Opwindend.Net
Datum: 13-05-2018
Stemmen: 84x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 6855x
Lengte: Gemiddeld
In De Schulden
Door Hanz68 - Mijn Profiel Pagina

Daar zat ik dan. Moedeloos op de bank met voor me op tafel een stapel rekeningen. 27 en nu alweer twee jaar werkloos. De zoektocht naar een nieuwe baan heeft nog steeds niks opgeleverd en de schulden stapelen zich op. Nog even en ik zou op straat staan en dat wilde ik toch echt voorkomen.

De volgende dag ging ik op bezoek bij een kameraad die in hetzelfde schuitje zat als ik. Ook door de slechte economie zijn baan verloren, alleen leek hij zich financieel prima te kunnen redden. Toen ik bij zijn huis aankwam stond hij buiten te praten met iemand in een grote BMW. Toen hij me zag wuifde hij me binnen. Na een paar minuten reed de BMW weer weg en kwam mijn vriend ook binnen.

Na een tijdje gepraat te hebben over voetbal, kwam het gesprek uit op geld en onze zoektocht naar een baan. 'Ik red het niet meer, Erik' zei ik. 'De rekeningen stapelen zich op en ik weet niet hoe ik het moet oplossen'. Even was Erik heel stil en toen keek hij me heel serieus aan. 'Dat probleem had ik tot een paar maanden terug ook, Hans, maar ik heb daar een oplossing voor gevonden'. Ik keek hem vol ongeloof aan. 'Hoe dan' vroeg ik.Het bleef een tijdje stil en toen vertelde Erik hoe hij aan extra geld kwam. 'Ik bied me op het internet af en toe aan voor seks voor geld....met andere mannen', zei Erik.

Ik was nu helemaal verbaasd. De man die ik al meer dan 10 jaar kende had seks met andere mannen. 'Je bent toch geen homo?', vroeg ik. 'Nee, maar ik zag geen andere uitweg en het betaald goed'. Ik wist niks meer te zeggen en nam afscheid van Erik. Op de terugweg naar huis spookte het verhaal van Erik nog steeds door mijn hoofd. Seks met mannen voor geld? Zou ik dat kunnen? Zou ik dat willen?

Na het avondeten plofte ik op de bank, nog steeds met Eriks verhaal in mijn hoofd. Ik pakte mijn laptop erbij en zocht een gay datingsite op. Na een tijdje op de site te hebben rond gekeken maakte ik een profiel aan, Man, 27 jaar, 1.78 sportief gebouwd en de rest van de vragen vulde ik ook in. maakte met de webcam wat foto's van mijn lichaam en plaatste een advertentie. Ik kon later altijd nog beslissen of ik er mee door zou gaan of niet,

De volgende ochtend bekeek ik mijn mailbox en zag dat er een reactie was. Snel logde ik in om hem te bekijken. Het was een oudere man van 64 en hij mailde zijn telefoon nummer mee voor een snelle reactie. Ik twijfelde nog steeds heel erg, maar bij de post vanochtend zaten er weer een paar aanmaningen bij. Ik besloot te bellen. Na een zenuwachtig gesprek hing ik weer op. Peter zou aan het eind van de middag langskomen. De tijd kroop voorbij en eindelijk was het dan zover. De bel ging.

Ik deed de deur open en liet Peter binnen. Peter was een grote man van bijna 1.90 en zoals al gezegd 63 jaar oud en stevig gebouwd. We gingen op de bank zitten en begonnen te praten. Ik vertelde Peter dat dit voor mij de eerste keer was met een man en waarom ik het deed. De hele situatie leek hem wel op te winden, want ik zag een flinke bobbel opkomen in zijn broek. Na een tweede glas wijn stelde Peter voor om naar de slaapkamer te gaan en ik stemde daar mee in
Op de slaapkamer begon Peter zich uit te kleden en ik besloot om me ook maar van mijn kleding te ontdoen. Toen we beide naakt waren trok Peter mij naar zich toe en begon me te zoenen. met zijn tong gleed hij mijn mond binnen en ik zoende hem terug. Na een tijdje duwde Peter mij op mijn knieŽn en keek ik recht tegen zijn half stijve lul aan. Ik nam zijn lul in mijn mond en begon er aan te zuigen en al snel groeide zijn pik naar een behoorlijke omvang zo groot dat ik af en toe begon te kokhalzen als hij zijn pik dieper mijn keel in duwde. 'Voor een beginneling doe jet het zeker niet slecht', lacht hij, terwijl hij zijn pik steeds dieper in mijn keel stootte. Na een tijdje trok hij zijn keiharde lul uit mijn mond en trok me overeind en duwde me met mijn buik op het bed. Hij graaide een van de condooms van het nachtkastje en rolde die uit over zijn pik.Daarna duwde hij mijn billen wat uit elkaar en liet een klodder spuug in mijn bilnaad lopen en smeerde dat uit over mijn sterretje.

'Tijd voor je ontmaagding sletje', fluisterde hij me toe en kroop op me. ik voelde zijn harde pik tegen mijn kontgaatje aandrukken. Voorzichtig stootte hij zijn pik een stukje naar binnen. Ik kreunde het uit van de pijn. Peter haalde zijn pik uit mijn kontje en drukte hem weer tegen mijn kontgaatje.Opnieuw stootte hij hem voorzichtig naar binnen en dat ging nu al beter. Opnieuw trok Peter zijn pik terug om hem daarna weer voorzichtig tegen mijn kontgaatje te drukken. Alleen ditmaal stootte hij zijn pik in ťťn keer helemaal naar binnen. De tranen sprongen in mijn ogen, maar Peter begon als een bezetene te neuken. Na een paar minuten zakte de pijn weg en kon ik me wat ontspannen. Peter bleef zijn grote harde pik diep in me stoten. Na een tijdje trok hij zijn pik uit me en rolde me op mijn rug. Hij beval me mijn benen te spreiden bracht zijn lul weer richting mijn, inmiddels goed opgerekte, kontgaatje en stootte zijn neukstaaf weer naar binnen. tijdens het neuken begon hij me nu ook weer te zoenen en ik betrapte me er zelf op dat ik er van begon te genieten.

Inmiddels was de temperatuur in de slaapkamer flink opgelopen en Peter begon flink te zweten. Hij wilde het afmaken in doggystyle dus trok hij zich weer uit me en beval me op handen en knieŽn te gaan zitten. Hij kwam achter me zitten en stootte zijn harde pik weer diep in me. Ik voelde zijn zweetdruppels van zijn voorhoofd om mijn billen en rug druipen. Steeds harder begon Peter te stoten en luider te grommen en uiteindelijk kwam hij met een oerkreet klaar. Hij liet zijn bezweette lichaam op mijn vallen en ik liet me voorover vallen op mijn buik. Zo bleven we even liggen en toen Peter weer op adem was gekomen trok hij zijn slappe lul uit mijn kontje. ik draaide me om en zag hoe Peters condoom flink gevuld was. Hij trok het condoom en legde het op het nachtkastje.'Een aandenken, schatje'.

Nadat Peter zich had opgefrist en we telefoonnummers hadden uitgewisseld namen we afscheid met een tongzoen. 'Tot de volgende keer', zei hij terwijl hij me een tik op mijn kont gaf. Toen ik weer alleen was ging ik de slaapkamer opruimen en sprong onder de douche. Onder de douche besloot ik dat ik dit vaker wilde doen, maar dat het beter was om dit met niemand te delen. Mijn familie zou het nooit begrijpen. Met het geld van Peter kon ik alvast beginnen met het aflossen van mijn schulden.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
:: De Vreemde BruutDoor: Luukj
Gelezen: 6391x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
03-07
8.0
:: Te Huur ...Door: Kweetniet
Gelezen: 8473x
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Homo, Anaal, Oud, Jong, Pijpen, Seks
17-04
8.7
:: Openbaar ToiletDoor: Ronny
Gelezen: 9195x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Publiek
29-01
8.3
:: Geile Sex Met Nieuwe VriendDoor: Geilekoe
Gelezen: 5138x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Regen, Jack, Sex, Seks
10-05
8.4
:: De Zes Van Klas 6A - 17Door: Jaakske
Gelezen: 3048x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
08-05
8.9
:: Jongens Hormonen - 6Door: Jaakske
Gelezen: 4673x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
28-04
8.8
:: Uit De KastDoor: NoMercy001
Gelezen: 6685x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
13-05
8.6
:: Mijn Eerste Ervaring - 1Door: Anthony64
Gelezen: 5568x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Indo, Logeren, Slapen
14-05
8.2
:: In Bed Bij De BuurmanDoor: Nick
Gelezen: 13131x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Oud, Jong, Pijpen
22-04
8.5
:: Trio Buiten In...Door: Geilekoe
Gelezen: 6288x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Seks, Pijpen, Buiten, Camping, Homo
09-05
8.3
:: Op Kamp - 8Door: Stoffel_Dk
Gelezen: 4515x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kamp, Homo, Pijpen, Douchen, Neuken
06-05
8.9
:: Saunasletje - 1Door: Wespje
Gelezen: 6967x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-05
8.3
:: Met De ConciŽrge - 2Door: Zealotto
Gelezen: 5798x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Aftrekken, Rukken, Spuiten
14-12
8.3
:: BandenwisselDoor: Onderdanig
Gelezen: 6100x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bandenwissel Garage
06-05
7.3
:: De Zes Van Klas 6A - 16Door: Jaakske
Gelezen: 3131x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
04-05
8.6
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net