Opwindend.Net
Datum: 30-01-2019
Stemmen: 144x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 20730x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Oud Klasgenootje Blijkt Onderdanig - 1
Door Lordgeorge07 - Mijn Profiel Pagina

Het was zaterdagavond en ik zat in het theater voor een voorstelling van een cabaretier. De stoel naast mij was nog leeg en ik hoopte dat daar een leuke, knappe meid zou komen te zitten. Maar zoals meestal zou dat ook vanavond wel bij een fantasie blijven. Ik keek eens rustig om mee heen naar de mensen, toen ik ineens Tamar, mijn oud klasgenootje van de middelbare school zag lopen. Ik had haar zal zeker 10 jaar niet meer gezien en in die 10 jaar was ze er alleen maar aantrekkelijker op geworden. Haar prachtig, sexy jurk maakte haar echt heel aantrekkelijk. Stiekem had ik altijd al een oogje gehad op deze knappe en vriendelijke roodharige. Tamar had altijd al kleine stevige borstjes gehad en samen met een klein buikje, wat ik super aantrekkelijk vind, en een stevig kontje had ik vaak over haar gefantaseerd.

Ik was een beetje in gedachten verzonken toen ik schrok van de stem van Tamar. Ze bleek op de lege stoel naast mij te gaan zitten, dat was nog eens een leuke verrassing. We raakten kort aan de praat, maar al snel begon het programma. In e pauze kletsten we gezellig bij over de middelbare school. Ook na afloop bleven we nog even napraten en besloten om samen ergens een drankje te doen. Het was erg gezellig en we dronken een biertje en een wijntje. Ik informeerde hoe het met haar vriend was, ik wist dat ze al jaren een relatie had, waarna haar stemming helemaal veranderde. Tamar had altijd een geweldige glimlach, wat haar ook zo aantrekkelijk maakte, maar die was ineens verdwenen. Het bleek dat haar relatie zes maanden geleden gestrand was, na een relatie van ruim 8 jaar! Ik wist niet zo goed hoe ik moest reageren en vroeg waardoor het uit was gegaan. Waarschijnlijk zal de alcohol van de 3 wijntjes ook wel wat geholpen hebben, maar Tamar was behoorlijk openhartig over de reden waarom het uit was gegaan. Ze bekende dat ze altijd al wat miste in haar sexleven en dat buiten de deur had gezocht. Haar vriend was daar achter gekomen en dat was het begin van het einde. Ik durfde niet verder te vragen en veranderde van onderwerp.

We praatte nog een uurtje door en raakten aardig aangeschoten. Toen vond ik het wel genoeg geweest en gaf aan dat het tijd werd om naar huis te gaan. Tamars gezicht veranderde weer en ze leek erg teleurgesteld. Ik vroeg haar wat er was en ze zei dat ze zich de laatste tijd zo eenzaam voelde in huis, nu ze alleen was. Ze miste een man in huis en vroeg of ik niet met haar mee wilde gaan. Dat liet mij mij natuurlijk geen twee keer zeggen en een half uur later dronken we beide weer een wijntje, maar nu op haar bank. Al snel hadden we het weer over haar stukgelopen relatie en Tamar vertelde dat ze altijd al onderdanige gevoelens had, maar deze nooit kwijt kon bij haar vriend. Daarom is ze een keer naar een Meesteres geweest en dat was haar erg goed bevallen. Uiteindelijk liep de relatie dus stuk en hier zat ze dan. Ze genoeg van de opdrachten die ze van haar Meesteres kreeg, maar verlangde eigenlijk meer naar een Meester. Ze vertelde dat ze in de afgelopen zes maanden inmiddels aardig wat spulletjes had gekocht. Ik was daar wel nieuwsgierig naar en al snel had ik een plannetje in mijn hoofd.

Ga in het midden van de kamer op je knieŽn zitten met je handen achter je hoofd, gebood ik plotseling met een strenge stem. Tamar was even te perplex om te reageren. Komt er nog wat van of was het allemaal onzin wat je vertelde? Nee, sorry, zei Tamar en al snel zat ze op haar knieŽn in de kamer. Waar heb je die speeltjes liggen? Ik mijn slaapkamer, antwoordde Tamer, in de onderste la van de kast. Zitten blijven tot ik terug ben en voor Tamar kon reageren was ik al naar boven. Ik deed haar kast open en zag een paar jurken hangen waaronder een sexy latex jurkje. Ik trok de bewuste la open en zag dat ze al aardig wat spullen had verzameld. Ze had 2 soorten zwepen, een setje tepelklemmen, 3 verschillende buttplugs en een blinddoek. Ik nam alle speeltjes mee en liep weer terug naar Tamar.

Zo Tamar, je bent een lekker sletje met je speeltjes. Daar kunnen we nog een leuke tijd mee beleven. Opstaan, handen in je nek houden en je benen spreiden. Snel stond Tamar op en deed wat ik haar opdroeg. Rustig liep ik om haar heen om haar eens goed te bekijken. Je weet niet hoe vaak ik hier vroeger over heb gefantaseerd, zei ik terwijl ik mijn hand over haar zij, via haar buik naar haar rug liet glijden. Ik hoorde de Tamar wat zwaarder begon te ademen. Van achter bekeek ik haar stevige kontje, niet dik, maar echt lekker. Ik liet mijn hand hard op haar bil komen en Tamar gaf een gilletje. Hmmm, lekker gevoelig dus zei ik goedkeurend. Ik liep weer door naar voren en bekeek haar eens goed. Ze had mooi benen en haar kleine buikje was om op te vreten. Haar borsten, klein naar goed stevig en haar tepels stond al stijf door haar jurk heen. Zo te zien ben je al aardig opgewonden aan je tepels te zien. Ja Dennis, dat klopt, je maakt mij erg nat. Pats, een tik op haar wang. Je spreekt alleen als je daar toestemming voor hebt, begrepen sletje? Ja, Dennis. Pats, weer een klap, maar niet op haar borstje. Het is Meester Dennis voor jou, je hebt echt nog een hoop te leren. Ik liet haar even zo staan en ging op de bank zitten genieten en bedenken wat ik met Tamar zou gaan doen.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Wie weet komt er snel een vervolg

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Oud Klasgenootje Blijkt Onderdanig - 2


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 3346x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 5738x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
:: Heerlijke Pijn - 2Door: Zeroxx
Gelezen: 5502x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-03
9.2
:: Een Meester Om Te Dienen - 14Door: Bigeilerdje
Gelezen: 2021x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Seks, Misbruik, Hoer, Macht
16-03
8.9
:: Een Meester Om Te Dienen - 13Door: Bigeilerdje
Gelezen: 2675x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Macht, Sex, Plas Kinky, Misbruik, Slikken
16-03
9.1
:: Flink OpgerektDoor: Marty
Gelezen: 10565x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
15-03
8.8
:: Kroniek Van Een... - 10Door: Johan100
Gelezen: 2900x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
15-03
9.1
:: Tiener Vriendinnetje Wordt... - 3Door: Jijmoetwel
Gelezen: 8740x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sletje, Slavin, Meester, Gehoorzaam, Cuckold, Oud, Jong
14-03
8.9
:: Straf Van De Meester - 4Door: Ladybird
Gelezen: 6388x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Veiling, Bdsm, Straf, Rechter, Plas
13-03
9.0
:: Heerlijke Pijn - 1Door: Zeroxx
Gelezen: 8784x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
13-03
8.8
:: Een Meester Om Te Dienen - 12Door: Bigeilerdje
Gelezen: 3295x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Macht, Misbruik, Anaal, Plas, Seks. Sm
13-03
8.6
:: Zonder Zoeken Plots...Door: Borisd
Gelezen: 7869x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meesteres Slet Mannenslet Onderdanig
13-03
8.4
:: Het UitzichtDoor: Saturn
Gelezen: 10246x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Interraciaal, Neuken, Tiener, Slet
12-03
8.2
:: Hoer Lisa - 8Door: Maria Smulder
Gelezen: 4242x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vrouw, Lesbisch, Beffen, Kutje, Zaad, Sperma, Boos, Ruzie, Handboeien.
11-03
8.9
:: Hoer Lisa - 7Door: Maria Smulder
Gelezen: 4875x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bus, Handboeien, Amsterdam, Hoer, Beffen, Auto,
11-03
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net