62.825 Gratis Sexverhalen

Twee Buurvrouwen


Door Paul
Datum: 20-04-2024 om 00:35 | Categorie: Extreem
Schakels: 18 | Gelezen: 449x
Allereerst zal ik me voorstellen. Ik ben Paul, 44 jaar, vrijgezel, grijzend blond haar, vrij lang en slank. Al jaren woon ik in een rustige wijk met een dorpskarakter. Zoals zovelen ben ik thuis gaan werken tijdens corona, maar waar de meeste mannen in de straat weer naar kantoor zijn gegaan, werk ik nog steeds thuis.

De meeste vrouwen zijn overdag ook meestal aan het werk, maar sommigen zijn de hele dag rondom huis. Zoals onder meer mijn overbuurvrouw Nicole. Ze zal ongeveer mijn leeftijd zijn, donker haar tot in de nek en erg slank. Ons contact beperkt zich tot een goedendag en dat is het wel. Ik ben er vrij zeker van dat toen ik hier tien jaar geleden kan komen, ze een kleine cupmaat had, maar dat is ergens in de loop der jaren toegenomen. Het is een mooie slanke vrouw, die soms een spijkerbroek draagt, waar haar kleine billen zich strak in aftekenen draagt en dan weer een rok tot boven de knieën met daaronder een paar laarzen. Ook al spreek ik haar niet, haar man heb ik de laatste maanden niet gezien, dus ik vermoed een scheiding.

Melanie woont iets verderop in de straat en lijkt een verstokte vrijgezelle vrouw, een beetje zoals ik dus. Soms zie ik Melanie bij Nicole langs gaan voor een kop koffie of zo.

Deze ochtend ben ik in de supermarkt en als ik me omdraai, bots ik tegen Melanie aan. Mijn verontschuldigingen maak ik gelijk, maar met een brede glimlach laat ze weten dat het geen probleem is en vraagt ze of ik met haar en Nicole een kop koffie die ochtend wil doen. Uiteraard stem ik in.

Eenmaal thuis ruim ik de boodschappen op om daarna het huis te verlaten, de straat over te steken en bij Nicole aan te bellen. Met een brede glimlach doet ze open: "Welkom, dan kom je eindelijk eens bij me op bezoek!"

De dames zaten al aan hun eerste bak koffie. Blijkbaar hadden ze al een leuk gesprek over mannen. Melanie zegt: "Paul, wij vinden dat mannen en vrouwen verschillen. Wij hebben een spleetje en jullie een piemel, maar aan de achterkant zijn we toch allemaal gelijk?"

Ik knik instemmend en dan legt ze haar hand op mijn hand en vraagt: "Als dat zo is, waarom neuken mannen dan zo graag ons in onze kont, maar mag het niet andersom?"

Nicole valt haar bij: "Precies, ik vind anaal best lekker, maar wilde mijn man ook wel eens neuken. Rimmen vond hij goed, maar neuken...!"

Ik weet even niet wat ik moet zeggen. Hebben ze het nou over pegging? Of over een man domineren?
Nicole - 20-04-2024 om 14:51
0


Paul is duidelijk overvallen door onze plotselinge vraag. Dat was ook de bedoeling van Melanie en mij. We zijn als twee vrijgezellen vrouwen die geks op seks zijn al enige tijd aan het experimenteren. Vorige zomer maakten we een wandeling door het nabijgelegen natuurgebied en halverwege lagen we plotseling te vrijen. Het bleek dat we allebei biseksueel waren en na die eerste keer deden we het vaker met elkaar. Maar op den duur begonnen we toch een pik te missen. Ik neukte Mel wel eens met een strapon, maar dat is toch behelpen. Maar hoe vind je zo maar een man die alleen maar wil neuken, en niet alleen dat. Het neuken met de strapon, maakte dat we steeds meer op de anale tour wilden. En die kerels naaien. Ik stelde Mel voor om Paul te verleiden. Hij leek ons geen moeilijke prooi. Leuke man om te zien, slank en hij keek altijd bijna kwijlend naar ons. Melanie, die de brutaalste van ons tweetjes is, nam het op zich om Paul binnen te halen. En daar zit hij nu. Duidelijk geschrokken van onze vraag. "Rimmen vond hij goed. maar neuken..." zeg ik. Paul verslikt zich in de koffie. Ik beuk hem behulpzaam op zijn rug en hij kijkt ons geschrokken aan. "Neu...neuken? Anaal? Ik..ik..." stamelt hij. "Ja," gaat Mel verder met een knipoogje over mij. "Mannen zijn altijd de baas, en wij krijgen die piemel in onze kont. Ik wil wel eens weten hoe het voelt om een mannenkont te naaien. Hoe denk jij daar over?" Paul heeft zich zelf weer onder controle. "Nooit over nagedacht eigenlijk, maar het klinkt wel logisch, nu mannen en vrouwen gelijkwaardig zijn...maar eh... hoe denken jullie dat te doen?" Ik sta en pak de strapon uit het dressoir. "Hier mee lieve Paul, zou dat lukken denk je?" Ik zie Paul ernstig kijken naar de Tarzan, breed en groot en met realistische aderen en ballen.
Paul - 21-04-2024 om 23:42
0


Voor een moment dacht ik dat het een typisch vrouwengesprek was, waar ik toevallig in terecht kwam. Hoe vaak had ik niet gehoord, dat vrouwen onderling nog meer over seks praten dan mannen. Oprecht dacht ik dat het misschien een tikkeltje oneerlijk verdeeld was bij anale seks, maar goed.

Ik ben druk aan het peinzen over dit niet alledaagse onderwerp, ten minste niet alledaags voor mij, als plots een dressoir open getrokken wordt en er een strapon uitkomt. Verbaasd kijk ik naar de omvang, terwijl ik minstens zo verbaasd ben, dat zo'n ding gewoon in de woonkamer in een dressoir ligt. Wat zou er nog meer in liggen?

"Hiermee, lieve Paul, zou dat lukken denk je?" vraagt Nicole me. Ik kijk eens goed naar de dildo en zeg dan: "Naah, dan voel je toch nog steeds niet hoe zo'n nauw gaatje om een lul voelt. Het enige wat je dan bereikt, dat een man je,... tja, uuh, tja... nou ja, je bitch is."

In plaats van het ding terug te leggen, legde Nicole het gevaarte op tafel. Ergens voelt het wel fijn dat deze vrouwen me nu al vertrouwen voor zo'n serieus gesprek. Ik leun achterover en neem een slok koffie, terwijl ik erg voldaan ben over mijn toch best wel goede antwoord.
Nicole - 22-04-2024 om 11:27
0


Paul is een stout jongetje. Hij wil duidelijk overheerst worden door twee knappe vrouwen (hihi). Hij heeft het over een 'bitch' zijn. Eigenlijk precies wat Mel en ik willen, een man die onze bitch is en die we gaan uitwonen met de Tarzan. "Inderdaad Paul, je zou onze bitch zijn, heb je daar een bezwaar tegen?" Paul die weer voldaan en zelfverzekerd over zijn antwoord onderuit was gezakt, schiet weer overeind. "Nou eh...ik weet het niet...het klinkt nogal mietjesachtig." "Ach, maar Paultje toch," zegt Mel die haar grote tieten te voorschijn haalt door haar shirtje over haar hoofd uit te trekken. "Ja," zeg ik mijn blouse open knopent, "lieve Paul hoe kun je dat nou van ons denken. We willen je lekker peggen, maar niet gelijk onze seksslaaf maken," en toon ook mijn cup D aan onze buurman. Mel en ik wrijven onze tieten tegen elkaar en zien hoe Paul in verwarring raakt. "Word je hier niet geil van, schatje?" vraag ik plagend, "kom eens hier." Paul staat op en we zien duidelijk de bubbel in zijn broek. Als hij bij ons is, maakt Mel zijn gulp open en trekt gelijk een lekkere pik naar buiten. Ik neem het snel stijf wordende geval in mijn mond en begin te zuigen. Mel staat me bij en likt langs de gehele lengte van de schacht. Ik zuig op de eikel en proef het voorvocht. Paul doet zijn overhemd uit en laat zijn broek op zijn enkels zakken. Hij heeft een lekker lijf, gespierd, zeker geen mietje, maar als hij denkt dat we hem niet gaan overheersen, heeft hij het mis.

Even later zijn Mel en ik ook naakt en laten toe hoe Paul onze spleetjes afwisselend likt. Ondertussen zoenen we met elkaar en kneden elkaars tieten. Dan trekt Mel Paul aan zijn haren omhoog. "Tijd voor je ontmaagding, mannetje..." Samen met Paul kijkt ze toe hoe ik het tuigje van de strapon stap en de riempjes vastgesp. Ik tik tegen de eikel. "Echte siliconen," zeg ik, "voelt levensecht...ben je klaar voor het experiment. Paul?"
Melanie - 23-04-2024 om 08:11
0



Nicole heeft het dovende vlammetje in mij weten oplaaien tot een heet vuurtje. Steeds vaker zien we elkaar en vrijen dan tot we scheel zien. Toch missen we een lekkere warme paal in onze kutjes. Maar ja waar vind je een kerel doe lekker en viriel en onderdanig genoeg is om ons te bevredigen. Ik maar ook Nicole willen die kerel eens flink domineren en dat wil zeggen hem laten voelen wie de baas is.

Een paar dagen later zit ik naakt met Nicole in het huis van Paul. Een vrijgezelle man die stil geworden is toen Nicolle het rubberen geval voor haar kutje begon om te gespen.
Ik heb maar van de openstaande mond van Paul gebruik gemaakt en hem mijn grote zware borsten aangeboden. “zuigen en likken “, zeg ik streng en ons kleine jongen doet braaf wat ik zeg.

Nicole begint het maagdelijke gaatje in te smeren met glijmiddel en laat zo nu en dan een vinger in hem glijden. Het doet hem zeker wat want ik zie een hele stijve dikke pik.







Nicole - 23-04-2024 om 22:36
0


Het windt me op om met die enorme dildo in de kamer te staan. Ik heb altijd al eens een kerel willen neuken zoals ze gewend te zijn dat bij ons te doen. En dan anaal, in zijn kleine aars. Als Paul braaf op zijn handen en knieën zit smeer ik het lokkende gaatje in met glijmiddel en zorg er voor dat mijn vinger diep in zijn poepgaat verdwijnt. Melanie helpt mee en slaat Paul met haar vlakke hand op zijn rechterbil. Dan buigt ze zich over hem heen en kijkt hem aan. "We gaan je peggen, Paultje. Eerst Nic en dan ik, we gaan die kont van je eens flink uitwonen." Paul zegt niets. Hij lijkt nog altijd overdonderd door de gecombineerde dominantie van Mel en mij. Ik loop om hem heen en laat de dildo voor zijn ogen op en neer wippen. "Zuig er op, schat," zeg ik, "ik heb je reet al ingesmeerd met glijmiddel als je die eikel nu ook goed nat maakt, zul je zien hoe makkelijk ik ben je naar binnen glijd. Nou vooruit!" Paul neemt de siliconen eikel voorzichtig in zijn mond en begint te zuigen. "Kijk, kijk," zegt Mel treiterend, "ben je soms een stiekeme homo, Paul? Je doet het zo goed. Kom op, dieper!" Ik duw de dildo dieper in de mond van Paul en neuk zijn mond.

"Genoeg," zeg ik en trek me terug uit zijn mond, "Na oraal, komt..." "Anaal!" lacht Melanie en trekt de bilhelften van Paul uit elkaar. Ik loop weer om ze heen en duw de kunststof lul tegen zijn bilspleet, zijn anus, klein en donker lijkt belachelijk klein vergeleken met de dildo. "Kom op Nic," zegt Mel en duwt de kop tegen de anus van Paul, "neuken!"
Paul - 24-04-2024 om 00:00
0


Mel en Nicole laten er geen gras over groeien. Zonder aarzelen trekken ze hun shirts over hun hoofd heen en staan met ontblote borsten voor me. Ik bedenk me geen moment en vergeet alles over pegging. Als ik bij ze sta, ritsen ze mijn gulp open en even later word ik door de 'dames' gepijpt. Ik laat mij op mijn knieën zakken en lik hun spleetje, als ze wijdbeens voor me staan.

Plots trekt Melanie me omhoog aan mijn haren. Mijn lul schokt van geilheid.
"Tijd voor je ontmaagding, mannetje..."
Het is duidelijk dat ze me niet alleen willen peggen, maar willen domineren. In de woonkamer zit ik op handen en knieën voor ze. Ik voel een vinger mijn sterretje masseren en al snel gaat een vinger naar binnen. De vinger voelt zalig en dan buigt Melanie voorover. Ik voel haar borsten over mijn rug glijden, als ze zegt: "We gaan je peggen, Paultje. Eerst Nic en dan ik, we gaan die kont van je eens flink uitwonen."

Nicole laat me haar lul pijpen en ik laat hem alsmaar dieper naar binnen gaan. Dan zegt Melanie: "Kijk, kijk, ben je soms een stiekeme homo, Paul? Je doet het zo goed. Kom op, dieper!"
Ik wil nee schreeuwen en de kunstlul uit mijn mond hebben, maar de toon is zo dwingend... Ik laat de lul nog dieper in mijn mond gaan, totdat Nicole het mooi vindt. Melanie lacht: "Na oraal, komt... anaal"
Gedwee blijf ik zitten, terwijl ik voel hoe mijn billen gespreid worden en de dildo tegen mijn ster gezet wordt. Tergend langzaam gaat hij naar binnen. Ik voel mijn ster opgerekt worden en dan begint Nicole in en uit te bewegen.
"Lekker toch, vies mannetje!"
Kreunend antwoord ik: "Ja, heerlijk, neuk me! Ik ben inderdaad een vies mannetje!"

Melanie gaat op haar knieën voor me zitten en haar billen spreiden zich. Ik weet wat ze van mijn verwachten, maar Nicole zegt al: "Likken, lik haar reet!"
Opgewonden begin ik haar sterretje te likken. Ik voel mijn lul maximaal stijf worden, terwijl ik ergens in mijn achterhoofd bedenk dat niemand dit mag weten.
Melanie - 24-04-2024 om 08:30
0


‘Moet je eens zien”, zeg ik heel denigrerend naar Paul toe. Hij is stiekem een homo. Vindt het lekker om jou grote pik te pijpen. Met verwe , dat moet ik zeggen, pijpt Paul, ik denk al bijna Pauline, de pik steeds dieper. Dat is niet de eerste keer dat hij dit doet, en ik maak wat fotos en een filmpje tot Nicole “haar” pik nat genoeg vindt. Ondertussen is ons sletje behoorlijk opgewonden geworden en al flink stijf geworden.

Nicole laat de bengelende lul uit de mond van Paul glijden sommeert hem naar mij te draaien en mijn sterretje te likken. Likken en zuigen kan deze pijp en anaal slet als de beste voel hoe Nicole hem begint te neuken. “Hij wordt er echt geil van Mel, moet je zijn pik zien”. Ik kijk tussen mijn bengelende grote borsten naar zijn pik. Er komt al heel wat voorvocht uit en een beetje zaad. “Yes Nicole, hijg ik zacht. Neuk hem maar goed diep”. “Je mag niet klaarkomen slet, zeg ik megastreng tegen ons nieuwe anaalslet”. Nicole neukt hem nu flink en zie haar ogen wegdraaien. De dildo zit ook een stukje in haar kutje en komt waarschijnlijk telkens tegen haar G spot. Haar hoofd valt achterover en dan weet ik het al. Ze trilt en komt half gillend klaar.

“ Wisselen”, zegt ze als ze is bijgekomen. “Ik heb nog wat extra fotos gemaakt zodat ons sletje gehoorzaam blijft”. Paul weet dat hij nu een probleem heeft. Ik til zijn kin op, dus jij blijft netje luisteren sletje en doet alles wat wij zeggen, anders gaan alle fotos en filmpjes naar werk, je mooie zus, en die gayguy iets verderop. Hij vindt jou als sissy best lekker denk ik. Paul ‘s ogen gaan wijd open bij het horen van mijn strengheid. “Sissy”? En nu ga jij eerst naar de badkamer om je schoon te spoelen en je lichaamshaar te verwijderen. Alles moet eraf! Gehoorzaam loopt Paul naar de badkamer waar wij kijken hoe hij minutieus zijn laatste haartje eraf scheert.

Ik laat het vieze slipje van Nicole aan mijn pink bengelen en kijk Paul streng aan. “Aan doen!”. Lachend kijken we beide hoe ons sissysletje het mooie kleine broekje over zijn gladde mooie billen trekt. Zijn erectie was weer weg, maar met kleine stukjes komt er meteen weer leven in. “Kijk eens aan zegt Nicole”. Een echte slet, en maakt meteen een paar fotos. Ik heb de strapon nu ook voorgedaan met mijn dikke lul, die nog iets dikker is. “Zo, en nu is Mel aan de beurt”, zegt Nicole streng. Pijpen sletje en pak de dikke geaderde kunstlul vast en duw hem tussen de lippen van ons nieuwgeboren sletje. “Pijpen”!
Nicole - 24-04-2024 om 11:43
0


Ons plannetje werkt beter dan Mel en ik verwachtten. Paul ontpopt zich tot een echt seksslaafje en laat zich gewillig in zijn reet neuken en pijpt nu vol overgave de voorbindlul van Mel. Zoals afgesproken heeft ze foto's en filmpjes gemaakt van ons sletje en chanteert hem gelijk. "Oh Paultje," zeg ik sarcastisch, "wat ben je een geil knaapje zo met die pik in je mond, neem dat ding dieper in je hoerenbek. Ik neem een foto en lach hatelijk. Dan duwen we ons slachtoffer op zijn rug en ik ga op zijn gezicht zitten. "Lik mijn aars, vuile homehoer!" sis ik, en wrijf mijn billen over zijn mond. Intussen heeft Mel haar dildo in zijn aars geduwd en begint te stoten. "Lekker schat?" zegt ze en verhoogt het tempo. We buigen naar elkaar toe en terwijl de tong en lippen van Paul mijn poepertje beroeren, en Mel zijn aars neukt, beginnen wij elkaar te zoenen en elkaars tieten te kneden.

We geven Paul even rust. Zijn pik is nu kei- en keihard en staat als een vlaggenmast omhoog. Belangstellend kijkt Mel er naar en haalt wat gewichtjes uit haar tas, Die zet ze met klemmetjes vast aan zijn ballen en slaat er vervolgens hard op. Paul schreeuwt het uit. "Hou toch je bek, sissie," zeg ik bestraffend, "gedraag je, anders zit je over drie seconden op social media. Ik ben zo geil dat ik mijn tieten tegen die van Mel duw en we elkaar wellustig zoenen. Paul kijkt toe en we zien dat ondanks de gewichtjes zijn lul blijft groeien en rijzen. In een standje 69 bevredigen Mel en ik elkaar en als we klaar gekomen zijn, zien we dat Paul op knappen staat.

We zetten hem weer op handen en knieën en samen beginnen we zijn bilnaad uit te likken en zijn aars te rimmen. Onderwijl trekken we aan nog altijd gezwollen lul alsof we hem aan het melken zijn. "Voorzichtig," fluistert Mel, "hij mag nog niet klaarkomen." Ik loop naar de keuken en kom terug met een houten klaasplankje met een handvat. "Luister Paul," zeg ik treiterend, "je bent heel stout. Foei met zijn paal voor twee keurige dames zitten. Je krijgt straf. Ik ga je tien klappen voor die vieze reet van je geven en je moet meetellen...begrepen?" Paul knikt en ik haal uit, even later, kletst het hout op zijn billen. "Een!" schreeuwt Paul, Ik grijp zijn haren en trek zijn hoofd achterover. "Wat? Een MEESTERES!" Weer sla ik en gelijk klinkt het, "een meesteres!"
Paul - 24-04-2024 om 23:15
0


Na zoveel mislukte relaties had ik mijn geilheid voor menig vakantie bewaard en in verre oorden nog wel eens een shemale gehad. Pijpen kon ik dus ondertussen wel, maar ik hoopte dat het niet opviel.

Als ze me het kontje van Melanie te likken doe ik het vol overgave. Haar geur windt me op en als bezetene lik ik haar poepgaatje. Zoals altijd wint het rimmen me alleen maar meer op. Ondertussen neukt Nicole me stevig door, totdat ze stopt. Het duurt even maar dan dringt het besef door dat ze klaar gekomen is.

Als Melanie zegt wisselen, voegt ze eraan toe dat ze de nodige foto's en films gemaakt heeft. Ik kan wel door de grond gaan, zeker als ze dreigen de filmpjes door te sturen naar bijvoorbeeld mijn zus of de homo verderop in de straat.
Gedwee loop ik dan ook naar de badkamer om het weinige haar wat ik nog heb te verwijderen.

Als ik terug kom, is Melanie er klaar voor. Ik ga op mijn rug liggen en wil nog vragen of ze me laten gaan hierna. Voor ik een woord kan uitbrengen, hurkt Nicole met haar billen boven me en zegt: "Lik mijn aars, vuile homehoer!"
De geur van haar kont vult mijn neus en automatisch gaat mijn tong naar buiten. Ik lik haar gore reet, terwijl ik mijn eigen darmen gevuld voel worden. Met iedere stoot voel ik mijn harde paal geil tegen mijn buik klappen.

Geen idee hoe lang het duurt, maar dan stopt het. Ik kijk toe hoe ze elkaar verwennen. Een paar gewichtjes aan mijn ballen, pijnlijk en zeker niet waar ik van hou. De ruige behandeling is ok, maar dit sm-gedoe... Na een tijdje richten ze zich weer tot mij en krijg ik straf. Ik weet niet wat te doen. Natuurlijk wil ik weg, maar de filmpjes. Met iedere klap van de kaasplank ebt mijn geilheid verder weg.

Als ze klaar zijn, dan kniel ik voor hen neer: "Alsjeblieft, ik ben jullie slaaf, maar geen sm, alsjeblieft! Jullie mogen me gebruiken. Straf me voor het misbruiken van vrouwen, maar geen sm!"
Melanie - 25-04-2024 om 08:26
0


Ik houdt de arm van Nicole tegen. Paul zit tegen het randje van zijn kunnen aan. Voorzichtig haal ik de tepelklemmen van zijn ballen. Opgelucht ademt hij.

Oke zeg ik zacht maar duidelijk dat er meer gaat komen.
Je kan één keer een keuze maken voordat wij alles op het web zetten.

Of meesteres Nicole gaat zich volledig uitleven op jou, ze zwaait al met het plankje en haar ogen zitten vol vuur, of.

Ik pak weer het gedragen slipje en de bh van Nicole, of , jij bent onze sissyslet. Dat betekent dat om te beginnen al jou eigen ondergoed weggaat en je dameslingerie gaat dragen. “Paul wil iets zeggen”, maar ik hoef alleen mijn wijsvinger op te steken. Meteen stil. En jij gaat je gedragen als een sissyslet. Nagellak. Wat make up. En veel vrouwelijkere kleding dragen.

Jij mag het zeggen Pauline!

Aarts/Bart Drost - 26-04-2024 om 10:52
0


Hum, geen meesteres...maar Paul als onze sissy-slet lijkt me geen slecht alternatief. Lang leve het femdom! Paul lijkt nog wat onwillig, dus hef ik woest mijn kaasplankje en aarzelend trekt hij het slipje en behaatje aan. Mooi zo, brave jongen. Mel trekt hem naar een houten keukenstoel en laat ons sletje plaats nemen. We pakken onze make up setjes en beginnen onze "barbie" op te maken. Pancake, eye liner, oogschaduw, zijn wimpers en niet te vergeten zijn lippen. Hij ziet er prachtig uit. Zeker als Mel de blonde pruik over zijn hoofd trekt. "Hoe heet je, schatje," zeg ik. "Eh..Paul...eh Paulien.." stamelt hij. "Goed zo, meisje," zeg ik, "en wat wil je schatje, wat gaat mama met je doen?" "Me in mijn kont neuken..." zegt Paul bijna onhoorbaar. Ik knik en trek hem aan zijn pik tegen de grond. Hij gaat op zijn handen en knieën zitten en Mel en ik nemen onze posities in bij zijn mond en kont.

"Doe je bek open, hoer!" zeg ik en Paul klapt gehoorzaam zijn mond open. Ik schuif de kunststof eikel naar binnen en hij begint fanatiek te zuigen. "Oh je doet het geweldig, sletje," zeg ik, "misschien halen we er een homo bij en kun je oefenen op een echte pik. "Ja," lacht Mel terwijl ze haar dildo diep in zijn hol steekt , "en dan mag hij jou ook anaal verkrachten." Ik begin tegelijk de mond van Paul te neuken en zie toe hoe Mel een lekker ritme inzet om zijn kont uit te wonen.
Nicole - 26-04-2024 om 22:06
0


Oeps! Ik schrijf ook onder andere pseudoniemen in de kettingverhalen, en ik deel de laptop met mijn vriendje die ook meeschrijft. Soms let ik niet op en nu staat zijn naam boven mijn reactie. Hij heet overigens ook echt niet zo, net als ik in het echt niet Nicole heet. Maar het stukje is wel van mij...
Paul - 26-04-2024 om 23:25
0


Geen probleem. Soms denk ik sowieso dat mensen in verhalen van geslacht wisselen. Laten we er een leuk verhaal van maken met veel femdom.

Melanie geeft me een keus, of eigenlijk geen keus. De keus tussen SM en sissy is niet echt aantrekkelijk. Als Nicole dreigt met het kaasplankje trek ik de lingerie aan. Fuck, als ze die foto's niet hadden, was ik er vandoor gegaan. Tot vandaag wist ik niet eens wat een sissy was, maar ik begon een idee te krijgen.Mijn lul is ondertussen helemaal verslapt. Ik had nog liever een trap in mijn ballen gehad dan dit. Ik sta voor lul met de make-up en de pruik.

Als Nicole vraagt hoe ik heet, antwoord ik schoorvoetend Pauline.
Nicole gaat door: "Goed zo, meisje, en wat wil je schatje, wat gaat mama met je doen?"
Het lucht op dat ze niet langer met de make-up bezig zijn. Voor een moment vraag ik me af wat ik moet antwoorden, moet ik ze aanbieden te beffen, te rimmen of ... Ik probeer het gewoon: "Me in mijn kont neuken!"

Ze dwingen me weer op mijn knieën en dan zegt Nicole: "Doe je bek open, hoer!"
Bij de woorden voel ik al een schok in mijn pik. Gewillig zuig ik op de dildo van Nicole. Ze suggeren om er een homo bij te halen, maar ik heb geen tijd om erover na te denken. De enorme dildo van Mel splijt mij open. De zalige penetratie doet mij de afgrijselijke momenten van daarnet vergeten.
Ik blijf pijpen tot Nicole zegt: "En nu wil ik genieten, hoer! Rimmen!"
op haar knieën gaat ze voor me zitten en met iedere stoot van Melanie glijdt mijn tong door haar bilspleet. Telkens als ik over haar sterretje ga, hoor ik haar genietend kreunen.
Melanie - 28-04-2024 om 09:00
0


Paul verandert langzaam in Pauline. Het gaat wat moeizaam maar hij berust zich erin. Nicole had maar al te graag zijn billen goed te grazen genomen, maar Pauline, zo noemen we haar voortaan koos snel voor het worden van een meisje. Een sissy, niet wetende dat dit veel verstrekkende gevolgen zou gaan krijgen dan alleen wat lingerie en make up.
Dat laatste is nog best een klus want ons sletje is nogal ongeduldig. Pauline heeft van nature behoorlijk wat vrouwelijke trekjes al vindt ze zelf van niet en laat het zich welgevallen hoe wij haar omvormen tot een blonde slet. Haar clitje is tot een zielig klein pikkie geschrompeld en het is jammer dat ik geen kooitje heb meegenomen anders had ze deze meteen omgekregen. ‘Dat voor de volgende keer’.
Toen Nicole met de make up bezig was heb ik de volledige kledingkast opgeruimd, nou ja, alles mannelijk kleding is weg. ALLES. En heb wat wij bij hadden netjes opgevouwen en verdeeld in de kast terug geplaatst. “We moeten gaan shoppen, morgen”, zeg ik opgewonden tegen Nicole, en Pauline richt zich vragend op van zijn rimtaken. Ze begrijpt er niets van, maar Nicole en ik hebben ons binnenpretje.

Ik gesp de flinke kunstlul weer voor en glijd zonder pardon in het spiegelgladde kutje, want zo heet haar kontje tegenwoordig.
Haar mannenklitje richt zich schokkend op, en ik neuk haar met lange halen.

Het is nog even wachten tot de oversexte bi boy langs zal komen, en onze Pauline voor het eerst een echt lul van vlees en bloed zal pijpen, en zijn zaad zal slikken.
Nicole gilt al als Pauline haar kutje vingert, ze begint al te trillen. Haar kutsappen komen als een waterval naar buiten en verpesten de make up van onze sissyslet volledig. Als Nicole is uitgehijgd kijken we lachend en vernederend naar onze slet. “Kijk nou eens wat voor een sloerie we daar hebben’. “Meekomen, je gaat nu zelf leren make-up aan te brengen, en Pauline loopt onwennig op de hogen hakken mee naar de slaapkamer. “Waar zijn mijn kleren gebleven”?
Nicole - 28-04-2024 om 13:51
0


"Die hebben we even opgeruimd," giechelt Mel, "wen er maar aan Paulientje, je bent nu onze slet en je mag in ons gezelschap alleen als sletje rondlopen, heb je dat goed begrepen?" Onder onze leiding leert Paulien zich zelf op te maken en het resultaat is prachtig, tevreden bekijken we onze barbiepop waar we nu naar hartenlust mee mogen spelen. "Hoe laat komt Randy?" fluister ik tegen Mel die me geheimzinnig meeneemt naar de kamer en fluistert, "over een paar uur...eerder kon niet. Hij gaat ons helpen om Paulien verder te trainen en haar te laten kennismaken met een echte pik van vlees en bloed. Ik word zo geil als ze me dit vertelt dat mijn kutje weer drijfnat wordt.

We lopen terug naar de badkamer en trekken Paulien een leuk zomerjurkje aan. Het staat haar schattig. "En hoe heet jij schatje?" schatert Mel. "Paulien, mevrouw..." hoor we ons sletje braaf zeggen". "En wat wil ons sletje?" zeg ik. "In mijn mannenkutje geneukt worden, mevrouw." zegt hij bescheiden. Ik vinger zijn anus en trek aan zijn lul. "Zo wil jij dat wel, schatje," zeg ik, "en heb je dat verdiend, klein hoertje?" Paulien kreunt als ik nog een vinger in zijn anus duw en hevig op en neer ga. Ik knik naar Mel die een zwartgekleurde butplug pakt. "We gaan je even voorbereiden op het bezoek van Randy," zeg ik. Mel trekt zijn bilhelften opzij en ik duw de plug in zijn nauwe kontgaatje. "Jongetjes die vragen worden overgeslagen," zeg ik wreed, "straks als Randy komt, mag hij je in je kont neuken, tot die tijd mag je oefenen met pijpen op onze voorbindlullen."
Melanie - 01-05-2024 om 09:44
0


(Hey paul, ben je gestopt? Toch niet omdat twee vrouwen je domineren. Je wilde dit toch? Dat is het mooie van deze verhalen, en als je iets wenst dan krijg je het ook. Je hebt duidelijk bi gevoelens en wij vinden het wel lekker om je te vernederen en een mooi geil sissysletje van jou te maken. Of niet Nicole?)
Paul - 01-05-2024 om 19:57
0


Ik wordt door Melanie en Nicole met strap-ons geneukt in mijn kontje en mondje als plotseling de bel gaat.
Dat zal Randy zijn deo de deur maar voor hem open de dames.
Ik heb geen keus en in mijn string en bh doe ik de deur open.
Daar staat een grote donkere man en hij zegt: Jij moet Paulientje zijn sletje.
Ik knik en zeg dat hij mee mag komen en dat de dames op hem wachten.
Binnen aan gekomen moet ik meteen op mijn knietjes en begint Randy me hard in mijn mondje te neuken.
Hoe vind je je 1e echte pik vragen de dames lachend.
Melanie - 02-05-2024 om 11:34
0


Ons sletje heeft verborgen talenten. Ze kan zichzelf al opmaken en loopt verrassend goed op heels van 8 cm. Haar lichaam is mooi glad en haar kontje rond en bol. Bijna een meisje. Ook verrassend is hoe goed en diep ze pijpen kan en haar mannenclit strak en hard als staal tegen haar buik klopt. Ze vindt het dus geil om gebruikt te te worden dus doen wij daar niet moeilijk over. Een flinke tik tegen haar billen van Nicole houd Pauline bij de les en deeptroat onze beide kunstlullen met gemak. Een natuurtalentje.

De bel gaat. “Dat zal Randy zijn”. Doe de deur maar open zeg ik onmiskenbaar duidelijk. Pauline kijkt naar haar lingerie slipje bh gordeltje en kousen en loopt best elegant naar de deur.

“Jij moet sletje Pauline zijn”. Onze best trotse Pauline komt als een echt loops sletje weer terug met Randy direct achter haar aan en Nicole bijt al op haar onderlip als ze de enorme lul in de strakke broek van Randy ziet hangen. Ik kijk ook mijn ogen uit en bedenk. Nu is hij nog slap.

Nicole wordt nog onrustiger en ik houd het ook niet meer droog als de enorm lul zijn broek verlaat. WAT EEN MONSTERLUL. Pauline schrikt ook maar gaat meteen door de knieën als Nicole dit duidelijk wijst. Respect hoe onze sissyslet dit monster begint te pijpen en ik duw mijn bengelende kunstlul maar vast in haar kutje want dat is stap twee.
Randy vindt het zeker geil want ik zie aan alles dat hij begint te komen en even daarna komt een bijpassende vloedgolf aan sperma uit zijn dikke paarse eikel. Pauline krijgt niet alles weg en haar gezicht zit al snel onder het geile zaad. Nicole schiet gelukkig te hulp en likt met smaak het warme zaad op kust mij heel geil en ook ik proef zijn verrassend zoete sperma.

“Nu is je kontje aan de beurt”, zeggen wij beide in koor en haal mijn luk uit de mooie kont van Pauline.
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer