Opwindend.Net
Datum: 28-02-2019
Stemmen: 23x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 5634x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Kroniek Van Een Buitenwijkfamilie - 7
Door Johan100 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Kroniek Van Een Buitenwijkfamilie - 6

Kimberly en Anoek deel 2

vervolg de orgie.2.

De tv ging aan en met open mond stond het gezelschap te kijken naar een op de knieën zittende Mirjam, die door een deense dog met een enorme lul gedekt werd. Er werd ingezoomd op haar gevulde neukgat en de aanwezigen zagen de hondenlul razendsnel heen en weer bewegen, terwijl het kutgeil en het voorvocht van de hond uit haar genotskanaal lekte. Het filmpje was duidelijk een samenvatting, want plotseling stopte het neuken bleef de hond klemvast in de hete snollenkut van de vrouw vastzitten en klonk er een heftig gegrom van de hond en gegil van de klaarkomende mensenteef. Even later was de knot van de hond geslonken en werd de grote lul uit de stevig genaaide spleet getrokken en kwam er een waterval van kutvocht en hondengeil uit de spleet stromen.

Meteen versprong het beeld naar een paardenstal, waar Mirjam op haar rug in een stellage gegespt lag, terwijl er een gigantisch paardenlul van een volwassen fries paard in haar stomende scheur heen en weer gleed. Er was een veiligheidsbalk bij de achterbenen van het paard vast gemaakt, om te voorkomen dat er ongelukken zouden gebeuren. En opnieuw lag de slet te gillen, dat het een lieve lust was. En tevens opnieuw zagen de toeschouwers ademloos het paard zijn sperma in de gastvrije mensenkut lozen, zodanig dat de buik duidelijk zichtbaar opzwol. De bewerkte opname stopte, toen de immens grote pik uit de genaaide kut gleed en ook daar een stroom kutgeil en paardenzaad uit stroomde.

Het was doodstil in de kamer. Toen zei slavin Angela zachtjes:” Dat wil ik ook.”

Ze kreeg onmiddellijk een klap met het rietje en boog gehoorzaam haar hoofd.

Slavin Mirjam stond met een rood hoofd en een rode hals tot aan haar borsten, terwijl ze nogmaals een vernietigende blik op haar man wierp. Het was duidelijk niet de bedoeling, dat dit gezelschap dat te zien gekregen had.

Mark zat te grinniken en gaf aan, dat hij slavin Kim wel eens wilde proberen. Frits, de derde man had een voorkeur voor Mirjam en gaf aan dat hij zich door de mensenteef wilde laten pijpen.

De slavenhandelaar gaf met een tik aan, dat de beide slavinnen aan het werk moesten. Kim knielde neer voor Mark en nam zijn half gezwollen flinke pik stevig vast. Zachtjes liet ze de huid met haar handje heen en weer glijden. De lul groeide in haar hand, maar de eikel was zo lang en dik, zeker een uitzonderlijke 6 a 7 cm lang en even dik, dat deze slechts gedeeltelijk uit het velletje te voorschijn kwam. Uit het pisgaatje stroomde geil. Ze bleef door strelen en durfde, als slavin, de man niet aan te kijken. Plotseling sprong de paarsrode eikel met een schokje uit het velletje. Met een geile blik keek ze naar de uitdagende, gezwollen en Januskop. Die wilde ze wel in haar natte spleet hebben. En hopelijk braakte hij zijn geile zakinhoud in haar verlangende buikje.

Ze likte langs de vuurrode eikelrand en stak haar tong een klein beetje in het pisgaatje.

Vervolgens ging haar tong kwispelend van het toompje naar de dikke, gezwollen kloten. Ofschoon die lul haar moeder een uur geleden had volgespoten reageerde hij meteen en groeide nog verder, tot volle wasdom. Hij was niet zo lang, maar had wel een lange, vreselijk dikke eikel. Haar hand paste er nauwelijks omheen.

Ze begon te zuigen, terwijl ze met haar hand een op en neer gaande beweging maakte. Ze wist dat ze altijd goed geweest was in zuigen en aftrekken. Dat deed ze al toen ze 14 was. Geneukt had ze pas toen ze 17 was. Maar ze had altijd genoten van het leegtrekken van jongens. En ze was dol op de smaak van vers sperma.

Teefje Mirjam deed inmiddels hetzelfde bij Frits. Beide mannen gaven aan, dat ze wel van de kwaliteiten van de twee geile hoeren overtuigd waren, maar dat ze hun zaad nog niet kwijt wilden.

Vervolgens stelden de slavenhandelaar voor om de kut van slavin Mirjam uit te proberen en kont van slavin Anoek. Maar Mark stelde voor eerst de kut van slavin Anoek te proberen.

“Ik weet het, niet met lullen, maar met voorwerpen,: sprak hij. “Wacht even ik heb nog wel wat in de keuken of bijkeuken. Ik ben zo terug.”

Terwijl hij naar de keuken liep kreeg de loopse slavin opdracht van de veilingmeester om klaar te gaan liggen. Anoek liep naar een stoel en ging tegen de rugleuning aan zitten, met haar in nylons gehulde benen met naaldhakken over de leuning. Ze hield met beide handen haar kut ver open ofschoon die uit zichzelf al flink en verlangend open bleef staan. Ze was zo opgewonden, dat er een stroompje kutgeil over haar aars naar de zitting van de stoel stroomde.

Mark kwam binnen met een tas van de Lidl met attributen erin. Dat bleken allemaal stevige groenten te zijn.

Hij wendde zich tot Kim en gaf haar opdracht om haar moeder te naaien met een levensgrote komkommer.

Haar neukgat hoefde niet meer nat gemaakt te worden, dus pompte Kim het grote groene monster zonder veel moeite ruim 20 cm in de kletsnatte neukspleet van haar moeder. ten slotte hadden er 2 uur geleden nog 2 lullen in haar aarsgat gezeten, dus veronderstelde ze dat de komkommer met het doorgaans soepelere kutkanaal geen moeite zou hebben, hetgeen bleek te kloppen. Anoek wreef ondertussen over haar grote tieten en kneep hard in de erecte spenen, die zienderogen groter en harder werden. Slavin Kim pompte stevig door en de op de stoel liggende slet kreeg toestemming om haar klit te bespelen en klaar te komen. Het geil stroomde uit haar pruim. Terwijl Kim door pompte moest Mirjam zichzelf, naast Anoek staand met gespreide benen, in het zicht van iedereen, masturberen.

Plotseling begon Anoek te trillen met het onderlijf en onder luid gejoel en geklap van de mannen, spoot een ferme straal vocht uit haar geneukte kut, terwijl ze gilde:”Godverdomme, ikkk koooommmm kkkklllaaarrr. Neuk die hoerenkut van me. Spuit me vol zaad. Naai deze geile teef. Pomp me vol met pikken, godverdomme!!!”

Ze lag te shaken op haar stoel. Haar orgasme duurde, dankzij de verder pompende Kim, minuten lang en stopte langzamerhand toen Kim opdracht kreeg de kletsnatte groente uit haar moeders kut te verwijderen. Daarna moest Kim de staaf met het lekkere geil van haar moeder aflikken.

Ze giechelde vanwege de onzin die haar moeder uitgekraamd had en vertelde haar, dat ze om een spuitende komkommer gevraagd had. En die bestaan niet. Anoek boog beschaamd het hoofd.

Met moeite klom ze uit de stoel en ging met bibberende benen op de bank zitten om bij te komen.

Vervolgens kreeg Mirjam opdracht om met de benen wijd op de zelfde stoel te gaan zitten en kreeg Angela opdracht om haar moeder te naaien. Toen die echter de komkommer wilde pakken, werd ze tegengehouden door Mark: “Deze mensenteef heeft al meerdere paardenlullen in haar pruim gehad, dus die is al veel te wijd voor die komkommer. Ik heb wat anders mee gebracht, waar zij en wij echt plezier aan kunnen beleven.”

Hij haalde traag een flespompoen uit de zak, die hij meegenomen had uit de keuken.

Mirjam keek er verschrikt naar en Mark grinnikte: “Schrik maar niet slet, want deze is, ik heb hem nagemeten, 21 cm lang, op het dunne gedeelte 7 cm in doorsnee, dus niet in omtrek, en op het dikste deel ruim 9 cm. We zullen eens zien hoever die er in gaat, maar ik denk, dat je hem makkelijk kunt hebben.”

Angela nam het apparaat in haar handen en deed er toch wat vaseline op, uit de grote pot die klaar stond. Toen begon ze de dunne kant in de pruim van haar moeder te duwen met een steeds heen en weer gaande beweging. In het begin lukt dat probleemloos, maar na 10 a 12 cm kwam het dikkere deel. Daarbij trok Mirjam een wat pijnlijk gezicht, maar ze begon duidelijk ook veel pretsap te produceren.

Plotseling drukte ze haar hand op die van haar dochter en met een plop schoot de hele gevaarte in haar geile opening. Een klein gedeelte was nog zichtbaar, maar op haar buik zat een dikke bobbel.

“Kijk, je hebt haar toch nog zwanger gespoten,”zei Frits tegen Mark.

Die pakte gelijk zijn telefoon en maakte er een foto van.

Met veel moeite werd even later de groente uit de kut van Mirjam verwijderd. Die was wel ruim, maar het kostte toch moeite om er twee vingers om heen te krijgen. Mirjam lag dan ook te grimassen.

“Nu wil ik eindelijk wel eens neuken,”zei Frits en hij liep naar de open kut van de slavin op de stoel toe. Die lag ten slotte toch nog steeds klaar, dus waarom daar geen gebruik van maken? Ja toch!!

“Ik heb een beter idee'” zei Mark. “Die teef is voorlopig nog te wijd. Ga eens op je knieën tussen haar benen zitten, iets hoger op een kussentje en steek je lul eens in dat gat. Slavin Angela, ga achter je toekomstige meester zitten, op je knieën, armen om zijn middel en pak zijn stijve vast. Slavin Kim, kom ernaast zitten, neem zijn kloten in je hand en masseer ze. Als hij klaar gaat komen en de ballen worden hard, dan begin je erover te krabben. Slavin Angela, ik weet, dat je meerdere malen met je hele handje in de kut van je moeder gezeten hebt. Pak die dikke pik vast en ga met je hele hand met die neukstang het plezierhol van je moeder in en trek je meester af in die grote grot. Pas stoppen als je meester je daarvoor toestemming geeft.

Angela ging achter Frits zitten, Kim naast Frits en beide sletjes begonnen hun spelletje te spelen. Angela haar hele handje met de dikke lul erin verdween bijna helemaal in de kut van haar moeder, terwijl Kim over de ballen van Frits streelde en krabbelde. Mirjam lag ook weer te hijgen en Anoek kreeg opdracht haar dochters tieten te strelen en te knijpen.

Angela fluisterde Frits in het oor:”Doe ik het goed, meester. Wrijf ik lekker over uw pik. Gaat u dadelijk de kut van mijn moeder volspuiten met uw heerlijke, hete zaad. Ze verlangt altijd zo naar heet sperma. Het maakt haar niet uit of het van een mens, een hond of een paard komt. Ze wil zich ook nog in de toekomst door een varken laten naaien. Zo'n grote, zware, ruwharige beer met een kurkentrekker lul. Die 10 minuten staat te spuiten, rechtstreeks in haar baarmoeder waar hij zijn pik in heeft geschroefd. Kijk, ze hoort het me zeggen en alleen daardoor komt ze al bijna klaar. Spuit haar maar lekker vol. maar bewaar ook nog iets voor mij. Ik wil ook graag zaad in mijn meisjespruimpje.”

Ze richtte zich tot haar moeder: “Is het lekker, mama? Mijn vuist om een dikke genotspijp, die in je grote kut wordt afgetrokken en je dadelijk volspuit met lekker, dik, vet sperma.”

Mirjam hijgde en kreunde:”Ja schat, heerlijk. Maar doe je handje iets open, want mijn neukgat is nog zo wijd, dat je handje te klein is. Als je het iets open duwt, dan voel ik het beter, maar dan ga je ook heel zachtjes langs die dikke neukpaal en wrijft heel licht over de eikelrand. Dan hoef je nauwelijks te rukken, maar daar raakt iedere vent zo opgewonden van, dat hij zich helemaal leegspuit in je hand, dus ook in mijn kut. Doe dat maar eens.”

Angela voegde de daad bij het woord en voelde zelf haar handje zacht langs de eikelrand strelen, terwijl ze haar moeders kut stevig masseerde.

De toeschouwers zagen dat het geile meisje haar beentjes wat uit elkaar schoof om de druppels geil, die uit haar kut kwamen, niet langs haar benen naar beneden te laten lopen, maar rechtstreeks op de vloer te laten druppelen om ze uiteindelijk op te kunnen likken. Maar al snel werden de druppels een klein stroompje en begon het hete sletje gejaagd te ademen, even als haar moeder en Frits.

Rillingen liepen door alle drie de seksende personen en met een kreet liet Frits zijn trillende pik spuiten. .Het leek wel of hij een kopje zaad weg spoot. Hij wist best dat het niet zoveel was, maar toch...

Tegelijkertijd kwam Mirjam krijsend klaar, gevolgd door haar dochter.

Sap en sperma liepen via de hand en pols van Angela op de zitting van de stoel. Het geile ding was het snelste bij haar positieven, trok haar hand uit haar moeders kut en liet de dikke lul er nog even in zitten.

Genietend likte ze haar hand en pols schoon en bood die ook aan de naast haar zittende Kim aan. Met een verheerlijkt gezicht likte die het overgebleven sap en sperma van de arm van Angela. Meteen daarna sloeg ze haar armen om Angela heen en begonnen de twee sletjes elkaar hartstochtelijk te zoenen. De tongen gleden over elkaar heen en speeksel, sperma en kutgeil werden uitgewisseld.

Tijdens dit geile schouwspel had Anoek zich flink staan te vingeren. Echter, voor dat ze een orgasme kon krijgen had slavenmeester Karel haar hand weg getrokken en vroeg met luide stem:”Wie heeft jou toestemming gegeven om jezelf te bevredigen?”

“Niemand, meester:” antwoordde de slavin timide.

Grinnikend keek Karel haar aan:”Hier volgt een zware straf voor.”

Hij nam haar mee naar de kamerdeur, gooide daar een plat koord met een verdikking over heen, deed de deur dicht en bond Anoeks armen er aan vast en trok deze omhoog.

“Je mag kiezen, het rietje of te zweep. 25 slagen en alleen die je zelf telt, tellen mee.

“Graag het rietje, meester, dat lijkt me iets meer pijn doen, dan die zweep:” sprak de geile hoer tot haar meester. “En in iets meer pijn heb ik nu wel zin”.

Karel nam het rietje in de hand en wilde beginnen met de straf.

Op dat moment zei Kim:”Stop.”

Iedereen keek haar verbaasd aan en Kim gaf een toelichting:” Als ik er niet bij geweest zou zijn, dan had je een zeer groot risico gelopen. Morgenavond komt papa thuis. Die is van vrijdagmorgen tot zondagnacht op de praktijk geweest en is dan niet in een best humeur. Hij heeft geen gelegenheid tot seks gehad, ofschoon er wel een paar assistentes rondlopen, die zijn lul graag verwelkomt zouden hebben, denk ik. Maar dat doet hij niet, dat weet ik zeker. Het gevolg daarvan is dat hij, zoals altijd na de dienst, supergeil is en dat is de enige keer, dat hij van zijn huwelijksrecht opeist of mama wil of niet. Ze wil overigens altijd wel. En dat kan mama hem niet onthouden. Gevolg: hij neukt haar het hele huis door. In de woonkamer, in de keuken, op de wc, badkamer en soms op een willekeurige slaapkamer. Net waar hij haar te pakken krijgt. Maar mijn vader is niet achterlijk. Hij ziet gelijk als mijn moeder rode strepen van een rietje op haar kont of bijvoorbeeld op haar tieten heeft. En dan wordt er niet meer geneukt en is Leiden in last. Dus...sletterige mama... denk eerst eens goed na voor dat je in je geilheid verkeerde beslissingen neemt.”

Anoek kleurde een beetje van schaamte, omdat ze in haar geilheid niet nagedacht had en ook omdat Kim benadrukte dat haar man wel trouw was.

Mark echter, zei, dat hij haar dan wel zou straffen met met de vlogger. Hij had daar ervaring in en nam het apparaat in zijn handen.

Hij ging achter Anoek staan en liet de karwats in de vorm van een horizontale acht eerst links en dan rechts op de billen van de slavin neer komen. Al kroelend telde die mee tot 25, waarna haar billen flink rood en gevoelig waren. Mark verzekerde haar, dat dat over een paar uur weg zou zijn.

Slavin Kim kreeg vervolgens opdracht de billen en de anus van haar moeder zachtjes te strelen en te likken. Ze probeerde haar tong zo ver mogelijk in mama's aars te steken en dat lukte probleemloos. De geile slavin stond, met de armen nog boven haar hoofd vastgebonden, te kreunen en te steunen.

De slavenmeester liep naar haar toe en liet de armen een stukje zakken, zodat ze met de handen tegen de deur en haar kontje naar achter kon gaan staan. Hij gaf een tikje tegen haar beide benen, waaruit ze begreep, dat de benen uit elkaar moesten. Ze stond zo met haar kontje en haar kut lichtelijk geopend.

Slavin Kim kreeg de opdracht om zijn genotsstaaf stijf te pijpen en er voor te zorgen, dat hij keihard was. Op de kont van Anoek werd een flinke dot vaseline gesmeerd, waarbij Mark de vraag stelde of dat wel nodig was. Ze had immers 2 uur geleden twee stevige lullen in haar kontgat gehad, dus die zou nog wel soepel opengestoken kunnen worden. Karel wilde echter dat risico niet lopen, want hij wilde zijn grote pik in een keer in haar hoerenkont steken. Niks langzaam aan, maar “rammm” er in.

Zo gezegd zo gedaan.

Terwijl de rest vingerend en trekkend toe keek, zette hij zijn dikke eikel voor haar aarsgat en waarschuwde:” Hier komt mijn paal, slet. In je veel gebruikte neukkont. Lekker in die geile kont rammen, tot het je zwart voor de ogen wordt. Smerige stronthoer. Geile temeier. En straks lik je mijn pik schoon en je eigen strond er af.”

Hij ramde zijn keiharde neuklat in haar openstaande aarsgat en neukte tegen de klippen omhoog. Het geil stroomde uit haar happende pruim en Karel wilde zijn pik zo graag in dat gat steken. Maar hij was verstandig, want dan zou de avond, inmiddels nacht, wel eens wat minder prettig kunnen worden.

Dus neukte hij flink door in haar bruine pretgat. Tegelijkertijd kneep Kim flink in haar moeders grote, geile uiers. Anoek kreunde dat het een lieve lust was. Ze genoot opzichtig.

Na 10 minuten flink geneukt te zijn, voelde Anoek de lul opzwellen.

Ze kreunde:”Ja meester, vul me met uw viriele zaad. Naai deze teef kapot en laat me daarna uw strondpik schoon likken. Lekker uw zaad en mijn eigen stront oplikken. Dat heb ik nog nooit gedaan. Deze hoer verheugd er zich nu al op. Spuiten..., spuiten... Jammer dat ik het niet in mijn kut kan krijgen. Dan had ik mijn man morgenavond laten neuken in de kut, waar het zaad van een andere man nog in zat. Geieieilll. Heeeerlijijijk.”

Kim trok haar wenkbrauwen op bij zoveel ongecontroleerde geilheid. Ze begon zich danig zorgen te maken over de toekomst. Het leek of haar moeder zich steeds minder in de hand had. Steeds nymfomaner werd.

Maar bij het idee alleen al spoot het geil uit de kut van Anoek op de grond. Karel stond inmiddels brullend zijn overvolle zak te legen in de kont van de klaarkomende slet.

Door dat geweld kwamen de andere, vingerende 3 meiden ook al weer klaar.

De mannen hielden zich in, omdat ze nog niet meer lekker zaad wilden verspillen. Maar dat kostte wel moeite.

De orgie duurde nog tot een uur of drie in de morgen, waarbij diverse zakken geleegd werden in even zo vele gastvrije neukgaten en tussen grote memmen. Anderzijds maakten de dames met graagte gebruik van spuitende stijve lullen om hun genot te verkrijgen. Zo gebruikte iedereen iedereen, tot ze allemaal verzadigd waren en helemaal leeg.

Het ontlokte Mark grijnzend de opmerking:”Als het niet verandert, neuk ik nooit meer...maar gelukkig verandert het wel. Groetjes iedereen en slaap goed.”

Na afloop ging eenieder, na gedoucht te hebben en kroelend en geslachtsdelen strelend, kussend en knijpend, zijn of haars weeg.

Zo eindigde een uitermate plezierige avond en nacht.

Wordt vervolgt.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Kroniek Van Een Buitenwijkfamilie - 8


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Logeren Bij Tante KimDoor: Paul Maat
Gelezen: 2970x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-03
7.6
:: Opa Mag Ik Bij U Slapen - 7Door: Hottie
Gelezen: 1103x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
25-03
8.4
:: 5. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 3201x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
24-03
9.1
:: 4. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 6060x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
23-03
9.1
:: Bij Oom Op KamersDoor: NickSchrijvers
Gelezen: 11374x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Uitdagend, Badkamer
23-03
8.8
:: Kroniek Van Een... - 14Door: Johan100
Gelezen: 2965x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
23-03
9.1
:: 3. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 10504x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
22-03
8.6
:: Sporten Met Dochter...Door: N75
Gelezen: 10697x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Vader, Dochter, Trio, Onderwerping
22-03
8.4
:: HoutkachelDoor: Annabelle
Gelezen: 25406x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Tweeling, Eerste Keer, Sauna, Aftrekken
21-03
9.0
:: Sporten Met Dochter - 13Door: N75
Gelezen: 7239x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Openbaar, Vaginaal, Oraal, Anaal, Kleding Knippen
21-03
8.6
:: Zwangere Moeder En Dochter - 2Door: Jan329
Gelezen: 17523x
Reacties: 7
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen, Sex, Neuken,
21-03
8.1
:: 2. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 11341x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
21-03
8.4
:: Kitty - 3Door: Peter1948
Gelezen: 10785x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Blowjob
20-03
8.8
:: Nooit Verwacht - 3Door: Sharif
Gelezen: 10834x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.6
:: Sporten Met Dochter - 12Door: N75
Gelezen: 9685x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vaginaal, Anaal, Oraal, Douchen
19-03
8.4
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net