61.792 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 09-02-2024 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 2271x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Oelewapper Checked - 10-02-2024 om 23:43
0


Mijn vermoeden was juist. Maar wat nu?
Op lange termijn met het frauduleuze gedrag.
Op korte termijn met de thuiskomst.

Ik wacht op het puntje van mijn stoel op het volgende deel!
Xaviera - 10-02-2024 om 12:32
0
Het vermoeden klopt.
Romain is de boel aan het oplichten.
Nu maar zien hoe ze dat gaan verhinderen.
Tussen Dirk en Linda wordt het closer en closer.
Ik kijk alweer uit hoe dit gaat aflopen.
Weer mooi beschreven Brechtje laat ons niet te lang wachten op het vervolg

Groetjes Xaviera
Stanzie Checked - 10-02-2024 om 11:27
+1


Prachtig deel alweer, maar nu vraag ik me toch echt wel af of hoe lang het nog duurt voor ze echt niet langer van elkaar 'kunnen afblijven'... Love is in the air én het wederzijds verlangen groeit... (of zit ik er naast en neem ik mijn wensen teveel voor lief?)
Simone Checked - 10-02-2024 om 11:20
+1


Ik beken, Brechtje... Na jouw waarschuwing boven het eerste deel was ik afgehaakt, maar na alle hoge quoteringen was mijn nieuwgierigheid best wel groot. Vanmorgen ben ik alsnog bij deel 1 beginnen lezen en 8 delen later heb ik daar geen seconde spijt van! Wat een ongelooflijk goed opgebouwd verhaal, vol spanning, humor en fantastische dialogen! Tegelijk is er ook de voortdurende onderhuidse erotische spanning tussen de 2 hoofdpersonages, waarvan ik denk (hoop) dat er vroeg of laat een uitbarsting zit aan te komen... Zou zomaar kunnen in het volgende deel, lijkt mij. Hoe dan ook, je hebt me meer dan overtuigd om dit verhaal te blijven volgen. Bedankt voor alle moois tot hiertoe en laat de rest maar komen!
Westy Checked - 10-02-2024 om 00:50
+1


Ik vermoedde al dat Romain een belang in het concurrerende bedrijf had. Hij laat zijn beiden ex-en en kinderen dus gewoon barsten. Het gaat alleen om zijn ego om een belangrijk en succesvol zakenman te zijn.
Mooi geschreven Brechtje
Ik hou van je schrijfstijl en vooral van de originele insteek die dit verhaal zo bijzonder maakt. De erotische spanning is tussen de regels duidelijk merkbaar maar geen doel op zich. De wat klunzige impulsieve Linda en de wat meer bedachtzame en professionele inbreker Dirk blijken toch iets gemeen te hebben. En dan bedoel ik niet hun verleden maar hun persoonlijke gevoelens en verlangens.