Opwindend.Net
Datum: 09-07-2018
Stemmen: 106x
Cijfer: 7.6
Gelezen: 11900x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
De Wandelaar En De Naakte Dame
Door Amersfoorter - Zoek naar meer...

Hij was lekker aan het wandelen in het bos langs een riviertje, of nou ja, riviertje, stroompje. Iets verderop was een wat open plek in het bos, aan beide zijdes van het water. Maar wat hij in het water zag trok zijn aandacht. Daar stond een mooie blonde vrouw helemaal naakt te spetteren. Ze liet water over haar mooie volle borsten spetteren en het water druppelde over haar schaamhaar. WŠt een mooie vrouw was dit zeg. Hij bleef kijken en hield zich wat verborgen. Hij wou hier nog even van genieten en wou haar niet afschrikken. Het liefst zou hij er direct op afgelopen zijn en er gelijk opgesprongen, maar de kans dat zij dat niet wou grensde aan 100% zekerheid. Na een tijdje, toen ze lekker nat was ging ze op haar handdoek liggen zonnen, lekker met de benen gespreid. Hij maakte een iets omtrekkende beweging, zorgvuldig erop lettend geen lawaai te maken, om een beter zicht te krijgen. Het meisje ondertussen streelde haar tieten en begon zelfs haar vingers over haar kutje te halen. Ze was niet gelijk uit op een orgasme maar wou wel genieten van de aanraking van haar clitje en lipjes. Zijn lul knapte bijna uit zijn broek.

Na een tijdje ging ze op haar rug liggen, hij moest nu wat doen vond hij. Hij kwam voorzichtig wat naderbij en begon zich vast uit te kleden, wel zo makkelijk voor wat hij van plan was. Hij sloop naderbij zonder wederom geluid te maken, zijn lul nog fier vooruit stekend. Toen hij bij haar was ging hij van achter op haar liggen en hield gelijk zijn hand voor haar mond zodat ze geen geluid kon maken. Hij fluisterde in haar oor dat ze gingen neuken en als ze aardig was zou zij er misschien ook nog wel wat plezier aan beleven. Dat gezegd hebbende geleidde hij met zijn vrije hand zijn lul naar haar kutje, terwijl zij probeerde weg te komen. Doordat hij op haar lag lukte haar dat echter niet. Hij stootte naar binnen, en begon haar zachtjes te neuken. Na een aantal keer zat hij helemaal in haar, haar ademhaling veranderde en het leek alsof ze er nu van genoot. Hij vroeg aan haar of ze stil zou zijn als hij zijn hand weghaalde. Ze knikte. Hij zette nu zijn beide handen naast haar zodat hij niet meer met zijn volle gewicht op haar lag. Hij likte en kuste haar in de nek.

Hij zei haar om te draaien en terwijl hij boven haar bleef liggen draaide ze zich om. Hij zette zich even op zijn knieŽn om haar benen te spreiden, toen ging hij weer op haar liggen en begon haar weer te neuken. Hij pakte haar op de bek, en omdat ze haar mond niet opendeed beet hij haar toe dat ze maar beter kon meewerken, want anders! Dus ze deed haar mond open maar bleef verder passief met haar tong terwijl die van hem alle kanten opvloog. Na een tijdje had hij er genoeg van en nam een tepel in haar mond, en beet er even op. "Aaahhh!" kwam er uit haar mond ten teken dat het pijn deed. Hij deed echter bij de andere tepel hetzelfde en speelde met de heerlijke borsten in zijn hand. Hij kneedde en was niet erg zachtzinnig, maar wat boeide het, dit sletje was er om door hem geneukt te worden, en dat deed hij dan ook zoals hij dat wou. Hij kwam spuitend in haar kutje klaar. Zijn lul bleef stijf en hij haalde hem eruit om haar zijn lul schoon te laten likken, met geen ander doel dan haar te vernederen, want zijn lul was nog stijf en hij zou zo toch weer haar kutje neuken.

Hij zette haar op handen en knieŽn en toen hij even aan zijn lul sjorde probeerde ze weg te komen. Hij kon haar bij de enkel grijpen en trok haar terug en zette haar weer in het juiste standje. Hij drukte zijn lul naar binnen en begon weer te neuken. Hij trok zijn lul, waar nog zaad aan zat, terug en zette hem voor haar sterretje. Hij begon haar nu anaal te neuken, steeds harder. Uiteindelijk had hij haar omlaag gedrukt en lag ze plat in het gras met haar reet zijn lul op te vangen. Hij trok zijn lul terug en zei haar haar volle billen uit elkaar te houden. Haar sterretje bleef lekker open staan. Hij spuugde nog eens op haar sterretje en begon haar weer te neuken. Nu vond hij het tijd om haar het werk te laten doen. Hij ging op zijn rug liggen en terwijl hij haar enkel vast hield moest zij zich over zijn lul laten zakken. Toen ze er eenmaal op zat liet hij haar op en neer gaan en begon lekker met haar tieten te spelen. Wat een genot. Hij trok haar aan haar tieten omlaag en pakte haar op de bek.

Hij pakte haar bij haar haar en droeg haar op hem klaar te pijpen. Aangezien hij haar haar vast had en er elk moment aan kon gaan trekken, wat hij gelukkig nog niet deed, deed ze toch maar wat hij wou, ook al walgde ze van het idee. Gewoon snel doen, dan is het hopelijk snel over dacht ze. Ze begon te pijpen of haar leven ervan af hing. Toen hij zei ďLik mijn ballenĒ deed ze dat met verve. Het duurde niet lang of hij spoot haar mondje vol. Hij droeg haar op het nog niet door te slikken. Eerst moest ze zijn zaad presenteren. Dat deed ze. Toen moest ze gorgelen met zijn zaad in haar mond, ook dat deed ze. Vervolgens moest ze slikken en haar mond weer presenteren. Nadat ze dit gedaan had droeg hij haar op zichzelf klaar te vingeren. Dit duurde even maar met wat orale stimulatie van hem kwam ze dan toch klaar. ďNu kan je tenminste niet zeggen dat ik je niet klaar heb laten komenĒ zei hij met een glimlach.

Hij zocht zijn kleren weer bij elkaar en liet haar in het gras nog even bijkomen. De toeschouwer van het geheel zei hij dat hij een lekker wijfje had, zijn complimenten. De toeschouwer liep naar de vrouw toe en vroeg of ze klaar was om naar huis te gaan. Haar antwoord was dat ze nog even moest bijkomen van de geile neukbeurt die wat haar betreft voor herhaling vatbaar was. Ze kusten elkaar passioneel. Hij had inderdaad een lekker wijfje.

Zoek naar meer verhalen van Amersfoorter...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Geocachen: Een Bijzondere...Door: Betsy
Gelezen: 726x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
24-03
7.2
:: Ondeugende Buurvrouw - 3Door: MrGhost
Gelezen: 2215x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Plas, Taboe
24-03
8.8
:: Huisvrouwen In De Buurt 7.2Door: Black-Drent
Gelezen: 4116x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Anaal, Pijpen, Beffen, Orgasme
24-03
8.9
:: Truth Or Dare - 3Door: Janice
Gelezen: 5838x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Truth Or Dare, Minderjarig, Tieners, Feestje, Feesten, Dronken, Alcohol
24-03
8.6
:: Tinder One Night StandDoor: Rvw
Gelezen: 5110x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: One Night Stand
24-03
7.9
:: Heb Je Gemist, PikDoor: Esmee
Gelezen: 4361x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
24-03
7.7
:: Femdom Autobiografie - 10Door: M
Gelezen: 1795x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Chastity, Cb, Strapon, Anaal, Zweep, Bdsm
23-03
8.0
:: De Dochter Van De Baas - 2Door: X PAT X
Gelezen: 11332x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
23-03
8.8
:: Het Hockeymeisje - 5Door: Zomaar75
Gelezen: 6508x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-03
8.6
:: Ondeugende Buurvrouw - 2Door: MrGhost
Gelezen: 20113x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw
22-03
9.0
:: Een Verrassende Ochtend Door: Rednas
Gelezen: 10916x
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-03
8.5
:: Een Dikke VriendschapDoor: Rudolf
Gelezen: 11484x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Dik, Trio, Lesbisch, Grote Borsten, Dikke Kont
22-03
9.0
:: Huisvrouwen In De Buurt - 7Door: Black-Drent
Gelezen: 7380x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Trio, Anaal, Klaarkomen, Geil, Rimmen
22-03
8.8
:: Gechanteerd Door Frans LeraresDoor: Sex Addict
Gelezen: 14102x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gechanteerd, Lerares, Handboeien, Pijpen, Ontmaagd,
21-03
8.7
:: Ex Lerares Door: Ton
Gelezen: 12253x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-03
7.8
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net