Opwindend.Net
Datum: 09-08-2018
Stemmen: 31x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 6376x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Als Sletje Gebruikt - 4
Door Dirk - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Als Sletje Gebruikt - 3

De laatste keer was ik nog bij Danny thuis, nu weer thuis. Is wel al een paar weken later, Danny druk met werk, ik ook. Zomer komt op gang je kent het. De woensdag na mijn werk zag ik dat ik een email van Bart had gekregen. Mmmmm was ook al eventjes geleden dat ik hem heb kunnen dienen als hoertje dus ik moet zeggen: ik kijk er naar uit. Het was al een paar weken geleden en Danny en Bart gingen ook op verlof dus als sletje bleef ik achter nu. In de mail stond dat ik zondag overdag vrij moest zijn en moest opgemaakt zijn. Ik moest er zeer hoerig bij lopen en een grote buttplug in mijn kontje. Hij kwam mij halen met de wagen. Best spannend met de buren hier, hoop dat niemand het ziet. Ik moest mijn leren riem rond mijn hals doen waar ‘slet’ op staat en moest de ganse dag en avond vrij zijn. Ik mailde weer: Ja hoor meester je sletje zal klaar staan voor jou

Het was rap zondagmiddag 13u. Bart belde aan en kwam binnen “Mmmmm slet je ziet er lekker uit. Toon eens je kontje. Mmmmm ja slet goed die buttplug”. Het was niet de grootste die ik had maar zeker niet klein. Ik voelde de druk goed. “We moeten nog eindje rijden zei hij, maar ik mocht nog niet weten naar waar. Na een 30 tal minuutjes reden we de grens over naar Hulst. Ik had toen al een vermoeden dus ik kreeg te horen van mijn meester dat ik een dagje moest hoeren voor hem het. Of het weer was tussen de twee wist ik niet of er veel of weinig volk zou zijn maar dat speelde geen rol, ik moest blijven tot sluiting. Mmmmmm ik werd al geil als ik er aan dacht.

We gingen samen binnen. Mijn meester betaalde de cinema. Boven waren er ook kamers, dat had hij al besproken. Eerst gingen we naar boven. Ik had mijn handtas bij met wat make up, glijmiddel, condooms, poppers en een flesje water. Op de kamer mocht ik mijn buttplug eruit halen, pfffffffff was dat een opluchting. Het vocht liep langs mijn benen naar beneden. Mijn kontje stond mooi open zei mijn meester. “Nu ga je meester blij maken hè slet en als hoer werken voor mij, verstaan? Ze mogen geven wat ze willen en degenen die 50 euro geven mogen op de kamer doen wat ze willen met jou, verstaan hoer?” “Ja meester, jij lokt klanten en ik ontvang zegt mijn meester”. Mmmmmmm ik vond het een zeer geil spel.

Nu naar beneden en ik moet zeggen, er liep nog veel volk rond. Ook koppels die geil keken. Nadat ik een rondje liep in de sexshop ging ik de cinema in. Het was echt zeer donker als je binnenkwam, mijn ogen moesten nog aanpassen. Er was ook een dark room, gloryholes, sling, heterofilms, een gay zaal was groot en ook shemale films. Er kwamen direct 2 mannen af, ik denk een jaar of 40 a 45. Ik vertelde dat ik aan het werk was voor mijn meester. Ze betaalden direct 10 euro. Ze kwamen weer en ik ging op mijn knieën en pijpte de 2 heren. Mmmmmm lekker, 18cm op 5 en 19 cm maar smalle paal. Ze neukten mijn mondje, eerst zacht, maar na een paar minuten zat hij in mijn keel te boren. “Mmmmmmm, lekkere hoer ben jij”. Hij trok zich terug en zijn maat nam plaats.

Ik snoof nog vlug eens van de poppers en mijn mond ging gewillig open. Hij pompte zijn 19 cm in mijn keel in en uit. Ik zag dat er nog meer mannen bij kwamen. Mijn meester ontving en ik moest werken als goedkope hoer. Ik voelde dat de man ging komen. Hij pakte mijn hoofd vast en hij spoot straal na straal mijn keelgat in. Wat was dat veel zaad, pffffff het bleef zelfs nog in mijn keel zitten het zaad. Maar de volgende zat al weer in mijn keel, ik moest verder slikken. Ook hij kwam hevig klaar. Zijn zaad smaakte echt lekker. Ik heb er dan nog 5 man leeggezogen, jong, oud, grote, kleine, er bleef maar volk komen, alsof ze het wisten. Mijn meester zei dat hij het op zijn profile had gezet dat zijn hoertje moest gebruikt worden.

Ik moest dan wat drinken van mijn meester. “Je mag niet uitdrogen hè slet, hier pak die pil ook maar”. Ik wist dat het xtc was en dat ik er super hoerig van word, mmmmmm. We gingen wat verder naar een kleine kamer met sling. Ik werd er in vastgemaakt, juist benen en handen waren vrij voor poppers en om palen af te trekken. Na 15 minuten kwamen er weer 2 man af. Mijn meester stond aan de deur te praten. Er kwamen er nog 2 bij dan nog 2, er stond 9 man rond mij. Mijn meester spoot glijmddel in mijn kontje en zei toen “Veel plezier met mijn hoertje, je moet ze niet sparen”.

Ik snoof nog eens goed aan de poppers en werd een voor een geneukt, hard diep en lang. Er waren echt dikke grote palen bij die bleven maar pompen. Gelukkig werkte de xtc zeer rap en krachtig. Ik was zeer gewillig dus de mannen deden maar voort. Ik kreeg lullen in mijn mond en kont. Uren ging het door zo. Er gingen mannen weg en er kwamen weer nieuwe. Mijn kontje stond zo open dat ik sommige mannen bijna niet voelde. Ik voelde zaad uit mijn kont lopen. Er lagen ook condooms op mij vol zaad. Ik kreeg veel lading in mijn mondje. Mijn meester had geen mannen meer toegelaten. Ik moest mee naar boven, mij opmaken zodat ik er wat beter uit zag. “Ik heb je verhuurd aan twee mannen die club hebben in Brussel waar alleen negers komen. Ze willen jou testen voor bij hun in de club”.

Er werd op de deur geklopt en 2 grote negers kwamen binnen. Mijn meester kende ze goed. Ik kwam binnen een paar uurtje eens kijken. “Oké super” zeiden de jongens “En ze zit op wap nu” zei mijn meester. Mmmmmm, de 2 negers kleedden zich snel uit. Ik was zo geil en hoerig dat ik ze smeekte om hun sletje te zijn. “Ja hoor slet”. De mannen hadden echt mega cocks, 26 en 28cm en een ervan was zeer dik, ook polsdikte mmmmm. Ik kreeg poppers onder mijn neus en moest hard snuiven tot hij spoot zei dan het weer andere neusgat. Pffffff ik was echt suf en geil nu. Ze spaarden mij niet. Ik pijpte de 2 diep maar kreeg de palen er niet in, zeker de dikke niet, maar de andere moest er in zei hij. Ze legden mij op mijn rug en ik kreeg weer poppers. Hij drukte echt door tot zijn ballen voor mij ogen zaten. Ik was aan het stikken, mijn keel stond dik en opgezwollen. Hij ging er gelukkig weer volledig uit. “Mmmmm” zei hij “Een superslet je, ben je klaar voor het echte werk nu” en hij stak zijn 28 cm in mijn kontje tot aan zijn ballen en pompte door, en de ander ook in mijn keel. Ik werd gevuld langs 2 kanten.

Ik kreeg veel poppers te snuiven samen met de xtc, ik was hun gewillige sletje. Ik weet echt niet hoe lang ze zo door gedaan hebben. Mijn poppers waren op en mijn keelneuker kwam gelukkig klaar. Zijn zaad kwam uit mijn neusgaten. “Pffff wat was dat jong, mmmm” riep hij “Jij lekkere hoer, wil je dag en nacht bij mij”. Zijn vriend pompte maar lekker door in mijn kontje tot hij aangemoedigd werd daar zijn vriend. “MMMM JA NEUK DAT SLETJE, JE MAG ZE UREN UITWONEN, OVER JE PAAL TREKKEN. SPUIT HAAR VOL, MAAK HAAR ZWANGER, ZE WIL EEN NEGERBABY. JE POMPT HAAR VOL, ZE WORDT ONZE CUM DUMP HOER. SPUIT JE ZAAD DIEP IN HAAR DARMEN. ZEG HOER WAT WIL JE?” IK KON BIJNA NIETS MEER ZEGGEN. HIJ POMPTE ALS EEN ZOT DOOR, IK KON NIET MEER. IK RIEP “JA SCHAT, VUL MIJN HOERENKONT OP, IK WIL JE ZAAD ZO GRAAG, IK ZAL JE GEWILLIGE NEUKSLETJE ZIJN. IK WIL JE ZAAD!” IK SMEEKTE OM ZIJN ZAAD, EN JAAAAA HOOR, BRULLEND POMPTE HIJ ZIJN ZAAD NAAR BINNEN, MINUTEN LANG BLEEF HIJ POMPEN.

Toen zijn paal uit mijn kontje gleed stroomde het zaad er uit. Ik kon niet meer bewegen. Ik moest op mijn buik liggen. Dan kreeg ik 2 kussens onder mij zodat mij kont omhoog stond. Mijn keelneuker wilde mij ook nog eens neuken. Ik moest hem smeken, ik was echt op, maar ik wou hem niet teleurstellen. “JA SCHAT, NEUK MIJN KONTJE HARD EN DIEP, IK WIL HET ZO GRAAG. GEBRUIK MIJ, IK WIL AL JE ZAAD DIEP IN MIJ”. “MMMMMM”ZEI HIJ “JIJ LEKKER HOERTJE”. HIJ POMPTE ZIJN PAAL ER GANS IN EN NEUKTE MIJ WEER MET LANGE HALEN, SOMS ER UIT EN DAN ER WEER IN. GELUKKIG KWAM HIJ RAP KLAAR EN VULDE MIJN KONT WEER OP.

Daar lag ik dan, volledig uitgewoond. Ik kon echt niet meer staan, mijn benen trilden, mijn kousen waren kapot, ik was 1 hak kwijt. Toen kwam Bart weer. De 2 waren al weg, het was al een uur later. “Kom we gaan weg, ze gaan sluiten hier. Je hebt goed je best gedaan sletje. De 2 mannen uit Brussel willen je graag daar eens ontvangen voor een thema avond travparty. Moet leuk zijn toch hè sletje?” Ik knikte “Ja meester graag”. “Goed zo, dan zorg ik er voor slet. Tijdens dat we naar huis reden kreeg ik weer de buttplug in en moest hem gans de rit pijpen. Hij heeft 2 keer in mijn keel gespoten. Ik ben thuis gekomen en heb gedoucht. Het zaad bleef uit mijn kontje lopen en ik ben in bed gekropen. Dit sletje was opgebruikt maar was wel super geil, xxxjes.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Als Sletje Gebruikt - 5

Zoek naar meer verhalen van Dirk...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Flesje Draaien - 2Door: Danny1999
Gelezen: 1013x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong, Zoenen, Bischierig
17-02
8.7
:: Jongens Hormonen - 48Door: Jaakske
Gelezen: 1438x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-02
8.2
:: Flesje Draaien - 1Door: Danny1999
Gelezen: 5463x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zoenen, Jong, Drinken, Bischierig
14-02
8.5
:: VreemdgaanDoor: D
Gelezen: 5607x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Homo, Vreemdgaan, Zaad, Dominant
14-02
8.1
:: Kickboxer - 12Door: Jordy20
Gelezen: 2429x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Homo
14-02
8.6
:: Appie Boy - 10Door: Rick.1993
Gelezen: 2428x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-02
8.7
:: Bijbaantje En (bij)baan - 3Door: Henkiep
Gelezen: 4950x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
12-02
8.4
:: De Zes Van Klas 6a - 58Door: Jaakske
Gelezen: 1934x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-02
8.9
:: Ontmaagd Door 19cmDoor: D
Gelezen: 10162x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken,pijpen,zaad,tiener,getrouwd
10-02
8.2
:: Damian's Verhaal - 3Door: IkbenDamian
Gelezen: 4464x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-02
8.7
:: Eerste Keer Met Een ManDoor: T B
Gelezen: 7115x
Reacties: 9
Lengte: Kort
Tags: Eerste Keer
09-02
7.9
:: Quint's Liefde - 22Door: Quint97
Gelezen: 3517x
Reacties: 17
Lengte: Lang
Tags: Gay, Jong, Teen, School, Lifestyle, Romantiek
09-02
9.2
:: Jongens Hormonen - 47Door: Jaakske
Gelezen: 2208x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
08-02
8.7
:: Geile NeefDoor: Svs
Gelezen: 11236x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-02
7.9
:: Verschillende Werelden - 14Door: Kevin-K
Gelezen: 2833x
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Anaal, Pijpen, Homo, Zoenen, Verliefd
07-02
9.4
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net