63.206 Gratis Sexverhalen
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Verpleger sexverhalen. In deze categorie staan 8 erotische verhalen.
Peter In ZiekenhuisDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter, Verpleger, Ziekenhuis,
"Estoy Peter. Wat betekent ik heet Peter. Mijn vader komt uit een grote Nederlandse familie, mijn moeder uit Barcelona. Daarom spreek ik ook Spaans maar dat zal ik hier niet doen. Maar ik zie er wel uit als een Spaanse schone man getint lichaam, zwa..."
17-04-24
9.0
JackDoor: Jack
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Creampie, Rape, Verkracht, Verpleger,
"Jack stond voor de deur van een imposante villa en belde aan. Hij had na zijn ronde als thuisverpleegkundige nog een telefoontje gekregen met de vraag of hij nog snel een huisbezoek kon doen om een operatiewonde te verzorgen. Het wat een koude winter..."
16-01-24
8.3
Lieveke's Spaanse VerplegerDoor: Lieveke
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Spanje, Strand, Verpleger, Wielrennen, Zus,
" Tijdens mijn Spaanse trainingskamp bij een grote wielerploeg ben ik gecrasht door bij een snelle afdaling over een muurtje te kukelen en in een ravijn te storten. Met de nodige schaafwonden en mijn linkerarm op twee plaatsen gebroken belandde ik i..."
11-04-23
9.2
Demente Oma Annie Wordt VerwendDoor: Smikkelbeer
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dildo, Dokter, Hangtieten, Jong En Oud, Oma, Studenten, Verpleger,
"Ik heb in mijn vijfentwintigjarige leven al heel wat seks gehad maar dit was dan altijd met meiden van ongeveer mijn leeftijd, iets wat dus niet zo moeilijk voor mekaar te krijgen was. De laatste tijd kan ik echter niet stoppen met fantaseren over ho..."
28-10-21
8.1
Eveline En Casper - 1Door: Kiwi90
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verpleger,
"Na een vermoeide dag op kantoor zit Eveline in de auto. Thuis wacht haar man op daar kookkunsten. Eerst moet Eveline langs de supermarkt om wat eten te kopen. Er zal vast niks gehaald zijn voor vanavond. Onderweg naar de supermarkt moet ze denken aan..."
18-02-18
7.2
Turkse Verplegers - 2Door: Cihan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Turks, Verpleger,
"Ik liep naar de afdeling op de 2e verdieping om mijn collega s te ondersteunen. Terwijl ik bezig was ging alweer de afdelingstelefoon af. Ik nam op. Het was een vrouwenstem en ze zei ik mis je nu al en ik verlang naar je lekkere mooie dikke besned..."
20-03-16
8.4
Turkse Verplegers - 1Door: Cihan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Turks, Verpleger,
" Ik ben een Turkse jongenman van 22. Ik werk als Verzorgende in een verzorgingshuis. Sinds kort heb ik een prachtige Turkse collega dame ontmoet die eerder op een andere afdeling werkte maar ze is nu vast bij ons op de afdeling Goed voor mij natuu..."
13-03-16
7.7
VerplegerDoor: Jean Sans Histoire
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verpleger,
"Mijn naam is Johan ik ben 32jaar, single en werk als verpleger in ht UZ Gent. Ik was altijd gefacineerd door de mensen en zo begon ik ook aan mijn studies psychiatrie. Na het 1st jaar besloot ik om Psychiatrische verpleger te worden. Na mijn studies ..."
16-07-14
7.7