger. Al 5 jaar getrouwd en dacht nooit aan een ander. Tot ik een mooie meid op tv zag en opeens dacht hoe het was om met haar te zoenen. Ik be..."
30-03-24
8.8
Vlindertje Gespietst - 3Door: Nina7
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bikini, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Massage, Milf, Neuken, Orgasme, Pijpen, Sperma, Trio,
"Na deze woorden bewoog hij naar voren en zette zijn mond meteen op de openstaande vagina van mijn echtgenote. Aan Joan s reacties te zien, wist hij meteen de gevoelige plekjes te vinden want met hoge gilletjes laat Joan merken dat ze het heel lekker ..."
24-02-24
9.4
Vlindertje Gespietst - 2Door: Nina7
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Bikini, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Massage, Milf, Neuken, Pijpen, Sperma,
"Joan vertelt wat haar is overkomen tijdens de werkweek in Parijs, waar zij als docente Frans de eindverantwoordelijkheid had. De avond ervoor dronken we met elkaar een glas wijn, misschien wel meer. Die vijf jongeren ze zaten in HAVO 4 ded..."
23-02-24
9.1
Vlindertje GespietstDoor: Nina7
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bikini, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Massage, Milf, Neuken, Pijpen, Satisfyer, Sperma,
"Enerzijds hadden we voor overeenkomsten, anderzijds waren we best wel verschillend. Gelukkig accepteerden we dat van elkaar en onze liefde voor elkaar was erg diep. Toch zou deze op een onverwachte wijze getest worden We, Joan 40 jr. en..."
22-02-24
9.2
Echtgenote Geneukt Door Familie! - 3Door: Nina7
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bare, Beffen, Cowgirl, Cuckold, Cuckolding, Doggystyle, Exhibitionisme, Gluren, Neuken, Orgasme, Pijpen, Sperma, Trio,
"Mark twijfelt of dit nu de bedoeling was, maar hij is zo opgewonden en hij geniet zo van zijn geile vrouwtje dat hij de neiging heeft om zich af te trekken. Alleen weet hij dat hij dan meteen klaarkomt en dat wil hij nog uitstellen. Esmee ka..."
10-01-24
9.2
Echtgenote Geneukt Door Familie! - 2Door: Nina7
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Broer, Condoom, Cuckold, Cuckolding, Dikke Tieten, Gluren, Grote Borsten, Pijpen, Schaamlippen, Schoonzus, Vreemdgaan, Zus, Zussen, Zwager, Zwembad,
"Het was die middag erg gezellig met de familie, Esmee miste Mark niet en vermaakte zich met de neefjes en nichtjes en met haar broers , schoonzussen en zus. Verhalen uit de oude doos kwamen te voorschijn en er werd smakelijk gelachen. Esmee voelde zi..."
08-01-24
9.3
Echtgenote Geneukt Door Familie! - 1Door: Nina7
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Billen, Broers, Dikke Tieten, Doggystyle, Gluren, Grote Borsten, Kaal, Kut, Kutje, Lesbienne, Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Scheren, Schoonzus, Zus, Zussen, Zwager,
"Daar had ik echt geen zin in Mijn schoonouders waren 45 jaar getrouwd en het leek hen leuk om met hun vier kinderen met aanhang en kleinkinderen een midweek naar een vakantiepark te gaan. Wat een vreselijk beroerd voorstel, maar ik kon g..."
07-01-24
9.0
Oma Bepaalt! - 3Door: Nina7
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Doggystyle, Gluren, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Oma, Sperma, Trio, Voyeurisme, Vreemdgaan,
"Nadat ik mijn echtgenote geneukt zag worden ging ik verward naar mijn werk. Dezelfde avond moest ik weer naar huis, de werkdag was voorbij. De hele dag kwam ik niet echt tot werken, telkens zag ik weer mijn superpreutse, adellijke echtgenote die in k..."
30-12-23
9.3
Oma Bepaalt! - 2Door: Nina7
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Bejaarden, Betrapt, Cuckold, Cuckolding, Dochter, Doggystyle, Gluren, Hangtieten, Kut, Kutje, Marokkaans, Milf, Moeder, Oma, Ouderen, Pijpen, Sperma, Trio, Vreemdgaan, Werk,
"Terwijl mijn naakte schoonmoeder samen met de eveneens naakte Marokkaanse verpleegkundige Soufian toekijken, draait Beth langzaam op haar rug. Ze ligt op het bed van haar bejaarde moeder en ze kijkt vertwijfeld rond, ze houdt haar benen gesloten en h..."
20-10-23
9.2
Oma Bepaalt! - 1Door: Nina7
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bejaarden, Cuckold, Cuckolding, Gluren, Kut, Kutje, Marokkaans, Masturbatie, Masturberen, Milf, Neuken, Orgasme, Ouderen, Sperma, Trio,
"Poeh, wat was ik opgelucht, blij en gelukkig toen ik trouwde met Elisabeth. Een vrouw boven mijn verwachting, dacht ik toen. Omdat ik een echte nerd was, kreeg ik nooit aandacht van meisjes en meisjes zaten duidelijk NIET op mijn aandacht te wachten ..."
18-10-23
9.0
Dochters' Vriendje Neukt Mijn Vrouw - 2Door: Nina7
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Gluren, Milf, Neuken, Sperma, Strand, Tattoo, Vreemdgaan,
"Ik ben met mijn echtgenote op vakantie in Zeeland en mijn vrouw laat zich neuken door het vriendje van onze dochter. We zitten op het strand. Ik vertelde nog erg vermoeid te zijn, dus ik ging weer slapen. Ik slaap in een strandstoe..."
18-09-23
9.0
Dochters' Vriendje Neukt Mijn Vrouw - 1Door: Nina7
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dikke Billen, Dikke Tieten, Dominantie, Gluren, Grote Borsten, Masturbatie, Masturberen, Milf, Moeder, Neuken, Sperma, Vreemdgaan,
"Midden in de nacht hoor ik mijn 52 jarige echtgenote zachtjes ons bed verlaten. Ik blijf doen alsof ik slaap. Ik hoor haar zacht sluipend uit onze stacaravan stappen, direct gevolgd door de 24 jarige vriend van onze dochter. Nee toch, ze gaat zichzel..."
12-09-23
8.9
Mijn Vrouw Geneukt Door Afrikaanse Kerkleider - 4Door: Nina7
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bbc, Cuckold, Cuckolding, Dikke Tieten, Dominee, Grote Borsten, Pijpen, Preuts, Sperma, Trio,
"De Afrikaanse kerkleider John is terug naar huis. Hij heeft ons heilige, brave huwelijk seksueel doen exploderen. Na John s vertrek hebben we nog een korte tijd veel seks gehad. Een dag na zijn vertrek kwam ik thuis van een vergadering en za..."
08-08-23
9.1
Mijn Vrouw Genuekt Door Afrikaanse Kerkleider - 3Door: Nina7
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bbc, Dikke Tieten, Dildo, Doggystyle, Dominee, Grote Borsten, Neuken, Pijpen, Preuts, Sperma,
"We hebben een kerkleider uit Afrika als log en al snel komt er een geile atmosfeer in huis, die mijn preutse, brave echtgenote diep lijkt te raken De Afrikaanse kerkleider John heeft gevraagd of mijn preutse vrouw bereid is om elke keer als..."
07-08-23
9.2
Mijn Vrouw Geneukt Door Afrikaanse Kerkleider - 2Door: Nina7
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bbc, Cuckold, Cuckolding, Dominee, Pijpen, Preuts, Sperma,
"We hebben een kerkleider uit Afrika als log en al snel komt er een geile atmosfeer in huis, die mijn preutse, brave echtgenote diep lijkt te raken Ik was half wakker toen ik John om 07.00 uur naar de badkamer hoorde gaan. Tegelijkertijd hoo..."
06-08-23
9.1
Mijn Vrouw Geneukt Door Afrikaanse Kerkleider - 1Door: Nina7
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bbc, Cuckold, Cuckolding, Dominee, Preuts,
"De gesprekken in dit grotendeels waargebeurde verhaal zijn veelal Engelstalig, maar voor het gemak is alles in het Nederlands opgeschreven. We vonden het behoorlijk spannend. Niet eerder zouden we een volledig onbekende man in huis te logere..."
06-08-23
8.7
Onverwachte Troostseks - 7Door: Nina7
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Kleine Borsten, Kleine Tieten, Kut, Kutje, Tiener, Vreemdgaan,
" Excuses aan mijn lezers lezeressen, door drukke werkzaamheden kon ik deze serie nu pas vervolgen .. Het is toch wat, na het overlijden van mijn geliefde echtgenote heb ik nu met meerdere vrouwen geneukt en ik krijg alleen maar meer be..."
06-08-23
9.0
Onverwachte Troostseks - 6Door: Nina7
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Dochter, Doggystyle, Grote Borsten, Masturbatie, Masturberen, Milf, Moeder, Neuken, Tiener,
"Kortgeleden is mijn geliefde echtgenote overleden en toen ik verteld had dat ik veel kleine intieme aspecten, zoals lepeltje lepeltje in slaap vallen, mis, krijg ik van meerdere kanten troost aangeboden en willen vrouwen bij me slapen. Zo ook mijn ou..."
06-05-23
9.2
Onverwachte Troostseks - 5Door: Nina7
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Neuken, Orgasme, Sperma, Strippen, Volle Vrouwen,
"Kortgeleden is mijn geliefde echtgenote overleden en toen ik verteld had dat ik veel kleine intieme aspecten, zoals lepeltje lepeltje in slaap vallen, mis, krijg ik van meerdere kanten troost aangeboden en willen vrouwen bij me slapen. Erg lief, maar..."
30-04-23
9.1
Onverwachte Troostseks - 4Door: Nina7
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bejaarden, Doggystyle, Gluren, Lesbienne, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Ouderen, Sperma, Trio, Vingeren,
"Korte tijd geleden is mijn geliefde echtgenote overleden en ik heb in het openbaar verteld dat ik haar heel erg mis, zo ook het samen in slaap vallen, lepeltje lepeltje. En dat had ik misschien niet moeten doen, want ik neuk nu niet alleen meer dan o..."
28-04-23
9.2
Onverwachte Troostseks - 3Door: Nina7
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bejaarden, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Ouderen, Tiener,
"Recent is mijn geliefde echtgenote overleden. Ik, Leonard, 50 jaar, heb op mijn verjaardag publiekelijk verteld aan al mijn vrienden en bekenden dat ik haar erg mis, met name in de kleine dingen, zoals lepeltje lepeltje in slaap vallen. Enkele dames ..."
25-04-23
8.9
Onverwachte Troostseks - 2Door: Nina7
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bejaarden, Dikke Tieten, Doggystyle, Grote Borsten, Lesbienne, Masturbatie, Masturberen, Moslima, Ouderen, Pijpen, Trio,
"Na het overlijden van mijn echtgenote heb ik op mijn verjaardagsfeest verteld dat ik het lepeltje lepeltje in slaap vallen zo mis. Dit blijkt aanleiding te zijn voor meerdere vrouwen om zichzelf tot plaatsvervangster te bestempelen .. Enkele..."
17-04-23
8.9
Onverwachte Troostseks - 1Door: Nina7
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bejaarden, Gluren, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Ouderen, Pijpen, Sperma, Zus,
"Meer tevreden met mijn leven kon ik niet zijn. Ik, Leonard, ben 50 jaar, goed gebouwd 1.91 cm en slank 79 kg. , fysiotherapeut en ik ben sportief. Ik ben niet echt knap, maar de meeste vrouwen vinden me best wel aantrekkelijk, ook door mijn sociale..."
16-04-23
8.8
Ontwikkelingswerk In Afrika - 2: SlotDoor: Nina7
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Afrika, Bbc, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Gluren, Hangtieten, Roodharig, Sperma,
"Mijn geliefde Lynn en ik zijn op zoek gegaan naar een onontdekte stam in Midden Afrika. We hebben de stam dankzij John, een verbannen stamlid, gevonden en het welkom van deze stam is doordrenkt met seks. Tot mijn verbijstering moeten we diverse seksu..."
01-01-23
8.4
Ontwikkelingswerk In Afrika - 1Door: Nina7
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Afrika, Bbc, Exhibitionisme, Gluren, Neuken, Sperma,
"Terwijl ik haar knietjes beet pakte, bewoog ik ze met mijn handen uiteen. Daar verscheen haar vochtige kutje. Haar binnenste schaamlippen plakten aan elkaar vast door haar geile sap, maar toen ik haar benen spreidde, lieten de schaamlipjes los en ope..."
29-12-22
9.0
Geile Hypnosebehandeling - 5Door: Nina7
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Volgende dag, vijfde sessie Ger lag in bed met Duna en ze was net op zijn hand klaargekomen. Ger wilde verder, maar Duna wilde dat niet. Ze wilde zich geven aan de man met wie ze samen zou blijven en gezien het vele geneuk met alle vrouwen, ..."
17-08-22
9.2
Geile Hypnosebehandeling - 4Door: Nina7
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Vijf dagen later, vierde consult Ger begroet besmuikt zijn therapeute. Hij vraagt Bep of ze het niet vervelend vindt om al die erotische herinneringen aan te moeten horen. Bep kucht iets te hard, bloost en fluistert dat ze wel iets gewend is..."
16-08-22
9.2
Geile Hypnosebehandeling - 3Door: Nina7
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Twee dagen later, derde consult. Ger vertelde Bep dat hij erg moest nadenken over wat hij allemaal mee moet maken in zijn hypnose. Bep keek wel h l erg ge nteresseerd en vroeg door wat het met hem doet. Ger vertelt enigszins beschaamd dat h..."
15-08-22
9.3
Geile Hypnosebehandeling - 2Door: Nina7
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Neuken, Zus,
"De volgende week, 2e consult Ger bespreekt met Bep hoe het hem de afgelopen week vergaan is. Ger spreekt zijn verbazing uit wat hij voor zich zag, dat hij seks had met zijn moeder in 1284, maar dat hij de afgelopen week elke nacht nachtmerri..."
14-08-22
9.0
Geile Hypnosebehandeling - 1Door: Nina7
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hypnose, Moeder, Neuken,
"Wederom werd Ger zwetend en gestrest wakker na de zoveelste nachtmerrie. Sinds zijn 17e jaar kwamen die nachtmerries wekelijks terug, nu al 4 jaar lang. Hierdoor kreeg hij steeds meer problemen met zijn studie aan de Universiteit van Maastricht. Per ..."
13-08-22
8.6
TandartsnarcoseDoor: Nina7
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Marokkaans, Milf, Neuken, Pijpen, Trio, tandarts,
"Zo n 15 jaar geleden ben ik, Ayliah, vanaf het platteland van Marokko in Nederland komen wonen. Ik was toen 18 jaar en werd uitgehuwelijkt. In de zomer ervoor had ik hem even mogen ontmoeten, zodat het niet erg vreemd was om hem te huwen. Natuurlijk ..."
12-08-22
9.0
Mijn Twerkende Milf - 3Door: Nina7
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Hangtieten, Masturbatie, Masturberen, Milf, Neuken, Pijpen,
"Na een onrustige en te korte nacht word ik, Jelle 55 jr., wat brak wakker. Ik hoor Jans, mijn 48 jairgie echtgenote nog in diepe rust slapen. Ik kan niet anders dan vertrekken of het bespreekbaar maken, want ik vind dat alles te ver gaat. Ze had de a..."
11-08-22
8.7
Mijn Twerkende Milf - 2Door: Nina7
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Doggystyle, Gluren, Hangtieten, Milf, Neuken, Sperma, Vingeren, Voyeurisme,
"Ik kon niet slapen. Telkens weer zag ik Jelle, 55 jr. mijn geliefde echtgenote Jans 48 jr. voor me, die zich ordinair geil toonde aan een grote groep jongeren, zich liet uitkleden op de dansvloer, zich liet betasten en neuken door en voor vreemde..."
07-08-22
8.4
Mijn Twerkende Milf - 1Door: Nina7
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Gluren, Grote Borsten, Milf, Neuken, Vingeren,
"Tja, vroeger, dat waren nog eens tijden. Mijn geliefde Jans 48 en ik Jelle, 55 jaar waren behoorlijke feestbeesten toen we jong waren. Toen we elkaar leerden kennen, Jans was 17 jaar, gingen we al snel wekelijks uit en feestten en dansten tot we ..."
06-08-22
8.5
Gloryhole Geeft VertrouwenDoor: Nina7
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Doggystyle, Gloryhole, Milf, Neuken, Pijpen, Slet, Sletje,
"Het zou een spannende week worden. Mijn naam is Joep, 55 jaar en ben de belangrijkste accountmanager binnen ons bedrijf om projecten binnen te halen. Ik ben zeer ervaren en dat heeft voordelen. Toch merk ik dat ik ook ouder word in het zaken doen. Me..."
20-01-22
9.1
Liefde, Sterker Dan Alcohol!Door: Nina7
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Groepsex, Neuken, Pijpen,
"Op de middelbare school hadden we een leuke vriendengroep. Een van de kameraden was Peter Jan Junior, we noemden hem PJ. PJ had het goed voor elkaar. Zijn vader was CEO van een internationaal familiebedrijf en hij zou hem gaan opvolgen. Hierdoor was ..."
06-01-22
8.8
Oma 'doen', Met Onverwachte Hulp - 2Door: Nina7
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Doggystyle, Likken, Neuken, Oma, Pijpen, Sandwich, Trio, Vingeren, Voyeurisme,
"Geheel onverwacht had ik op haar verzoek mijn 86 jarige oma van achteren geneukt en ben ik door oma feitelijk ontmaagd. Verpleegkundige Betsy was zeer bereidwillig om ons daarbij te helpen en de zuster liet duidelijk merken in meer ge nteresseerd te ..."
06-01-22
9.2
Oma 'doen', Met Onverwachte Hulp - 1Door: Nina7
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Doggystyle, Oma, Trio, Verpleegster,
"Verbijsterd keek ik even voor me uit. Mijn oma vroeg me of ik haar wilde doen In mijn 20 jarige leven heb ik nog nooit zo n shocking vraag gekregen Ondanks dat, begon mijn pik te bewegen en te groeien. Hij had er in ieder geval wel zin in Ik was..."
02-01-22
9.0
Mijn Geilste DroomDoor: Nina7
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Bbc, Droom, Masturbatie, Masturberen, Zus,
"Eigenlijk onthoud ik bijna nooit hetgeen ik gedroomd heb, maar ik weet wel dat er altijd onverwachte personen in voorkomen en dat het vaak een beetje raar verloopt in mijn dromen. Maar deze keer had ik een droom die ik niet snel zal vergeten, zo geil..."
19-12-20
7.8
Oma Vertelt Geile Verhaaltjes - 3Door: Nina7
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hangtieten, Klaarkomen, Moeder, Neuken, Oma, Orgasme,
"Nadat ik onverwacht mijn geile oma heb geneukt kom ik thuis waar mijn moeder me opwacht. Zonder iets te zeggen wil ze dat ik haar neem en dat doe ik dan ook. Ik neuk haar op het aanrecht en na het neuken til ik haar op, mijn pik nog in haar, en neem..."
22-09-20
9.1
Domineesvrouw Ontdekt Lust - 4Door: Nina7
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Bbc, Hangtieten, Lust, Milf, Neuken, Voyeurisme,
"Domineesvrouw ontdekt lust 4 Het werd steeds lastiger om in het oude strakke stramien te leven. Aan de buitenkant waren we even braaf en netjes als voor de vakantie in Jamaica, maar thuis en in de slaapkamer was Tirza bijna niet te houde..."
22-09-20
9.0
Domineesvrouw Ontdekt Lust - 3Door: Nina7
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bbc, Lust, Neuken, Pijpen, Vakantie,
"Tirza is nogal losgeslagen geraakt tijdens onze vakantie in Jamaica. Ik genoot er ook goed van Alleen, na onze laatste neukbeurt gaf ze aan ook heel graag weer te willen neuken met Mike, de Jamaicaanse resortmedewerker met zijn grote en dikke pik. I..."
08-09-20
8.9
Wie Heeft Mij Geneukt?Door: Nina7
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Blinddoek, Groot Geschapen, Grote Lul, Milf, Neuken, Vreemdgaan,
"Ken je dat gevoel Dat gevoel dat de jaren voorbij trekken zonder dat je daar bij stilstaat Dat gevoel heb ik het laatste anderhalf jaar echt wel Ik ben Thea, ik ben 48 jaar en gelukkig getrouwd met Leo 55 jaar . Leo is mijn grote liefde, hij is d..."
07-09-20
8.8
Oma Vertelt Geile Verhaaltjes - 2Door: Nina7
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Hangtieten, Klaarkomen, Moeder, Neuken, Oma, Orgasme,
"Vanwege mijn studie woonde ik min of meer in bij mijn opa en oma in Oost Groningen. Mijn lieve, ronde oma van 75 jaar bleek een supergeile studietijd gehad te hebben en ze bleek nog steeds een hoog libido te hebben. Ze heeft me gepijpt en ik mocht ha..."
06-09-20
8.5
Oma Vertelt Geile Verhaaltjes - 1Door: Nina7
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Hangtieten, Klaarkomen, Neuken, Oma, Orgasme, Pijpen,
"Zo langzamerhand krabbel ik, Brabantse Jan van 21 jaar, weer een beetje op uit een dalletje. Ik studeer nu ruim 2 jaar in Groningen en ik moest daar erg wennen. Helemaal nu mijn vriendin na twee en een half jaar onze relatie heeft be indigd. Ik snapt..."
23-08-20
9.2
Domineesvrouw Ontdekt Lust - 2Door: Nina7
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bbc, Dominee, Lust, Neuken, Pijpen, Vakantie,
"Tirza en ik konden steeds beter onze remmingen overwinnen. Overdag had Tirza zich aan Mike, de resortmedewerker, naakt getoond, ze had hem gepijpt, ze was door hem gebeft en ze hadden geneukt. Dit had ze nog nooit met een andere man gedaan dan met en..."
20-08-20
8.8
Domineesvrouw Ontdekt Lust - 1Door: Nina7
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bbc, Dominee, Lust, Neuken, Pijpen, Vakantie,
"Achteraf heb ik niet kunnen beseffen hoe zwaar het juk van de strenge regels in ons leven waren en hoe heftig daar onze reactie op was, toen we voor het eerst de vrijheid ervoeren. Tirza 46 jr. en ik, Tom 50 jr. zijn opgegroeid in de Gereformeerd..."
19-08-20
9.0
Gehandicaptenseks - 3Door: Nina7
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf, Neuken, Voyeurisme,
"Mijn preutse en keurige echtgenote Gr heeft alles over voor haar gehandicapte medemens en daarin gaat ze veel te ver Ze heeft net, terwijl ze denkt anoniem te zijn, uitgebreid haar seksleven besproken voor meer dan een half miljoen kijkers waaron..."
31-07-20
8.8
Gehandicaptenseks - 2Door: Nina7
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Neuken, Voyeurisme,
"Mijn preutse echtgenote moest invallen bij filmopnames over seks met, bij en voor gehandicapten. Er zijn een half miljoen geregistreerde kijkers en ik kijk thuis, als echtgenoot, overstuur toe. Gr zet mij negatief neer en omdat ze denkt volledig onh..."
28-07-20
8.3
Gehandicaptenseks - 1Door: Nina7
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Aftrekken, Masturbatie, Masturberen, Voyeurisme,
"Let op een deel is waargebeurd en een deel niet. Ik heb enorm veel respect voor onze gehandicapte medemens ik heb zelf in mijn verleden veel met deze doelgroep te maken gehad en ik ben dol op ze en het personeel, die vaak onder zeer zware omstand..."
28-07-20
8.5
Een Onfatsoenlijke VraagDoor: Nina7
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Likken, Pijpen, Sperma,
"Eind van de ochtend. Ik ben op weg naar Robert jan, een van mijn beste vrienden. Hij heeft een hele grote tuin en ik kwam een middagje helpen met snoeien. We zijn beiden 48 jaar en kennen elkaar van een gezamenlijke HBO opleiding. We kunnen altijd er..."
16-04-20
8.8
Eindelijk Werd Ik Geneuk! - 2Door: Nina7
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Pijpen,
"Zo, eindelijk ben ik geneukt en dan ook nog door mijn zwager terwijl mijn oudere zus, zijn echtgenote, een meter verderop lag te slapen. Ik heb toen ook nog de dikke kut van mijn zus zodanig behandeld dat ze klaar gekomen is. Ik was trots op mijn pre..."
13-04-20
9.3
Neuken Op Het Strand - 2Door: Nina7
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Neuken, Pijpen, Sperma, Vakantie, Voyeurisme,
"Jette, 32 jaar, mijn geliefde, heeft onder mijn ogen een hele dikke, stijve penis in haar kutje voelen klaarkomen. Zelf was ze ook intens klaargekomen en ze was daardoor nog geiler en vrijer geworden. Zelf was ik, Patrick, 38 jaar, bescheiden geschap..."
13-04-20
8.7
Eindelijk Werd Ik Geneukt! - 1Door: Nina7
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Broer, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Pijpen, Zus, Zwager,
"Zag ik het goed In zijn zwembroek lijkt zijn pik best wel groot. Mijn broer is bijna 18 jaar en nu pas kan ik zijn pik goed bekijken. We hebben met water gegooid in de tuin, omdat het zo warm is en door al die nattigheid tekent zijn slappe lul goed ..."
08-04-20
9.0
Neuken Op Het Strand - 1Door: Nina7
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Neuken, Pijpen, Sperma, Vakantie,
"Langzaam kwam de naakte, onverzorgde man dichterbij. Hij leek 60 . Hij was vrij mager, had vet plakkerig haar, een smoezelige bril waar hij niet goed doorheen leek te kunnen kijken, gele vingers van het shagroken en een ranzige glimlach op zijn gezic..."
02-04-20
8.8
Als Magneten...Door: Nina7
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Pijpen,
"Een behoorlijk burgerlijk leventje leidde ik wel. Bert is mijn naam, ben 51 jaar en ben al 24 jaar samen met Mieke, 45 jaar. We hebben beide een burgerlijke baan, we gaan burgerlijk ongeveer tweemaal per maand naar bed om te seksen en verder gaat t ..."
01-04-20
8.2
Klein Maar Fijn - 2Door: Nina7
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Ontmaagd, Ontmaagding, Tante, Zoon,
"Mama schuift wat dichterbij. Ze streelt intenser mijn verslappende pik, die zich toch weer begint op te richten. Mama meldt dat ze nog 1 ander standje wilt uitproberen. Ongelooflijk toch Ik baalde zo ontzettend dat ik een kleine pik heb 3 ..."
13-06-19
8.9
Filmpje Voor Mij? - 2Door: Nina7
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"De eerste dagen nadat iedereen had gezien hoe mijn nette echtgenote masturberend met een donkere kunstpenis was klaargekomen, begon ik iets meer te ontspannen. Ineke liet diverse malen berichtjes achter dat ze zich ontzettend schaamde en daardoor nie..."
07-06-19
8.6
Klein Maar Fijn - 1Door: Nina7
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Moeder, Ontmaagd, Ontmaagding, Tante, Zoon,
"Eigenlijk had ik geen enkele reden tot klagen. Ik was 17 jaar, het ging goed op school HAVO 5 , ik had veel goede vrienden, ik was een goed uitziende, sportieve jongeman en ik had een schat van een moeder. Ja, mijn vader was snel na mijn geboorte ve..."
06-06-19
8.3
Filmpje Voor Mij? - 1Door: Nina7
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Tijdens mijn studie Theologie leerde ik, Peter 37 jaar, mijn huidige echtgenote, Ineke 38 jaar, kennen. We wilden allebei dominee worden en behalve dat konden we t erg goed vinden op allerlei vlakken. We trouwden nog tijdens onze studie en zoals het ..."
31-05-19
8.9
Katholieke Plattelandsvrouwen Op Vakantie - 2Door: Nina7
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
"Daar lag ik dan, zojuist intens klaargekomen, met een drijfnatte pik die langzaam begon te verslappen. Naast mij lag Nel, die voor t eerst echt heftig geneukt was door mij en op rond het bed stonden of zaten vier super opgewonden en megageile vrouw..."
04-05-19
9.0
Katholieke Plattelandsvrouwen Op Vakantie - 1Door: Nina7
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
"Zachtjes sluit ik achter me de deur van het appartement. Ik ben binnen en zie dat het er vrij schemerig donker is. Gelukkig weet ik de weg, want de slaapkamer staat open en is wel goed verlicht. Het is er helemaal stil. Terwijl ik zachtjes en rustig ..."
24-04-19
8.6
GeadopteerdDoor: Nina
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Aftrekken, Pijpen,
"Ik was geadopteerd uit indonesie op mijn 5de en had een leuke jeugd met mijn adoptieouders en mijn 3 jaar oudere broer. Het voelde altijd aan of mijn adoptieouders mijn echte ouders waren. Ik werd 15 en had mijn echte ouders ontmoet in Indonesie. Het..."
28-03-19
7.3
Spannend In AmsterdamDoor: Brian En Nina
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amsterdam,
" Hallo allemaal, wij zijn Brian en Nina en sinds enkele weken zijn wij begonnen met het vertellen van onze ervaringen. Dit begon allemaal in de stad met wat spannende opdrachten. Hierna volgden onze vakantie ervaringen. Omdat hierna weinig meer sge..."
29-01-19
8.0
Opdrachten Op Vakantie - 2Door: Brian En Nina
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Jurk, Opdracht, Tiener, Vakantie,
" Na onze ervaringen op het strand en in het stadje hebben we vrij rustig de vakantie afgemaakt. De onze laatste opdrachten die noemenswaardig zijn, zijn mijn opdracht voor Nina in Kos stad. Onze andere ervaringen staan ook online en je ku..."
12-01-19
8.2
Opdrachten Op Vakantie - 1Door: Brian En Nina
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Opdracht, Strand, Tiener, Vakantie,
" Bedankt voor jullie positieve reacties op ons vorige verhaal. Wij hebben er ook van genoten. Na onze ervaringen in de trein en de stad uit ons eerste verhaal, hebben we veel over onze fantasie n gepraat. Eigenlijk bleek daaruit dat Nina ..."
12-01-19
8.5
Spannende Opdrachten Voor VriendinDoor: Brian En Nina
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Opdracht,
" Hoi, ik ben Brian en ik schrijf sinds kort mijn waargebeurde verhalen met Nina op. We hebben erg genoten van onze ervaringen. Laat me weten wat je van dit eerste verhaal vindt Het is een vrijdagmiddag in Juni, eind Juni. De zomervaka..."
30-12-18
8.8
Een Goed GesprekDoor: Janina
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar, School,
"Het is maandag middag als ik na de les naar het kantoor van mijn mentor loop. Het is laat en heel veel zin heb ik al niet meer maar we hebben een afspraak. Eentje die we al een paar keen hebben moeten verplaatsen omdat het niet uitkwam. Ik heb niet v..."
24-11-18
8.9
Helpen... Maar Dan Iets Anders!Door: Nina
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Lesbienne, Oma,
"Een vriendin van mij had werk als thuishulp. Bij oudere mensen schoonmaken thuis. Het leek me wel een leuk bijbaantje naast mijn studie. Ik studeerde op de Pabo en was 20 en was eigenlijk vrij gelukkig met mijn vriendje. En ik had op bepaalde dagen v..."
25-08-18
7.2
Belofte Maakt Schuld - 4Door: Nina7
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ja, na het uitgebreide neuken met moeder Mabel en dochter Gerlinde zou ik weer teruggaan naar mijn huis in Brabant, maar moeder en dochter vonden het een VEEL beter idee dat ik in de buurt zou blijven slapen niet bij hen thuis omdat echtgenoot Harm ..."
17-08-18
9.3
Belofte Maakt Schuld - 3Door: Nina7
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Langzaam zak ik neer op een keukenstoel, terwijl ik toekijk hoe de geheel aangeklede dochter Gerlinde mijn sperma aflikt van de buik en borsten van haar geheel naakte moeder Mabel. Mabel is de vrouw die ik zojuist geneukt had. Mijn penis wilde net zi..."
14-08-18
9.2
Belofte Maakt Schuld - 2Door: Nina7
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mabel keek me geschokt aan toen ik vertelde dat ik een belofte wilde waarmaken en haar dus kwam neuken. Ze stotterde, kleurde rood, maar meteen werd ze woedend Dus meneer wilde me vroeger nooit neuken, en nu, honderd jaar later komt meneer zomaa..."
12-08-18
9.2
Belofte Maakt Schuld - 1Door: Nina7
Reacties: 0
Lengte: Lang
"35 jaar geleden Ik wa15 jaar toen ik mijn eerste echte verkering relatie kreeg. Ik, Bas, zat op t VWO en ik leerde via vrienden een bijzonder aantrekkelijk meisje kennen, Mabel. Ze was een jaar ouder en zat ook een klas hoger op t VWO. Mabe..."
11-08-18
8.5
Vriendschap Boven Alles - 2Door: Nina7
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Hoe slecht kan een echtgenoot zijn Ik twijfelde gedurende de week nadat ik John het filmpje had opgestuurd. Ik had mijn vrouw laten masturberen en ik had haar intens geneukt, terwijl we een soort rollenspel deden. Tijdens dit rollenspel had ze me J..."
07-08-18
8.9
Stage KineDoor: Nina
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar,
"Hoi, ik ben Nina, 22 jaar en loop stage als kinesiste in onze stad in een vrij grote praktijk. Doorheen de dagen zie ik heel wat passeren, oude oma s, jonge kinderen, gebroken ellebogen en stroeve enkels... De baas van de praktijk vertelde me dat he..."
20-06-18
8.0
Mijn Refovrouw Wordt Hitsig! - 4Door: Nina7
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Gereformeerd,
"Mijn refovrouwtje Sara was stevig geneukt door de Surinaamse medewerker van de sexshop, terwijl zeker 15 mannen van alle leeftijden geboeid toekeken. Na deze geile neukbeurt nam Sara haar vriendin, de domineesvrouw Tanja, aan de hand mee, omdat Sar..."
28-05-18
8.9
Mijn Refovrouw Wordt Hitsig! - 3Door: Nina7
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Gereformeerd,
"Nu zullen we t gaan beleven... Mijn maag kromp ineen, want onaangekondigd een dominee in zwart pak voor de deur beloofde niet veel goeds... Mijn refovrouw Sara was jaren ongevoelig voor seks, maar na het voorlezen van pornoverhalen en het be..."
26-05-18
9.0
Vriendschap Boven Alles - 1Door: Nina7
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mijn vrouw Bets doet snel haar jurk, BH en slipje uit. Meteen gaat ze weer op de bank liggen, geheel naakt met haar benen strak tegen elkaar. We zijn al lang bij elkaar, maar toch vind ik, Mart, haar nog steeds enorm aantrekkelijk en sexy. Eigenlijk ..."
21-05-18
8.5
Mijn Refovrouw Wordt Hitsig! - 2Door: Nina7
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Gereformeerd,
"Wat een ommekeer had mijn refovrouwtje doorgemaakt. Ze was bijna anti seks, werd bijna niet nat en nu, na een periode van het voorlezen van pornoverhaaltjes en het bekijken van pornofilmpjes leek ze maar geen genoeg te krijgen van seks Ik klaagde na..."
02-05-18
8.8
Ben Het Zo Zat! - 2Door: Nina7
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Daar lag ik, Fred, op het hotelbed likkend aan de heerlijke poes van Ellen, de partner van Theo. Ellen proefde heerlijk, lekkerder dan mijn echtgenote Sanne. De schaamlippen van Ellen voelden zacht en vol. Tjees, wat een supergeil kutje Ellen begon ..."
02-05-18
8.3
Duitse CampingDoor: Nina7
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Camping, Sperma, Trio, Vakantie, Vreemdgaan,
"Ja, ik mag me wetenschapper noemen en dat kan heel duur klinken, maar ik vind zelf dat ik vrij gewoon gebleven ben. Zo ga ik elke zomer met mijn gezinnetje kamperen met onze vouwwagen. Mijn naam is Luuk, 45 jaar en hoogleraar Duitse Letteren. Ik ge..."
25-04-18
8.3
Ben Het Zo Zat! - 1Door: Nina7
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het voorstel kon echt niet, maar ik zag geen andere mogelijkheid meer. Midden in de kring met mijn drie vrienden besprak ik mijn voorstel en in ieder geval twee konden zich er in vinden. Ach, mijn goede vrienden, wat was ik blij met ze We leerden el..."
24-04-18
8.7
De Gehandicapte VrouwDoor: Nina7
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw,
"Nee, dit kan niet waar zijn Ik ken haar Dit is Grita Hoe is dat nou mogelijk Dat moet toch zeker 20 jaar geleden zijn Vanmorgen kwam ik aan bij een aangepast woninkje. Mijn naam is Edwin, 36 jaar, woonachtig in het zuiden des lands e..."
21-04-18
9.2
Mijn Refovrouw Wordt Hitsig! - 1Door: Nina7
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Gereformeerd,
"Mijn leven bestond uit hard werken, zo was ik, Johan, opgevoed. Ik werkte in de bouw en mede door enkele studies te volgen klom ik op tot directeur van een eigen, groot bouwbedrijf. Ik werkte minimaal 55 uur per week, meestal meer. Mijn leven bestond..."
27-11-17
8.3
Echtgenote OverstuurDoor: Nina7
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Aahh, heerlijk, even tijd voor mezelf Met mijn koffie zet ik me neer in onze bank, zap langs veel kanalen en geniet van het moment voor mezelf. Mijn naam is Cor, ben 37 jaar, getrouwd met Loes 33 jaar , en werk als account manager bij een redelijk ..."
24-11-17
8.3
Onze Eerste Vakantie - 3Door: Nina7
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
"In de avond was Betsy bij haar moeder. Haar moeder was ziek en had veel verzorging nodig. Daardoor had ik tijd genoeg om met de laptop op tafel de link te openen. Ik kwam op een exclusieve pornosite. Dat is raar Een pornosite met allemaal HDfilmpjes..."
21-10-17
8.5
Onze Eerste Vakantie - 2Door: Nina7
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vakantie,
"Na het onverwacht geile seksavontuur van mijn echtgenote Betsy op het strand in Zuid Frankrijk liepen we verliefd en hand in hand naar ons appartement. Ik wist dat naast ons onze Afro Amerikaanse buurman zijn vakantie vierde en dat hij het uitgebreid..."
21-10-17
8.1
Onze Eerste Vakantie - 1Door: Nina7
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
"Eindelijk, we zouden voor het eerst op vakantie gaan. Best wel vreemd misschien, want ik, Sjef, ben al 23 jaar en mijn echtgenote, Betsy, is 21 jaar. Het komt zo, we komen allebei van de boerderij en behalve enkele logeerpartijtjes, gingen we thuis n..."
20-10-17
8.1
Een Echt Goede Seksfee! - 2Door: Nina7
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar,
"Nou, dat was me wat In een droom bezocht een goede seksfee mij en gaf me een soort trucje. De truc was dat, als ik een vrouw boven de 18 jaar minimaal twee seconden aankeek en hai zei, dan werd ze intens seksueel geprikkeld. Haar tepels werd..."
23-09-17
8.5
Een Echt Goede Seksfee! - 1Door: Nina7
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar,
"Eigenlijk heb ik een heel vreemd en gespleten leven. Ik, Paul, 24 jaar, ben na het gymnasium summa cum laude afgestudeerd aan de Nyenrode University en had meteen na mijn studie een hele goede functie bij een grote internationale bank in Amsterdam. I..."
18-09-17
8.2
De Piercing - 2Door: Nina7
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Piercing,
"Bij thuiskomst waren we beiden verward. Mijn vrouw Leny zei niets en toen ik voorzichtig vroeg hoe het gegaan was, zei ze kort dat het wel wat pijnlijk was, maar verder vertelde ze niets. Och, ik was zo verward Ik was boos, jaloers, geil, alles. Ik ..."
17-09-17
8.6
De Piercing - 1Door: Nina7
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Piercing,
"Zo langzamerhand werd ik gestoord van het gezeur van mijn 54 jarige echtgenote Leny. Bijna elke week begon ze er weer over en dat al ruim een jaar... Leny wil een tattoo of een piercing en ik vind dat helemaal niks Waarom niet We zijn echt saai en ..."
11-09-17
7.9
De Goede Pastoor - 3Door: Nina7
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pastoor,
"Nadat pastoor Nicolaas toe had gekeken hoe monnik Augustinus de oude non Rosalien ontmaagde, kreeg de pastoor ook weer zin in seks. Hij was die dag geneukt, maak nog niet klaargekomen. En dit voelde hij goed Dus tijdens het avondeten dacht hij na ov..."
05-01-17
8.5
De Goede Pastoor - 2Door: Nina7
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pastoor,
"De volgende ochtend stond pastoor Nicolaas zoals gebruikelijk vroeg op. Om 06.45 uur stond de gebruikelijke vroege viering in de kapel op het programma. Maar pastoor Nico was verward... De avond ervoor had hij de 44 jarige non Agnes zo ontzettend lek..."
02-01-17
8.0
De Goede Pastoor - 1Door: Nina7
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pastoor,
"De 21 jarige Nicolaas Nico was sinds 6 maanden pastoor in een klein Limburgs dorpje in de jaren dertig. De leefomstandigheden waren matig, de crisis kwam en men leefde van de mijnbouw. Nico was een goede pastoor behulpzaam, invoelend, begripvol en..."
30-12-16
8.4
Sex Als Therapie - 2Door: Nina7
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Therapie,
"Met tegenzin kruip ik Nina7 uit de omhelzing van Twan. Na een geile neukpartij heeft hij over zijn schoonzus Mary 52 verteld. Ik schiet een shirt aan, waarmee ik mijn borsten bedek, maar mijn zachte billen en kale poes naakt hou en loop via de tr..."
25-10-16
8.5
Mijn Preutse Vrouw Is Verpleegkundige - 3Door: Nina7
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Preuts,
"Totaal in de war was ik. Ik Nico 51 jr had mijn preutse vrouw Nelly, 54 jr , die nooit iets speciaals wilde, gevingerd zien worden door een jong ventje, door vele onbekende mannen en vrouwen onzedelijk betast zien worden en als klap op de vuurpijl..."
25-10-16
8.3
Sex Als Therapie - 1Door: Nina7
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Therapie,
"Terwijl ik Nina7, 46 jr zijn dikke kloppende penis rechtop hou, zak ik langzaam naar beneden met mijn kontje. Ik voel zijn grote glimmende eikel tussen mijn natte schaamlippen en zak rustig door. Vooral dat gevoel, die dikke eikel die de vernauwing..."
22-10-16
7.8
Mijn Preutse Vrouw Is Verpleegkundige - 2Door: Nina7
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Preuts,
"Natuurlijk was ik Nico, 51 jr helemaal in de war. Ik had mijn lieve, preutse vrouw voor het eerst zien masturberen met een enorme dildo, ik zag haar kleddernat en supergeil klaarkomen. Verder heb ik een uitnodiging gelezen die alleen voor haar was ..."
20-10-16
8.5
Mijn Preutse Vrouw Is Verpleegkundige - 1Door: Nina7
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Preuts,
"Terwijl ik Nico, 51 jr. mijn jas aantrek om boodschappen te gaan doen, gaat de voordeurbel. Ik zeg mijn vrouw Nelly 54 jr. dat ik wel even naar de voordeur loop. De PostNL medewerker overhandigt een posterkoker die bestemd is voor mijn vrouw. Als..."
19-10-16
8.5