Opwindend.Net
Datum: 08-08-2018
Stemmen: 28x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 14426x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Getinte Sletjes - 8
Door Muis - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Getinte Sletjes - 7

Deel 8: Marokkaanse meiden

Hasna


"Rustig, schatje, rustig!" kreunde ik, maar Mark had hier geen oren naar. Hij beukte zich echt een weg naar zijn hoogtepunt toe. Ik was ondertussen al wat gewend aan Marks enthousiasme, maar het leek wel alsof hij mij elke keer opnieuw harder probeerde te neuken dan de keer ervoor. Het zweet stond op onze beide naakte lichamen. "Nog... een beetje... harder!" hijgde hij en bleef onophoudelijk te keer gaan. Hij keek mij diep in de ogen en gaf mij een kus. Op het moment dat onze tongen contact maakten spoot ook het zaad eindelijk uit zijn pik. Diep kreunend vulde hij mijn kutje helemaal op. Hij verbrak de zoen en trok zijn paal uit mij, zijn zaad drupte er onmiddellijk uit en kwam op het laken terecht. "Oh, dat was weer heerlijk," zei Mark terwijl hij gebiologeerd naar mijn kutje tuurde. Ik keek mijn vriendje lachend aan, hoe hard hij ook tekeer ging, ik genoot er telkens weer van. Het was zaterdag dus we bleven nog een tijdje in elkaars armen op het bed liggen maar dan werd het toch tijd om aan de dag te beginnen.

Mijn baantje in de supermarkt had ik ondertussen al opgegeven, het werk dat ik nu deed verdiende inderdaad heel wat beter, en was eigenlijk ook heel wat leuker. Ik nam snel een douche, trok een badjas aan en ging naar de keuken voor het ontbijt. Mark was druk aan het praten op zijn telefoon. Marks broer Maarten en zijn vriendin Melissa zaten reeds aan tafel. "Jeetje meid," zei Melissa, "Mark had er precies wel weer eens zin in." Ik lachte en knikte naar het meisje. Ze was wel een leuke meid en ik kon goed met haar opschieten. Maarten was ook heel open met haar en het gebeurde wel eens dat Mark haar neukte en Maarten met mij. Na een tijdje kwam ook Mark bij ons zitten. "Waar bleef je nou?" vroeg ik. "Ik moest snel iets regelen," zei hij. "Aja, wat dan?" vroeg ik nieuwsgierig. "Wel, Tim kent enkele jongens die een Marokkaans meisje zoeken, om te neuken." Ik rolde met mijn ogen en kon al raden waar dit heen ging. "Mounia en Jadia zijn niet vrij vandaag, en hij dacht misschien aan jou," begon Mark. "Hoeveel jongens?" vroeg ik. "Twee maar," antwoordde Mark, ok, dat kon er nog meer door. "Ze komen straks hierheen," zei Mark, "tenzij je niet wil uiteraard" voegde hij er nog snel aan toe. "Nee nee, is goed hoor," zei ik, want ik wist dat ik hem zo een plezier kon doen. Hij hield wel van me, en ik van hem, maar hij wou me bovenal als hoertje. "Ze betalen elk 150 euro en enkel vaginaal," zei hij nog om me gerust te stellen.

Iets na de middag belden de twee jongens aan. Ze stelden zich voor als Ties en Niels en waren tot mijn verbazing beide al iets ouder, ik had een stelletje pubers verwacht maar niets was minder waar. Ik schatte hen op ongeveer 20 jaar oud, beide zagen er niet mis uit. "Dit is Hasna," zei Mark en wees naar me. Ik zag de twee met open mond naar me staren. "Dit is nog beter dan verwacht," zei Ties. "Ja, ze is echt mooi!" zei Niels. Ik bloosde toen ik deze woorden hoorde. Mark knikte. "De beste kut die jullie kunnen krijgen," zei hij, "daarom kost ze ook wat meer." De kerels overhandigden elk 150 euro aan Mark. "Mogen we haar volspuiten?" vroeg Niels. Ik zag Mark even nadenken, "voor 20 euro meer." Dat had Niels blijkbaar niet verwacht maar Ties haalde nog een briefje van 50 boven en gaf het aan Mark. "Geen probleem hoor," zei hij, "we gaan die Marokkaanse kut eens lekker opvullen!" Mark gaf de twee jongens een schouderklopje en liet mij dan in hun handen.

Ik nam de twee jongens mee naar boven, naar Marks -nee, naar onze- slaapkamer. Ik trok mijn t-shirtje uit, een bh had ik niet aan, en maakte mijn broek los. Ik schoot mijn slipje uit en wierp het naar de twee jongens. "Zo heren," zei ik verleidelijk, "wie wil er eerst?" Niels en Ties keken elkaar verwachtingsvol aan, allebei met een brede glimlach. Ik was benieuwd wat deze twee kerels te bieden hadden, ik kon de bobbels in hun broek duidelijk zien zitten. Ze lieten hun broeken snel zakken en lieten hun stijve palen vrij. Ties was de grootste van de twee, maar ik had al groter gehad. Geen van beide kwam in de buurt van Marks pik. Ze trokken de rest van hun kledij uit en ik merkte dat ze allebei best wel gespierd waren. Ik ging op het bed liggen en spreidde mijn benen, mijn kutje opende zich als vanzelf voor de twee gasten. "Dát ziet er lekker uit!" riep Ties enthousiast. Niels stemde in met zijn vriend, "laten we eens proeven." Niels kwam tussen mijn benen liggen en stak zijn tong tussen mijn schaamlippen. Mijn kutje was al goed vochtig van al mijn eigen sappen en Niels' speeksel maakte het boeltje nog wat natter. "Ze druipt, maat!" zei hij tegen Ties. Niels plaatste zijn blote blanke pik voor mijn getinte kut en schoof hem naar binnen. Hij was niet zo heel groot, maar had wel een dikke paal met een brede eikel op. Zijn pik vulde mijn kutje dan ook wel helemaal op. Ik weet niet waarom ik zo'n uitwerking op jongens had, maar iedereen wou mij blijkbaar zo hard mogelijk neuken. Ook deze kerel was geen uitzondering en beukte zijn lul in me. Gelukkig had ik hier al ervaring mee en kon ik, en mijn kutje, het goed hebben. Hij naaide me zelfs zo goed dat ik al onmiddellijk een eerste keer klaar kwam. Niels steunde met gestrekte armen op het bed en ging hevig te keer, met lange halen gleed zijn pik in en uit mijn soppend kutje. "Ah shit, wat een geile kut!" riep hij kreunend uit. Hij trok zijn paal even uit me en liet zijn blik over mijn naakte lichaam glijden. Van mijn jonge kutje naar mijn donkere buikje, tot mijn kleine tietjes en slanke hals. Hij knabbelde aan mijn harde tepels en schoof dan zijn pik terug tussen mijn schaamlippen. "Jezus, wat een lekker kutje," fluisterde hij en begon wild te stoten. Ik vroeg mij af wat er dan zo speciaal aan mijn kutje was, het zag er niet anders uit dan dat van een ander meisje.

Blijkbaar begon Ties ongeduldig te worden en vond dat Niels al te lang met mij bezig was. Hij tikte op de schouders van zijn makker. Niels stootte nog snel een paar keer en trok dan met veel tegenzin zijn pik uit me. "Eens kijken of je echt zo goed bent als iedereen beweert," zei Ties. Werd dat dan echt over mij gezegd? Ik hoopte in elk geval dat ik hem niet zou teleurstellen. Ties wou mij op z'n hondjes neuken en ik zette mij dan ook in de gewenste positie.

Net op het moment Ties zijn lul mijn kutje inramde kwam Mark de kamer binnen. "Gaat het met die twee, schatje?" vroeg hij. "Ja hoor," kon ik er onder het kreunen door uitbrengen. "En, hoe bevalt ze?" vroeg hij de jongens. Mark vond het altijd heel belangrijk om te weten hoe tevreden de klanten over zijn hoertjes waren, en ik was geen uitzondering. Niels stak zijn duim op maar Ties antwoordde niet direct en bleef lekker verder neuken. Dan stopte hij en trok zijn pik uit me. "Haar kut is hemels!" riep hij, "lekker strak en glad!" Hij schoof zijn paal terug in mijn spleetje. Ik kon maar niet wennen aan het feit dat de jongens zo over mijn meest intieme lichaamsdeel praatten, maar Mark was blij dit te horen en streelde mij door de haren. Ties drukte mijn onderlichaam wat naar beneden zodat ik automatisch mijn achterste verder omhoog duwde. "Mogen we ook in haar kontje?" vroeg Niels, die stond toe te kijken. Ik dacht dat Mark nee ging zeggen maar hij zei "voor 100 euro meer." Niels dacht even na maar antwoordde dan, "misschien volgende keer." Ik slaakte een zucht van opluchting dat ik niet in mijn kontje zou worden gepakt, maar dat was buiten Ties gerekend. Hij haalde zijn pik uit mijn kutje en duwde hem zonder pardon in mijn kontje. "Ik betaal je straks wel," zei hij. Mark knikte en verliet de kamer. Dit vond ik enigszins een gemene streek van mijn vriendje, maar ik kon hem wel begrijpen. Ik kende mijn plaats als hoertje. Mijn kontje was in elk geval wat strakker dan mijn kutje en Ties had moeite zijn pik er helemaal in te krijgen. Hij drukte een aantal keer hard door, wat best wat pijn deed, om zijn paal er dan uiteindelijk toch helemaal in te begraven. "Strakke reet heb je," zei hij, alsof ik dat niet wist. Ik kreunde enkel maar wat. Ties zei ook niets meer en pompte zijn pik in mijn aarsje. Hij ging hier enkele minuten stevig in door en stopte dan abrupt.

Ties liet zijn pik uit mijn kontje ploppen, zoals de kurk van een wijnfles. "Ga jij nog eens in haar kut!" zei hij tegen Niels, het was niet eens een vraag, maar eerder een bevel. Veel aanmoediging had Niels anders niet nodig. Hij hield blijkbaar wel van dicht contact want hij draaide mij om zodat ik terug op mijn rug kwam te liggen en viel bovenop me. Hij stak zijn armen onder mijn schouders en trok mij dicht tegen zich aan. Ik voelde zijn hete adem op mijn gezicht en hoorde duidelijk zijn gekreun toen hij zijn pik terug in me schoof. Helemaal bezeten van geilheid kuste en likte hij mijn nek en schouders. Ik sloeg mijn benen rond hem en drukte zijn onderlijf nog wat steviger tegen me aan. Zijn pik draaide overuren in mijn kut en hij kreunde zowaar harder dan ikzelf. "Ik ga komen," zei hij plots, maar in plaats van daadwerkelijk klaar te komen bleef hij maar doorstoten. Het zweet druppelde van zijn voorhoofd af en kwam op mijn tieten terecht. "Komaan, spuit dan toch!" riep ik ongeduldig, want dit begon nu toch wel lang te duren. Blijkbaar was mijn smeekbede de laatste aanmoediging die zijn pik nodig had om zijn sperma uit te storten. Hij stopte met stoten en spoot zijn zaad in mijn kut. "Jaah! Eindelijk!" riep hij. Uitgeteld rolde hij van me af en ik hijgde het uit, maar daar zag ik onmiddellijk Ties staan. Met een grijns op zijn gezicht en een harde pik in zijn hand. Mijn kut lag voor hem open, als de ultieme trofee van de dag. Ik deed mijn lipjes wat uit elkaar en voelde Niels' sperma langs mijn kontje lopen. "Wat ben je toch een geil meisje," zei hij. Het deed enerzijds deugd dit te horen, maar anderzijds voelde ik mij een echte slet. Ik stak mijn armen uit en wenkte hem. "Kom," zei ik, "geef deze Marokkaanse hoer je zaad!" Ik stond versteld van mezelf, dat ik zoiets zei maar ik wist dat hij daar stond op te wachten. Ties kwam terug op het bed zitten, hij nam mijn enkels vast en duwde mijn benen in mijn nek zodat ik als het ware dubbelgeplooid kwam te liggen. Hij liet mijn enkels los en zette zijn handen op mijn dijen, met een harde stoot penetreerde zijn pik me opnieuw. Mede dankzij het nog aanwezige zaad van Niels en mijn eigen sappen maakte mijn kutje een luid soppend geluid terwijl Ties' pik er doorheen gleed. Dat vond de jongen blijkbaar erg geil want hij stootte steeds sneller en sneller. Niels, die ondertussen al aangekleed was, stond geïnteresseerd en met een brede glimlach toe te kijken hoe zijn makker me aan het naaien was. "Ja! Ja! Ja!" kreunde hij en ik voelde zijn zaad in me vloeien. Hij zuchtte nog eens diep en trok dan zijn pik uit mijn uitgepaalde spleetje.

"Jezus, man," zei Niels, "ik heb je al vaker een meisje zien stuk neuken maar nu ging je toch wel héél hard te keer." Ties trok nonchalant zijn broek op. "Wel ja, ze had het verdiend!" antwoordde hij met een lachje. Beide jongens wierpen nog een blik op mijn bezwete lijfje en verlieten dan de kamer. Enkele minuten later kwam Mark binnen. Ik lag nog steeds op mijn rug te bekomen. Hij streelde mijn gezichtje en gaf me een kus. Mark deed mijn benen uit elkaar en keek naar het sperma dat nog steeds uit mijn kutje droop. "Prachtig, schatje!" zei hij tevreden, "ik ben trots op je!" en liet zijn broek vallen.

+++

Mounia & Jadia

Ik likte het zaad van Jadia's tepeltjes af. Meneer Janssens had een bezoekje aan het lokaal gebracht en had zijn zaad over de tietjes van mijn nichtje gespoten. Gulzig likte ik het goedje op tot haar borsten opnieuw schoon waren. "Geile meiden!" zei onze leraar toen hij zijn broek optrok. Hij gaf ons allebei nog een kusje en verliet dan het lokaal.

Na school fietsten we samen een eindje naar huis toe. "Hé, ken jij David?" vroeg ik. "Wie?" zei Jadia. "David, de neef van Linus, die in Mirthe's klas zit." Jadia had de knul wel al gezien, maar had hem nog niet gesproken.

"Nee, niet echt," zei ze, "waarom?" "Nou, blijkbaar heeft hij een oogje op je." zei ik. "Aja, hoe weet je dat?" Ik kon de nieuwsgierigheid in haar stem horen. "Mirthe had er iets van gezegd, toen ik gisteren met haar dienst deed."

"Waarom is hij mij dan nog niet komen neuken?" vroeg Jadia. Geile meid, dat was het eerste waar ze aan dacht. "Hij is nog te jong, maar ik heb vernomen dat hij dit weekend 16 wordt." Jadia had al een vermoeden waarom ik plots over die jongen begon.

"Laat me raden, zaterdag worden we verwacht?" zei ze lachend. "Ja, als verrassingsgeschenk." We giechelden het allebei uit. "Ik vraag mij af of hij ook zo'n grote pik heeft," zei Jadia. Ik moest toegeven dat ik daar ook wel naar benieuwd was. We namen afscheid van elkaar en fietsten elk naar huis toe.

De rest van de week verliep rustig. Ik had David al enkele keren zien kijken naar ons en Jadia had opzettelijk eens naar hem geknipoogd. Schattig wel, hoe hij direct begon te blozen. Hij wist natuurlijk nog niet wat er zaterdag ging gebeuren, waarschijnlijk droomde hij er wel van maar dat hij ons echt zou gaan neuken kon hij zich nog niet inbeelden.

Zaterdag

Tegen het afgesproken uur kwamen Jadia en ik aan bij het huis van Linus. Buiten Mirthe en Linus was er niemand aanwezig en ik wist eerlijk gezegd ook niet hoeveel anderen er gingen komen. Linus had ons verteld dat we enkel met David moesten neuken, maar met hem weet je nooit natuurlijk. Hij begroette ons met een kus toen hij ons binnenliet en nam ons gelijk mee naar zijn kamer. "David komt zo dadelijk," zei hij, "geef mij alvast jullie slipjes." We vonden het allebei een raar verzoek, maar niet zo ongewoon, ze gingen wel vaker met ons ondergoed lopen. Ik deed mijn short naar beneden en stroopte mijn slipje uit. Jadia deed hetzelfde, ze had er eentje aan met hartjes op, en we gaven onze onderbroekjes aan de jongen. Linus nam ze gretig aan en liet ons dan achter in zijn kamer. Hij had een tweepersoonsbed, hoe kon het ook anders, en er hingen enkele foto's van Suraya aan de muur. Blijkbaar hield hij echt wel van haar, ook al neukte hij met zo veel andere meisjes (en Suraya met andere jongens). Sommige van die foto's waren weinig verhullend of gewoonweg expliciet. Suraya met zijn lul in haar mond, met een gespreid kutje, en helemaal volgespoten. Ik vroeg mij af in welke mate zijn ouders op de hoogte waren van al wat hij deed, het kon toch niet anders of ze hadden deze foto's ook al gezien. En Mirthe, wisten ze dat dochterlief een hoertje was? Ik liet het niet aan mijn hart komen en we besloten ons maar helemaal uit te kleden. Aan het rumoer beneden te horen zou het niet lang meer duren voor we in actie gingen komen.

Naakt lagen we te wachten op het bed van Linus. Ik hoorde wat gestommel op de trap. Enkele stemmen. Ik herkende Linus. "Hier is je geschenkje." Stilte. "Dat is van Mounia, en dit van Jadia." Onze slipjes. "Hoe, hoe ben je daar aan geraakt?" vroeg David. "Vers van rond hun heupen, man!" antwoordde Linus en opende de deur van de kamer. David stapte naar binnen en zag ons liggen. Zijn mond viel even open om daarna in een brede lach te veranderen. Ik keek naar mijn nichtje en zei, "wat zeg je, gaan we de verjaardagsjongen eens verwennen?" Jadia knikte en samen gingen we op onze knieën voor de knul zitten. David keek niet begrijpend naar Linus, die op een afstandje alles zat gade te slaan. Ik maakte zijn broek los en trok alles meteen naar beneden. Zijn lul was nog slap, maar toen ik hem in mijn handje nam kwam er al gauw verandering in. Goed zo! David was in bezit van een flink exemplaar, maar was niet zo groot als zijn neef. Ik had nog geen enkele andere jongen gezien die zo'n pik had als Linus, maar David had eveneens geen reden tot klagen. In een mum van tijd stond zijn paal hard. Ik gaf er enkele rukjes aan en zette er dan mijn lippen op. Hmm, hij smaakte niet slecht. Ik pijpte hem een paar minuutjes en gaf hem dan aan Jadia. Ze nam de pik dankbaar van me over en keek naar David. Ik weet zeker dat hij hier zat naar uit te kijken en Jadia besloot hem wat te plagen. Ze stak haar tong uit, keek hem geil aan en streelde dan met het tipje van haar tong zijn eikel. Hij werd gek van anticipatie. Jadia gaf snel een kusje op zijn eikel en likte dan de hele lengte van zijn staaf af, vanaf zijn zweterige ballen tot aan de harde eikel.

"Ooh, dit is zo heerlijk!" riep hij. "Wacht maar tot je hun kutjes voelt," zei Linus. "Ik stel voor met Mounia te beginnen en het af te maken met Jadia, haar kut is net iets strakker!" David knikte naar zijn neef. Jadia was de knul ondertussen wild aan het pijpen, dat had ik haar nog nooit zien doen. "Doe hem nog niet spuiten," zei ik. Jadia gaf me een knipoog en liet Davids pik uit haar mond glippen. "Nee hoor, dat zaad is voor mijn kut," zei ze. David wist echt niet waar hij het had toen hij Jadia zoiets hoorde zeggen. Het was echter mijn kut die de eer had om als eerste zijn pik te ontvangen. "Niets zo lekker als de kut van een 16-jarige griet," lachte Linus. Nou, ik was ondertussen al een weekje 17, maar ik sprak hem niet tegen. Ik ging op Linus' grote bed liggen en spreidde mijn benen. David kwam bovenop me liggen en probeerde zijn pik wat stuntelig in me te krijgen. "Rustig maar," zei ik tegen hem en sloeg mijn armen rond zijn nek. We deelden een lange tongzoen, hmmm, die knul kon best wel goed kussen. De zoen stelde hem in elk geval wat meer op zijn gemak en hij plaatste zijn stijve voor mijn spleetje. "Schuif hem er maar in," zei ik. David knikte en liet zijn pik rustig mijn kutje in glijden. "Oh, wat lekker," zei hij en ik glimlachte naar hem. Ik was blij dat hij ervan genoot. "Doe maar, neuk me maar!" zei ik toen zijn pik helemaal in me zat. Hij had geen aanmoediging meer nodig en begon heerlijk hard te stoten. Helemaal in extase pompte hij zijn lul in me en ik kreunde zachtjes. Jadia zat op de rand van het bed toe te kijken terwijl ze rustig haar kutje vingerde. Ik herinnerde mij dat hij haar ook nog moest neuken en ik fluisterde in Davids oor, "vergeet Jadia niet." Hij keek mij even verbaasd aan en snapte dan wat ik bedoelde. Zijn pik floepte eruit en ik maakte onmiddellijk plaats voor mijn nichtje. In een mum van tijd stak zijn paal in het tweede kutje van de dag, in dat van het meisje waar hij een oogje op had. David neukte haar onmiddellijk keihard, hij had geen tijd te verliezen, hij wou haar naaien. "Wat een kut zeg!" riep hij, lang had het niet geduurd, vooraleer hij dezelfde taal uitsloeg als zijn neef. Jadia kermde van genot, ze vond het blijkbaar wel leuk dat die jongen zo gek van haar was. "Naai mijn kut maar!" riep ze, "en spuit me vol!" Zoiets had ik haar ook nog nooit horen zeggen, mijn nichtje bleef me verbazen. David vond het alleen maar geil en hij deed dan ook wat ze wou. Hij kreunde diep en schoot al zijn zaad in Jadia's overheerlijke kutje. Toen hij zijn pik uit haar trok was ik er gelijk bij om hem vast te nemen en in mijn mondje te steken. Ik likte de zaadrestjes van zijn lul af en dook dan tussen Jadia's benen om haar kutje uit te likken. "Jezus, wat zijn die meiden geil!" zei David en ook Linus was verbaasd dat ik zoiets deed. Wel ja.

Linus was ondertussen ook al opgehitst door het hele gebeuren en maakte zijn broek los. "We kunnen Mounia toch niet met een leeg kutje terug naar huis sturen?" lachte hij. Ik ging in doggy positie zitten en voelde zijn enorme lul mijn kutje binnen dringen. Jadia was ondertussen al van het bed gestapt en zat te zoenen met David. Was er hier nu al een koppeltje ontstaan? Ik gunde het Jadia wel, ook al was ik wat jaloers. Ondanks al de jongens die mij neukten, had ik nog nooit een vriendje gehad. Ik dacht dat Dries in mij geïnteresseerd was, maar hij wou vooral die slet van een Ashna neuken. Ach, misschien dat er later wel nog een leuke knul voor mij zou opduiken. Maar momenteel was het enkel business as usual en Linus neukte mij suf. Zijn paal gleed bliksemsnel in en uit mijn natte spleet en ik maakte mij al op voor de lading zaad toen ik zijn vinger in mijn kontje voelde. David was dan toch losgeraakt van Jadia en stond toe te kijken hoe zijn neef me uitwoonde. Linus haalde zijn vinger uit mijn achterste, spuwde er in en deed teken naar David. Die aarzelde niet en stak zijn vinger in mijn kont. Linus kwam schokkend klaar, hij spoot me helemaal vol, de gewoonste zaak van de wereld voor die gast. Linus' pik verliet mijn kut, Davids vinger mijn gaatje en ik viel uitgeteld voorover op het bed met een lekkend spleetje.

"Dat was fantastisch!" riep David. Maar het was voor hem nog niet gedaan. "Wat zeg je, kan je nog eens?" vroeg Linus. "Dan gaan we nu Mirthe neuken!"

(wordt vervolgd misschien)

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Goed Gelovig - 3Door: Jonl
Gelezen: 1761x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-02
9.3
:: Studente Masseert Oudere... - 1Door: Bas_Here
Gelezen: 11782x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Massage Pijpen Studente
14-02
8.7
:: Goed Gelovig - 2Door: Jonl
Gelezen: 11286x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.6
:: Goed Gelovig - 1Door: Jonl
Gelezen: 19813x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-02
7.9
:: KSG - Inleiding En ADoor: Peter1948
Gelezen: 6028x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Voorlichting, Anaal, Rimmen
12-02
6.5
:: In De SchuurDoor: Glacian
Gelezen: 19138x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-02
8.4
:: Een Lieve Nerd - 4Door: Hottie
Gelezen: 9293x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.2
:: Hardlopen In Het BosDoor: Bartloper
Gelezen: 18026x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
10-02
8.7
:: Saskia's Huiswerk - 7Door: Vlrdngr
Gelezen: 12071x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
10-02
9.4
:: Dana Moet Kiezen - 3Door: Ziva
Gelezen: 9451x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Zoenen, Pijpen, Beffen, Neuken, Ontmaagd, Verliefd, Doggy, Missionaris
09-02
8.9
:: Personal Assistent - 7Door: NickSchrijvers
Gelezen: 8245x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pokeravond Deel 2
09-02
9.0
:: Ik Help Je Pap - 4Door: Certainitch
Gelezen: 15266x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Masturberen, Dirty Talk, Papa
09-02
8.4
:: De Bikerclub - 24Door: Muis
Gelezen: 3643x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Blond, Hoertje, Prostitutie, Tieners
09-02
8.3
:: Fynn Slot - Valentijnsdag 2Door: Peter1948
Gelezen: 4434x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tieners, Viertal, Oraal
09-02
8.8
:: Ruby 4 (plezier...Door: Kinky Ruby
Gelezen: 3614x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
09-02
8.7
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net