62.659 Gratis Sexverhalen

Mijn Zoon Rick - 2


Door: Patrick57
Datum: 31-03-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 39990x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Mijn Zoon Rick - 1
Ik schrik. Hoor ik het nu goed? Kreunt mijn kleine Ilse echt de naam van onze zoon wanneer ik mijn piemel diep in haar kontje duw? Fantaseert ze echt over Rick als ze gepenetreerd wordt?

Ik ben verrast, ik ben geschrokken maar tegelijkertijd voel ik een extra kriebel in mijn zak.

Vind ik die gedachte aan mijn vrouw met onze zoon nou echt geil?

Ik duw mijn pik nog dieper in het gatje van Ilse en mijn schaambeen voelt haar billen. De complete lengte van mijn pik zit dus in haar. Ik trek een stukje terug en duw me er weer in. Het lijkt wel of Ilse anders reageert op mijn neuken dan anders. Of ligt dit aan mij omdat ik…..?

Ik voel me echt zo geil als ik weet niet wat en ik merk aan mijzelf dat ik steeds een beetje ruwer aan het neuken ben met Ilse maar Ilse vindt het heerlijk. Blijkbaar is de gedachte aan Ilse met Rick voor ons beiden inspirerend. Ik voel hoe ze met mijn pik speelt met haar sluitspier en ook voel ik hoe ze als een waanzinnige haar clit masseert.

Het duurt dan ook niet lang of Ilse komt heel intensief klaar waardoor ze haar kontje nog strakker maakt en ik mijn pik nog dikker voel worden om vervolgens mijn zaad in verschillende stralen diep in Ilse’s darm te spuiten en terwijl ik dat doe hoor ik haar weer de naam van mijn kind mompelen.

We blijven nog even liggen zoals we lagen, mijn lul diep in haar kontje, haar vingers nu voorzichtig over haar kutje wrijvend.

Dan kreunt Ilse en probeert te bewegen. Dan pas realiseer ik mij dat ik met mijn volle gewicht op de rug van mijn kleine, tengere vrouwtje lig.

Ik til mezelf op en voel mijn pik uit haar kontje glijden. Ik lig nu naast haar met onze gezichten naar elkaar toe. Ik beweeg mijn mond naar haar lippen en een heerlijke tongkus volgt terwijl mijn hand over haar rug afzakt totdat ik een van haar gespierde kleine billetje kan beet pakken en deze lekker masseer.

Dan kijken we elkaar aan. Ilse opent haar mond en vraagt: ik sprak per ongeluk hardop he?

Ben ik nu betrapt? Ik tover een glimlach op mijn gezicht en bevestig haar vermoeden.

Ben je niet boos vraagt ze angstig. Ik kijk haar aan en zeg haar dat ik niet weet wat ik hier van moet vinden. Dat ik een kriebel in mijn zak voelde en de gedachte reuze geil vind vertel ik haar (nog) niet. Per slot hoef ik de kat nu ook weer niet al te nadrukkenlijk op het spek te binden.

Ilse kruipt tegen me aan, likt aan mijn tepels terwijl mijn handen aan haar lijf voelen dat ze zachtjes ligt te huilen. Ik til haar hoofd richting het mijne en lik de tranen van haar wangen. Ik kus haar en vraag: wat is er nu liefje?

Door mijn vraag wordt het huilen er bepaald niet minder van. Ze snottert mijn wangen nat.

Als ze wat bedaard is vertelt ze dat ze het zo raar én naar vindt. Ze zegt zo idioot veel van mij te houden en ze vindt onze sex zo enorm bevredigend en dan toch soms die drang naar een ander. Nu zelfs haar eigen zoon. Ze zegt het eenvoudigweg niet te snappen maar als ze Rick zo ziet lopen met zijn stoere prachtige stevige lichaam en dan voel ik altijd een krampje in mijn kutje. Wat moet ik nu Pat want heus, als Rick er op aanstuurt dan wil ik hem gewoon. Ik ben een door en door slechte moeder.

Ik trek haar nog wat steviger tegen me aan en ik zeg haar dat ik zielsveel van haar houd en wanneer Rick voor haar een gegeven is dan leef ik daar wel mee. Ik wil je namelijk voor geen goud kwijt schatje fluister ik in haar oor.

Bovendien zeg ik er achteraan je vertelde al een tijd geleden dat het je heel leuk, fijn en onwijs spannend lijkt om eens in beide gaatjes tegelijk gevuld te worden. Dat lijkt mij ook spannend liefje. Een nieuwe ervaring want je kutje en je kontje tegelijker tijd vol. Wellicht is dit je kans? Maar zeg ik: we spreken af dat je alles dat gebeurt eerlijk aan me verteld want ik vind het eerlijk gezegd ook reuze spannend.

Ilse kijkt me aan en snottert nog wat harder. Ze zegt dat ze me echt een enorme schat vindt dat ik dit voor haar over heb. Verder verzekert ze me dat Rick uitsluitend een lichamelijke geilheid bij haar veroorzaakt en verder echt niets anders dan moederliefde.

Ik besluit dat het onderwerp klaar is en ik duw haar onder de deken richting mijn lul. Pijp me even schatje vraag ik haar. En dat doet ze zoals alleen zij dat kan. Mijn hele pik, mijn ballen en het stukje tussen mijn ballen en mijn anus verwent ze. Na een tijdje spuit ik mijn laatste kwakje van de dag ik haar zuigende mond waarna we heerlijk in slaap vallen.

Het onderwerp lijkt gesloten want ik hoor Ilse meer dan twee weken nergens over.

Tot mijn verbazing richt Rick zich tot mij wanneer Ilse de deur uit is voor boodschappen. Zo tussen neus en lippen door maakt hij een opmerking dat hij Ilse een prachtige vrouw vindt.

Ik kijk hem lachend aan en ik vertel dat ik het met hem eens ben. En zeg ik hem, ze is niet alleen mooi maar ook heel passievol. Maar eens kijken of ik hem een beetje uit zijn tent kan lokken en hem tot meer uitspraken te verleiden. En hij trapt er in want hij geeft te kennen dat hij op een ochtend zijn moeder bloot gezien te hebben en dat liet hem niet koud.

Ik gooi de knuppel brutaal in het hoenderhok met de vraag: en toen heb je je zeker even lekker afgetrokken jongen? Rick krijgt een kop als een tomaat en hij vlucht de kamer uit.

Ilse komt thuis, zet de boodschappen op het aanrecht en geeft mij een kus. Vervolgens gaat ze terug naar de keuken om de boodschappen uit te pakken en ik hoort Rick de trap af komen. Ze geeft Rick bij zijn entree van de keuken een kus en slaat haar armen om hem heen om hem eens even te knuffelen. Rick beantwoord haar knuffel met twee handen op haar billen. Ilse kijkt omhoog, Rick is immers veel groter dan zij, en onmiddellijk duw Rick zijn lippen op die van Ilse voor een kus. Maar die kus duurt langer dan normaal en Ilse voelt hoe Rick zijn tong bij haar naar binnen wil laten glijden. Ilse doet geschrokken een stapje achteruit. Ze kijkt even achterom om te zien of ik kijk. Nu dit niet zo is stapt ze weer naar voren om Rick weer vast te houden en zijn zoen poging te beantwoorden.

Ik hoor ze in de kamer smakken en sluip op kousenvoeten naderbij om naar ze te kijken.

En daar staan ze. Te vrijen als een verliefd koppeltje.

Ik zie hoe Rick zijn handen over het heerlijke lijfje van Ilse laat glijden. Eerst bevoelt hij haar kontje en dan glijdt een hand via haar taille naar een borst. Ik zie hoe hij die borst vastpakt en deze voorzichtig masseert. Dan zie ik dat de handen van Ilse ook over de billen van Rick strijken en al snel zie ik haar hand richting de voorkant van zijn broek gaan. Ik kan zien hoe ze in zijn pik knijpt en hoe haar hand daar wrijft.

Tijd om me voorzichtig weer terug te trekken zonder dat iemand me gezien heeft. Strakjes horen of Ilse me dit verteld en wat ze dan te vertellen heeft.

Na het eten maakt Rick zijn huiswerk op zijn kamer en Ilse en ik zitten samen op de bank en kijken wat tv. Ilse zit een beetje tegen me aangeplakt zoals ze dat eigenlijk altijd doet als we samen zijn.

Dan zegt ze: er is vanmiddag iets gebeurd met Rick en ze verteld me alles dat ik al gezien heb. Ik ben blij met haar “biecht” en voel me er senang mee.

Dan komt de vraag van Ilse: maar wat nu verder en ik geef als antwoord: liefje doe wat je hartje en je natte kutje je ingeeft. Ilse glimlacht blij en knikt.

Later op de avond komt Rick naar beneden en neemt plaats op de fauteuil tegenover de bank.

Ilse vraagt: huiswerk weer helemaal klaar? Rick knikt ja. Dan tikt Ilse met haar hand op de legen plek naast haar en vraagt: waarom kom je niet gezellig hier even zitten Rick?

Rick kijkt verbaasd want hij zit daar nooit, altijd zit hij waar hij nu zit maar toch staat hij op en gaat naast zijn moeder zitten. Ilse slaat haar arm om hem heen en kust hem op zijn wang.

Dat vind ik even lekker zegt ze. Ze trekt haar arm weer van hem af en legt haar hand op zijn bovenbeen. Haar andere hand legt ze boven op mijn pik en ik voel haar zachtjes masseren.

Ik zie dat Rick ziet wat ze bij mij doet en ik zie dan haar hand langzaam richting het kruis van Rick glijdt. Ze kijkt mij nog even aan en ik knik zachtjes voor toestemming.

Haar hand begint nu ook de lul van Rick zachtjes te masseren. Ik voel hoe ze rommelt aan mijn broekgesp en na even hannesen heeft ze die open, mijn broekknoop volgt evenals de rits van mij gulp. Voorzichtig haalt ze mijn stijve paal te voorschijn en begint zachtjes wat te trekken. Ik zie hoe zijn mijn voorhuid steeds nadrukkelijk over mijn eikel sleept die hierdoor vanzelf begint te lekken en van kleur verandert van hard roze naar paars. Dan opent ze ook de broek van Rick en pakt ook zijn pik vast. Ze laat mij even los en buigt haar hoofd richting de stijve van Rick en geeft wat likjes over zijn eikel. Dan buigt ze de andere kant op en is mijn eikel aan de beurt.

De hele tijd heb ik het gezicht van Rick in de gaten gehouden. Maar nu concentreer ik me even op mezelf. Ik leg een hand op het hoofd van Ilse en duw haar mond zover over mijn pik dat mijn schaamhaar haar neus kietelt.

Rick heeft de hele tijd verbaasd zitten kijken naar Ilse maar kijkt nu geschrokken naar mij. Geschrokken dat ik Ilse zo ver over mijn lul heen duw maar toch straalt de geilheid uit zijn ogen.

Ik laat het hoofde van Ilse weer los en wurm mijn hand in haar tuitje op zoek naar haar harde tepels. Ilse buigt zich weer de ander kant op en neemt de lul van haar zoon in haar mond. Ze buigt verder totdat ook zijn schaamhaar haar neus kriebelt. Ik hoor Rick hijgen van enerzijds verbazing maar pure geilheid anderzijds. Door haar actie kan ik niet goed meer bij haar knoepert harde tepeltje en dus schuif ik mijn hand onder haar korte rokje op zoek naar haar heerlijke mosseltje. Door de manier waarop ze zit kan ik er niet goed bij en daarom pak ik haar bovenste been en schuif die op de knieën van Rick. Hierdoor verandert haar zithoek en ontstaat er ruimte voldoende om met mijn hand bij haar kruisje te kunnen.

Ik kriebel Ilse over de stof van haar stringetje en voel dat er al een behoorlijke natte plek ontstaan is. Ik zie hoe ze Rick echt begint te pijpen. Ze heeft er echt zin in mijn sletje.

Haar tong vliegt vliegensvlug over zijn eikel afgewisseld door diepe halen waardoor zijn pik volledig in haar gulzige mondje verdwijnt. Met haar ander hand probeert ze mijn lul te pakken te nemen maar dat lukt haar niet zo goed en dus verdwijnt deze hand naar de ballen Van Rick die zacht begint te masseren.

Ik laat me van de bank afglijden, schuif haar string opzij en lik haar natte poesje. Ze smaakt weer fantastich. Ik concentreer op haar clitoris en duw twee vingers in haar natte poesje. Ik zoek haar g-spot op en streel haar daar. Mijn tong op haar clit en mijn vingers op haar g-spot zorgen er voor dat Ilse diep zucht en kreunt en vervolgens heftig klaar komt. Natuurlijk snap ik dat niet alleen mijn handelingen voor dit orgasme zorgen maar dat haar gevoel bij haar verovering van Rick ook flink helpt. Ik ken mijn Ilse. Ik weet zeker dat ze het voor haar verse vlees van Rick de eerste keer in haar kutje wil hebben. Ik gebruik daarom mijn vingers om het slijm dat uit haar kutje stroomt naar haar kontje te brengen. Met dit slijm en mijn tong maak ik dat gaatje alvast goed nat.

Dan hoor ik dat Rick begint te hijgen en te kreunen en als ik even naar zijn gezicht kijk dan zie ik dat hij klaarkomt en het mondje van Ilse volspuit met zijn zaad. Als hij uitgespoten is haalt Ilse haar mond van zijn pik en trots laat ze Rick de inhoud van haar mond zien.

Vervolgens kijkt ze mij aan en opent haar mond nogmaals zodat ik ook zie wat ze bewaart.

Dan kijkt ze Rick weer aan en slikt de boel voor hem duidelijk zichtbaar door.

Na dit slikken duikt ze met haar mond direct meer op Rick z’n pik. Ze voelt de drang om er voor te zorgen dat hij niet kan verslappen. En dat kan ze als geen ander.

Nu Rik z’n piemel nog steeds fier overeind staat stopt ze na enige tijd met pijpen. Ilse is nu zo op Rick gefocust dat het lijkt alsof de dingen die ik met haar kutje en kontje doe haar niet eens opvallen maar dat is niet zo want heel zachtjes voel ik dat ook Ilse weer klaarkomt. Haar onderlijft trekt samen en er stroomt nog meer vocht uit haar roze heerlijkheidje.

Dan komt ze rechtop zitten en gooit haar lijf schrijlings over Rick heen. Ze pakt zijn pik en zet hem tegen haar schaamlipjes. Ze kijkt Rick aan glimlacht en zegt terwijl ze zich over zijn pik laat zakken: dit wilde je toch Rick? Rick knikt en hij opent de knopen van haar blouse om op haar tepels te zuigen. Ilse bereid Rick echt heel stevig maar dan stop ze plots en kijkt even achterom. Waar blijf je Pat? Ik wil de jouwe ook!

Ik sta op en probeer mijn eikel tegen haar kontgaatje plaatsen. Door de zithoogte van dit heerlijke bruine kutje lukt dit me niet. Ik pak daarom de benen van Rick beet en schuif deze van de vloer op de bank. Ilse beweegt haar billetje mee met deze verandering en trek intussen haar blouse helemaal uit waardoor Rock nog gemakkelijker bij haar cupje C kan.

Ik kruip op de bank op mijn knieën tussen de benen van Rick en Ilse in en schuif gemakkelijk naar binnen want ook haar kontje is al goed nat en glad. Ik voel mijn bekken al snel tegen de kleine billetje van Ilse kletsen en, en dat is echt een vreemd gevoel, hoe de pik van Rick op een neer gaat in haar kutje. Klinkt vast heel gek maar dit verhoogde voor mij de feestvreugde. En Ilse, Ilse vond het overduidelijk meer dan geweldig want echt het ene verkrampende orgasme na het ander volgde zich in hoog tempo bij haar op. Ik denk dat ze in korte tijd wel zes of zeven keer achter elkaar klaarkwam.

Haar snelle hevige orgasmen lieten zowel Rick al mij niet onberoerd. Het voordurende verkrampen van Ilse met de extra druk die dit met zich mee bracht zorgde er voor dat wij beiden veel sneller en heftiger klaar kwamen dan we wilden. Rick komt eerst. Ik voel zijn pik door de dunne tussenwand tussen kutje en kontje kloppen. Dit voelt voor mij zo onwijs geil dat ook ik klaarkom als een malle. Ik spuit haar darm volgens mij voller dar ik ooit eerder gedaan heb. En de sensatie is voor mij overweldigend. Ik voel mijn orgasme op een abnormaal heftige manier in mijn ballen en mijn eikel.

Zowel Rick als ik blijven nog even heerlijk nagenieten van dit alles diep in Ilse. Ilse echter lijkt niet alleen volledig uitgewoond maar ook uitgeput. Na even valt ze voorover op Rick z’n borst waardoor mijn pik uit haar kontje glijdt.

Ilse kijkt achterom en vraagt me of het goed is met me. Ik geef als antwoord dat ik het onwijs geil en spannend vond. Dan geeft ze Rick een tongzoen en vraagt ook aan hem of hij het lekker en leuk vond. Ik zie Rik breed glimlachen en hij zegt: even een kwartiertje bijkomen en dan nog een keertje? Waarom Ilse zegt dat ze én uitgeput is én aan alle kanten rauw geneukt waardoor de pauze wat haar betreft wat langer mag duren. Maar dat ze het heerlijk heeft gevonden haar twee mannen in haar lijf. Maar nu ga ik even een beetje uitlekken op het toilet want zoveel heerlijk zaad in een keer heb ik nog nooit in mijn lijfje gespoten gekregen.

Wanneer Ilse terugkomt van het toilet maakt ze de opmerking dat het trio met die mooie lange Trees wel eens een kwartet zou kunnen worden. Maar daar vertel ik wellicht een andere keer over.
Lees verder in: Mijn Zoon Rick - 3
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Moeder, Trio, Zoon, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Zwanger Of Toch Niet?Door: Nickey
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwanger,
"Lis was 35 en woonde met haar dochters Nathalie van 16 en Miranda van 15 bij haar ouders in. Sjaak, de zoon van haar tweelingzus Helene woonde er ook. Sjaak en Nathalie waren even oud. Sjaak en Nathalie konden het heel goed met elkaar vinden. Ze zate..."
23-04
8.6
Ik Sta Bij... - 2Door: Xxxme
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Mijn piemel stond nog plankhard tussen mijn benen wanneer ik tijdens de pauze mijn boxershort weer aan deed. De rest hoef je niet aan te doen het is juist maar pauze en buiten ons is hier niemand anders. Zei mijn zus wanneer ik mijn lange broek wil..."
23-04
9.4
Stiefje Ontdekt Wereld... - 2Door: Fiddler
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefdochter, Vader,
"Na ons park avontuurtje bij de picknicktafel hadden we een pact gesloten. Ik kon haar lichaam toch niet weerstaan al zou ik het willen en stiefje had de smaak van sex meteen zo zwaar te pakken dat ze alles leek goed te vinden wat ik maar voorstelde..."
22-04
9.4
Neef En NichtDoor: Jenny
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Aftrekken, Brunette, Groot Geschapen, Grote Lul, Logeren, Masturbatie, Masturberen, Neef, Nicht, Romantiek, Vreemdgaan,
"Betty was een parmantig meisje van zestien jaar oud met lang volumineus haar dat ver en breed op haar rug hing. De kleine brunette had een eigenwijs gezichtje en wist altijd alles beter. Ze was echt een wijsneusje dat iedereen wist te verbeteren met ..."
22-04
8.2
Charlotte - 3Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ze kwam binnen lopen in een sport topje en legging. Ze had besloten voordat ze van haar moeder naar mij kwam nog even naar de sportschool te gaan. Ze gooide haar tas neer en liep naar mij op de bank. Die wiegende heupen en diep doorborende ogen pakte..."
22-04
8.5
Tante's MeisjeDoor: Max A.
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Toen ik een jongetje van een jaar of tien was, kwam mijn tante Louise een tijdje bij ons wonen, omdat ze gescheiden was. Ze was heel wereldwijs en accepteerde ze de dingen, zoals het leven die haar bood. Zij was geen buitengewoon knappe vrouw, maar z..."
22-04
8.9
TegengifDoor: Kristiena
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Als antropoloog leidde ik een expeditie naar een bergachtig gebied in Nieuw Guinea om daar een inheemse stam te onderzoeken. Mijn zoon Daan gin ook mee, omdat hij een student was in hetzelfde vakgebied. Alles ging goed, totdat Daan per ongeluk gebete..."
22-04
9.4
Ik Sta Bij... - 1Door: Xxxme
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionisme,
"Met een bonzend hart liep ik naar mijn slaapkamer. Achter mij hoorde ik mijn zus mijn naam roepen. Met een enorme klap sloeg ik mijn slaapkamerdeur achter mij dicht en ging op mijn bed zitten met mijn handen voor mijn gezicht. Hoe had ik zo stom kunn..."
22-04
9.2
Spermaonderzoek Met ZusDoor: DM
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broer, Klaarkomen, Pijpen, Sperma, Zus,
" Dit is een herwerkte versie van Spermaonderzoek met mams , een verhaal dat hier al enige tijd geleden is gepubliceerd. Ella was in een staat van blinde paniek nadat ze die ochtend het lab was binnengestapt. Hoewel ze zich meende..."
21-04
9.3
Mijn Zoon Rick - 5Door: Patrick57
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Klaarkomen, Moeder, Neuken, Pijpen, Tiener, Trio, Vingeren, Zoon,
"Ohwwww Pat, alsjeblieft, blijf ondanks mijn gedrag van me houden vroeg Ilse me. Wel, ik moet bekennen dat niet d t het gebeurd is me verbaasde, wel de heftigheid ervan. En, het feit dat Ilse bereid zou zijn om zich echt volkomen pla..."
20-04
9.4
Tante AnsDoor: Centerfold
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Dikke Tieten, Eerste Keer, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Milf, Pijpen, Tante, Tiener, Verlegen, Vingeren,
"Wat een klote dag. Mijn ouders hebben zojuist verteld, dat ze naar Frankrijk op vakantie gaan naar een suffe camping. Ik ben inmiddels 17 jaar en vind dat ik best alleen thuis kan blijven, maar mijn moeder vindt dat niet goed. Je gaat maar gewoon me..."
20-04
9.2
Waarom Niet Mama?Door: Dickydickert
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lingerie, Moeder, Vader,
" Waarom moest ik, uitgerekend vandaag, een uurtje eerder naar huis ... Waarom ben ik niet gewoon op mijn werk gebleven tot half zes zoals elke dag ... Nee, ik moest zonodig eerder naar huis omdat we vanavond eters krijgen. Had ik maar wat langer..."
20-04
9.5