Opwindend.Net
Datum: 14-05-2018
Stemmen: 68x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 9579x
Lezers Online: 1
Lengte: Zeer Lang
Een Kus Voor Altijd! - 2
Door Noor - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Kus Voor Altijd! - 1

En dan nu deel 2 van het verhaal! Alvast bedankt voor de lieve reacties die ik mocht lezen, het doet steeds weer goed om te lezen dat mensen zich zo konden terugvinden in een verhaal. En nu nog veel leesplezier gewenst!

Niet veel later liepen we naar buiten en vertrokken naar mijn appartement maar van de uitgelaten sfeer die er eerst tussen ons was geweest bleef niet veel meer over. Sofie liep stil naast me mee en was in gedachten verzonken tot we aan de ingang van mijn appartementsblok waren. “Kom je nog even mee naar binnen?” vroeg ik hoopvol maar ze schudde nee en mompelde “Ik moet naar huis. Ik…. Sorry!” Daarop liep ze snel naar haar auto en reed weg. Teleurgesteld en boos op mezelf liep ik naar de lift en zat even later met Milo op mijn schoot te bedenken wat er nu juist was gebeurd. Had ik iets anders in haar ogen gezien dan wat ze bedoelde? Was het allemaal in de roes van het moment geweest en schaamde ze zich? Had ze een kant van zichzelf gezien die ze nooit eerder had opgemerkt? Allemaal vragen waar ik geen antwoord op had en die me deden piekeren tot ik eindelijk tegen de ochtend in slaap viel. Gelukkig was het zaterdag en kon ik de hele dag in bed blijven liggen. Milo hield me gezelschap in de slaapkamer en lag heerlijk te slapen maar uiteindelijk kregen we allebei honger en met tegenzin kwam ik onder de lakens uit. Ik had enkel een slipje aan en rilde even van de kou toen ik de woonkamer binnen stapte waar het merkelijk frisser was dan in de slaapkamer. Mijn tepels werden meteen keihard en onbewust wreef ik er even over. In de keuken kreeg Milo zijn brokjes en voor mezelf nam ik een yoghurt uit de koelkast en een appel uit de fruitmand. Nog een kopje thee en dan ging ik in de zetel zitten. Ik nam net de laatste slok van de thee toen de bel ging. Verwonderd stond ik op en zag op het schermpje Sofie staan wachten beneden. De hoorn opnemend zei ik zachtjes “Ja?”
“Noor? Ik ben het, Sofie! Ik euhm...Kan ik binnenkomen, ik moet…. Ik denk dat we beter even praten.” Een eerste impuls was om nee te zeggen maar ik twijfelde. Dit was een kans om al die vragen te stellen die me de hele nacht hadden wakker gehouden. Maar…. Hoe zou Sofie gaan reageren? Aan de andere kant, ze was zelf naar hier gekomen om te praten dus…. Zonder verder nadenken drukte ik op de knop en hoorde de zoemer van de deur waarop Sofie naar binnen stapte en naar de lift liep. Ik deed de voordeur van het slot en wou haar opwachten maar besefte dan plots dat ik nog altijd alleen maar een slipje aan had en liep vlug naar de slaapkamer.

Een paar tellen later kwam ik weer uit de slaapkamer, een dieprode kimono dicht bindend. Sofie stapte op dat moment net naar binnen en riep vragend “Noor?” terwijl ik de hoek om kwam.
“Ja, hier ben ik! Kom binnen.” Ik liep naar haar toe en wou haar een zoen geven maar ze stapte naast me door en ging in de zetel zitten. Ik volgde haar, ging tegenover haar zitten en wachtte af. Sofie staarde een hele tijd naar de grond en leek niets te gaan zeggen maar dan keek ze plots op en met twijfel in haar ogen zuchtte ze. “Wat is er gisteren gebeurd Noor? Hoe…. Ik bedoel, ik val niet op vrouwen! Ik heb verdomme een vriend en…. en we gaan trouwen! En gisteren…. Ik…. Ik wilde…. Je kuste me! Hoe kon je dat doen?!” Het klonk allemaal zo beschuldigend dat ik in de verdediging ging en zonder nadenken reageerde vanuit het diepste van mijn hart.
“Ik? Hoe kon ik dat doen? Jij vraagt mij hoe IK dat kon doen?! Jij, die de hele avond liep te flirten, zo dicht tegen me aan stond te dansen, je hand op mijn kont en…. En je deed ook mee! Je zoende me terug... Ik voelde hoe je er van genoot! En…. En je…. Je gaf me zoveel signalen dat je het zelf ook wou, anders had ik het nooit durven doen….” Dat laatste kwam er haast fluisterend uit en ik kon niet meer verder te gaan. Vertwijfeld keek ik haar aan, niet wetend wat Sofie zou zeggen nu ik mijn hart had uitgestort. Een traan rolde over mijn kaak zonder dat ik het merkte.
Sofie zag het wel en keek even vertwijfeld als ikzelf. Het feit dat ze niet oordeelde gaf me moed waarop ik uit de zetel kwam en op mijn knieën voor haar ging zitten.
“Het spijt me Sofie als ik je verkeerd begrepen heb maar je moet toegeven dat het juist voelde, dat er…. dat er iets tussen ons was gisteren, toen we aan het dansen waren. Het voelde gewoon zo…. juist, zo…. gewoon dat ik niet anders kon dan je zoenen. Ik zou het nooit hebben durven doen als ik niet dat gevoel had, ondanks dat ik je ongelooflijk aantrekkelijk vind en….” Ik keek haar aan, door mijn tranen heen, en nam haar hand vast. “Sofie, ik denk dat ik verliefd ben op jou…. Jij bent de eerste die mij zo doet voelen nadat…. nadat ik Silvy verloor. Daarom dat ik het durfde, daarom dat ik niets liever wil dan je vastnemen en zoenen en knuffelen en….”
Sofie's ogen werden steeds groter terwijl ik zelf schrok van de intensiteit van mijn gevoelens voor haar. Het leek wel of ik niet kon stoppen maar dan legde Sofie een vinger op mijn lippen en zei zachtjes “Stop Noor…. Ik…. ik vond het wel leuk.” Ze trok me de zetel in maar hield mijn hand vast. “Noor, ik weet niet wat het was gisteren, maar het is niet eerlijk dat ik jou de schuld geef. Je hebt gelijk, ik was aan het flirten en ja, die kus voelde ongelooflijk goed…. Maar dat wil nog niet zeggen dat ik lesbisch ben, toch?”
“Ik weet het niet Sofie. Voor mij is het ook ooit zo begonnen maar ik was toen nog veel jonger en had gewoon geen ervaring. Misschien is het iets dat je al je hele leven verdrongen hebt? Misschien moet je gewoon je gevoel volgen en doen wat er in je opkomt.”

Sofie keek me een hele tijd aan, duidelijk zoekend naar het juiste antwoord op al die vragen maar ze zei niets. We zaten daar, hand in hand, tegenover elkaar en heel de wereld leek stil te staan. Dan sloot Sofie haar ogen en met moeite kon ik mijn teleurstelling verdringen. Ze had gekozen en ik stond weer alleen! Alle hoop was weg en onbewust liet ik mijn hoofd hangen. Plots voelde ik twee zachte lippen op die van mij. Zachte, warme lippen die hongerig naar de mijne zochten. Ik durfde niet kijken, bang om het moment weer te laten verdwijnen maar zoende voorzichtig terug. Rustig ontdekte ik haar lippen en proefde plots het zout van een traan. Ik opende mijn ogen en keek naar Sofie. Ze had een klein glimlachje op haar mond maar zei niets. Opnieuw kuste we en ik liet mijn tong vlug over haar volle lippen glijden. Ze gingen als vanzelf uit elkaar en haar tong deed mij na. Heel voorzichtig, alsof ze een schichtig hert was, streelde ik haar wang en schoof wat dichter naar haar toe. Ze keek me recht in de ogen en er ging een rilling door haar heen.
“Ben je zeker?” vroeg ik zachtjes waarop ze knikte, haar lippen weer op de mijne drukte en haar tong voorzichtig naar binnen liet glijden. Heel zacht ging ze op verkenning en ik moest me inhouden om haar niet stevig tegen me aan te drukken en haar helemaal met kusjes te bedekken, zo verlangde ik naar haar. Maar het was aan Sofie om het tempo aan te geven en te ontdekken hoe ver we zouden gaan. Ze zoende me weer en hapte plagend naar mijn tong om dan weer weg te trekken.
Ondertussen gleed haar hand over mijn blote been en liet een spoor van rillingen achter. Sofie werd wat zekerder van zichzelf en wat was begonnen als een voorzichtige ontdekking werd al snel een passievolle tongzoen die mij deed kreunen van genot. Ik voelde hoe mijn grotje van pure opwinding begon te gloeien en de tintelingen schoten doorheen mijn hele lichaam! Zachtjes streelde ik door haar lange haren en liet mijn handen steeds verder over haar slanke lijf dwalen tot ik haar volle borsten voelde. Ondanks de lagen stof die tussen mijn vingers en haar huid zaten kreunde nu ook Sofie van genot en haar ademhaling werd zwaarder. Dan verbrak ik de heerlijke tongzoen en stond op.

Zonder een woord te zeggen nam ik haar bij de hand en liep naar de slaapkamer. Ze volgde mij tot aan het bed waar Milo ons nieuwsgierig aankeek maar we hadden enkel oog voor elkaar. De opwinding was te snijden toen mijn hand onder haar blouse verdween. Rustig ging ik op verkenning maar ze had nog een strak topje onder haar blouse aan waardoor ik nog steeds haar huid niet voelde. Terwijl mijn handen haar bleven strelen gleden ze steeds hoger, haar blouse mee omhoog trekkend. Boven aangekomen stak Sofie zelf haar handen omhoog zodat ik in één vloeiende beweging haar blouse kon uitdoen. Ondanks dat ze nog een topje en haar bh aan had zag ik toch al haar tepels naar voor steken. We zoenden weer en nu trok ik haar dicht tegen me aan zodat onze lichamen elkaar konden voelen. Even later gleed ook haar topje omhoog en kwam haar licht gebruinde huid tevoorschijn. Ik boog naar haar toe en liet een spoor van kleine kusjes achter op haar warme lichaam waardoor ze huiverde van genot.
Ze begon nu ook mijn lijfje te strelen en had al gauw een schouder onder het stof van de kimono uit gehaald. Ze zoende me hartstochtelijk in de nek en ik trok haar mee het bed op. Milo miauwde even verontwaardigd en liep dan de slaapkamer uit maar ik merkte het amper. Ik had alleen oog voor het knappe lichaam van Sofie die nu naast me lag. We zoenden weer en ik liet mijn hand over haar blote buik kriebelen. Zij prulde ondertussen wat aan de knoop van mijn kimono en mompelde zachtjes “Yes!” toen hij los schoot. Het gladde stof gleed als vanzelf van me af en Sofie beet even op haar lip toen ze voor het eerst mijn naakte lichaam zag. Mijn volle borsten waren nog steeds stevig en werden bekroond met harde tepels die recht omhoog stonden. Sofie keek wat verloren maar ik nam zachtjes haar hand vast en legde die op mijn warme buik. Nog steeds durfde ze amper bewegen dus ik liet haar hand langzaam naar boven glijden tot ze de onderkant van mijn borsten aanraakte. Dan streelde ik weer door haar lange haren, boog naar haar toe en zoende haar zacht. De spanning gleed van haar af en ze liet haar tong naar binnen glijden voor opnieuw een heerlijke tongzoen. Haar hand schelpte zich rond mijn borst en met haar duim streelde ze langzaam over de harde tepel. Bij de eerste aanraking van het super gevoelige knopje leek het wel of er elektriciteit door heel mijn lijf schoot en ik kreunde van genot. Sofie keek met een kleine glimlach naar mij, duwde me weer op het laken neer en streelde verder. Al snel lag ik te kronkelen van pure opwinding en genot van de aarzelende en onervaren handen van Sofie. Mijn kimono lag ergens in een hoekje van de kamer en haar vinger speelde met de rand van mijn slipje. Met haar warme, vochtige lippen zoende Sofie elke plekje van mijn naakte huid en toen ze eindelijk al likkend over mijn harde tepels gleed werd het even zwart voor mij ogen. Dit was zo ongelooflijk heerlijk goed! Hoe meer ik lag te kreunen en kronkelen, hoe zekerder Sofie zich voelde en beetje bij beetje ging ze verder op ontdekking.

Maar dan vond ik het tijd om de rollen om te draaien en duwde haar zachtjes terug met haar rug op het laken. Ze had nog steeds haar bh en broek aan, dus dat was het eerste wat moest veranderen! Haar zoenend prulde ik aan het slotje van haar bh maar omdat ze op haar rug lag wou het niet lukken. “Wacht, laat mij maar!” fluisterde ze hees en kwam een klein beetje overeind. Met een soepele beweging ging het slotje open en gleed het stof van haar zware borsten. Ze waren net als de rest van haar heerlijke lijfje licht gebruind en minstens even groot als de mijne. Voorzichtig streelde ik over de gevoelige huid en de tepeltjes die klein maar hard waren. Er ging een schok doorheen haar lichaam en Sofie kreunde luid terwijl ze me met hitsige ogen aankeek. Ik gaf haar een snelle zoen en liet dan mijn lippen over haar naakte huid dwalen, steeds lager zakkend. Uiteindelijk kwam ik bij de rand haar broek en deed de knoop los. Even later lag de broek verloren op de grond en streelde ik over het kleine kanten slipje dat strak rond haar volle billen zat. Lang liet ik het echter niet rond die heerlijke rondingen zitten en even later lag Sofie volledig naakt voor mij op het bed. Ze had haar schaamhaar in een schattig klein omgekeerd driehoekje geschoren waarvan het onderste puntje tot net boven haar klitje kwam. Ik kon het niet weerstaan en gleed even met één vinger door de kort getrimde haartjes waarop er een rilling door haar hele lijf ging. Sofie was super opgewonden en kreunde zachtjes toen mijn lippen steeds dichter bij haar spleetje kwamen. Als vanzelf gingen haar benen wat uit elkaar en kon ik haar prachtige gleufje bewonderen. Haar lipjes waren glad geschoren en stonden al een beetje open zodat ik de eerste druppeltjes geil naar buiten zag lopen. Met het puntje van mijn tong gleed ik net naast haar buitenste lipjes en ze gromde van genot waarop ik moest glimlachen. Ze genoot er duidelijk van en ik besloot om nog wat verder te gaan. Mijn handen streelden over haar bovenbenen en met mijn tong likte ik heel even over haar spleetje. Een druppeltje van haar heerlijke nectar bleef plakken en ik proefde haar voor het eerst.

Heel even dacht ik terug aan mijn eerste keer met Silvy…. We waren zo jong en onervaren, en tegelijk was het heerlijk geweest om samen elkaars lichaam en verlangens te ontdekken. Maar dan duwde Sofie mijn mond vol op haar hete spleetje en ik likte haar tot ze gillend klaar kwam! Terwijl Sofie lag te bekomen kroop ik naast haar en streelde zachtjes door haar lange haren. Ze had een brede glimlach op haar mond en staarde naar het plafond zonder iets te zeggen. Zelf zweeg ik ook en genoot gewoon van haar warme lichaam naast het mijne. Na een tijdje kreeg ik het koud en trok het laken over ons heen. Sofie keek me aan en drukte haar lippen zacht op de mijne. “Dat was heerlijk!” fluisterde ze en streelde even over mijn kaak. “Ik…. Ik ben blij dat ik naar hier ben gekomen Noor. Ik…. Ik had dit nooit kunnen dromen en toch lig ik nu hier…. met jou in bed en ik wil niet meer weg gaan.”
“Blijf dan!” mompelde ik in haar oor en liet mijn hand verder strelen over haar warme, zachte lichaam. Er ging weer even een rilling door haar heen toen ik over haar borsten gleed en ze zoende me weer.
“Ik kan niet blijven…. ik…. David komt straks thuis. Hij verwacht me daar en…. ik weet niet of dit hier een toekomst heeft.” Ze ging recht zitten en het laken gleed weer van haar af. Met moeite kon ik mezelf bedwingen om haar niet te bespringen.
“Wat wil je zelf?” vroeg ik haar en liet ondertussen mijn hand over haar rug glijden tot aan haar volle billen.
“Eerlijk? Ik weet het niet Noor…. Dit was geweldig en jij bent geweldig! Je hebt me laten genieten zoals ik nog nooit heb gedaan. Maar…. Wat met David?”
“Vergeet hem en kom hier dat ik je nog meer kan verwennen!” zei ik lachend en trok haar terug onder het laken. Even later waren alle gedachten aan David verdwenen en genoten we van elkaar uren aan een stuk.

“Shit shit shit! Hoe is dit kunnen gebeuren?” Sofie liep door het appartement en graaide haar spullen bij elkaar. We waren net wakker geworden van het gerinkel van haar telefoon. Het was David die al een paar keer had gebeld en nu ongerust en boos was. “Wat moet ik hem vertellen? Noor, ik kan toch niet vertellen dat ik bij jou de hele dag ben geweest?! En doe alsjeblieft iets aan!” Een beetje uitdagend keek ik haar aan maar nam dan toch maar mijn kimono van de grond en liet hem over mijn naakte huid glijden.
“Waarom kan je dat niet? Je moet toch niet zeggen wat we hebben gedaan?” zei ik terwijl ik de kimono dicht knoopte. “Je zegt gewoon dat je bij een vriendin was en de tijd uit het oog verloren bent. Of wil je hem wél vertellen over onze heerlijke dag in bed?” vroeg ik plagend. De blik die ze me toewierp was moordend! Even later had ze alles in haar handtas gepropt en liep naar de voordeur. Ik greep haar hand, trok haar naar me toe en keek diep in haar ogen. “Ik heb geen spijt van wat er is gebeurd Sofie. Jij wel?”
Ze schudde haar hoofd. “Nee Noor. Geen spijt... denk ik…. Ik weet het niet Noor! Ik moet hier over nadenken, zoeken wat dit allemaal betekend. Ik ga tijd nodig hebben Noor! Tijd die je mij moet geven alsjeblieft….”
Ik knikte, zei dat ik het begreep en gaf haar nog een laatste zoen waarop ze vertrok. Zelf kroop ik terug in bed onder de lakens en rook haar zachte parfum die als een zwoele herinnering bleef hangen. Met de lakens helemaal rond mijn naakte lijfje gewikkeld herbeleefde ik de fantastische dag met Sofie en droomde van een leven met haar!

Dagenlang bleef het stil! Ik hoorde helemaal niets van haar. Geen telefoontje, geen berichtjes, niets! Ik belde haar maar kreeg steeds voice-mail, stuurde wel 100 berichtjes maar geen reactie. Ik durfde niet meer weg te gaan uit angst om haar te missen als ze zou langs komen. Ik belde naar het werk en zei dat ik ziek was en bleef daarna de hele dag in de zetel zitten wachten tot de telefoon zou rinkelen.
Na een paar dagen kwam Tara langs en keek bezorgd om zich heen. Het appartement was een zooitje en ik zag er waarschijnlijk ook niet echt fris uit. Zonder iets te vragen nam ze mij mee naar de badkamer en stak me onder de douche. Ik moest mij wassen en Tara ging in mijn kleerkast op zoek naar propere kleren die ze klaar legde in de badkamer. Daarna liep ze terug naar de woonkamer en ruilde de rommel op. Toen ik een kwartiertje later weer naast haar zat voelde ik me al wat beter.
“Goed lieve schat! Je ziet er weer heel wat beter uit zo, dus vertel me dan nu eens wat er aan de hand is.” zei Tara rustig terwijl ze mij aankeek. Een beetje twijfelend en verlegen vertelde ik haar over mijn avondje uit met Sofie en dat ze zoveel signalen had gegeven dat ik haar uiteindelijk had gezoend. Ik vertelde hoe ze daarna zo vlug mogelijk weg wou en de volgende dag toch weer aan mijn deur had gestaan. En hoe die dag heerlijk was geëindigd met een fantastische vrijpartij! Maar ook dat Sofie daarna weer vertrokken was om naar haar vriendje te gaan en dat ik nu gek werd van de twijfels en angsten!
Met tranen in mijn ogen wees ik naar mijn telefoon. “Geen woord heb ik al van haar gehoord! Geen woord! Was het gewoon een bevlieging Tara? Was ik gewoon een…. een pleziertje, een soort van fantasietje dat ze eens wou uitproberen?”
Tara nam me in haar armen en liet me eerst uithuilen terwijl ze zacht door mijn haren streelde. Toen ik wat bekomen was keek ze me aan en zei rustig “Dat weet ik niet lieve schat, maar ik denk het niet. Zij is naar jou gekomen na die avond in die club! Zij wou praten en heeft de stap gezet waardoor jullie uiteindelijk in jouw bed zijn beland. En zo te horen vond ze het geweldig. Alleen moet ze nu gaan kiezen wat ze wil. En dat is niet gemakkelijk, dat weet jij ook wel. Ze heeft dingen ontdekt in zichzelf waar ze waarschijnlijk nog nooit aan heeft gedacht. En als ze kiest voor die nieuwe gevoelens, dan gooit ze haar hele leven op z’n kop en ook dat van haar vriend. Je moet haar tijd geven liefje, net zoals ze gevraagd heeft. Ze heeft die tijd nodig om te kunnen kiezen, om een nieuwe toekomst te zien. Een toekomst met jou inplaats van haar vriend! En als ze uiteindelijk toch voor hem kiest, dan was het geen liefde van haar kant en moet je haar zo snel mogelijk vergeten! Jij verdient het om te worden gekozen!”
Tara keek me aan, droogde mijn tranen op met haar mouw en gaf me een zoentje op de lippen.
Daarna stond ze op, trok mij ook omhoog en zei “Kom, wij gaan op stap! Maakt niet uit waar je heen wilt, als je maar naar buiten gaat!” Ze nam een jas en liep dan samen met mij naar buiten.

Die avond zat ik voor het eerst sinds dagen ontspannen in de zetel toen de telefoon ging. “ Met Noor!”
“Hey Noor, ik ben het….”
Ik kreeg plots geen woord meer uit mijn keel. Het was Sofie!
“Noor? Ben je er nog?”
“Euh…. jaja. Ik ben er nog.”
“Ik…. ik mis je Noor…. Ik…. Kan je naar hier komen? Ik denk dat we moeten praten. David is weg voor zijn werk en hij komt pas over twee dagen terug, dus we hebben tijd om te…. praten.”
Wat moest ik doen? Vorige keer was dat 'praten’ wel heel leuk geëindigd maar of dat nu weer zou zijn? Maar niet gaan zou ook niets oplossen, dus kon ik beter gaan en eindelijk te weten komen hoe en of Sofie het zag zitten met ons.
“Oké, ik kom naar je toe. Tot zo!”
“Tot zo!”
Ik legde af en bleef even stil zitten in de zetel, starend naar mijn telefoon. Dan deed ik mijn jas aan, pakte mijn sleutels en vertrok naar Sofie.

Wat later zat ik in de zetel naast Sofie met een glas cola in mijn handen. Sofie keek wat ongemakkelijk en prulde aan haar blouse. Na wat een eeuwigheid leek zei ze zachtjes “Lief dat je wou langskomen.”
“Graag gedaan!” antwoordde ik met een glimlach en legde onbewust mijn hand op haar been. Het leek wel of ze gebeten werd want ze schoot omhoog maar ging dan verlegen kijkend weer zitten.
“Sorry.” mompelde ze. “Ik ben nogal zenuwachtig sinds…. sinds…. Je weet wel!”
Ik knikte maar zei niets. Weer prulde ze aan haar blouse maar dan keek ze mij aan en zei met een zachte stem “Het is moeilijk Noor, zo moeilijk, en ik weet niet wat ik moet kiezen! Het ene moment wil ik niets liever dan bij jou zijn, maar dan denk ik weer aan David en dan wil ik hem geen pijn doen. Hij is altijd zo lief voor mij geweest….”
“Je moet je hart volgen Sofie. Die dag met ons tweeën was heel speciaal voor mij…. en ook voor jou denk ik. Ik voel me zo gelukkig met jou in de buurt dat mijn hart bijna ontploft van de gevoelens! Gevoelens die ik al heel lang niet meer heb gehad Sofie. Niet meer sinds Silvy's…. Ik…. Ik ben verliefd op je Sofie, ik wil je bij me hebben, mijn leven met jou delen en…. en…. En ik hoop dat jij hetzelfde voelt!”
De tranen stroomden over mijn gezicht en ik kon niets meer zeggen. Sofie kwam dicht tegen me zitten en streelde zacht door mijn haren. “Ik weet het Noor, ik weet het! En ik voel dat ook, maar…. Het is zo moeilijk om te kiezen!”
Ik nam haar hand vast en keek haar diep in de ogen. “Volg dan je hart, mijn lief! Laat je hart spreken en kom mee met mij!”

Sofie zei niets maar drukte haar lippen op de mijne. Het zout van onze tranen vermengde zich en Sofie opende haar lippen een beetje. Mijn tong glipte naar binnen en heel traag maar super sensueel gaven we elkaar een tongzoen. De wereld rondom ons verdween en we hadden enkel nog oog voor elkaar. Handen begonnen te strelen en deden diepe verlangens wakker worden. Steeds meer nam de opwinding over en wat zacht en teder was begonnen werd al snel hevig en passioneel! Sofie liet haar handen onder mijn pull glijden en streelde al snel over het zachte stof van mijn bh dat rond mijn stevige borsten zat. Zelf gleden mijn vingers door haar lange zwarte haren en kriebelde even in haar nek om dan verder af te zakken naar haar volle billen die zo perfect van vorm waren dat je er jaloers op zou worden. Ik trok haar nog wat dichterbij en verbrak dan eindelijk onze zoen. “Ik verlang zo naar je Sofie!” hijgde ik terwijl we elkaar recht in de ogen keken. Ze straalde gewoon en haar ogen glinsterden van verlangen.
“Kom!” zei ze met een hese stem en stond op. Ze nam me mee naar de slaapkamer waar ze meteen aan mijn kleren begon te trekken. Ik hielp haar door mijn pull uit te doen en daarna mijn t-shirt. Zelf had Sofie ondertussen mijn broeksknoop los gekregen en ze zakte door haar knieën, mijn broek en slipje naar beneden trekkend. Er ging een rilling door me heen toen ze even over mijn gevoelige lipjes blies. Zacht en teder als een veertje gaf ze kleine kusjes op mijn onderbuik en dwaalde zo steeds dichter naar mijn spleetje toe terwijl haar handen over mijn billen en benen streelden. Ze snoof diep en keek glimlachend omhoog. “Je bent geil hé!? Ik kan het rieken!”
Ik kon niet anders dan ja knikken en ze zoende weer verder. Vlak voor ze met haar warme, vochtige lippen over mijn spleetje zou strelen stopte ze echter en keek even aandachtig naar mijn gleufje. “Weet je dat dit de eerste keer is dat ik van zo dichtbij naar een vrouw kijk?” zei ze plots.
“En? Is het oké wat je ziet?” vroeg ik half lachend. Ze keek ernstig toen ze mompelde “ Het is gewoon prachtig!” waarop ze met een vingertop even over het midden van mijn spleetje wreef. Er ging een schok doorheen mijn lichaam en ik liet een luide kreun. Weer streelde Sofie over mijn spleetje waardoor de lipjes wat uit elkaar gingen. Voorzichtig drukte ze haar mond op mijn gleufje, een klein zoentje gevend om daarna weer omhoog te kijken. “Vind je dit leuk?”
Ik kon enkel knikken, mijn benen trilden van opwinding en verlangen. Dit was zo ongelooflijk geil dat ik meer wilde! Sofie duwde even tegen mijn benen en ik deed ze wat uit elkaar zodat ze nog beter bij mijn spleetje kon. Opnieuw drukte ze haar mond op mijn lipjes maar nu liet ze haar tong eventjes likken wat weer een nieuwe kreun uit mijn mond deed komen. Steeds weer glipte haar tong over mijn ondertussen kletsnatte lipjes en het vuur in mijn grotje laaide hoog op. Passie overwon alle twijfels en ik liet me door Sofie naar een hoogtepunt likken tot ik hijgend en kreunend klaar kwam waarna ik mij op het bed liet vallen, niet langer in staat om op mijn benen te blijven staan. Sofie kroop naast me op het bed en keek me breed glimlachend aan. Haar lippen glimden nog van mijn sappen en ik proefde mijn eigen nectar toen ik haar kuste.

Het duurde even voordat ik wat bekomen was maar dan vond ik het hoog tijd om Sofie ook eens te verwennen. Ze had nog steeds al haar kleren aan maar dat duurde niet lang. Toen ze volledig naakt voor me lag genoot ik weer van haar knappe lichaam. Die volle borsten met ondertussen harde tepels, haar strakke figuur en het schattige driehoekje schaamhaar vlak boven haar spleetje. Snel deed ik mijn eigen bh uit en gooide hem ergens in een hoek van de kamer. Haar handen gingen onmiddellijk naar mijn borsten en ze streelde zacht over de gevoelige huid. Ook mijn tepels waren hard als knobbeltjes en ze kneep er even plagend in.
“Oh ja! Dat is lekker….” mompelde ik waarop Sofie het nog eens deed. Dan kroop ik langs haar lichaam naar beneden en stopte pas toen ik vlak bij haar heerlijke spleetje was. Met een zachte streling deed ik haar huiveren van verlangen en ze deed haar benen uit elkaar. Haar lipjes gingen open als een bloem in de volle zon en haar klitje kwam tevoorschijn. Een eerste zoentje op dat ultieme genotsknopje deed Sofie gillen en heel haar lichaam schokte. Ik zoende verder over haar hele spleetje en eindigde weer op haar klitje maar nu likte ik even over het knobbeltje. Haar grotje liep over van het geil en het stroomde rijkelijk naar buiten, over haar gladde lipjes naar beneden. Genietend van haar heerlijke sappen likte ik elk druppeltje op wat haar zo mogelijk nog geiler maakte. Weer streelde ik haar klitje met mijn tong en duwde ondertussen een vinger tussen haar lipjes naar binnen. Haar kletsnatte grotje smeekte om meer en ik duwde meteen een tweede vinger naar binnen. Sofie kreunde en zuchtte van genot en gaf zich volledig aan mij over. Steeds sneller gleden mijn vingers door haar grotje en met mijn lippen en tong masseerde ik haar klitje tot het bijna op springen stond.

“Oh Noor! Oh ja, nog! Nog Noor! Oooh wat is dat lekker!!” Sofie hijgde zwaar en drukte mijn hoofd nog dichter op haar spleetje dat ik bleef likken en vingeren. Dan spanden al haar spieren zich op en haar grotje kneep in mijn pompende vingers. Ze naderde haar hoogtepunt dus ik bleef stevig verder doen en zoog nu haar klitje tussen mijn lippen om het zo helemaal te stimuleren. Het resultaat kwam al snel in de vorm van een geweldig orgasme waarbij Sofie zoveel geil produceerde dat het naar buiten spoot! Het was de eerste keer dat ik zoiets mee maakte maar ik likte zoveel mogelijk op en streelde ondertussen zachtjes over haar buik en benen. Sofie lag even wat bij te komen maar dan kwam ze half overeind en trok me naar haar toe. Ik streelde even over haar wang en gaf een klein zoentje op het puntje van haar neus.
“Dat…. Dat heb ik nog nooit meegemaakt!” zei ze met een hese stem.
“Vond je het lekker?” vroeg ik plagend maar ze keek me ernstig aan. “Noor, ik hou van je….” Met die simpele vier woorden ging een nieuwe wereld voor ons open en ik nam haar in mijn armen, zoenend en knuffelend. “Ik ook van jou Sofie! Ik wil voor altijd bij je blijven en zal er altijd zijn voor jou! Dat beloof ik je vanuit de grond van mijn hart….”

Wat later lagen we in elkaars armen onder de zachte lakens. Sofie streelde wat door mijn haren maar we zeiden niet veel. Het samen tegen elkaar liggen, onze naakte lichamen innig verstrengeld met elkaar, was genoeg op dat moment.
“Noor?” mompelde Sofie.
“Ja?”
“Hoe moet het nu verder? Ik bedoel, met ons?”
Ik glimlachte even maar zei dan “Dat beslis jij. Maar…. ik wil graag dat je bij mij komt wonen, wanneer jij er klaar voor bent.”
Sofie streelde zwijgend verder. “Ja,” klonk het even later “dat zou ik ook leuk vinden.”
Ze boog zich naar mij toe en gaf een kusje op mijn voorhoofd. Ik boog ook wat naar haar en drukte zacht mijn lippen op de hare. Een klein zoentje, nog één en toen kwam haar tong bij mij naar binnen. Ik streelde over haar kaak en genoot van haar enthousiasme terwijl ik zelf weer opgewonden werd. Sofie kroop op mijn schoot en zoende en streelde vol passie toen we plots een stem hoorde zeggen “Ik ben al thuis schat! Waar ben je? Lig je al in bed?” Gelijk met die laatste vraag ging de slaapkamerdeur open en verscheen een man in de opening. Hij stopte en keek naar Sofie en mij terwijl wij als versteend terug keken. De man, ik veronderstelde dat het Sofie's vriend David was, staarde ons aan met open mond en stamelde uiteindelijk “Wat is hier aan de hand?”
Sofie leek angstig en zei zachtjes “Ik kan het uitleggen David….”
Maar voordat ze nog één woord kon zeggen werd David plots razend en met een brul stormde hij de kamer in, greep Sofie bij de arm en sleurde haar uit het bed.
“Is dat je nieuwe vriendin waar je de vorige keer over loog?” schreeuwde hij, haar ondertussen heen en weer schuddend. Ze kreeg geen woord over haar lippen en huilde alleen.
Met de harde duw liet David haar uiteindelijk in een hoek van de kamer vallen. Dan keerde hij zich tegen mij maar ik ging me niet zomaar laten doen. Met een uitdagende blik in mijn ogen ging ik rechtop zitten op het en bed keek ik hem recht in de ogen zodat hij niet dichterbij durfde komen. Sofie kroop ondertussen recht en wou naar hem toe stappen maar met een snauw deed hij haar weer ineen krimpen. “Jij vuile hoer!” riep hij en hief zijn hand om haar te slaan. De beelden van mijn vader die me het huis uitgooide kwamen weer naar boven en met een sprong stond ik tussen Sofie en haar vriend. “Waag het niet haar aan te raken!” gromde ik terwijl ik daar naakt voor hem stond. “Uit de weg, slet die je bent!” schreeuwde David en hief zijn vuist nu naar mij maar nu was het Sofie die hem tegen hield. “Laat haar David! Laat haar! Ik…. ik zie haar graag.” Het laatste klonk zacht maar vol overtuiging. David keek haar twijfelend aan terwijl Sofie mijn hand vastnam en hem uitdagend aankeek. “Ik hou van haar David, en ik ga weg bij jou!”
“Verdwijn dan, jij hoer! Ik wil niets meer met je te maken hebben! En je moet nooit meer terug willen komen, hoor je!?”
Sofie stapte langs hem door en trok mij mee. Ze raapte onze kleren van de grond en samen liepen we naar de woonkamer waar ze zich rustig begon aan te kleden. Ze nam haar jas van een stoel, propte haar telefoon en portefeuille in haar handtas en gaf me een zoen. “Kom liefje! We zijn hier weg!” zei ze luid waarop ze mijn hand pakte en we samen de deur uit liepen.

Dat alles is nu bijna 2 jaar geleden gebeurd en Sofie heeft nooit meer achterom gekeken. We hebben samen een huisje gekocht vlak bij de zee en hebben een gelukkig leventje opgebouwd. David heeft nog 1 keer geprobeerd om Sofie terug te winnen maar toen ze hem duidelijk maakte dat dat niet ging lukken scheurde hij al haar kleren stuk en stuurde ze in een doos naar ons toe. Sofie heeft even in de doos gekeken en kieperde toen de hele zooi in de vuilbak. We zijn nu dolgelukkig samen en trouwen over twee weken. Ons geluk en onze liefde zijn één, onafscheidelijk en voor altijd! Mijn leven is compleet en ik voel me eindelijk op mijn plaats! Het begon al die jaren geleden met een eerste kus en over twee weken geef ik mijn eerste kus aan mijn vrouw! Ik wens iedereen hetzelfde geluk toe in zijn of haar leven!

X Noor

Het verhaal van Noor en Silvy is ten einde gekomen! Bijna 2 jaar geleden is het allemaal begonnen als een “probeerseltje”. Na een zoektocht met ontdekkingen en nieuwe ervaringen is het uitgegroeid tot een deel van mijn leven. Ik heb genoten van de tocht, ook al heb ik menig slapeloze nacht gekend als het verhaal niet wou lukken. Het is dan ook een moeilijke beslissing geweest om met dit verhaal een einde te maken aan die tocht en afscheid te nemen van mijn twee lieve, fantastische, opwindende meiden die me heel de tocht lang gezelschap hebben gehouden!
Het schrijven van dit laatste verhaal heeft lang geduurd en viel me heel moeilijk, omdat ik wist dat ik met elke alinea dichter bij het einde kwam en dat er hierna geen nieuw verhaal meer zou komen! Ik hoop dat jullie van het resultaat hebben genoten!
Bedankt voor alle steun en bemoedigende woorden die ik van jullie tijdens die 2 jaar heb mogen ontvangen, het was steeds weer dat duwtje dat me verder hielp als ik vast zat.

Het verhaal van Noor en Silvy is klaar, maar ik als schrijfster ben nog niet uitverteld! Na een korte rustpauze zullen er dus weer nieuwe verhalen van mij te lezen zijn, maar dan met nieuwe personages en nieuwe ontdekkingen! Hopelijk zijn jullie er dan ook om ze te lezen!
Dikke kus en een hele hoop knuffels,
Noor XX


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Merel In De SteengroeveDoor: Fotograaf
Gelezen: 16923x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eerste Keer, Jong, Ontmaagd
21-03
9.1
:: Blijven Logeren - 3Door: Hottie
Gelezen: 13365x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
19-03
8.5
:: Mijn Lerares Aicha - 2Door: JohnD
Gelezen: 17313x
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Milf
19-03
8.7
:: Lekker Neuken Op De CampingDoor: Rvw
Gelezen: 22391x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-03
7.5
:: Blijven Logeren - 2Door: Hottie
Gelezen: 22896x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-03
9.2
:: Gerard Zijn BijlesDoor: Robb Breen
Gelezen: 13960x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijles,school,tieners,
16-03
7.9
:: Blijven Logeren - 1Door: Hottie
Gelezen: 33076x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
16-03
8.7
:: Hardlopen In Het Bos - 3Door: Bartloper
Gelezen: 15205x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bos, Buiten, Plassen
14-03
8.8
:: AmberDoor: Jonl
Gelezen: 23284x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-03
8.5
:: Naar Het ZwembadDoor: SchrijverLars
Gelezen: 22989x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kleedhokje, Tiener, Zwembad
11-03
7.9
:: Wat Een SletjeDoor: Peter Reker
Gelezen: 24665x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
11-03
8.7
:: Verdovende Witte VerfDoor: Annabelle
Gelezen: 16191x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Iasam, Tieners, Jongens, Meisjes
11-03
8.5
:: Meisje In De Rode Bikini - 2Door: Dannoo
Gelezen: 23588x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Meisje, Neuken, Vingeren, Beffen
10-03
8.8
:: De Bikerclub - 25Door: Muis
Gelezen: 4533x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hoertje, Prostitutie, Hindoestaans, Groepsex
10-03
9.2
:: Goed Gelovig - 7 (slot)Door: Jonl
Gelezen: 8469x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
10-03
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net