Opwindend.Net
Datum: 14-05-2018
Stemmen: 50x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 10176x
Lengte: Zeer Lang
Beestachtig Geile Chat Sessies - 3
Door Shadow666 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Beestachtig Geile Chat Sessies - 2

Dierenparadijs Dag 03

Jeanine:

Hai Tonnie zegt Gitte als je open doet, ik was eerder vrij, en dacht ik kom hier naar toe. Vind je het erg dat ik kom zonder mijn moeder? Ik heb de hele nacht aan je gedacht wat we gisteren hebben meegemaakt en dat jij de schrijver bent van mijn favoriete verhalen, wat een toeval.

Tony:

Nee hoor Gitte zeg ik, je bent welkom hier. Ik was bang dat je misschien spijt zou krijgen van gisteren.

Jeanine:

Eigenlijk was ik wel blij verrast zegt ze

Tony:

Je bent nog jong en wat ik gisteren deed is strafbaar eigenlijk, zeg ik. Dan zegt Gitte dat ik mij geen zorgen moet maken, ze vond het geweldig en wilt meer en zegt, ik kan hier met jou en mams mijn en haar fantasie uitleven! En die van mij, zeg ik en knipoog, jullie mogen hier doen wat jullie willen hoor, maar geen woord hierover. Ik kijk haar wat vragend aan…

Jeanine:

Gitte houdt haar vinger voor haar mond, ik zal zwijgen Tony, zegt ze serieus kijkend. Zo komen jullie in de kamer, waar ze gaat zitten in je ruime bank/sofa. Gitte krijgt van jou wat te drinken, zo na school is dat altijd lekker.

Tony:

Trouwens…Tony…heb je nog een leuke hond voor me?...ik heb best zin zegt ze tegen mij en kleurt wat rood. En Shadow dan?, vraag ik…ja, zegt ze maar ik wil een andere proberen, niet die reus van gisteren, die hond die mijn mams voor het eerst neukte bijvoorbeeld? Ik grijns…Whiskey, die Deense dog?...die heeft wel een grotere pik dan die van Shadow hoor!

Jeanine:

Vast niet zo groot als van die Mastiff

Tony:

Nee, dat niet denk ik

Jeanine:

Het was wel een groot beest zegt Gitte, hoe heet hij ook al weer?

Tony:

Whiskey, schatje en de Mastiff heet Brutus..

Jeanine:

Leuke naam Brutus lacht ze

Tony;

Er is ook nog een Dobermann maar die is wat wild, bijt ook wel eens dus beetje tricky. Ga je mee kijken dan?, vraag ik

Jeanine:

Ja leuk, even mijn cola opdrinken

Tony:

Gitte knikt en laat haar schooltas in mijn woonkamer. We lopen samen naar de hondenverblijven, ze pakt mijn hand. Ik ben echt blij dat ik je nu ken en… (ja?...zeg ik)…wil net als mijn moeder ook als teefje spelen hier, zegt ze en kijkt overtuigend naar me. Zozo, vervolg ik…dat moet je verdienen hoor…en hard werken ook!

Jeanine:

Dat vind ik niet zo erg hoor en knijpt in je hand..

Tony:

Wat moet ik daarvoor doen dan, vraagt ze en ik wil net uitleggen dat ik verwacht dat ze voor 10 euro per uur voor de pony’s en paarden kan zorgen, gaat ze ineens op haar knieën voor me zitten. Ik kijk haar verbaasd aan, geef me je pik, zegt ze zo maar…net als bij mijn mams gisteren…of mag dat niet? Ik twijfel even maar Gitte niet, ze gespt mijn riem los en broek open, midden in de ruimte voor de hondenhokken, alle honden kijken toe. Ze heeft dezelfde gretige blik in haar ogen dan jij!

Jeanine:

Ze zit en kijkt rond en maakt je riem los, brengt haar hand naar je gulp en trekt de rits open. Even voelen zegt ze, jee wat een dikke, als ze je pik in haar hand neemt, je onderbroek uittrekt over je enkels. Je pakt hem beet, nu moet je opletten zeg je en tikt tegen haar wang. Als ik dat doe, zeg je, wil ik dat je je mond open doet, dus je geeft nog een tik, met je lul tegen haar wang. Gitte heeft het door en opent haar mond. Ja goed zo, nu opletten dan! Dan stop je je pik, je eikel een stukje in haar mond.

Tony:

Nu zachtjes aan mij eikel sabbelen Gitte, ik zal je de gevoelige plekjes en truckjes uitleggen, goed? Jaaa, zegt ze…hhhmmm, leer me alles wat ik weten moet Tony. Ze zuigt aan mijn dikke rood-paarse eikel en kijkt me aan met haar onschuldige schattige tienerogen. Even denk ik, jeee, Tony dit gaat misschien te ver! Maar het is duidelijk dat ze dit graag wilt en beter dat ik dat doe met jou (Jeanine) samen straks, dan door een of andere stoere onkundige tienersukkel. Zuig er zachtjes op, zeg ik genietend...goed zo, dan even los en lik met je tong aan de onderkant van mijn eikel.

Jeanine:

Mmmm lekker is die

Tony:

Gitte doet het allemaal en ik tik op haar tong met mijn pik en wrijf er mee over haar lippen. Hhhmmmm jaaa Tony…sla er maar mee op mijn mondje…hhmm

Jeanine:

Ja lekker geil is dat zegt ze, mmmm

Tony:

Ik speel kat en muis, steeds probeert ze mijn eikel op te zuigen maar ik duw hem steeds op tijd weg en tik steeds harder op haar wangen. Oooohhh, geef me je pik…kom, kreunt ze bijna smekend. Even stop ik en ze zuigt met een opgeluchte zucht en kreun mijn hele pik in haar mond…jee!

Jeanine:

Veel dieper dan je had verwacht, mmm kreunt ze en kijkt je aan met haar blauwe ogen. De honden worden wat onrustig, maar Gitte heeft alleen maar oog nu voor jouw pik. De pik, die ze gisteren ook even in haar mond had.

Tony:

De honden kijken toe, vooral de reuen weten wat er gebeurt. Ze moeten geduldig zijn, dit jonge teefje krijgen ze nog wel…

Jeanine:

Je streelt Gitte over haar rug, de eerste slijmdraden vormen zich uit haar mond. Je trekt langzaam haar shirt omhoog, haar blote rug streel je nu, pakt de zoom van haar shirt.

Tony:

Ik duik er onder met mijn handen en streel over haar borstjes, haar tepels staan stijf…ze is geil! Ze rilt even en haalt haar mond van mijn pik, ooohhh dat voelt zo lekker als je dat doet…zo zacht en geil zegt ze en sluit haar ogen. Haar lippen zijn nog nat van het speeksel, haar kin met slijm terwijl ik nu in haar tepeltjes knijp. Tony…ik wil dat je me in mijn mond neukt, net als bij mijn mams gisteren zegt ze ineens en ze kijkt me vragend aan. Ik denk na, wil haar niet afschrikken…kom…doe het…ik wil het, overtuigt ze me. Gitte hapt mijn pik op en sluit haar handjes rond mijn billen en duwt mij naar zich toe, net als jij gisteren deed. Zo moeder zo dochter…wauw, denk ik!

Jeanine:

Ze heeft hem diep in haar mond, zo diep dat ze je ballen kan likken

Tony:

Ik duw mijn pik in haar mondje en keel daarna, mijn ballen tintelen, vol zaad voor dit jonge pijpwondertje. Haar tong voel ik bewegen, ze is écht jouw dochter, kreunend geeft ze zelfs het ritme aan. Zelf beweeg ik rustig, Gitte deepthroat me gewoon tijdens haar eerste echte pijpbeurt. Dit ga ik niet lang volhouden voel ik. Ik hoor Whiskey en Brutus beiden onrustig piepen, zelfs Shadow buiten achter de deur, hij kan niet naar binnen en krabt aan de deur. De honden krijgen nog kansen genoeg met Gitte, ook met jou straks nog…ik eerst nu!

Jeanine:

Zo zit ze voor je, haar shirt over haar tietjes. Wacht zeg je, je trekt je lul uit haar mond. Gitte kijkt even op, maar je pakt dan haar shirt en trekt deze over haar hoofd, haar tietjes steken zo vol naar voren. Je streelt nog even haar tepels, mooie puntjes fluister je en tikt dan tegen haar wang. Gitte weet genoeg, opent haar mond en ontvangt jouw harde pik weer in haar mond. Zo nu mag je het afmaken teefje zeg je, dieper en dieper stoot je, tot haar keel, braakneigingen krijgt ze zelfs. Brutus staat met zijn poten tegen de deur van zijn hok te kijken. Aaaa je voelt je pik kloppen! De poten van Brutus vinden de klink, slim is hij…

Tony:

Op het moment dat ik mijn pik voel kloppen en ik ga spuiten zie ik ineens de grote Mastiff aan komen lopen, hoe komt die uit zijn hok denk ik…zeker niet goed vergrendeld geweest. Ik kan niks meer doen en kreun als ik Gitte haar keeltje en mondje vol spuit, aaaahhh…zuig mijn ballen leeg teefje! Ik voel haar nagels in mijn billen terwijl ze wild en gesmoord in mijn pik kreunt en slikt en slikt. Dan springt de grote Mastiff achter op haar en Gitte valt door de schrik en het plotselinge gewicht voorover. Ik val door dit geweld juist achterover nu, mijn pik nog begraven en spuitend in haar mond. Als de grote hond haar beklimt terwijl ze zich op haar handen wat omhoog richt, glipt mijn lul uit haar mondje. Ze hijgt opgewonden, betraande ogen van het pijpen, ze kreunt wild. Oooohhh..oeoefff…jeee zeg, wie is dat?, vraagt ze wat overrompeld. Brutus!...zeg ik en er valt even een stilte, Gitte denkt na en dan…Ooooohhh Tonnie, help me mijn slipje uit te doen…ik wil door hem gedekt worden nu…als een echt teefje!

Jeanine:

Met alle kracht trek je Brutus wat weg van Gitte om haar slipje uit te doen, haar rokje was al opgeschoven, omhoog gekropen.

Tony:

Ze is zo geil na haar eerste pijpbeurt, ze wil een hondenpik, net als haar moeder. Ze gaat zelfs een grotere krijgen dan jij gisteren! Gitte zakt bijna plat op de vloer door Brutus z’n gewicht, mijn oog valt op een breed bankje, net 40/50 cm hoog. Met moeite houd ik de enorme Mastiff aan zijn halsband weg, zijn pik zie ik nu onder z’n beige bruine vacht en buik, godver denk ik, wat een ding zeg! Die steekt er nog maar half uit, een 12 cm met dikke puntige rode kop…dat zal Gitte wel flink oprekken. Ik twijfel even of dat niet te gek is voor je dochter maar ze zet zich al klaar voor hem, haar geile kontje naar achteren, zelf wurmt ze zich uit haar slipje. Ze schopt haar schoenen uit, nu slechts nog haar minirokje en halve sokjes aan. Kom Gitte, zeg ik, pak dat bankje om op te steunen, ze kijkt…ooohhh jaa beter…zo zit ik veel beter en hoger kreunt ze en trekt het naar zich toe. In no time rust ze met haar ellenbogen er op, Kom!...ik ben klaar voor hem Tony…

Jeanine:

Je vergeet wat schatje zeg je, je minirokje, doe die maar uit. O ja, dom van me zegt ze en even later ligt ze met haar kontje omhoog, haar billen zijn niet eens wit zie je. Dat was je gisteren niet opgevallen, zou ze soms bloot liggen zonnen denk je nog even. Brutus trekt, hij heeft iets heel lekkers geroken, Gitte haar kutje, dus langzaam laat je de halsband los. Brutus zijn kop is nu bijna bij Gitte haar kontje, ze voelt de warme adem van de hond. Ja kreunt ze, ja ik wil je teefje zijn. Brutus proeft, likt nu haar kontje, laat zijn tong door haar bilnaad gaan die gelijk heel nat is, van de grote brede tong.

Tony:

Ze kreunt geil…ooohhh, hij likt mijn kontje Tony, was mijn moeder maar hier om dit te zien zegt ze dan. Eigenlijk wilde zij zich door Brutus laten nemen, dat zei ze toch? Nu doe ik het…bel haar Tony…of ze naar hier komt! Ik weet niet wat ik hoor, zal ik het doen? Misschien stoor ik wel of loopt haar man of zoon daar rond. Ik pak mijn iphone…beter een SMS'je sturen. Terwijl de lange slobbertong Gitte haar tienerkontje kletsnat likt, stuur ik je een berichtje: Hoi schatje, kan je komen…nu? Gitte is al hier! Xxx…Tony. Ik neem nu ook een foto van Gitte haar gezicht, ze geniet zichtbaar van Brutus z’n tong…oooohhh jaaa lik me…lik je teefje kreunt ze geil. Dan kijkt ze even naar me en likt haar lippen, weet je Tony?...ik proef je zaad nog in mijn mond…hhmmmmm. Ik sta perplex van zoveel geilheid, ik hoop dat je ook snel komt. Ik vind dit heel geil maar mijn teefje nr 1 wil ik er bij!

Jeanine:

Ik zit op dat moment achter de kassa, men had mij gebeld voor inval wegens ziekte of ik kon. Ik voel mijn telefoon trillen, de vrouw die ik help is net bezig haar boodschappen op de band te zetten, shit denk ik wie is dat, wie stuurt mij een sms’je? Ik pak mijn telefoon, gelukkig is de chef net even weg. Ik klik hem aan en zie je bericht en je bijlage, foto. Ik druk hem snel weg want dit hoeft niemand anders te zien. Ik help de klant verder, gelukkig heb ik snel later de tijd om even een pauze te nemen en maak van de gelegenheid gebruik op de w.c. om je bericht te lezen en de foto’s te bekijken. Jij geile teef denk ik, hoe kom je daar je had op school moeten zijn of ze is eerder vrij, dat kan ook want om te spijbelen is niets voor Gitte. Ik sms terug, met een uur kan ik bij je zijn, ik zit op mijn werk, laat Gitte maar lekker genieten, neem wat foto’s dan zie ik ze daar wel.

Tony:

Ik lees je bericht en glimlach, ik had drie foto’s gestuurd van Gitte die gelikt werd. Nu maakt Brutus aanstalten om haar te beklimmen. Gitte kreunt opgewonden…jaaa…de grote Mastiff bedekt haar slanke tienerlichaam als hij op haar rug klimt! Ze zucht en steunt, ooohhh…uuuugghhh…jeee wat een zwaar monster…ooohhh Tony, ik voel zijn pik al tegen m’n kontje. Ik maak snel een foto van Brutus op Gitte haar rug en stuur hem naar jou, jij zit nog op het toilet en bekijk de foto. Je kutje begint te jeuken als je dit ziet…je steekt twee vingers er in…oooohhh had ik die pik maar in me, vast een grote! Ineens denk je aan de bak met groenteafval in het magazijn hier om de hoek, je had in een flits grote wortels er in zien liggen, ze deden je aan een hondenpik denken en een ondeugend en geil plan schiet door je hoofd. Ik kijk hoe de grote hond zich met zijn voorpoten rond Gitte haar heupen vastklemt, hij stoot naar voren. Gitte kreunt als ze de grote warme glibberige vleesstaaf langs haar dijen en kutje voelt gaan…ooohh Tony…help hem in me! Ik stuur weer een foto naar je, als je die ontvangt en bekijkt, fluister je…mijn god, Tony…wil je me gek maken? Je trekt je broek op, loopt het toilet uit en kijkt in het magazijn…niemand te zien! Je gluurt in de groentebak…een grote dikke wortel ligt daar bovenop, zeker 20 cm lang…met een dikke punt en dikker lopend naar het eind. Perfect is deze vind je, je graait hem uit de bak en glipt terug het toilet weer in. Je laat je broek en slip zakken…de wortel is gelukkig mooi schoon zie je. Ik doe het gewoon denk je, dan maar een nep hondenpik voor mij en zet de dikke punt tegen je lipjes en duwt, je kutje is al nat en hij gaat er best soepel in. Je kutje wordt helemaal opgevuld, je rilt er van en zodra hij helemaal in je zit, trek je voorzichtig je slip en broek weer omhoog en aan. Gelukkig zit je broek strak, het uiteinde van de wortel zit tegen je slip en strakke kruis…je moet snel terug naar je kassa. Ik help ondertussen Brutus om z’n pik in je dochter haar kutje te krijgen.

Jeanine:

Jeetje, mijn baas moet eens weten denk ik, als ik weer achter de kassa kruip. Veel tijd krijg ik niet want de eerste boodschappen worden al op de band gezet. Ik moet mij concentreren, want bij elke piep, piep ik ook, alleen ergens anders. Half in gedachten scan ik de boodschappen, de andere zie ik. Hoe zou het voelen denk ik, ik wil wel ruilen, maar ik weet dat na mijn dienst ik direct in de auto spring. Mijn kutje trekt geil rond de wortel samen, ik zucht als ik verder scan. Intussen bij jou, ligt Gitte met haar kontje omhoog te verlangen naar de lul van Brutus.

Tony:

Gitte hijgt opgewonden…jaaa Tony…help die pik in me! Jij hijgt ook achter de kassa, je draait instinctief je kontje rond op je stoel en voelt de wortel diep in je bewegen. Je scant en je kutje knijpt in de wortel…je ziet een grote kerel naar je kijken, hij staat naast zijn vrouw en zet de boodschappen op de band, hij moest eens weten denk je…het maakt je extra geil! Je kan net een kreun onderdrukken als de laatste boodschappen gescand zijn en stamelt, v…vierendertig…(zucht)…v…vijf…vijfenzeventig…oohhh…alstublieft! Gitte voelt nu de puntige pik tegen haar pas sinds gisteren ontmaagde kutje…gelukkig is ze drijfnat. Ik zie dat Brutus goed zit en zeg dan…ik laat hem los hoor, daar komtie! Zodra de grote hond haar hete natte kutje voelt, duwt hij zijn machtige heupen naar voren. Aaaaahhh…ooooohhh…jeeeeee…groooootttt…ooh mijn god, kermt Gitte als de eerste 15 cm van de pik in haar word gestoten. Ik neem nog een foto en stuur hem weer naar jou. Jij hoort de piep van mijn bericht en weet dat het een foto is van je dochter die gedekt word door de Mastiff. De man en vrouw kijken je nog aan, de vrouw, een beetje bekakt wijf vraagt…wat zeg je…vierendertig vijvenzeventig?...j…jaaaa…zeg je..

Jeanine:

Een bekakt, tenger wijf met een beer van een vent, gelukkig is de man vriendelijker en geeft mij gelukkig gepast. Ik druk op een knop, kassa vijf gaat sluiten. Sorry, ik voel me niet lekker zeg ik tegen mijn collega. O dat is niet fijn, hoor ik haar zeggen terwijl ik naar de w.c. loop. Nee echt niet kan ik nog net zeggen, op de w.c. zie ik de foto’s die gemaakt zijn. Gaat het hoor ik dan, ja stotter ik, het gaat wel. Anders ga je maar naar huis hoor als het niet lukt. Kan dat vraag ik, mij een beetje schuldig voelend. Ja het is goed hoor Jeanine! Ik haal de wortel uit mijn kutje, kleed mij aan en gooi de wortel in de afval bak en stap in de auto.

Tony:

Gitte krijgt weer een krachtige stoot te verwerken, een luide verraste kreet van zowel opwinding als lichte pijn! Haar nog nauwe kutje wordt opgerekt, ze spert haar blauwe ogen open…haar mond ook, ze gilt nu! Brutus heeft nog nooit zo’n smal heet kutje ervaren…hij stoot nóg een keer, zijn grote ballen slaan nu tegen Gitte haar dijen…ze maakt een vreemd keelgeluid…de punt van de grote pik dringt door haar baarmoederhals, ze voelt zich letterlijk gespietst maar ook geil. Dan schreeuwt ze ineens opgewonden, aaaaaaiiiii…ooooooohhhh…ik voel je zo diep…jaaaaa, dek je teefje…jaaa! Ondertussen rijdt jij als een speer naar mijn huis…zo geil als boter. Denkende….die Tony met zijn berichtjes en foto’s…en Gitte…willen ze me gek maken ofzo? Je wilt zo snel mogelijk een pik in je…een flinke hondenpik het liefst!

Jeanine:

Geil van de foto’s rij ik naar je toe, eindelijk ben ik er, het leek een eeuwigheid te duren naar mijn gevoel. Ik zie Gitte haar fiets staan, door de zijdeur loop ik naar binnen en hoor haar kreunen en als ik verder loop zie ik de grote Mastiff op haar rug. Jij ziet mij, en houdt je vinger voor je mond en of je met je vingers spreekt, kleed je uit en wees stil.

Tony:

De ruimte is gevuld met gehijg en gegrom van Brutus, gekreun en geschreeuw van Gitte, het geluid van de ballen van de hond tegen het bevallige tienerkontje. Ooooohhh…aaaaaahhh, hij gaat zo dieiep…aaaaahhh, roept je dochter. Je kijkt geil naar haar, schuin achter haar, haar hele lichaam wordt bedekt door het grote hondenlijf, ze schokt wild en houdt zich vast op het bankje. Je kleed je snel uit…ik zie je naakte lichaam tevoorschijn komen, je lekkere borsten, kontje en benen…hhhmmm. Ik voel weer leven in mijn pik stromen, zo snel nadat Gitte me klaar gezogen heeft. Ik kleed me automatisch ook uit, je ziet het…hihi…goed zo, zeg je…alle drie bloot nu! Je geeft me snel een knuffel en een zachte kus op mijn mond. Ik zie je nadenken en denk, wat wil je Jeanine…een hond of iets anders?

Jeanine:

Ik kijk met een schuin oog naar Brutus en hoor hoe Gitte het te kwaad heeft met het verwerken van de grote hondenpik. De pijn die ze eerst voelde is omgeslagen in genot, ze wordt door de hond genadeloos geneukt, al een tijd had hij geen teefje gedekt. Gitte kreunt en roept ja ga door, ik wil je helemaal in mij. Ik kijk je aan, je lacht en fluistert, ze kan hem hebben, wees maar niet bang.

Tony:

Slechts luide kreten slaakt ze nu…ik ga iets verder naast haar staan, haar ogen stralen puur vleselijk genot uit, haar mond open, kwijlend. Jij speelt met je kutje, vlak naast me…de hond versnelt zijn tempo. Ik zie hoe nat je kutje is, ik val op m’n knieën, wil jouw kutje nu wel eens proeven voordat je een hondenpik of een lading hondenzaad er in krijgt…je pure smaak! Je ziet mij met mijn mond naar je kutje gaan en je spreidt je benen…jaaa Tony, lik me…JA! Terwijl ik mijn tong en lippen begraaf in je kletsnatte kutje, kreun je geil en kijkt hoe krachtig Brutus op Gitte in beukt…in hetzelfde ritme duw je je heupen en kutje tegen mijn mond. Ik voel hoe je handen zich om mijn hoofd klemmen…je kreunt…oooohhh jaaa! Dan hoort Gitte je…oooohhh mams…ben je daar?...oooohhh, deze monsterhond neukt me zo hard…oooohhh, je moet hem straks ook proberen…oooohhh!

Jeanine:

Ja schatje dat is goed, geniet nu maar. Ik voel je tong over mijn clit likken die stijf naar voren staat, zo gevoelig is die nu. Mmmm leuke lekkere clit heb je Jeanine, denk je, daar kan ik wel wat mee, wie weet denk je nog. Ik druk je mond stevig tegen mijn kutje. Je proeft mij, puur zo als ik ben, stevige volle schaamlippen.

Tony:

Hmmmm heerlijk, ik drink je geile smaakvolle sappen…

Jeanine:

Zeker, na de wortel vloeien ze flink, puur genotssap vloei ik, ook doordat Gitte mij geil maakt. Haar gekreun, het gegrom van Brutus die haar haren in zijn bek heeft, haar hoofd achterover trekt.

Tony:

Je ziet hoe Brutus kwijlt, zijn speeksel maakt Gitte haar blonde haren nat…hij drijft zijn enorme pik dieper in dit nauwe teefjeskutje. Jij ziet dit, ik niet want jouw kutje hypnotiseert mij…je smaak, reuk…je stijve clit zuig ik in mijn mond en zachtjes schraap ik mijn tanden er over, er gaat een schok door je heen…

Jeanine:

Aaaaaa kreun ik, ja ga door!

Tony:

Die hondentong was geweldig, denk je…maar dit ook, wel anders…heel intens en speciaal! Jaaaaa, Tony…zuig mijn clitje…oooohhh…Gitte…je ziet er zo mooi en geil uit met Brutus die je dekt! De Mastiff gromt en jankt, zijn pik zwelt op, Gitte slaakt een hoge gil terwijl hij haar blonde haar vastbijt en trekt…jaaaaa, dek je teefje…ik…ik…ooohhh Mam…ik kooooommmmm! Ik hoor dit alles en voel jouw benen trillen, je verstikt mij bijna tussen je dijen. Ik neem het voor lief, jouw genot is heilig voor mij. Ik beweeg mijn vingers langs je billen, knijp er in en terwijl ik op je clitje zuig en er lichtjes in bijt, duw ik plagend een vingertopje over je sterretje. Jaaaaa Tony, kreun je…ga door…ik ga zo komen…oooohhh ga door…ja…ja!

Jeanine:

AAAAAAAAA kreun ik als ik je voel, je maakt me gek…

Tony:

Gitte voelt Brutus verstijven en z’n pik groeien…dan…begint hij te janken..

Jeanine:

Haar kutje wordt nu nog verder opgerekt, aaaaaaaaa gekreun, pijn en genot voelt ze. Intussen kom ik zelf ook bijna! Eerst die wortel, Brutus op Gitte voor mij en jij die me gek maakt. Oooo jaaa kreun ik, ik kom zo ik kom bijna. Brutus schiet zijn zaad in het kutje van Gitte, die voelt het tot in haar baarmoeder, zo diep en krachtig. Gelukkig steunt ze op een bankje anders was ze zeker door haar handen gegaan, het is een oerkreet die ze slaakt, gewoon een dierlijke genots-kreun.

Tony:

Gitte haar jonge lijfje trilt van genot, haar nauwe kutje knijpt de dikke hondenpik fijn, melkt deze. Brutus jankt door zijn orgasme en van het bijna pijnlijke gevoel dat er aan zijn pik gemolken word. Nu laat hij haar haren los en huilt als een wolf! Gitte laat haar hoofd en haren nu omlaag hangen en maakt klagende geluiden terwijl haar jonge kutje en baarmoeder overvloedig worden gevuld met hondensperma. Jij kreunt diep, je kutje kletsnat van het clitoriaal stimuleren en dan mijn vinger die in je anus duwt en daar rond draait…je maagdelijke anus die nu ook verlangt om een keer gevuld te worden. Dan je stijve clitje waar ik aan sabbel, zuig en je slaakt ook een gil… jaaaaaaa Tony, ik kom zoooo lekker, oooohhh dit mag je meer doen, aaaahhh jaaaa…ooohhh, mijn kontje ook. Ik vang je op want je zakt door je benen en knieën en ik blijf je likken, je lichaam schokt spastisch.

Jeanine:

Gitte ligt uit te hijgen! Brutus nog op en in haar, de zware grote hond gaat gewoon door, ondanks zijn zaadlozing, dekt hij zijn teefje voor de tweede keer.

Tony:

Jij ligt uit te hijgen nadat ik je kutje uitgelikt heb en je clitje dol. Gitte ligt/zit kreunend op haar bankje, haar buikje wat bol van het zaad in haar baarmoeder, de grote pik spuit nog kleine druppels en is nog stijf. Haar kutje is maximaal uitgerekt, de punt van de pik in haar baarmoeder waarin ze net haar allereerste zaad ontving. Brutus heeft al lang niet gedekt en blijft bewegen terwijl hij normaal stil op zijn teefje zou rusten, dit kutje knijpt echt in z’n pik en bij elke terugtrekkende beweging hoor je een nat zuigend vacuum geluid, zijn knot opgezwollen bijna zo groot als een tennisbal. Je ziet mij kijken naar je dochter terwijl je nu naast me mee kijkt, kijk haar nou Tony!

Jeanine:

Wat een monster heeft ze in haar kutje, dat ze die kan hebben. Gitte kijkt ons nu ook aan met haar blauwe geile ogen. O wat is dit tof, geil! O ja ga door kreunt ze als Brutus weer beweegt of hij zijn pik nog dieper in Gitte haar kutje drukt. Jij hebt je camera gepakt en filmt het als geil aandenken.

Tony:

Ik film alles, wat een geil gezicht…onze gezamenlijke fantasie op foto en film. Brutus laat haar ranke lijfje wild schokken en jij kreunt mee met je dochter. Tony, zeg je…ik wil ook zo een pik in m’n kutje en je denkt aan de wortel die in je zat bij de Lidl achter de kassa. Brutus zal waarschijnlijk niet nog een keer kunnen na Gitte…maar Whiskey of Shadow wel. Dan denk je plots aan de Dobermann die ik noemde, die nogal fel en soms vals is. Het trekt je wel, misschien kan je dit wilde dier temmen door je als teefje aan te bieden, je wordt geil bij de gedachte er aan. Ik weet niet wat je precies denkt maar wel dat je een hondenpik wilt. Dan stopt Brutus met stoten en stapt van Gitte af, ze slaakt een hoge kreet als zijn gezwollen pik 180 graden draait in haar kutje en het grote dier van haar af glijdt en haar kutje bijna binnenstebuiten trekt. Zo staan ze kont aan kontje, beiden hijgen zwaar…

Jeanine:

Het is of ze gewoon wordt mee getrokken door Brutus, ik word er een beetje jaloers door maar ik wil die Dobermann zeg ik dan tegen je. Je kijkt me aan, je weet het zeker? Ja zeg ik, ik wil zijn pik, ik ga hem temmen. Aangekomen bij de kooi, zie ik de Dobermann al liggen en als ik goed kijk, likt hij zijn eigen lul. Jij pakt een bak met eten en doet de deur van de kooi open. Geef hem maar eten zeg je, en blijft dan kijken, even zien hoe hij reageert. Ik breng de schaal met eten bij de hond, deze kijkt me aan, gromt niet. Ik neem wat afstand, zo dat hij zich niet bedreigd voelt als hij eet, dan zak ik door mijn knieën en ga zitten, doggy stijl. Zijn interesse is gewekt, hij kijkt nu vaker naar mij, stopt met eten en draait om mij heen en snuffelt aan mij.

Tony:

Ik zie hoe de grote Dobermann je besnuffelt, ook houd ik Gitte en Brutus in de gaten, Brutus en Ludo (Dobermann) hebben al eens gevochten en dit is niet het moment. Ludo heeft geen interesse in het eten, wel ruikt hij voorzichtig aan je kontje. Hij staat vlak naast je, net andersom dan jij, je ziet zijn rode puntige lul uit zijn buik staan. Deze is niet zo groot als die van Brutus maar dit dier heeft meer dreiging en dierlijke energie in zich. Hij zal je als een onderdanig teefje willen nemen, je kutje wordt natter bij het idee alleen al en je kijkt naar de druppel die aan zijn pik hangt en likt je lippen. Ooohhh, Tony…ik wil door hem genomen worden kreun je en ik zeg dat je hem eerst moet overtuigen. Kom…Ludo…wil je een lekker teefje?...vraag je voorzichtig. De gemeen uitziende hond spitst zijn oren als hij je zijn naam hoort noemen en als je je kontje naar hem draait, duwt hij met zijn lange snuit tussen je dijen alsof hij ze wilt spreiden. Ik zie het gebeuren, hij gaat je zo beklimmen…zonder voorspel, gelukkig heb ik je al opgewarmd. Ludo likt even over je billen, als je even aanstalten maakt van positie te veranderen, gromt hij en zet waarschuwend zijn tanden in je bovenbeen. Je schrikt even maar snel laat hij los, hij positioneert zich en kijkt naar je kontje.

Jeanine:

Ik voel de tanden, het windt me gewoon op. Ik kijk om en zie hem achter mij staan, dan springt hij op mij, zijn voorpoten om mijn middel. Ik voel zijn nagels maar ook zijn natte eikel tussen mijn billen glijden. Zo goed als kan, spreid ik mijn benen nog een beetje, net zo ver tot ik zijn puntige eikel tegen mijn kutlipjes voel aandrukken. Ludo heeft geen aansporing meer nodig als hij merkt dat zijn lul voor mijn gaatje zit en drukt dan met een dikke stoot deze in zijn net veroverde teefje. Aaaaa kreun ik, als ik Ludo zijn lul in mij voel dringen.

Tony:

Als hij jou met je hoofd wat naar voren ziet gaan dan bijt hij zich vast in je blonde haar en stoot weer toe, tot zijn ballen tegen je kutlippen slaan, je kreunt hard…ooooo, jaaaaaahhh terwijl hij je hoofd aan je haren achterover trekt. Een meter of 4/5 terug zitten Gitte en Brutus nog als twee dierlijke minnaars aan elkaar vast, uit haar kutje druppelt het sperma op de vloer en langs haar benen, langzaam slinkt de pik. Jij krijgt de volle laag, al zeker een maand of vier heeft Ludo geen teefje gehad, zijn zwarte ballen staan bol van het zaad. Agressief beukt hij op je in en je geniet van dit dierlijke geweld. Jaaaaa dek me…Ludo…neuk je teefje…jaaaa, roep je en ik sta perplex hoe je nu door de tweede hond geneukt word en film dit tegelijk. Het dier schuimbekt en gromt terwijl hij je supersnel neukt, zijn pik gaat als een bliksemflits je kutje in en uit. Dan ineens schiet zijn pik uit je natte kutje, Ludo gaat terug op zoek naar je opening en jij baalt ook van dat plotse lege gevoel. Straaltjes voorvocht sprayen over je billen en het loopt tussen je bilnaad en over je sterretje. Ineens glijd de punt tegen je kringspier, je anus…je verstijft…Neeeeee!, roep je nog maar Ludo denkt je kutopening weer gevonden te hebben en stoot toe!

Jeanine:

Neeeee schreeuw ik, maar Ludo waarom zou hij, stoot gewoon door in mijn kontje, door het voorvocht is het glijmiddel, na twee, drie stoten zit hij tot zijn ballen in mijn ontmaagde kontje/anus. Je ziet me verstijven, nee roepen eerst hard, maar dan al zachter. Ik merk dat ik ontspan, mij heb overgegeven aan mijn hond, ik zijn teefje ben. Aaaa kreun ik, ik begin er van te genieten. Ja neem me, vul me roep ik hard.

Tony:

Ik kijk vol verbazing hoe je kontje net ontmaagd is door Ludo z’n pik…een hondenpik en ook hoe snel je weer geil wordt. De dobermann gromt en grauwt door het nauwe kontje van jou dat in zijn pik knijpt, nog harder trekt hij je haren naar achteren en aan zijn sneller wordend tempo te merken zal hij het niet veel langer meer volhouden vermoed ik. In een opwelling besluit ik je te helpen om klaar te komen tijdens deze ruwe dekking en breng mijn hand naar je kutje terwijl ik naast je ga zitten.

Jeanine:

De hond gromt of hij wil zeggen dit is MIJN teefje

Tony:

Ik trek me niets van zijn gegrom aan en voel aan je kutje, je bent zó geil dat het sap over mijn vingers loopt. Ooooohhh jaaaa, vinger mijn kutje Tony, mijn clitje ook alsjeblieft, roep je bijna smekend. Oooohhh mijn god ik voel zijn pik zo diep in mijn binnenste…ooohh bruut wild beest, jaaaa neuk mijn kontje jaaa! Je stem slaat over en ik vinger je kletsnatte kutje en stimuleer je clitje. Ludo zijn ballen voel ik langs mijn hand tegen je billen slaan. Jij voelt hoe zijn pik in je groeit en opzwelt, de verdikking vult je darmen, nu zit hij ook vast! Je staat op het punt klaar te komen en voelt hoe Ludo zijn sperma diep in je darmen spuit, hij gromt vervaarlijk en laat nu je haren los en zet zijn tanden in je nek.

Jeanine:

Jij haalt je hand nu weg, in mijn geilheid heb ik het door, maar ook dat hij mij vast heeft in mijn nek. Ondanks dit voel ik me veilig, het voelt natuurlijk aan. Ik druk mijn kontje zo ver als kan naar achteren of ik wil zeggen is goed, ik ben van jou nu, een natuurlijke reactie of niet maar ik voel zijn nekgreep iets minder worden. Jij ziet het gebeuren, gerustgesteld laat je het gaan, filmt het weer…

Tony:

Je ontvangt zijn dierlijke zaad in je darmen en zonder dat ik je kutje stimuleer, puur door de pik in je kontje en het gevoel een zuiver teefje te zijn, kom je ineens keihard klaar! Oooooohhh jaaaaaaa ik kom…oooo vul je teefje op met je zaad…oooohh…jaaa ik kom zooo haaard klaarr…oooohh Tony, dit voelt zo fantastisch, roep je vol passie en terwijl Ludo grommend je haren weer pakt, grom je terug als een loopse teef….jaaahhh niet stoppen Ludo…dek je teefje
.
Jeanine:

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Wordt vervolgd in deel 4…

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Beestachtig Geile Chat Sessies - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Dieren" VERHALEN
:: O.v.m.t. - 2Door: Jodocus
Gelezen: 2032x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hond, Paard, Lesbisch
19-01
8.6
:: O.v.m.t. - 1Door: Jodocus
Gelezen: 3506x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hond, Paard, Lesbisch
19-01
8.6
:: Sex Met Onze MerrieDoor: Dannoo
Gelezen: 5213x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Merrie, Neuken, Geil
18-01
7.6
:: Zo Moeder... - 85Door: Shadow666
Gelezen: 3139x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Honden, Oudere Mannen
18-01
8.7
:: Tim's Teefje - 53Door: Tim72
Gelezen: 1508x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Teefje, Incest, Hoer, Vernedering
18-01
8.3
:: Alie Wil Het Allemaal - 4Door: Nickgeil
Gelezen: 6700x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags:
15-01
8.7
:: Tim's Teefje - 52Door: Tim72
Gelezen: 2843x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Teef, Hond, Incest, Hoer, Vernedering
13-01
8.7
:: Annelies - 3Door: Peter
Gelezen: 7591x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Paard Lingerie Kousen Schorpioen Wesp
05-01
8.6
:: GangbangDoor: YvK9
Gelezen: 13148x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Gangbang, Hond, Zaad
04-01
8.7
:: Tim's Teefje - 51Door: Tim72
Gelezen: 3304x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer, Schooljuf, Bazin
04-01
8.9
:: Annelies - 2Door: Peter
Gelezen: 9422x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Panty, Kousen, Hond Mieren Wormen Lingerie
02-01
7.4
:: Esmeralda Ontdekt - 2Door: K9Linda
Gelezen: 8855x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
01-01
8.8
:: Mijn Hond En VriendinDoor: Jodocus
Gelezen: 18703x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hond, Lesbisch
27-12
8.6
:: Tim's Teefje - 50Door: Tim72
Gelezen: 3717x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer, Schooljuf, Bazin
25-12
8.7
:: Esmeralda Ontdekt - 1Door: K9Linda
Gelezen: 17931x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Weduwe, Onverwachts, Verlangen
24-12
8.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net