Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Wist je dat...
...we op Opwindend.Net een ingebouwde spellingcontrole hebben? Elk verhaal wordt automatisch door onze controle gehaald om de meest voorkomende fouten eruit te filteren. En voor degenen die echt twijfelen, hebben we onze unieke SchrijfService! Wij kunnen je helpen als je er echt niet meer uitkomt.
 
De Sexverhalen Van Zondag
Één Dag Mijn Eigen Dochter ZijnDoor: Kleinemarie
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter,
"Na een leuk gesprek met een vriend van me waarin we het hadden over n dag het andere geslacht hebben, besloot ik om hier een verhaal over te schrijven. Deze schrijf ik als een jongen, die 24 uur lang ineens mijn lichaam heeft. Veel leesplezier ..."
15-09 om 20:00
Slet Princess - 7Door: Slet Princes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Transgender, Pijpen, Femboy, Anaal, Ruig, Slet, Sletje,
"Robert en zijn slet stelde niet zo veel voor. Robert, probeerde Linda s pad te volgen en mij net zo hard te neuken als haar. Maar Linda is groter geschapen, en meer strenger en dominanter. De transgenders daar integendeel, waren wel het echte werk. N..."
15-09 om 20:00
Dokter Carolien, Ik Kan Niet KlaarkomenDoor: Kleinemarie
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Sinds het schrijven van mijn Dokter, er zit iets in mijn kutje verhaal, ben ik meer en meer gaan denken aan mijn eigen huisarts. Een knappe jonge meid, waaraan ik echt alles kan vertellen. Veel leesplezier Voor wie trouwens nog geen and..."
15-09 om 20:00
Single Man Op VakantieDoor: Travestiet
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Orgasme, Gescheiden, Ontdekken, Vakantie,
"Ik ging dit jaar alleen op vakantie. Na een druk en onrustig jaar was ik er wel even aan toe zeg maar. Ik boekte twee weken Hurghada. Hotel had genoeg te bieden en ook een duikcentrum. Ik houd ervan om te duiken in ondiep water, maar heb geen behoeft..."
15-09 om 16:00
Mijn Vrouwen - 24: Elke En NancyDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik kreeg een berichtje van Desi. Ze was nog bij Elke en samen hadden ze besloten om samen te gaan wonen. Er was een enorme klik tussen beide. Ze vroeg of ik een weekend naar Elke kon gaan zodat ze haar dingen kon regelen in haar oude appartement in N..."
15-09 om 16:00
Een Passende Straf Voor De Stoute LeerlingDoor: Janine02
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar, Straf, Plas, Dwang, Leerling, sPanking,
"Hij genoot van de stilte van de uitgestorven klas. De gouden stralen van de late middagzon door de hoge ramen werd zichtbaar gemaakt door de dwarrelende fijne stof. Het was warm in het lokaal op deze vrijdagmiddag. De hitte van de nazomer leek te glo..."
15-09 om 16:00
Heb Ik Een Probleem?Door: Centerfold
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Dikke Tieten, Pijpen, Grote Lul, Dokter, Huisarts, Verlegen, Zwembad, Nerd, Grote Borsten, Groot Geschapen,
"Ik ben Eric, een verlegen jongen van zestien jaar. Op de HAVO doe ik het erg goed, zelfs zo goed dat mijn klasgenoten me een nerd vinden. Misschien hebben ze daar ook wel een beetje gelijk in, maar ik vind leren nu eenmaal erg leuk. Mijn klasgenoten ..."
15-09 om 16:00
Melk - 38: Alix En DeborahDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Kort
" Kijk Deborah, stop met de baas spelen over mij. Ik concentreer me nu honderd procent op de verspreiding van Androzepanol. Konijntje Je bent zo gefixeerd op Androzepanol Mag ik je eraan herinneren dat ik het ontwikkeld heb om ons, vro..."
15-09 om 12:00
Opa's Verjaardagscadeau Angelique - 2Door: Pseudoniem
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Opa, Sexspeeltjes, Sextoys,
"Angelique had zichzelf cadeau gedaan aan mijn opa, voor zijn verjaardag, een mooier cadeau had ze opa niet kunnen geven. In het vorige verhaal had ze mijn en opa op die dag lekker en goed geneukt. Opa s hondje is een staffordje genaamd Tair..."
15-09 om 12:00
Zo Moeder... - 104Door: Shadow666
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochter, Honden, Oudere Mannen,
"Kevin ging echt los op het kontje van zijn jongere stiefzusje, geil kreunend ontving ze zijn wilde stoten. Hij was die dag al twee keer klaargekomen, de eerste keer in haar mondje en de tweede keer was toen hij haar kutje voor het eerst mocht neuken...."
15-09 om 12:00
Met Een Krasje - 4Door: Gerard12816
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Verlegen, Paarden, Sperma, Ondeugend,
"Na de massage en meer was Maud het paardenvrouwtje vertrokken naar de manege. Ze beloofde me te bellen als er tijd en gelegenheid was voor mij om haar activiteiten met de hengsten live mee te maken. Het duurde een paar dagen tot er een app kwam waari..."
15-09 om 12:00
Ontheemd - 40 (slot): Twee Jaar LaterDoor: DAts
Reacties: 4
Lengte: Lang
"Beste lezers, dit is alweer de veertigste aflevering van Ontheemd. Het zal de laatste zijn. Er valt nog van alles te vertellen over de professionele ontwikkeling van Douwe en de relaties met familie, oude en nieuwe vrienden, basketbal of de Einhov..."
15-09 om 12:00
Genieten - 4Door: Gebbetje
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Nudisme, Vader, Zoon, Zwembad,
" i John is gescheiden en in het gelukkige bezit van een grote vrijstaande villa aan de rand van een bos met een zwembad in de tuin en een zeiljacht. Omdat hij alleen woont zat hij op een dag lekker in z n blootje in de tuin toen opeens zijn dochter I..."
15-09 om 06:00
Verhaal Van Mijn Neefje - 2Door: Trudy
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Hoi ik ben Erik 17 jaar. Samen met mijn vader 51 jaar,mijn moeder Anita 56 jaar. En een zusje van 15 wonen we gezellig in noorden van het land. Eigenlijk had eerst dit verhaal moeten vertellen maar ja. Mijn moeder Anita is de jongere ..."
15-09 om 06:00
Net Op Tijd Voor Boodschappen 3Door: Zippo
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beffen, Maagd, Neuken, Pijpen, Tiener,
" i Hallo lezers, Ik ga weer verder met het vervolg van mijn nieuwe verhaal. Laten jullie een reactie achter wat jullie er tot nu toe van vinden. En ik beloof jullie dat er nu eindelijk stevige sex is tussen de jonge Stella ..."
15-09 om 00:00
Slet Princess - 6Door: Slet Princes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het duurde een tijdje voor ik weer normaal kon lopen. In de tussen tijd werd ik nog steeds net zo hard als altijd hard door Linda geneukt. Gelukkig kregen ik geen klappen in mijn gezicht meer. Linda gaf aan dat het mijn mooie koppie alleen maar onnod..."
15-09 om 00:00
Naar De KapperDoor: Lee Williams
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Groepsex, Kapper, Kapster, Neuken, Pijpen,
"Leen stapt onder de douche uit en pakt de haardroger om zijn haar te drogen. zo meteen heeft hij een afspraak bij Lobke zijn kapster. Hij doet geen gel in zijn haar want het moet toch zo meteen geknipt worden. Het is wat laat deze keer, maar..."
15-09 om 00:00
 
De Sexverhalen Van Zaterdag
Ontmoeting In Het Park - 3Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Liesbeth en ik woonden nu zes weken bij elkaar. We naaiden als konijnen en regelmatig logeerde mama Wilma bij ons en dan gingen we helemaal los met z n drietjes. Kortom we waren blij en tevreden. Ik had dit jaar nog geen vakantie gehad, en o..."
14-09 om 20:00
Voetballer Gino Gewild - 2Door: Axel69
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Stagiair, Voetbal,
"Als Gino bij de club komt ziet hij her en der voetballertjes trainen en spelen. En er is al over hem gepraat, blijkbaar, want ouders spreken hem aan. Jij komt toch hier op onze school werken En jij voetbalt best hoog toch Ga jij onze F jes tra..."
14-09 om 20:00
Sex-slavinDoor: Anna Petrovzka
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Meester, Neuken, Slavin, Slet, Sletje, Zweep,
"De Wereld is veranderd. Zijn we nu beland in Utopia of in Distopia Hoe dan ook, Normen en Waarden zijn verschoven. We leven in een geweldige tolerante Wereld. Alles mag tegenwoordig. LHBTIQ Of ben ik nog letters vergeten Gender..."
14-09 om 20:00
Nasr De Huisarts - 2Door: Gerard21204
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Huisarts,
"Misschien wel als je vaker naar ons gluurt en neemt mij in de arm en we lopen naar onze huizen toe. Wat ik niet weet is dat mijn buuf en de dokter vriendinnen zijn en zij alles weet dat ik ook naar haar man kijk, en ik vaak een interessant sexy slipj..."
14-09 om 20:00
Slapen In De Meidentent - 14Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Opdracht,
" Goed, het eerste deel van jullie opdracht van mij Rij J op plaats 8, daar zit een jongenskoppel. Twee Nederlandse jongens die maar wat graag eens zouden samen spelen. De ene is homo, de andere biseksueel. Ik wil er samen met jullie vanmiddag naarto..."
14-09 om 16:00
Net Op Tijd Voor Boodschappen - 2Door: Zippo
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Kleine Borsten, Kleine Tieten, Maagd, Neuken, Pijpen, Tiener,
" i Hoi lieve lezers, Snel weer door met mijn verhaal, We waren ge indigd met de discussie over ons leeftijdsverschil. Ik was er van overtuigd dat het voor ons dus geen punt meer was. i Het was overduidelijk dat we ons b..."
14-09 om 16:00
Het Herstel... - 6Door: Rainman
Reacties: 8
Lengte: Lang
"Beduusd staarde Marcel naar Jack. Keek naar de grond en weer naar Jack. Licht geamuseerd zag Jack de verwarring bij de man die voor zijn deur stond. Ze hadden elkaar nog nooit ontmoet, maar hij wist verdomd goed wie Marcel was en wat hij me..."
14-09 om 16:00
Twee Dikke VriendinnenDoor: G.B.
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dik, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Onderdanig, Vernederen, Volle Vrouwen, Vriendinnen,
"Het was eindelijk een heerlijke lentedag en ik liep lekker in het bos. Ik liep blijkbaar samen met twee ronde vrouwen blijkbaar bijna hetzelfde rondje, waardoor ik hen vaak tegenkwam. Ze stoten elkaar af en toe aan, keken naar mij en schoten weer in ..."
14-09 om 16:00
De BuurjongenDoor: Budilio
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Ik weet het nog als de dag van gisteren het was zaterdagochtend en had Frank mijn vriend in alle vroegte weggebracht naar het treinstation. Frank ging naar een re nie met zijn oud schoolkameraden en zou het hele weekend weg blijven. Sinds we samen..."
14-09 om 16:00
Bram 3Door: John2511
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Bram was wel ge nteresseerd in het vervolg, maar voelde zich ook wat gestrest. Moest ie niet naar huis Even bijkomen Hij deelde zijn twijfels met Nicole, en verontschuldigde zich. Geeft niet jongen. Alles wat je doet is goed. Maar ik zou ..."
14-09 om 12:00
Met Een Krasje - 3: VriendinDoor: Gerard12816
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Massage, Paarden, Romantiek, Sperma,
" b Intro b i De vorige twee afleveringen verhaalden van een verlegen jonge vrouw met een lichte handicap. Ik ontmoette haar bij toeval na een ongelukje waarbij ze een blessure opliep vlak bij mijn huis. Uiteindelijk resulteerde die ontmoe..."
14-09 om 12:00
Milf Heeft Een Beurt NodigDoor: MichaelX
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hotel, Milf, Neuken, Vingeren, Vreemdgaan,
"Voor mijn werk ben ik een weekendje in Amsterdam en verblijf daar in een hotel. Na een lange dag bij klanten besluit ik in het hotel restaurant wat te eten. Het is al wat later op de avond, en de drukte valt mee. Als ik net mijn bestelling heb geplaa..."
14-09 om 12:00
Contract - 13: SlotDoor: Xxx_pen63
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Nog voor ze goed en wel binnen waren, stond Amelia al in haar lievelingsoutfit bare ass naked. Ook al was er een hele tak van de mode erop gericht om zwangere vrouwen er op hun best te laten uitzien, als je negen maanden zwanger bent, is er m..."
14-09 om 12:00
Gelovige Annelies - 4Door: HotBuck
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurmeisje, Zwanger,
"Toen haar ouders thuis kwamen van de boodschappen, merkte haar moeder wel dat Annelies straalde maar zocht er niets achter. Ik belde aan bij het huis van Annelies en zei tegen haar moeder, die de deur open deed, dat Annelies mij gevraagd had even..."
14-09 om 12:00
Jongen Met PappieDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vader,
"Hallo, ik ben Abel. Een blonde schoonheid van 1m87 lang en een strak slank postuur. Met een kop voorzien van lang blond haar en vooral mooie wimpers. Ook ben ik gezegend met een apparaat van 21 cm maar liefst. Maar of dat altijd een voordeel is wee..."
14-09 om 06:00
Belevenissen Van Dickie - 5: Eindelijk Zater...Door: Jacob Van S
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik ben Dick, maar iedereen noemt me Dickie. Ik ben 22 jaar, niet zo lang 170 cm , 65 kilo. Een beetje een mager ventje. Verder ben ik verlegen en daardoor kom ik timide ver, vandaar Dickie. Zeker bij vrouwen heb ik dat en dan maakt het niet uit hoe ..."
14-09 om 06:00
Slet Princess - 5Door: Slet Princes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slet, Sletje,
"Nadat Linda haar lul uit mijn haalde en ik op stond, stopte ik mijn vinger in mijn gaatje. Ik kon haar zaad gemakkelijk voelen. Linda plaatste de camera richting de bank en pakte de laptop. Zittend op de bank met een laptop op haar schouder, bevoelde..."
14-09 om 06:00
Suikermeisjes - 2Door: Mickey Hard
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Blond, Feest, Jong En Oud, Pijpen, Tiener,
"Miriam had gemengde gevoelens over waar ze aan begonnen was. Een rijke daddy die haar bleef verwennen. De nieuwe levensstijl wende zo snel, maar het voelde zo vreemd. Dat geld van een vreemde man die ze dan daddy moest noemen. Ze had dingen ..."
14-09 om 06:00
Before Dead Us PartDoor: Remy21531
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Maagd, Milf, Moeder, Zus,
" i Het volgende verhaal is volledig waar gebeurt. Namen zijn natuurlijk anders maar verder klopt het verhaal. Dit is deel 1 het begin .. als het bevalt schrijf ik graag veel en veel meer i We beginnen het verhaal in 1993. In dit jaar maa..."
14-09 om 00:00
Voetballer Gino Gewild - 3Door: Axel69
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Neuken, Stagiair, Voetbal,
"BERICHT AAN DE REDACTIE Deel 3, deel 4 is in de maak. Voetballer Gino gewild 3 Aan het eind van de woensdag, met twee keer een training voor de F jes, gaat Gino weer warm eten bij Carla. Als hij bij ..."
14-09 om 00:00
Jij Hebt Echt Een Geil WijfDoor: Lee Williams
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Klaarkomen, Neuken,
"Leen en Esther zitten samenmop de bank nog wat tv te kijken zoals ze zo vaak samen doen. Als het bedtijd is gaat Leen nog even de hond uitlaten en laat zoals gewoonlijk de voordeur op een kiertje. Ze wonen in het buitengebied dus er komt s avonds no..."
14-09 om 00:00
De Stal - 4Door: Victor
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Paarden,
"Hoofdstuk 16. Terwijl Soraya aan het ontbijt zat was Frederieke al druk bezig. Ze had uit willen slapen, maar was om acht uur al klaarwakker geweest. Om half negen was ze opgestaan, had zich aangekleed, had een string aangetrokken en geen bh..."
14-09 om 00:00
Voetballer Gino Gewild - 1Door: Axel69
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Jong En Oud, Stagiair, Studenten, Voetbal,
"Nou heeft al een paar avonden en in het weekend berichtjes geplaatst op de socials, gechat en zelfs gebeld. En nog is het hem als tweedejaars Pabo niet gelukt om in de stad aan de rivier een fatsoenlijke kamer te vinden. Op zijn profiel ziet Gino ..."
14-09 om 00:00
 
De Sexverhalen Van Vrijdag
Pas Bevallen Maar O Zo GeilDoor: Karel Jr.
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neef, Neuken, Pijpen, Tante,
"Met een voldaan gevoel veegt Amanda het zweet van haar voorhoofd. Dit programma heeft ze toch maar weer mooi afgewerkt. Het was best zwaar, maar Amanda ziet het resultaat in de grote spiegel. De zwangerschapskilo s zijn nagenoeg verdwenen en ze heef..."
13-09 om 20:00
Elektromonteur VerleidenDoor: SanderNadine
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Verleiden,
"Het was zover dat de elektra werd aangelegd in onze nieuwe aanbouw. De keuken kwam ook in deze aanbouw, dus moest er van alles gedaan worden met de stroom. Via vrienden waren we aan een elektromonteur gekomen die voor ons alles in orde wilden maken. ..."
13-09 om 20:00
De PiercingDoor: Domix
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Piercing,
"Voor mijn werk reis ik regelmatig af naar Maastricht. Nooit een straf. De bourgondische sfeer en de gezellige caf tjes blijven me boeien. Na een dag vol meetings bij de klant sla ik mijn laptop dicht en besluit ik in de stad nog wat te eten en een bi..."
13-09 om 20:00
Akiza - 1Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" i Disclaimer Dit verhaal bevat onderwerpen als bondage, dwang en verkrachting. Als dit niet de onderwerpen zijn waar je oke mee bent in een erotische verhaal raad ik je aan dit verhaal over te slaan. Ik zie je graag bij mijn volgende fant..."
13-09 om 20:00
Schoolmeisje Plasbuis ControleDoor: Kleinemarie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Schoolmeisje,
"Dit extreme verhaal is gebaseerd op een super geile Japanse comic. Mail me als je wilt weten welke. Veel leesplezier Als klein meisje heb door omstandigheden vaak een catheter in mijn plasbuis gehad. Sindsdien ben ik verslaafd geraakt aan h..."
13-09 om 20:00
Ontheemd - 39: Voortgezet Onderwijs Voor Pet...Door: DAts
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Hoe de vorige aflevering eindigde Erna gebaarde dat ze even met Petra wilde spreken. Petra, Erna hier. Komen jullie eerst maar even hierlangs, dan gaan wij wel met jullie mee. We zorgen er wel voor dat Karst zich op zijn gemak voelt. H..."
13-09 om 20:00
Opgejaagd! Arnoud - 16: VergeldingDoor: De Muze
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Willem schreeuwt en ik moet machteloos toekijken hoe de trawanten van Diederik hem in de richting van het vuur slepen. Aan de rand duwen ze hem op zijn knie n. Zijn armen worden op zijn rug gedraaid en zijn handen worden naar boven geduwd. Willem sch..."
13-09 om 18:00
Opgejaagd! Hadewych - 16: VergeldingDoor: De Muze
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Gensters vliegen in het rond. Ik schrik ervan Francisca gooide een handje met een soort gruis in een van de twee aardenwerken vuurpotten die op het vlot staan. De vonken zetten ons in een fel en wit licht tegen de verder inktzwarte omgeving. Drie ha..."
13-09 om 18:00
En Plots Was Daar Shirley... 4Door: Stanzie
Reacties: 4
Lengte: Lang
" Als je het mijne aantrekt, dan ga je akkoord Shirley s woorden zinderden na in mijn hoofd. Het was al de tweede keer in korte tijd dat ze mij met een dilemma opzadelde, maar dit keer reageerde mijn hele wezen veel minder verward dan di..."
13-09 om 16:00
Genieten - 3Door: Gebbetje
Reacties: 1
Lengte: Lang
" i John is gescheiden en in het gelukkige bezit van een grote vrijstaande villa aan de rand van een bos met een zwembad in de tuin en een zeiljacht. Omdat hij alleen woont zat hij op een dag lekker in z n blootje in de tuin toen opeens zijn dochter I..."
13-09 om 16:00
Meesteres DiëmDoor: Slaaf Marc
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Meesteres,
"Hallo, ik ben een onderdanige met een fetish voor dames die in leer gestoken zijn. Dat begon al jong,vanaf mijn 7de jaar. Tante die leer droeg en Babs een dame uit de straat. Zij droeg veel lederen kleding en mooie laarzen in veel kleuren, dijhoge la..."
13-09 om 16:00
Het Naaktstrand - 2Door: Will Dotoo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Groepsex, Naaktstrand, Neuken, Pijpen, Strand, Tiener,
" i Hallo lezer s , Hier is her dan het vervolg van Bas de naaktloper op het strand van Hoek van Holland. Bas wilde een dag over het naaktstrand lopen met een stijve, maar de pret begon al in de metro. Een grote groep jonge meiden zat op zijn pik te ..."
13-09 om 16:00
De Wederopbouw Van Het Nieuwe Europa - 6Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Dwang, Eerste Keer, Moeder, Opa, Oudere Vrouwen, Zus,
" b Rani b Ik was superbenieuwd hoe Rani er zou uitzien, hoe ze zou gekleed zijn. Er waren nieuwe kleren voor haar bezorgd, maar ik had er het raden naar. Ik had Rani nog nooit anders gezien dat in afgesleten jurken, dikwijls door moeder ve..."
13-09 om 16:00
CruisevakantieDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Likken, Pijpen, Spuiten, Vakantie,
"Mijn dierbare leverancier van verhalen, Mark, voorzag mij deze keer met een verzoekje over een knaap op vakantie, op een Cruiseschip. Hij trekt mij met zijn verzoek wel uit mijn comfortzone, en dwingt mij zo tot creativiteit. Best leuk om te doen Me..."
13-09 om 12:00
Net Op Tijd Voor Boodschappen - 1Door: Zippo
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beffen, Kleine Borsten, Kleine Tieten, Maagd, Neuken, Pijpen,
" i Hi lieve lezers, Het is alweer een tijd geleden sinds mijn laatste verhaal dat zo positief door jullie is ontvangen Mijn dank daarvoor. Een paar weken geleden gebeurde er iets super geils wat ik jullie niet wil onthoude..."
13-09 om 12:00
Leve De Koning - 4: Roodharige Furie (slot)Door: Zazie
Reacties: 1
Lengte: Lang
". i Als eerste doen we tijdens mijn rondreis door het land het hertogdom Kassel aan. De voorganger van de huidige Hertog wenste aanvankelijk niet naar Versailles te komen, ook niet na herhaaldelijk aandringen. Om een voorbeeld te stellen n..."
13-09 om 12:00
De Familie Ontvoering - 11: De Extra ManDoor: Nico De Bouwvakker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bbc, Bdsm, Luier, Rape, Tiener, Verkracht,
"De volgende dag, gingen we weer ons zelfde ochtend ritueel doen. De kleintjes neuken en ons zaad diep in hun baarmoeder stoten. Zij mochten daarna lekker op hun bedje blijven en wij zouden ons vandaag gewoon aan het zwembad leggen tot vanavo..."
13-09 om 12:00
Slet Princess - 4Door: Slet Princes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Femboy, Pijpen, Ruig, Slet, Sletje, Transgender,
"In de maand nadat ik en Fenna onze namen hadden veranderd, dachten we alle 4 dat onze relatie nog een lange toekomst zouden hebben. Met elke nieuwe dag veranderde ik en Fenna meer in femboys. Maar ik Fenna en Linda merkte op dat Nout interesse in ons..."
13-09 om 12:00
Melk - 37: VluchtDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Kort
" b Even spannend b Wiew, dat was even spannend blies Honey in de intercom. Storm, op het rode knopje duwen als je wil spreken. Storm was aan het bekomen van de adrenalineopstoot. Wel, ik weet niet wat zeggen. Alix..."
13-09 om 12:00
Fietsen Met Kort Rokje En Mannen AftrekkenDoor: Amber Hot
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Clitje, Fietsen, Kaal, Klaarkomen, Klitje, Kort, Kut, Kutje, Masturbatie, Masturberen, Rokje, Slipje, Sperma, Spuiten, String, Uitdagen,
" i Helaas is de zomer alweer voorbij. En moeten we het weer doen met regenjassen. Ik vind het jammer dat ik niet meer heerlijk in de zon kan fietsen. En wat ik dan zo sexy vind is om een kort rokje, of wijdvallend jurkje aan te hebben. Met daaronder ..."
13-09 om 06:00
Bas En Mike En NoaDoor: Jodocuss
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Gay, Trio, Twink,
"Bij het ontbijt zijn de jongens nog naakt. Er is geen gene, maar goed dat zou ook vreemd zijn na wat er al is gebeurt. Mike kijkt wel veel naar zijn vriend en kan er niks aan doen regelmatig een stijve te krijgen. Ze gaan vandaag met een gr..."
13-09 om 06:00
Tante Judith Met Tim En Zijn Moeder - 11Door: Maarten
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Facial, Gluren, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Pijpen, Plas, Sexting, Sperma, Tante, Uitdagen, Upskirt, Vibrator, Zoon,
" i Deel 1 Tim heeft seks met tante van vriend Jonas Judith Deel 2 Tim heeft weer seks met Judith Deel 3 Maayke moeder Tim masturbeert, denkend aan Tim. Deel 4 Tim betrapt Maayke bij het masturberen en ze hebben seks Deel 5 Maa..."
13-09 om 06:00
Met Een Krasje - 2Door: Gerard12816
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Massage, Neuken, Sperma, Verlegen,
"Nadat Irene en ik die zaterdagmiddag nog hadden nagenoten van onze eerste intieme ontmoeting gebeurde er die week geen noemenswaardige activiteiten die op deze site zouden thuishoren. Wel verbond ik nog twee keer vroeg in de ochtend v r ik aan het w..."
13-09 om 06:00
Brothers In SpermDoor: Dickydickert
Reacties: 3
Lengte: Lang
" b Ronnie zit tegenover me aan mijn bureau. We moeten hard aan de bak, want morgen hebben we een belangrijke toets. Scheikunde. We maken altijd samen ons huiswerk, dat is gezelliger n we helpen elkaar. Maar vandaag wil het maar niet vlotten. Het luk..."
13-09 om 06:00
Het Appartementencomplex - 2Door: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Pijpen, Receptioniste,
"Twee weken zal ik doorbrengen in het appartement van mijn broer Justin. Niet zo zeer om op zijn appartement te passen, deze is toch al goed beveiligd, maar om lekker vakantie te houden. Vanuit de stad kan ik er elke dag er op uit trekken om allerlei ..."
13-09 om 00:00
Manusje Van AllesDoor: Jesper12
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik werk nu al een tijdje op het vakantiepark en krijg er steeds meer taken bij. Het echte vakantieseizoen is een beetje voorbij en nu krijgen we steeds meer de wat oudere gasten en veel gasten die hier verblijven in verband het werk. Die laa..."
13-09 om 00:00
Filmster - 11: The Final CountdownDoor: Bruno20342
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Groepsex, Jong En Oud, Pijpen, Sandwich,
"Tessa had het niet naar haar zin. Volgens haarzelf had ze euforisch moeten zijn. Alles liep geweldig. Overal zag ze verbintenis, overal was seks als bindmiddel, iedereen leek te genieten. Legio jongens keken verlangend in haar richting, ze kon feeste..."
13-09 om 00:00
Mijn Stiefzoon Te Vriend Houden - 4: SlotDoor: Mike21617
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Stiefzoon, Vreemdgaan,
"Ze was zojuist op de keuken tafel gebruikt door haar stiefzoon Jeroen. Haar stiefzoon maakte dingen in haar los die haar man niet voor elkaar kreeg en hij wist elke keer haar grenzen te vervagen. Haar stiefzoon dwong haar niet om dit alles te doen, ..."
13-09 om 00:00
Avonturen Van Opa Henk - MiekeDoor: Opa Henk
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Opa,
"De volgende morgen is Denise al vroeg vertrokken, ik had haar graag op weg geholpen, maar ze wilde eerst nog langs huis om zich om te kleden. Dus om 6u kreeg ik een kus en zei ze dat ik me nog eens lekker moest omdraaien. Ik hoor de..."
13-09 om 00:00
 
De Sexverhalen Van Donderdag
Contract - 12Door: Xxx_pen63
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Lesbienne, Plas, Trio, Zwanger,
"30. In de loop van de nacht ging de deur van Amelia s kamer open. Een donkere schaduw glipte naar binnen en kleedde zich uit. Hij stond aan de voet van het bed en probeerde op de tast te bepalen of Lia links of rechts in het bed lag. Toen hi..."
12-09 om 20:00
De SleurDoor: Alexx22009
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Snapchat, Vreemdgaan,
" b Dit verhaal is geschreven op verzoek. Het bevat geen lichamelijk seksueel contact, maar wel het verlangen naar de spanning die niet gevonden wordt in de huidige relatie en de hoop dat dit op deze manier zal plaatsvinden. Ben je hier nou net zoals ..."
12-09 om 20:00
Laatste Familievakantie - 5: Een Nieuw BeginDoor: Lizaaa
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
"Een week na de laatste familievakantie had Max eindelijk de moed verzameld om een punt achter de relatie te zetten, dit tot groot verdriet van Tara. Ook Romy was ontroostbaar, maar ze had het na de vakantie wel zien aankomen. Meteen had Max ..."
12-09 om 20:00
Betrapt, Maar Was Dit Expres? - 5Door: Foxxie
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Lesbienne, Onderdanig,
" b Linda lag nog op de grond, ik kroop tussen haar benen, duwde ze omhoog en drukte mijn mond vol op dat heerlijke kutje. Linda was zeiknat. b Mijn tong gleed langs haar lippen, af en toe duwde ik hem een stukje naar binnen. Ik zocht ik ha..."
12-09 om 20:00
Eerste Sessie Met MeesterDoor: Angelina SubTV
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Meester, Slavin, Travestie,
"Daar zat ik dan, in een onbekend huis bij een persoon, die ik alleen van chatten kende. Superzenuwachtig en nog steeds niet wetende of ik er wel slim aan deed om hier te zijn. Koffie, dat ging er wel in. Gelukkig praatte hij gezellig. Of ik ..."
12-09 om 20:00
Marie's Spermamelker BijbaantjeDoor: Kleinemarie
Reacties: 7
Lengte: Lang
"De inspiratie voor het schrijven van dit verhaal, komt door het lezen van een verhaal waarin een man in een kelder vast zit en wordt gemolken. Dit verhaal is vanuit de kant van een meisje ik , die spermamelker als bijbaantje heeft. Voor wi..."
12-09 om 20:00
De Wederopbouw Van Het Nieuwe Europa - 5Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Met Familie, Moeder, Opa, Zus, Zwanger,
" b Moeders geheim b Toen ik de huiskamer binnenkwam, zat iedereen al aan tafel. Moeder had, zoals elke ochtend, een stevig ontbijt klaargemaakt. Omdat de werkdag voor alle vrouwen zwaar uitviel, wisten ze na een paar dagen al goed dat een ..."
12-09 om 16:00
Bas En Mike Grote VriendenDoor: Jodocuss
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Gay, Trio, Twink, Vrienden,
"Bas en Mike, twee boezemvrienden al vanaf de lagere school. Nu zijn ze 17 jaar en nog steeds de beste maatjes. Ze delen dan ook veel geheimpjes. Bas is deze week alleen. Ouders op vakantie, hij blijft thuis want hij heeft vakantiewerk. ..."
12-09 om 16:00
De Ideale Oppas - 2: EvaDoor: Studente21998
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
"Het was niet de bedoeling dat hij langs zou komen. Eigenlijk zijn we uit elkaar. Maar ik was alleen en ik miste hem, hij stuurde mij een bericht.. van het n kwam het ander. En nu zitten we hier rond de eettafel. We zijn echt niet blij met je, Eva...."
12-09 om 16:00
Zij Mag Vaker KomenDoor: Lee Williams
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bejaarden, Klaarkomen, Ouderen,
"Ellen is onderweg naar de soos in het dorp waar vandaag de jeu de boul club bij elkaar komt. Normaal gaat haar vriendin altijd daarheen om mee te helpen, maar aangezien ze ziek is heeft ze Ellen gevraagd voor haar in te vallen. Als Ellen bin..."
12-09 om 16:00
Spiegelglas - 3: De Buurt Ziet Mijn Neukende...Door: Nina7
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Buren, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Gluren, Likken, Neuken, Sperma, Tattoo, Vreemdgaan,
"De lieve echtgenote Thea wordt zonder dat ze het weet onder de ogen van de buurt genomen. Haar minnaar heeft seks met haar in haar eigen keuken, terwijl haar echtgenoot en buurman stiekem toekijken. Nee, nee, nee, smeekte Thea, lik me, ..."
12-09 om 16:00
Gelovige Annelies - 3Door: HotBuck
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Beffen, Buurmeisje, Klaarkomen, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Zwanger,
"Die dag hebben we daarna heerlijk in de achtertuin liggen zonnen. Ik heb een vrij hoge heg om een gedeelte van mijn tuin, zodat we boorlijk ongezien heerlijk naakt konden zonnen. Mijn ballen wilde ik even rust geven en weer opladen. Iets wat ..."
12-09 om 12:00
Een Weekend Lang (samen Met Geile Beer) - 2Door: Eva Liefje
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Hoer, Masturbatie, Masturberen, Meester, Prostitutie, Sm,
" i Dit verhaal is een samenwerking tussen profiel Eva Liefje profiel en profiel G.B. profiel . i i Ruud i Ik krijg een seintje van de chauffeur dat je bent ingestapt en wil niet langer meer wachten. Meteen probeer ik conta..."
12-09 om 12:00
SchuldDoor: Jane Doo
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Oraal, Slikken,
"Het was een oude fabriek waar vroeger een felle brand was geweest. Een paar muren stonden nog overeind. Een half ingestorte parkeergarage leidde naar een lange diepe gang die zich splitste aan het eind. In de gangen stond een laagje stinkend troebel ..."
12-09 om 12:00
Izzy En Lizzy De Tweeling - 9Door: Fotograaf
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Fotoshoot, Jong En Oud, Kaal, Likken, Neuken, Pijpen, Roodharig, Slikken, Tweeling, Vingeren,
"Zoals ik al voorspeld had kreeg ik een klein halfuurtje later een berichtje van Izzy. lief dat je mijn zusje zo hebt verwend. Ze heeft me getrakteerd op de restanten van jullie vrijpartij, maar ik nam daar geen genoegen mee en heb haar op b..."
12-09 om 12:00
Niet Ingecheckt...Door: Arie Bombarie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Aftrekken, Conducteur, Dwang, Macht, Openbaar, Pijpen, Sperma, Trein, Zuigen,
"Hoi, ik ben Marieke en ik ben een 18 jarige student. Dit verhaal is me laatst een keer overkomen. Ik was dat weekend namelijk bij een vriendinnetje in haar stad mee uit geweest. Het was zeer geslaagd en dit zouden we zeker nog een keer doen. Ik keek ..."
12-09 om 12:00
Senw - 15: De GangbangDoor: Sanne En Wessel
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Extreme, Gangbang, Gebruikt, Groepsex, Meester, Slaaf, Slavin,
"Hoi welkom in onze reeks verhalen hoe wij van een normaal stel langzaam veranderen in een zeer onderdanig stel wat enkel luistert naar onze meester. De verhalen kunnen los gelezen worden, maar om het goed te begrijpen en ook omdat het extra leuk is ..."
12-09 om 06:00
CongiërgeDoor: Nickey Tong
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Concierge,
"Sjaak was twintig en had gesolliciteerd naar de baan van conci rge op een internaat. Na een gesprek met mevrouw Loos, de directrice, een knappe vrouw van middelbare leeftijd, kreeg hij een rondleiding door het gebouw. Op de begane grond was de kantin..."
12-09 om 06:00
Mam Doet Mee - 10: Familie Doet MeeDoor: Rocks
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Neef, Oma, Opa, Tante, Zoon,
"In de vorige delen kon je lezen hoe de ontwikkelingen in de familie tot stand zijn gekomen , nu is het weer weekend en gaat het weer verder waar ze vorig weekend zijn gebleven . Het is weer zaterdag en heeft Marjan nog wat boodschappen geha..."
12-09 om 06:00
Water In De Tent - 3Door: Waterman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camping, Groepsex, Likken, Orgie, Pijpen, Plas, Sperma, Tent, Vakantie,
"Erik en ik kijken naar elkaar en laten ons voldaan in onze stoeltjes zakken, kijkend naar de 2 kussende en sperma uitwisselende vrouwen. Plots verschijnt het mooie hoofdje van de knappe receptiemedewerkster van achter de wagen van Erik. Ze bekijkt de..."
12-09 om 06:00
Super Vleesmarkt - 2Door: StevenX
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Groot Geschapen, Grote Lul, Jong En Oud, Winkel,
"Het is zaterdag en ik merk aan het type geluid dat ik van beneden hoor, dat het voor pa en ma koffietijd is. Gelukkig ben ik in m n eigen bed aan het ontdromen. Uhm, is dat met Charlie wel echt gebeurd , vraagt een stemmetje in me. Dan voel ik een ..."
12-09 om 00:00
De Ideale OppasDoor: Studente21998
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hotel, Oppas, Pijpen, Slet, Sletje,
"Na 8 jaar samen hebben mijn vrouw en ik het goed voor elkaar. Allebei een succesvolle carri re, een rijk sociaal leven, een mooi huis. Inmiddels zijn we niet meer met zijn twee n maar zijn we een gezin van drie. Online, op een website aangeraden door..."
12-09 om 00:00
Mini - 314Door: Keith
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
"Zondagochtend De routine zat er in half negen zaten we aan het ontbijt, kwart voor tien in de kerk. Een andere, jonge, predikant die veel jeugd onder de toehoorders had, maar zijn boodschap kon me niet inspireren. Nogal simpel, maar dat was misschi..."
12-09 om 00:00
Mijn Vrouw VernederdDoor: Louis-Alfred
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding, Groepsex, Milf,
"Mijn vrouwtje had al eens een paar keer gezegd dat zij door een onbekende vernederd wou worden. Zo kwam ik op het idee om onze buurjongen eens uit te nodigen. Kenny is twintig, denk ik, en verstandelijk een beetje beperkt. Een mooie jongen overige..."
12-09 om 00:00
Mijn Stiefzoon Te Vriend Houden - 3Door: Mike21617
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Milf, Stiefmoeder, Stiefzoon, Vreemdgaan,
"Bezweet werd Liesbeth de volgende ochtend wakker. Ze had haar stiefzoon Jeroen voor de tweede keer met haar mond bevredigd en omdat hij ook ets wilde om naar te kijken had ze zich ontdaan van haar badjas en alleen in haar slip had ze zijn pik in haar..."
12-09 om 00:00
 
De Sexverhalen Van Woensdag
Jong Paardensletje: Paard AftrekkenDoor: Kleinemarie
Reacties: 14
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Dieren, Paarden,
"Dit is de eerste keer dat ik een beastiality seksverhaal schrijf. Het lezen van dit soort verhalen heeft met ge nspireerd om er zelf ook eentje te schrijven. Als dat niks voor je is, stop dan hier met lezen. Als hier leuke reactie op komen, zal ik er..."
11-09 om 20:00
Schooljuf Sandra - 6Door: Mr Boris
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Juf,
" We lopen samen naar het klaslokaal terug en ik kijk hoe zij zich wil gaan aankleden Als eerste wil zij snel haar kanten stringetje aandoen geef die maar even aan mij, je bent nog niet klaar voor vandaag Ze houdt het stringetje in haar hand ..."
11-09 om 20:00
Overgeleverd Aan Mij - 7Door: Dog
Reacties: 1
Lengte: Lang
"De kamer was stil op het geluid van onze ademhaling na. Lara lag op haar rug op het matras, haar lichaam nog na bevend van het intense orgasme dat ik haar zojuist had bezorgd. Haar huid glansde in het zachte licht, elke beweging van haar borstkas een..."
11-09 om 20:00
Studente Rekt Vader's PlasgaatjeDoor: Kleinemarie
Reacties: 6
Lengte: Lang
"Dit verhaal is gebaseerd op n van de geilste sexfilmpjes die ik ooit heb gezien. Hopelijk is het verhaal net zo geil of geiler dan de video. Waar de video stopt, ga ik door met fantaseren hoe het verder had kunnen gaan, hopelijk heb ik dat goed gef..."
11-09 om 20:00
Silvia Naar De BioscoopDoor: Secret Lover
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bioscoop, Eerste Keer, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Silvia was een zestien jarig meisje. Nog geen enkele ervaring met sex en had ook geen oog voor jongens. Ze had wel wat vriendinnen, maar aangezien die wel steeds meer achter de jongens aangingen, hadden ze steeds minder contact. Silvia was een laatbl..."
11-09 om 16:00
Ontheemd - 38: Ontwaakt In VerwarringDoor: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het slot van de vorige aflevering Ans nam lekker een douche, aarzelde even maar kroop naakt naast Douwe. Een klopje op de deur kondigde de komst van Jos aan, in badjas met daaronder een nachtpon. Toen die zag dat Ans naakt was, trok ze..."
11-09 om 16:00
Opa's Verjaardagscadeau Angelique - 1Door: Pseudoniem
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Beste Vriendin, Klaarkomen, Neuken, Opa, Pijpen, Squirten,
"Het was mijn opa s verjaardag vandaag en had gevraagd of ik kwam eten bij hem, neem je dan dat lekkere vriendinnetje van je mee Ik zei opa ik heb geen vriendin he weet je nog, ja maar jongen ik bedoel die lekkere rooie vriendin, hoe heet ze ook alwe..."
11-09 om 16:00
Het Kasteel - 42Door: Borrie70
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Kasteel, Orgie,
"Nadat Tirza mij had verteld dat ze verbaasd was over hoe ik zo seksueel omging met het personeel, nadat ik net voor haar ogen Irina had geneukt, haalde ik mijn schouders op en zei Het is anders niets wat zij zelf niet willen. In dit geval wilde Iri..."
11-09 om 16:00
In De Bioscoop “kattenogen En Een Paardenl...Door: Lee Williams
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Bioscoop, Klaarkomen, Neuken, Openbaar, Publiek, Tiener,
"Leen parkeert zijn auto, stapt uit en loopt naar de bioscoop. Zijn vrouw is vanmiddag weg knutselen met een vriendinnengroepje of zoiets en Leen had geen zin om alleen thuis te blijven. Dus ging hij naar een nieuwe film die hij wel een keer wilde zie..."
11-09 om 16:00
Vakantie Frankrijk - 8Door: CasH 1969
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Frankrijk, Gay, Naaktstrand, Neuken, Pik, Sperma, Vakantie,
"De gebeurtenissen zijn echt gebeurd afgelopen zomer. We zijn op weg naar Zuid Frankrijk de vakantie 2024 is weer begonnen voor ons, we vertrekken donderdagmiddag op tijd zodat we op tijd op de camping zijn vooraan in Frankrijk. Daar..."
11-09 om 12:00
De StimulatorDoor: Jane Doo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbienne, Opwindend,
"Hallo iedereen, voor wie mij nog niet kent. Mijn naam is Natasja en er is al een verhaal van mij verschenen over een treinreisje van Amersfoort naar Utrecht waarin ik spontaan een orgasme kreeg. Inmiddels heb ik geen n maar zelfs twee baantjes gevo..."
11-09 om 12:00
Fetisj Van Een VriendDoor: Verhalendoortom
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Fetisj, Openbaar, Voeten,
" Zie jij dat ook Sanne stootte met haar elleboog tegen haar beste vriendin aan. Wat Zei Maran fluisterend terug. In een halve seconde had ze haar hoofd opzij gedraaid om haar vriendin strak aan te kijken. Daan, begon Sanne. Z..."
11-09 om 12:00
Sylvia - 6: Marjon, Dennis & Sylvia - 2Door: Tony 1960
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Dit verhaal is vanuit het perspectief van de hoofdpersonen geschreven. i Zondag 14.30 uur tot 20.00 uur. b Sylvia b Als Dennis, Marjon en ik behoorlijk hard zijn klaar gekomen zie ik dat de pik van Dennis nu w..."
11-09 om 12:00
Meer Dan Zonnig Fietsplezier - 5: SlotDoor: Rock
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kwartet, Tenerife, Vakantie,
"Bij binnenkomst klopte ze niet. Het enige wat ze deed, was haar zwemvest open. Natuurlijk had ze hem zien loeren daar op de kade. Zou hij opnieuw een harde hebben gehad Die hele wip op de jetski was puur amusement van de hoogste geile waarde geweest..."
11-09 om 06:00
Eerste KeerDoor: Mike1975
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Tiener,
"Nadat ik hier vele verhaaltjes gelezen heb, wordt het ook eens langzaam tijd dat ik zelf wat ga schrijven. Ik ben Mike, 49, getrouwd, ben 1.78m lang, korte blonde haren en bruine ogen. Ik heb een normaal postuur, licht gespierd, maar omdat..."
11-09 om 06:00
BiesboschDoor: Gewoon.Iemand
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Kinky, Openbaar, Opwindend,
"Door het zijraam zie ik de contouren van de Biesbosch aan mij voorbij glijden. Het is al aardig donker aan het worden buiten. Ik zie niet veel meer, maar dat hoeft ook niet want naast mij zit leuk gezelschap. Hij heeft me zojuist opgepikt. We hadden..."
11-09 om 06:00
Niet Dronken Bij ScoutingDoor: Beetje Saai
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dronken, Groepsex, Neuken, Scouting,
"Deze gebeurtenis speelde zich ongeveer 15 jaar geleden af toen ik 19 jaar was. Ik was toen en ben nu nog steeds niet echt een stuk. Niet echt gespierd of aantrekkelijk, maar gewoon redelijk doorsnee. Ik had en heb een enorme sexdrive, en mijn pik is ..."
11-09 om 06:00
Izzy En Lizzy De Tweeling - 8Door: Fotograaf
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Fotoshoot, Jong En Oud, Kaal, Likken, Neuken, Pijpen, Roodharig, Slikken, Tweeling, Vingeren,
"Het had nog enige voeten in de aarde voordat we de shoot konden gaan doen. Dat had vooral te maken met de collectie die nog niet helemaal compleet was ten tijde van de test al. Pas toen ik de confirmatie van de opdrachtgever kreeg dat alles..."
11-09 om 06:00
Avonturen Van Opa Henk - 3: DeniseDoor: Opa Henk
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Opa,
"Ik krijg een berichtje van Denise, het was alweer een paar weken geleden dat ik haar gesproken had, dus al snel gaan de berichten over en weer over haar, de opleiding en hoe de verveling is toegeslagen in haar korte vakantie. Plagend reageer..."
11-09 om 00:00
Gelukkig Worden - 2Door: Xxxme
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Met blozende wangen stonden Laura en ik de volgende morgen op wanneer mijn sperma nog tussen haar benen zat. Oooh dit was zo lekker broertje. Zei ze met een knipoog tegen me en samen gingen we hierna in de badkamer. Nadat we elkaar gewass..."
11-09 om 00:00
Mijn Puberteit Perikelen - 6Door: Tommie21987
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
" Tommie Telefoon Wie is het riep ik, hoewel mama het haatte, als ik niet meteen naar de telefoon toe kwam. Een meisje dat Laura heet Kom vlug hier riep ze en ik vroeg me af waarom Laura mij in vredesnaam zou willen bellen...."
11-09 om 00:00
Melk - 36: VluchtDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" Zeg Honey, ik heb een bericht voor jou van Bart de man van Emma. Ik zie het nu pas. Ha en wat zeg hij Raar. Niet anders dan i Sultan zit in quarantaine, sinds middernacht. i Nog geen uur geleden verstuurd. De Sultan..."
11-09 om 00:00
 
De volgende update met nieuwe sexverhalen verschijnt om 00:00. Deze update bevat de volgende verhalen:
  • De Vrouw Van De Baas door Lee Williams
  • Second Love Ervaring door Darinka