Opwindend.Net
Datum: 22-02-2019
Stemmen: 53x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 10228x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Kroniek Van Een Buitenwijkfamilie - 4
Door Johan100 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Kroniek Van Een Buitenwijkfamilie - 3

KIM, LUUK EN...ANOEK

Once upon a time...

Tijdens de eerste paar dagen na de affaire in de kroeg, gebeurde er niet veel. Maar op woensdagavond was Dirk naar een vergadering en moeder Anoek, zogenaamd, naar een vriendin.

Om een uur of negen liep Luuk bij Kim de kamer op, ging voor haar staan en maakte, zonder iets te zeggen, zijn broek open. Hij haalde er een flinke, stijve pik uit en zei alleen maar:”Afzuigen, schatje.”

Kim wilde protesteren, maar Luuk keek haar alleen maar aan en zei:”Wat zou pa er van zeggen, als hij de filmpjes van afgelopen zaterdag zou zien?”

Hij haalde zijn telefoon te voorschijn en liet een filmpje zien, waarop Kim geneukt werd door een jongen waarvan het gezicht niet zichtbaar was, waarvan Kim echter goed wist, dat het haar broer was. Ze keek wazig, zonder iets te zien in de camera, terwijl Eva duidelijk onder haar truitje haar grote tieten stimuleerden. De tepels staken centimeters door haar truitje heen. Het kwijl liep uit haar mond. De camera lag kennelijk schuin onder haar, want even later zwenkte hij naar haar druipende pruim, waarin een grote, dikke, natte paal ruw heen en weer gleed. Uit haar mond klonk een hevig gekerm en de smeekbede:

”Neuk me hard, neuk me harder. Vul mijn spleet met vers zaad. Kan me niet schelen van wie. Voor mijn part van allemaal. Naai me stuk. Dek deze teef.” of iets van die strekking.

Kim schrok en was er van overtuigd, dat dat haar vader zeer zou kwetsen. Hij wist natuurlijk goed, dat ze al lang geen maagd meer was, maar had waarschijnlijk niet in de gaten, dat ze zo'n slet was.

“Je durft die niet aan pa te laten zien, want dan ben jij ook de lul:”zei ze.

Luuk grijnsde:”Ik weet wel een manier om het filmpje naar zijn telefoon te sturen, zonder dat hij weet, dat het van mij afkomstig is. En ik ontken, dat ik het ben, die jou naait. Dus … zuig me af, schatje en snel een beetje. Als tegenprestatie zal ik je gleuf uit likken.”

Kim wilde nog protesteren, maar had wel in de gaten, dat dat geen zin meer had. Bovendien vond ze het ook wel een beetje spannend om zo gedomineerd te worden. Ze voelde kriebels in haar onderbuik en haar kut begon glibberig aan te voelen.

Ze draaide haar bureaustoel naar haar broer toe en boog voorover. Ze pakte de dikke paal vast en begon over de gezwollen eikel te likken terwijl ze de lul masturbeerde. Tegelijkertijd liet ze een hand in haar stringetje glijden en wreef over haar natter wordende schaamlippen. De geile eikel verdween in haar mond en ze likte genietend het vocht op, dat uit het pisgaatje sijpelde. Ze hield haar tong er tegen aan en probeerde de opening te penetreren.

“Nu zuigen. Zuig mijn pik lekker leeg, lik mijn ballen, maak ze nat en slik mijn zaad in. Dan zal ik je zo dadelijk in je kut naaien, geile teef. Of anders in je kont, want daar heb je immers ook al de nodige pikken in gehad.”schreeuwde Luuk.

Kim werd kwaad door het geschreeuw van haar broer en haalde onmiddellijk zijn pik uit haar mond, sloeg haar benen over de twee stoelleuningen en zei met hese stem van boosheid en geilheid:

”Klootzak, ik wil je zaad niet in mijn mond hebben, maar in mijn geile kut. Zo gebeurt het en niet anders. Ik laat me niet door jou commanderen. Neuk me in mijn kut of in mijn kont. En waag het niet om mij niet klaar te laten komen. Pak een kussen en ga op je knieën voor me zitten en ram die paal diep in een van mijn genotsgaten... Neuken jongen ...en hard.”

Luuk keek wat beduusd, maar ging de discussie niet verder aan. Hij commandeerde zijn zus alleen, omdat hij andere plannen had, vooral met zijn moeder. Hij wilde die als seksspeeltje hebben om zijn vader een hak te zetten. En Kim was alleen maar een middel om dat doel te bereiken. Als Kim, die hartstochtelijk veel van haar vader hield, dat geweten had, dan zou ze het risico gelopen hebben, dat haar pa het filmpje zou zien. En dan was ze niet met Luuk in zee gegaan. Maar ze wist dit nog niet en overzag zeker de consequenties niet.

Dus naaide Luuk zijn zus in haar geile doos, terwijl die heftig over haar klit wreef. De dikke pik gleed soepel heen en terug in de natte lichaamsopening van zijn hete zus. Het voorvocht plus het geile sap van de gepenetreerde kut zorgde voor een plas schuimend nat op de vloer. Kim hield even op met haar klitmassage en hield haar hand onder de stomende geslachtsdelen en ving het geile sap op. Haar broer provocerend aankijkend likte ze haar hand schoon. Luuk werd zo geil door het uitdagende gedrag van zijn hoerachtige zus, dat hij zijn ballen voelde koken. Die trokken zich strak tegen zijn buik aan. Zuslief liep ook rood aan.

Met luid gekrijs en gebrul, vloekend en scheldend kwamen broer en zus klaar. Luuk spoot van vier dagen sperma in haar ontvankelijke baarmoeder en Kim spoot het er meteen weer uit met haar genotssap.

Zo begon Luuk aan het plan om zijn moeder ook tot zijn seksmaatje te maken en seksueel te isoleren van zijn vader.

Gedurende enige tijd bevredigden broer en zus elkaar thuis, maar ook op andere plaatsen. Dat hield overigens niet in dat ze anderen versmaadden.

Luuk begon tegen zijn moeder dubbelzinnige opmerkingen te maken en haar aan te raken. Niet zoals een zoon zijn moeder aanraakt, maar uitdagend.

Een streel of een kneepje over haar stevige, mooie billen. “Per ongeluk” haar borsten aanraken. Onder haar tennisrokje proberen te kijken. En ook onder de andere korte rokjes of jurkjes, die ze gewoonlijk droeg. En dit alles zeer opzichtig, maar alleen als zijn vader er niet bij was. Dat risico durfde hij toch niet aan...

Anoek herkende seksuele signalen, door haar ervarenheid, al voordat ze er waren.

In eerste instantie stoorde het haar, maar gezien het feit, dat ze ook al regelmatig seks had met haar dochter, deed het incestprincipe haar niet veel.

Na verloop van tijd vond ze het eigenlijk wel opwindend en begon ze zich, vooral als ze geil was (en dat was ze bijna altijd), er naar te gedragen.

Ze droeg steeds uitdagendere kleding na schooltijd en op een gegeven moment liet ze zo nu en dan haar slipje uit, in de hoop, dat Luuk onder haar rokje zou proberen te kijken. Meestal trok ze dit weer aan, voor Dirk thuis was.

Zo gebeurde het op een gegeven moment, dat ze met een kort rokje, zonder slipje en een bloesje, dat ver open stond, zonder bh om haar zware tieten te ondersteunen, aan het aanrecht stond.

Luuk kwam thuis van school, als hij toevallig weer eens niet gespijbeld had, en zag haar zo staan. Hij bekeek haar even van afstand, terwijl Anoek deed of ze niets in de gaten had.

Hij schoof naar haar toe en gaf haar een zoen achter in haar nek.

“Dag mama, wat zie je er weer ongelofelijk lekker uit:”fluisterde hij in haar oor.

Anoek keek om en legde haar hoofd heel sensueel tegen zijn schouder aan en sprak met hese stem:”Vind je dat jongen. Bevalt zo'n oude taart jullie jonge jongens nog wel. En ik ben wel je moeder hoor. Zoiets hoor je niet te zeggen.“

Op dat moment kwam Kim met haar fiets door het achterpoortje binnen.

Luuk drukte zich tegen zijn moeder aan en liet voelen, dat hij een flinke stijve in zijn broek had en fluisterde zodat Kim hem niet kon horen:”Ik weet wel wat je aan het doen bent, met je uitdagende lijf. En reken maar dat dat er een keer van komt. Ik ga je in al je neukgaten volspuiten, tot het je oren uitkomt, lekkere geile snol. Maar ik wil dat je eerst stopt met seks met vader. Dan pas kun je van mij genieten, En dan vragen we er je dochter ook bij. Daar neuk ik toch al mee. Maar dat wist je al!!” En hij kneep haar flink in haar volle tieten.

Anoek schrok hiervan en ging er verder niet op in, omdat Kim binnen kwam. Die zag wel aan de verhitte gezichten, dat er iets was voorgevallen, maar ze kon er niet precies de vinger op leggen, ofschoon ze wel een vermoeden had.

Na een kop thee gedronken te hebben gingen beide jongelui naar boven om te studeren. Kim in ieder geval, Luuk zou waarschijnlijk porno gaan kijken. Studeren was een onbekend fenomeen voor hem.

Anoek bleef alleen beneden achter en dacht nog eens na over wat haar zoon had geëist. Ze begreep al meteen, dat dat niet uitvoerbaar was, maar dat hield in dat ze stiekem seks zou moeten hebben met haar zoon en ook stiekem met haar man, zodat ze het niet van elkaar merkte. Dat maakte het leven wel heel gecompliceerd.

Maar anderzijds verlangde ze hevig naar de perverse seks met haar zoon en eventueel tegelijkertijd met haar dochter. Ze wist al lang dat Kim regelmatig geneukt werd of andere seks had met Luuk, want die gedroegen zich bepaald niet voorzichtig als ze alleen maar met haar thuis waren. Ze had al diverse malen staan te luisteren aan de deur van hun kamers, als ze bezig waren en meestal gleden haar vingers dan door haar natte sleuf. Gewoonlijk dreigde ze tot een spetterend orgasme te komen, dat ze het nadien op haar slaapkamer afmaakte. En haar gekreun was ook te horen op de slaapkamers van de kinderen. Gevolg van dit alles, gezien het rondspattende geil en zaad, was dat ze regelmatig veel lakens in de was had, zodanig dat Dirk wel eens vroeg, waarom er zo dikwijls in de week lakens aan de waslijn hingen. Was dat niet wat overdreven om om de haverklap de lakens te verschonen?

Anoek schrok van deze opmerking en begreep, dat ze nog voorzichtiger moest zijn. De vuile lakens gingen dus, ook zomers met mooi weer, toch in de droger en lagen meestal al weer opgevouwen in de kast, voor dat Dirk thuis kwam.

Zo gebeurde het echter op een mooie dag, dat Anoek naar boven sloop in de hoop, dat ze weer lekkere seksgeluiden van haar neukende kinderen zou horen. Ze had enorme zin om zichzelf klaar te vingeren, maar had ook een grote, roze kunstpik meegenomen naar de overloop.Ze stond te luisteren aan de deur van Kims kamer en raakte nog opgewondener van het gekreun en gegil van Kim, dan ze al was:

“Schatje, lik mijn hete scheur tot ik spuit en duw daarna je dikke tamp in mijn buikje. in mijn geile tevenkutje of kontje. Waarin maakt me niet uit. Gebruik me!! Spuw me helemaal vol met je geile zaad en naai me lekker lang. Toe maar, schat, neuk me maar... Maar...maar...zeg eens eerlijk, waar zou je op dit moment het liefste je sap in dumpen?... Ik weet het wel, denk ik. In de hete kut van mama. Zullen we haar naar boven roepen, zodat jij in die lekkere, ervaren kut kunt naaien en haar vol geil kunt spuiten? Dan kan ze mij lekker beffen”

Luuk antwoordde meteen:” We hoeven haar niet te roepen, want ze staat waarschijnlijk al met haar vingers in haar slip haar kletsnatte pruim te vingeren. Aan de andere kant van de deur. Wedden?” Hij had goed opgelet en had haar inderdaad dikwijls naar boven horen sluipen als hij zijn zus neukte. En nu had hij haar ook al gehoord. Daarom had hij zijn maatregels al getroffen. De deur een beetje open en een touw aan de klink, waarvan het uiteinde onder zijn bereik lag.

Tegelijkertijd trok hij aan het touw, wat hij vastgemaakt had aan de deurklink en deed de deur open.

En inderdaad, daar stond Anoek, met haar gigantisch dikke dildo in haar druipend natte pruim, vastgenageld aan de grond, terwijl ze ondanks de schrik, haar hand niet stil kon houden. Ze had een been op de stoel naast de deur staan, zodat haar kinderen diep in haar roze geneukte poes konden kijken en het geil uit haar kut zagen druppelen.

Luuk grijnsde, terwijl hij Kim, die op haar knieën en onderarmen lag, in haar kont pompte.

Anoek begreep meteen, dat er opzet in het spel was, want ze zaten met het gezicht in een niet logische richting van het voeteneinde van het bed. Naar de opengetrokken deur, zodat de 3 seksenden elkaar goed konden zien. Kim wenkte haar moeder om binnen te komen en aarzelend deed Anoek dat, na het dikke, roze gevaar uit haar natte pruim getrokken te hebben. Ze voelde hevige trekkingen in haar buikstreek en had in de gaten dat ze nog maar een paar keer haar schaamlippen en klit hoefde te stimuleren en ze zou dan met een knal klaar komen.

Eindelijk zou het er van komen. De dikke tamp van haar zoon in haar goddelijk lekkere kut.

Luuk gromde naar Kim:” Kijk schatje, ze heeft zelfs geen slipje aan. Ik heb je wel gezegd, slet, dat ik je vol zou pompen en dat gaat vandaag gebeuren. Heb je onlangs nog seks met je man gehad, je door hem in je kut laten spuiten. Dan gaat het niet door vandaag.”

Kim schrok een beetje van die uitspraak over haar vader en wilde protesteren, maar kreeg gelijk een flinke klap op haar billen. Later zou ze zich dit moment nog goed en dikwijls herinneren. Anoek ging hier niet op in herpakte zich en zei, toch nog aarzelend:”Je mag me wel in mijn kont en mond naaien, maar niet in mijn kut. Als je vader daar achter komt is ons goede leventje naar de maan. Ook dat van jou. Ik zal zo weinig mogelijk seks met hem hebben, smoesjes verzinnen e.d.. Maar helemaal seks ontzeggen gaat niet en wil ik trouwens ook niet. Niemand komt in mijn kut, behalve je vader. Die beft me nog wel eens, en hij heeft een scherp reukvermogen. Hij ruikt meteen als er de laatste uren sperma in gezeten heeft. Voor de rest kunnen wij alle geile seks hebben met ons drieën, die we willen. Maar niets, helemaal niets tegen anderen zeggen. Ook niet om op te scheppen, Luuk. Dat zijn mijn voorwaarden. Take it or leave it.

“Wat een eisen:”zei Luuk grinnikend. Maar ik zie de redelijkheid ervan wel in. Dus zo doen we het. Trek je kleren uit en ga op je kamer nylons, jarretelgordeltje en zo hoog mogelijke hakken aantrekken. Zo hoerachtig mogelijk. Felrode lippenstift. Kom dan terug en ga hier naast het bed staan en trek je geile spleet zover mogelijk open en laat mij alles zien. En opschieten voor dat ik deze geile reet volspuit. Want dit is slechts een opwarmertje voor de neuksessie met jou. Kim ik ga jou van nu af aan niet meer volspuiten, maar ik wil wel dat je er regelmatig uitdagend bij ben, als ik je moeder vol pers met mannenpap. Opschieten nu:”sprak Luuk autoritair tegen zijn twee seksslavinnetjes.

Bij zich zelf besloot hij zich niet aan de voorwaarden te houden, want als hij eenmaal in haar kut zat, kon ze hem toch niet tegenhouden.

Binnen 5 a 6 minuten was Anoek, onder de indruk van zijn dwingende toon, terug op Kims kamer en deed wat haar gezegd was.

Ze stond met haar mooie lijf, de pronte tieten recht naar voren stekend, licht hangend met superstijve tepels en met haar vingers van beide handen aan de grote schaamlippen van haar kletsnatte kut, naast het bed. Haar roze neukgat was goed te zien en zag er erg vochtig uit. De schaamlippen glansden vochtig en er liep een straaltje geil langs haar linkerbeen naar beneden. Haar lijf was mooi versierd door zwarte kousen met naad, vastzittend aan een gordeltje en 12 cm hoge naaldhakken met enkelbandje. De grote kunstpik lag verloren op het bed.

“Vingeren, tot je net niet klaarkomt,” verordonneerde de neukende Luuk. “ En praat grof tegen ons, want ik weet, dat je dat graag doet en hoort... Wacht, vinger toch maar niet. Speel eerst maar even met die kunstlul.”

Anoek stak eerst 2, toen 3 en daarna 4 vingers in haar soppende neukspleet, tegelijkertijd pakte ze met haar andere hand de dildo, maakt hem met een geile trek op haar gezicht nat en liet hem, zonder moeite, 15 cm in haar darmkanaal glijden.:”” Wil je dit teefje in haar kont neuken. Lekker heen en weer glijden met die dikke paal en het hele kanaal vullen met lekker dik slijmerig sperma. En laat die hoer het er dan uitlikken, zodat niets van je mannenpap verloren gaat:” fluisterde ze, op Kim wijzend.

Luuk trok zijn dikke stam uit de kont van Kim en liet zijn moeder voor zich op bed knielen. Hij liet zijn kletsnatte lul tussen haar schaamlippen door glijden en teasde Anoek door net te doen of hij zijn tamp in haar kut wou steken. Die verstijfde en wilde zich omdraaien, maar onmiddellijk kreeg ze een flinke klap op haar rechter bil en verplaatste haar zoon zijn lul naar haar aarsgat. Gezien het feit, dat hij nat was van Kims sappen en tevens een slomp geil uit Anoeks kut schoof hij zijn dikke paal in een keer in de gastvrije kont van zijn moeder. Hij greep haar stevig bij de zware tieten en begon die hevig te kneden. Anoek kreunde van genoegen en gaf aan, dat haar memmen steviger aangepakt moesten worden. Luuk greep de 3 cm lang spenen vast en kneep er flink in en trok er tegelijkertijd aan. Zijn moeder kreunde van plezier.

Kim moest naast hem op bed komen liggen, met haar benen wijd en zich flink vingeren in kut en kont,zodat hij het kon zien. De drie perversen gingen flink te keer en als eerste kwam Kim huilend en krijsend tot een spetterend orgasme. Omdat Kim net wat eerder klaar was gekomen schoof ze met haar open mond onder de klaarkomende lul van haar broer en de kwijlende kut van haar moeder.

Inderdaad: Kim spetterde. Het geil spoot over het bed heen en kletste tegen haar neukende broer en op de rug van haar spastisch bewegende moeder.

Die kon het ook niet meer uithouden en gilde:”Spuit mijn hete kont vol met je room. Godverdomme, ik krijg het sperma van mijn eigen zoon in mijn reet. Vvvuuulll mmee met je geile sap. Neuk je hoerrrr en spuit straks ook die geile slettekut van je zus vol met je vruchtbare zaad. Maar vul eerst mijn darmen met dat zaad.”

Ze bibberde en verkrampte helemaal. Ze was totaal overstuur en kwam gillend tot een hoogtepunt, toen ze de lul van haar zoon voelde zwellen en zijn geile sap in haar kont voelde sprietsen. Dit vond ze het toppunt van perversiteit. Zich door haar eigen zoon vol laten spuiten in haar voor neuken gemaakte poepgat.

Hierna kwamen de drie wat tot rust en realiseerden zich dat Dirk ieder moment thuis kon komen. Er werd snel gedoucht en wederom gingen de natte lakens de was in. Het was te laat om ze in de droger te doen, dus gingen ze onder in de wasmand.

Zo begon het avontuur van moeder, zoon en dochter. Er zouden er nog vele volgen.

Wordt vervolgt.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Kroniek Van Een Buitenwijkfamilie - 5


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Kitty - 3Door: Peter1948
Gelezen: 4441x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Blowjob
20-03
9.3
:: Nooit Verwacht - 3Door: Sharif
Gelezen: 4281x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.9
:: Sporten Met Dochter - 12Door: N75
Gelezen: 5834x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vaginaal, Anaal, Oraal, Douchen
19-03
8.4
:: Zwangere Moeder En Dochter - 1Door: Jan329
Gelezen: 17010x
Reacties: 19
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sex, Lul, Kut, Penis, Vagina, Deep Throat, Beffen, Klaarkomen, Anaal,
19-03
8.0
:: 1. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 9480x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
19-03
8.6
:: Hittegolf In Huis - 10Door: Indigo
Gelezen: 6264x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Vader Moeder Opa Oma Dochter Zoon
19-03
9.2
:: Sporten Met Dochter - 11Door: N75
Gelezen: 7161x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sportschool, Blote Kleding, Beffen, Pijpen
18-03
8.6
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 10Door: Borrie70
Gelezen: 7530x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-03
9.3
:: Maja En Maaike... - 13Door: Rtojp
Gelezen: 6888x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-03
9.1
:: Kitty - 2Door: Peter1948
Gelezen: 17996x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tieners, Anaal, Eerste Keer
17-03
8.6
:: Sporten Met Dochter - 10Door: N75
Gelezen: 9533x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Anale Ontmaagding, Ruig, Dochter
16-03
7.9
:: Sporten Met Dochter - 9Door: N75
Gelezen: 13635x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Sportkleding, Kleding Slopen, Oraal, Vaginaal
14-03
8.0
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 9Door: Borrie70
Gelezen: 13056x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags:
13-03
9.2
:: JennieDoor: Tanja
Gelezen: 32358x
Reacties: 21
Lengte: Zeer Lang
Tags:
13-03
8.9
:: 3 Tantes - 4Door: Schrijver
Gelezen: 16124x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
13-03
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net