Opwindend.Net
Datum: 08-08-2018
Stemmen: 10x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 7099x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Showerdates - 2
Door Karel - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Showerdates - 1

Na onze eerste vlog op Youtube met de showerdates zaten we met gemengde gevoelens. De eerste uren haalden we fenomenale aantallen van volgers die zich abonneerden. De volgende morgen waren van Youtube gesmeten wegens pornografische inhoud. Samen met Lore en Elien twijfelde ik om verder te gaan met onze dates via vlog. Ikzelf zou eerder willen stoppen, Lore en Elien wilde verdergaan zeker na hun geslaagde neukbeurt. De democratie volgend stemde ik uiteindelijk in. We moesten wel een nieuw kanaal zoeken om onze vlogs te publiceren nu we van social media waren verwijderd. Enkele dagen later kwam Lore met een mogelijke oplossing. Een kennis van haar, Yuri, heeft een filmhuis en hij wilde graag met ons samenwerken. We spraken af bij Lore thuis om Yuri te ontmoeten. Bij een aperitiefje stelde hij zichzelf voor. Hij is 26 jaar, zijn ouders zijn afkomstig uit Oekraïne maar hij woont al sinds zijn tienerjaren in Antwerpen. Hij is producer en regisseur van erotische thrillers maar wil eigenlijk meer maker worden van reality-series. Ons project interesseerde hem enorm en hij stelde voor dat hij de financiële steun ook zou leveren. Hij vroeg nog enkele weken tijd om een nieuw format uit te werken.

Drie weken later zaten we terug samen bij Lore. Yuri nam het woord en omschreef zijn project als vernieuwend. De bedoeling is dat er telkens 4 meisjes en 2 jongens deelnemen aan de date. Naast ons 3 kende Yuri ook wel een heel aantal actrices die graag wilden meedoen. Per jongen is er eerst een battle onder de douche om zijn aandacht te krijgen en de date te versieren. De battle mag maximaal 1 minuut duren. De volgende dag is er dan de eerste date die gefilmd zou worden en de derde dag de tweede date. Voor locaties, camera's en montage zou Yuri volledig instaan. Wij moesten enkel beslissen wie van ons drie de eerste keer zou deelnemen. We waren laaiend enthousiast over dit project en stemden volledig in!

Woensdagavond

De locatie voor de battles waren de douches van de plaatselijke voetbalploeg. We stonden te wachten toen er 3 auto's de parking opreden. In de eerste auto zat Michael, een man van 25 jaar, 2 meter groot met een verzorgd ringbaardje. Hij zag er stevig gespierd uit. De tweede auto was van Seppe, 22 jaar en een prachtige glimlach die past bij zijn perfect gekamde haar. Hij was minder groot en gespierd dan Michael maar had een mooi kontje. De laatste auto zat Yuri in vergezeld van ons twee nieuwe meisjes: Annelore en Ariane. Annelore had halflang zwart haar, een mooie D-cup en een stralende glimlach. Ariane was een stuk mysterieuzer en stiller, kijkend vanachter haar lang golvend blond haar. Haar borsten waren iets kleiner maar zeker ook stevig. Wij hadden ervoor gekozen om Lore deze keer aan de zijlijn te laten, ze wou zelf ook liever alles opnemen met haar smartphone. Elien en ik gingen de battle dus aan.

Als eerste battle streden we om Michael, de grote en gespierde man. Ik nam het hierbij op tegen Annelore. Michael stond al klaar in de kleedkamer in zijn boxershort, zijn knappe torso showend aan iedereen die het wou zien. Annelore had gekozen voor een witte bikini met fijne donkerblauwe lijntjes. Haar lichaam was echt knap, hopelijk kon Michael hieraan weerstaan zodat ik de date versierde. Ik koos deze keer voor mijn donkere bikini met enkel touw rond mijn hals. Mijn borsten zagen er stevig uit in de spiegel. Ik wist dat door deze bikini mijn tepels lichtjes zichtbaar werden onder grote hoeveelheden water. Yuri gaf het teken dat zijn camera klaar stond in de doucheruimte. Ik mocht als eerste een minuutje doorbrengen met mijn date. Michael liet de douchestraal lopen en we stapten naar elkaar toe. Hij nam me vast en ik draaide mijn hoofd om hem te kussen. Onze lippen raakten elkaar eventjes. Ik hield mijn borsten in de richting van de straal zodat ik kletsnat werd. Mijn tepels priemden tegen de stof van mijn bikini. Ik hoopte dat hij mijn bikini zou losmaken, maar dat deed hij niet. Ik draaide mij terug naar hem en begon hem te kussen. We kusten, maar het was niet wauw. Plots riep Yuri 'cut' en de minuut was om.

Annelore kruiste mij in de kleedkamer. Ze glimlachte naar me toen ze Michael ging opzoeken in de douche. Hij zette de straal terug aan na het teken van Yuri en de twee dates kusten elkaar onmiddellijk. Hij ging met zijn rechterhand naar haar kont en kneep in haar bil. Ze legde haar twee armen rond zijn nek zodat hij lager kwam en ze hem beter kon kussen. Hun tongen raakten elkaar voortdurend. Annelore liet één arm los rond zijn nek en liet het bandje van haar bikini zakken. Ze ontblootte haar linkerborst. Michael verlegde zijn rechterhand van haar bil naar de knappe linkerborst van Annelore. Hij wreef over haar ronding en kneep in haar tepel. Hij bukte zich nu voorover en zoog kort aan haar tepel. De minuut was over en Annelore had overduidelijk gewonnen. Ik was ontgoocheld, maar kon mijn verlies wel plaatsen. Michael was duidelijk meer gewonnen voor Annelore dan voor mij.

Elien en Ariane gingen nu strijden om 'perfect hair' Seppe. Hij stond ook al klaar in boxershort als zijn dates zich omkleedden. Elien koos voor een bordeaux bikini die eigenlijk een maatje te klein was. De decolleté die ze hierdoor creëerde was adembenemend. Ariane had voor een hagelwitte bikini gekozen die perfect paste bij haar lang blond haar. Elien mocht als eerste Seppe gaan verleiden. Van zodra ze binnenkwam keek hij recht naar haar borsten. Ze glimlachte naar hem en legde de douchestraal aan. Het warme water zeeg neer op haar bikini en decolleté. Ze begon hem te kussen en liet haar hand naar beneden glijden richting zijn onderbuik. Ze dook onder de rand van zijn boxershort door en wreef zacht over zijn stijf wordende penis. Seppe begon heviger te kussen met haar en prutste aan haar topje. Hij kreeg het niet direct open en liet het dan maar voor wat het was. Hij genoot van het kussen en de handjob die hij kreeg. Plots stopte Elien met wrijven en ze zette zich op haar knieën. Ze nam zijn penis uit zijn boxershort en gaf hem een kusje. De naakte penis liet ze bovenop de rand van zijn boxershort hangen toen ze terug recht kwam. Ze kuste nu verder met Seppe terwijl zijn penis tegen haar bikinibroekje stak. De minuut was om en voor meer moest hij wachten.

Ariane zou ferm haar best moeten doen om dit te kunnen overtreffen. Ze stapte op Seppe toe die met moeite zijn penis terug in zijn boxershort kreeg. Hij stond nog stijf toen Ariane binnenkwam. Ze giechelde even en hij legde de douche terug aan. Hij was zo geil dat hij van zodra hij kon terug begon te prutsen aan het slotje van de bikini. Deze keer ging het vlot open. Het bikinitopje viel op de grond. Hij keek enkele seconden naar haar borsten en besloot haar dan toch te beginnen kussen. Ze voelde zijn natte torso tegen haar naakte borsten. Ze nam een sprongetje zodat ze rond zijn nek hing en hij haar moest vasthouden. Ze kusten verder en ze voelde zijn harde penis tegen haar broekje steken. Hij duwde haar tegen de muur en maakte enkele neukbewegingen die ze ondanks de bikinistof goed voelde. Plots gaf Yuri het teken dat de minuut om was. Het werd een moeilijke keuze voor Seppe, hij vond beide meisjes bijzonder geil. Uiteindelijk koos hij voor Elien om met haar de nacht door te brengen.

Vrijdagavond

Annelore en Michael waren klaar voor hun date. Yuri had een outdoor-date geregeld voor hen. Er stond een buitendouche klaar en een ruime tent om de nacht door te brengen. Annelore had een zwart kleedje aan waar haar borsten mooi zichtbaar waren. Michael had een gewone t-shirt aan die hij al snel uitdeed. Ze kusten elkaar al op de mond van bij hun aankomst. Yuri stelde voor om eerst te filmen aan de douche. Het was een eenvoudige sproeier die gemonteerd was midden in de natuur. De twee tortelduifjes kleedden elkaar uit en gingen volledig naakt onder de douche. De penis van Michael stond al vrij strak gespannen. Annelore haar mooie borsten glommen in de zon. Deze tieten waren echt perfect! Ze legde de straal aan en begon haar date te kussen. Haar borsten werden nat en haar kutje werd nat van de gedachte aan wat haar nu te wachten stond. Met haar rechterhand begon ze al wat te trekken aan zijn penis terwijl ze verder kussen onder de avondzon. Michael stopte met kussen en Annelore ging op haar knieën zitten. Ze nam zijn penis vast en plaatste hem in haar mond. Langzaam begon ze hem te pijpen. Hij genoot. Het tempo werd iets steviger toen Michael haar hoofd tegenhield en telkens terug duwde richting zijn penis. Ze zoog nu volledig op zijn tempo. Hij wreef door haar zwarte haren terwijl zijn penis nu in toppositie stond. Ze deden nog een minuutje verder tot Annelore recht stond en poedelnaakt richting tent liep.

Het was een grote tent voor vier personen bedoeld met twee ritsen, één aan de buitenzijde en één om het slaapgedeelte af te sluiten. Het koppel installeerde zich knus bij elkaar in het slaapgedeelte terwijl Yuri zijn camera verplaatst had ter hoogte van de eerste rits. Zo kon hij blijven filmen 's nachts ook al zou het slechter weer worden. Het koppel was even aan het knuffelen, voor ze overgingen tot de echte daad. Annelore wreef zachtjes verder op de penis zodat deze niet slap werd en Michael begon haar te vingeren. Af en toe gaven ze elkaar kusjes of een kleine tong. Annelore gaf Michael een klein duwtje zodat hij volledig op zijn rug ging liggen. Ze stelde zich recht en kroop dan langzaam dalend over zijn penis. Hij zat er perfect in! Michael wachtte nog even met stoten en genoot eerst van het uitzicht op haar knappe borsten. Annelore nam de leiding en trok even naar boven met haar lichaam om het dan terug naar beneden te duwen. Ze herhaalde deze beweging enkele keren en genoot van de grote penis die in haar lichaam zat. Voor Michael was het nu tijd om de beweging te volgen en hij gaf telkens een stootje bij als ze naar omhoog ging. Het koppelde volgde dit tempo enkele minuten lang. Daarna stapte Annelore even af van zijn penis en ze ging met haar rug op zijn borstkas gaan liggen. Ze spreidde haar benen opnieuw en stak zijn penis terug diep in haar gaatje. Michael bewoog zijn penis nu op en neer in haar kutje terwijl hij met één hand haar hielp steunen en met zijn ander hand haar rechterborst vastnam. Deze pose hielden ze vrij lang vol en Annelore werd bloedgeil. Hij wou terug zicht op haar borsten en hij draaide Annelore op haar rug. Ze lag klaar om hem nu volledig te ontvangen. Ze plooide haar knieën en liet hem steunen tussen haar benen. Als een gentlemen vingerde hij nog even haar natte kutje voor hij zijn penis terug in haar kut liet verdwijnen. Hij gaf een harde stoot en Annelore begon te kreunen. Hij stootte nog enkele keren en telkens antwoordde ze met een kreun. Michael verhoogde het tempo en legde zijn hand op haar borst. Hij voelde haar vrouwelijke vormen schokken in zijn hand telkens hij stootte. Nu hing hij zonder omkijken verder. Annelore haar gekreun werd luider en harder. Gelukkig stond hun tent in het midden van de natuur. Hij genoot van het gekreun en begon zelf ook al mee te doen. Zwetend en kreunend kwam Annelore klaar terwijl Michael op volle snelheid haar kutje nog aan het rammen was. Door de opwinding was zijn zaad ook al richting eikel geschoven en spoot hij het uit in haar kutje. Ze brachten samen naakt de nacht door in de warme tent.

Zaterdagavond

Er was een welness met overnachting in de stad geboekt om de date van Seppe en Elien te laten doorgaan. Yuri had alle installaties van camera's gedaan die nodig waren om alles te kunnen filmen. Elien en Seppe douchten eerst braaf in bikini en zwemshort en gingen daarna zitten in de sauna. Het eerste kwartier gebeurde er niets. Yuri keek al even op zijn horloge om te kijken hoe lang het nog kon duren voor deze twee hete konijnen iets gingen doen. Bij het binnengaan van de sauna had Elien haar bikini blijkbaar al snel uitgedaan. Toen ze buitenkwam en haar handdoek op een stoel ging leggen stond ze topless voor Seppe. Hij brak. Hij stapte naar haar toe en begon haar volop te kussen. Al kussend stapten ze in de jacuzzi. Ze legden de bubbels aan en ontdeden elkaar van hun boxershort en bikinibroekje. Ze zaten nu naakt en kussen te genieten van de relaxerende jacuzzi. Seppe ging op een stoeltje zitten en Elien kroop bovenop hem zonder te stoppen met kussen. Plots stopte hij toch, hij nam haar borsten vast tussen zijn hand en zoog stevig aan haar tepels. "oooooh jaaa" antwoordde Elien. Met zijn handen ging Seppe nu op zoek naar haat kutje. Hij wreef er eerst zachtjes aan en ging dan met twee vingers naar binnen. Veel had Elien niet nodig om nat te komen. Ze schoof zijn hand opzij en trok zijn penis naar binnen. Ze gingen op en neer terwijl ze haar handen stevig klemde rond zijn hals. Ze kuste hem verder terwijl ze ook het ritme mee bepaalde. De jacuzzi vonden ze beiden goed als eerste wip, maar hier wouden ze niet klaarkomen. Seppe en Elien stonden op en hij sprong met een duik in het zwembad. Zijn stijve lul was even van slag door de kracht van het bommetje. Ellien zat op de rand en hij kwam naar haar toe. Ze herstelde het evenwicht van zijn penis door hem een stevige handjob te geven. Ze schoof een beetje vooruit en steunde met haar handen op de rand van het zwembad. Seppe nam haar dijen vast schoof ze rond zijn middel en stok zijn penis naar binnen in haar natte kutje. De geliefden stonden in het ondiepe deel van het water zodat zijn ballen net wel nat werden maar zijn harde penis net niet. Seppe ging onmiddellijk in een hoog tempo neuken en zag haar borsten op en neer dansen terwijl ze steunde op de rand. Dit was een heerlijk gevoel voor haar want ze voelde zijn lul echt diep gaan deze keer. Niet veel later kon ze het niet meer houden en kwam ze klaar op zijn harde penis. Seppe was nog niet klaar en stond met een stijve nog boven water. Elien liet zich zakken in het water en nam zijn lul in haar mondje. Ze stak hem helemaal tot aan het einde tegen haar keel en keerde dan terug. Daarna likte ze zijn eikel en schoof zijn penis terug helemaal diep. Om hem te laten klaarkomen ging ze sneller pijpen en ging ze ook zijn ballen stimuleren door haar handen aan de onderzijde van zijn balzak te laten kriebelen. Seppe kwam nu helemaal gek en voelde zijn zaad stromen recht in haar mond. Ze haalde zijn lul uit haar mondje en slikte de warme sperma naar binnen.

De twee knappe dates lagen enkele uren te slapen, naakt en met hun lichaam tegen elkaar toen Elien plots wakker werd. Ze genoot van het heerlijke lichaam van Seppe en besloot om zijn ballen nog eens aan te raken. Zijn lul was slap en lag net buiten het laken waaronder ze samen sliepen. Ze wreef met haar één hand aan zijn penis terwijl ze hem wakker kuste. "Doe maar" sprak hij zacht. Van het wrijven kwam pijpen en al snel stond zijn penis terug in positie. Ze gaf hem terug een stevige blowjob terwijl hij zijn ogen uitwreef van de slapers. Elien kwam terug naast hem liggen en liet hem nu haar volledige lichaam verkennen. Eerst wreef hij over haar hals, dan haar borsten, tepels en hij ging zo naar beneden richting haar kutje. Hij stak terug zijn twee vingers in haar nog vrij droge kutje en probeerde het nat te krijgen. Zijn opzet was binnen de minuut geslaagd terwijl hij genoot van het uitzicht op haar prachtige borsten. Elien kroop recht en hield zich vast aan de bovenzijde van het bed. Seppe ging achter haar zitten en stak zijn harde penis in haar kutje. Ze wou dat hij haar doggy nam. Het was duidelijk haar favoriete positie. Hij begon zachtjes en liet stilaan zijn penis verder en verder in haar kut dringen. Al snel stond Elien helemaal heet en toen Seppe haar tieten vastnam terwijl hij bleef stoten kwam ze al snel klaar. Seppe was nog verre van klaargekomen en besloot om even te wachten met een stijve penis tot Elien terug zin had. Lang moest hij niet wachten want amper 5 minuten knuffelen later duwde ze hem op zijn rug en kroop terug op zijn lul. Met zijn linkerhand nam hij haar zij vast om het tempo aan te geven, met zijn rechterhand voelde hij aan haar beide borsten. Elien genoot dat zijn lul zo lang stijf kon blijven en zoveel kon stoten. Hij genoot van haar prachtig lichaam en dat zijn lul gespannen zat in haar lekker kutje. Deze girl on top ging even vlot als het vorige standje en het natte kutje van Elien liep al snel weer over. Seppe deed nu een laatste inspanning en perste al zijn zaad richting haar kutje. Moe en veel klaargekomen vielen ze naakt in slaap.

Aan de lezers: laat gerust weten wat jullie vinden van dit verhaal!

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Showerdates - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Hoer: Marjan - 1Door: Barteljoris
Gelezen: 2139x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Beffen, Privéhoer
16-02
8.6
:: Bouwmarkt - 3Door: Herby
Gelezen: 6740x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen,
15-02
8.9
:: Ongewild Pijpen Voor Geld Door: Lisa-brabant
Gelezen: 10024x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Lesbisch, Klaarkomen, Hoer, Betaald
15-02
8.7
:: Buurt HulpDoor: Travestiet
Gelezen: 12773x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
14-02
8.5
:: Sanne - 23Door: Westy
Gelezen: 4484x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Familie, Trio
13-02
9.3
:: Mijn Stoute VrouwtjeDoor: Johan
Gelezen: 10181x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-02
7.7
:: Sex Met Mijn Nieuwe ManagerDoor: Dannoo
Gelezen: 11654x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tepels, Borsten, Geil, Kontje, Neuken, Pijpen
13-02
8.3
:: Bouwmarkt - 2Door: Herby
Gelezen: 11667x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Eerste Keer,
13-02
8.6
:: VerjaardagDoor: Tittyman
Gelezen: 11321x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
13-02
9.0
:: Elfie, Exhibitioniste - 3Door: Johnnie
Gelezen: 4180x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Familie
13-02
9.0
:: Mijn Man Geeft Mij Aan RicoDoor: GeileSaar
Gelezen: 6866x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-02
8.4
:: Verboden Vruchten #15:...Door: Kas41
Gelezen: 3399x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Beffen, Groepseks
12-02
9.3
:: Een Ode Aan AmandaDoor: Nate
Gelezen: 3437x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Romantiek, Passie, Liefde
12-02
8.6
:: De Tandartsassistente - 4Door: De Wandelaar
Gelezen: 8172x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.0
:: Spannende Middag Met RozaDoor: XKrisx
Gelezen: 5117x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tongen, Pijpen, Aftrekken, String, Orgasme, Sperma
12-02
7.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net