Opwindend.Net
Datum: 15-05-2018
Stemmen: 192x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 27885x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Autorit
Door Ygg - Zoek naar meer...

“Je mag kiezen” zei ik met een glimlach tegen Marit. “Wie vindt je leuker?

Marit moest thuisgebracht worden, want geen rijbewijs. Ze kon met mij meerijden of met saaie Trudie. De ogen van de groep waren op haar gericht, iedereen kon het antwoord wel raden.

Marit beet op haar lip, quasi onschuldig keek ze me verleidelijk aan “dan liever met jou natuurlijk”. mijn hart sloeg een sprongetje over. Niet verbaasd ging de groep verder waar ze mee bezig was.

Gezamenlijk zijn we, met nog 6 andere, lid van een amateurtheatergroep. Die avond hebben we een voorstelling gegeven. Als speler had ik een heerlijke rol van een dronken klootzak die de boel op stelten weet te zetten. beetje over de top, maar geloofwaardig genoeg om complimenten te ontvangen. het was een geslaagde avond geweest met een gezellige na-borrel. Marit zat deze productie in het ‘productie-team’. we hebben wel eens samen gespeeld, maar nooit erg in intieme rollen.

Al sinds Marit bij de groep is aangesloten kan ik maar met moeite mijn ogen van haar afhouden. Met haar 36 jaar is ze net zo oud als ik, en net als ik getrouwd en twee kinderen. Ze ziet er nog fantastisch uit, mooi strak lijf met een goed gevulde bh, half lang haar en zeer verleidelijke ogen. In de 3 jaar dat we samen spelen hebben we lol samen, zijn lekker vrij met elkaar met omhelzingen en kussen. iets wat wel een beetje hoort bij het sfeertje van theater.

Bij deze laatste productie echter werden we iets closer, ondanks dat ze niet meespeelde. regelmatig kwam ze dichterbij zitten en werden we ondeugender met stiekeme strelingen. Bij afscheid kwam er regelmatig een kus op de mond. “oeh dat mag eigenlijk niet” zei ze dan met een glimlach.

Marit had een paar wijntjes in nog geen twee uur weggewerkt, ze deed alsof ze meer dan aangeschoten was, maar ik geloofde het niet, ze speelde het. ik was nuchter, want moest rijden.

Bij het afscheid van de groep kwam ze dichtbij me staan en voelde haar lijf en borst door haar enige kledingstuk (een simpele zwarte blouse tot aan haar knie) tegen mij aangedrukt. ik sloeg mijn arm om haar middel.

“zullen we dan maar?” zei ik

“hmm… ja, breng mij maar veilig thuis” zei ze op opvallend nuchtere fluistertoon “dag jongens en meisjes” gilde ze naar de groep al zwaaiend. Gearmd liepen we naar mijn auto, ik hield als een heer de deur voor haar open wat ze waardeerde met een aai over mijn gezicht. Ik laadde de achterbak in met tassen en rekwisieten en stapte in de auto, stelde de gps in en ‘off we go’.

Marit had haar instappers uitgedaan en zat met haar voeten tegen haar kant van het dashbord. haar blouse zakte daardoor iets naar haar heupen, maar te weinig voor inkijk.

“wat een heerlijke rol heb je toch in dit stuk” begon Marit om de stilte te doorbreken.

“ja, maar doe ik hem niet wat over de top?” vroeg ik onzeker, wat ik niet was.

“nee joh, heerlijk hoe je dat speelt, het publiek geniet ervan, ik zit er tussen dus dat merk ik van alle kanten”

“Fijn! speel jij de volgende keer wel weer mee? lijkt me leuk als we dan wat meer samen kunnen spelen, hebben we nog niet echt gedaan, hè”

“jaah, iets met een affaire of zo of een lekker liefdesscène” ze keek me verlekkerd aan

Ik moest lachen om haar blik, het klonk wat ridicuul.

“Ja dat gaan onze partners ook leuk vinden”. zei ik met de gedachte aan mijn vrouw. Marit haar naam moest ik thuis niet laten vallen, evelien (mijn vrouw) is jaloers aangelegd en vind Marit maar niets.

“ach het is toch theater!” antwoorde Marit onschuldig..

“De repetities zullen er nog een stuk aangenamer van worden”. zei ik op dromerige toon.

“dat lijkt me ook wel” Marit legde haar hand in haar nek en begon daar zichzelf te strelen, met haar hand gleed ze over haar flanken naar haar buik en been. ze had haar ogen dicht.

Inmiddels reden we op de snelweg, het was erg rustig en we konden goed doorrijden, maar ik hield express wat in, reed 100 waar je 120 mocht. Marit viel het niet op, of zei er niets over. ik voelde dat de sfeer wat meer geladen werd met een geile spanning. De radio werkte lekker mee, met een zwoele trance beat op een dance zender.

“geef je hand eens?” zei marit. ik stak mijn rechterhand naar haar uit die ze aanpakte. ze bracht hem naar haar gezicht en streelde met haar gezicht mijn handpalm. ik zat in tweestrijd, ik wilde graag zien hoe ze keek, maar moest ook op de weg letten. ik begon met mijn hand haar wang en nek te strelen. doordat ze haar nek strekte voelde ik dat ik verder mocht gaan en streelde haar schouder, voelde haar BH bandje en volgde deze naar beneden. Marit kreunde toen het puntje van mijn pink haar tepelhof raakte.

Ik moest met een ruk de auto weer tussen de strepen krijgen, door deze afleiding had ik niet op de weg zitten letten. ik reed nu weer met beide handen aan het stuur

“dit is wel een beetje stout hè” zei Marit iets wat schuldig kijkend.

“beetje wel, hè.” zei ik conclusieloos

Marit liet er geen gras over groeien en ging verzitten. bracht haar mond naar mijn nek en kuste me zwoel. “Dit is ook stout” zei ze plagend.met haar hand streelde ze over mijn borst en knoopte mijn overhemd losser om met haar hand over mijn huid te wrijven. “dit ook...” Ze vervolgde de zwoele kussen in mijn nek terwijl ze mijn borst streelde.

- “geen zuigzoen hoor” zei ik iets ontwakend “dat krijg ik thuis niet uitgelegd”. Ze legde haar hand op mijn inmiddels gegroeide pik. - “hoe ga je dit uitleggen dan?”. Ze begon me door mijn stoffen broek te masseren. ik zakte onderuit, zodat ze er goed bij kon. met haar andere hand masseerde ze haar eigen borst. het was een heerlijk gevoel zo verwend te worden.

Ze gaf een laatste lik bij mijn oor en ging weer recht in haar stoel zitten. ze ging wat verzitten schoof haar blouse recht en beet op haar lip terwijl ze met haar linkerhand haar hand in mijn haar legde en daar kneedde terwijl ze me aankeek..

“wat ik me nou al heel de avond afvraag…?” begon ik na enkele minuten.

“jaaa?” zei ze al door masserend.

“of er in die lekker kont van jou een stringetje verborgen zit…”

“heel de avond al?” zei ze plagend “de volgende keer moet je dat gewoon eerder vragen, of beter, zelf even op onderzoek uitgaan”.

Ik besloot het laatste advies maar gelijk op te volgen en liet mijn hand glijden over de huid van haar benen naar de warmte van haar kruis. Marit maakte ruimte door haar benen uit elkaar te houden. Bij haar lies hield ik even stil. ik bouwde de spanning even op. ik gleed langzaam verder en voelde de stof van haar stringetje over haar kutje. en liet mijn hand daarop rusten.

“Jammer” zei ik gespeeld teleurgesteld..

Ik voerde wat druk op en begon haar te strelen. nu zakte zij wat onderuit, zodat ik de ruimte kreeg om haar goed te kunnen betasten. mijn vingers gleden over de bolling van haar stringetje en zette meer druk ten hoogte van haar clitje wat ze beantwoordde met een zacht kreuntje.

Marit zette haar duimen onder de bandjes van haar string en trok deze in een soepele beweging uit. mijn handen vonden snel hun weg en voelde een keurig geschoren kutje met een klein streepje overgelaten. ik liet mijn vingers tussen haar lippen glijden en voelde hoe vochtig ze was. haar clitje was snel gevonden en ze genoot van de aanraking.

ik gaf wat gas bij, want we reden inmiddels 80, ik moest de aandacht weer naar de auto brengen. haar kutje voelde heerlijk vochtig en warm en het liefst wilde ik haar proeven. met één hand sturend en de andere vingerend reed ik over een bijna verlaten snelweg.

Marit ontkoppelde onze autogordels en maakte mijn broek los. zo geil als ze was kon ze het niet meer houden. Ze toverde mijn pik te voorschijn die nu stijf rechtop stond. ze begon me af te trekken. met haar vinger streelde ze mijn gevoelige eikel en trok mijn voorhuid heen en weer. ze boog zich voorover, mijn beide handen weer aan het stuur (ik moest de neiging onderdrukken om eraan te ruiken). Ze omsloot met haar mond mijn pik en begon met haar tong mijn plasgaatje te plagen. ze rukte me ondertussen ritmisch door. al autorijdend werd ik nog nooit zo lekker gepijpt. Marit wist van haar mond en tong een heerlijke pijpmachine te maken. minutenlang had ze mijn pik in haar mond en bij elke beweging had ik een nieuwe sensatie. ze pijpneukte me door met lange slagen mijn pik door haar mond te laten glijden. ze masseerde de stam van mijn pik met haar hand. Bij elke pijpneuk beweging klonken de sopgeluiden. Ik legde één hand op haar hoofd en volgde haar beweging mee. met de andere hand hield ik het stuur binnen de witte strepen. haar hoofd ging onritmisch op en neer met mijn pik steeds een stukje dieper in haar keel. ze zoog hard en dan weer zacht en likte alle lekkere plekjes. Toen ze klaar was snakte ze naar adem en gaf nog een paar verlekkerde kusje en likjes op mijn eikel voordat ze de band van mijn broek weer over mijn pik bracht.

“ik ben” zei ik langzaam “nog nooit zo lekker gepijpt”.

“het is een specialiteit van me”.

“dit smaakt naar meer” zei ik verlekkerd.

“nog niet stout genoeg dan?” plaagde Marit.

haar aankijkend, zei ik: “die grens zijn we geloof ik nu al wel over”

“en wat vindt Eefje daarvan?” ze legde haar hand op mijn kruis om lekker te kneden.

mijn hand vond haar kletsnatte kutje, waar ik twee vingers langzaam naar binnen bracht.

Marit had deze blijkbaar niet zo direct verwacht. ze kreunde luid en zakte ver onderuit om mij de ruimte te geven nog dieper te voelen. ik bewoog mijn vingers heen en weer en zocht haar ultieme binnen plekje.

“en wat vindt Frank hiervan?” zei ik plagend.

“Frank, is te... hmmmm” het plekje was gevonden “veel met zichzelf bezig om hier wat van te vinden, ààhhhja lekker dit”. Marit masseerde met haar rechterhand haar borst en gooide haar hoofd in haar nek. ik vingerde haar door. Ik was zo afgeleid dat ik bijna onze afslag miste. weer met twee handen aan het stuur moest ik de auto leiden naar de vinexwijk van Marit.

Ik verliet de snelweg en stopte voor de verkeerslichten. de gps gaf nog 6 minuten reistijd aan. Marit stopte haar tong in mijn mond en we kuste elkaar zwoel, mijn hand op haar heup, haar hand op mijn pik. De auto achter ons had het groene licht wel gezien en liet dit duidelijk merken. ik vervolgde de weg en reed de wijk in. ik zocht naar beschutte parkeerplekken om Marit helemaal uit te wonen. maar vond niet echt iets.

- “wanneer kom je om het af te maken?” glimlachte Marit

met gespeeld schuldgevoel zie ik - “is het nog niet stout genoeg dan?”

- “ik geloof dat we nog wel stouter kunnen”

Ik reed haar straat in, nr. 63. Het licht brandde nog beneden. Ik stopte de auto. Marit boog voorover en gaf me nog een laatste tongzoen. deed haar autodeur open en stapte uit. schikte haar blouse al lopend naar de deur, ontgrendelde deze en met een laatste luchtkus liet ze me botergeil achter. Ik reed weg en wilde me eigenlijk a la minute afrukken, maar door praktische bezwaren niet gedaan. In mijn ooghoek zag ik haar stringetje op de vloer van de auto liggen, ik raapte hem op en kon de verleiding niet weerstaan om de zachte stof in combinatie met het harde kant te strelen. Ik zette de auto even aan de kant, maakte een foto van de string en appte naar Marit: is deze van jou? Zal ik deze morgen even langsbrengen?

waarop ze reageerde: oeps… uurtje of 10?

Zoek naar meer verhalen van Ygg...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (15)
DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: De Verbouwing - 4Door: MereluittG
Gelezen: 7856x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
21-03
8.9
:: RuilenDoor: Mike1970
Gelezen: 10767x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Winkel, Overmacht, Geilheid
20-03
7.8
:: De Me-too Training - 4Door: VeerleK
Gelezen: 5318x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Mijn Vrouw Heeft... - 17Door: Stranger
Gelezen: 4112x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-03
8.8
:: Gecuckold Door Een Vrouw?Door: Ivan
Gelezen: 8678x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Lesbisch, Trio, Mff
20-03
8.2
:: WelnessDoor: Fingerprince
Gelezen: 12554x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Sauna, Pijpen, Likken, Vingeren
16-03
7.7
:: Een Dagje Naar De Sauna....Door: JerrySasha
Gelezen: 15987x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-03
8.5
:: De Verbouwing - 3Door: MereluittG
Gelezen: 13076x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-03
8.6
:: De Verbouwing - 2Door: MereluittG
Gelezen: 25468x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
10-03
8.9
:: De Verbouwing - 1Door: MereluittG
Gelezen: 33110x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.8
:: ZelfverdedigingDoor: Johan
Gelezen: 18736x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags:
07-03
8.6
:: Motorrijden - 2Door: Silvia
Gelezen: 12971x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepssex
04-03
8.4
:: Mijn Vrouw Heeft... - 16Door: Stranger
Gelezen: 6790x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
03-03
8.5
:: Mijn Eerste Trio - 3Door: Justi80
Gelezen: 10148x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Trio
01-03
7.5
:: Werken Op Erotica Beurs - 1Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 19488x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Hard, Pijpen, Sperma
25-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net