Klik hier voor meer...
Donkere Modus
anoniem_042
anoniem_042
Dit is een automatisch aangemaakt profiel. Klik hier om jouw wachtwoord op te vragen om zo jouw eigen profiel pagina te personaliseren.
Hoogste Cijfer: Doof Geboren - 2
Meest Gelezen: Na De Begrafenis Bij Zijn Tante - 1
Aantal Verhalen: 55
Ontvangen reacties op mijn verhalen: 176
Door mij geplaatste reacties op verhalen: 13
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Vreemd PilletjeDoor: Centerfold
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Buurmeisje, Buurvrouw, Dikke Tieten, Grote Borsten, Milf, Neuken, Tiener, Trio,
"Ik ben Jan een verlegen jongen van achttien jaar oud. Ik heb blond krulhaar en een normaal postuur. Mijn tantes vragen altijd of ik de meisjes van me af moet slaan, maar ik ben veel te verlegen om een meisje aan te spreken, laat staan dat ik ze zou k..."
10-07-24
8.6
Tante AnsDoor: Centerfold
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Dikke Tieten, Eerste Keer, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Milf, Pijpen, Tante, Tiener, Verlegen, Vingeren,
"Wat een klote dag. Mijn ouders hebben zojuist verteld, dat ze naar Frankrijk op vakantie gaan naar een suffe camping. Ik ben inmiddels 17 jaar en vind dat ik best alleen thuis kan blijven, maar mijn moeder vindt dat niet goed. Je gaat maar gewoon me..."
20-04-24
9.3
De Buurvrouwen - 2Door: Centerfold
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Beffen, Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Milf, Moeder, Pijpen, Tiener, Trio, Verlegen, Zus,
"Terwijl ik de badkamer binnenstap, denk ik na over wat ze net zei. Was dat nu een uitnodiging om in haar bed te komen Na het plassen sta ik op de overloop en twijfel of ik bij mijn moeder de slaapkamer in moet gaan. Ik pak de deurklink vast..."
05-04-24
9.4
De Buurvrouwen - 1Door: Centerfold
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Buren, Buurvrouw, Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Milf, Pijpen,
"Ik ben Simon een jongen van zestien jaar oud. In heb blonde krullen en hel blauwe ogen. Ondanks dat de meiden me er leuk uit vinden zien, heb ik het nog nooit aangedurfd om een meisje te versieren. Hopelijk ga ik mijn verlegenheid nog eens overwinnen..."
01-02-24
9.4
Onverwachte OntmaagdingDoor: Centerfold
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Maagd, Ontmaagd, Ontmaagding, Opa, Pijpen, Standje 69, Tiener,
"Ik ben Fleur, een verlegen meisje van zestien jaar oud. Mijn haar is rood en krult tot op mijn schouders. Met mijn groene ogen vinden de mensen me een mooie verschijning. Doordat ik zo verlegen ben, heb ik echter nog nooit een vriendje gehad. De ande..."
13-12-23
8.9
Slipje VergetenDoor: Centerfold
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Kantoor, Pijpen, Slipje, Vreemdgaan,
"Ik ben Sandra een vrouw van 32 jaar oud. Ik woon alleen in een klein huisje met een mooie tuin. Tien jaar geleden heb ik wel een relatie gehad, maar dat is op de klippen gelopen en daarna is een nieuwe relatie er niet meer van gekomen. Waarschijnlijk..."
26-10-23
8.8
De SlaapwandelaarDoor: Centerfold
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Milf, Pijpen, Stiefmoeder,
"Ik ben Max een jongen van zeventien jaar oud en woon bij mijn vader. Mijn moeder is een paar jaar geleden naar de andere kant van het land verhuisd, omdat ze verliefd was geworden op een andere vrouw. Mijn vader is inmiddels ook weer verliefd en zijn..."
15-10-23
9.3
De Hospita - 3Door: Centerfold
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Milf, Studenten, Trio, Vingeren,
"Na het eten zitten we met zijn drie n gezellig te babbelen, hoewel Christel niet veel zegt. Ze lijkt zich toch wel op haar gemak te voelen. Lena en Christel zitten samen op de bank en ik zit er tegenover. Lena kijkt op haar horloge en zegt dan tegen ..."
10-09-23
9.2
De Hospita - 2Door: Centerfold
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Dikke Tieten, Grote Borsten, Milf, Moeder, Neuken, Vingeren,
"Het is vrijdag en tot mijn teleurstelling constateer ik, dat ik vanmiddag dus voor het weekend naar huis ga. Ik kom bij het ontbijt en zoals inmiddels gewoonlijk staat Lena in de keuken in haar ochtendjas, die wat openhangt. Als ze mijn thee inschenk..."
30-07-23
9.3
De Hospita - 1Door: Centerfold
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Eerste Keer, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Milf, Studenten,
"Ik ben Ron een zestienjarige jongen. Mijn probleem is dat ik hoogbegaafd ben. Nu vragen jullie je misschien af waarom dat dan een probleem is, maar ik ben heel erg eenzaam. Om school nog enigszins uitdagende te houden heb ik diverse klassen overgesla..."
12-06-23
9.1
De Vrouw Van Onze Studievriend - 2Door: Centerfold
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dikke Tieten, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Milf, Pijpen, Rollenspel, Tiener, Trio,
"Nu ik mijn mobieltje toch vast heb, stuur ik een mail naar mijn sletje. Ik draag haar op, dat ze over een uur moet gaan liften en geef de locatie door. Als ik een uur later de locatie nader, zie ik ze al staan. Mijn hart maakt een sprongetje van gelu..."
11-06-23
8.3
De Vrouw Van Onze Studievriend - 1Door: Centerfold
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dikke Tieten, Dp, Dubbele Penetratie, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Milf, Pijpen, Rollenspel, Trio,
"Ik ben Max en dertigjarige man, die na enkele relaties jammer genoeg weer single is. Volgens mijn omgeving zie ik er goed uit met mijn gespierd lichaam, mijn donkerblonde krullen en mijn helblauwe ogen. Het zal dan ook wel lukken om weer een vrouw te..."
29-05-23
9.1
Tante Stopt Me In - 3Door: Centerfold
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Milf, Neuken, Ziekenhuis,
"Zoals elke dag bezoek ik mijn moeder in het ziekenhuis. Na een tijdje gekeuveld te hebben, vraagt ze of ik haar even kan helpen. Ik antwoord natuurlijk bevestigend. Ik heb een ongelukje gehad. Met mijn gewonde handen lukt het me niet om mijn slipje ..."
17-05-23
8.9
Tante Stopt Me In - 2Door: Centerfold
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Eerste Keer, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Maagd, Milf, Moeder, Neuken, Pijpen, Swingers, Tante, Zoon,
"Ik zit samen met tante Ina aan tafel te eten en geniet van het gezelschap van deze mooie lieve vrouw. Ik heb vandaag een badjas voor je gekocht. Dan kun je net als ik s avonds douchen , zegt ze opeens. Ik vraag me af wat ze van plan is, maar beslui..."
12-05-23
9.2
Tante Stopt Me In - 1Door: Centerfold
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Dikke Tieten, Gescheiden, Grote Borsten, Milf, Neef, Pijpen, Tante,
"Ik ben Joran een jongen van zeventien jaar oud. Ik zie er volgens velen goed uit met mijn blonde krullen, maar ik zie er echter een beetje kinderlijk uit. Mijn klasgenoten hebben baardgroei, maar bij mij wil dat nog niet echt lukken. Ik heb zelfs nau..."
17-04-23
8.9
Je Bent Van MijDoor: Centerfold
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Beffen, Dikke Tieten, Eerste Keer, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Maagd, Milf, Onderdanig, Pijpen, Tiener, Verlegen,
"Ik ben Eric, zeventien jaar en erg verlegen. Meiden vinden me er wel goed uitzien, geloof ik, maar ik durf ze niet aan te kijken. Mijn moeder is alleenstaand en ik vind het zelfs moeilijk om haar aan te kijken. Ik merk dat ze haar best doet om wat me..."
25-03-23
8.3
Moeder In Hynose?Door: Centerfold
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groot Geschapen, Grote Lul, Hypnose, Maagd, Milf, Moeder, Nerd, Neuken, Pijpen, Verlegen, Zoon,
"Anita kijkt bezorgd naar haar zestienjarige zoon Jeroen. Hij heeft moeite om contact te maken en is altijd thuis. Hij ziet er eigenlijk best wel goed uit, maar zonder contact te leggen, zal hij nooit een vriendinnetje krijgen. Aan de andere kant vind..."
05-01-23
8.9
NeefjeDoor: Centerfold
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Milf, Neef, Tante, Vreemdgaan,
"Evelien wordt wakker en kijkt naar haar slapende man. Vandaag vertrekt hij voor een week naar Finland voor zijn werk. Ze kruipt tegen hem aan en duwt haar tieten tegen zijn rug. Met haar hand streelt ze zijn buik en al snel schuift ze haar hand in zi..."
22-12-22
8.8
Mysterieuze Gebouw - 3Door: Centerfold
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Dikke Tieten, Gluren, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Lerares, Milf, Moeder, School, Schoolmeisje, Trio, Vingeren, Zoon,
"Als Arjen is vertrokken, wordt hij al weer opnieuw geil. Hij is echt een hopeloos geval. Hij bedenkt wat hij hier aan zou kunnen doen. In zijn schooltijd was hij lang verliefd op de lerares Nederlands, daarom besluit hij zijn oude school nog eens te ..."
24-10-22
9.0
Mysterieuze Gebouw - 2Door: Centerfold
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Milf, Trio, Verlegen,
"De volgende morgen wordt Arjen wakker met een enorme erectie. Hij is alweer geil. Hij voelt aan zijn penis en constateert dat deze inderdaad is gegroeid sinds de bijzondere ervaring in het mysterieuze gebouw. Zachtjes trekt hij aan zijn lul, maar bed..."
03-10-22
9.0
Mysterieuze Gebouw - 1Door: Centerfold
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Dokter, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Maagd, Milf, Moeder, Mysterie, Neuken, Pijpen, Verlegen, Zoon,
"Arjen is een 22 jarige man en woont samen met zijn moeder. Zijn moeder is nooit getouwd geweest en het is Arjen nog steeds niet duidelijk wie zijn vader is. Hij heeft er wel eens naar gevraagd, maar krijgt dan onduidelijke antwoorden. Hij wil ook nie..."
27-09-22
9.0
Eeuwige ErectieDoor: Centerfold
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Beffen, Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Milf, Pijpen, Tiener, Turks,
"Niek is een zeventienjarige jongen, die in de laatste klas van het VWO zit. Hij is vrij lang en heeft een tenger en gespierd figuur. Met zijn blonde haren en heldere blauwe ogen valt hij in de smaak bij het vrouwelijk geslacht. Hij is echter nogal ve..."
25-07-22
8.8
Persoonlijke ZorgDoor: Centerfold
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Eerste Keer, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Milf, Romantiek, Tiener,
"Niek zit triest voor zich uit te staren. Hoe heeft het toch zo kunnen lopen Vorige maand had hij nog een leuke vriendin, maar omdat hij niet gelovig is, heeft ze hem verlaten. Zijn vrienden hadden hem nog gewaarschuwd, dat het wel een hele mooie vro..."
13-06-22
8.8
De TerugreisDoor: Centerfold
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Milf, Neuken, Pijpen, Tiener,
"Sonja en Karin zijn fanatieke wandelaars en lopen regelmatig een afstand van meer dan 20 km. Om het een beetje te vari ren hebben ze vandaag besloten te vertrekken vanuit hun woonplaats en de bus terug te nemen. Ze zijn al bevriend sinds hu..."
17-05-22
8.8
Verlegen MeisjeDoor: Centerfold
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dildo, Groot Geschapen, Grote Lul, Milf, Pijpen, Tiener, Verlegen, Vingeren, Zonder Slipje,
"Joke is een verlegen meisje. Ze heeft nauwelijks vriendinnen, laat staan een vriend. Ze heeft dik donkerblond haar, dat ze altijd in een vlecht draagt. Daarnaast draagt ze een bril met grote zwarte randen. Maar als je goed kijkt, dan is het eigenlijk..."
10-03-22
8.6
Eenzame StudentDoor: Centerfold
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dokter, Groot Geschapen, Grote Lul, Milf, Neuken, Pijpen, Studenten, Tiener, Vingeren,
"Bart is hoogbegaafd en heeft daardoor klassen op de basis en middelbare school over kunnen slaan. Hij zit inmiddels in zijn tweede jaar van de universiteit en is nog maar zestien jaar oud. Hij ziet er voor zijn leeftijd ook nog kinderlijk uit. Het ge..."
09-03-22
9.4
Moeders Van Koen En Bart - 2Door: Centerfold
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Neuken, Tiener, Trio,
"Bart fietst naar huis en overdenkt wat er gebeurd is. Blijkbaar houden vrouwen ook van seks en dat geldt zelfs voor wat oudere vrouwen. Als hij thuis komt, bekijkt hij zijn moeder met andere ogen. Hij kan zijn moeder echter toch niet zo maar beet pak..."
04-02-22
9.4
Moeders Van Koen En Bart - 1Door: Centerfold
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Milf, Sport, Trio,
"Koen en Bart zijn twee zeventienjarige vrienden. Ze zien er beiden goed uit, maar hebben allebei nog geen verkering, omdat ze alle tijd in sporten steken. Momenteel zijn ze aan het trainen voor de marathon en dan blijft er geen tijd over door die mei..."
20-01-22
9.1
Avondje Van SinterklaasDoor: Centerfold
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Milf, Neuken, Nicht, Pijpen, Sinterklaas, Weduwnaar,
"Ik kom vermoeid terug van mijn werk en vind dat ik wel een lekker biertje heb verdiend. Terwijl ik van mijn biertje zit te genieten, overdenk ik het afgelopen jaar. Het is inmiddels al meer dan een jaar geleden, dat mijn vrouw overleed na een slepend..."
04-12-21
8.9
Doof Geboren - 2Door: Centerfold
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Groot Geschapen, Grote Lul, Milf, Neuken, Pijpen,
"De volgende dag gaat Stan naar zijn tante om de nieuwste Libelle te brengen. Met zijn fiets gaat hij over de stoep als er een auto door de smalle straat van de andere kant komt. Hij kan echter niet horen, dat er een auto van achter een schuur komt. I..."
19-10-21
9.5
Doof Geboren - 1Door: Centerfold
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Milf, Orgasme, Tiener,
"Stan is doof geboren en is daardoor ook niet in staat om te praten. Inmiddels is hij 18 geworden en kan hij zich enkel met gebarentaal verstaanbaar maken. Zijn moeder heeft dit ook geleerd, maar zijn vader heeft de moeite nooit genomen. Met zijn moed..."
14-10-21
8.9
De Vreselijke Vriendin Van Mijn VaderDoor: Centerfold
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Milf, Pijpen, Stiefmoeder, Verlegen,
"Ik ben Sjoerd, een zeventienjarige jongen, die op het atheneum zit. Ik ben 1,90 m lang en zie er sportief uit. De meisjes kijken belangstellend naar me, maar ik ben te verlegen om op de avances in te gaan. Tien jaar geleden is mijn moeder overleden, ..."
18-06-21
8.7
De Douche Is Koud - 2Door: Centerfold
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Douche, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Milf, Monteur, Tiener, Trio,
"Manon voelt zich erg schuldig tegenover haar man over wat er gisteren gebeurd is, hoewel ze nog nooit in haar leven zo is bevredigd. Jan heeft gelukkig niets door gehad. Zoals gewoonlijk was hij weer erg moe. Ze is vandaag vroeg opgestaan, zodat ze d..."
27-05-21
9.0
De Douche Is Koud - 1Door: Centerfold
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Douche, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Milf, Monteur, Tiener, Trio,
"Manon wordt wakker in het grote tweepersoonsbed. Haar man Jan is weer vroeg opgestaan. Hij werkt verderop in het land en moet daarom lang rijden voor hij op zijn werk is. Daarnaast is hij ook niet vroeg thuis en moet vroeg naar bed. Zijn leven is dus..."
20-05-21
8.6
De Zielige Weduwnaar - 4Door: Centerfold
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Buurmeisje, Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Neuken, Pijpen, Weduwnaar,
"De volgende dag wordt er opnieuw aangebeld. Eric begint er al aan te wennen en is nieuwsgierig wie er aan de deur staat. Simone vraagt zich af of haar overbuurman wel echt in haar ge nteresseerd is. Laatst toen hij bij haar thuis was, heeft hij geen ..."
13-05-21
8.8
De Zielige Weduwnaar - 3Door: Centerfold
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Buurmeisje, Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Pijpen, Weduwnaar,
"De volgende dag wordt er weer bij Eric aangebeld. Er blijkt een verlegen meisje voor de deur te staan, die vraagt of ze binnen mag komen. Als ze in de huiskamer is, zegt dat haar vader haar heeft gestuurd. Eric wil zeggen, dat haar moeder al is gewee..."
30-04-21
8.8
De Zielige Weduwnaar - 2Door: Centerfold
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Buurmeisje, Gluren, Milf, Neuken, Pijpen, Romantiek, Strippen, Tiener, Weduwnaar,
" s Avonds zit hij op de bank de prachtige middag te overdenken. Anne heeft hem gezegd, dat het eigenlijk niet de bedoeling was om zo ver te gaan, maar het blijft onder elkaar. Dan ziet hij het overbuurmeisje weer in haar slaapkamer komen. Ze bekijkt ..."
15-04-21
9.0
De Zielige Weduwnaar - 1Door: Centerfold
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Gluren, Groot Geschapen, Grote Lul, Milf, Neuken, Pijpen, Weduwnaar,
"Eric is vorige week op vijftigjarige leeftijd weduwnaar geworden nadat zijn vrouw een half jaar ziek is geweest. Hij treurt de hele dag en beseft dat hij zijn leven weer op orde moet zien te krijgen. Volgende week heeft hij een afspraak met de bedrij..."
31-03-21
9.0
Het BadhuisDoor: Centerfold
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Milf, Neuken, Pijpen, Tiener,
" i Het verhaal speelt zich af in de negentiende eeuw. i Jan is zeventien jaar en woont samen met zijn moeder in een klein huisje. Doordat zijn vader is overleden, hebben ze moeite om rond te komen. Om zijn moeder financieel te helpen, werk..."
18-01-21
7.7
De BaronDoor: Centerfold
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Baron, Barones, Beffen, Milf, Neuken, Pijpen,
"Sven zit op het eind van de dag in de auto op weg naar huis. Hij is account manager en heeft de hele dag op de Belgische fabriek van zijn werkgever advies gegeven aan technologen, die een nieuw product aan het ontwikkelen zijn. Het was maar goed dat ..."
24-11-20
8.9
Hij Schaamt Zich Voor Zijn Grote Lul - 2Door: Centerfold
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Gluren, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Lul, Milf, Neuken, Pijpen, Strand, Vingeren,
"De dochtertjes van Karin en Lies willen graag pannenkoeken eten bij Karin. Karin heeft geen bezwaar en dus vertrekken ze met zijn drie n. Sam bekijkt het prachtige lichaam van Lies, haar huid lijkt wel bronskleurig en ziet er mooi glad uit, haar heup..."
09-11-20
9.3
Hij Schaamt Zich Voor Zijn Grote Lul - 1Door: Centerfold
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Dikke Tieten, Eerste Keer, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Lul, Milf, Neuken, Pijpen, Strand,
"Sam is een jonge knul, met prachtige blonde krullen, felblauwe ogen en een mooi gespierd lichaam. Hij is 1,90 meter lang, heeft brede schouders, smalle heupen en lekker ronde billen. Kortom zo een vent zou elke vrouw wel willen. Hoewel hij volgende w..."
05-11-20
8.9
De Toverspreuk - 3Door: Centerfold
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Milf, Neuken, Pijpen, Slagroom,
"Er zitten in het restaurant nog een man en een vrouw aan een tafel en aan een andere tafel de vier mannen, die laat binnenkwamen. De man en de vrouw zijn al aan hun dessert bezig en de vier mannen bestellen dat nu. Marjolein gaat naar de keuken om de..."
05-11-20
8.3
De Toverspreuk - 2Door: Centerfold
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Milf, Neuken, Pijpen, Slet, Sletje,
"Marjolein weet niet wat ze nu verder moet doen. Ze blijft continue geil door die verdomde toverspreuk ook al heeft ze net met haar bloedeigen vader geneukt. Wie zou haar kunnen helpen, vraagt ze zich peinzend af, terwijl ze al weer met twee vingers l..."
02-11-20
9.3
Na De Begrafenis Bij Zijn Tante - 5Door: Centerfold
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Milf, Tante, Trio,
"Nelly heeft nog steeds schuldgevoelens en zeker nu ze ook echt geneukt heeft met Jeroen. Ze wil dat toch eens goed met hem bespreken. Net als ze er over wil beginnen, krijgt ze een telefoontje. Haar dochter Jeanette heeft besloten om vanavond langs t..."
16-10-20
9.4
Na De Begrafenis Bij Zijn Tante - 4Door: Centerfold
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Groot Geschapen, Grote Lul, Milf, Pijpen, Tante, Tiener, Verlegen,
"Ze hebben er beiden vrede mee, dat ze niet geneukt hebben, maar wel lekkere seks hebben gehad. s Avonds kruipen ze beiden naakt in bed, maar doordat Nelly duidelijk had gemaakt, dat ze het raar vindt dat een weduwe direct seks heeft, gebeurt er die ..."
25-09-20
9.3
Na De Begrafenis Bij Zijn Tante - 3Door: Centerfold
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Neef, Pijpen, Tante, Vingeren, Weduwe,
"Nelly staat weer als eerste op. Met schrik denkt ze terug aan vannacht. Het was ontzettend lekker, maar o zo fout. Ze besluit voor zichzelf om niet nog een stap verder te gaan, al zou ze dat wel graag willen. Jeroen wordt wakker van de geur van gebak..."
23-09-20
9.3
De Toverspreuk - 1Door: Centerfold
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Dochter, Grote Borsten, Neuken, Pijpen, Vader,
"Marjolein is een mooie vrouw. Ze heeft donkerblond krullend haar, stevige heupen, ronde billen en heerlijke tieten. Toch is deze prachtige vrouw alleen. Rond haar twintigste heeft ze wel een vriend gehad, maar dat was geen succes. Sindsdien is ze all..."
21-09-20
8.5
Na De Begrafenis Bij Zijn Tante - 2Door: Centerfold
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Neef, Pijpen, Tante, Vingeren,
"De volgende morgen wordt Jeroen wakker en ziet dat Tante Nelly al uit bed is. Hij bedenkt zich verschrikt dat ze waarschijnlijk boos op hem is, omdat hij haar stiekem heeft gevingerd. Hij besluit om dan ook maar uit bed te gaan en trekt de badjas aan..."
20-09-20
9.1
Na De Begrafenis Bij Zijn Tante - 1Door: Centerfold
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Erotiek, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Tante,
"Jeroen zit op de bank op zijn moeder te wachten, omdat ze op het laatste moment nog een andere blouse aan wilde trekken. Hij vindt het vervelend dat ze op het laatste moment nog van gedachten veranderd, maar hij houdt wijselijk zijn mond. Het is toch..."
18-08-20
9.0
Moeder Van Vriend - 3Door: Centerfold
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Groot Geschapen, Grote Lul, Milf, Moeder,
" i In deel 2 heeft Marja de moeder van Marko met Tom geneukt hoewel ze dat eigenlijk niet van plan was. i Een dag later komt Tom via de achterdeur naar binnen. Meestal ziet hij Marja dan, maar ze blijkt er niet te zijn. Hij is teleurgest..."
02-07-20
9.2
Moeder Van Vriend - 2Door: Centerfold
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Groot Geschapen, Grote Lul, Milf, Moeder, Pijpen, Tiener,
" i In deel 1 heeft Marja de moeder van Marko Tom afgetrokken, maar verder zijn ze niet gegaan. i Marko en Tom zijn bezig om een verdieping of hun boomhut te maken. Ze hebben goedkoop hout weten te bemachtigen en schroeven die aan elkaar...."
26-06-20
9.3
Moeder Van Vriend - 1Door: Centerfold
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Groot Geschapen, Grote Lul, Milf, Moeder, Pijpen,
"Wilko is net als Tom 17 jaar oud, het zijn de beste vrienden. De ouders van Wilko zijn rijk en hebben een groot huis en dito tuin. Tom is daarom vaak bij hem thuis en in de tuin hebben ze samen een grote boomhut gebouwd. De vader van Wilko heeft een ..."
24-06-20
9.0
Hij Speelt Haar ZoonDoor: Centerfold
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Eerste Keer, Milf,
"Inge en Kees waren al jaren getrouwd, maar kinderen hadden ze nooit gekregen. Inge dacht wel eens dat dit kwam omdat ze relatief weinig seks hadden. Van vriendinnen hoorden ze wel eens, dat die meerdere keren in de week vrijden. Bij hen was dat hoogs..."
17-06-20
8.6
De Lingerieparty Van Zijn MoederDoor: Centerfold
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Groot Geschapen, Grote Lul, Milf, Moeder, Pijpen, Tiener, Trio,
"Theo is de knappe zestienjarige zoon van Andrea. Andrea is inmiddels twee jaar gescheiden en is blij dat Theo bij haar woont. Hij is natuurlijk niet haar partner, maar ze doen veel leuke dingen samen. Het is vandaag vrijdag en het weekend i..."
12-06-20
8.9