62.580 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Borstvoeding sexverhalen. In deze categorie staan 4 erotische verhalen.
Schulden Betalen - 4Door: Esther-L
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Borstvoeding, Cuckold, Cuckolding, Zwanger,
"We zijn een paar weken verder, en mijn lichamelijke ongemakken nemen meer en meer toe. Ik ben in n klap fors gegroeid, althans de baby dus zelfs de makkelijke klusjes worden met de dag zwaarder. Herman is begripvol hierin, en zoals afges..."
06-02-23
8.7
Schulden Betalen - 3Door: Esther-L
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Borstvoeding, Cuckold, Cuckolding, Zwanger,
"Zondagmorgen word ik wakker met de geur van koffie en verse broodjes. Ik doe mijn kamerjasje aan, en loop de trap af naar beneden, in de keuken is Karl druk bezig met een ontbijtje. Er staat jus d orange en er zijn broodjes en beleg. Voor U ..."
05-02-23
9.2
BorstvoedingDoor: Anoontje
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Borstvoeding,
"Tot op de dag van vandaag maken veel vrouwen ruzie, over wanneer ze het beste kunnen stoppen met het geven van borstvoeding aan hun kind. Sommigen stoppen al na 6 maanden, sommigen na 12, en anderen pas na 18 maanden. Er zijn ook vrouwen die helemaal..."
25-02-20
9.0
BorstvoedingDoor: Erik
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Borstvoeding,
"Onhandig duwde ik met mijn voet de deur open en ging het huis binnen. Ik had mijn beide handen vol, een grote pak Pampers in mijn ne hand en twee plastic tassen met kruidenierswaren in de andere. Ik zette alles op de keukentafel. Mams Ge..."
10-02-12
8.1