Opwindend.Net
Datum: 28-02-2019
Stemmen: 24x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 7037x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Kroniek Van Een Buitenwijkfamilie - 6
Door Johan100 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Kroniek Van Een Buitenwijkfamilie - 5

KIMBERLY EN ANOEK 2

De orgie.1.

Mirjam suste de boel en stelde voor om naar hun huis te gaan, daar was het gezelliger en warmer.

Iedereen trok zijn of haar kleren weer aan en vertrok door de achterdeur naar het grote huis vlak naast de hal.

Daar aangekomen ging Mark, de halbeheerder, de open haard aan steken en kwam de drank te voorschijn. Mark stelde voor om de mannen een blauw of geel pilletje te laten slikken, hetgeen gebeurde. Iedereen was er van overtuigd, dat ze dat wel nodig zouden hebben. Mirjam nam de dames mee naar haar slaapkamer en haalde uit haar royale voorraad spannende lingerie en kleding voor ieder wat wils te voorschijn. Ze had alleen voor haar en Anoek hoge naaldhakken met holdups en wel 4 slipjes met open kruis. Een jarretelgordeltje voor haarzelf en een te kleine bh met halve cups, waar haar grote tieten in lagen en de reeds gezwollen, grote tepels bovenuit piepten. Anoek had ook holdups aan, en stringetje met open kruis en een helemaal doorzichtige, ook iets te kleine bh, zodat haar grote uiers eigenlijk nog beter zichtbaar, meer geaccentueerd, waren dan zonder kledingstuk.

De meiden, Kim en Angela, hadden sneakers aan met witte kousjes tot net boven de knie en ook open kruis slipjes. Maar Angela liep even terug naar haar moeders kledingkast en trok een satijnen bloes van haar moeder aan.

“Wat ga je daar mee doen:”vroeg haar moeder. “Die is hartstikke duur. Ik wil niet dat die beschadigd wordt.”

Angela haalde haar schouders op, trok hem aan en knoopte de bloes, vlak onder haar tieten dicht en liep voorop naar beneden. Maar voor ze naar de trap liep, schoot ze nog even haar kamer op en kwam met een bril in haar hand naar buiten

Ze daalden af naar de woonkamer, waar de haard inmiddels gezellig brandde en liepen heupwiegend op de inmiddels naakte mannen toe. De drie halfharde lullen begonnen te groeien, maar naar de zin van Angela nog niet snel genoeg.

Om de mannen nog meer op te winden boog ze naar haar moeders harde tepels en vroeg haar, de mannen uitdagend aankijkend: “Zal ik je tieten eens lekker kneden, hete sloerie, lekker aan die dikke spenen zuigen tot ze melk gaan geven (hetgeen natuurlijk niet kon, maar het bekt lekker, vond ze), als je dan geil genoeg bent laat je alle drie die kerels hun ballen legen in die geile spelonk van je. Neuk die geile slet, mannen, woon haar uit en ons trouwens ook. Maar ik wil eerst dat jullie op een of andere manier elkaars of je eigen pik stijf trekken. Dan spelen wij ook even met elkaar, zodat jullie daarna deze teefjes kunnen dekken... kom,kom...Aan de slag!!!”

En ze begon flink in haar moeders grote memmen te knijpen en aan haar tepels te zuigen en er zachtjes in te bijten. Dat ging overigens wel steeds harder en ruiger.

Haar moeder had inmiddels 2 vingers via het gat in haar slip door de zijknatte scheur van haar dochter gehaald en likte het geil met smaak van haar vingers. Beide vrouwen begonnen al sneller te hijgen en royaal uit hun kutten te lekken. Het geile sap liep langs de dijen naar beneden.

Inmiddels stonden Anoek en haar dochter hevig te tongen, zodanig, dat je de tongen buiten de mond over elkaar zag likken. Beide meiden streelden elkaar overal, waar ze elkaar maar raken konden. Over de rug, over de schouders, over de hals en de dijen, over de gezwollen tieten, over de venusheuvel en verder vooral over de gezwollen schaamlippen en clitoris. Langzaam klonk er een vierstemmig gekreun.

De mannen zaten met glanzende, geile ogen toe te kijken. Ieder had de pik van een ander of van zichzelf in zijn hand en en trok daar stevig aan. Ze groeiden tot ongekende grootte. Zo nu en dan moest de een of de ander aangeven, dat daar even mee gestopt moest worden of het tempo verlaagd in verband met een voortijdige zaadlozing.

Ineens draaide Angela zich naar de mannen en vrouwen en vroeg ineens, zeer verrassend, met een lief stemmetje in plaats van een dwingende toon:” Wie wil dit hete tienertje over haar mooie satijnen bloes pissen? Satijn geeft zo'n mooie donkere vlekken als je er over heen pist. En we hebben toch een stenen vloer, dus wat maakt het uit. Ik wil zo graag volgepist worden. Lekker... van jullie allemaal je hete zeik over dit sletje pissen. Ik wil dat zo graag...Toe nou, doe dat nou.”

Haar moeder wilde protesteren, maar Angela keek haar nijdig en waarschuwend aan en voorzichtigheidshalve hield ze dus haar mond maar dicht. Ze had geen zin in weer een ruzie met haar opstandige, geile dochter. Zeker nu niet. Als ze eenmaal opgewonden was, wat niet veel moeite kostte, dan was ze ongenaakbaar.

De drie mannen sprongen alle drie op en wilden de primeur hebben. Angela echter ging op haar knieën op de grond zitten met haar billen op haar hielen en de benen wijd, zodat haar druipende kutje voor iedereen zichtbaar was. Ze nodigde alle drie de mannen met wenkende vinger uit. Dat het meisje hier ervaring mee had was duidelijk, want ze zette meteen haar bril op, omdat ze, naar ze zei, de pis graag recht op haar gezicht af zag komen. Ze gingen om haar heen staan en op haar verzoek begon Karel in de richting van haar gezicht te pissen. In het begin was dat nog lastig, omdat de mannen het ook zeer spannend vonden, maar na enige seconden kletterde de zeik uit Karels lul met geweld over de geile tienersnol. Hij deed alle mogelijke moeite om in haar mond te zeiken, wat slechts gedeeltelijk lukte. Toen hij uitgepist was, volgde Frits, die op haar tieten richtte, waar zij geraffineerd het bloesje van haar moeder, met een knoop onder haar tieten had vastgemaakt; de bollen kwamen er zo wie zo al half boven uit, maar toen de bloes nat werd en ten gevolge daarvan de dikke spenen nog dikker werden, nam de geilheid in de kamer hand over hand toe. Zeker toen het geile hoertje met haar handen oven haar lichaam begon te strelen en in haar grote tepels begon te knijpen.

Toen haar vader aan de beurt was, vroeg ze hem liefjes ”Papa, steek je lekkere lul in mijn keeltje en pis je rechtstreeks leeg in mijn slokdarm. Ik proef er wel niet zo veel van, maar het idee alleen al, dat je je leeg pist in de keel van je tienerdochtertje zorgt er voor, dat ik al ga klaarkomen.” en de daad bij het woord voegend, stak ze gelijk drie vingers in haar sijpelende kut.

Mark had daar geen bezwaar tegen en stopte zijn halfharde pik in de keel van zijn dochtertje. Even later zagen de anderen aan het slikken van Angela dat de man zijn blaas in haar keeltje leegde. Terwijl hij dat deed, begon het geile meidje te schokken en spoot tegelijkertijd een flinke straal kutsap uit haar openstaande scheur, gevolgd door een stevige straal pis.

De drie andere dames stonden zich opgewonden te vingeren tot het geil uit de diverse pruimen spoot.

Toen de mannen uitgepist waren liep Kim naar Angela toe, kantelde haar bekken en begon de geile del in het gezicht te pissen. En eens te meer bleek het verstandig, dat ze een bril op had. Ze had haar vingers rond haar pisgaatje en richtte langzaam van het gezicht naar de tieten van Angela.

Die deed alle mogelijke moeite het heerlijke, gouden vocht in haar mond op te vangen.

Anoek en Mirjam waren met de benen over de leuningen van twee stoelen gaan zitten en vingerden met geweld hun openstaande sleuven, kijkend naar en genietend van het geile tafereel. Bij beide liep het vocht er uit op de zitting van de stoel. Mirjam begon plotseling te gillen en een straal kutvocht spoot ineens wel een meter weg tegen de dij van de pissende Kim.

Met eenzelfde straal kwam Anoek schreeuwend even later klaar.

Maar het was nog niet afgelopen, want ze moesten om de beurt boven de geknielde Angela gaan staan, die haar mond om de beurt op de zijknatte kut van de beide volwassen vrouwen zette. Met enige duwen en wringen, gingen de pisgaatjes open en stroomde de zeik Angela's mond in.

De mannen waren gestopt met rukken, want ze waren bang dat ze te vlug zouden spuiten bij het zien van dit geile tafereel.

Toen iedereen tot rust gekomen was ging Angela douchen en stelde voor, dat de anderen de rotzooi op zouden ruimen.

Na 10 minuten kwam Angela naar beneden en had weer een geil idee. “Als we eens spelen, dat een van de mannen vier slavinnen te koop aanbiedt aan de twee andere mannen. Dan moeten de slavenhandelaar en de twee kopers de slavinnen uitproberen. Die moeten dan zich alles laten welgevallen. Wat denken jullie daarvan?”

Dit plan genereerde alom enthousiasme.

Karel vroeg echter of Anoek en Kim wel zo´n groot gedeelte van de nacht weg konden blijven, maar Anoek zei hem dat haar man die nacht op de praktijk zou blijven, dus zou hij niets in de gaten hebben.

“Stel dat hij wel belt en zegt dat hij eerder thuis komt,”zei Angela, “dan ga ik er naar toe en dan hou ik hem makkelijk de hele nacht bezig.”

Dat leek Anoek en Kim niet zo'n goed idee.

“Ik zei het ook maar voor de lol”: grinnikte Angela

Terugkomend op het voorstel zei Mark, die dit spelletje al meer gespeeld had, dat hij tot nu toe steeds de handelaar geweest was. Hij wilde nu ook wel eens de uitproberende koper zijn. Daar had niemand bezwaar tegen.

Zo gezegd, zo gedaan.

De vier meiden gingen naar boven en hielden alleen hun schoenen, nylons en kousjes aan,

De mannen bespraken nog even, wie de slavenhandelaar zou worden en dat bleek Karel te zijn. Mark riep Karel apart en besprak nog wat met hem. Toen liep ook hij naar boven en ging de slaapkamer van Mark en Mirjam binnen.

“Bij dit spelletje moet de slaven of slavinnen altijd gestraft kunnen worden. Heb jij daar attributen voor?”: vroeg Karel aan Mirjam.

Die liep naar een grote hangkast, opende de deur en onthulde een rek met de meest fijnzinnige en minder fijnzinnige martelwerktuigen.

Karel stond even te kijken en vroeg toe aan de dames, hoeveel ervaring ze binnen het BDSM-gebeuren hadden. Mirjam bloosde een beetje en vertelde dat ze best wel wat ervaring had. Angela ook, maar wel wat minder.

Kim en Anoek vertelden dat ze praktisch geen ervaring hadden en dat dat iets was dat ze niet zo trok. Een klein beetje pijn konden ze wel hebben zoals wat klapjes tegen de billen, maar ze hadden geen belangstelling voor echte pijn. Angela beaamde dit ook.

Dientengevolge koos Karel een zweep uit met negen leren riempjes, een vlogger, en een bamboe rietje.

Hij deelde mee, dat als ze het slavenspelletje speelden, dat hij dan ook onvoorwaardelijke gehoorzaamheid verwachtte. Hij beloofde, dat hij geen extreme dingen zou doen en zou straffen, indien nodig, zoals de dames aangegeven hadden. Mirjam wat harder en de andere in de vorm van een lichte afstraffing.

Hij liet de meiden een voor een beloven, dat ze daar mee eens waren. Maar er werd wel bepaald, dat bij het gebruik van het woord ”stop” het spel even stil gelegd zou worden.

Iedereen liep naar beneden en de twee naakte mannen in de kamer zagen twee jonge, mooie meiden en twee wat oudere, even mooie vrouwen binnenkomen. Ze waren bijna naakt en gingen met neergeslagen ogen keurig naast elkaar staan, met de armen langszij.

“Heren kopers “: sprak de slavenhandelaar:”Hier hebben we 4 mooie meisjes en vrouwen, die ieder geschikt zijn voor al uw seksuele uitspattingen. Wilt u ze niet privé houden, dan kunt u ze vroeger of later weer doorverkopen aan de betere bordelen.“

Hij wenkte Angela naar voren en begon:”Deze teef is de jongste en geschikt voor bijna alles, pijpen kan ze als de beste, haar kut en kont zijn behoorlijk ingereden en ze kan iedere man met haar handen in 5 minuten klaar laten komen. Zeer geschikt voor het hoerenwerk.

Maar ze kan u ook uren teasen en uw orgasme uitstellen. Een keer is het haar gelukt om een man ruim 2 uur een stijve te laten houden, voor ze hem klaar liet komen. En dat gebeurde nog spontaan, terwijl ze hem op dat moment niet aanraakte. Puur door haar uitdagende gedrag en taal. De prijs is om te beginnen 35 goudstukken. Maar biedt u nog niet, want laat ik eerst de ander meiden aan u voorstellen.”

“Dit is Kimberly, de op een na jongste. Ze is 19 jaar en heeft ook al jaren ervaring in het betere neukwerk. Op commando wordt haar kut nat. Kim, maak je kut nat en laat de heren met je vingers ruiken en proeven.”

Kim wreef met gebogen hoofd, schaamtevol, even over schaamlippen en pretknopje en even later glom haar snee van het vocht. Ze haalde van beide handen twee vingers door haar kletsnatte scheur en bood die de twee kopers aan. Die snoven er aan en likte het druipende geil van haar vingers. De half natte lullen begonnen te wippen.

“Ze is een kei in het aftrekken van lullen met haar kutspieren. Bent u in een luie bui, dan hoeft u uw stijve pik alleen maar in haar snee te steken en niets te doen. Ze melkt u met haar kutspieren helemaal leeg. Dit kan ze zowel in de missionarishouding, als in de doggystyle of als cowgirl. Bieden begint, net als bij de vorige, met 35 goudstukken.”

Anoek naar voren trekkend, die ook met gebogen hoofd bleef staan, ging hij door:”Deze teef is heel ervaren in het kontneuken. Met haar kut is ze niet zo handig, maar dat kan ze misschien nog wel leren Zo gaat er bijvoorbeeld een komkommer voor meer dan de helft in”grinnikte hij en negeerde de venijnige blik van Anoek. “U ziet dat ze grote tieten heeft, waarmee ze een lul klaar kan masturberen. Daarnaast kan ze ook uitstekend zuigen en aftrekken. Voor zo'n ervaren hoer begint de bieding bij 50 goudstukken.

Hetzelfde vraag ik voor de volgende slavin. Dit is de slet der sletten. Mirjam neukt alles wat los en vast zit. Zij heeft ook grote tieten, waar de grootste pikken tussen passen en een ervaren kut, kont en mond. Het bijzondere van deze vrouw, wat ik van de vorige eigenaar heb gehoord, is dat ze zich door honden en paarden heeft laten dekken.”

Iedereen, behalve een grinnikende Mark, keek de langzaam rood wordende Mirjam verbaasd aan. Die keek nijdig naar Mark.

“Indien u het niet gelooft, heb ik hier een filmpje voor u:”zei de slavenhandelaar.

Mirjam wilde protesteren, maar kreeg onmiddellijk een flinke klap op haar borsten met de zweep.

De tv ging aan en met open mond stond het gezelschap te kijken naar een op de knieën zittende Mirjam, die door een deense dog met een enorme lul gedekt werd. Er werd ingezoomd op haar gevulde neukgat en de aanwezigen zagen de hondenlul razendsnel heen en weer bewegen, terwijl het kutgeil en het voorvocht van de hond uit haar genotskanaal lekte. Het filmpje was duidelijk een samenvatting, want plotseling bleef de hond klemvast in de geile vrouw vastzitten en klonk er een heftig gegrom van de hond en gegil van de klaarkomende mensenteef. Even later was de knot van de hond geslonken en werd de grote lul er uit getrokken en kwam er een waterval van kutvocht en hondengeil uit de spleet stromen.

Wordt vervolgd: de orgie 2

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Kroniek Van Een Buitenwijkfamilie - 7


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Kitty - 3Door: Peter1948
Gelezen: 4403x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Blowjob
20-03
9.3
:: Nooit Verwacht - 3Door: Sharif
Gelezen: 4241x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.9
:: Sporten Met Dochter - 12Door: N75
Gelezen: 5823x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vaginaal, Anaal, Oraal, Douchen
19-03
8.4
:: Zwangere Moeder En Dochter - 1Door: Jan329
Gelezen: 16982x
Reacties: 19
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sex, Lul, Kut, Penis, Vagina, Deep Throat, Beffen, Klaarkomen, Anaal,
19-03
8.0
:: 1. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 9463x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
19-03
8.6
:: Hittegolf In Huis - 10Door: Indigo
Gelezen: 6260x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Vader Moeder Opa Oma Dochter Zoon
19-03
9.2
:: Sporten Met Dochter - 11Door: N75
Gelezen: 7159x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sportschool, Blote Kleding, Beffen, Pijpen
18-03
8.6
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 10Door: Borrie70
Gelezen: 7522x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-03
9.3
:: Maja En Maaike... - 13Door: Rtojp
Gelezen: 6881x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-03
9.1
:: Kitty - 2Door: Peter1948
Gelezen: 17977x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tieners, Anaal, Eerste Keer
17-03
8.6
:: Sporten Met Dochter - 10Door: N75
Gelezen: 9523x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Anale Ontmaagding, Ruig, Dochter
16-03
7.9
:: Sporten Met Dochter - 9Door: N75
Gelezen: 13630x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Sportkleding, Kleding Slopen, Oraal, Vaginaal
14-03
8.0
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 9Door: Borrie70
Gelezen: 13056x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags:
13-03
9.2
:: JennieDoor: Tanja
Gelezen: 32348x
Reacties: 21
Lengte: Zeer Lang
Tags:
13-03
8.9
:: 3 Tantes - 4Door: Schrijver
Gelezen: 16122x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
13-03
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net