60.338 Gratis Sexverhalen
Datum: 15-11-2023 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 14285x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Het Feestje Van Mijn Nicht - 2
Jannah kijkt mij aan terwijl ik de telefoon van het nachtkastje pas. Mijn hart bonkt in mijn keel. In de afgelopen 12 uur heb ik twee keer onwijs geile seks met mijn nicht gehad. De eerste keer de avond ervoor aan het einde van haar feestje. Jannah voerde een modeshow voor mij op met de kleding die mijn vrouw aan haar had gegeven. De grenzen vervaagden naarmate er meer wijn bij ons naar binnen gleed waardoor wij uiteindelijk ons geile verlangens niet meer konden negeren. De smoes dat wij dronken waren en niet wisten wat wij deden konden wij deze ochtend niet gebruiken. Terwijl ik van de telefoon omlaag kijk zie ik een plasje zaad onder Jannah en op mij liggen. Witte slierten lopen bij haar uit haar kutje over haar been op mij.

Een zenuwachtig gevoel bekruipt mij terwijl ik Lotte haar naam op mijn scherm zie staan. 'Neem op Leo' zegt Jannah. Even twijfel ik maar daarna neem ik de telefoon op. 'Hey schatje' klinkt het aan de andere kant van de lijn. 'Hey pop, hoe gaat het?' zeg ik. Lotte begint enthousiast te vertellen over een aantal incidenten die zijn voorgevallen in het ziekenhuis en over hoe zij en haar team die hebben opgelost. Met een gigantisch schuld gevoel luister ik haar verhaal aan. Ondertussen is Jannah naast mij komen liggen. Haar warme lichaam tegen mij aan. Haar stijve tepels drukken tegen mijn vel. Op de achtergrond hoor ik Lotte doorpraten over een patiënt die zij toevallig kent van het uitgaansleven maar veel details sla ik niet op. Jannah glijd namelijk met haar vingers over mijn borst en buik. Ik tik haar hand weg terwijl ik mij probeer te concentreren op het gesprek met Lotte. Weer een hand die over mijn borst wrijft. Dit keer drukt ze haar volgespoten kutje tegen mijn been. Ik probeer haar hand weer weg te duwen maar Jannah lacht plagerig en gaat er een worstel partij van maken. Bang dat Lotte dit hoort laat ik haar met een strenge blik haar gang gaan.

'Hoe was het feestje schat?' shit nu moet ik zelf in gesprek denk ik. 'Ja het was super gezellig, je kent Jannah he. Na een paar uurtjes hadden we al genoeg wijn gedronken dat ik heb besloten dat ik maar moet blijven slapen.' Ik hoor Lotte lachen aan de andere kant van de lijn. Zelf moet ik wat minder lachen want terwijl ik mij moest concentreren was Jannah haar hand afgedwaald naar beneden en begon ze me langzaam af te trekken. Mijn warme zaad functioneerde als glijmiddel En ik voelde mijn lul groeien in haar hand. Ik kijk haar hoofdschuddend aan maar Jannah trekt zich hier niks van aan. 'Jannah heeft in ieder geval een paar mooie kledingstukken uitgezocht' vervolgde ik het gesprek. En terwijl mijn harde erectie langzaam werd afgetrokken dacht ik even terug aan de geile modeshow en hoe deze gigantisch uit de hand was gelopen. 'Ja haar staat ook echt alles.' Hoor ik Lotte zeggen. 'Wat heeft die meid een lijntje zeg, om jaloers op te worden.' In mijn buik vechten schuldgevoelens en geilheid om voorrang. Ik bel met mijn vrouw die complimentjes aan mijn nicht geeft terwijl diezelfde nicht mij op dit moment heerlijk aan het verwennen is. Jannah kijkt mij uitdagend aan en draait zich om. Op handen en knieën gaat ze naast mij zitten. Tussen haar glimmende lipjes zie ik nog steeds mijn zaad zitten, ineens schiet een gedachte bij mij naar binnen. Wat zij Jannah alweer vannacht? Wat riep ze net voor dat ik op het punt stond haar voor de eerste keer vol te spuiten? 'Leo dit kan niet.' Hiermee doelde ze niet op het feit dat ik als neef mijn nicht haar kutje volspoot. 'Ik zit niet meer aan de pil.' Dat waren haar volgende woorden. Vervolgens heb ik mijn warme zaad tot twee keer toe haar kutje en baarmoeder ingespoten. En terwijl paniek zich begon op te bouwen voelde ik weer die heerlijke warme lippen om mijn lul heen glijden. De gehele erectie schuift haar mond in. Een kreun ontsnapt mij. 'Huh wat was dat? Wat doe je?' Kut denk ik. Dit had Lotte zeker gehoord. 'Ik heb gisteren hard getraind in de gym' verzin ik snel.' Ik stretchte mij even en die stretch deed precies wat ik even nodig had.

Ik keek omlaag en zag Jannah sensueel met haar hoofd op en neer gaan. Alle restjes zaad waren weggelekt door Jannah. Ik keek iets opzij en genoot van haar geile kontje en volgespoten kutje. Ik neem mijn telefoon in de andere hand en wrijf met mijn hand over Jannah haar ronde billen. 'Het kan ook nooit normaal bij jou he? Mijn gedachtes gaan weer terug naar Lotte terwijl Jannah mij met lange halen aan het pijpen is. Ik voel hoe ze het tempo opvoert. 'Misschien is het goed dat je iets minder vaak en wat minder hard traint. Je bent ten slotte ook geen twintig meer.' Ik kijk even naar mijn lichaam. Brede schouders, mooi gevormde borstspieren en een sixpack. Ik kijk naar mijn handen aderen lopen over mijn voorarmen. 'Nee zeg ik, ik ben blij hoe ik er nu uitzie. Een beetje spierpijn is het het waard. Plus als vrouw zijnde kan jij hier toch ook niet over klagen? Op dat moment gebeurde er iets moois. 'Hahaha daar heb je gelijk in lekkerding.' zegt Lotte en tegelijk komt Jannah met haar hoofd omhoog en knikt enthousiast als reactie op mijn opmerking.

'Wat ga jij vandaag nog doen?' Ik hoop dat Lotte met deze vraag weer even aan het woord is zodat ik mij kan focussen om niet hard te kreunen. Lotte haar stem vervaagd terwijl ik mijn hoofd naar achteren gooi. Jannah trekt mij af net als vanmorgen met mijn eikel in haar mond. Haar tong streelt mijn eikel precies goed. Een warm gevoel begint op te bouwen in mijn ballen. Jannah voelt mijn spieren zich aanspannen en weet wat er komen gaat. Haar tempo gaat omhoog en ik heb het idee of er vuurwerk bij mij binnenin ontploft. Mijn hele lichaam spant zich aan krachtige stralen warm zaad spuit het keeltje van Jannah in. Na 5 stralen merk ik dat Jannah het niet meer kan bergen in haar mond. Ze blijft trekken. De laatste 4 stralen spuiten in haar gezicht en in haar haren.

Ik voel hoe Jannah al het zaad van mij aflikt. Daarna draait ze zich om. Ik kijk verbaasd naar haar gezicht. Ik was mij er niet bewust van hoeveel zaad ik in haar gezicht heb gespoten. Witte slierten zitten in haar mooie bos haar en over haar hele gezicht. Haar make-up is uitgelopen. Met haar vinger verzameld ze het zaad en brengt deze sensueel naar haar mond. Uitdagend likt ze haar vingers af en knipoogt. Daarna staat ze op en loopt de kamer uit. Even later hoor ik de douche aangaan.

Ik hoor Lotte nog steeds druk praten over hoe ze straks de kerstversiering wil gaan ophangen en ik ben blij dat ze niet merkt hoe ik net mijn nicht voor de derde keer heb getrakteerd op mijn sperma. Wij ronden ons gesprek af. 'ik hou van je schat' Zegt Lotte 'Ik hou van jou pop!' reageer ik. En ik meen het Lotte is de vrouw van mijn dromen. De vrouw waar ik van hou. Hoe kan het zo gelopen zijn?

'Ik zie je vanmiddag, dikke kus' 'tot straks, dikke kus' reageert Lotte.

Ik stap het bed uit, ik hoor de douche? Wat zal ik doen?
Trefwoorden bij dit verhaal: Nicht, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Jolien En Ik - 9Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Doggystyle, Huishoudster, Maagd, Pijpen, Tiener, Vader,
"De volgende dag, zondagochtend, werd ik gewekt door geluiden alsof horen en zien vergingen. Ik wipte uit bed en spoedde me, met alleen mijn shirt aan, naar beneden waar het lawaai vandaan was gekomen. In de keuken was Jolien van plan geweest me te ve..."
07-12
9.2
Tijd Voor Simone - 2Door: Mascha
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Pijpen, Slikken, Spuiten, Vingeren,
"De volgende ochtend is het zaterdag. We luieren dan langer in bed. Ik word wakker als ik Johan s vingers over mijn kut voel glijden. Eigenlijk is dat een weekendgewoonte die al jaren tot een neukpartij leidt. Hij geeft me een kus en zegt Wat waren ..."
06-12
9.3
Lisa - 9Door: Maarten
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Opa, Uitdagen, Vader, Verleiden,
"Het was zondagochtend en ik werd zeer ontspannen wakker. Wauw, wat een avond was dat geweest. Mama die bekende dat ze op jonge leeftijd al met haar vader met seks bezig was. Wat het precies was wist ik niet maar het was heel duidelijk dat het gebeurd..."
05-12
9.4
Gezins Uitbreiding - 2Door: Ed
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Nadat pa glunderde liep hij op Piet af en kuste hem op zijn mond, Sara zag gelijk de gelegenheid om pa zijn pik vast te pakken. Omdat ze toch allemaal in huis naakt liepen, kon dat gewoon. Pa stond dus Piet uitgebreid te tongen. Sara werd hi..."
04-12
8.4
Logeerkamer - 3Door: Christa
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Schoonzus, Vingeren, Vreemdgaan, Zwager,
" Hoi lieve lezer, het heeft even geduurd, maar hier is het vervolg op de logeerkamerserie dan eindelijk. Sorry voor het wachten, werk en andere verplichtingen lieten weinig tijd voor schrijven. En als ik wel tijd had bleek ik geen magische inspirat..."
03-12
8.7
SabaticalDoor: De. Feelgood
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Broer, Likken, Neuken, Schoonzus, Trio, Zuigen, Zus,
"We hadden het geluk van ons leven Een half jaar sabatical, en een leuke prijs gewonnen in de staatsloterij. Het plan was om een niet al te grote camper te kopen en daarmee door Europa te zwerven. Mijn jongere zus wilde graag op ons hui..."
02-12
9.2
Mijn Zus Vraagt Mij OokDoor: Zorro
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Zus,
"Blij dat ik nu niet meer weg werd gestuurd werd ik al vroeg wakker. Toen ik de stal in liep zag ik dat mijn zus en mijn vader al druk bezig waren om de koeien te melken, Ik werd vrolijk door allebei begroet. Mijn zus zag er nu anders uit..."
06-12
9.1
Vakantie Met Mijn... - 2Door: Maurice Duvalier
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Dochter, Tiener, Vakantie,
"In deel 1 heb je kunnen leze hoe mijn dochter en ik samen gemasturbeerd hebben en gefantaseerd over Pedro, de jongen van de bediening in de B. Hij is nog erg jong. We schatten hem op een jaar of 16, maar hij is ontzettend lekker. Dat vinden zowel m..."
01-12
8.5
Tijd Voor Simone - 1Door: Mascha
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Dochter, Pijpen, Vingeren,
"Ik ben Mascha, 38 jaar en samen met Johan van 40. We hebben twee dochters, Simone en Elsje. Johan en ik zijn dol op seks. We gaan af en toe naar parenclubs. Johan heeft een gespierd lijf en is net als ik glad geschoren. Zelf ben ik niet dik maar ook ..."
01-12
8.5
Moeder VersierdDoor: Dennis
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: overspel, Moeder, Zoon,
"Met mijn 22 jaar woon ik nog steeds bij mijn ouders thuis en mijn zus Emma van 30 is al lang het huis uit. Mijn vader en moeder zijn beiden begin 50. Mijn vader was weer eens een paar dagen voor zijn werk buiten de deur en ik zat s middags in de woo..."
01-12
8.3
Gezins Uitbrieding - 1Door: Ed
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ed en Eva, vader en moeder van zoon Piet en dochter Sara waren gelukkig. Voor de buitenwereld waren ze een gewoon leuk gezin, sociaal en lief. De kinderen van 16 jaar gingen gewoon naar school hadden genoeg vrienden. Pa had een goede baan in ict en m..."
01-12
8.7
Wanneer Buiten De...Door: Xxxme
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Terwijl ik mijn handen waste keek ik in de spiegel naar mezelf. Ik had net twee keer met mijn zus geneukt en weet je ik had er helemaal geen spijt van. Zachtjes klopte Luna op de badkamerdeur en ze vroeg aan mij of ze mocht binnenkomen. Ik riep dat h..."
30-11
9.1