Klik hier voor meer...
Domix
Domix
Als je dit leest hoop ik dat je genoten hebt van tenminste één van mijn verhalen. Mijn doel is opwindende verhalen te schrijven waar een groot publiek van kan genieten. Ik wil me graag verder ontwikkelen als schrijver en daar heb ik jouw (opbouwende) feedback voor nodig. Laat het me weten als je ruimte voor verbetering ziet of als je zelf een idee hebt voor een verhaal.

Zelf ben ik een man (geboortejaar ‘90) en dames die hun fantasieën met me willen delen of op een andere manier contact willen leggen zijn van harte welkom…
Hoogste Cijfer: Sauna Met Kim En Anouk
Meest Gelezen: Tieners In Het Zwembad - 1
Aantal Verhalen: 14
Geplaatste Reacties: 3
E-Mail Adres: domix561@gmail.com
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Vriendinnen OntmaagdDoor: Domix
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Vriendinnen,
"Na school chillen we wel vaker bij Anne thuis. Niet dat we het echt plannen of zo, maar omdat Anne haar ouders vaak nog aan het werk zijn, en ze op de route naar huis woont eindigen we vaak bij haar thuis. Vaak spelen we dan een spelletje Mario kart,..."
12-04-24
9.0
Terug Naar De Camping - 1Door: Domix
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Camping, Clitje, Klitje, Neuken, Pijpen, Schaamlippen, Vingeren, Zusjes,
"Wat een rot timing. Na een relatie van 3 jaar heeft mijn vriendin me laten zitten. Al moet ik zelf ook wel bekennen dat de sleur er de laatste tijd wel een beetje in is geslopen. Maar het nieuws kwam wel als een donderslag bij heldere hemel. ..."
22-01-24
9.2
Sauna Met Kim En AnoukDoor: Domix
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Neuken, Nicht, Ontmaagd, Ontmaagding, Sauna, Schaamhaar, Scheren, Vingeren,
"Terwijl de eerste zweetdruppeltjes over mijn borst parelen, kan ik niets anders dan me afvragen hoe ik in deze situatie ben beland. Anouk zal er zo wel aankomen, volgens mij is ze een beetje zenuwachtig vertrouwt mijn tante mij toe. ..."
08-11-23
9.4
Doktertje Met LisanneDoor: Domix
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dokter, Latex, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Vingeren,
"Ik kon uren naar Lisanne kijken wanneer ze haar studieboek bestudeerde terwijl ze haar blonde krullen om haar vinger draaide. We kende elkaar al bijna ons hele leven, en Lisanne was de reden dat ik tot nu toe altijd met de hakken over de sloot was ..."
06-11-23
9.1
Dominante Tennisleraar - 4Door: Domix
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Knijpers, Pijn, Schaamlippen, Tiener,
"Waarschuwing dit verhaal is extremer dan de andere delen uit deze serie, en daarom ook in de categorie extreem geplaatst. Lees het niet als dit niet je cup of tea is. Veel leesplezier voor de rest Op Woensdag zie ik Jeroen weer op de ten..."
05-11-23
8.6
Dominante Tennisleraar - 3Door: Domix
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Deepthroat, Dominantie, Leraar, Pijpen, Sub, Tennis, Vingeren,
"In de dagen na mijn tennisles zoek ik op internet uitgebreid over dominantie en BDSM. Ik leer wat een Dom is, en dat ik zelf een Sub ben, wat staat voor submissive oftewel onderdanig in het Nederlands. Jeroen heeft me laten inzien dat ik opgewond..."
17-09-23
8.6
Dominante Tennisleraar - 2Door: Domix
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Leraar, Onderdanig, Spanking, Sub,
"Met lichte tegenzin pak ik mijn tennistas in. Ik merk al de hele dag dat ik iets minder uitgelaten ben dan normaal. Omdat ik nog steeds niet op niveau tennis, zoals mijn vader voortdurend inwrijft krijg ik priv les. En je raad het al van Jeroen du..."
08-09-23
8.7
Dominante Tennisleraar - 1Door: Domix
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar, Sexting, Tennis, Vingeren, Whatsapp,
"Mijn ouders hadden er al op jonge leeftijd op gestaan dat ik een sport moest beoefenen. Ik mocht zelf kiezen, zo lang het maar tennis of hockey was. Uiteindelijk had ik voor tennis gekozen. Tot grote frustratie van de vele tennisleraren die ik vers..."
01-09-23
9.1
Het CassettebandjeDoor: Domix
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Masturbatie, Masturberen, Omegle, Slet, Sletje, Webcam,
"Uiteindelijk vind ik dan toch de discipline om de douche uit te zetten. Ik reik naar een handdoek en bekijk mezelf uitgebreid in de spiegel. Mijn lichaam is de laatste jaren behoorlijk veranderd. Mijn stevige b cup borstjes zijn groter geworden en mi..."
20-06-20
8.7
Tieners In Het Zwembad - 2Door: Domix
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Behaard, Pijpen, Vingeren, Zwembad,
"Met de twee tieners op mijn hielen begeef ik me naar de kleedhokjes. Nadat ik een paar families gepasseerd ben die hun spullen in de lockers aan het opbergen zijn schiet ik de hoek om. Gelukkig is deze gang uitgestorven, ik zou wel eens vervelende vr..."
30-07-19
8.7
Tieners In Het Zwembad - 1Door: Domix
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bubbelbad, Zwembad,
"Ik werp een blik op mijn sporthorloge. De display geeft een afstand van 1950 meter weer. Opgelucht haal ik adem. Nog twee banen zwemmen en ik heb mijn doel voor vandaag weer bereikt. Ik zwem meerdere keren per week en hoewel ik het vooral voor mijn p..."
14-12-18
8.6
Huiswerkbegeleiding - 3Door: Domix
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Behaard, Bijles, Huiswerk, Vingeren,
"Het daaropvolgende weekend breng ik bij mijn ouders door. Nikkie en ik hebben veel contact en we hebben leuke gesprekken over wat ons bezighoudt. Zo kom ik onder andere te weten dat ze wel vaker seks heeft gehad, maar altijd binnen een relatie. Haar ..."
10-11-18
9.1
Huiswerkbegeleiding - 2Door: DomiX
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Huiswerk,
"De volgende dag stond mijn eerste college pas om kwart voor n gepland. Ik maakte daar dankbaar gebruik van door lekker lang in bed te blijven liggen en vervolgens uitgebreid spek met ei te bakken in onze gedeelde keuken. Het tweede college bestond ..."
04-11-18
9.1
Huiswerkbegeleiding - 1Door: DomiX
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Brunette, Huiswerk,
"Ik heb een geweldige studententijd achter de rug zonder veel moeite haalde ik redelijke cijfers, iets waar ik dankbaar gebruik van maakte door het grootste gedeelte van de tijd feestend door te brengen. Ik heb een sportief uiterlijk met bruine krull..."
13-10-18
8.6