Opwindend.Net
Datum: 25-02-2019
Stemmen: 103x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 20570x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Esther Gaat Stappen - 1
Door NickSchrijvers - Mijn Profiel Pagina

“Vanavond tijd?” Esther las het berichtje op haar werk en voelde meteen hoe ze opgewonden werd. Al een tijdje had ze nu stiekem een verhouding met de zes jaar oudere Tom. Esther was getrouwd en samen met haar man had ze twee puberende dochters, maar ondanks dat ze voor de buitenwereld het perfecte gezinnetje had was er toch iets wat Esther miste: een geweldig seksleven. Jaren geleden had ze ooit eens de stoute schoenen aangetrokken en was ze vreemdgegaan. Het had naar meer gesmaakt en nu wist ze niet beter dan dat ze naast haar man nog genoot van andere mannen, zonder dat hij dit wist.

Tom was haar huidige minnaar en ook van hem kon ze altijd heerlijk genieten. Esther hield van dominant. Zelf wilde ze zich het liefst als een sletje laten behandelen, waarbij hij bepaalde wat er gebeurde. Publieke vernedering was daarbij een van de dingen die haar erg opwond. Tom wist er vanaf en al een tijdje hadden ze plannen om dit uit te voeren, maar Tom had haar niet verteld over zijn ideeën. Nee daar zou ze wel achter komen als het zover was, had hij gezegd. Zodra Esther het berichtje las hoopte ze dan ook dat het ging gebeuren en snel reageerde ze dat ze wel tijd had. Haar dochters kon ze makkelijk alleen thuis laten, haar man was er niet en zou dus ook geen vragen stellen als ze in sexy kleding vertrok.

“Mooi. Trek maar een strapless jurkje aan, sexy lingerie en lekkere hoge hakken.” Esther wist meteen wat ze aan moest trekken. Ze had ooit een jurkje gekocht om haar man gek mee te maken, maar helaas was het effect niet zoals ze gehoopt had. Ja ze hadden lekkere seks gehad, maar ook als ze zich zo hoerig kleedde bleef haar man netjes. Dat wilde Esther niet, nee Esther wilde gepakt worden en dat de man waarmee ze seks had bepaalde wat er gebeurde. De kans was groot dat dit vanavond wel ging gebeuren en de rest van de dag kon Esther zich dan ook moeilijk concentreren op haar werk.

’s Avonds na het eten ging ze snel naar de slaapkamer toe en kleedde zich volledig uit. Ze opende haar kast en trok een sexy lingeriesetje aan. Het was een wit setje aan. Het voelde toch altijd net wat sletterig als ze een wit setje droeg. Over het witte setje trok ze het jurkje aan. Het was een strapless jurkje zoals Tom haar had opgedragen. Gelukkig was de BH bij dit setje ook strapless en waren er gelukkig geen BH-bandjes zichtbaar. Esther bekeek zichzelf in de spiegel en wist dat Tom dit wel lekker zou vinden. Haar E-cup was prominent aanwezig en ook haar volle billen kwamen goed naar voren in het strakke jurkje.

Na hoge hakken te hebben aangetrokken sloop ze stilletjes het huis uit, de auto in. Tom woonde enkele tientallen kilometers van haar vandaan, maar goed ook want dan was de kans tenminste klein dat ze betrapt zou worden door bekenden en haar geheim uit zou komen. Na een half uurtje rijden kwam ze bij hem aan en zette de auto voor de deur neer. Ze stapte uit en belde aan. Tom deed open en Esther wilde hem bespringen, maar Tom hield haar tegen en duwde haar van zich af. “Laat je eens aan me zien.” Tom liet haar een rondje draaien bij hem voor de deur en Esther voelde zijn ogen goedkeurend over haar lichaam glijden. “Hmm wat zie je er weer lekker geil uit Esther.” Nu mocht Esther binnenkomen en hun tongen vonden elkaar al snel.

Al tongend stonden ze in de gang en Esther voelde zijn handen over haar lichaam glijden, naar haar kont toe. Tom kneep er lekker in. Esther vond het heerlijk om zijn handen weer op haar lichaam te voelen en het liefst had ze zich nu dan ook laten neuken in de gang, maar helaas had Tom andere plannen met haar voor vanavond. “We gaan uit vanavond.” Esther wist nu dat de kans groot was dat haar grootste nog niet uitgevoerde fantasie werkelijkheid zou worden. In haar hoofd gingen er genoeg ideeën om hoe het uitgevoerd zou kunnen worden, ze was dan ook erg benieuwd naar wat hij van plan was. Tom woonde niet ver van het centrum vandaan en ze gingen er dan ook lopend heen.

Het was winter en buiten dat het koud was buiten, was het ook al erg donker. Desondanks kon Esther onderweg de ogen van de mannen die ze tegenkwamen haar kant op voelen kijken. Op een gegeven moment kwamen ze in de buurt van een bushalte, welke aan de andere kant van de weg lag. Er zaten een paar mannen in het hokje. Een paar waren van de leeftijd van Tom, maar Esther zag er ook een paar studenten tussen zitten. “Stop eens Esther.” Esther stopte en draaide zich om naar Tom toe. “Geef me je lingerie.” Esther schrok toch wel even en keek hem vragend aan. Nu hield ze van publieke vernedering, maar zo publiekelijk had ze het zich niet voorgesteld. “We kunnen ook naar huis gaan hoor, maar dan kan je ook meteen door haar je eigen huis gaan.”

Esther beet op haar lippen. Fuck wat was dit eng. Maar Esther wilde Tom niet teleurstellen, want ze wilde graag weten wat hij nu echt van plan was en ze kon dan ook geen nee zeggen. Haar string kon ze nog wel uittrekken zonder haar jurkje al te ver omhoog te moeten trekken en dat was dan ook het eerste wat ze besloot uit te trekken. Esther liet haar handen onder haar jurkje verdwijnen en trok haar string omlaag. Haar wangen waren rood van schaamte en zodra ze haar string oppakte keek ze even snel naar het bushokje en zag hoe de mannen allemaal haar kant op keken. Dit was echter nog het minst schaamtevolle geweest, nu moest ze haar BH uittrekken, maar hiervoor moest ze achter haar rug het bandje losmaken.

Aangezien haar jurkje zo strak zat, zou ze deze mee omlaag trekken zodra ze de achterkant van het jurkje iets omlaag zou trekken om het bandje los te maken. Esther had echter geen andere keus wist ze en trok het jurkje aan de achterkant iets omlaag. Aan de voorkant schoof het jurkje ook mee, maar nu ze haar BH nog droeg, was er buiten de BH weinig te zien. Snel klikte ze het bandje los en nu moest ze haar BH uittrekken. Esther wilde het jurkje weer omhoog trekken, zodat haar borsten niet ontbloot zouden worden zodra ze het jurkje uit zou trekken. “Nee, laat die maar zitten zo. Laat die jongens en mannen aan de overkant maar zien wat je in huis hebt.” Esther slikte even, maar ze wist dat ze maar beter kon doen wat hij wilde, anders zou het alleen maar langer gaan duren.

Esther pakte haar BH en trok deze snel uit. Esther gaf het stukje stof aan Tom en wilde snel haar jurkje omhoog trekken, maar weer hield Tom haar tegen. “Even wachten nog. Tot ik het zeg.” Haar borsten puilden echter half uit het jurkje en nu kon ze de mannen aan de overkant al helemaal zien kijken naar haar. Eentje zat er zelfs met zijn mobiel in zijn handen. Esther schaamde zich rot, maar tegelijkertijd voelde ze opwinding. Ondanks dat het erg vernederend was, was het ook zo opwindend. Om het allemaal nog erger te maken trok Tom haar jurkje nog verder omlaag, zodat haar borsten helemaal eruit puilden.

“Nou je eerste opdracht voor vanavond. Ga naar die mannen toe. Kies er eentje uit en laat hem je borsten betasten. Als ik fluit mag je terugkomen. Doe het goed, want anders stuur ik je weer terug.” Met het lood in haar schoenen stak Esther de straat over en liep naar het gezelschap in bij de bushalte, terwijl Tom aan de andere kant van de straat bleef. Tijdens het oversteken van de straat nam Esther de mannen in haar op. Ze zou sowieso voor een van haar kiezen, met jongere jongens had ze niks. Haar oog viel op een zakenman. Hij was netjes in pak en het leek alsof hij van zijn werk onderweg naar huis was.

De man zag er goed verzorgd uit en was misschien net iets ouder dan zij was. Ja voor hem zou Esther kiezen. Met een rood hoofd stapte Esther op de man af. Alleen hoe ging ze het hem zeggen? “M-meneer wilt u voelen?” Esther voelde de schaamte. Ze had veel meegemaakt, meerdere gangbangs zelfs, maar nog nooit had ze zich publiekelijk zo tentoon moeten stellen bij wildvreemde mannen met wie ze geen seks ging hebben. De man was vrij verlegen en ging niet direct in Esthers verzoek in en ze raakte in paniek. Wat als hij niet wilde? Moest ze dan een voor een de mannen langs, net zolang iemand wel durfde?

Hij bleek echter toch niet zo verlegen te zijn als Esther bang voor was. Misschien had hij een vrij saai seksleven en was hij geschrokken door het aanbod van Esther. Maar schijnbaar waren haar flinke borsten toch genoeg om hem te overtuigen om toe te slaan. Hij stond dan ook op en Esther voelde hoe zijn handen haar borsten voorzichtig beetpakte. Esther vond het erg spannend en stond aan de grond genageld terwijl de man zich tegoed deed aan haar borsten. Esther voelde zijn vingers over haar borsten glijden, maar duidelijk was dat hij nou niet echt wist wat hij wilde en doen moest. Esther bleef alert, hopende dat Tom snel zou fluiten. Het leek een eeuwigheid te duren, maar uiteindelijk hoorde ze hem fluiten.

Snel draaide Esther zich om en rende weer terug naar de andere kant van de straat. Tom pakte haar bij haar kont beet en gaf haar een lekkere tongzoen. “Lekker gedaan mop. Nu kunnen we weer een stapje verder gaan.” Esther mocht haar jurkje omhoog trekken en zodra ze de hoek om waren en de mannen uit het zicht waren, kwam Esther weer tot rust. Opgewonden was ze echter des te meer. Ondanks dat het vrij eng was geweest, was het ook zo spannend geweest. Half naakt de straat oversteken en zich laten betasten door een wildvreemde nietsvermoedende man. Esther kon dan ook niet wachten wat Tom nog meer in gedachten voor haar had.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Esther Gaat Stappen - 2


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Een Mogelijk Waargebeurd...Door: DatwAtis
Gelezen: 3838x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
24-03
9.0
:: Weekend -1Door: Unichorny
Gelezen: 4512x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
24-03
8.6
:: Carnaval Op De Boerderij - 1Door: JohnD
Gelezen: 7584x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Transformatie,
24-03
8.5
:: Timo, De Bi Toy BoyDoor: Pom
Gelezen: 2400x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hoer, Pijpen, Neuken, Bi
24-03
8.9
:: Hoer Lisa - 9Door: Maria Smulder
Gelezen: 3899x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lesbisch, Water, Pijpen, Vernedering, Zweep,
23-03
8.7
:: Slavin Van Een...Door: Taboeloos
Gelezen: 3826x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-03
8.2
:: Een Meester Om Te Dienen - 15Door: Bigeilerdje
Gelezen: 2457x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Seks, Neuken, Anaal, Plas, Macht, Misbruik
23-03
8.7
:: Heerlijke Pijn - 4Door: Zeroxx
Gelezen: 5563x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
22-03
8.8
:: Kroniek Van Een... - 13Door: Johan100
Gelezen: 3949x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
22-03
8.6
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 8936x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.8
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 7289x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-03
9.1
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 8027x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.6
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 15510x
Reacties: 24
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 3883x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.9
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 5825x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.2
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net