Klik hier voor meer...
Mr_Lovah
Mr_Lovah
Als dynamische en sportieve dertiger schrijf ik vanuit een empathische en naturelle invalshoek. De foto van mij en verhalen hier nemen je mee naar een (sur)realistisch plekje, weg van de wereld, weg van de dagelijkse sleur... naar een brandend verlangen, je gewild voelen, vol passie en dierlijke lusten.

Het spel van verleiden en samen één worden tijdens seks, soms onbezonnen of stiekem... Uiteindelijk winnen je diepere driften het van het keurig bestaan en komt zowel de libertijnse nymfomane als een viriele dekhengst naar boven. Twee naakte lichamen die samenkomen tot de essentie, puur.

Heb je genoten van mijn verhalen of zelf bepaalde fantasieën? Laat het me weten in een PM!
Hoogste Cijfer: Marianne's Dochter - 5
Meest Gelezen: Marianne's Dochter - 1
Aantal Verhalen: 25
Geplaatste Reacties: 12
E-Mail Adres: charles.x@europe.com
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Marianne's Dochter - 9Door: Mr Lovah
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Milf, Naakt, Pijpen, Vluggertje,
"Esther was ontroostbaar. Ze was kwaad op zowel haar mama als mij nadat ze ons zag neuken in de badkamer thuis. Haar 22ste verjaardag was om zeep en de intieme nacht waar ze naar uit keek, zat er niet meer in. In de chaos was ik vertrokken. L..."
22-06-24
9.0
Marianne's Dochter - 8Door: Mr Lovah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Hotwife, Milf, Missionaris, Naakt, Orgasme, Pijpen, Sauna, Vreemdgaan,
"Maanden verstreken sinds die ene avond waarop ik zowel moeder als dochter verwend had. Beurtelings kwam ze langs bij me op appartement. Het avontuurtje kwam er nadat eerst Marianne een beurt wou na een saai etentje met haar man en daarna haar dochter..."
09-06-24
8.9
Oekraïense Yulia - 4Door: Mr Lovah
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Betrapt, Buitensex, Deepthroat, Openbaar, Orgasme, Pijpen, Slet, Sletje,
"Sinds Yulia bij me inwoonde, leek ze snel te gedijen in haar nieuwe bestaan overdag kookte ze en hield zich bezig met wat huishoudelijke taken zodat alles er netjes bij lag. Het 26 jarige poppetje was ge volueerd naar een trad wife die leefde in fun..."
08-04-24
9.2
Oekraïense Yulia - 3Door: Mr Lovah
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Missionaris, Sperma,
"Het is nog steeds zomer en buiten is het ideaal weer om te sporten. Ik ben aan het hardlopen wanneer Yulia me een bericht stuurt Thank you, you re my saving angel. I owe you for taking so good care of me. Your girl, X Ze hield een fikse k..."
27-02-24
9.1
Oekraïense Yulia - 2Door: Mr Lovah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Condoom, Deepthroat, Milf, Orgasme, Sperma,
"Yulia had me op het strand gespot, verleid en uitgenodigd op haar appartement waar we ineens seks hadden. We waren flink van bil gegaan, maakten flink kabaal dat de buren complexloos konden horen. Yulia liet zich gewillig in haar kontje neuken en vie..."
06-11-23
8.9
Oekraïense Yulia - 1Door: Mr Lovah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bikini, Condoom, Doggystyle, Douche, Klaarkomen, Milf, Neuken, Pijpen,
"Een zomerse dag met broeiend hete temperaturen sloeg menig volk naar het water. Aan zee was er op het strand heerlijk vertoeven met regelmatig een plonsje, gevolgd door het zeewater op de huid laten opdrogen Lekker relaxen en genieten van een drankj..."
25-09-23
9.0
Marianne's Dochter - 7Door: Mr Lovah
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Doggystyle, Dominantie, Spanking,
"Marianne was amper vertrokken, nog maar net de deur uit of haar dochter belde al aan. Vlug gooide ik de gescheurde panty weg, maar de sekslucht in de kamer verraadde alsnog wat zich net afgespeeld had Marianne was na een avondje uit meegekomen naar..."
11-09-23
9.2
Marianne's Dochter - 6Door: Mr Lovah
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Milf, Panty, Pijpen,
"Esther wist nu dat ze concurrentie had en met haar knappe mama streed om mij. Ze was vastberaden om alles uit de kast te halen en de beste nympho te zijn, een super sletje voor haar boyfriend De voorbije bijeenkomsten met de familie waren ..."
30-06-23
9.3
Marianne's Dochter - 5Door: Mr Lovah
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Doggystyle, Douche, Sperma, Trio, Vingeren,
"Esther en ik gingen regelmatig feesten, als we niet lagen te vrijen met elkaar. Ik was haar eerste oudere vriendje en ze genoot van mijn ervaring in bed. Meermaals per dag hadden we seks en telkens ze volgespoten werd, moest ze luid kreunen. ..."
10-01-23
9.4
Marianne OntmaskerdDoor: Mr Lovah
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bikini, Bull, Cuckold, Cuckolding, Doggystyle, Hotwife, Milf, Minnaar, Toyboy,
"De reis die Esther en ik maakten met haar jongere zusje, mama en papa was het begin van een hete zomer. We hadden genoten van de zon in het zuiden van Frankrijk en elkaars samenzijn, weliswaar op een stoute manier bij momenten. i Tijdens ..."
31-10-22
8.8
Marianne's Dochter - 4Door: Mr Lovah
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Camping, Dochter, Douche, Milf, Pijpen, Strand, String, Vreemdgaan,
" i De reis was pas 2 dagen ver of Marianne herviel in oude gewoontes door terug seks te hebben met haar ex minnaar. Dat ik nu het lief was van haar eigen dochter of dat haar man ons kon betrappen, hield haar niet tegen. Midden in de nacht hadden we ..."
21-09-21
9.0
Marianne's Dochter - 3Door: Mr Lovah
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Camping, Dochter, Met Familie, Milf, Studenten, Vakantie,
" i In deel 3 nodigde Esther me uit op haar kot om er ongestoord te vrijen. Ze kreunde zo luid dat ook haar kotgenootjes mee genoten hadden. i Sindsdien wist ze het heel zeker dit wilde ze nog vaker ervaren. Ondanks enkele jaren leeftij..."
22-07-21
9.2
Marianne's Dochter - 2Door: Mr Lovah
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amateur, Dochter, Doggystyle, Pijpen, Studenten, Vreemdgaan,
" i In deel 2 Marianne s dochter sliep Esther met de toyboy van haar mama en bedroog ze net als mama haar vriend met hem. Marianne moest aanhoren hoe haar dochter quasi de hele nacht genomen werd door dezelfde pik die nauwelijks enkele uren ervoo..."
03-06-21
9.1
Onverwachts Met Collega Ann - 6Door: Mr Lovah
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Collega, Milf, Minnaar, Neuken, Orgasme, Pijpen, Vingeren,
" i Het werd ochtend en enkele zonnestralen schenen in de kamer. Net voldoende om me met een half slapend hoofd te realiseren dat ik niet in mijn eigen bed lag. Ann had me gisteren bij haar thuis uitgenodigd en de avond eindigde bij elkaar in bed. Ha..."
27-04-21
8.6
Marianne's Dochter - 1Door: Mr Lovah
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Logeren, Milf, Stiekem, Vreemdgaan,
" i In deel 1 Marianne s nieuwe lover ging Marianne voor het eerst vreemd met een toyboy. De MILF had zonder medeweten van haar man een hotelkamer gereserveerd om ongestoord seks te kunnen hebben. Het was in alle opzichten intens en nadat ze ter ..."
19-07-20
8.7
Marianne's Nieuwe LoverDoor: Mr Lovah
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hotel, Milf, Minnaar, Pijpen, Toyboy,
"Mijmerend dacht Marianne aan het idee van haar beste vriendin Ruth. Die had haar overtuigd om naast haar eigen man ook een jongere minnaar te nemen. Een toyboy kon dan regelmatig geven wat ze steeds harder verlangde opnieuw hevige seks. Ma..."
14-06-20
8.4
Onverwachts Met Collega Ann - 5Door: Mr Lovah
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Milf, Minnaar, Pijpen,
"Ann was stiller dan normaal. Weken gingen voorbij waarin ze twijfelde of ze niet te ver gegaan was. Tijdens de laatste date met haar jongere minnaar had ze zich compleet onderworpen aan zijn verlangens en voor het eerst anaal laten nemen. Sindsdien k..."
24-01-20
9.1
Onverwachts Met Collega Ann - 4Door: Mr Lovah
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Collega, Condoom, Milf, Minnaar, Pijpen, Sauna, Sperma,
"Ann werd alleen wakker in bed, haar man was al lang gaan werken. Ach, zo ging het almaar. Begin de vijftig was ze, ravissant en terwijl haar lijf schreeuwde om affectie voelde ze zich steeds meer verwaarloosd... Vandaag had ze vrij. Eerst e..."
20-02-19
8.5
Onverwachts Met Collega Ann - 3Door: Mr Lovah
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Doggystyle, Milf, Minnaar, Toyboy, Vluggertje,
"Het was op een vrije middag dat ze me stuurde om samen een koffie te gaan drinken. Sinds ons avontuur op hotel is het telkens een gespannen sfeertje geweest op het werk. Niemand mocht merken dat we na jaren stil verlangen hadden toegegeven aan onze l..."
05-08-18
8.9
Onverwachts Met Collega Ann - 2Door: Mr Lovah
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Hotel, Milf, Toyboy,
"Het licht scheen schalks langs de gordijnen in de hotelkamer. Gisteren was het laat geworden, toen we na het avondfeest incheckten met de intentie om verantwoordelijk te zijn en niet meer te rijden met drank op. In werkelijkheid was de vonk tussen be..."
28-10-17
8.8
Onverwachts Met Collega Ann - 1Door: Mr Lovah
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Hotel, Milf, Minnaar, Oraal, Toyboy,
"Al jaren waren we collega s in hetzelfde bedrijf en sinds het begin al ge ntrigeerd door elkaar. Ik verscheen er als jonge twintiger en bracht kennelijk een charme die nieuw was in Ann haar carri re. We werden closer en genoten van elkaars gezelschap..."
10-10-17
8.7
Toyboy Voor KathleenDoor: Mr Lovah
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Toyboy,
"Het beloofde een broeiend hete maandag te worden. Buiten was het niet alleen meer dan 30 C, Kathleen had ook voor de eerste keer afgesproken met haar nieuwe minnaar. Na meer dan maanden berichten, chatten en opgeilen kwam de date nu heel realistisch..."
08-12-15
7.7
Massage Voor SofieDoor: Mr Lovah
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Massage,
"Sofie staart naar het coupeglas dat voor haar staat terwijl ze in de lounge van het hotel wachtte. De ganse week had ze de handen vol met werk en nu was het vrijdagavond. E n extra nachtje op hotel had ze geboekt om de tijd te nemen alles los te late..."
08-01-15
8.3
One-night-stand Met EefDoor: Mr Lovah
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Eef was een knappe meid van 24, een mooie verschijning. 2 weken ervoor kenden we elkaar niet eens, en nu lig ik uitgeput naast haar in bed. Het begon toen we elkaar via internet leerden kennen en het klikte gauw. Hieronder het waargebeurde verhaal va..."
27-06-14
8.1
NancyDoor: Mr Lovah
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het was een kille herfstperiode. Ze was vaak alleen, eenzame avonden en verlangend naar een arm om haar heen, wat affectie. Zo verliep het maanden tot haar man uiteindelijk helemaal vertrok. Ze voelde zich gekrengd, haast tweedeklas verschrikkelijk...."
13-11-13
8.3