Opwindend.Net
Datum: 14-05-2018
Stemmen: 48x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 7814x
Lezers Online: 1
Lengte: Zeer Lang
Beestachtig Geile Chat Sessies - 4
Door Shadow666 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Beestachtig Geile Chat Sessies - 3

Tony:

Ik blijf filmen, mijn pik barst bijna van opwinding! Dan zie ik in mijn ooghoek Brutus los komen uit Gitte…een slurpend geluid klinkt als zijn pik verslapt uit haar kutje floept. Gelukkig loopt hij niet naar onze kant maar gaat verderop in de hoek zijn pik schoon likken. Gitte kruipt van het bankje en gaat op haar rug op de vloer liggen, het hondenzaad stroomt uit haar kutje. Jouw darmen rekken zich als de pik opzwelt, Ludo stoot nog wel maar met veel kortere bewegingen nu!

Jeanine:

Je pik staat op springen! Dan loop je naar Gitte, kijkt nog even naar mij. Gitte is nog wat aan het bijkomen van haar ervaring maar voelt dan dat je, je pik tegen haar wangen slaat. Pijpen teefje, pijp me, laat me klaar komen voor je moeder haar ogen. Gitte opent haar mond en ontvangt jouw pik. Je drukt hem zo ver als kan in haar mond en neukt haar nu. Ik zie het gebeuren, maar tot je verbazing moedig ik mijn dochter aan. Lik die lul teefje van me, lik de lul van je baasje. Je kan het niet geloven, maar waarom niet? Gitte doet haar best, jou zo goed mogelijk te verwennen met haar mond, de slijmdraden lopen al langs haar kin.

Tony:

Wil je er extra saus bij?, vraag ik Gitte…ze kijkt me aan met vragende ogen, ik kruip omlaag en dan tussen haar dijen. Ze gaat nu haar eerste mannenpik in haar kutje krijgen, soepel glijd mijn pik in haar glibberige druipende met hondenzaad gevulde kutje. Ik stoot een paar keer diep in haar, ze voelt nog best wel wat nauw ondanks dat Brutus haar net zo opgerekt heeft. Ik haal hem er uit, stap over haar heen, pak haar hoofd en bied mijn met hondenzaad bedekte pik aan…hier!...je eerste hondenzaad om te proeven. Haar blauwe ogen glinsteren en ze opent haar mond en ontvangt mijn glibberige pik. Jij kijkt toe, je wilt het ook proeven…ik ook…geef me ook wat hondensaus roep je terwijl Ludo nu stil op je rug hangt en zijn pik nog samen trekt.

Jeanine:

Je kijkt me aan, straks zeg je, je bent nu Ludo zijn teefje, ik wil geen ruzie. Weer trek je je pik uit Gitte haar mondje en kruipt weer onder haar, stoot weer je pik in haar kutje, nog meer saus geef je haar zo. Dan eindelijk, geef je meer dan saus, je spuit haar mondje vol. Ik kijk toe, ik vind het wel een geil gezicht, ik ben ook niet jaloers want Gitte geeft zich aan haar baasje.

Tony:

Je hebt dit alles gezien en onderwijl draai je geil met je kontje naar Ludo toe, je voelt zijn pik nog in je darmen bewegen. Dan stapt hij ineens van je af en trekt…aaaaaaiiii gil je als zijn verdikking je anus oprekt en met een zuigend geluid uit je kontje schiet, het komt los, ik zie hoe zijn pik tevoorschijn komt en verbaas me dat dit in je kontje zat. Dan ipv dat Ludo naar zijn hok loopt, benadert hij nieuwsgierig Gitte die daar nog ligt en haar lippen schoon likt van mijn zaad en dat van Brutus. Ze ziet de Dobermann tussen haar benen komen en aan haar kutje ruiken, het ruikt naar Brutus z’n zaad. Ludo z’n pik hangt nog half stijf onder z’n buik, je ziet nog wat zaad er uit druppelen en gaat op je knieën naar de twee toe. Het zaad druppelt nog uit je aarsje als je wat bukt en aan de pik van Ludo likt, de hond kijkt even maar vindt het best. Hij ruikt weer aan Gitte haar kutje en likt, Gitte kreunt en draait zich half op haar zij en presenteert haar natte kutje aan de likkende tong. Ze ziet het bankje naast zich nog staan en terwijl Ludo haar blijft likken gaat ze er weer op haar knieën overheen zitten.

Jeanine:

Hij likt terwijl ik zijn lul lik en hem weer voelt groeien. Dan gromt Ludo of hij wil zeggen, weg wezen ik neem dat teefje tot de mijne. Ik trek mij terug en Ludo springt op Gitte, aaah kreunt deze geil. Mmm denk je wat een geil ding, net geneukt en nu al weer klaar voor de tweede.

Tony:

Ludo zijn instinct wil de geur en het zaad van Brutus verdrijven en wegspoelen. Hij klemt zijn scherpe nagels in je dochter haar middel, ze kreunt…ooohhh jaaahh, nóg een pik…kom ja! Hij vindt haar natte kutje snel, een harde stoot en hij gromt als hij weer gaat neuken. Ooohh…jaaahh…dek me, kreunt Gitte en als ze haar lange haren in haar nek gooit, bijt de hond zich er in vast en trekt. Wij zitten nu samen te kijken en je kruipt tegen me aan en kijken samen hoe je dochter geil roept, jaaaa bijt je vast in mij…net als bij mams…jaaaaa neuk je teefje! Het lijkt of de twee het al jaren doen samen, ze reageert door terug te stoten in zijn ritme en gromt mee met hem.

Jeanine:

Ze gaat gewoon met het ritme mee, jee denk ik. Dan loop je even weg, ik kijk wat Gitte doet, hoe ze gedekt word. Als ik zo zit te kijken voel ik ineens iets kouds om mijn nek, klik gaat het. Als ik voel, merk ik dat ik een soort stalen band om heb, wat is dit nu??, vraag ik.

Tony:

Nu ben je een echt teefje met een hondenhalsband, zeg ik en speciaal voor jou gemaakt vannacht. Ik klik er een riem aan en trek, je kijkt even aarzelend maar dan glinsteren je oogjes. Jaaaa, geil…wel wat vernederend maar geil zeg je zacht. Kom, teefje van me…volg het baasje, zeg ik en trek aan de riem. Je volgt me als een hondje en we lopen langs je dochter die kreunend gedekt wordt, ze ziet ons en denkt waauuuwww, wat geil is dat! Ik loop nu naar een spiegel en laat je zien wat op de halsband staat: Eigenaar: Tony Naam teefje nr1: JEANINE, je kijkt en lacht…jouw teefje?, vraag je nog eens en zegt dat Gitte er ook vast een wilt. Ik denk na, hhhmmm vast wel, zeg ik maar dat wordt dan teefje nr2 GITTE, jij staat hoger in rang! Je klemt je vast rond mijn benen…dank je wel Tony. We horen dat je dochter haar orgasme aankondigt. Jaaaaa dek me, ik…ik…kooooommmm…oooohhh, haar kutje melkt de Dobermann en hij jankt nu ipv grommen, zijn pik schiet zijn zaad diep in haar, nog meer loopt er in haar baarmoeder. Twee soorten sperma zoeken naar haar eitje maar kunnen het nooit bevruchten, onmogelijk. Gitte trilt en zweet hevig door het beleefde orgasme en Ludo jankt nog even maar heeft het nu wel gehad. Zijn pik zwelt niet zo erg op en haar kutje knijpt zo hard in zijn pik en na jouw nauwe kontje doet het gewoon pijn, deze teefjes zijn teveel voor hem, hij stapt van Gitte af, zijn pik schiet uit haar en piepend loopt Ludo zijn hok in en likt zich schoon. Jullie teefjes hebben hem getemd, zeg ik…goed gedaan, ik ben trots op jullie. Nu is het tijd om de pony’s te verzorgen!

Jeanine:

Ja zeg ik daar kwam Gitte zeker voor en dan geef ik je een dikke kus, nog bedankt voor deze halsband. Voor dat je ons verder rondleidt zeg je, jullie kleden jullie eerst uit als je hier bent en doen jullie halsband om. Die van jou Gitte zeg je, is morgen klaar en krijg je persoonlijk van mij.

Tony:

Ik maak voor ieder een paar haakjes voor jullie kleding zeg ik. Als er hier een reu logeert waarvan ik vind dat die dringend een teefje nodig heeft, dan laten jullie je gewillig dekken ok? Oooohhhh…hhhmmmm, maar wat graag giechelt Gitte. Jij knikt ook en zegt dat je hoopt op veel reuen die hier komen logeren.

Jeanine:

We moeten er alle drie om lachen na mijn opmerking.

Tony:

Ik hoop het ook zeg ik, jullie zijn geile teefjes, naast geld verdienen worden jullie ook nog bevredigd hier, wat wil je nog meer? Nu zal ik jullie aan de eerste pony voorstellen, deze moet geborsteld worden, jij weet hoe dat moet toch Gitte? Ze knikt en trekt je mee, ik doe het voor hoor mams! Terwijl ik jullie de stal wijs van Spot…een bruin-witte ponyhengst, geef ik de ponymerrie er naast wat hooi en brokken, iets verder heb ik nog een grote merrie Mercedes en een hengst Domino, die moet straks ook nog geroskamd worden voor hij opgehaald word. Ik zie hoe jullie naakt naast Spot staan, mooi zicht, hij vindt de aandacht prettig en Gitte giechelt als hij aan haar been ruikt, de haren kietelen. Mooie stallen heb je hier Tony, en genoeg ook zegt Gitte en ik knik…jij kijkt naar je dochter en ziet onder de pony door haar blote voeten en…jeetje, wat hangt daar?!

Jeanine:

Je kijkt naar ons en denkt wat een leuk stel zo, wat zouden dat twee mooie pony’s zijn, een kap en een leiband om. Gitte pakt een borstel en doet het me voor, je kunt zien dat ze ervaring heeft. Kijk mam zo doe je dat, lacht ze, geeft me een kus, ik houw van je mams fluistert ze. Je bent de liefste en geilste mams die ik ken! Aan beide zijden staan we de pony te borstelen, een en al aandacht hebben we voor hem. Gitte kijkt verder en ziet een slurf uit de schacht steken, wat zou mams daar van vinden denkt ze, ze knielt om hem goed te zien. Het was al eens eerder gebeurd in de manege, maar ja daar stonden ze nooit privé en de andere meiden en Sanne haar vriendin had er wel eens grappen over gemaakt. Ze moest eens weten denkt ze, nu sta ik naakt naast een pony om deze te verzorgen, het kriebelt Gitte in haar kutje. Als ik mij buk zie ik het ook, en hoe Gitte er naar kijkt. Jee groot hé mams, wist je dat? Ja zeg ik, ik heb vroeger ook les gehad Gitte. Gitte giechelt, hadden jullie het er dan ook over wijzend op de groter wordende pony lul.

Tony:

Ja hihi, zeg je…wij moesten er om giechelen en één keer had een vriendin er aan gevoeld, net zacht rubber zei ze toen, verder niks…te veel volk om er stiekem aan te voelen. Gitte zegt dat ze het ook wel wilt voelen en jij denkt nu ook ineens aan de verhalen…van Sophie en Vincent (Mahan). Dat kan toch nooit?...zo’n ding in je kutje, het zou wat zijn! Jaaaa, zeg je…voelen kan nu wel toch Tony? Jullie kijken naar me…Ga jullie gang zeg ik! Na wat honden…nu een pony…ppppfff wat geil zeg, denk ik. Jullie gaan op de knieën, zo mooi…moeder en dochter, jullie lachen nerveus en kijken naar de lange bruin-roze slang. Jij eerst mams, zegt Gitte…ok dan, je brengt je hand naar de hangende pik en voelt. Hij is idd wat rubberachtig maar ook warm, dan pakt Gitte ook de pik vast, vlak naast jouw hand. Ze beweegt zelfs haar hand over de ponylul en Spot beweegt nu even en briest zachtjes. Gitte kijkt even wat geschrokken…niks aan de hand zeg ik, hij vindt het vast prettig. Kom mams, zegt ze…zullen we hem stijf maken, dat heb ik namelijk nog nooit gezien!? Ik wel eens, beken je…tijdens een dekking bij een vriendin thuis, je was nog maar 15 en kreeg het er warm van, pas nu herinner je het weer.

Jeanine:

Ja mijn vriendin haar ouders hadden een dekkerij en ze had me meegenomen naar haar huis om huiswerk te maken, dat we deden tot ik lawaai hoorde vanuit de stallen. Edith mijn vriendin toen had me meegenomen en gezegd dat ik wel stil moest zijn. Als we in de stal waren op een geheim plekje van haar, had ik toen gezien hoe een hengst een merrie ging dekken. Ik was geschrokken hoe groot die lul van de hengst was, hoe de moeder van Edith die hielp, deze voor de merrie haar kut zette. Deze gedachten komen nu bij mij op nu ik samen met Gitte met deze pony lul speel.

Tony:

Je weet nog hoe jullie samen keken met een rood hoofd, kriebels in jullie buik. Je zag zelfs Edith over haar kruis wrijven met haar hand en deed net of je het niet zag, snel was je weggeslopen. Vijf min later kwam Edith met wat zweet op haar voorhoofd terug, nooit meer over gepraat daarna. Ondertussen heb je in gedachten, samen met Gitte de ponylul rustig bevoeld. Je dochter kruipt nóg dichterbij en pompt haar hand er over. Kom Spot, zegt ze…ik wil hem stijf zien, jij glimlacht, nu kan alles…nu hier met Tony en Gitte…straks thuis weer de gewone dagelijkse zaken, moeder zijn en echtgenote en eten koken, wassen. Maar, denk je, hier kan ik los gaan…je bent er blij mee, hebt dit nodig en pompt nu ook over de lul…jaaa Spot, kom…zeg je. Ik neem weer foto’s en zie nu hoe jullie de pik er helemaal uit hebben en deze langzaam stijver wordt. Ja…kijk mams, hij wordt stijf! Hhhmmmm jaaahhh zeg je…ik zie het, ik voel het ja. Jeetje wat een ding zeg, zeker 35/40 cm lang en 5 cm dik, de eikel zwelt ook wat op. Ziet er best geil uit, kirt Gitte en likt haar lippen. Dat doet je denken aan wat anders…een verhaal waarin een meisje haar pony/paard aftrok, pijpte en z’n zaad opdronk. Je krijgt het te kwaad, hhhmmmm denk je…hoe zou dat smaken? Gitte denkt hetzelfde en komt dichterbij, haar gezicht al naar de eikel toe.

Jeanine:

Ik zie het en fluister, lik hem maar Gitte, lik de dikke platte eikel maar. Gitte zegt niets, maar haar ogen wel, ze schitteren. Kom zeg ik en ik zie Gitte haar tong naar de eikel brengen, haar eerste contact er mee. Ze huivert even maar likt dan door, mmmm klinkt het, lekker mams, jij ook zegt ze, lik jij ook! Ik breng mijn tong naar de grote platte eikel en begin deze te likken, onze tongen raken elkaar. Of er een schok plaats vindt als onze tongen elkaar raken, lekker mams kreunt Gitte, ja schatje heerlijk kreun ik al snel. Terwijl we de eikel likken spelen onze handen met de grote slang, de schacht van de pony.

Tony:

Ik zie jullie als in trance over de eikel likken en elkaars tong, jullie vingers liefkozen de enorme pik. Die warme kloppende pik…de geur van de pony en zijn pik…Gitte die hetzelfde doet als jij…ik die foto’s maak en de pony rustig houd, je wordt er steeds geiler van! Schatje? Zeg je…zullen we hem klaar laten komen, wat denk je? Ja mams…echt wel! Gitte wordt ook steeds geiler en zuigt nu haar lippen over het topje van de eikel en likt in het pis-gat. Een stroompje voorvocht loopt in haar mond, hhhmmm kreunt ze…het smaakt best lekker mams…proef!...er komt wat uit z’n pik. Je kijkt, doet hetzelfde, zuigt je lippen over het topje en proeft het vocht…ja hihi…best lekker! Dan stroomt er weer wat uit en tegelijk likken jullie het op voordat het op de grond valt. Jezus…wat een geile teefjes/merries heb ik getroffen, wat een geluksvogel ben ik besef ik. Ik zie jullie steeds wilder en brutaler worden, dan open jij je mond en probeert de dikke eikel in je mond te krijgen.

Jeanine:

Kom mams moedigt Gitte mij aan, tot mijn verbazing lukt het ook nog. Mmmm lekker kreun ik, als ik weer voorvocht proef. Ik zie Gitte er gewoon om smeken, zij wil het ook, die eikel in haar mondje. Ik trek mijn mond terug en al snel neemt Gitte het over. Ik blijf me verbazen, want het lukt haar ook nog.

Tony:

Gitte heeft de eikel van Spot ook net als jij in haar mond gekregen, wat een geil zicht is dat! Ik neem weer foto’s, haar ogen kijken naar de dikke ponylul terwijl ze het voorvocht op slurpt. Jij ziet je dochter een ponylul pijpen, wie had dat gedacht zeg, zoveel gebeurd in nog geen twee dagen en zo spannend, geil en bevrijdend, het is als leven in twee werelden. Kom schat…pijp die pony goed, hij moet klaarkomen…spuiten, zeg je en je eigen woorden verbazen je. Na de honden nu een pony…daar zal een plas sperma uit komen denk je en kijkt naar de grote teelballen van het dier.

Jeanine:

Die veel groter zijn dan ik gedacht had, ik zie haar ogen schitteren als ik het zeg. Ik ga naast haar zitten, en kus haar in de nek, goed zo schatje ga lekker door, pijp die pony. Ik wil dat je zijn zaad doorslikt, de slijmdraden lopen al uit haar mond, over haar kin op haar borsten. Ik volg nu met mijn tong de weg naar haar tienerborsten, zo lekker is dat. Ik sabbel op haar tepels, die recht vooruitsteken. Gitte kreunt er van jaaa lekker kan ik nog net horen, lekker! Mmmm proef het zaad Gitte proef het.

Tony:

Haar ogen staan wild en gretig, doordat je haar aanmoedigt, haar eigen moeder! Ze pompt met twee handen aan de stijve dikke ponylul en ik zie dat Spot onrustig wordt en wat rilt en ik pak hem nu bij zijn leidsel, hij beweegt zijn achterlijf wat naar voren, nóg wat dieper gaat de dikke kop in Gitte haar zuigende tienermondje. Oh jee denk ik, als hij nú spuit dan verdrinkt ze vast in zijn fontein van sperma. Ik heb het wel een paar keer op film gezien maar die stralen zijn behoorlijk krachtig en het is veel! Jij blijft je dochter aansporen, pijp hem schatje…hij gaat je mondje en buikje vullen met zijn warme ponysperma. Gitte kreunt in de pik en zweet staat op haar voorhoofd, ze snuift naar adem door haar neus. Spot rilt weer en nu zie ik hoe hij zijn hoofd/kop opheft en zijn tanden ontbloot en hij hinnikt en briest…het is zover weet ik en jij ziet het ook. Gitte voelt de eikel verder opzwellen in haar mond en de lul klopt en trilt. Dán schiet er een krachtige warme straal ponyzaad in haar mond en keel, ze knippert met haar ogen, slikt en slikt, ze blijft de pik aftrekken…

Jeanine:

Ze krijgt zo veel in haar mond, dat ze de eikel uit haar mond moet halen, op dat punt pak ik hem over, ik wil het ook proeven. Ik heb hem nog maar net in mijn mond en de volgende straal ontvang ik, jeee wat veel, ik slik en slik. Gitte houwt hem vast, moedigt mij nu aan, slikken mams slikken! Hij spuit echt veel, het loopt net als net bij Gitte mijn mond uit. Spot spuit enorm veel, hij spuit ons onder als ik hem ook even uit mijn mond haal. Ik en Gitte zitten er onder.

Tony:

Ik heb meer foto’s genomen, moeder en dochter onder het vele witte ponysperma! Jullie wangen en kin en borsten onder de klodders en druppels en nu bukt Gitte en likt het zaad van je borsten. Je tepels worden nog stijver dan voorheen als je haar tong en mondje voelt. Oooohhh schatje, jaaa lik je mams haar borsten schoon, lik het zaad er af, zeg je en trekt nu aan de slapper wordende ponylul en slurpt de laatste druppels van de eikel. Speels sla je er mee tegen je wangen en kreunt geil terwijl Gitte je tepels likt en er zachtjes aan zuigt, zelf zit ze er ook onder nu en je wacht op jouw beurt. Oooohhh wat geil is dit denk je, dit gaan we vaker doen, pony’s of paarden vinden dat vast wel lekker zo’n pijpbeurt. Neuken gaat natuurlijk niet met zo’n ding denk je…of…misschien met een kleinere pony? Je wordt geil bij de gedachte…wie weet denk je..

Jeanine:

Ik denk er aan, maar wie weet denk ik. Dan is het mijn beurt, om mijn dochter weer schoon te likken. Eerst haar gezicht, mond, kin en nek en dan haar tietjes en zo naar haar buik. Mmmm kreunt Gitte, ga door mams, lik me! Ze pakt me bij mijn hoofd en duwt mijn mond naar haar kutje, we liggen zo dat ik schuin over haar lig. O jaaaa kreunt Gitte als ik haar clitje lik, pppfff geil zo hoor, ga door mams!

Tony:

Ik zie jullie manoeuvreren in een soort 69 positie! Jij bovenop, je kontje naar me toe en met je kutje boven Gitte haar mond terwijl je haar jonge natte kutje likt, je proeft zelfs het hondenzaad nog en kreunt geil. Gitte likt vanaf onder jouw kutje en clitje en ik zie haar wenken met haar hand naar mij. Jij bent druk bezig en drinkt het geil van jouw dochter, Gitte ziet mij dichterbij komen. Kom Tony, neuk mijn moeder…het mag van mij fluistert ze…ik aarzel…en dan denk ik, tja na twee honden moet dit ook kunnen toch? Ik kom achter je heerlijke uitdagende kontje zitten, mijn pik al stijf. Ik doe hem in haar, zegt Gitte tussen twee likjes door en trekt me aan mijn pik naar je kutje toe, zij zet mijn dikke eikel tegen jouw opening…

Jeanine:

Ik voel wat tegen mijn kutje, dan heb ik het door, aaa ja neuk me Tony!

Tony:

Ik pak je bij je lekkere stevige heupen en duw naar voren, je kreunt in het kutje van je dochter…ik stoot dieper!

Jeanine:

Neuk me kreun ik, neuk je teefje en Gitte…ja neuk mijn moeder, ik wil het zien. Vlak voor haar ogen dringt jouw lul in mijn kutje.

Tony:

Oooohhh jaaa, jij bent mijn teefje nr 1…mijn heerlijke geile Jeanine, kreun ik en drijf mijn pik tot de ballen in je, mijn ballen gaan over Gitte haar mond en ik voel haar aan mijn zak likken. Mijn god denk ik, als er een hemel bestaat dan zit ik er nu in! Gitte kijkt gefascineerd hoe mijn pik jouw natte kutje steeds binnen stoot…jaaa neem haar, vul mijn geile mams, moedigt ze me aan. Jij drinkt het geil uit haar kutje en duwt opgewonden je kontje naar me toe en kreunt…dek me Tony…dek je teefje! Ik buig voorover, zie jouw metalen halsband en bijt er vlak boven in je nek alsof ik een reu ben en neuk je wilder en harder met natte slaande geluiden tegen je kontje. Je kutje sopt gewoon, je slaakt een geile kreet en ik voel je kutje samentrekken en Gitte haar tong over mijn ballen likken.

Jeanine:

Door alles ben je zo geil dat je het niet zo lang volhoudt als de pony. Ja ik kom hoor ik je roepen, dan op dat moment voel ik dat je je zaad in mijn kutje spuit. Gitte likt je ballen net zo lang tot ze schoon zijn. Aaaa ja zo lekker is het.

Tony:

Het zaad lijkt uit mijn tenen te komen en ik grom als een hond terwijl ik in je spuit. Er is niks zo geil en lekker als jouw melkende kutje en daar wil ik het diep in spuiten, dán voel ik jou ook komen. Oooohh Tony, vul me met je zaad…ik kom ook…jaaa, dan trekt je kutje nog heftiger samen en je gesmoorde kreunen klinken terwijl je Gitte haar kutje leeg zuigt. Ooooohhhh Mams, kreunt Gitte, ik kom ook…blijf me likken terwijl ik Tony z’n ballen schoon lik…oooohhhmmm.

Jeanine:

Ik blijf haar likken tot dat Gitte met een kreet klaar komt, ik lik haar schoon.
.
Tony:

We bewegen ritmisch op elkaar in en komen bijna tegelijk, ik kwam het eerst, dan jij en nu Gitte…een geweldig moment…zooo geil, mijn zaad drupt tussen mijn pik en jouw kutje in Gitte haar mond, ze slurpt het op. Je kutje drupt na van mijn zaad, in je dochter haar mondje, jouw mond glimt van het vocht van haar kutje. Ik zie jullie nu naast elkaar gaan liggen, tegen elkaar aan…kussend…hijgend. Ik kijk toe, mijn eikel glimt nog van mijn zaad en jouw sap. Spot z’n lul is nu nog net zichtbaar, nog een kort stompje, de rest is terug in z’n buik getrokken. Hoe laat is het, vraag je…ik kijk op m’n iphone…kwart over drie! Ok, nog ruim een uur de tijd zeg je, moeten we helpen om de rest te verzorgen? Je kijkt er ondeugend bij, ik denk na en zeg, jullie mogen kiezen…jullie mogen wat opruimen hier óf heb ik liever, nog wat geils bedenken om samen te doen…Gitte lacht hardop. Maak je geen zorgen Gitte zeg ik, ik betaal de uurtjes wel hoor…kijk maar..

Jeanine:

Ja we zijn alle twee nog geil van wat we mee gemaakt hebben. Ja maar wát denken we even. Mmm zeg je dan, ik heb in de schuur een karretje staan, een speciaal karretje. Wat dan vragen we, maar dat wil je nog even niet zeggen, laten we maar gaan kijken zeg je. We lopen naar buiten, zo in ons blootje naar een schuur. Je doet hem open, licht aan en dan zien we een sulky, wat is dat nu vraagt Gitte.

Tony:

Het is een karretje om een pony of paard voor te spannen en mee rond te rijden, voor geile merries ook hoor! Jullie zijn mijn teefjes al en dat is supergeil, maar wat als jullie ook merries willen worden, ik span jullie er voor en jullie trekken mij vooruit. Gitte kijkt alsof ze water ziet branden, jij kijkt geil en ondeugend en denkt, hoe verzint hij het…maar reuze geil! Als ik jullie optuig en leidsels om doe dan kunnen jullie me op het erf of achter de schuur rondrijden. Ik heb spullen genoeg hangen, óók om jullie onherkenbaar te maken voor als ze vanuit de manege ons zien. Ik loop naar je toe, Jeanine? Ik zag je kijken naar die ponypik, die wil je vast eens proberen…morgen kan ik je er mee helpen maar…eerst een ritje?

Jeanine:

Gitte en ik kijken elkaar aan, zullen we?, vraag ik en zie al een twinkeling in haar ogen. Okee zeggen we, maar dan graag onherkenbaar zegt Gitte. Ik weet dat Linn, een schoolvriendin mij zegt Gitte, daar nu les heeft. Ik ken Linn wel, ze komt wel eens bij ons, een Aziatisch meisje. Ze komt Gitte wel ophalen voor school en als ze samen les hebben, ondanks dat ze Aziatisch is loopt ze er sexy bij. Onlangs vroeg Gitte ook of zij een navelpiercing mocht, ze had die bij Linn gezien. Ik had het al eens met mijn man later besproken en hadden afgesproken dat als ze 16 was (gisteren net geworden) het mocht, als ze er op terug kwam. Dat is geen probleem hoor zeg je, ik maak jullie onherkenbaar. Dan is het goed zegt Gitte.

Tony:

Ik zoek mijn spullen bij elkaar, ben best nerveus…en geil…ik zie je naast me, ik help je wel eerst met Gitte zeg je. Ik heb twee leren maskers, voor de ogen twee gaten om te kijken, oogkleppen, bitten en leidsels en een leren harnas om rond het lichaam te doen en lange men-riemen voor mij en aan het karretje.

Jeanine:

Jee wat veel denk ik als ik alles zie..

Tony:

Kom schatje zeg je, samen doen we Gitte haar masker op en daar rond haar hoofd een bit, flink aangesnoerd. Jeee mams, zegt ze als het stuk metaal tussen haar lippen en tanden klemt, ik zie nu hoe strak je haar gezichts-riempjes aantrekt en hoe stijf je tepels zijn. Dan het leren harnas rond haar lichaam, haar blote borsten steken er geil tussen uit. Gitte lijkt er nu ook geil van te worden, ze verandert in een slaafse jonge merrie. Tony?...vraag je me…kan je me écht helpen met die pony…om me door hem te laten neuken?...je bloost er bijna van. Daar heb ik wel een oplossing voor hoor schatje, zeg ik, hierna of morgen laat ik het je zien. Ik wil het proberen maar ben best wat bang, geef je toe. Ondertussen bindt je zelfs Gitte haar armen met riempjes vast achter op het harnas, als of je het dagelijks doet. Aaaahhh…oeoehhh, niet zo strak, kermt Gitte wat moeilijk met het bit in haar mond.

Jeanine:

Als ik klaar ben, doe jij haar een paar oogkleppen op zo dat ze alleen recht vooruit nog maar kan kijken. Ik herken mijn dochter niet eens meer, als ik mij omdraai zie ik dat je klemmetjes in je hand hebt. Even op je tanden bijten Gitte zeg je en ik zie dat je ze op haar tepels zet. Auwww, kreunt ze, gaat zo over zeg je. Aan de klemmetjes zit een kettinkje met er aan een belletje, als je loopt zeg je lachend, gaan ze bellen.

Tony:

Dan geef ik je een speciaal iets, hier voor je dochter, doe hem in om het echt te maken. In je handen zie je een butt-plug met een lange staart er achter…je lacht geil, voor haar kontje?, vraag je. Ja schatje…voor jou ook een straks! Je beseft dat je hiermee het kontje van Gitte gaat ontmaagden en dan gelukkig zie je een tube vaseline liggen, je doet wat op je hand. Lieve schat, Gitte, zeg je…je wordt nu een echte merrie met een mooie ponystaart. Je voelt je kutje nat worden bij het idee dit in haar kontje te stoppen. Je smeert de plug in…zeker 12/13 cm lang en een dik stuk vlak voor de staart begint, die zal zo wel in haar blijven denk je. Je vinger duw je nu tegen haar nauwe sterretje.

Jeanine:

Ik smeer haar aarsje in, met mijn vinger. Gitte trilt helemaal, van geilheid, ze heeft de staart ook gezien. En dan is het zo ver, langzaam druk ik de plug in haar kontje tot de ronding. Aaaaauuwww kreunt Gitte, dan duw ik de ronding er in, zodat de staart door zijn gewicht niet uit het kontje kan komen. Jeeee wat een gezicht is dat, even denk ik dat moet een mooi gezicht voor Tony zijn straks. Mooi zeg je, Gitte is klaar nu jij nog. Je doet de riemen gekruist net als bij Gitte, je tuigt mij op.

Tony:

Je kreunt geil als ik je harnas aan doe en strak aantrekt, je armen op je rug ook vast…je kijkt me aan als ik je masker en je oogkleppen op doe en je gezichtsriempjes strak trek en je bit in doet. Zo kunnen anderen je nooit herkennen. Dan zet ik ook bij jou twee klemmetjes op je tepels, met rinkelende belletjes er aan, je kreunt opgewonden van de lichte pijn. De lange men-riemen vast aan je rug, leg ik naast die van Gitte op het zitje waar ik op moet straks. Ik maak jullie vanaf jullie rug met een riem vast, elk aan een houten boom van het karretje, zo…zeg ik, nu de staart nog, ik zie je al bukken…oooohhh jaaa hhmmmfff, steek het in mijn kontje kreun je geil en na wat vaseline op de plug gedaan te hebben, buk ik en lik plagend over je aarsje, maak je nat met mijn speeksel. Ik wrijf over je clitje en tegelijk ook bij Gitte die rechts van je opgetuigd staat. Hhhhmmm, twee geile merries…voor mij…ik voel dat je kutje kletsnat is en pak nu een rijzweepje. Ik ga eerst spelen voor ik met jullie naar buiten ga besluit ik. Ik wrijf met het handvat langs je natte schaamlippen en duw het handvat in je kutje. Ooooohhh…jaaa…neuk me er mee Tony…jaaaa…hhhmmmmfff, kreun je en bij je dochter duw ik twee vingers in haar tienerkutje en voel door het dubbele vlies binnenin de plug diep in haar darmen zitten. Dan haal ik het handvat uit je en duw de plug met staart tegen je anus, aaaahhh…kreun je als je kringspier oprekt en ik hem tot na de verdikking in je vast zet. Dan loop ik rond jullie, zo merries zeg ik, we gaan zo lopen…draven…kom, hinnik voor mij. Ik sla met het rijzweepje op jouw kontje, je schrikt…hihihihi, hinnik je als een pony, dán Gitte…ze hinnikt al met je mee maar toch tik ik op haar bil.

Jeanine:

Hinnik en hinnik, je geeft speelse tikjes op onze kontjes. Dan ga je zitten als een pauw zo trots, je klikt met je tong, lopen merries van mij laat je zien aan de buitenwereld, mijn merries waar ik mee ga spelen. We lopen geharnast in het leer en met kap en tuigjes op blote voeten naar buiten, het zonnetje schijnt lekker op ons. Je laat ons lopen door je achtertuin, steeds dichter de kant van de manege uit. Je pakt je telefoon en belt Henk, de eigenaar van de manege. Je weet dat we onherkenbaar zijn, hai Henk, kijk eens naar buiten ouwe gabber!

Tony:

Met Henk heb ik al vaak gezellige onderonsjes gehad. Ik weet dat hij hiervan houdt (de spullen zijn eigenlijk ook van hem), in Duitsland doet hij dit regelmatig en heeft mij dit in een dronken bui een keer verteld. Daar ment hij zijn vrouw Inga (en meer), ook voor een karretje…met anderen samen…een opgebiecht kinky geheim. Kom even kijken, zeg ik trots als een pauw, kom naar mijn merries kijken! Ja...oké Tony ik kom er aan zegt hij. Jullie horen mij praten, ondertussen draaien jullie rondjes en haast Henk zich naar een lager stuk hek en klimt er over. Zowel jij als Gitte schrikken je rot…shit…Henk…van de manege, gelukkig zijn jullie onherkenbaar. Hee Tony zegt hij bewonderend, dat zijn mooie merries…beter dan zijn vrouw weet ik want die is net zo breed en dik als hem en niet echt een schoonheid. Ik besluit alles een stapje verder te pushen en stel dan voor…zin in een geile merrie Henk? Je mag er een kiezen en in mijn schuur langs achteren nemen als een hengst een echte merrie dekt. Jeee…zeker wel, zegt de geile dikke Henk, hij glundert en zijn dikke pik staat meteen stijf in zijn broek. Kom…klak...in de schuur, merries van me roep ik en gehoorzaam draven jullie de schuur in en staan hijgend naast elkaar. Ik maak jullie los van het karretje en zet jullie naast elkaar aan een houten hek vast met een leren riem rond jullie nek. Ik loop achter jullie langs en jullie kreunen als ik de staart-plug uit jullie kontje trek. Wauw Tony zegt Henk als hij jullie geile kontjes ziet…laat me even alleen zegt Henk dan en stapt uit zijn broek en doet zijn onderbroek uit.. Nu kiezen…moeilijk…hij twijfelt, ik sta achter de deur en ga dit zo stiekem filmen..

Jeanine:

We staan nog uit te hijgen van het lopen tot we merken dat Henk daadwerkelijk achter ons staat en met zijn handen onze borsten keurt, lekkere tietjes hebben ze roept hij. Hij laat de belletjes aan de klemmetjes even klinken en dan vallen, een aaw kunnen we niet onderdrukken. Ik neem de rechtse zegt hij, Gitte hoort het ook, Henk haar trainer gaat haar dekken. Ze schrikt eerst, maar haar geilheid overwint het als ze zijn vingers in haar kutje voelt. Zeg Tony waarom kom je dit weekend niet mee naar Duitsland, kunnen we lol hebben samen met deze schatjes en de anderen.

Tony:

Wat een geil plan denk ik maar ik zeg Henk dit niet zeker te weten…mijn merries moeten mee kunnen en anders ga ik niet. Henk ziet jullie blote voeten, ik heb nog speciale hoeflaarzen voor ze…ik geef ze later zegt hij. Ondertussen wrijft hij z’n dikke eikel over Gitte haar kutlipjes, ze is nerveus en geil tegelijk. Na twee honden en mijzelf wordt Henk de tweede echte man die haar pas gisteren nog ontmaagde kutje gaat nemen, ik film het van achter met mijn iphone. Ze kreunt en hijgt zachtjes als ze zijn grote handen rond haar billen voelt, zijn eikel duwt haar kutlipjes opzij. Aaaahhh wat een nauw heet kutje heeft deze merrie…vast nog jong, mompelt hij en Gitte moet oppassen geen geluid te maken, hij zou haar stem zeker herkennen. Henk duwt nu zijn korte maar flink dikke pik in haar, stoot vrij soepel naar binnen, jij hoort hem hijgen en zuchten…oooohhh, ze zuigt met haar natte nauwe kutje aan mijn pik, kreunt hij genietend. Even was je blij dat hij niet jou maar Gitte koos, maar te vroeg gejuicht, hij kijkt nu naar jou, haalt zijn pik uit je dochter haar kutje en roept naar mij…ik probeer die andere merrie ook even! Ga je gang Henk, roep ik terug…jij schrikt even…maar tegelijk, wil je best weer een pik in je…het liefst eigenlijk een ponypik denk je stiekem. Henk zijn pik duwt je schaamlippen opzij…

Jeanine:

Met een stoot voel ik zijn pik in mij, even later tot zijn ballen toe. Henk stoot hard en snel en wisselt dan weer, hij neemt ons gewoon alle twee. Hee Tony roept hij, dit zijn top merries jo, daar kunnen we veel plezier mee beleven in Duitsland, kunnen we ze dan ook gaan merken, dat is wel de traditie. Zowel ik als Gitte denken, wat bedoelt hij nu weer maar we zijn gewoon te geil door hem opgeneukt, want dat kan hij wel aan ons voelen.

Tony:

Ik weet wat dat merken is maar dat zal misschien moeilijk te realiseren zijn, wat zal jouw man wel niet zeggen als hij ineens een merk bij jouw kutje ziet of op je kontje…en bij zijn dochter ook! Ik zeg hier niks op…Henk zet de eindsprint in…beter niet in ze spuiten roep ik (want ik weet niet of Gitte aan de pil is en wil geen risico)…stel je voor dat Henk haar zwanger maakt! Hij neukt Gitte sneller en harder en ze kreunt opgewonden en moet zich inhouden om niet te roepen van…jaaa, neuk me Henk…dek deze Merrie…vul me met je zaad! Dan haalt hij snel z’n pik uit haar natte kutje, aaaahhh ik spuit jullie beide kontjes onder! Hij schiet eerst twee stralen zaad over Gitte haar kontje en het laatste restje over die van jou, je voelt de warme druppels op je huid en kreunt, hij veegt zijn pik over je billen uit. Zo Tony…je mag nog eens bellen…en als ze door een échte hengst gedekt willen worden mag je er een van me lenen/gebruiken. Hij geeft jullie beiden een paar tikken op de kont, trekt zijn broek aan en zegt nu dat hij snel terug moet ivm een nieuwe leerlinge.

Jeanine:

Je denkt moet ik toch maar eens proberen, dat weekend. Behalve Henk zal er vast geen bekende zijn en ja, over Henk zullen ze ook wel overheen komen.

Tony:

Als ik jou nu eerst los maak, zie ik Henk z’n zaad op jullie billen blinken. Ik zie dat het half vijf is en zeg het tegen je. Eenmaal los en zonder kap en bit pak je me beet…jeee Tonnie, nooit gedacht dit zó geil te vinden…ik…ik voel me in de zevende hemel als merrie! Geef me twee dagen om iets te bedenken zeg je, ik wil met jou en Gitte naar dat weekend in Duitsland! Dat lijkt me zó spannend en geil…je kust me en ik kus je terug…ok schatje en teefje van me zeg ik lachend. Jouw merrie, vul je me aan…en dan tegen Gitte…we moeten weg, Sam komt zo thuis …en je vader ook straks. Samen maken we haar los…eenmaal los en uit de pony outfit zegt Gitte heel graag mee te willen. Dan zoeken jullie je kleren, ik lach want die liggen in de hondenverblijfplaats. We gaan er heen en jullie kleden jullie aan. Sorry Tony, zeg je verontschuldigend…we moeten gaan…maar morgenochtend om 9:00 kom ik…en zorg ervoor dat je die pony voor me klaar hebt, ik ben echt benieuwd of het me lukt me door hem te laten dekken! Natuurlijk schatje zeg ik, de helft van zijn pik moet zeker lukken! Je kust me snel…Gitte ook. Gitte fietst weg, jij met de auto. Ik blijf achter…heel geil was het die middag, ik voel me een bevoorrecht man met twee van zulke teefjes/merries...maar nu alleen helaas! Ik ga wat eten en vanavond alles bij elkaar zoeken voor morgen. Die Jeanine…en Gitte…die hebben duidelijk de smaak te pakken…hhhmmm..

Jeanine:

Thuis gekomen neem ik snel een douche, als ik onder de douche stap komt Gitte ook al thuis en stapt dan doodleuk met mij onder de douche. Jee, ik heb wel zin in dat weekend zegt ze, kun jij het regelen mams? Ik denk na, zal wel lukken schatje zeg ik alleen Henk herkent ons dan vast wel een keertje hoor. Nou ja zegt Gitte, niet zo erg dan, hij zal vast niets zeggen, dat denk ik ook schatje. Ik denk dat ik wat weet, we zeggen dat we naar een wellness weekend gaan, je vader wilt dan toch niet mee, dus dan ga jij mee. Ja lekker, goed idee mams. Later op de avond bel ik je, Hallo Tony, het gaat lukken hoor dat weekend, hoe laat gaan we weg dan vrijdag?

Tony:

Vrijdagmiddag 17:00 weg en zondag rond 19:00/20:00 weer terug. Henk heeft me een mail gestuurd met info over het komend weekend. Morgen bespreken we het samen…ok schatje?...Doei tot morgen zeg je en ik maak een kusgeluidje..

Jeanine:

Ooo Tony zeg ik dan

Tony:

Even later zit je op de bank tv te kijken, het is een rustige avond. Je bespreekt met je man jullie weekendplannen en hij heeft er geen problemen mee en maakt zelf dan ook maar een eigen planning voor komend weekend. Je bent best moe van alle gebeurtenissen die dag en gaat vroeg naar bed…

De rest en het vervolg van deze geile avonturen…in deel 5

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Beestachtig Geile Chat Sessies - 5


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
DE 15 NIEUWSTE "Dieren" VERHALEN
:: Jennie Doorbreekt Een TaboeDoor: Alan
Gelezen: 10133x
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags: Paard Tieten Vingeren Buiten Bos
20-03
8.4
:: Tim's Teefje - 61Door: Tim72
Gelezen: 3170x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Teefje, Incest, Hoer, Vernedering
17-03
8.9
:: Personal AssistantDoor: K9Linda
Gelezen: 14780x
Reacties: 19
Lengte: Lang
Tags: Escort, Hond, P.A.
13-03
9.1
:: Lieve Neukdieren ...Door: Mikey Mike
Gelezen: 15891x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Ezel, Pony
10-03
8.6
:: Tim's Teefje - 60Door: Tim72
Gelezen: 3027x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Teefje, Incest, Hoer, Vernedering
09-03
8.5
:: Tim's Teefje - 59Door: Tim72
Gelezen: 4173x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Teefje, Incest, Hoer, Vernedering
02-03
8.7
:: Alice Veroorzaakt OverlastDoor: Heldin
Gelezen: 17291x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderdanig, Masturberen, Buurman
01-03
8.6
:: De HondenhoerDoor: Heldin
Gelezen: 19245x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Werk, Hond
27-02
8.6
:: Tim's Teefje - 58Door: Tim72
Gelezen: 4263x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Milf, Teefje, Incest, Hoer, Vernedering
25-02
9.2
:: Tim's Teefje - 57Door: Tim72
Gelezen: 4525x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf, Teefje, Incest, Hoer, Vernedering
17-02
8.8
:: Zomer Verrassing - 4Door: Sebastiaan
Gelezen: 11488x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus Tante Dekken
14-02
8.5
:: Eens Een Slet Altijd Een SletDoor: Karinde
Gelezen: 20347x
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-02
8.5
:: O.v.m.t. - 10Door: Jodocus
Gelezen: 9834x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Hond, Paard, Lesbisch
11-02
9.0
:: O.v.m.t. - 9Door: Jodocus
Gelezen: 9058x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Hond, Paard, Lesbisch
10-02
9.3
:: Tim's Teefje - 56Door: Tim72
Gelezen: 3089x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Teefje, Incest, Hoer, Vernedering
10-02
8.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net