Opwindend.Net
Datum: 21-01-2019
Stemmen: 20x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 4006x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Ons Nieuwe Leven - 15
Door Monica - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Ons Nieuwe Leven - 14

Vanuit Monique:

De meiden hebben hun instructies gehad en de mannen zijn tevreden. Nu hieraan blijven vasthouden. Ik denk dat ik vandaag Lisa even goed ga laten martelen door Cindy en Samantha. Kunnen de heren lekker toekijken. Ondertussen zal het bij Lisa haat genereren die ik later tegen de meiden kan gebruiken als ze een foutje maken.

Ik zal daarna Samantha even goed het huis laten poetsen. Natuurlijk wel aan een ketting. Ik denk dat ik mezelf daarmee ook wel kan vermaken. Voor Cindy gaat het een hongerige dag worden. Ik laat Lisa om meer pijn te vermijden de heren leeg pijpen en daarna alles inslikken. Cindy zal er vandaag als een hongerige hoer bijlopen. Een geile hongerige hoer, want ik denk dat ik haar wel een glaasje water zal geven met wat opgeilende pillen erin. Die zal morgen smeken om geneukt te worden en sperma te mogen slikken. Kijken hoe goed ze kan smeken.

Kijken of ik haar hongerig genoeg kan krijgen om een hond te pijpen of iets in die richting. Zolang het voor haar maar een laagte punt is. Ik maak haar zo hongerig naar sperma dat ze alles zal doen en alles zal slikken ervoor.

Samantha zal als ze klaar is een rustig dagje hebben en vooral kunnen zien wat ik met Cindy doe. Als waarschuwing, het blijft toch mijn zus maar ze moet wel weten wie hier nu de baas in huis is.

Ikzelf zal vanavond weer met mijn vader uit eten gaan. Ik zal hem tijdens het eten verleiden naar een hotel en daar hem helemaal leeg maken. Misschien neem ik zelf Lisa wel mee voor in het hotel. Als vaders in een sadistische bui is schuif ik dat graag op haar af.

Laten we beginnen met Lisa denk ik dan. Ik roep Cindy en Samantha bij me en leg ze uit dat ze beide een zweep mogen uitzoeken om Lisa mee te slaan. Ze zullen haar daarmee beide gaan bewerken. De eerste die zorgt dat ze flauwvalt zal gespaard worden. De ander zal van mij 25 caneslagen krijgen. Ik vraag ze beide of ze het snappen. Ze knikken.

Cindy pakt meteen de cane en Samatha gaat voor een plankzweep. We lopen de kamer binnen en Lisa ziet wat beide meiden in hun handen hebben en begint te smeken om genade. Ik stop een ring gag in haar mond zodat ze stopt met smeken maar ik straks haar geschreeuw nog wel kan horen. En vooral zodat de meiden het horen.

Samantha deelt de eerste klap uit en Lisa geeft een kleine schreeuw. Cindy is wat gemener en richt de cane meteen op de tepels en geeft een harde voltreffer. Lisa gilt het uit van de pijn.

Dit gaat nog voor 20 minuten door waarbij Cindy Lisa op het eind een klap in het gezicht geeft met de cane en ze flauwvalt. Daar hangt ze dan. Onder de striemen van de cane, helemaal rood van het hangen op kop. Het speeksel druipt nog steeds uit der mond en er is een plasje onder haar ontstaan. Ik vertel Samantha haar gezicht daarin te leggen en haar mond open te houden. “Ik wil dat je mond vol vloeit met haar speeksel terwijl ik je ga bewerken.

Met tegenzin gaat ze liggen en laat ze het speeksel in haar mond druipen. Ik pak de cane van Cindy en begin met haar te bewerken. Ik bewaar de laatste 5 slagen voor haar kontje.

Als ik klaar ben gooi ik Samantha haar uniform toe samen met een metalen halsband met ketting. Ze kleed zich om en doet de halsband om. Ik pak de ketting en strek haar de kamer uit en vertel haar te beginnen met schoonmaken.

Cindy zet ik op haar knieën neer, als Lisa na een uurtje weer bijkomt vraag ik de heren of ze een pijpbeurt willen. Hier zijn ze wel voor in. Ik laat Lisa ze klaar pijpen, met in haar achterhoofd dat als ze ook maar een druppel morst ze vandaag nog een aantal keer zal kunnen wennen aan het flauwvallen van de pijn. Eerst zuigt me vaders af, en slikt netjes elke druppel door. Mark is wat gemener en als hij klaarkomt trekt hij zijn lul uit haar mond. Hij komt deels over haar gezicht heen. Lisa doet haar best om elke druppel te vangen en dit lukt haar op het nippertje met een druppel op haar neus die bijna op de grond viel.

Ik zie Cindy kijken naar hoe Lisa elke druppel sperma heeft weggewerkt. Ik vertel haar dat er voor haar vandaag waarschijnlijk niks meer inzit. Ik geef haar een glaasje water met 2 pillen en vertel haar dat dit alles is wat ze vandaag van me zal krijgen. Dankbaar neemt ze de pillen in en drinkt ze het water op. Niet wetend wat de gevolgen zullen zijn.

Ik laat ook Cindy zich omkleden naar haar secretaresse pakje. Ik neem haar weer mee naar beneden en maak haar weer vast aan bij de deur. Zoals ze de hele nacht stond zal ze nu ook de hele dag doorbrengen. Gedurende de dag gaat alles rustig. Ik ga zelf lekker tv kijken en loop soms even langs bij Samantha en Cindy.

Als ik bij Samantha langsga is ze bezig met de keuken schoonmaken. Ik pak haar ketting vast en maak deze vast in een hoek. “Zo ga zo maar verder schoonmaken. En blijf meteen maar op je knieën. Zoals je hoort.” Zeg ik dan tegen haar. Op haar knieën gaat ze dan verder met schoonmaken en de vloer boenen.

Als ik bij Cindy langsloop kijkt ze geil en hongerig uit haar ogen. Ik haal even een vinger langs haar kutlipjes en deze zijn druipend nat. Ik laat haar het van mijn vinger aflikken en negeer haar verder. Ze begint te rijpen maar is nog niet klaar voor alles.

Later in de middag ga ik me voorbereiden op het etentje met mijn vader. Eerst doe ik Lisa een schoolmeisjes uniform aan en bind haar hogtie vast in de achterbak van de auto. Daarna ga ik mezelf omkleden. Ik pak een leren rokje en overburst corset. Daar overheen doe ik een wit bloesje aan en zwarte hakjes eronder. Dit zal hem wel opgeilen en dan kan hij dat later uitleven op Lisa.

Als we weggaan ziet mijn vader Cindy met haar geile blik bij de deur zitten. Hij loopt naar haar toe en zegt “pijp me maar even leeg” Ze wil eraan beginnen als ik “Nee” zeg. Dat wordt mij niet in dank afgenomen en ik krijg een klap in mijn gezicht van mijn vader. “Jij bepaald dat niet. Blijkbaar begin je je plek te vergeten” Terwijl hij de laatste woorden uitspreekt zet hij mij op mijn knieën en maakt me vast naast Cindy en maakt haar los. “Leer jij je plek maar even kennen” Cindy vraagt of zij mee mag op de date. Ze zegt ook dat Lisa in de auto ligt en waarschijnlijk wel op mij wil passen terwijl zij hem verwent vanavond. Ik begin bang te worden. Na wat ik vanochtend heb gedaan zal Lisa wel wraak willen en met de geilheid van Cindy kan ik mijn plek verliezen. Mijn angst wordt groter als mijn vader het goedkeurt en Cindy Lisa uit de auto gaat halen.

Verder vanuit Cindy:

Ik loop naar de auto toe om Lisa eruit te halen. “Die zal Monique wel even willen aanpakken.” Denk ik terwijl ik naar de auto loop. Ik maak de achterbak open en haal Lisa eruit. Terwijl ik haar meeneem naar het huis vertel ik haar dat ze zich zo mag uitleven op Monique. Binnengekomen vertelt Monique haar vader me Lisa naast Monique vast te maken. Ik ben een beetje teleurgesteld maar gehoorzaam hem. Hierna moet ik me gaan omkleden naar iets leuks voor de date. Ik heb 5 minuten en anders kan ik naast hun plaats nemen.

Ik haast me naar boven om me om te kleden. Ik hou het maar simpel en trek een klein zwart jurkje aan met hakjes en een pushup bh. Ik voel me gewoon een slet. Ik Merk dat ik dat nu ook geworden ben. Ik weet gewoon niet meer beter.

Als ik beneden kom krijg ik een goedkeurend knikje. Monique haar vader roept eerst Samantha erbij en vertelt haar de twee sletjes hier elk half uur te pijnigen. Vanavond zal bij bepalen wat hij met ze wil gaan doen. Hij doet mij een halsband om en trekt me mee naar de auto.

Tijdens de autorit moet ik mezelf nat vingeren tot we bij het restaurant zijn. Hier neemt hij me mee naar binnen en lijkt een speciaal restaurant te zijn want ik zie meerdere vrouwen naast een tafel op hun knieën zitten. Bij onze tafel aangekomen zegt mijn meester dat hij een spreidbar voor mijn nek wil en een electro zweep. Ik had beter kunnen thuisblijven denk ik zelf.

Vanuit Samantha

Mijn vader is net weg met Cindy en ik wil hem niet teleurstellen. Ik begin maar met hun borsten bloot te leggen en er tepelklemmen op te doen.

Wat zal Samantha verder met ze doen? En wat gaat Cindy allemaal overkomen? Suggesties zijn zeker welkom.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 3407x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 5784x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
:: Heerlijke Pijn - 2Door: Zeroxx
Gelezen: 5536x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-03
9.2
:: Een Meester Om Te Dienen - 14Door: Bigeilerdje
Gelezen: 2032x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Seks, Misbruik, Hoer, Macht
16-03
8.9
:: Een Meester Om Te Dienen - 13Door: Bigeilerdje
Gelezen: 2684x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Macht, Sex, Plas Kinky, Misbruik, Slikken
16-03
8.9
:: Flink OpgerektDoor: Marty
Gelezen: 10614x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
15-03
8.8
:: Kroniek Van Een... - 10Door: Johan100
Gelezen: 2907x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
15-03
9.1
:: Tiener Vriendinnetje Wordt... - 3Door: Jijmoetwel
Gelezen: 8763x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sletje, Slavin, Meester, Gehoorzaam, Cuckold, Oud, Jong
14-03
8.9
:: Straf Van De Meester - 4Door: Ladybird
Gelezen: 6396x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Veiling, Bdsm, Straf, Rechter, Plas
13-03
9.0
:: Heerlijke Pijn - 1Door: Zeroxx
Gelezen: 8808x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
13-03
8.8
:: Een Meester Om Te Dienen - 12Door: Bigeilerdje
Gelezen: 3299x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Macht, Misbruik, Anaal, Plas, Seks. Sm
13-03
8.6
:: Zonder Zoeken Plots...Door: Borisd
Gelezen: 7874x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meesteres Slet Mannenslet Onderdanig
13-03
8.4
:: Het UitzichtDoor: Saturn
Gelezen: 10250x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Interraciaal, Neuken, Tiener, Slet
12-03
8.2
:: Hoer Lisa - 8Door: Maria Smulder
Gelezen: 4245x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vrouw, Lesbisch, Beffen, Kutje, Zaad, Sperma, Boos, Ruzie, Handboeien.
11-03
8.9
:: Hoer Lisa - 7Door: Maria Smulder
Gelezen: 4876x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bus, Handboeien, Amsterdam, Hoer, Beffen, Auto,
11-03
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net