62.580 Gratis Sexverhalen
Datum: 29-02-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 23655x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Geile Zussen - 2
Dit is het derde deel van deze verhalenreeks. Lees zeker ook de vorige delen om helemaal mee te zijn met de belevenissen van Mark, een 16 jarige jongen die thuis woont met 3 zussen en zijn moeder.

In de vorige delen lazen jullie over hoe het ik-personage, Mark, stiekem verliefd was op zijn tweelingzus, Marion. Echter was het zijn oudere zus van 17 jaar, Minne, die het geluk had zijn neukpaal voor het eerst te mogen pijpen nadat ze hem betrapte op een geile dagdroom in de badkamer. Ook zijn oudste zus, Mia, van 19 jaar mocht Marks' behendige vingertjes ervaren in haar kutje om vervolgens verrast te worden door zijn spuitende spermafontein. Echter was het Marks mama die besloten had haar zoon te ontmaagden, nadat ze hem betrapte met zijn piemel in zijn handen. Helaas... of eerder gelukkig voor hen, werden moeder en zoon niet veel later naakt bij elkaar betrapt door niemand minder dan Marks mooie tweelingzus. Hoewel Marion eerst haar grenzen niet wou overschrijden door het onbedenkelijke te doen, was hun moeder toch iets overtuigender. Zo hadden de 3 samen een heerlijke trio waar Mark de opvolgende nachten nog steeds over droomde en fantaseerde, hopend dat hij nog eens zoiets heerlijks zou meemaken. Dit deel gaat vandaar verder. Geniet ervan! xx

Die nacht en alle opvolgende nachten die week, had ik wel een seksdroom over Marion. Ik had haar intussen al een paar keren naakt gezien, maar sinds ik haar zag, hoorde en proefde klaarkomen, wou ik enkel maar meer.

Dit ging zelfs zover dat ik op een nacht wakker werd, terwijl iedereen nog diep in dromenland was. Ik had net weer gedroomd over mijn tweelingzusje. Daardoor werd ik wakker met een erectie en ik wist dat ik op die manier niet makkelijk opnieuw in slaap zou kunnen vallen. Ik besloot daarom maar om een slokje water te drinken en een tussenstop te maken bij het toilet. Ik stak mijn nachtlampje aan die meteen de kamer verlichtte tot een punt dat ik de meeste voorwerpen kon uitmaken. Zo zag ik bijvoorbeeld aan de overkant van de kamer, mijn tweelingzus in een diepe slaap liggen, half bedekt onder een deel lakens en teddyberen.

Op mijn terugweg van het toilet naar mijn bed, viel me op dat Marion halfbloot lag doordat ze haar lakens deels had weggegooid in haar slaap. Ik besloot haar eventjes te helpen door haar terug in te dekken. Echter toen ik dichter kwam merkte ik haar blote gladde benen op. Ik kon het niet laten om er als een creep over te strelen. Ik voelde haar lichaamswarmte naar mijn hand stralen. Haar huid voelde zo glad, zacht en perfect aan dat ik er spontaan alweer opgewonden van werd.

Marion lag nu namelijk op haar buik. Haar hoofd lag deels bedekt onder haar lakens en een grote beer die ze zeer toepasselijk 'Beertje' noemt. De lakens die haar bedekken, liggen vooral naast haar, met enkel een deel over haar hoofd, nek, rechterarm en een deel van haar bovenrug. De rest van haar lichaam werd bedekt door haar rood slaapkleedje. Normaliter komt deze tot haar knieën, maar nu door haar nachtelijke gewriemel was deze ver omhoog geschoven en bedekte nu maar net haar billen.

Ik streelde over de binnenzijde van haar halfopenliggende dijen. Van haar kuit ging ik zo omhoog richting de rode stof van haar slaapkleedje. Toen ik deze aanraakte, waagde ik me eraan om nog een klein beetje verder te gaan. Toen pas zag ik dat mijn geile tweelingzus zonder ondergoed sliep. Ik had een mooi zicht op haar gesloten schaamlippen en bilspleet.

Spontaan steigerde mijn piemel in mijn pyjamabroek. Deze voelde gelijk ook ongemakkelijk aan. Overmand door mijn geilheid en lust besloot ik om al mijn kleren uit te trekken. Deze legde ik vervolgens keurig bij mijn bed om vervolgens mijn aandacht terug op mijn zusje te vestigen.

Wat was ik toch in hemelsnaam aan het doen... Ik stond volledig naakt naast mijn slapende tweelingzus. Er moest wel iets mis zijn met me, maar ik had zoveel zin in haar dat ik nauwelijks nog helder kon nadenken. Ik besloot om met mijn linkerhand langzame, onhandige trekbewegingen te maken bij mezelf. Terwijl ging ik met mijn rechterhand en een beetje speeksel voorzichtig voelen aan het zachte poesje van mijn zusje. Uiteindelijk was het niets dat ik nog niet had gezien of gevoeld, maar het bleef wel erg spannend. Zeker toen ze plots in haar slaap een beetje veranderde van positie en meer op haar zij ging liggen. Zo snel als ik kon trok ik dan ook mijn hand terug, met een restje kutsappen van mijn zusje mee aan mijn vinger. Deze proefde ik graag en ze smaakte nog steeds zo zoet als ik me herinnerde.

Echter doordat mijn zus nu in een andere positie ligt, kon ik moeilijker bij haar kutje. Daarom besloot ik maar om haar hand te nemen en deze rond mijn piemel te houden terwijl ik met haar hand trekbewegingen maakte. Uiteraard wou ik nog een stapje verder gaan en duwde vervolgens mijn eikel tot tegen haar mondje. Stiekem fantaseerde ik hier al lang over. In mijn fantasie zou ze onbewust mij beginnen pijpen en op die manier geil wakker worden en alleen maar meer willen. Helaas was dit geen fantasie, maar de realiteit. Haar mond ging niet open, maar ondanks dat, voelde het wel lekker aan.

Ik besloot dan maar om mezelf verder af te rukken met Marions hand terwijl mijn eikel tegen haar zachte lippen aanschuurde. Ik vond de hele situatie namelijk zo opwindend en geil dat ik niet lang nodig had om een dikke straal sperma in haar mond te schieten. Gelukkig reageerde ze er nauwelijks op. Daarna heb ik terug mijn pyjama aangedaan en ben dan in mijn bed gekropen. Terwijl sliep mijn zus verder met mijn zaad uit haar mond druipend.

De volgende ochtend liet mijn zus niets merken van ons nachtelijk avontuur. Wellicht had ze hiervan niets door. Maar ik ben wel zeker dat ze met een gekke smaak in haar mond moet wakker geworden zijn. De rest van de dag verliep vrij normaal. Doorheen de dag kon ik echter niet stoppen met denken aan mijn geile tweelingzus en hoe ik haar vannacht zou kunnen gebruiken.

Zo was het, dat voor ik het goed en wel besefte de dag alweer om was en het tijd was om te slapen. Na een 2-tal uur te liggen piekeren en fantaseren over mijn zusje, 2 uur die als een eeuwigheid aanvoelden, besloot ik om eindelijk uit mijn bed te stappen. Het eerste wat ik deed was mijn pyjama terug uittrekken en mijn nachtlampje aansteken dat ik toch een beetje zicht had in de kamer. Vervolgens liep ik voorzichtig richting het bed van Marion.

Daar lag ze in een diepe slaap, nog netjes onder haar lakens. Misschien droomde ze wel over die keer dat ze met haar naakte kutje op mijn gezicht zat terwijl onze moeder mij bereed. Of droomde ze nu over hoe ik mij aan het afrukken was in de douche en ze mij betrapte. Ofwel had ze een gewonen saaie droom zonder geile avonturen...

Voorzichtig nam ik de hoek van haar laken vast en trok deze langzaam naar achteren. Bij de minste beweging of bij het minste geluid dat Marion maakte, legde ik deze terug neer. Zo duurde het, ondermeer door mijn eigen voorzichtigheid, wel zeker 5 minuten vooraleer haar lakens enkel nog over haar voeten lagen. Daar lag nu mijn mooie zus, enkel in haar slaapkleed, op haar rug te slapen, met haar handen mooi keurig naast haar. Ze leek wel op Doornroosje die moest wakker gekust worden uit een diepe slaap. Echter wou ik, voor wat ik met haar van plan was, niet dat ze wakker zou worden.

Toch kon ik het niet laten even haar lippen te kussen. Haar zachte warme lippen raakten de mijne aan. Ik voelde hierdoor haar warme adem om mijn wang blazen. Onze kus nu duurde slecht een paar seconden. Gelukkig was zij geen Doornroosje en bleef ze mooi slapen als een engeltje. Vervolgens richtte ik mijn aandacht op haar benen. Ik nam de onderste boord van haar slaapkleedje en bewoog deze zo voorzichtig als ik kon omhoog. Dit ging vrij vlot tot ik aan haar billen kwam. Intussen zag ik hoe haar kaal poesje zich openbaarde aan mij. Nadat ik merkte dat het toch iets te moeilijk en vooral te gevaarlijk werd om haar wakker te maken door het kleedje over haar billen verder naar boven te trekken, besloot ik hiermee even te wachten. Ik had het kleedje over één bil kunnen trekken alvorens mijn zus eventjes lawaai maakte in haar slaap. Dit liet me wel schrikken.

Aangezien haar heerlijk neukgrotje nu bloot voor mij lag, kon ik me intussen toch even bezig houden. Haar borsten kon ik later misschien nog ontbloten en betasten en vooral fotograferen. Ik wou hiervan namelijk een blijvende herinnering hebben van hoe lekker mijn tweelingzusje wel niet is. Ik nam vervolgens mijn gsm en nam enkele geile foto's van haar kutje.

Vervolgens kroop ik, nog steeds naakt, op haar bed aan haar voeteinde. Haar benen lagen nog redelijk gesloten en daarom nam ik voorzicht een been en legde deze wat meer open. Nadat ik dit gedaan had met haar andere been, nam ik nog enkele foto's vooraleer ik dichter bij haar maagdelijk poesje kwam. Hmmm ze rook nog steeds even zoet als de vorige keer. Voorzichtig gleed ik mijn tong langs haar kutlippen. Spontaan maakten deze meer en meer plaats om ook haar verstopte clitoris te bereiken.

Intussen merkte ik aan de ademhaling van mijn zus die iets heviger werd, dat ze ook geil werd. Nu zou ze vast en zeker wel een seksdroom krijgen. Echter moest ik wel voorzichtig blijven dat ze niet wakker zou worden. Daarvoor was het nog te vroeg naar mijn mening.

Terwijl ik haar verder likte, proefde ik steeds meer geile kutsappen langs mijn tong lopen. Hierdoor besloot ik een vinger van mij voorzichtig naar binnen te duwen. Hhhmmm... ze was nog zo strak. Eens ik uiteidelijk gemakkelijk 2 vingers in en uit haar kutje kon laten glijden, besloot ik om nog enkele foto's te nemen. Zo nam ik een foto van haar natte, opgegeilde kut en nam ik dan nog enkele foto's met mijn vingers erin. Als ik ooit nog eens in een geile bui was, wist ik dat ik meteen zou klaarkomen door enkel maar al deze foto's te bekijken.

Nadat ik nog enkele foto's heb toegevoegd aan mijn collectie, wou ik mijn zus nog verder beffen terwijl ik ook 2 vingers in haar duwde. Helaas van zodra mijn gezicht tussen haar benen stak en mijn tong tegen haar clitje, werd mijn zus erg rumoerig. Ik nam vluchtig een beetje afstand in het geval dat ze aan het wakker komen was.

Echter bewoog mijn zus haar hele lichaam naar haar zij, haar ene hand bewoog zelf naar haar kutje. Waarschijnlijk merkte ze onbewust haar eigen natte kutje op en wou ze zichzelf behelpen in haar slaap. haar vingers lagen nu perfecht tussen haar glimmende natte kutlippen. Ik besloot hiervan ook enkele foto's van te nemen, want zo leek het wel alsof mijn zusje zichzelf aan het vingeren was.

Echter lang haar kutje nu niet meer zo toegankelijk om zelf te vingeren of te beffen. Maar nu ze op haar zij lag, kon ik wel terug makkelijk haar kleedje verder ophoog trekken. De ene bil waarover haar kleedje nog hing, is de bil die nu omhoog ligt. Dus voorzichtig nam ik terug de stof van haar kleedje en trok het verder omhoog. Aan mijn kant zag ik hoe haar mooie rug zicht ontblootte. Aan de andere kant ontblootte zich uiteindelijk haar buik en zelfs haar stevige borstjes. Helaas werd het steeds moeilijker om haar kleedje verder omhoog te trekken door haar arm die anders vewrongen lag in zo'n positie. Vandaar stopte ik van zodra ik zeker was dat haar stevige borstjes bloot lagen.

Vooraleer ik een kijkje ging nemen naar mijn tweelingzus haar borstjes, werd ik afgeleid door haar stevig kontje die naar mij gericht uitstak. Ik kon het niet laten om ook hiervan enkele fotootjes van te nemen. Daarnaast kneedde ik ook even haar stevige meisjesbillen. Vervolgens ging ik naar de andere kant van het bed. Daar zag ik hoe mijn zus haar borstjes naar voren leken uit te steken. Niet alleen omdat ze stijve tepels heeft, maar door de positie hoe ze ligt en hoe ze haar armen houdt, werden ze naar voren geduwd. Mijn zus leek wel het perfect model voor op de foto te komen zo. Zo nam ik enkele foto's van haar A-cup, die nu wel eerder op een B of zelfs een C-cup leken. Soms nam ik een close-up, maar soms ook van haar volledige lichaam.

Nu waren er nog 2 soorten foto's dat ik nog wou nemen. De hele tijd als stond mijn pik recht naar voren gericht en net zoals gisteren duwde ik mijn pik tegen haar mondje. het beeld van mijn halfnaakte zus met een pik in haar mond was erg opwindend en hier nam ik ook gelijk een foto van. Wat ik echter niet verwachtte was dat haar mond door de druk van mijn piemel tegen haar lippen, nu wel een beetje opende. Voor ik het besefte, duwde ik mijn eikel in haar mondje. Hoewel ik haar tanden eventjes voelde, was het vooral erg geil. Hier nam ik nog enkele foto's van, maar het voelde uiteraard helemaal anders aan dan dat ik echt gepijpt zou worden. Hoewel het idee erg geil en opwindend was, was de daad minder zo. Daarom trok ik mijn piemel terug en begon ik mijn focus te verleggen naar haar mooie borstjes. Haar tepels stonden al die tijd stijf vooruit. Ik hoop dat dit kwam van geilheid en niet van de koude aangezien ze hier nu bloot in de kamer lag.

Ik voelde aan haar zachte A-cup, deze pasten perfect in mijn hand en spontaan begon ik er een beetje in te kneden. Vervolgens nam ik haar tepels tussen mijn vingers en begon er een beetje op te wrijven en knijpen. Hierdoor voelde ik dat ze alleen maar harder werden. Ik kon het dan ook niet laten om één van haar tepels eventjes in mijn mond te steken. Ik was waarschijnlijk hierbij een beetje te bruusk in het betasten van mijn tweelingzus. Want het duurde niet lang vooraleer ze zich weer verplaatste. Deze ging ze terug op haar rug liggen, maar haar benen bleven gelukkig (half)open. Dit leek me de perfecte positie om nog een laatste foto voor te nemen. Ik ging daarom terug tussen haar benen zitten. Vervolgens nam ik haar beide benen en spreidde ze nog net iets verder uit en probeerde ze ook rechtop te zetten. ten slotte ging ik zo dicht mogelijk bij haar kutje zitten met mijn stijve pik. Nadat ik nog een beetje speeksel heb toegevoegd, duwde ik voorzichtig mijn pik tegen mijn zus haar schaamlippen. Hoewel deze nog nat waren van mijn gebef van daarnet, kon ik mijn piemel niet verder dan mijn eikel naar binnen duwen alvorens ik teveel weerstand ondervond. Dit was voor mij ook de bevestiging dat ze wel maagd moest zijn. Ik nam dan enkel nog een foto van haar kutje met mijn piemel tot de eikel erin. Zowel close-ups als van iets verder waarbij je ook de rest van haar goddelijke lichaam kon zien.

Nu had ik gedaan wat ik vooraf plande te doen. Ik heb mijn geile foto's voor privé-gebruik, maar mijn lust was nog niet bevredigd. Terwijl mijn eikel nog steeds half in het kutje van mijn zus duwde, legde ik mijn gsm aan de kant. Ik spuugde nog een beetje speeksel op mijn vingers om vervolgens over mijn tweelingzus haar kutje en mijn piemel te laten uitsmeren. Dan begon ik met voorzichtige stoten telkens een beetje dieper te duwen. In het begin ging dit nog moeilijk, maar naarmate het speeksel zich verspreidde over haar kutje en mijn piemel, gleed ik steeds makkelijker. Echter veel dieper geraakte ik nog niet. Ik merkte wel dat de ademhaling van mijn zus terug steeds heviger werd, soms hoorde ik zelfs een binnensmonds gekreun. Dit maakte de hele ervaring alleen maar geiler en ik besloot nog een laatste keer door te stoten om helemaal in haar kutje te geraken. Ik duwde hard en plots geraakte ik verder, op hetzelfde moment schrok mijn tweelingzus wakker.

Haar eerste reactie leek één van verbazing te zijn. Echter was ze intussen ook al erg geil en stiekem verlangde ze blijkbaar ook al een tijdje naar mij. Daarom ging ze terug achterover liggen en gebaarde me verder te doen. Zo deed ik dat ook en nu gleed ik veel makkelijker in en uit haar kutje. De leegte in de donkere kamer werd nu gevuld met het gekreun van mijn zus en het gesmak van onze lichamen tegen elkaar. Ik was inmiddels al eventjes geil en ging daarom redelijk snel komen. Echter was mijn zus ook dicht bij een orgasme. Nog nooit eerder heeft ze dit gevoel ervaren en het was duidelijk dat ze ervan genoot. Na zo een aantal minuten door te stoten, nam Marion me plots vast rond mijn rug en trok me stevig tegen haar lichaam aan. Ik voelde haar borsten tegen mijn borstkas duwen en intussen stootte ik door met mijn heupen. Niet veel later kwam mijn zus hevig klaar tot een orgasme, terwijl kneep ze hard in mijn rugvel, de mix van de spanning, lust, het gekreun en het gevoel was ook voor mij te veel. Ik kon geen kant meer op en spoot al mijn sperma diep in mijn zusje.

Vervolgens viel ik neer naast mijn zusje om op adem te komen. We keken elkaar aan en kusten elkaar vervolgens als een jong koppeltje intiem op de lippen. We zijn die nacht in elkaars armen in slaap gevallen. De volgende nachten hadden wij nog geregeld seks met elkaar en wanneer mijn zusje er niet was en ik toch goesting had, had ik nog altijd haar foto's om mezelf op af te trekken.
Lees verder in: Geile Zussen - 4
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Broer En Zus,...Door: Xxxme
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Neef, Nicht, Zus,
"Met een blos op mijn wangen kroop ik naast mijn zus in bed. in mijn rode boxershort had ik een enorme bobbel zitten waar je gewoon weg niet kon naast kijken. Laura zelf keek dan weer met pretoogjes naar mij wanneer ik naast haar lag en vroeg me al pl..."
19-04
8.9
Avontuur Met Geblinddoekte... - 3Door: Geile Beer
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blinddoek, Chantage, Zus,
"Toen ik de volgende ochtend wakker werd, sliep ze eindelijk. Ik weet niet hoe lang ze wakker was geweest, maar haar huilen had me s nachts een paar keer wakker gemaakt. Ik maakte voorzichtig haar handen los van het bed, pakte de camera waar..."
18-04
8.3
Mijn Zoon Rick - 4Door: Patrick57
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Kut, Kutje, Moeder, Pijpen, Zoon,
"Tijdens mijn werk vraag ik het me voortdurend af. Ik vond het heel spannend en lekker om samen met mijn zoon mijn vrouw, zijn moeder, dubbel te penetreren. En Ilse vond het ook zeer spannend en lekker. En ook het door haar uitgevoerde planne..."
18-04
9.0
Totaal OnverwachtsDoor: Angelaa
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Mijn broertje kwam gewoon naar binnen en sloot de deur achter zich, zonder om mijn toestemming te vragen. Ik lag op mijn bed op mijn iPad te kijken, met alleen mijn slipje en een T shirt aan. Ik lag op mijn buik, terwijl ik mijn lichtbruine haarlok o..."
18-04
9.2
Avontuur Met Geblinddoekte... - 2Door: Geile Beer
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blinddoek, Zus,
"Het was een paar dagen geleden dat ik mijn zus had geneukt. Ze gedroeg zich thuis volkomen normaal, dus ik denk dat ze geen idee had dat ik degene was die haar neukte, en niet John . We hadden natuurlijk verder gepraat via de dating app. Ze had geze..."
17-04
8.2
De Ontdekking Van... - 11Door: Floris20621
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Broer, Pijpen, Tiener, Trio, Tweeling, Zus,
"Papa en Mama zitten samen in de tuin. Het is nog warm, de zon begint onder te gaan. Ze zitten onder een grote boom, op de tafel voor hen staan een fles, glazen. Ze praten zachtjes over wat er vanmiddag gebeurd is. En dan te bedenken dat de tweel..."
17-04
9.3
Mijn Zoon Rick - 3Door: Patrick57
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Moeder, Trio, Zoon,
"Niet lang nadat mijn zoon Rick en ik het kleine geile lijfje van mijn vrouwtje Ilse tegelijk heerlijk hadden gebruikt, Rick neukte haar in haar kutje en ik pakte haar diep in haar kontje, stuurde Ilse Rick naar bed. Rick sputterde nog tegen ..."
16-04
9.0
StiefjeDoor: Fiddler
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefdochter, Vader,
"Ken je dat ...een relatie krijgen met een leuke vrouw die ook nog eens een prachtige dochter heeft Nou ik inmiddels dus wel. Sinds een paar maanden heb ik kennis met een heerlijke leuke vrouw van 43. Geweldige meid, niet t..."
16-04
8.5
Natuur Doet Het... - 7Door: Jolanda
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Beffen, Natuur, Neuken, Pijpen, Slikken, Sperma, Spuiten, Werk, Zuigen,
"We zagen in de loop der jaren eerst Merel en Dieke een steeds betoverender lijf krijgen en niet lang erna gevolgd worden door Floortje en Evi. Floortje en Evi verschillen maar twee maanden en allebei krijgen ze net als alle meisjes hun maandelijks pe..."
15-04
8.9
Samen Geilen Op Kim - 3Door: Fiddler
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter,
"We waren alledrie behoorlijk uitgeput...Frank, Kim en ikzelf... Onze dierlijke lusten waren zo intens en hevig dat we meteen vol gas gingen. Niet gek ook natuurlijk, want zoals ik al zei, we begaven ons op verboden terrein en niets ..."
14-04
9.4
Avontuur Met Geblinddoekte... - 1Door: Geile Beer
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blinddoek, Zus,
"De deur klikte luid dicht toen ik de deur van het huis van mijn ouders dichtdeed. Binnen enkele seconden lichtte mijn telefoon op met een bericht van mijn zus John, hij is vertrokken. Kom me nu neuken. Uitstekend. Mijn plan werkt..."
13-04
9.0
2 Broers &... - 6Door: JanDeManDieAllesKan
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Biseksueel, Broer, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Tiener, Vakantie, Zus, Zusjes,
"Na deze heerlijke geile sekspartij staan Maud en Ellen op en lopen beiden naar de badkamer om zich op te frissen of te douchen. Echt bizar, dat ik nu echt seks met mijn zusje Ellen heb gehad en zelfs in haar klaar ben gekomen. En dan Erwin, die zijn ..."
12-04
9.7