63.206 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 19-07-2023 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 8262x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Vakantie - 1: De Onbekende

Voorspel

Na een lekker nachtrust te hebben gehad, werd ik wakker van de laaghangende zon. Het was nog mooi vroeg, zo rond de klok van 7 uur. Ik dacht weer aan gisteravond, aan de onbekende, maar nu niet zo heel onbekend meer.

Ik kan zijn zaad nog steeds proeven. Ik zocht wat leuke kleding uit voor die dag en in plaats van een zwembroek, trok ik een jockstrap aan.

Tegen negen uur liep ik naar de eetzaal op de onderste verdieping, waar het nog redelijk rustig was. Na een lekker ontbijt en een goede kop koffie, kwam de onbekende man ook de zaal binnen lopen. Hij keek rond en hij lachte. Hij liep naar mij toe en kwam bij mij zitten.

´Goedemorgen.´ lachte hij.

´Morgen, ben je een beetje bijgekomen?´

‘Ja, absoluut. Ik vond het wel heel erg lekker, maar ik bedacht mij net, dat ik mij helemaal nooit heb voorgesteld.' sprak hij.

‘Klopt, ik ben Rob.’ Ik gaf hem een hand en hij stelde hem ook voor.

‘Frank, aangenaam kennis te maken.’

Even moesten wij allebei lachen. Het was gezellig en ook Frank nam een ontbijtje. Hij nam voor mij nog een extra kop koffie mee.

'Dus je bent er nu wel achter dat ik ook homo ben.' grapte hij.

Ik knikte. 'Ja, inderdaad.'

'Ik hoop dat je het fijn vond.' sprak hij.

'Ja, absoluut. Ik vond het fantastisch.' lachte ik.

'Zeg, als je het leuk vind. Ik ben hier met drie andere vrienden. Mannen en ook homo. We gaan hier 1 keer in het jaar naartoe om volledig uit ons dak te gaan. Vanavond is onze laatste avond en dit jaar ben ik aan de beurt voor een verrassing.'

Als mijn vermoeden juist was, wist ik meteen al waar hij op doelde.

'Ik weet niet als je zou willen, maar zou je mijn verrassing willen zijn? Zou jij met vier mannen naar bed willen?' vroeg hij.

Ik twijfelde heel even omdat ik er geen 1 kende, maar al snel verdween de twijfel en het werkte mijn interesse.

'Ja, dat denk ik wel. Tot nu toe alleen maar tot drie mannen gegaan, nooit een vierde erbij.'

'Ik beloof je, we zijn allemaal dezelfde leeftijd, zijn allemaal clean en we hebben allemaal wat jij graag wilt.'

'En dat is?' vroeg ik.

'Allemaal bijna dezelfde maat penis. Ook redelijk groot, kom je lekker klaar zonder je handen te gebruiken. Dat gaf jou een heerlijk gevoel.' sprak hij.

Ik knikte, dacht even na over het aanbod en lachte. 'Ja, ik doe mee.'

'Leuk!' lachte hij en nam een slok van zijn koffie. 'Ik kan er wel op gokken dat je je jochstrap aan heb. Maar ik weet dat mijn vrienden op meer vrouwelijke kleding geilen. Een strak jurkje en een paar panties, heb je dat?'

'Nee, sorry. 'Wel thuis, maar niet meegenomen.'

Hij haalde zijn portemonnee uit zijn broekzak en trok er twee briefjes van honderd uit.

'Is dit genoeg?' vroeg ik, terwijl hij het geld voor mij neerlegde.

'Ja, dat denk ik wel.'

'Goed, ga lekker shoppen en kun je dan tegen 3 uur bij mijn hotelkamer zijn. We doen dan eerst even een drankje op het strand en dan gaan we naar een hotelkamer. Ik wil eerst dat je ze ontmoet, voordat we er aan beginnen.'

Ik ging akkoord en lachte. 'Ik vind het nu al heel erg opwindend.'

'Goed, dan zie ik je om 3 uur.' hij glimlachte en stond op.

Hij liep weg en ik bedacht meteen wat ik zou kopen.

Ik liep een uur door de winkels heen, ik kocht een mooi stel panties, een kort latex rokje en een paar iets langere jurken. Als man zijnde zou ik ze nooit kopen, maar als gay zijnde wel. Ze zouden mij kunnen voelen als een Sissy boy.

Bij een schoenenwinkel kocht ik hoge hakken, van die mooie zwarte.

Het was twee uur dat ik weer terug was in mijn hotel, snel gooide ik alle tassen op het bed en begon ik de kleren uit te zoeken.

Voordat ik besloot wat ik aantrok, ging ik eerst uitgebreid douchen.

Het was drie uur toen ik bij Frank voor de deur stond. Ik had de kleren in een tas gedaan en was in mijn zwembroek naar hem toe gegaan.

'Hey, kom binnen. Je bent mooi optijd.' lachte hij.

Ik liep naar binnen en gooide de tas met kleding op het bed.

'Ik heb wel wat geile kleding gekocht. Wil je dat ik het nu aantrek of straks al we terug zijn?' vroeg ik.

Hij schudde zijn hoofd. 'Nee, dat wil ik nu wel eens zien.'

Hij ging zitten op een stoel en knoopte zijn broek los. Ik kreeg het idee dat hij er eerst zelf nog wel even van wou genieten.

Ik deed mijn t-shirt uit en trok mijn zwembroek omlaag. Ik stond nu naakt voor hem en ik zag hem genieten.

Ik pakte het pakje met panties en ging zitten op het bed. Ik deed ze aan en trok ze tot net boven mijn knieën. Toen pakte ik het latex rokje en deed die aan. Met een rits aan de achterzijde.

'Laat mij dat maar doen.' sprak hij en stond op. Zijn broek viel op de grond en hij trapte het van zich af. Hij ging achter.mij staan en duwde zijn bobbel tegen mijn billen. Heel voorzichtig probeerde hij mijn rokje van boven naar beneden te ritsen, maar stopte halverwege. Zijn handen gleden van mijn rokje naar zijn onderbroek. Hij haalde zijn grote pik tevoorschijn. Ik voelde naar achteren en pakte zijn stevige dikke pik vast.

'Jij wil wel even proeven, hè.' grinnik ik.

'Ja, graag.'

Hij spuugde op zijn vingers en wreef ermee tussen mijn billen. Over mijn gaatje.

'Dat latex rokje en die panties maken mij zo geil.' fluisterde hij in mijn oor.

Ik trok hem achter mijn rug af. Ik knielde voor hem op de grond en likte aan zijn eikel. Hij had een bikkel harde pik, net zo hard als gisteravond. Voorzichtig nam ik zijn eikel in mijn mond en zoog er aan. Hij kreunde. Ik proefde zijn voorvocht op mijn tong. Ik begon hem hevig te pijpen en af en toe likte ik zijn ballen. Toen stond ik op en gaf hem een zoen. Ik draaide mij om, tilde mijn latex rokje op en pakte zijn pik beet. Ik duwde hem tussen mijn billen en bewoog zijn pik heen en weer.

'Doe het.' fluisterde ik.

Hij nam zijn pik van mij over en drukte het tegen mijn anus aan. Heel voorzichtig gleed zijn dikke eikel erin. Ik voelde dat heel erg goed en zijn pik gaf mij een gevuld gevoel. Heel voorzichtig begon hij te stoten en neukte mij langzaam. Ik voelde mijn pik stijf worden tegen het latex rokje.

Hij nam een tempo aan, waarin ik hem goed voelde. Ik kreunde. Hij ging sneller, zijn harde pik diep in mij. Ik voelde zijn ballen tegen mij aan slaan. Na een minuut of twee stopte ik hem. Hij hijgde en trok zijn pik uit mij. Ik draaide mij om en gaf hem een zoen op zijn mond. Toen duwde ik hem naar de stoel, waar hij weer ging zitten. Ik ging boven op zijn pik zitten en nam hem helemaal in mijn kontje. Ik bewoog ritmisch heen en weer. Ook ging ik steeds sneller.

Hij kreunde. Dit vond hij dus lekker. Zijn pik gleed elke keer diep in mij. Ik ging sneller en sneller. Toen pakte hij mijn billen en sloeg op mijn linkerbil.

'Ja, berijd mij.' fluisterde hij. 'Je bent zo lekker.'

Zijn adem sloeg over, dat hoorde ik wel.

Mijn kontje werd zo al lekker uitgerekt voor de andere, maar dit was het moment dat ik van hem genoot. En hem alleen. Als een cowboy zat ik boven op hem en liet hem genieten van elke stoot.

'Wil je al komen?' fluisterde ik.

Hij knikte. 'Ik kan het zo niet meer stoppen.'

Ik ging door totdat ik hem meer hoorde kreunen. Hij had mijn billen vast en duwde zijn pik er helemaal in. Ik voelde zijn pulserende pik en daarna liep zijn zaad door mijn kontje. Hij spoot zich helemaal leeg, terwijl ik nog op hem zat. Ik gaf hem een zoen.

'Ik weet wel wat je lekker vind.' grapte ik.

Zijn pik bleef stijf in mijn kontje en hij begon langzaam weer te stooten. Ik bewoog mijzelf weer over zijn grote pik en voelde het sperma tussen mijn billen. Toen stopte ik en stapte voorzichtig van zijn pik af. Hij stond op, pakte mij vast en gooide mij op het bed. Binnen een seconde lag hij boven op mij. Ik lag op mijn buik en voelde zijn pik tegen mijn billen. Even twijfelde hij, maar al snel voelde ik zijn pik tegen mijn anus.

'Ik weet ook wat jij lekker vindt.' grapte hij en duwde zijn pik in mijn gaatje. Even stootte hij snel en hard. Hij ging lekker diep en stopte toen. Hij trok zich terug en ging op zijn rug naast mij liggen. Zonder twijfel kroop ik naar beneden en nam zijn pik in mijn mond. Ik pijpte hem lekker, likte zijn eikel en ineens kreunde hij. Ik nam zijn pik volledig in zijn mond, waarna hij zijn tweede lading in mijn mond spoot. Het proefde fantastisch, al dat lekkere plakkerige zaad. Hij keek mij aan, terwijl ik alles doorslikte.

Ik kroop naar boven toe en gaf hem een zoen. Hij pakte mijn penis vast en trok mij af. Na een paar ferme trekken voelde ik dat ik al bijna klaar kwam. ik schoof mij rokje omhoog en toen gebeurde het. Hij klom op en nam mijn pik in zijn mond. Ik voelde hem heel hard zuigen en hoe hij zijn tong liet rollen over mijn eikel. Het was een heerlijk gevoel, ik kon er niets meer aan toe.

´Ik ga komen.´ fluisterde ik.

Hij bleef mij fanatiek door zuigen tot ik kwam. Ik kreunde en spoot zijn mond vol met mijn zaad. Hij pijpte mij schoon en ik zag dat hij het doorslikte.

Allebei storten we op bed en beiden hebben we een uurtje geslapen. We lagen tegen elkaar aan, lekker lepeltje lepeltje.
Lees verder in: Vakantie - 3: Quattro
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Daddy, Vakantie, Voorspel, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Onverwachte TrioDoor: Dirk
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio,
"Mijn date met Hans liep anders dan ik verwacht had, maar bleek door Hans met voorbedachten rade opgezet te zijn. Had in mijn profiel staan dat ik 40 jaar ben, bttm, ben en licht onderdanig ben. Dus net voor de corona inging had ik b..."
24-05
8.0
Bem-vido, WelkomDoor: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"Je hebt nog de hele weg om na te denken maar tegen dat we thuis zijn zal je kutje nog wel een paar keer van mij zijn. Dat was wat Jos me zei en ik wist dat hij van dat laatste zeker kon zijn. Zo liep mijn neuk periode bij de truckers op een ..."
24-05
9.3
Roomservice - 3Door: KevinGay
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Na een partij heerlijke sex met de jonge Noah, van 19 jaar, zijn we samen in slaap gevallen in het hotel waar hij werkt en ik gast ben... Het is tegen 7uur, ik word wakker van een gevoel dat er iets door mijn bilnaad glijdt. Ik voel een ..."
24-05
9.5
Buitenlandse Homo Ontmaagd ... - 2Door: Stevens2406
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Eerste Keer, Jong En Oud, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Vernederen,
" Schrijver Dit verhaal is een vervolg van buitenlandse Homo Ontmaagd Door Oude Leraar deze verhalen zijn de eerste keren dat ik echt verhalen schrijf dus kritische comments worden gewaardeerd zodat ik nog betere verhalen later kan maken. Verg..."
23-05
9.0
Mijn Onverwachte TrioDoor: Dirk
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Trio,
"Mijn date met Hans liep anders dan ik verwacht had, maar bleek door Hans met voorbedachten rade opgezet te zijn. Had in mijn profiel staan dat ik 40 jaar ben, bttm, ben en licht onderdanig ben. Dus net voor de corona inging had ik b..."
23-05
9.1
Ruben In Texas - 20Door: RubenDeWolf
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"De volgende ochtend aan de ontbijttafel was er geen Noah. Ruben praatte met Catherine en af en toe met Jake. John was alweer druk met andere dingen. Het voelde raar voor Ruben. Noah was voor hem zolang hij daar was zijn maatje geweest. Noah was er al..."
23-05
9.7
Roomservice - 2Door: KevinGay
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Tijdens een verblijf in een hotel leer ik Noah kennen, die hier achter de bar werkt. Ondanks het leeftijdsverschil van 26 jaar, wil deze jongen maar n ding... Ik verplaats me tussen zijn benen trek zijn schoenen broek en sokken uit. P..."
22-05
9.6
Het Sprookje Dat ...Door: Rainmaker
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Slikken, Sperma,
"Ik ben gek op pijpen, maar echt dol erop. Ik hou van het geven van ultiem genot, mannen zien genieten maar ook van de controle die je hebt met het harder of zachter zuigen en diep zuigen of teasen met je tong over zijn eikel. Het moment dat hij de co..."
22-05
8.6
Na De VoetbaltrainingDoor: Boy3973
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Trio, Voetbal,
"Ik had een rot dag op school, moet nu thuis gaan vertellen dat ik niet overga na de derde en alsof dat nog niet genoeg was, werden we met voetbal helemaal afgemaakt door de tegenstander. Ik was er klaar mee, en fietste met al mijn voetbalkleding nog ..."
22-05
9.1
Roomservice - 1Door: KevinGay
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Wilt u nog iets drinken meneer Meneer...wilt u nog iets drinken Ik schrik op uit m n gedachten, Ehh... ja... sorry... doe nog maar een biertje. Wilt u een grote of een kleine Vraagt ie nou echt of ik liever een grote of een ..."
22-05
9.4
Buitenlandse Homo Ontmaagd ... - 1Door: Stevens2406
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Vernederen,
"Mijn naam is Mehmet niet mijn echte naam . Ik heb door de jaren heen altijd een moeilijk conflict gehad met mijn seksualiteit. Dit kwam vooral omdat ik op mijn 13e mijn eerste natte droom kreeg, maar dit was met een oude man. Waarbij iemand rond die..."
20-05
8.0
Een Middag Om ...Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Likken, Spuiten, Zuigen,
"Voor dit verhaaltje het is wat kort deze keer heb ik mijn inspiratie gehaald uit een vrolijk Frans liedje, genaamd Un Bell Histoire van Michel Fugain en Le Big Bazaar. Het kenmerkt de onbekommerdheid, en het geluk dat zomaar aan komt waaien, zo..."
20-05
9.0