Opwindend.Net
Datum: 01-03-2019
Stemmen: 55x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 8621x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Kroniek Van Een Buitenwijkfamilie - 8
Door Johan100 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Kroniek Van Een Buitenwijkfamilie - 7

NA SCHOOLTIJD EN WAT DAAROP VOLGT...

Anoek komt thuis van het tennissen. Er is verder niemand thuis en ze neemt een glaasje water. Zittend op de bank denkt ze nog aan het bijna avontuurtje op de tennisbaan met een vreemde man. Die had binnen de kortste keren in de gaten, wat voor slet ze was. Het was een bezoeker, geen lid, die achter haar aanliep naar de toiletten. Hij slipte mee het damestoilet in en greep haar achterlangs bij haar grote tieten. Ze had wel in de gaten, dat hij achter haar aan gelopen was en als ze meer tijd gehad had, zou zich met veel plezier door die vreemde, onbekende man hebben laten volspuiten. Maar ze hield het af met het argument dat ze geen tijd had.
“Volgende keer graag:”fluisterde ze in zijn oor, terwijl ze hem stevig in zijn kruis greep, om te voelen, wat hij in zijn broek had. Dat voelde veelbelovend.

Ze is er retegeil van geworden, maar is toch blij, dat ze er dit keer niet op in is gegaan. Of ze dat vol blijft houden durft ze niet te zeggen. Ze is inmiddels zover gegaan met haar kinderen, dat dit er ook nog wel bij kan. Ze denkt nog wel met regelmaat vol schaamte aan haar man, die dit allemaal niet verdiend heeft, maar ze kan zich niet meer inhouden. Daar is ze vrijwel altijd te geil voor. Voorzichtig zijn, dat hij het niet ontdekt, want dan zijn de rapen gaar. En dan is het misschien wel gedaan met haar prettige leventje.
Ofschoon ze denkt, dat ze in het geval het toch misloopt er met haar sensualiteit nog wel een mouw aan kan passen valt.
Ze doet haar benen wijd en streelt even over haar lipjes onder haar broekje. Verdorie, ze is kletsnat. In haar stringetje zit een waternatte plek.
Ze blijft over haar broekje wrijven en besluit dan haar vingers in haar gaatje te steken. Ze realiseert zich wel, dat de kinderen ieder moment thuis kunnen komen, maar daar trekt ze zich niets meer van aan.
Met haar linkerhand doet het broekje opzij, zodat haar pruim helemaal bloot ligt. Zachtjes wrijft ze over de natte schaamlippen en gaat dan met twee vingers haar neukgaatje in. Pompend gaat haar hand heen en weer en de nattigheid stroomt via haar bilspleet op haar rokje. Ze geniet van het volle gevoel in haar kutje. Ze pompt steeds harder en begint met haar benen omhoog haar clitoris te stimuleren.
Haar hele lichaam begint binnen 5 minuten te trillen, zo geil is ze.

“Oh Luuk, neuk me met je grote stijve lul in mijn hete, vette kut en spuit je geile sap in je moeders buik...(kreun) Vul me op en naai me een kind. Spuit je jongenssap in mijn baarmoeder. (kreun)..Ik ben je hoer, je slet. Gebruik me en doe met me wat je wilt. Dan laat ik je sperma in mijn zaaddoos zitten en laat me vanavond door je vader neuken in jouw geil. Ik kom alleen al bijna klaar bij het idee, dat hij het niet weet. Dat hij mij vanavond neukt in de kut waar jouw zaad al in zit. Dat hij in jouw en mijn geil rond roert. Dat ik het zaad van zowel vader als zoon in mijn geile neukgat heb. Heerlijk...”: kreunt ze. Ze weet wel dat dit te riskant is, maar alleen al het zich voorstellen is ongelofelijk geilmakend.

Op dat moment hoort ze de achterdeur en even later komt Luuk naar binnen. Die ziet zijn moeder op de bank liggen, met haar benen wijd en een paar vingers in haar kut. Ze ligt verdwaasd voor zich uit te staren. Het verbaast hem overigens niet om zijn moeder zo aan te treffen.
Bovendien was hij de hele dag al geil, als hij aan zijn moeders kut dacht.

“Kom mee naar boven, teef, ga naar je slaapkamer, zodat ik je in jullie eigen bed een goede beurt kan geven. Ik heb zin om je vol te spuiten.”zei hij.
Zijn moeder kwam kreunend overeind en liep naar boven, vlak voor zijn neus. Hij was al geil, maar toen hij de schommelende ronde billen zag met de blote kut iets verder naar voren, kwam hij al bijna klaar. Hoeveel van zijn vrienden zouden zo'n lekker wijf als moeder hebben en haar ook nog regelmatig kunnen naaien?
Luuk beval haar om zich eerst om te kleden. Pumps, nylons, jarretelgordel en verder niets. En in bed alles aan houden. Het was nog vroeg en haar man zou voorlopig niet thuiskomen. Die was nog druk aan het werk.
Anoek liep naar de badkamer om te douchen. Ze trok haar zwarte nylons voorzichtig over haar mooie, lange benen en bevestigde ze handig aan het gordeltje. Toen trok ze haar 10 cm hoge pumps aan en heupwiegde naar haar slaapkamer. Op de overloop bleef ze voor de manshoge spiegel staan en bewonderde haar eigen, mooie lichaam.

Vooral haar, grote, zware uiers met flinke spenen wonden haar op. Ze pakte ze aan de grote tepels op en kneep daar stevig in. Tegelijkertijd draaide ze een halve slag. Een geile steek flitste door haar buik. Haar toch al natte scheur werd nog natter. Ze kreunde ingehouden en stak vlug haar vingers in haar kut, maakte ze nat en likte genietend haar vingers droog. Toen liep ze naar de slaapkamer.
Daar lag haar zoon al op bed met een 17 cm lange stijve lul.
Ze bleef voor het bed staan en streelde langzaam haar eigen lichaam. Ze was beneden niet klaargekomen dus haar geilheid steeg zienderogen.
Ze knielde voor het bed neer en begon haar zoon over zijn buik te likken, terwijl ze tegelijkertijd zijn dijen streelde. Na verloop van tijd richtte ze zich op zijn stijve pik. Ze begon aan de onderkant van zijn ballen te likken en nam ze een voor een zacht zuigend in haar mond. Via de schacht gleed de natte tong naar de paarse kop en begon om de dikste rand te likken. Het voorvocht sprietste eruit en met smaak en smakkend likte ze dat op.

“Zuig me leeg, gore teef en slik al mijn geil in,”: schreeuwde haar zoon. “zuigen en slikken vieze sloerie”. Ze begon heftig te pijpen en hoopte dat hij, na zijn orgasme, haar nog wel kon neuken.
“Ja, hoer, daar komt het, in je pijpbek,”: riep Luuk en met geweld werd haar mond vol gespoten. Ervaren pijpster, als ze was, wist ze precies, wanneer ze moest slikken. Geen druppel kwam er uit haar mond, terwijl het een behoorlijke hoeveelheid was.
“Lekker?”: vroeg ze. “kun je me ook nog neuken. In mijn kut of in mijn kont?”
“Dat zien we dadelijk nog wel. Eerst wat drinken en jij blijft hier op je kamer. Kim, naar boven komen,”: riep hij, want hij had inmiddels wel gehoord, dat zij ook thuis gekomen was. Kim durfde niet net te doen, als of ze niet thuis was of niets hoorde en liep naar boven. Ze wist best wel waarvoor ze naar boven moest komen en baalde van de ene kant van het gekommandeer van haar broer, maar kreeg van de andere kant toch ook kriebels in haar buik, wat op zichzelf al opwindend was.

Boven gekomen keek in de slaapkamer van haar ouders en zag haar moeder staan in sekslingerie.. Ze veegde net haar mond af. Kim grimaste naar haar en stak haar vinger in haar keel en maakte een brakende beweging in de hoop, dat Luuk het niet zag. Als hij het wel zou zien zou ze klappen krijgen.
Luuk riep van de badkamer op agressieve toon, dat ze hetzelfde aan moest trekken als haar moeder.
Ze kleedde zich uit en trok de opgedragen kleding en schoenen aan en ging naar de ouderslaapkamer. Ze ging naast haar moeder staan en wachtte tot Luuk van de badkamer kwam. De achterlijke snotneus had nog eens niet in de gaten wat voor moois er voor hem stond. Hij was alleen maar met zichzelf bezig en had geen enkele belangstelling voor anderen. Beide vrouwen stonden zichzelf onderdanig te strelen over hun mooie borsten, DD, een beetje hangend, maar toch stevig en CC, die bij de 18 jarige del nog stevig vooruit stonden. Nog wel ja...

“Kim ga op je rug op bed liggen met je hoofd naar het hoofdeinde en doe je benen wijd. De moederhoer gaat er in standje 69 overheen zitten en ik wil dat jullie elkaar klaar vingeren en likken. Als een van jullie moet pissen, dan doe je dat in elkaars mond,”: zei de perverse zoon.
De dames deden braaf wat er gezegd werd en het soppen en likken was niet van de lucht. De tongen gleden van aars naar kut en terug. Bovendien waren beide poesjes ook nog gevuld met twee of drie vingers. Zoonlief stond inmiddels weer aan zijn pik te trekken, opgewonden door het geile tafereel voor hem.
Langzaam werd het gekreun en gesteun steeds luider en het was maar goed dat ze in een vrijstaand huis woonden. Van beide vrouwen kwam ongeveer tegelijkertijd een spetterend orgasme. En dan letterlijk spetterend. De sappen vlogen in het rond.
Luuk wachtte niet tot de dames wat tot rust gekomen waren, maar duwde Kim omhoog tegen het hoofdeinde en beval zijn moeder gelijk om haar spleet helemaal uit te likken.
Vervolgens ging hij achter haar op zijn knieën zitten en ramde zonder mededogen zijn dikke paal in haar geile, natte aarsgat.
Ongecontroleerd begon hij haar te naaien en ramde zijn pik in haar veel gebruikte kontgat.
In de slaapkamer was het gekreun en gesteun niet van de lucht en de seksgeur dreef bijna de overloop op.
Kim voelde de tong van haar moeder diep in haar natte neukgat dringen en bij ieder stoot van haar broer in de kont van haar moeder leek die tong iets dieper te komen. Haar kutlippen werden steeds harder gelikt en het sap stroomde uit haar spleet en werd door haar moeder met smaak opgelikt. Zo nu en dan flitste haar moeders tongetje over haar dikke, gezwollen klit. Ze stond op het punt om schreeuwend en gillend haar orgasme op te laten bloeien.
Maar op dat moment...

….veranderde de situatie op slag een een bizar, bijna apocalyptisch, stilleven.
In de deuropening stond Dirk met een wit weggetrokken gezicht dat versteend was van ongeloof en gekwetstheid.
Hij was eerder van de praktijk weg gegaan omdat de laatste twee patiënten uitgevallen waren. Hij wilde zijn vrouw verrassen en wat ondernemen die avond.
Wel, een verrassing werd het...
Toen hij thuiskwam was er niemand thuis, dacht hij, dus liep hij naar boven om te douchen. Op zijn slaapkamer hoorde hij toen gehijg en gekreun en hij veronderstelde, dat zijn vrouw met haar speeltjes bezig was. Hij verkneukelde zich al om wat ondersteuning te kunnen verlenen. Dus deed hij zachtjes de deur open en zag... dat zijn vrouw haar dochter oraal aan het bevredigen was, terwijl ze zelf door haar zoon fors anaal geneukt werd.
De drie in de kamer hadden nog niets in de gaten tot Kim opkeek. Haar gezicht en daarna haar hele lichaam verstijfde, haar gezicht werd krijtwit en toen fluisterde ze: “Papa”.

Ze worstelde zich onder haar moeder uit en had het fatsoen om haar lichaam te bedekken met de punt van het dekbed. Anoek keek hem verschrikt aan en probeerde onder haar zoon uit te komen.
Die echter hield haar stevig vast en begon na de schrikpauze zijn moeder weer flink te neuken, terwijl hij zijn vader spottend aankeek.
Toen Anoek merkte dat ze niet los kwam kon ze zich niet meer inhouden.
Wellicht opgewonden door dat haar man stond te kijken en misschien ook door zijn vernedering werd ze weer supergeil en kreunde:”Neuk me Luuk. Spuit je moeder vol met je vruchtbare zaad. Maak me klaar, woon me uit”.
Ze had vooraan op de tong liggen om Dirk te vragen om mee te doen en zijn dochter te neuken. Niet omdat ze daar zin in had (misschien ook wel), maar om zich in te dekken tegen de gevolgen.
Maar Dirk draaide zich om en stommelde naar beneden. Kim vluchtte, naakt als ze was, naar haar kamer en trok vlug wat kleren aan.

Luuk daarentegen duwde zijn moeder met haar gezicht in het kussen, haalde zijn lul uit haar kont en ramde die in haar kletsnatte kut. Anoek wilde zich verzetten, maar realiseerde zich onmiddellijk, dat dat geen zin meer had. Gelaten liet ze haar kut maar vullen door haar zoon, die na enkel halen, zijn zak leegspoot in haar kut.
Nadat Luuk haar kut had volgespoten, trok hij zijn pik uit haar kut, gaf haar een klap op haar billen en grinnikte:”Los dat nu maar eens op, sletje.”
Hij liep terug naar zijn kamer, maar deed toch voor de voorzichtigheid de deur op slot. Zo dapper was hij nu ook weer niet.

Op dat moment sloeg bij Anoek de paniek toe. Ze realiseerde zich nu pas ten volle wat er was gebeurd. Vooral wat ze had gezegd tegen Luuk, terwijl haar man er bij stond en ze hem aankeek. Het stomste wat ze kon doen, maar wederom had haar geilheid haar verstand overwonnen.

Ze had gehoord, dat er beneden geen deur was dicht geslagen, dus haar man was nog in huis. Ze durfde bijna niet naar beneden om de confrontatie aan te gaan. Ze overwoog om in de aanval te gaan en te zeggen, dat hij haar onvoldoende kon bevredigen. Maar hij wist goed genoeg, dat dat niet waar was. Dus dat was geen optie.
Ze wist absoluut niet wat ze moest zeggen, maar nam zich voor om net te doen of dit de eerste keer was. Ze stond te trillen van de zenuwen. Vlug liep ze naar de badkamer en pakte een damesverbandje, wat ze in haar slip stopte. Het zou geen goed teken zijn als ze aan het praten waren, dat hij het sperma van zijn zoon langs haar dijen naar beneden zag glijden. Ze had de kousen en jarretelgordel al uit getrokken, een gewoon bloesje en een zedige rok aangedaan en aangezien haar gewone schoenen beneden stonden, liep ze aarzelend op blote voeten de trap af. Ze realiseerde zich, dat blote voeten een onderdanige indruk maakte. Dat ze als een soort smekeling over zou komen. Zo gek nog niet!!

Dirk zat in de hoek van de bank voor zich uit te staren. Het was ongeveer 20 minuten nadat ze betrapt waren.Anoek ging trillend in de stoel tegenover Dirk zitten. Normaal gesproken kwam ze op de bank dicht naast hem zitten, maar dat leek haar nu niet zo'n goed idee. Even bleven beide stil. Dirk keek haar niet aan en wilde vragen hoe lang dit al aan de gang was. Maar hij veronderstelde, dat hij toch geen eerlijk antwoord zou krijgen, want hij kende haar goed genoeg om te weten, dat ze nu al zou gaan liegen.

“Sorry, het was niet de bedoeling dat je dat ooit zou zien en horen. Ik hoop, dat we dit kunnen bespreken. Ik wilde je beslist niet kwetsen. Het gebeurde gewoon en dit is pas de eerste keer”: loog ze met trillende stem. Dirk keek haar aan en bleef haar aankijken. Ze voelde langzaam dat haar hoofd rood werd.
Na 10 seconden wendde Anoek haar blik af en keek naar haar handen, die in haar schoot lagen. Ze voelde dat Dirk naar haar bleef kijken:”Dit zag er niet uit als de eerste keer. Dacht je dit met ´sorry´ af te kunnen doen. En waren er ook nog anderen? Antwoord maar niet, want je vertelt waarschijnlijk toch niet de waarheid. Maar ik kom er wel achter, reken daar maar op.”

Dirk stond langzaam op en liep, zonder haar verder een blik waardig te keuren, naar boven.
Ze voelde wel, dat het goed mis was en besloot alle zeilen bij te zetten, als ze de kans nog kreeg.
Inmiddels was Dirk boven gekomen, liep naar zijn slaapkamer en werd bijna misselijk van de geur van seks en sperma. Zijn vrouw had het bed dicht gegooid om de seksvlekken te verbergen, maar de geur kreeg je daarmee niet weg. Hij stond op het punt om naar de kamer van zijn zoon in te gaan, maar bedacht zich. Hij realiseerde zich, dat hij hem waarschijnlijk zou vermoorden.

Achter uit de kast haalde hij een koffertje en pakte wat kleren en toiletspullen in. Op de overloop, was het doodstil, terwijl er normaal gesproken uit de kamer van de kinderen altijd wel muziek kwam. Zeker uit die van zijn zoon, die zich normaal gesproken nergens iets van aan trok. Hij moest zich nog steeds inhouden om niet diens kamer in te stormen en hem helemaal in elkaar te slaan. Maar hij realiseerde zich meteen, dat daar ongelukken van zouden komen en dat het dan een politiezaak zou worden. Zijn tijd zou nog wel komen.
Hij liep de trap af, door de kamer om in de keuken zijn autosleutels te pakken. Zijn vrouw zat nog steeds op dezelfde plek naar haar handen te kijken.

“Dirk,ga nou toch niet weg. Laten we bespreken, wat te doen. Alsjeblieft, Dirk. Laat ons proberen de zaak op te lossen,”: zei ze met nog steeds trillende stem.
Hij liep haar voorbij en keek haar met zo'n gekwetste, maar vooral kille blik vol haat aan, dat ze daar van schrok en niets meer durfde te zeggen. Dirk was een sportief figuur en was behoorlijk sterk. Daarnaast bokste hij en ze had hem een keer 2 marokkaanse jongens een aframmeling zien geven, die nota bene haar beledigd hadden. Die dachten hem ook even te pakken kunnen nemen, toen hij daar iets van zei. Nu, die waren van een zeer koude kermis thuis gekomen. Ze had de indruk dat die gasten 3 dagen niet meer hadden kunnen lopen. Maar de reden, dat ze daar nu aan dacht, was dat de blik die hij op haar wierp van dezelfde ijskoude intensiteit was.
Zachtjes deed hij de kamerdeur en de voordeur achter zich dicht. Daar schrok ze nog het meeste van. Geen geschreeuw, geen verwijten, geen gegooi met deuren. Ze realiseerde zich op dat moment dat kennelijk in een oogwenk liefde in haat kon veranderen.
Hij was kennelijk zo gekwetst, dat hij waarschijnlijk zijn besluit al genomen had.
Huilend bleef ze zitten, vol berouw.
Maar dat komt meestal na de zonde...

wordt vervolgd.

Er liggen nog een aantal delen klaar, maar daar wacht ik 2 weken mee. Als je dan nog het verhaal wil volgen ben je van harte welkom. En vind je er niets aan, dan laat je het. Maar dan had je dit waarschijnlijk ook niet gelezen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Kroniek Van Een Buitenwijkfamilie - 9


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (12)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Logeren Bij Tante KimDoor: Paul Maat
Gelezen: 2796x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-03
7.6
:: Opa Mag Ik Bij U Slapen - 7Door: Hottie
Gelezen: 1037x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
25-03
8.4
:: 5. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 3184x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
24-03
9.1
:: 4. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 6044x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
23-03
9.1
:: Bij Oom Op KamersDoor: NickSchrijvers
Gelezen: 11315x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Uitdagend, Badkamer
23-03
8.8
:: Kroniek Van Een... - 14Door: Johan100
Gelezen: 2956x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
23-03
9.1
:: 3. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 10497x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
22-03
8.6
:: Sporten Met Dochter...Door: N75
Gelezen: 10681x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Vader, Dochter, Trio, Onderwerping
22-03
8.4
:: HoutkachelDoor: Annabelle
Gelezen: 25397x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Tweeling, Eerste Keer, Sauna, Aftrekken
21-03
9.0
:: Sporten Met Dochter - 13Door: N75
Gelezen: 7233x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Openbaar, Vaginaal, Oraal, Anaal, Kleding Knippen
21-03
8.6
:: Zwangere Moeder En Dochter - 2Door: Jan329
Gelezen: 17520x
Reacties: 7
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen, Sex, Neuken,
21-03
8.1
:: 2. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 11335x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
21-03
8.4
:: Kitty - 3Door: Peter1948
Gelezen: 10783x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Blowjob
20-03
8.8
:: Nooit Verwacht - 3Door: Sharif
Gelezen: 10833x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.6
:: Sporten Met Dochter - 12Door: N75
Gelezen: 9684x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vaginaal, Anaal, Oraal, Douchen
19-03
8.4
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net