Opwindend.Net
Datum: 14-03-2019
Stemmen: 40x
Cijfer: 9.2
Gelezen: 5820x
Lezers Online: 1
Lengte: Zeer Lang
Kroniek Van Een Buitenwijkfamilie - 9
Door Johan100 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Kroniek Van Een Buitenwijkfamilie - 8

Bij het hervatten van deze serie (6 delen) wijs ik er nogmaals op, dat er sprake is van niet net taalgebruik. Integendeel zelfs: grof. Als je dat niet bevalt: niet verder lezen. Zeg niet dat ik je niet gewaarschuwd heb.

DIRK EN CORINNE

Op de praktijk was het de meeste medewerkers, maar vooral zijn vaste assistente Corinne opgevallen, dat Dirk moeite had om zijn gedachten bij het werk te houden. Ze had hem al een paar maal gevraagd, wat er was, maar ze kreeg een ontwijkend antwoord in de geest van: “ druk, druk, druk en ik ben hartstikke moe.”

Maar Corinne, die haar baas al tien jaar kende en hem heel graag mocht, misschien wel iets te graag, had al de tas met kleren zien staan in overblijfkamer, waar een bed stond i.v.m de weekenddiensten. En het bed was volgens haar iedere nacht beslapen. In het badkamertje zag ze baardharen in de wasbak liggen, hetgeen er op wees, dat iemand zich daar schoor. En dat was zij niet.Toen ze de lakens en slopen mee naar huis wilde nemen om te wassen, viel het haar op, dat deze viezer waren dan normaal. Doorgaans werden ze slechts 2 nachten gebruikt, maximaal 3 als de dienst tegen viel.

En toen een van de andere assistentes smiespelde dat ze de vrouw van haar baas 2 keer uit de wachtkamer weg had moeten sturen, onder het mom:”Geen tijd” en hij weigerde haar telefoon aan te nemen, was voor haar de situatie wel duidelijk.

Na 2 weken was ze het zat, deels om dat zijn werk er onder begon te leiden, deels omdat ze zich zorgen maakte om zijn gezondheid. Hij begon er steeds grauwer uit te zien.

Op vrijdagavond van de tweede week, toen de praktijk afgesloten werd en Dirk zei, dat hij nog wat moest doen en dat hij zou afsluiten, was het genoeg.

Ze liep naar de kast, waar zijn koffer stond, nam die mee en liep naar het bed. Daar haalde ze de lakens en slopen af en stopte die in een tas.

“Jij gaat mee naar mij thuis, een fatsoenlijke maaltijd nuttigen en in een goed bed slapen. Ondertussen gaan de kleren in de was en lijkt het mij verstandig, dat je wat ondergoed bij gaat kopen.Ik heb nog wel een logeerkamer, daar kun je minstens dit weekend blijven slapen. En dan ga je vertellen wat voor problemen jullie hebben. Jij en je vrouw, bedoel ik. Hup, mee, laat je auto hier maar staan en met mij mee. We laten een lampje aan in de overblijfkamer zodat, als er iemand langs zou komen, het net lijkt of je hier bent”.

Een half uurtje later had Corinne een smakelijke, eenvoudige, doch voedzame maaltijd bereid, die in stilte genuttigd werd. Kordaat had ze de kleding in de was gedaan en de machine stond te draaien.Na het opruimen en afwassen, gingen ze alle twee op de bank zitten en werd een glas wijn ingeschonken.

Na enige aandringen van Corinne begon Dirk te vertellen. Hoe hij 2 weken geleden, toen de laatste 2 patiënten uitgevallen waren 2 uur eerder naar huis gegaan om zijn vrouw te verrassen.

Nou, een verrassing was het, maar niet alleen voor zijn vrouw. Iedereen was verrast, maar hij nog wel het meeste.

“Ik heb je wel eens verteld, dat mijn zoon Luuk opgroeit voor galg en rad. 18 jaar, geregeld aan de drugs, voortdurend problemen op school, al twee keer een SOA, omdat hij zijn pik overal in steekt. Met de politie in aanraking geweest in verband met winkeldiefstal, enz. Ik wil hem hard aan pakken, maar mijn vrouw houdt hem steeds de hand boven het hoofd met als excuus: pubertijd.

Maar naar mijn idee is bij die jongen iets mis met zijn moreel besef. Het spijt me dat ik dat van mijn eigen kind moet zeggen, maar het is niets anders.

Toen ik 2 weken geleden thuis kwam leek er niemand thuis te zijn. Stom toevallig riep ik niet:”Ik ben thuis.” maar liep naar boven om te douchen, toen ik luid gekreun en gesteun op onze slaapkamer hoorde. Ik dacht dat mijn vrouw met haar dildo of womanizer of ander apparaat zichzelf aan het verwennen was, dus besloot ik zachtjes binnen te sluipen om haar te helpen en zelf lekker mee te doen.

Wat ik zag, toen ik zachtjes de deur open deed, tartte ieder voorstellingsvermogen. In ieder geval dat van mij.

Je zult me niet geloven, maar mijn dochter Kim zat met haar benen zo wijd mogelijk tegen het hoofdeinde van ons bed en liet haar, duidelijk kletsnatte kut uitlikken door mijn vrouw. Beiden hadden, in bed, superhoge hakken aan en nylons met jarretelgordel. Blote tieten, die mijn dochter van zichzelf aan het strelen was en aan haar stijve tepels trok. Ze zat enorm te geilen in het gezicht van mijn vrouw, die op haar knieën zat, met haar benen en spleet wijd open. Achter haar zat mijn zoon, die zijn lul in haar poepgat aan het stoten was. En dan te bedenken dat ik dat nooit mocht. Er zullen ook wel anderen dat gemogen hebben. Dat kon je zien aan het gemak waarop ze die lul in haar kont nam.

De eerste 20 a 30 seconden hadden ze mij niet door. Tot mijn dochter mij zag en “papa” riep. Iedereen schrok zich kapot, maar het ergste is, dat mijn zoon me even later grijnslachend aan keek en weer zijn moeder begon te neuken. Ik had de indruk, dat mijn vrouw zich los probeerde te maken, maar na tien seconden, toen dat niet lukte, liet ze zich verder naaien en riep tegen mijn zoon, dat hij verder moest neuken, want dat ze bijna klaar kwam. Het leek wel of ze opgewonden werd doordat ik stond te kijken en vernederd werd.

Ik wilde naar het stel toe lopen en mijn zoon van mijn vrouw aftrekken, maar ik realiseerde me op tijd, dat ik ze dan waarschijnlijk alle twee vermoord zou hebben. Dus ben ik daarna naar beneden gegaan, heb gewacht tot ze van mijn slaapkamer af waren, ben toen naar boven gegaan en heb mijn spullen gepakt en ben vertrokken. En nu zit ik me te bezinnen op mijn toekomst. Dat was het”.

Corinne had verbijsterd zitten luisteren. Ze had van alles verwacht, maar dit niet. Haar hart bloedde voor haar lieve baas, Tegelijkertijd voelde ze een ijskoude woede in zich opkomen. De bitch, die Anoek!!!

Haar hersenen begonnen gelijk diverse strafexpedities te ontwikkelen. Maar meteen realiseerde ze zich, dat op dit moment de prioriteit elders lag. Haar tijd zou nog wel komen.

Dirk zat somber voor zich uit te kijken en ze kroop dichter naar hem toe.

Geruststellend sloeg ze haar armen om hem heen en fluisterde ; “Wat erg. Wat een gemeen kreng. Ik vond het altijd al een arrogante heks, maar dit had ik toch niet van haar verwacht. Maar je bent eigenlijk door je hele gezin verraden... Heb je enig idee, hoe lang dat al bezig is en of er nog anderen zijn?”. Dirk zei, dat hij dat niet gevraagd had, maar dat hij overigens toch geen eerlijk antwoord verwachtte. Ze gingen een half uur zitten praten, maar de sombere bui van Dirk ging niet over.

Corinne was altijd al een beetje verliefd geweest op haar baas, maar ze wilde een goed huwelijk niet in de war sturen. Nu echter stak de woede bij haar ook de kop op en besloot ze zich niet meer in te houden. Ze sloeg haar armen om hem heen en sprak wat troostende woordjes in zijn oor. Maar Dirk bleef somberen. Toen nam ze het besluit om hem op te monteren en strijdvaardiger te maken. Ging het met praten niet, dan maar een ruigere aanpak.

Ze begon lieve woordjes in zijn oor te fluisteren en streelde zachtjes over zijn oor aan de kant waar haar arm lag. Kleine kusjes kwamen op zijn wang en zijn andere oor terecht. “Kom maar even tegen me aan liggen, schatje. Leg je hoofd maar even op mijn schouder, kom maar lekker liggen, liefje:” sprak ze tegen de de bijna in tranen zijnde Dirk. Haar lieve, meelevende gedrag maakte het er voor hem niet beter op.

Ze besloot, dat er stevigere maatregels nodig waren om de man weer op de been te krijgen. Dit gesomber moest afgelopen zijn. Dat duurde ten slotte al meer dan 2 weken.

“Wacht even. Ik schenk jou nog een lekker glaasje wijn in en dat drink je op. Ik ga me even opfrissen en omkleden. Jij daarna ook. Dan zien we wel verder.”: zei ze en liep naar slaapkamer toe. Even later hoorde hij de douche aan gaan.

Intussen bleef Dirk somber, maar steeds ziedender voor zich uit staren.

Hij hoorde een kwartier later de slaapkamerdeur open en dicht gaan, maar keek niet op.

Toen hij in zijn onderbewustzijn een paar minuten geen beweging waarnam in de woonkamer keek hij wel op. Hij zag zijn assistente staan, slikte even en verschoot van kleur.

Hij kende Corinne als een keurige, mooie, vrouw met een goed figuur, waarover hij best wel eens stoute gedachten had gehad, vooral wegens haar grote DD-borsten en haar strakke kontje, maar hij had zich altijd ingehouden.

Maar nu, ondanks zijn sombere stemmin, liep het kwijl hem bijna uit de mond. 1.70 meter lang op-en-top-vrouw, hoge zwarte hakken met enkelbandjes, huidkleurige nylons met naad, zoals hij later zag, een zwart jarretelgordeltje, zwart stringetje, zo klein, dat de letters om het te beschrijven meer ruimte in beslag nemen, dan het stukje textiel zelf. Strakke buik, slank middeltje en grote, stevige tieten, die hij altijd als DD had ingeschat, maar bij nader inzien minsten EE waren, misschien zelfs wel FF, met grote, duimdikke tepels en grote tepelhoven, zonder bh-ondersteuning. Door de zwaarte hingen ze wel een beetje, maar leken verder stevig genoeg. Ze schommelden zacht sensueel heen en weer. En daarover heen een nauwelijks iets verhullend, ja zelfs eerder accentuerend negligé. Blonde haren in een hoge paardenstaart, terwijl Dirk nog niet eens wist, dat haar haren zo lang waren. Op het werk waren ze altijd opgestoken in een knotje.

“ Hoe vind je me zo, schat? Ben ik nu misschien een zonde waard? Of is beschouw je het inmiddels niet meer als zonde?”: vroeg ze met zwoele stem.

Dirk zou in de periode voor de afgelopen 2 weken zeer getwijfeld hebben, maar dat was na de turbulente afgelopen tijd wel grotendeels over. Hij liep ten slotte al twee weken met een zak overvol zaad rond en de periode daarvoor was het ook al niet veel soeps geweest, aangezien het leek of zijn vrouw hem ontliep. Achteraf niet zo vreemd, maar dat begreep hij nu pas. En was het schaamte voor hem of lust voor haar zoon en de kennelijke behoefte om vreemd te gaan?

Hij maakte, nog wel wat aarzelend, een uitnodigende handbeweging in haar richting. Met wiegelend tietvlees, heupen en billen liep ze naar hem toe en bleef voor hem staan. Een ware lust voor het oog. En niet alleen voor het oog, merkte hij, terwijl hij moest gaan verzitten wegens enthousiaste activiteiten in zijn kruis.

Dirk liet zijn ogen langs haar uitdagende lichaam glijden en zei toen met hese stem:

” Draai je eens om”.

Ze deed een stapje naar achter en ging een halve meter bij hem vandaan staan en maakte een langzame draai, zo dat ze met haar mooie, strakke billen naar hem toe stond. Duidelijk was, dat ze veel aandacht aan haar lichaam besteedde, want ondanks haar 34 jaar, had ze het figuurtje van een 25-jarige.

Mocht hij nog twijfel gehad hebben, dan voelde hij in zijn kruis steeds meer een opstandig element dat daar anders over dacht. Zijn pik zat, uiteraard, verkeerd in zijn broek, dus was hij wel verplicht om te gaan verzitten, hetgeen niet veel verbeterde. Dan maar met zijn hand in zijn broek en zijn lul naar boven halen. Hij voelde dat de eikel boven zijn onderbroek uit kwam en bijna werd afgekneld door het strakke elastiek.

Tijdens al deze onhandige bewegingen keek Corinne met glanzende, geile ogen glimlachend toe. Haar tongetje kwam naar buiten en likte sensueel langs haar lippen:

“Lieverd, gebruik me om tot rust te komen. Doe alles met me, wat je wilt doen. Ik vind niets te gek en ik geniet op voorhand van alles wat je met me gaat doen. Ik heb een verzoek en als je dat niet prettig vind moet je niet doen. ik word altijd supergeil, als je smerige taal gebruikt. Ik vind het heerlijk om grove taal te horen en te gebruiken. Niet dat ik ook maar een moment geloof, dat je in die termen over me denkt, maar ik vind het ontzettend opgeilend, als je smerige woorden gebruikt. Dan doe ik het ook. Vind je dat goed?”

Dirk, inmiddels de twijfel voorbij, zei, nog steeds hees van emotie:” Ik denk daar hetzelfde over. Dus ik kom je graag tegemoet en jij mij daardoor ook...Streel jezelf over je hele, heerlijke lichaam, met dat niemendalletje nog aan. Zorg ervoor, dat ik ieder detail van je heerlijke lijf van dichtbij kan bekijken”.

Hij verbaasde zich over het dwingende karakter van zijn stem, maar Corinne vond het kennelijk wel aangenaam. Vlak voor zijn neus begon de uitdagend over haar haren, nek en hals te strelen, terwijl ze met haar heupen wiegde. Langzaam daalde ze af naar haar grote borsten en begon ze te strelen. “Wil je dat ik mijn spenen stijf maak?”: vroeg ze met zwoele, ook hese stem. “Schatje, ik vind het heerlijk als ik zo voor je mijn eigen lijf kan strelen, kan betasten. Lekker als je toekijkt, hoe ik mezelf verwen. Dat maakt me supergeil.” Uit die heesheid, maakte Dirk op, dat ze inderdaad super geil was.”

“ Zeker en maak je tepels groot en trek er aan, om je memmen op te tillen. Zorg ervoor dat ze stevig door dat stukje stof heen steken”.

Ze begon met vlakke handen over haar reeds toch al grote tepels te wrijven en hij zag ze groeien. Toen ze, in haar optiek, groot genoeg waren nam ze ze stevig vast en trok haar grote ballen omhoog. De spenen leken wel meer dan 3 cm groot, maar hij bedacht dat de wens wel eens de vader van de gedachte zou kunnen zijn. Maar dat ze groter waren, dan hij ooit gezien had stond vast. Met een kletsend geluid liet ze haar borsten terug vallen en deed dit een paar keer achter elkaar.

Ze ging kronkelend verder met zichzelf strelen en ging via haar buik, naar haar genylonde, schitterende benen en voeten. Inmiddels was ze op de salontafel gaan zitten met haar benen zedig tegen elkaar.

In de Dirk's onderbroek, door zijn spijkerbroek heen was een grote, natte plek voelbaar en zichtbaar.

“Wil je nu mijn grote, hete, natte scheur en mijn aars zien?”: vroeg ze met een lief stemmetje, helemaal niet passend bij de ruige taal die ze uitsloeg.

Dirk begreep, dat ze seksueel liefst een beetje onderdanige rolletje speelde en inderdaad van een ruig taalgebruik hield. Even kwam de gedachte bij hem op, dat hij misschien bij zijn vrouw ook meer de dominantere rol had moeten proberen, maar het was nu eenmaal zo, dat je bij je nieuwe sekspartner meestal meer durft, dan bij je eigen vrouw. Dit is een communicatieprobleem, waar veel relaties op stuk lopen, schoot hem te binnen. Partners zouden meer tegen elkaar moeten zeggen, wat ze willen en wat ze lekker vinden. Als zijn vrouw haar verlangen naar anderen kenbaar gemaakt had, dan was het waarschijnlijk niet zo afgelopen.

“Haal jij eerst maar eens even mijn pik uit mijn broek, want dat zit door jouw hoerengedrag allemaal veel te strak. Daarna wil ik die geile neukkut van je zien en je kontgat. Ben je al nat, geile teef? Dadelijk ga je je keihard vingeren tot het sap uit je genotskanaal spuit. Maar eerst mijn lul eruit”.

Traag stond ze op en knielde tussen zijn benen en ritste langzaam zijn natte broek open. Ze voelde dat haar pruim al nat begon te worden, zelfs te druppelen. Ze kon het niet laten om haar neus even tegen de natte plek van zijn broek te duwen en zijn geile geur op te snuiven. De feromonen van de man, waar ze eigenlijk al jaren naar verlangde, kregen vat op haar. In haar onderbuik, waar het al een hele tijd kriebelde, begonnen krampjes te ontstaan. Ze was zo geil, dat ze zonder iets anders te doen, als de seksgeur van haar baas op te snuiven, zachtjes kreunend in lichte mate klaar kwam. Ze voelde haar sap langs haar benen druipen.

Dirk zag dit met verbazing aan en besloot weer eens voor de zoveel honderdste maal, dat er niets mooiers op aarde bestond dan een klaarkomende vrouw. Of ze nu krijsend, steunend of geluidloos klaar kwam; je zag haar lichaam, orgastisch golvend, spannen en ontspannen. En dan de zalige trek op haar gezicht. Fantastisch. Heel anders, dan de stootsgewijze, korte climaxen bij de man. Dat was wel lekker, maar heel anders. Hij zou het orgasme van de vrouw ook wel eens willen voelen, maar dat gaat natuurlijk niet gebeuren.

Hij realiseerde zich nu wat voor een geile seksgodin hij altijd tot zijn beschikking had kunnen hebben. Toch had hij er geen spijt van dat hij daar nooit gebruik van gemaakt had, want het gevoel dat hij niemand belazerd had voelde prettig aan. Hij had zich ten minste niets te verwijten.

Maar nu hoefde hij zich niet meer in te houden.

“Godverdomme, geile hoer, zit jij alleen van mijn geile geur al klaar te komen. Ga achterover op de tafel liggen met je poten uit elkaar en laat mij die hete gleuf zien van je kont naar je kut. Trek je kutlippen uit elkaar en daarna je kont zodat ik je zaadgaten goed kan zien. Lik met je vingers je geil op en laat mij ook proeven. En vinger je dan klaar, zodat het geile meisjes sap uit je spelonk loopt, hitsige snol.”

Corinne rilde van geilheid door de ruige taal, die tegen haar gebezigd werd en ging achterover liggen. Haar benen gingen uit elkaar en Dirk zag dat ze een kruisloos slipje aan had. Op de keeper beschouwd was het alleen een kutversiering. Hij verbaasde zich over de grootte van haar spelonk en ging tussen haar benen staan. Hij stalde zijn ballen op haar kontgat en duwde zijn 19 cm lange lul in de openstaande sleuf. Hij kwam maar net bij haar klit uit.

“Wat een heerlijk grote snee. Ik ben daar gek op,”: kreunde hij. Zijn overspelige wijf had ook een grote sleuf, maar deze was nog groter.

Hij haalde zijn meetinstrument uit haar gleuf en ging, met een dikke stijve lul in zijn hand, die hij zachtjes bleef strelen, weer zitten.

Corinne stak hijgend eerst 2 vingers in haar kut en van de ander hand 1 vinger in haar aarsgat. In de royale neukgrot volgde al snel 2 vingers, zodat er vier in zaten en in de kont ging ook nog een tweede vinger bij.

Met grof geweld werden de beide neukgaten gevingerd, terwijl ze riep:

” Zie je, schatje, hoe ik die slettekut en mijn hoerenkont klaar maak voor je.

Wil je dadelijk mijn geil opdrinken... Dat had ik je al jaren willen geven... Maar je zag het niet of je wilde het niet zien, je was te netjes en te naïef.

Zuig die spleet van me leeg, lik mijn hete genotspiemeltje, mijn lekkere klit bijt er zachtjes in. Zuig mijn sap op en wil je alsjeblieft ook mijn kont likken. Je tong zo diep mogelijk in mijn bruine genotsgat. Al mijn lichaamssappen zijn voor jou. En mag ik alsjeblieft die van jou inslikken. Ik wil dat je sperma, je spuug en je pis ergens in mijn lijf spuit. In mijn mond, kut of kont. Of tussen mijn grote jetsers. Waar maakt niet uit. Alles is voor jou beschikbaar. Altijd en overal”.


Inmiddels droop het geil uit haar neukdoos en Dirk besloot op haar vraag in te gaan.

Ze trok zelf haar mooie, ronde billen uit elkaar zodat haar aars en haar kut zover mogelijk open lagen. Tussen haar benen in geknield stak hij eerst zijn tong in haar soepele aarsgat. Dat ging zo makkelijk, dat hij zeker wist, dat dit niet het eerste voorwerp of lichaamsdeel was, dat er in gleed.

Na haar een paar minuten lekker gerimd te hebben, ze had het kennelijk goed schoon gemaakt onder de douche, want er zat zeker geen smerige smaak aan, integendeel zelfs, richtte hij zich op haar wijd openstaande pruim en likte daar een mondvol heerlijk zoutig sap uit. De dikke schaamlippen nam hij zachtjes tussen zijn tanden, wat geen sinecure was, gezien haar gekronkel.

Ze begon steeds sneller te hijgen en te kreunen. Ze kronkelde heen en weer en riep allemaal geile woordjes:”Toe maar schatje. Laat dat geile kutje van me genieten. Streel over mijn gleuf met je lekkere, dikke lul. Gebruik mijn lijf. Bevredig jezelf met mijn lichaam. Lik mijn geile sapjes uit mijn kut en uit mijn kontje. Proef ze en laat mij ook proeven van mijn lekkere geil. En laat ook jouw geil proeven. Oh... Toe maar schatje,... lieverd. Laat me klaarkomen met jou dikke, geilspuitende pik in mijn lijf.”

Tenslotte drukte hij zijn tong stevig op haar klit en maakte er rondjes mee. Hij was gewend bij zijn echtgenote met zijn tong cijfers of letters over de clitoris te schrijven,om het lekker lang te laten duren, 1,2,3,4,a,b,c, enz. maar bij Corinne kwam hij maar tot 5. Spuitend, echt spuitend en rillend en schokkend en gillend, zodat de buurman overwoog om de politie te bellen, daverde haar orgasme minutenlang door het kronkelende lijf. Hij moest flink zijn best doen om te voorkomen dat ze van de tafel af stuiterde.

Langzaam, kreunend en steunend kwam ze tot rust. Dirk gaf een plagend likje over haar hypergevoelige klit. Dat leverde weer een schok op in het mooie, geile lichaam van zijn hete assistente.

Hij ging met een halfstijve lul weer op de bank zitten.

Na enige minuten was Corinne weer bij de tijd, ging overeind zitten en keek met een wazige, geile blik naar zijn pik. Ze deed haar negligé uit en nam haar grote tieten van onder vast en tilde ze naar mij op:

“Kijk, schatje, dit zijn vanaf aan jouw tieten. Je mag er altijd mee spelen, aan likken, in bijten, tussen neuken en volspuiten met je heerlijke sperma. Als je wilt mag je ze in de praktijk, tijdens de behandelingen, uit mijn truitje halen en aan de patiënten laten zien. Vooral bij bange mannen zou dat wel eens kunnen helpen, als ze zo´n geile slet naast zich hebben zitten. En trouwens ook bij sommige vrouwen”.

Dirk grinnikte en zag de scene al voor zich. Hij liet weten, dat hij het idee niet zo goed vond en dat vermoedelijk de goede naam van de praktijk te grabbel gegooid zou worden.

Corinne kon er ook wel om glimlachen.

Inmiddels begon ze te spelen met de lul en de ballen van Dirk.

Plotseling liet ze zijn pik los en vroeg met omfloerste, geile stem:” Lieverd, je hebt volgens mij weinig remmingen bij de seks. Ik word hartstikke geil als ik mijn mannetje met zijn eigen lul zie spelen alleen voor zijn hoertje. Zou jij voor mij je lul af willen trekken. Lekker met die dikke tamp spelen, zoals je doet als je jezelf afrukt. Maar niet klaarkomen, want je zaad wil ik in mijn kut hebben. Dan laat ik zien, hoe ik met mezelf speel. Hoe ik lekker mijn kut vinger, aan mijn dikke schaamlipppen trek, mijn clit verwen. Het kan zijn dat ik wel klaarkom, maar ik kan wel 10 keer klaarkomen op een geile avond. Maar ik wil dat je naar mij kijkt, want ik masturbeer me voor jou. Dan kijk ik naar jou, hoe je je lekkere lul streelt en aftrekt voor je meisje. Ik voel hem dan al in mijn geile spleet glijden... toe maar, schatje... trek aan je pik...streel hem...laat het voorvocht er maar vast uit sproeien.!!”

Het geile wezentje ging achterover op een stoel zitten en trok haar benen over de leuning, zodat de royale, openstaande pruim voor Dirk goed zichtbaar was. Terwijl hij zo nu en dan zachtjes over zijn stijve tamp streelde, dan weer er flink aan rukte, tot hij bijna kwam, keek hij, terwijl het kwijl niet alleen uit zijn stam droop, maar ook uit zijn mond, naar het hete grietje, dat zich voor hem lag te masturberen. 4 Vingers flitsten in en uit de druipende pruim, terwijl de andere hand haar clit stimuleerde. Haar ogen waren strak gericht op de aan zijn staaf trekkende Dirk. Het leek wel of het geil niet alleen uit haar scheur droop, maar ook uit haar ogen.

Eigenlijk keek ze alleen maar naar de genotspaal, die haar straks ging vullen.

Dirk moest stoppen, omdat het anders mis zou lopen en toen ze zich realiseerde, dat het sap bijna uit zijn harde lul zou spuiten, kwam ze kreunend klaar. Haar rug kromde zich, haar poes werd omhoog gestoken en daar liep een stroom geil uit. Ze maakten er heel vreemde geluiden bij, die echt paste bij een klaarkomende poes. OEI..OEI..OEI...KUT..KUT..KUT.

Na enige minuten stortte ze terug op aarde, terwijl Dirk weer met ontzag had zitten kijken naar de klaarkomende vrouw en hetzelfde dacht over de 'vrouw in climax' als eerder die avond. Schitterend. Een plaatje.

Hij stond op en kuste haar zachtjes op haar mond. Geschrokken opende ze haar ogen, zag toen wie het was en sloeg haar armen om zijn nek.

“Lekker, schat. Vond je het mooi, om mij klaar te zien komen?”

“Schitterend,” zei Dirk. “Eigenlijk indrukwekkend, er bestaat niets mooiers dan een klaarkomende vrouw. Fantastisch.”

Even namen ze rust en vervolgens sprak Corinne kordaat:” Tot zover de brave seks, nu er tegen aan!!!”

Ze kwam naast hem zitten en nam de enigszins verslapte lul zachtjes in haar handje.

Binnen 10 seconden na aanraking door haar handen was de paal weer op oorlogssterkte. Corinne ging weer tussen zijn benen zitten en likte zijn perineum na hem achterover gedrukt te hebben en zijn benen omhoog en naar achteren geduwd te hebben.

Daarna daalde ze af naar zijn poepgat en kwispelde er met haar tong over heen. Na het goed nat gemaakt te hebben probeerde ze er haar wijsvinger in te steken, hetgeen wonderwel makkelijk lukte. Inmiddels schoof haar likkende tongetje naar de onderkant van de maximaal gevulde ballen, verbleef daar enige tijd en verplaatste zich toen via de schacht naar het toompje, vlak bij zijn pisgaatje. Vervolgens maakte het slettetongetje rondjes rond de eikelrand en probeerde ze zachtjes het spitsje van de tong in het pisgaatje te steken. Onderwijl kwamen er goedkeurende kreuntjes uit haar mond.

Ook Dirk kreunde zich een ongeluk en kondigde aan dat hij bijna ging spuiten, hetgeen niet verwonderlijk was na zijn periode van bijna en soms gehele onthouding.

Corinne stopte onmiddellijk en drapeerde zich met haar benen wijd en een geile, uitdagende blik in haar ogen, op de bank. Een geiler tableau had Dirk zelden gezien.

“ Ik wil jouw zaad graag drinken, maar de eerste keer wil ik het graag in mijn buikje hebben. Toe...steek je dikke paal in mijn hete, geile neukkanaal”: zei ze smachtend. “Spuit je dikke, vette zaad in mijn hoerige zaaddoos en maak me zwanger. Ik wil graag een kindje van je. En ik wil dat je dat maakt tijdens deze neukpartij. Spuit, schatje.. spuit me vol!!!”

Dirk ging onmiddellijk in missionarishouding op haar liggen en zij nam de stijve lul in haar linkerhand en begeleidde zijn 19 cm met daarop de immens grote, paarse paddenstoel naar haar hunkerende geilgat. Hij zette de dikke eikel tegen de kletsnatte kutlippen en drukte de paal met kleine stootjes in het smachtende neukkanaal. Langzaam begon hij heen en weer te schuiven en probeerde zich in te houden om niet meteen te spuiten. De grote eikel maakte een zuigend en slobberend geluid en trok haar genotsgang bijna vacuüm. Hij probeerde haar g-plekje te vinden, maar wist niet of hij daar in slaagde.

“Ik ga, terwijl je me naait, weer gore taal uitslaan, geil neukbeest.”: kreunde ze.

“Stoot harder en bedenk dat je die hoer van een onbetrouwbare, overspelige vrouw van je aan het 'verkrachten' bent. Neuk haar slettespleet kapot en laat er nog oude vieze, onverzorgde kerels over heen gaan. Zwervers bij voorbeeld.Splijt haar scheur open met een giga dildo, zodat ze dagen niet kan zitten. En laat je zoon en je dochter ook verkrachten door vieze kerels, grote honden en dikke paardenlullen, zodat ze niet meer normaal kunnen neuken...

Maar jij moet nu niet in haar klaar komen, maar spuit je grote, geile kloten leeg in de slettespelonk van je nieuwe vriendinnetje... alsjeblieft, neuk mijn baarmoeder vol met je hete sperma en laat je zaadjes op zoek gaan naar mijn eitjes,”


Op hetzelfde moment, mede door haar uitdagende taal, begon Dirk, met een zwellende lul, kreunend zijn overdosis aan mannenpap in de klaarkomende zaaddoos van zijn assistente te spuiten. Het was zoveel, dat bij ieder stoot het sperma weer uit haar kut geduwd werd. Met het door Corinne geproduceerde vrouwengeil werd het een natte boel op de bank, zelfs op de grond. De geile assistente lag inmiddels te kreunen en te gillen, dat hij haar stuk moest naaien. Dat hij zijn mannengeil in haar slettekut moest deponeren. Dat hij in haar baarmoeder moest klaarkomen, zodat de zaadjes op zoek konden naar haar vruchtbare eitjes. Over de consequenties dachten ze niet na, er was bij beide neukende mensen alleen maar dierlijke lust. Ook de klaarkomende man brulde als een stier die zijn sperma in een koe aan het spuiten was.

Maar door de schunnige taal van Corinne had Dirk een prima wraakidee gekregen.

Even later lagen ze alle twee uit te hijgen, terwijl Corinne haar baas zachtjes over de rug streelde. Ze keek hem lief glimlachend aan. “Lekker?”vroeg ze.

“Heerlijk, je bent een schat. Dank je wel”, zei Dirk, “maar ik kan dadelijk nog wel een keer. Even rust en een lekker glaasje wijn”.

Ze stond op en haalde 2 glazen en een lekkere fles rode wijn uit de kast. Haar grote en toch stevige borsten wiebelde op en neer en Dirk kreeg vrijwel meteen weer een stijve. Corinne zag dat en deelde mee, dat ze haar negligeetje maar weer aandeed, want dat hij duidelijk opgewonden raakte door haar heen en weer schommelende uiers, terwijl ze zelf hitsig werd van de schurende stof over haar spenen. Ter demonstratie kneep ze even in haar grote, geile tepels, die meteen nog stijver werden. Ze deed haar benen wat uit elkaar en lepelde sperma uit haar kut en van haar mooie dijen af en stak het genietend in haar mond. Volgens haar smaakte dat beter dan wijn.

“Dadelijk moet je in mijn mond, in mijn kont of tussen mijn grote, geile tieten spuiten”, zei ze. Voor het weekend voorbij is wil ik overal je lekkere sperma gehad hebben.

Rustig, elkaar strelend en betastend op ieder plekje dronken ze van hun wijn. Ze keken elkaar aan en de geilheid straalde uit hun beider ogen. Dirk trok Corinne overeind en strak tegen zich aan en begon rustig over haar lippen (de bovenste) te likken. Al vrij snel ging haar mondje open en kwam haar tong naar buiten. Al heel snel dansten de tongen in elkaars mond een heet liefdesspel. Kwijl liep van de ene mond in de andere, werd ingeslikt en weer opnieuw geproduceerd.

Dirk's pik werd keihard en gleed tussen de benen van Corinne, door de waternatte spleet naar haar kontgat. Hij begon zijn onderlichaam heen en weer te bewegen, zodat de dikke paal stevig langs de clitoris van Corinne gleed, die op haar beurt met haar vingers van haar rechterhand door de bilspleet van Dirk gleed en even later zijn anus begon te vingeren. In deze positie en door haar hoge hakken kon ze er geen vinger in kwijt, zodat ze zich maar tot kleine streeltjes en tikjes beperkte. Ze overwoog even haar schoenen uit te doen, zodat ze beter bij zijn bruine hol kon komen, maar, aangezien ze met enkelbandjes vast zaten, zou dat de geile sfeer wel eens kunnen verpesten. Dus... maar zachtjes het sterretje prikkelen. Met resultaat, want ze voelde de dikke tamp nog harder worden.

Inmiddels liep het geil weer langs haar kousen, terwijl de vorige lading nog eens niet opgedroogd was. Door de in haar spleet horizontaal bewegende lul stond ze immens te soppen.

“Ik wil die grote tieten van je neuken,” zei Dirk.

“Wacht even”, zei de hete assistente en liep naar een kast. Ze kwam terug met een doosje, waarin een trilei en afstandsbediening zat. Ze vroeg Dirk het ei in haar kont te stoppen en dan de afstandsbediening te hanteren.

Op haar knieën zittend werd haar aars door haar baas kletsnat gelikt, waarna hij het ei voorzichtig in haar reet liet verdwijnen, na het van te voren in zijn mond genomen te hebben, teneinde het kletsnat te maken.

Corinne ging op de salontafel zitten met haar benen zo wijd mogelijk uit elkaar, deed haar niemendalletje toch maar uit en kneep haar armen bij elkaar, zodat er een lekkere spleet tussen haar uiers verscheen. Ze liet er een flinke kwak speeksel tussen vallen en nam de inmiddels keiharde snikkel van Dirk in haar hand en vervolgens tot zijn ballen in haar mond. Toen hij er weer, druipend van het kwijl, uit kwam bekeek ze, met een geile prikkeling in haar buik, de mooie 19 a 20 cm lange, zwaar beaderde pik, met een omvang van wel 5 a 6 cm. Een dikke, paarse eikel, veel dikker, dan de toch niet onaanzienlijke schacht, kletsnat van haar speeksel en zijn voorzaad, bekroonde de mooie lat. Verliefd kuste ze de dikke knop zachtjes. Ze begreep nu helemaal niet meer dat de vrouw van Dirk hem belazerd had. Een vent met zo'n potente lul...

Toen drukte ze hem in de neukgleuf tussen haar borsten.

Dirk zijn voorvocht stroomde uit het pisgaatje, terwijl hij rustig tussen de dikke tieten begon heen en weer te schuiven. Hij wist dat hij het wat langer vol kon houden, na zijn eerste orgasme.

Kwijlend keek Corinne naar de dikke eikel die steeds uit haar borstengleuf te voorschijn kwam en verdween. Ieder keer als hij naar haar mond kwam gaf ze er een likje over. Op enig moment liet Dirk hem in de bovenste stand staan, zodat ze de eikel even in haar mond kon nemen en zijn lekkere voorvocht op kon zuigen.

Ze werd pisgeil.

“ Neuk die grote uiers van me met je grote heipaal, die lekkere genotsknots, die net in mijn geile zaadspelonk gezeten heeft. Laat die paal maar lekker heen en weer glijden en spuit dadelijk je lekkere mannenpap in mijn gezicht, in mijn smoel en over die grote tieten:” hijgde ze.

En toen werd het trilei aangezet, weliswaar in de laagste stand, maar het leek of er duizend mieren door haar kont en kut kropen.

Ze begon zwaar te hijgen en riep dat hij op haar moest spuiten en het trilei harder aan moest zetten. Een hand verliet haar tiet, die nog stevig genoeg tegen elkaar bleven zitten en wreef hard over haar gezwollen klit.

Dirk was nog niet zover, dus draalde hij met het harder zetten, maar na enige minuten voelde hij zijn ballen samentrekken en wist dat hij klaar ging komen. Hij voelde de samentrekkingen van zijn dikke pik op gang komen en voelde tevens, dat het apparaat dikker en nog harder begon te worden. Hij zette het trilei snel op maximaal en verhoogde zijn neuktempo.

“Ik ga je grote pornotieten en je bek vol spuiten, gore slet, zaadslikker, neukhoer”, gromde hij.

Deze woorden trokken zijn assistente over de streep en terwijl zijn geil in grote stralen en vlokken in haar gezicht terecht kwamen voelde hij haar sap tegen zijn benen spuiten. Tegelijkertijd spoot er ook een grote straal pis uit haar kut omdat ze in haar geilheid vergeten was voor de laatste neukpartij naar de wc te gaan.

Voor vanavond was het wel genoeg geweest, volgens Dirk en Corinne was het met hem eens. Douchen en naar bed. Voordat ze echter naar bed gingen wilde Dirk nog even plassen. Corinne zag dat en liet Dirk weten, dat ze al zijn lichaamssappen geproefd wilde hebben.

“Pis in mijn mond, ik wil alles van je opdrinken. Geef me je gele goud, ik zal niets knoeien. Ik wil het heel graag.”

Ze ging op haar knieën voor hem zitten en hij hing zijn half stijve worst in haar mondje. Ze omsloot de eikel strak en keek hem met zaad- en pisvragende ogen aan. Langzaam kwam Dirk z'n straal op gang en plotseling kreeg ze de volle laag. Dirk had wel in de gaten dat dit niet de eerste keer was, want ze zette haar keel open en hij kon zo in haar keel pissen, zonder dat ze kokhalsde. Ze genoot er duidelijk van, want hij hoorde het soppen van haar kut, waar ze stevig mee bezig was. Toen hij uit gepist was wilde hij graag haar zeik drinken, maar ze hoefde niet meer.

“Morgenvroeg mag je mijn ochtendpis hebben. Die smaakt lekker scherp. Ik vind die meestal het lekkerste. Ik drink die van me zelf soms wel eens op. Bij voorkeur, als ik er ook mijn geil bij gespoten heb. Je zult het morgenvroeg zien. Ik verheug me er nu al op.”

Ze dronken, rustig naast elkaar zittend en strelend, hun wijn op en Corinne begon toch nog over de situatie bij Dirk thuis te praten:”Liefje, je laat hetgeen ze je aangedaan hebt toch niet over je kant gaan. Ik vind, dat je ze een lesje moet leren. Jij bent verdrietig, ik ben pisnijdig. We gaan dadelijk slapen en ik zal wel eens nadenken over wraak. Om jou zo te belazeren... ik pik het in ieder geval niet.”

Voor het eerst in weken moest Dirk lachen:” Jij bent zo mogelijk nog bozer dan ik. Niet te geloven. Ik ben er van overtuigd, dat je banger moet zijn voor voor bedrogen vrouwen, dan voor bedrogen mannen. En jij voelt dit bedrog als jouw aangedaan bedrog. Ik heb medelijden met jouw slachtoffers... maar we hebben het er morgen nog wel over. Ik was ook wel wat aan het bedenken, maar ik denk dat vrouwen creatiever zijn, als het op wraak aan komt. …

Maar wat ik me overigens wel afvraag, wie zou nu het meeste overspel plegen, mannen of vrouwen?”

Corinne keek hem peinzend aan:” Het probleem is, dat je aan vrouwen meestal niet merkt dat ze vreemd gaan. Die zijn veel geraffineerder dan mannen. Mannen verraden zich binnen de kortste keren, door zich nurks te gaan gedragen of net het omgekeerde: heel voorkomend. Een vrouw voelt dan altijd onraad. Mannen zijn een open boek en ze zijn naïef. Als vrouwen vreemd gaan, merk je daar niets aan. Ze zijn geweldige toneelspeelsters. Ze kunnen hun echtgenoot 20 jaar gebruiken als inkomstenbron, belonen ze zo nu en dan met een beetje seks, waar ze soms zelf ook wel van kunnen genieten, maar halen hun echte pleziertjes bij anderen. Bij een vriend of vriendin of alle twee. Dikwijls met meerdere, want een vrouw vind het prettig, dat ze kan kiezen. Bijvoorbeeld net als in jouw geval, uit het gezin en elders. In feite ben ik er van overtuigd, dat er veel meer vrouwen vreemd gaan, dan men denkt. En dat is, volgens mij altijd zo geweest. Kijk maar eens naar tv-programma's als DNA-Onbekend. Je komt zelden tegen, dat de veronderstelde vader ook de echte vader is. En op Opwindend.Net gaan 90% van de verhalen over mannen die met open ogen bedonderd worden. En gedurende lange tijd.Zoals jij bijvoorbeeld. Eigenlijk ben je een naïeve stommerd. Maar wel een lieve stommerd:” koerde ze op het laatst.”En wat die verhalen betreft, het is allemaal fantasie, maar een koe wordt niet bont genoemd, of er zit wel een vlekje aan.”

Tijdens dit lange gesprek en door de intieme manier waarop ze tegen elkaar aan lagen, was Corinne zachtjes over zijn slappe pik van Dirk begonnen te strelen. Ze nam zijn grote ballen in haar hand en bewoog ze heen en weer in de slappe zak. Dirk was al twee keer klaar gekomen, maar voelde de lust voor de prachtige vrouw, die tegen hem aan lag met haar benen inmiddels wijd en openstaande kut, opborrelen.

Hij kon tussen haar imposante tieten doorkijken en zag de aanzet van de openstaande kutlippen. Door het zachte gestreel richtte zijn pik zich in vol ornaat op. Hij begon aan de prachtige borsten te voelen en kneep in het heerlijke tietvlees. Corinne begon sneller te ademen, terwijl Dirk met zijn vrije hand over haar gladde buikje naar de kutlipjes gleed en er zachtjes over begon te strelen. Hij tikte zo nu en dan tegen het opgewonden klitje, wat inmiddels een klit werd..

Corinne begon wat harder aan zijn stijve pik te trekken en zei ineens:” Ik heb je zaad al in mijn kut gehad, tussen mijn tieten en ik wilde het ook nog in mijn poepgat hebben. Dat had ik me voor genomen voor dit weekend. Aan jouw vette lul te zien, kan dat nu wel. Dan kunnen we het morgen allemaal nog eens over doen. Lieve Dirk, wil je me ter afsluiting van deze avond nog een geweldige beurt geven en mij zo hard mogelijk in mijn kont naaien... ah toe nou, Dirk. Alsjeblieft...???” Ze eindigde met een kleine meisjes blik, pruilend en smekend kijkend.

Dirk grinnikte en keek haar aan: “ Voor deze keer dan, sletje. Leun voorover op de bank en trek je hoerenkontje open, ik steek mijn pik eerst even ter smering in je slettekut, die nog vol zaad en jouw heerlijke sap zit.”

Zo gezegd zo gedaan. Zijn stijve paal gleed moeiteloos in de nog natte zaaddoos en hij haalde hem een paar keer heen en weer, wat ook toch een genietend gekreun van Corinne opriep. Toen trok hij hem uit de inmiddels weer kletsnatte kut en bracht hem voorzichtig voor haar bruine ster. Nu voorzichtig was niet nodig, want zijn toch niet onaanzienlijke pik gleed moeiteloos naar binnen.

“Hee, snolletje, dit is duidelijk niet de eerste lul, die in je poepgat krijgt,: “zei Dirk.

“Neen. En ook niet de eerste komkommer of banaan of dildo. Ik heb er zelfs een colaflesje in gehad, die ik er uiteindelijk in het ziekenhuis uit moesten laten halen:” kreunde Corinne verlegen grinnikend. “Maar nu, neuk me plat in dat geile schijtgat. Spuit je vette room in mijn darmen. Ik wil zaad, veel zaad en vooral jouw zaad, schatje. Toe... neuk me flink en laat me klaarkomen.”

Dirk zette aan, en zijn dikke paal gleed moeiteloos heen en weer in het bruine zaadgat. Hij begon te kreunen, toen hij zijn ballen alweer strakker en zijn paal dikker voelde worden: “Hier komt mijn pap in je reet, geile snol. Ik spuit je kont helemaal vol met sperma, sloerie:” gromde hij.

En Corinne voelde de dikke pik zwellen en zijn lading in haar darmen lozen. Vanaf haar ruggegraad tot in haar nek voelde ze het orgasme in de vorm van miljoenen speldeprikken opkomen. Ze gilde het uit:”KKUTT, KUTT, KUTT... IIKK KKOOMM KKLLAARR. IIK WORDDT DOOR MIJN BAASSS VOLGGESSPOOTEN IN MIJN GEILE KKOONNTT. HHIJDDUMMPPT ZIJNN ZZAADD IIN MIJ, GODVERDOMME .”... en ze zakte door haar knieën heen, en glibberde zo van Dirks lul af. En die had niet het benul om haar op te vangen, zodat ze plompverloren op de bank neerstortte. En Dirk over haar heen. Het duurde minuten voor ze wat bij begonnen te komen. Ze keken elkaar aan en begonnen keihard te lachen...

Vlug toch maar weer een douche en naar de slaapkamer.

Ze beloofde hem een spectaculaire manier van wakker worden morgenvroeg...

Ze gingen in bed liggen, met haar hoofd in het holletje bij zijn schouder en Dirk viel voor het eerst in 4 weken rustig in slaap met in gedachte de hemel op aarde morgenvroeg: een Zachte, Zoete, Zuigende vrouwenmond rond zijn keiharde pik, waarvan de tong steeds likkend naar buiten gleed, langs zijn toompje en zijn harde staaf, terwijl een lief vrouwenhandje zacht trekkende bewegingen maakte langs zijn paal en met haar andere hand zijn grote ballen prikkelden tot zijn zaad in haar warme mondige lustholletje liep of spoot en hij tegelijkertijd de geur van haar heerlijke, goddelijke kut opsnoof.

En wat hij daarna wel allemaal met haar zou doen. Zijn fantasie sloeg helemaal op hol.

Corinne was tegen hem aan gekropen en had haar hand op zijn lul gelegd.

“Die is voortaan van mij en ik laat hem nooit meer los,”: zei ze

Dirk vond nooit wel een beetje lang...

wordt vervolgt.

in de volgende delen komt plassex voor, dieren spelen een (kleine) rol en is er sprake van dwang en vernedering. Ik geloof, afgezien van de plassex (vind ik niet zo spannend), daar niet in. Maar ik heb het nodig voor het verhaal.
Ik was in eerste instantie van plan om het toch onder 'familie' te plaatsen, omdat het een familiekroniek, zeg maar 'familiedrama' is. Na rijp beraad lijkt het mij toch verstandiger de zwaarste categorie, nl. EXTREEM, te hanteren. WEES DUS GEWAARSCHUWD.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: 3. De Drielingen:...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 1201x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
22-03
8.2
:: HoutkachelDoor: Annabelle
Gelezen: 15011x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Tweeling, Eerste Keer, Sauna, Aftrekken
21-03
9.0
:: Sporten Met Dochter - 13Door: N75
Gelezen: 4256x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Openbaar, Vaginaal, Oraal, Anaal, Kleding Knippen
21-03
8.8
:: Zwangere Moeder En Dochter - 2Door: Jan329
Gelezen: 11264x
Reacties: 7
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen, Sex, Neuken,
21-03
8.1
:: 2. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 6234x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
21-03
8.4
:: Kitty - 3Door: Peter1948
Gelezen: 9437x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Blowjob
20-03
8.8
:: Nooit Verwacht - 3Door: Sharif
Gelezen: 9464x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.7
:: Sporten Met Dochter - 12Door: N75
Gelezen: 8194x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vaginaal, Anaal, Oraal, Douchen
19-03
8.4
:: Zwangere Moeder En Dochter - 1Door: Jan329
Gelezen: 24691x
Reacties: 23
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sex, Lul, Kut, Penis, Vagina, Deep Throat, Beffen, Klaarkomen, Anaal,
19-03
8.0
:: 1. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 13448x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
19-03
8.5
:: Hittegolf In Huis - 10Door: Indigo
Gelezen: 7713x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Vader Moeder Opa Oma Dochter Zoon
19-03
9.2
:: Sporten Met Dochter - 11Door: N75
Gelezen: 8347x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sportschool, Blote Kleding, Beffen, Pijpen
18-03
8.6
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 10Door: Borrie70
Gelezen: 8597x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-03
9.3
:: Maja En Maaike... - 13Door: Rtojp
Gelezen: 7828x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-03
9.1
:: Kitty - 2Door: Peter1948
Gelezen: 20802x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tieners, Anaal, Eerste Keer
17-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net